Zamanın varsa nasıl zayıfladığını neler yaptığını anlatabilir misin?Ben bu kiloma hiç alışamadım ve çok mutsuzum.Hiçbişi beni mutlu etmiyor... Kendime yeni kıyafet almak istemiyorum, topluluk içine girmek istemiyorum.Cesaretimde kendime güvenim de kalmadı...
Valla Ablacım Ben Hırka Giyiyorum Hala
Ne Bileyim Böyle Onu Giymeyince Sanki Bi Yarım Eksik
Bazen Ne Kilolular Görüyorum
Böyle Kalın Kalın Bacaklarla Bir Karş Etek Giyen :82:
Giyim Tarzımı Değiştiricem Artık
Siyah Almamayı Düşünüyorum
Maxi Elbiselerim Var Çokta Seviyorum
Boyundan Askılı Benimki
Bir Ara Resim Çeker Eklerim Onla
Krem Rengi Ve Yeşil Tonlarında
moralim bozuk olduğu için yazıyorum sonra okursa daha büyük sorunlar yaşanır diye tedirgin oluyorum.sadece şunu diyebilirim kv ii geçinenlere çok özeniyorum imreniyorum keşke benimde öyle olsaydı diye iç geçiriyorum.uyumlu olmaya çalışıyorum.benim müdürm var filiz çok ii düşün sen sadece eşinle değil ailesiyle evleniyorsun eğer onlara ısınırsan ewet de yoksa pişman olursun demişti ...ailem aynı şekilde şimdi konuştuğumda abimler biz san ademiştik hiç konuşma kv.gül gibi geçinmeye bak diyor...
Kilo çizelgenizi görünce size çok imrendim.Ben 3 yıl içinde 65 ten 89 a çıktım.Biber hapı kullanmıştım.Bırakır bırakmazda verdiğimin üç katını aldım.Hamile kalamıyorum kilo vereyip hamile kalmak istiyorum her geçen gün vermek yerine alıyorum.Metobolizmam çok yavaş çalışıyormuş.Normal yaşım 27 ama beden yaşım metobolizmaya göre 42 çıktı.Siz nasıl bu kadar verebildiniz?Ne kadar sürede?Ne yaptınız?Anlatırmısınız?
selam kızlar nasılsınız..ben çok yoğunum ya canım çıkıyor nefes alamıyoruz 2 kişi izne çıktı biz bittik
biir yandan da izne çıkıyoruz ya onun hazırlıkları off yoruldum valla..süper moda girdim kızlar..iştahım kapalı hadi bunu yiyim falan demiyorum bekliyorum hissediyorum canım ne istiyor k mı, k yiyorum..yoğurt mu ne onu yiyorum dün öğlen tavuk şiş salata 2 kaşık pilav yedim mesela..akşamı hafif geçirdim..evelki gün yarım saat çarşıdan eve yürüyerek geldim çok yorgun olduğum halde..dün akşam da evi sildim süpürdüm mutfak dolaplarımı ovdum falan hareket ettim..o kadar terledim ki 3 kere duş almak zornda kaldım...bu akşam da çarşıda işlerim var yine eve yürüyerek gidicem..
sevdim ya kızlar ben bunu..kafamı yormuyorum hiç yok şu diyet bu diyet diye kendimi rahat bıraktım..
hiç kaçak yapmadım valla geçen pazardan beri ...genelde k yedim sabah akşamları..
öğlenleri de dün şiş yedim işte bugün tost ..akşamları hafiflettim mi ben veriyorum zaten..
bugün arkadaşın biri beni tanıyamamış gelip söyledi..Ne zamandır olmayan dar kesim bir kumaş kaprim vardı siyah onu giydim çok rahat oldu hatta hafif beli bol bile üstüne de kırmızı dar bir body giydim..beni yeni başlayan bir kız sanmış yaw kıza bak daha yeni iş gününde kırmızı giymiş cesarete bak dedim hatta inanmıyorum ne kadar farketmiş dedi..abartma hep topu 8 kg verdim dedim de 95 kg halimi gördüm dün fotolardan aman allahım o ne öyle hakketen 8 kg (durun ya 8 bile değil almıştım ya karıştı)ya da 7 neyse işte bariz hafifletmiş beni ya..acayip değişmiş görüntüm şok oldum unutmuşum o halimi ..
