80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Banuyu teselli ediyordum ben ayni duruma dustum.ogleden sonra ara ogun yapmayinca cok acikmisim kizlara koyarken 2 cokelekli borek ben yedim.aksama k yemem sart oldu.

Kızlarrrr ben geldimmmmmmm
Ay seneye sınava girmek adına başladım çalışmaya
kızlar kitabın başında azcık durdum ama olsun
tek korkum meslek lisesinin getirdiği sn birşey yapamazsın olayı.
Ve MATEMATİK.
Ama onuda yapıcam seneye karşınıza öğretmen adayı olarak geçicem inşallah.
Hem zayıf hem öğretmen adayı
Eee aramıza yeni kişiler katılmış hoşgeldiniz sefa getirdiniz kızlarrrrrr

Bu arada wisperim bana ekmeği söylemiş dikkate alıyorum hemencik ekmeğimi yiyorum sabahları
Kızlar listemi yazdım sabah zate
Normal kahvaltımı yaptım yalnız kaçamağım var cips almış kardeşim inadıma
Neyse yedim diye akşam yemeği yerine domatesle geçiştirdim
Kaçamkçı kristena oldum eyimi

Öpüyorum hadi hepinizi az topiği kurcalıyım ben

sabah:
4 kayısı
uno sandviç ekmekiçine
3 dilim hindi salam
kk beyaz peynir yarısını yedim

öğlen:
kiraz ve
sabahtan yarım kalan ekmeğimi yedim

akşam:
patlıcan salatası
4 köfte
2 tabak makarna ketçaplı
aylar vaki doğru düzgün makarna yemedim canım çok istedi hiç pişman değilim

spor 1 saat yürüyüş yapıcam daha yapmadım
yeşil çay yürüyüş sonrası içicem sıcakta içemiyorum
su 2 lt

kızlar az önce ilk kez leslie yaptım 50 dk kadar. ama hala indirmeyi beceremedim:44::44::44:. zaten indirmeyi beceremediğim için sallıyordum bu sefer direk internetten izleyip yaptım. çok terledim valla . yalnız kadın çok konuşuyobende sesini kesip müzik açtım öyle yaptım leslimi

kolay indirebileceğim bi yöntem var mı?

Anne ve Baba..
Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,… market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına ‘daha hazırlanmadın mı?’ diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; ‘uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten’ diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak ‘sofrayı hazırladım’ diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; ‘dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından’ diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına ‘ilaçlarını verdin mi?’ diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; ‘bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım’ diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; ‘hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum’ diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
………….veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

damlalar,masum,darkolive,wisper

canlarım ,arkadaşlarım,aslında ne kadar çok istiyorum vermeyi yani bakın size resimerimi ekliyim..öyle aman aman çok değiliimmesela basenim 93 ama şu göbeğimi eritsem yeter...bi yerde kopukluk var kendimde ama bulamıyorum...sizin aranıza o yüzden katıldım siz beni motive ediyorsunuz...görmeden seviyorum hepinizi,samimiyetiniz ve desteğiniz bana yol gösteriyor..eşimde çok destek ama benim beynimde sorun var ...geçmişi okuyorum ama sanırım kaçırdığım şeyler oluyo ..menülerimide artık düzenli paylaşcam söz...

mavikelebek123, özelden mail adresini atarsan mailine tam linki atarım

Seherim sarımsağı direk rendele ve 200 ml lik ufak şampuan şişesine koy, ufak şişeye koy ki hemen bitsin, durdukça koku yapmasın. Miktarı sana kalmış, sarımsakla saç güçlendirenlerin hepsi mucize olduğunu söylüyor, kimi kokuyor diyor, kimi normal şampuanla yıkayınca kalmıyor kokusu diyor, ben vakitsizlikten deneyemedim hiç. Ama güzel sonuç verdiği çoğu kişi tarafından onaylanmış, o bahsettiğin topiği neredeyse komple okudum ben, eskiden hep oralarda takılırdım

Sarımsaklı şampuanda, sarımsak yağıda gerçeği kadar etkili olamıyormuş.

