80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız..ben çok yoğunum ya canım çıkıyor nefes alamıyoruz 2 kişi izne çıktı biz bittik
biir yandan da izne çıkıyoruz ya onun hazırlıkları off yoruldum valla..süper moda girdim kızlar..iştahım kapalı hadi bunu yiyim falan demiyorum bekliyorum hissediyorum canım ne istiyor k mı, k yiyorum..yoğurt mu ne onu yiyorum dün öğlen tavuk şiş salata 2 kaşık pilav yedim mesela..akşamı hafif geçirdim..evelki gün yarım saat çarşıdan eve yürüyerek geldim çok yorgun olduğum halde..dün akşam da evi sildim süpürdüm mutfak dolaplarımı ovdum falan hareket ettim..o kadar terledim ki 3 kere duş almak zornda kaldım...bu akşam da çarşıda işlerim var yine eve yürüyerek gidicem..
sevdim ya kızlar ben bunu..kafamı yormuyorum hiç yok şu diyet bu diyet diye kendimi rahat bıraktım..
hiç kaçak yapmadım valla geçen pazardan beri ...genelde k yedim sabah akşamları..
öğlenleri de dün şiş yedim işte bugün tost ..akşamları hafiflettim mi ben veriyorum zaten..
bugün arkadaşın biri beni tanıyamamış gelip söyledi..Ne zamandır olmayan dar kesim bir kumaş kaprim vardı siyah onu giydim çok rahat oldu hatta hafif beli bol bile üstüne de kırmızı dar bir body giydim..beni yeni başlayan bir kız sanmış yaw kıza bak daha yeni iş gününde kırmızı giymiş cesarete bak dedim hatta inanmıyorum ne kadar farketmiş dedi..abartma hep topu 8 kg verdim dedim de 95 kg halimi gördüm dün fotolardan aman allahım o ne öyle hakketen 8 kg (durun ya 8 bile değil almıştım ya karıştı)ya da 7 neyse işte bariz hafifletmiş beni ya..acayip değişmiş görüntüm şok oldum unutmuşum o halimi ..
süper gaza geldim kızlar..
kaşa gidicez ya işallah eşime dedim öle öğlene kadar yatmak yok..ilk gün uyu dinlen sonra sabahları 06.30 da kalkıp yürücez sahilde dedim ..ya neden ya ben tatilde uyurum diyor..ya dedim gün ışırken kalkıp yürüsek sonra kahvaltımızı yapıp denize gitsek yüzsek yorulunca da odaya gider uyuruz dedim zaten çok sıcakta kalmak sakıncalı ..baktım yan çiziyor ben de sensiz giderim o zaman dedim olayı bitirdim

filiz
kv ile ilgili ne sıkıntıların var bilemiyorum ama benim gözlemledigim uzak oldugun zman aslında anlaşıyorsun
görüştügün zmanlar kısıtlı oldugu için o zmanlarıı daha farklı degerlendirip kusur görmüyorsunn
tabi uzak olupta kötü olanlarda var yok degil

mesela ben 7 yıllık evliyim çocuklar dogana lkadar ii anlaşırdık öyleki
sıkılıyorumdiye oraya giderdimmm eşim gitmez istemezdi bazen
ama ne mzna çocuklar oldu ozman başladı anlaşmazlıklar
çünkü daha çok bir arada kaldık veee agzımı açık bırakan olaylar yaşadım kv ile ilgili
amaa şöyl durum düşündüügmde
çocuklar oldugunda evime geldigimde 5 aylık olmuşladı ve tam 1 yaşına gelene kadar evimi teziledi yemegimmi yaptı oglunun ütüsünü yaptı kv yapmaya bilirdi halada öyleidr en ufak ihtiyacımda koşar gelirler yardımaa
torunlarına düşkndür alırlar yedirip içirip gezdirip getirirlerr

ama kırıldıgım yönler yokd egil ben dogum yaptım yaşlıyım bakamamm dedii
ama şimdi kızı dogum yaptı 1 aydır orda ve gelirken geitrcek
bakıyormuş duyduguma göredeeee

aman öyle işte konuyu çok uzattım galibaaa amaa verhasıl kelam eşin içinnn tatlı dil güler yüz cnm gösterceksin
bennn 1 aylık süredee eksilklikleirni bile hissettim gerçekten ankara olmalırı bile yetiyormuş bana

en basiti yaşadıgım 1 haftaa kabus gibiydi burada olsalardı eminim öyle olmaycaktıııı

bugün nedense canım hiç bişey istemiyr sabah erken den de kalktım ama acıkamadım nedense bende işe yaptım minik bi sandviç birazda meyve kayısı kiraz falan geldiğimden beri azar azar onlardan yiyorum...