süper gaza geldim kızlar..
kaşa gidicez ya işallah eşime dedim öle öğlene kadar yatmak yok..ilk gün uyu dinlen sonra sabahları 06.30 da kalkıp yürücez sahilde dedim ..ya neden ya ben tatilde uyurum diyor..ya dedim gün ışırken kalkıp yürüsek sonra kahvaltımızı yapıp denize gitsek yüzsek yorulunca da odaya gider uyuruz dedim zaten çok sıcakta kalmak sakıncalı ..baktım yan çiziyor ben de sensiz giderim o zaman dedim olayı bitirdim
Kilo çizelgenizi görünce size çok imrendim.Ben 3 yıl içinde 65 ten 89 a çıktım.Biber hapı kullanmıştım.Bırakır bırakmazda verdiğimin üç katını aldım.Hamile kalamıyorum kilo vereyip hamile kalmak istiyorum her geçen gün vermek yerine alıyorum.Metobolizmam çok yavaş çalışıyormuş.Normal yaşım 27 ama beden yaşım metobolizmaya göre 42 çıktı.Siz nasıl bu kadar verebildiniz?Ne kadar sürede?Ne yaptınız?Anlatırmısınız?
moralim bozuk olduğu için yazıyorum sonra okursa daha büyük sorunlar yaşanır diye tedirgin oluyorum.sadece şunu diyebilirim kv ii geçinenlere çok özeniyorum imreniyorum keşke benimde öyle olsaydı diye iç geçiriyorum.uyumlu olmaya çalışıyorum.benim müdürm var filiz çok ii düşün sen sadece eşinle değil ailesiyle evleniyorsun eğer onlara ısınırsan ewet de yoksa pişman olursun demişti ...ailem aynı şekilde şimdi konuştuğumda abimler biz san ademiştik hiç konuşma kv.gül gibi geçinmeye bak diyor...
nihallll
cnm 7 kilo diyeee bagenmiyormusun demekki fark ediliyor ki fark eidlir zaten
ne mutlu sanaaa insan kilo vermeye başladıkçaaa giyim tarzına direk yansıyorrr
kırmızılar çıkıyor ortaya hemen
bizde tatilde kızlarla sabah 6 da kalkıp dneize gircek günü uzun yaşamak için
birdee akşam yeidkleirmizi eritmek içinnn malum ye babam yeeee tatildee
kalablıgız birdeeee ii fikir yani birde dneiz güsel oluyor yaaa oo saatlerdee
kaçamklı ge.en perşemblerden nefret eidyorummmmmmmmmm bugünde onlardan biri
ekmek arası peynir yedimmmmmazcık
hoşgeldin benim eltimde geçen yıl biber hapı kullandı hemen geri aldı kiloları.bence bizimle burada değişik diyetler denemek yerine öncelikle bir doktor gözetimi altında diyete başlayıp bizilede sohbet ederek bilgilerimiz paylaşarak başlayabilirsin.hiç diyetisyene gitmeden kilo veren arkadaşlar da var hatta 20-30-40 kilo ama irade ve bilgi şart.Kilo çizelgenizi görünce size çok imrendim.Ben 3 yıl içinde 65 ten 89 a çıktım.Biber hapı kullanmıştım.Bırakır bırakmazda verdiğimin üç katını aldım.Hamile kalamıyorum kilo vereyip hamile kalmak istiyorum her geçen gün vermek yerine alıyorum.Metobolizmam çok yavaş çalışıyormuş.Normal yaşım 27 ama beden yaşım metobolizmaya göre 42 çıktı.Siz nasıl bu kadar verebildiniz?Ne kadar sürede?Ne yaptınız?Anlatırmısınız?