Filizcim ben annemi çok severim, asla kayınvalide bile demem o derece, çok da iyi anlaşırım kendi annemdem daha çok sevgi gördüm ondan sağolsun, elimden geleni yaparım onun için ama yakın oturalım dese istemem...Çünkü iyiyken bile kötü olunacağını düşünüyorum o şekilde.. Sebebi ise kıskançlık şu bu değil, ikinizinde hayatınızın odak noktaları aynı..Senin için eşin ve çocuğun, onun için de oğlu ve torunu. Sen de bütün planlarını, hayatını o ikisi üzerine kuracaksın, o da..Uzakta olunca bu planlara uzaklık giriyor, bir şekilde sineye çekiliyor, aradaki buluşmalarda da biz anlayışlı olup onları baş başa bırakıp öncelik tanıyoruz, oluyor bitiyor. Ama yakın olunca değişiyor işler.. Haftasonları, tatiller hep birlikte planlanıyor, hele ki anlayışlı biri değilse sizin ayrı bir aile olduğunuzu unutuveriyor..
İnan korkutmak için söylemiyorum ama ben bal börekken korkuyorsam, bir de sizin zaten sorunlarınız var, anlayışlı biri olmadığı, eski kafalı olduğu siz uzakken bile yaşadığınız tatsızlıklardan belli, o yüzden bu konuyu güzel bir dille eşinle konuşmanı öneririm..Ona eğer yakın olursanız ailenizin, senin nasıl etkileneceğini ve mutsuz olacağınızı anlat..Umarım o da seni anlar
Ve umarım aklını karıştırmamış, kararını etkilememişimdir, ben sadece kendi mantıklı sebeplerimi anlattım :26:

Nihalim o sabah güneşin doğuşuyla kalkma planlarını her tatil için her kadın kuruyordur ama erkeklerle uygulamak çoooook zor
Onlar yatsın uyusun anca

Şu yazını kopyalayıp topiğin girişine asmak istedim arkadaş

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlaaar :92::92:
Banuuu yaktın beni banuuu
40 dk plates yaptım bugün, direk 39. programdan başladım biraz etkili olsun artık diye, baştakiler çok basit geliyordu...Anam açar açmaz ilk hareket benim kabus hareketim çıkmaz mı Hani şu köprüdeyken bacak kaldırma
Kalçam bir kaç kere yere yapıştı ama geri aldım baştan yaptım, sorunlu bacağım kasıldı korktum hemen belimi indirdim biraz, yarım yamalak da olsa hareketi tamamladım, sakatlarım diye korktum, sanırım ameliyatımdan dolayı çok zor bir hareket bu benim için, o yüzden çok üzülmedim yapamadığıma.
Sonra ebru hatun bir coştu ne kol bıraktı ne karın ne bacak
Her yerim ince ince sızlıyor müthiş bir duygu
Harika hareketler eklenmiş hepsine bayıldım, hele ki kol hareketlerine bittim sırıta sırıta yaptım
İnşallah benim için yeni ve son bir başlangıç olur plates adına :93::93:

Nurancım indirmenin en kolay yolu j downloader diye bir program var onu kur linkleri diz o indiriyor zaten ama bazı sitelerde her seferinde şifre girmen gerekiyor programa..Şifre istemeyenler rapishare, fileserve, duckload şimdilik benim bildiklerim, ya da torrent olarak indirebilirsin ama bunların detayını nasıl anlatırım da yaparız bilmiyorum, sen bu dediğim programları bir araştır istersen..

Ayyy keşke kargo şirketim olsa da hepinize bir leslie, bir ebru hatun, bir de zumbadan oluşan derya seti yollasam

Son düzenleme:
uyanınca
ballıtarcınlı cay

kahvaltı
3y.zeytın
4 ince sivri biber
yarım ekmek
yarım cay kasıgı kayısı recelı

araogun

muz

ogle

3kasık barbunfasulye
yogurtlu kflaeks

araogun

tavukburger
kucuk patates cıpsı
fanta
(bılıyorum yemem lazımdı ama aylar sonra yedımdaha da yemem zaten )

aksam
4 kasık bamya
kflakes yogurtla

spor olarak

45 dk ev temzlıgı

55 dk hafıf tempo yuruyus
sonra daaksam uzerı 15dk hafıf yuryus

canim ben degildim banuydu ekmek ye diyen.cok guzel gidiyorsun.hepimiz menulerimizi yaza yaza yanlislarimizi ogrendik.bu arada gelecekte insallah meslektas oluruz cok sevinirim.meslektas diyince nerede benim sevgili ortim zumrem aysem????? Gece mi gelecek acaba?

