geçmiş olsun canım hepinize hastalık:2: zor valla helede çocuklar söz konusu olunca
[/I]
yaa banucum ben kırmızı çok severim bir dezaten morlar lilalar çıktı merak etme canım..ben güzel toparladım ya sevmeye başladım yine kendimi..kaşlarıma kavis verdirdim evelki gün kat attırdım hafif kestirdim hayatımda ilk defa kuaförde dip boya yaptırdım (bende 3 kafa kadar saç var nasıl uğraşırdım boyucam diye)cuma da manikür pediküre gidicem..kilolar yüzündne hep ne gerek var der evde kendim yapardım neden dersne kendime layık görmezdim demek ki..valla bana ne dedim bundan sonra bakıcam kendime..tamam hala şişkoyum biliyorum ama hani deniyor ya beyin olarak hazırım ya da değilim ben hazırım valla artık..kaptım olayı..bu beni mutlu ediyor..daha farklı açıdan bakıyorum artık..geçen ölesine bir mağazadan (outlet büyük beden çalışan bir yer) yeni ciciler aldım tatilde giymeye..bacağım sürtüyor diye elbise giymezdim mesela şimdi elbise aldım ince çorabı kesiyorum baldıra kadar içime onu giyiyorum sürtünmeyi engelliyor napayım sürtünmeyi engellemek için en az 20 kg daha vermem gerek onu mu bekşicen nihal saçmalama dedim..
tatile gittiğimde de doya doya yüzücem kimse orama bakıyor mu bakmıyor mu ilgilenmicem napayım kardeşim yıllarca hep kendi zevklierimi görmezden geldim kilollar yüzünden ..bu sefer yapmıcam bunu valla..
mavikelebek123, özelden mail adresini atarsan mailine tam linki atarım
[:[/COLOR][/I][/B]
burdan ozel msjla atamıyormusun cnm ?
Kızlarrrr ben geldimmmmmmm
Ay seneye sınava girmek adına başladım çalışmaya
kızlar kitabın başında azcık durdum ama olsun
tek korkum meslek lisesinin getirdiği sn birşey yapamazsın olayı.
Ve MATEMATİK.
Ama onuda yapıcam seneye karşınıza öğretmen adayı olarak geçicem inşallah.
Hem zayıf hem öğretmen adayı
Eee aramıza yeni kişiler katılmış hoşgeldiniz sefa getirdiniz kızlarrrrrr
Bu arada wisperim bana ekmeği söylemiş dikkate alıyorum hemencik ekmeğimi yiyorum sabahları
Kızlar listemi yazdım sabah zate
Normal kahvaltımı yaptım yalnız kaçamağım var cips almış kardeşim inadıma
Neyse yedim diye akşam yemeği yerine domatesle geçiştirdim
Kaçamkçı kristena oldum eyimi
Öpüyorum hadi hepinizi az topiği kurcalıyım ben
sabah:
4 kayısı
uno sandviç ekmekiçine
3 dilim hindi salam
kk beyaz peynir yarısını yedim
öğlen:
kiraz ve
sabahtan yarım kalan ekmeğimi yedim
akşam:
patlıcan salatası
4 köfte
2 tabak makarna ketçaplı
aylar vaki doğru düzgün makarna yemedim canım çok istedi hiç pişman değilim
spor 1 saat yürüyüş yapıcam daha yapmadım
yeşil çay yürüyüş sonrası içicem sıcakta içemiyorum
su 2 lt
kızlar az önce ilk kez leslie yaptım 50 dk kadar. ama hala indirmeyi beceremedim:44::44::44:. zaten indirmeyi beceremediğim için sallıyordum bu sefer direk internetten izleyip yaptım. çok terledim valla . yalnız kadın çok konuşuyobende sesini kesip müzik açtım öyle yaptım leslimi
kolay indirebileceğim bi yöntem var mı?