Zamanın varsa nasıl zayıfladığını neler yaptığını anlatabilir misin?Ben bu kiloma hiç alışamadım ve çok mutsuzum.Hiçbişi beni mutlu etmiyor... Kendime yeni kıyafet almak istemiyorum, topluluk içine girmek istemiyorum.Cesaretimde kendime güvenim de kalmadı...

merhaba kısaca anlatayım
başlarda 6ögün beslendim
yeşil çay içtim spor yaptım
ekmegi sabah kahvaltımda yeidm beyaz ekmek degil tabi
pilav makarna ilk başlarda yeidm sonraları kestim

birde buradan ayrılmadım hiç

hırka deme bana bayılacammmm hırkayı giymeye devam edeersen sahuna etkisiyle erirsin gayri canım ya aşırı kilolu olup bikini giyenler var hadi onlar kadar olmayalımda 20 kg vermişsin boyunda uzundu sanırım eminim ki bukadar takıntı yapacak kilon yok yapma etme kendini bunaltma

canım işin hakikten zor ben 1 ay kayınvalideme dayanabilmek için az içime atmadım hani çok iyileride var biliyorum ama anne kız ilişkişi gibi olmuyor k.v ile gelin illaki alınganlıklar oluyor hiç kaçışın yoksa aynı semtte oldup uzak bir mekan bulabilirmisin ?

hoşgeldin canım metobolizan biber hapı sayesinde yavaşlamış olmalı :26: zararın nersinden dönersen kardır
yavaşlayan metobolizma hızlanmasınıda bilir
bol spor dengeli beslenme eşliğinde eski formuna kavuşacaksın
diyetisyene gitme imkanın varsa metobolizma hızlandırmak için ilaçlar varmış arkadaşım gitmişti faydasını gördü ama beslenme düzenine dikkat etmek şart hiç yememek çok yalnış bir yöntem
arkadaşların desteğiyle biz kilolarımızdan kurtuluyoruz mucize diyetlere karnımız tok yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerleyelim gerisi geliyor

nihal tebrik ediyorum canım 8 kg sonrası müthiş iltifatlar alacaksın fark çok bariz insanlar tarafından belli olacak ve şımartılacaksın ama benim yaptığm gibi yüz bulup aksatma heaa

nihallll
cnm 7 kilo diyeee bagenmiyormusun demekki fark ediliyor ki fark eidlir zaten
ne mutlu sanaaa insan kilo vermeye başladıkçaaa giyim tarzına direk yansıyorrr
kırmızılar çıkıyor ortaya hemen

bizde tatilde kızlarla sabah 6 da kalkıp dneize gircek günü uzun yaşamak için
birdee akşam yeidkleirmizi eritmek içinnn malum ye babam yeeee tatildee
kalablıgız birdeeee ii fikir yani birde dneiz güsel oluyor yaaa oo saatlerdee

kaçamklı ge.en perşemblerden nefret eidyorummmmmmmmmm bugünde onlardan biri
ekmek arası peynir yedimmmmmazcık

banuuu insann içi gidiyor ama azucuk ucundan almak bazen iyi geliyor :90:
menümkü erkenden yazıp kaçıcam
akşama mangal var hazırlıklara başlamalıyım

sabah
peynir 10 gr 28 kalori
1salatalık 5 kalori
çavdar ek 55 kalori
şekersiz çay

ara
20 gr ceviz 140 kalori

öğle
karpuz 100 kalori

ara
5i biryerde çay
3 bisküvi 50

akşam
ızgara 300
salata 120

spor 30 dak leslie
2 lt su

hoş geldin.masum ve darkolive in başarı hikayelerini oku..

en çok o yaralıyor insanı .bazen ailene bile dert yanamıyorsun.alttan al nereye kadar.aynı muhitte otursan bile sınırlarını belirlersin.tadında görüşürsün..

ben de yarın tarı günü diye ağzıma lokma koymuyom ama sabah bildrim yapim hemen annemin böreğinden yiyeceğim.

ama akşama kadar eritirsin ya fazla kaçırmamışsın.