nihallll
cnm 7 kilo diyeee bagenmiyormusun demekki fark ediliyor ki fark eidlir zaten
ne mutlu sanaaa insan kilo vermeye başladıkçaaa giyim tarzına direk yansıyorrr
kırmızılar çıkıyor ortaya hemen
bizde tatilde kızlarla sabah 6 da kalkıp dneize gircek günü uzun yaşamak için
birdee akşam yeidkleirmizi eritmek içinnn malum ye babam yeeee tatildee
kalablıgız birdeeee ii fikir yani birde dneiz güsel oluyor yaaa oo saatlerdee
yaa banucum ben kırmızı çok severim bir dezaten morlar lilalar çıktı merak etme canım..ben güzel toparladım ya sevmeye başladım yine kendimi..kaşlarıma kavis verdirdim evelki gün kat attırdım hafif kestirdim hayatımda ilk defa kuaförde dip boya yaptırdım (bende 3 kafa kadar saç var nasıl uğraşırdım boyucam diye)cuma da manikür pediküre gidicem..kilolar yüzündne hep ne gerek var der evde kendim yapardım neden dersne kendime layık görmezdim demek ki..valla bana ne dedim bundan sonra bakıcam kendime..tamam hala şişkoyum biliyorum ama hani deniyor ya beyin olarak hazırım ya da değilim ben hazırım valla artık..kaptım olayı..bu beni mutlu ediyor..daha farklı açıdan bakıyorum artık..geçen ölesine bir mağazadan (outlet büyük beden çalışan bir yer) yeni ciciler aldım tatilde giymeye..bacağım sürtüyor diye elbise giymezdim mesela şimdi elbise aldım ince çorabı kesiyorum baldıra kadar içime onu giyiyorum sürtünmeyi engelliyor napayım sürtünmeyi engellemek için en az 20 kg daha vermem gerek onu mu bekşicen nihal saçmalama dedim..
tatile gittiğimde de doya doya yüzücem kimse orama bakıyor mu bakmıyor mu ilgilenmicem napayım kardeşim yıllarca hep kendi zevklierimi görmezden geldim kilollar yüzünden ..bu sefer yapmıcam bunu valla..
ahh zeynepcim yaaa
güzel allahım o cesareti veriyor bir şekilde dayanma gücünü
önemli olan dermansız dert vermesin, hepsi gelir geçer...
kız bu sıcakta hırka mı giyilir
isilik olacan kuu
bak tek başına dişarı çıkarken bikaç kez hırkasız çık
sonrasında alışırrsın zeynepcim
millet kocaa göbeğini gere gere neler giyiyor
sen maxii elbiseler giysene boyuna harika olur
sen beni dinle, dışarı çıktığında al askıdan dene, ne utanıcann bak kendine doya doya
hayrola canım ne oldu neden canın sıkkın..yapabileceğimiz bir şey var mı?
ayyyyyy bitti ben de bittim.hepinizi çok seviyorum.az kalorili bir gün diliyorum ve çok öpüyorum....
merhaba kısaca anlatayım
başlarda 6ögün beslendim
yeşil çay içtim spor yaptım
ekmegi sabah kahvaltımda yeidm beyaz ekmek degil tabi
pilav makarna ilk başlarda yeidm sonraları kestim
birde buradan ayrılmadım hiç
hoşgeldin benim eltimde geçen yıl biber hapı kullandı hemen geri aldı kiloları.bence bizimle burada değişik diyetler denemek yerine öncelikle bir doktor gözetimi altında diyete başlayıp bizilede sohbet ederek bilgilerimiz paylaşarak başlayabilirsin.hiç diyetisyene gitmeden kilo veren arkadaşlar da var hatta 20-30-40 kilo ama irade ve bilgi şart.
banucum senin ikizlerin var senin işin daha zor annen nerede oturuyor allah herkesin annesine uzun sağlıklı ömür versin seher ve nilgün canım kv başka bişey niyeyse arada kesin bir kıskançlık oluyor....birde benim eşimden çok annesi istiyor orada olmamızı o yüzden istemiyorum biz artık ayrı bir eviz herşeyden önemlisi kendi kararlarımızı veririz gerekirse zaten danışırız kimse benim hayatımı yönlendiremez (allahım sen gönlüme göre ver...)