damlalar,masum,darkolive,wisper
canlarım ,arkadaşlarım,aslında ne kadar çok istiyorum vermeyi yani bakın size resimerimi ekliyim..öyle aman aman çok değiliimmesela basenim 93 ama şu göbeğimi eritsem yeter...bi yerde kopukluk var kendimde ama bulamıyorum...sizin aranıza o yüzden katıldım siz beni motive ediyorsunuz...görmeden seviyorum hepinizi,samimiyetiniz ve desteğiniz bana yol gösteriyor..eşimde çok destek ama benim beynimde sorun var ...geçmişi okuyorum ama sanırım kaçırdığım şeyler oluyo ..menülerimide artık düzenli paylaşcam söz...
uyanınca
ballıtarcınlı cay
kahvaltı
3y.zeytın
4 ince sivri biber
yarım ekmek
yarım cay kasıgı kayısı recelı
araogun
muz
ogle
3kasık barbunfasulye
yogurtlu kflaeks
araogun
tavukburger
kucuk patates cıpsı
fanta
(bılıyorum yemem lazımdı ama aylar sonra yedımdaha da yemem zaten )
aksam
4 kasık bamya
kflakes yogurtla
spor olarak
45 dk ev temzlıgı
55 dk hafıf tempo yuruyus
sonra daaksam uzerı 15dk hafıf yuryus
yarını merak ediyorum aylar değil 1 senedir listenin hep alt taraflarındaydım.bakalım yarın ortalara terfi edebileceğim mi?
kızlara annemlere şimdi dondurma çıkardım.bi kup da kendime çıkardım ama sonra yarın tartı günü diye boşverdim.
zaten 1 saat önce de yürüyüşten geldim.emeklerim heba olmasın.eşimi biraz şaşırtmak istiyorum.inşallah 7 li rakamları da görürüm :82:
ay hızınıza yetişemiyorum. bi durun yazmayın yahu geçmişi oku oku bitiremedim
gene nöbetçiyim sabaha kadar kızlar... çalışmaktan yoruldum. bi hafta tatile gittim geldim.sen misin tatile giden tut 24 saat gün aşırı nöbetleri. bıktım vallahi. sizinlede hiç ilgilenemiyorum ama geçmişi sürekli okuyorum hepinizin takipçisiyim.beni mazur görün lütfen kızlar sabahlara kadar çalışmaktan internette hiçbişi yapamıyorum...gelelim geçmişte gözüme çarpan aklıma takılanlara...
İZLEMCİM her zamanki gibi çok hoş gözüküyorsun.eteğin çok hoş olmuş. ve nehirde o eteği alsın çok hoş olmuş. buluşmanızı bende kıskandım keşke bi arada olabilsekte bizde böle buluşmalar yapsak...
BANUCUM doğru düzgün geçmiş olsun dedimmi hatırlamıyroum ama Allah yardımcın olsun. helede ikizlerle ilgilenmek zordur. biz çok bilemeyiz tabi ama seni anlamaya çalışıyorum. hastaneye bu ara sürekli kusan,ishal olan çocuklar geliyo salgın var anlıyacağın. Bi çok çocuk öyle ama kısa zamanda toparlanırlar eminim.
bide ekmek köftesi tarifini bu topikte görmek çok hoştu kaptanım
KORSEYi makasla kesen arkadaşın adını hatırlamıyorum ama çok güldüm vallahi. arada özel günlerde bende giyiyorum abiyenin altına insanın içinden kesmek geçmiyo değil. en güzelini yapmışsın
AYŞEeeee,ortimmmm,takipçinimbiliyomusun bende ilk geldiğimde deryanın gram gram yazmasına şaşırmıştım bben mahvoldum bu kız nasıl ayarlıyo bunu demiş ve avmde mutfak tartılarına bakıp durmuştum
SENA başınız sağolsun,Allah mekanını cennet eylesin canım..bu arada iyi tatiller sana,kiloları almadan dönersin inş.