seher sen de mangalda ekmek yeme et ve salata ye..

hoşgeldin benim eltimde geçen yıl biber hapı kullandı hemen geri aldı kiloları.bence bizimle burada değişik diyetler denemek yerine öncelikle bir doktor gözetimi altında diyete başlayıp bizilede sohbet ederek bilgilerimiz paylaşarak başlayabilirsin.hiç diyetisyene gitmeden kilo veren arkadaşlar da var hatta 20-30-40 kilo ama irade ve bilgi şart.

banucum senin ikizlerin var senin işin daha zor annen nerede oturuyor allah herkesin annesine uzun sağlıklı ömür versin seher ve nilgün canım kv başka bişey niyeyse arada kesin bir kıskançlık oluyor....birde benim eşimden çok annesi istiyor orada olmamızı o yüzden istemiyorum biz artık ayrı bir eviz herşeyden önemlisi kendi kararlarımızı veririz gerekirse zaten danışırız kimse benim hayatımı yönlendiremez (allahım sen gönlüme göre ver...)
kv geçen anneme ve eltime demişki niye çalışıyor otursun evde çocuğa baksın ne kadar maaaş alıyor ki 800 liraya gittiğine değmez sanki emekli olabilecek kaç yaşına kadar çalışacak ki filan demiş.olmadı gelsin burada kiralar ucuz evi buraya taşısınlar orada niye oturyor(işime yakın ve yol parası vermiyorum) demiş.kısacası eşimde aynı şeylerle bana geldi ve şok oldum ondan hiç duymadığım şeyler ben 12 yıldır aynı firmadayım ve eşim bizim şirketin muhasebesini tutan firmada çalışıyordu oradan 7 yıl tanışıklığımız var artı 1 yıl sevgili 2 yıl nişanlı ve 3 yıldır evliyiz beni çok ii tanıyor fikirleri ki annesinden alıp bana geliyor.çok basit ama geçenlerde mağazanın bahçesinde kayısı ağacı var kayısı topladık .gezmeye kv gitmiştik (reçel yapmak için toplatmıştım) annesi bundan reçel olmaz dedi ancak yenilir dedi verdi yengesine verdi ama herkes o ham ondan reçel olmaz diyor niye olmasın geçen yıl yaptım çok lezzetliydi dedim.başladı eşim olmaz demeye olmazdı da niye topladın niye şeker aldın.neyse 4 kilo kayısı 1,5 kiloya düştü inatla reçel yaptım çok lezzetli oldu geçen oturmaya geldiler tattırdım o kayısı mı diyor kv hiç olmuş bile demedi eltim geçen yılda yapmıştın çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi teyzeside beğendi....hani olmazdı mis gibi oldu dedim.böyle şeyler annesinin konuşması kanun gibi başkasını dinlemiyor birde yanına gitsem nolur düşünemiyorum....onun sözü geçiyor

bencede bu kadarda takıntı yapma. kaç kilo verdin canım sen. bugune kadar bende bazı seylerde kısıtladım kendimi ama bazı şeylerde. sadece fazlalıklarımın oldugu yerleri kapamaya yönelik giyindim. hiç renk kısıtlamadım. senin daha yasın küçük şimdi giymiyceksinde nezamn giyeceksin.
izlem ben koca göbegini gere gere giyinenleri bu aralar cok görüyorum. yaz olunca. tabi kendimizi kıstlamayalım diyoruzda bazılarıda kendini cok fazla asıyor be ya. böyle baka kalıyorum.

hayrola canım ne oldu neden canın sıkkın..yapabileceğimiz bir şey var mı?

ayyyyyy bitti ben de bittim.hepinizi çok seviyorum.az kalorili bir gün diliyorum ve çok öpüyorum....

oyle büyük bi sorun degil. sadece bazen gereksiz şeyleri bile fazla kafaya takıyorum. şimdi geçti zaten. ev işleri iyi geldi de hala bitmedi. bi kaç sey araştırmam gerekt.

ayrıcada bugun bi bankadan arandım. asıl o keyfimi yerine getirdi. benim cvbım olumsuz oldu. ama en azından binbir emekle sıkıntılarla aldıgım diplomamın illaki bi işe yarayacagını gordum.