kv geçen anneme ve eltime demişki niye çalışıyor otursun evde çocuğa baksın ne kadar maaaş alıyor ki 800 liraya gittiğine değmez sanki emekli olabilecek kaç yaşına kadar çalışacak ki filan demiş.olmadı gelsin burada kiralar ucuz evi buraya taşısınlar orada niye oturyor(işime yakın ve yol parası vermiyorum) demiş.kısacası eşimde aynı şeylerle bana geldi ve şok oldum ondan hiç duymadığım şeyler ben 12 yıldır aynı firmadayım ve eşim bizim şirketin muhasebesini tutan firmada çalışıyordu oradan 7 yıl tanışıklığımız var artı 1 yıl sevgili 2 yıl nişanlı ve 3 yıldır evliyiz beni çok ii tanıyor fikirleri ki annesinden alıp bana geliyor.çok basit ama geçenlerde mağazanın bahçesinde kayısı ağacı var kayısı topladık .gezmeye kv gitmiştik (reçel yapmak için toplatmıştım) annesi bundan reçel olmaz dedi ancak yenilir dedi verdi yengesine verdi ama herkes o ham ondan reçel olmaz diyor niye olmasın geçen yıl yaptım çok lezzetliydi dedim.başladı eşim olmaz demeye olmazdı da niye topladın niye şeker aldın.neyse 4 kilo kayısı 1,5 kiloya düştü inatla reçel yaptım çok lezzetli oldu geçen oturmaya geldiler tattırdım o kayısı mı diyor kv hiç olmuş bile demedi eltim geçen yılda yapmıştın çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi teyzeside beğendi....hani olmazdı mis gibi oldu dedim.böyle şeyler annesinin konuşması kanun gibi başkasını dinlemiyor birde yanına gitsem nolur düşünemiyorum....onun sözü geçiyor
Teşekkür ederim.Zaman ayırıp yazdığınız için.Diyetisyene gittim herşeyden kısıtlıyor.1-2 ay dayanıyor insan ama sonra gene bozuyorum.Şuan summer 7 keto ve alli kullanıyorum diyetisyen eczacı verdi.Yediklerimide kısıtladım bakalım bu ay görcez...
kızlar geçmişe gömüldüm beynim iyice dönendi valla..aklımda kalanlar..Nurandı sanırım değil mi şapkalı dilber..yakışmış arkadaşım yüz hatların çok hoş zayıflayınca sne de benim gibi fıstık olacaksın
fıstık dedim de aklıma geldi kıs fıstığı..nasıl sevdin mi yeni ismini..izlemcim süpersin ya..
benim canım ortim selmam gelmiş ..valla selma göremedim senin ben geldim yazını o kadar geriye gidemedim de kızlardan duydum naısl geçti tatil..allahım 85 e düşmüşsün çok kötüsün..yakalıcam kız seni...
filizcim yeni durumun hayırlı olsun..hayatta herşey insanlar için..çok yakın olmak da iyi değil de hasetlik de zor..bizim ist da kimsemiz yok arkadaşlarımızan başka bizimkiler izmirde eşiminkiler Ankarada..ama şu var iki taraftan da uzak olunca tüm sorunlardan da uzak kalıyorsun ilişkiler daha iyi yürüyor orası bir gerçek..Sıkma canını sakin arkadaşım..Senin şu dingin hallerine bayılıyorum yaaa..Maşallah bu zamanda böyle olmak çok zor...
şeker kurabiyeler de aklıma geldi canım da Derya bana foto yüklemeyi öğretcek ben öle yüklücem ama şu var zayıflama topiğinde onları yüklemem doğru olmaz diye düşündüm..asıl ben çikolata imalatına giricem canım özel ev yapımı çikolata yapıp satıcam bayram da yaklaşıyor gerçi hoş herkes benle tabi tabi diye dalga geçiyor ama yapıcam kararlıyım..
izlem eteğine bluzuna bayıldım canım çok yakışmış kolyni de çok beğendim zevkli hatunsun vesselam..ben İzmire gelince mutlaka ama mutlaka seninle görüşmek istiyorum 10 dk da olsa bana vakit ayıracaksın bak ona göre..fotomuzu çeker koyarız buraya da olur mu..Kurbanda ordayım nasipse..
ayy gerisini unuttum kızlar ya ksuruma bakmayın hadi ben kaçar..öptüm sizleri...
masum tesekür ederim,ufak oglum bi gün kustu ama devami gelmedi 1 gün sürdü sadece cok sükür,sonra büyük oglum 2 gün ateslendi oda gecti sükür,esimde dün aksam ateslendi oda iyi bugün sükür ama evde dinleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?