AYRICA ŞAPKALI FOTOMA GÜZEL YORUMLAR YAPAN,BEĞENEN ARKADAŞLARA çooookkk teşekkürler...UNUTTUKLARIMDA AFFETSİN NOLUR. Bİ YANDAN GELEN HASTALARLA İLGİLENİYORUM Bİ YANDAN YAZIYORUM ANCAK BU KADAR OLDU
VE SON OLARAK YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA;
hepiniz hoşgeldiniz. bende yaklaşık 3 aydır burdayım. ilk geldiğimde çok bozulmuştum dile getirmesemde. ama hemen aralarına aldılar burdaki arkadaşlar. benki o zaman hem okul, hem işimden çok sık giremiyordum ve halada giremiyorum ama bi kez başladı mı muhabbet bi daha kopmuyo.genelde toplu yazmak zorunda kalıyorum vaktim olmuyo ama aklımın bi köşesinde hep burası. hayatmdaki herkes biliyo burayı ve bizim topikte şöyle oldu böyle oldu diye bahsediyorum evde,işte. yani kısa sürede alışılıyo vazgeçilmez oluyo burası. BU ARADA BEN NURAN, 23ÜNDE VE İSTANBULDANIM.
merhaba kızlar
baya sohbetler edilmiş resimler eklenmiş tarifler verilmiş:)
ekmekten köfte bizde bayat ekmetken balık ekmeği denir yumurtaya bulayıp yağda pişirirlir birde tirit parçalanmış ekmeğin üstüne etsuyu dökülür,parça et konulur s.yoğurt ve salçalı sos....köfteyide denemek lazım ama şimdi değil diyet sonrası:)
deryacım ellerine sağlık çok güsel olmuş güle güle kullan apoletleri
nihalcim şeker hamurundan yaptığun kurabiyeleri buraya ekleseydin bizde görseydik keşke...yemediğin içinde tebrikler yapıp tatmamak irade ister:)
senacım aklımdaydı tamamen unutmuşum başınız saolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin.kilo etken mi orasını bilemem ama ölüm yaklaşınca sebebi illaki bişey oluyor...bende 88 de trafik kazasında kaybetmiştim babamı sabah işe gidiyor akşam kötü haberi...allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...
izlem çok şıktınız eteğin çok yakışmı.nehir nasıl kilo verebilmiş mi?ne güzel mersin'de ilkay'la izmir'de nehir'le buluşuyorsun biz Ankara'lılar bir buluşamadık:)
dukan diyetini soran olmuş evet kilo verdiriyor dukan diyetinin evrelerine özel yemek tarifleride var tatlı bile yiyebiliyorsun fakat ben 10 gün yapabildim.çünkü bu mevsimde yaz meyve ve sebzelerinde uzak kalamadım...kışın serin havada daha rahat olur...
kızlar her işte bir hayır var doğru ama ben alışkanlıklarımdan zor kopabilen biriyim.şimdi burada aldığım maaş düşük eşim çalışmamı istemiyordu ona bahane oldu iş değiştitr diyip duruyordu.birde mecliste ev kredileri değişecek diye bir haber var şimdi aldın aldın sonra daha zor diyorlar oda annesine yakın istiyor ven uzak senin istediğin yerde kresinin altından kalkamayız diyor.çünkü belirli bir peşinatıda borç alacağız ne bileyim kafam çok karışıt biran önce sonuçlansa normal hayatıma dönsem...ben annesine yaklaştıkça eşimden uzaklaşacağım farkında değil hoş farkında olsa ona ne yazar...stres stres off için daralıyor
teşekkür ederim nihalcim, inşallahh kurban bayramında silifkeye gitmeyizde görüşürüz tat lım yaa, bende çok isterim, daha 3 ay filan var sanırım, o zamana bir 10 kilo daha kaybet bakam
sınav var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?