filiz k.v deni en iyi sen tanırsın. buna gore iyice dusun. ben altlı ustlu oturuyorum. baslarda cok sıkıntı cektim. zamnla o bana ben ona alıştık. uzak olmak herzamn en iyisidir diyorum. birde seviyeli olmak. aynı semtte olup araya biraz sınır koyabilirsen (ilişkiler acısından) cok sorun olmaz gibi. ama koysamda o koymaz seviyeyi anlamaz huzurumuz bozulur esım beni desteklemez dersen. uzak dur en bastan.

kızlar geçmişe gömüldüm beynim iyice dönendi valla..aklımda kalanlar..Nurandı sanırım değil mi şapkalı dilber..yakışmış arkadaşım yüz hatların çok hoş zayıflayınca sne de benim gibi fıstık olacaksın
fıstık dedim de aklıma geldi kıs fıstığı..nasıl sevdin mi yeni ismini..izlemcim süpersin ya..
benim canım ortim selmam gelmiş ..valla selma göremedim senin ben geldim yazını o kadar geriye gidemedim de kızlardan duydum naısl geçti tatil..allahım 85 e düşmüşsün çok kötüsün..yakalıcam kız seni...
filizcim yeni durumun hayırlı olsun..hayatta herşey insanlar için..çok yakın olmak da iyi değil de hasetlik de zor..bizim ist da kimsemiz yok arkadaşlarımızan başka bizimkiler izmirde eşiminkiler Ankarada..ama şu var iki taraftan da uzak olunca tüm sorunlardan da uzak kalıyorsun ilişkiler daha iyi yürüyor orası bir gerçek..Sıkma canını sakin arkadaşım..Senin şu dingin hallerine bayılıyorum yaaa..Maşallah bu zamanda böyle olmak çok zor...
şeker kurabiyeler de aklıma geldi canım da Derya bana foto yüklemeyi öğretcek ben öle yüklücem ama şu var zayıflama topiğinde onları yüklemem doğru olmaz diye düşündüm..asıl ben çikolata imalatına giricem canım özel ev yapımı çikolata yapıp satıcam bayram da yaklaşıyor gerçi hoş herkes benle tabi tabi diye dalga geçiyor ama yapıcam kararlıyım..
izlem eteğine bluzuna bayıldım canım çok yakışmış kolyni de çok beğendim zevkli hatunsun vesselam..ben İzmire gelince mutlaka ama mutlaka seninle görüşmek istiyorum 10 dk da olsa bana vakit ayıracaksın bak ona göre..fotomuzu çeker koyarız buraya da olur mu..Kurbanda ordayım nasipse..
ayy gerisini unuttum kızlar ya ksuruma bakmayın hadi ben kaçar..öptüm sizleri...

Teşekkür ederim.Zaman ayırıp yazdığınız için.Diyetisyene gittim herşeyden kısıtlıyor.1-2 ay dayanıyor insan ama sonra gene bozuyorum.Şuan summer 7 keto ve alli kullanıyorum diyetisyen eczacı verdi.Yediklerimide kısıtladım bakalım bu ay görcez...

valla önce eşin senden yana değil annesi ne derse onu yapıyor .onun cümlelerini sana satıyor.ee sen kime güvenip kv yanında oturacaksın?eşin senden taraf olsa mesafe ayarlanır.ama teksin görünen o.kaldırırım diyorsan git.yoksa eşinle sıkı bir konuşma yap.bu arada şu an oturduğun evde kalamıyor musun?

anlamadım şimdi hem biber hapından çekmişsiniz tekrar kilo almışsınız hem de yine ilaç kullanıyorsunuz.yanlış yapıyorsunuz bence..bünyenize yazık.inanın ilaçsız daha kolay herşey..

masum tesekür ederim,ufak oglum bi gün kustu ama devami gelmedi 1 gün sürdü sadece cok sükür,sonra büyük oglum 2 gün ateslendi oda gecti sükür,esimde dün aksam ateslendi oda iyi bugün sükür ama evde dinleniyor.

teşekkür ederim nihalcim, inşallahh kurban bayramında silifkeye gitmeyizde görüşürüz tat lım yaa, bende çok isterim, daha 3 ay filan var sanırım, o zamana bir 10 kilo daha kaybet bakam
sınav var

oğlanla markete gidecektim, çok sıcak az sonra gideyim dedim
uyudu kaldı, canım sıkılıyor halaa çok sıcak
klimayı açayım da pilatesimi yapayım yükü atayım üzeimden

geçmiş olsun canım hepinize hastalık:2: zor valla helede çocuklar söz konusu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…