canim ekmek ve makarna yemeseydin keske.yuruyus yaptin mi yesil cayi ictin mi.yoksa sopayi gosterecegim sana :))))

ortim bravo ben de leslie yaparken kapatiyorum sesini..ne kadar cok konusuyor.iyi yapmisin.mail adresi versene deryaya atsin linkleri sana...

benim yasadigim seyleri yasiyorsun.ben de hep bir seyler eksik derdim ama sorunu kesfettim ortamim.kisin cok gezmem oluyor esim cok hamurisi seviyor vd.bunlardan uzaklasip diyetin hakkini verince zayiflamaya basladim.hani menu yazmadin.spor duzenliydi sanirim.ya su...yani bunlar zincirin bir halkasi gibi.biri eksik olunca zayiflayamiyorsun.kacamak olmsmali yada cok az olmali..

Eki Görüntüle 228604

Eki Görüntüle 228603

bakın bakalım bana yorumlarınızı bekliyorum

cok hos gorunuyorsun ama ust tarafin daha kalin sanki..sporla diyeti birlestir daha guzel olacaksin..

canim bak aylar sonra bile olsa bu menu yuzunden en az 3 gunluk emegin heba oldu.bi de k yedigimiz vakit asla baska yemek yemiyoruz.yanlis olmus.

Muz karpuz bunlar kacinmamiz gereken meyveler.yada yersen az miktarda olmali..

Sabsh ki ekmek yarim dilim ekmek degil mi..ekmegin tam bugday ekmegi olmali.

Nacizane onerilerim .arkadaslar da mutlaka yorumlar...

Deryam pilatese cok sevindim ben de balikesire donunce baslayacagim.yoksa bu gobek erimeyecek...

menüm...

sabah : 1 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,çökelek

ara: türk kahvesi

öğle: k ve yarım yağlı süt

ara : 2 tane çökelekli börek

akşam: k ve yarım yağlı süt

1 saat spor
2 lt su

yarını merak ediyorum aylar değil 1 senedir listenin hep alt taraflarındaydım.bakalım yarın ortalara terfi edebileceğim mi?

kızlara annemlere şimdi dondurma çıkardım.bi kup da kendime çıkardım ama sonra yarın tartı günü diye boşverdim.

zaten 1 saat önce de yürüyüşten geldim.emeklerim heba olmasın.eşimi biraz şaşırtmak istiyorum.inşallah 7 li rakamları da görürüm :82:

Nilgünüm bu çabaların sana öyle güzel geri dönecek ki sen bile ne oduğunu anlamadan kendini 2 çocuk annesi bir çıtır olarak bulacaksın :82::82:
Herkes sana iltifatlar yağdırırken, sana sadece şu an vebalini ödediğin güzelliklerin keyfini çıkarmak kalacak
Olacak nilgünüm, bu sefer olacak

teşekkür ederim kızlar çok saqolun..

arkadaşlar bugün kastamonuya eşimin ısrarı üzerine etli ekmek yemeqe gittik...gidenler bilir 1 tanesi yarım metre uzunluqunda...yarısını yedim..ordan dayı oqluna geçtik..bişey hazırlmayın tok gelicez dememize raqmen hazırlananalrı bir görmeliydiniz...onlarıda yemek zorunda kaldık çok şey hazırlamış ayıp olmasın diye..eve gelince kalan etli ekmeqin yarısınıda yedim...rahat bugün yediklerimle 4-5 kişi doyardı..100 kilo dönücem tatilden bu gidişle..tatilde diyet yapamıyorum bennn:84::84: sözde bu sefer dikkat edicektim...:18::18:

neyse laptopun şarjı bitiyor iyi bakın kendinize...hayırlı geceler kızlarrr..

teşekkür ederim nihalcim, inşallahh kurban bayramında silifkeye gitmeyizde görüşürüz tat lım yaa, bende çok isterim, daha 3 ay filan var sanırım, o zamana bir 10 kilo daha kaybet bakam
sınav var

valla İzlemcim nasipse kurbanda değilse de mutlaka başka zaman görüşürüz..Benim memleketim nasılsa ailemi görmeye gelirim bayram sonra da ..Aman bacum senin karşına kilolu gelir miyim zaten deli miyim bentabi ki vericem de gelicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…