Hoşbulduk canım,teşekkür ederimdukanı filiz yapıyordu glince sana bilgi verir.tekrar hoş geldin.
patates diyetwisper teşekkür ederim:)) patates diyetini araştırdım çok ve başladım bugun. hayırlısı bakalım.bende sürekli diyet yapıp bırakanlardanım aslında.dediğiniz gibi banada artık dankkkkk etti. ve 4 aydır çok dikkat ediyorum. faka benim sıkıntım şuki mutlaka bağlı olmam gereken bi liste olmalı.yoksa yemeklerden az az derken çok yiyordum. 4 aydır ancak 3 patates yemişimdir :))) o yüzden bu diyeti seçtim. bedenimi şaşırtmak için. desteğiniz için teşekkür ederim....
patates diyet
i nasıl bilmiyorum ama yogun karbon içeren bir diyet umarım veridkleirni çabucak geri almazsın
ahh zeynepcim yaaa
güzel allahım o cesareti veriyor bir şekilde dayanma gücünü
önemli olan dermansız dert vermesin, hepsi gelir geçer...
kız bu sıcakta hırka mı giyilir
isilik olacan kuu
bak tek başına dişarı çıkarken bikaç kez hırkasız çık
sonrasında alışırrsın zeynepcim
millet kocaa göbeğini gere gere neler giyiyor
sen maxii elbiseler giysene boyuna harika olur
sen beni dinle, dışarı çıktığında al askıdan dene, ne utanıcann bak kendine doya doya
günde 2 kez nesfit tüketen arkadaşlar haftalık durumunuz nedir?
birde bugün ne giysemde izledim iki kardeş vardı aman allahım bi saçları vardı ki sarımsaklı şampuan kullanmışlar o şekile gelmiş hemen googlede arattım tabi KK de çıktı ama pek kullanan yok almayı düşündüm bir baktım fiyatına 45 tl yuuh dedim şimdiki kararım sarımsak yağı karışımını alıp denemek ...
merhaba kızlar
baya sohbetler edilmiş resimler eklenmiş tarifler verilmiş:)
ekmekten köfte bizde bayat ekmetken balık ekmeği denir yumurtaya bulayıp yağda pişirirlir birde tirit parçalanmış ekmeğin üstüne etsuyu dökülür,parça et konulur s.yoğurt ve salçalı sos....köfteyide denemek lazım ama şimdi değil diyet sonrası:)
deryacım ellerine sağlık çok güsel olmuş güle güle kullan apoletleri
nihalcim şeker hamurundan yaptığun kurabiyeleri buraya ekleseydin bizde görseydik keşke...yemediğin içinde tebrikler yapıp tatmamak irade ister:)
senacım aklımdaydı tamamen unutmuşum başınız saolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin.kilo etken mi orasını bilemem ama ölüm yaklaşınca sebebi illaki bişey oluyor...bende 88 de trafik kazasında kaybetmiştim babamı sabah işe gidiyor akşam kötü haberi...allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...
izlem çok şıktınız eteğin çok yakışmı.nehir nasıl kilo verebilmiş mi?ne güzel mersin'de ilkay'la izmir'de nehir'le buluşuyorsun biz Ankara'lılar bir buluşamadık:)
dukan diyetini soran olmuş evet kilo verdiriyor dukan diyetinin evrelerine özel yemek tarifleride var tatlı bile yiyebiliyorsun fakat ben 10 gün yapabildim.çünkü bu mevsimde yaz meyve ve sebzelerinde uzak kalamadım...kışın serin havada daha rahat olur...
kızlar her işte bir hayır var doğru ama ben alışkanlıklarımdan zor kopabilen biriyim.şimdi burada aldığım maaş düşük eşim çalışmamı istemiyordu ona bahane oldu iş değiştitr diyip duruyordu.birde mecliste ev kredileri değişecek diye bir haber var şimdi aldın aldın sonra daha zor diyorlar oda annesine yakın istiyor ven uzak senin istediğin yerde kresinin altından kalkamayız diyor.çünkü belirli bir peşinatıda borç alacağız ne bileyim kafam çok karışıt biran önce sonuçlansa normal hayatıma dönsem...ben annesine yaklaştıkça eşimden uzaklaşacağım farkında değil hoş farkında olsa ona ne yazar...stres stres off için daralıyor
filiz
işten mi çıkıcaksın peki şimdi sen?
kv nerde otuyorrr yani çok yakın olmak ii degil benim k.v tuzluçayırda ben
nato yolundayım yani aramızda yürüsen 30 dk bir mesefe var
amaa çok yakın olmak ii degil yaaa
hayırlısı olsun cnm sıkma canınıı:)
banucum biliyorusn işim balgat evim dikmen de....burası kapanırsa ya siteler yada istanbulyolunda çalışırım çıkarmazlar benim gibi deneyimli ucuz eleman bulmak zor...ama şirketin arabasını kullanıyordum yol parası vermiyor şirket 5 km evimle işim arası şimdi istanbulyoluna başlarsam araba vermez mesafe çok eşimde zaten maaşın az birde yol parası vereceksin gelip gitmez zor pazarlarıda çalışıyorlar müsade etmez.siteleri de ben istemiyorum kv hüseyin gazide oturuyor.oraya gelince yol parası sıkıntı olmaz oradan ev tutar hatta kredi araştırıp oradan almayı bile düşünüyor
zeynepciğim bundan daha güzel bir yorum yazamayacağım için ayrıca cevap yazmıyorum.sen kaç kilodan düştün ya..ben hep bir iki kıyafete mahkum ettim kendimi ama sonra dedim ki nilgün sen ne giyersen giy busun.aynı şeyleri giyineceğine frklı şeyler giyin için açılsın.t-shirt üzerine de hırka giyme gerçekten gerçekten isilik olursun.sen resim koymuşmuydun hatırlayamadım.lütfen kendini sev...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?