80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah derya ya.eve dönmekten korkuyorum.yine gerginlikler,mücadeleler..birbirine sevgisi saygısı kalmamış ama kopamayan iki insan ne kadar huzurlu olursa o kadar huzurum var.burada kafam rahattı.hiç bir şey düşünmedim,üzülmedim,rahatım,yürüyüşler yapıp kendimi ruhumu dinlendiriyorum.

eve gidince mücadele başlayacak benim için..kızlar sıkılmasa daha da kalırdım eylüle kadar..

bu kararlı ve tutarlı halimi orada da sürdürmem için bayağı çabalamam lazım.biliyorsun stres üzüntü benim şevkimi kırıyordu.kendimi bırakıyordum dikkat etmiyordum.ama bir yandan da 7 li rakamlara yaklaşmak çok motive ediyor beni dah hırslanıyorum.

inşallah dediğin iltifatları alırım bir süre sonra...

iyi gecelr kızlarrrr bu yaz ilk defa balkonda oturduk
çok esinti vardı yada müsait olamıyordukkk
dondurma yedim 2 kayısı ve 3*5 çerez yeidm
pişman degilim yarın artı çıkmayı göze aldımmm

cumadan sonra başlıycam inşşş
bu haftam çok saçma geçtiii
ne oldugu belli dgeildi yaniiii

artık herşeyden yiycem herşey derken
sebze ve meyveyi kasdediyorum yarın sabahta ekmekli kahvaltımı yapıcamm
uzun süre sonraaaa çarşambaya lkadar böyle
çarşamba ve perşembede elimdeki 2 günlük listemi yapıcammm

zaten agustos başı kv ler geliyorr
bebekte gelicek filan sürekli görüşürüzzz ve düzenim dagılabilirr yani
ne verirsem kardır haftaya sonrasıda allah kerim artıkk

yarın listenin yüz karasıyımmm kaptana bak hizaya gell(((

deryaaa
platesteki acılar her sporda o0ldugu gibi normal biliyorsun
hadi inşşşş devamıda gelicek...

oh ne güzel balkon sefası yapmışsın.iyi olmuş canım ya zaten hastalıklar falan çok yorulmuştun.yrın için belli olmaz senin metanın ne yapacağı..belki güzel bir sonuç alırsın..monti gibi beslensene biraz işe yarar mı ki?

bu arada k yapmıyor muydun?vazmıgeçtin..

banu listenin yüz karası benim malum tatl dönüşü artılarım bu listeye yansıyacak birinci benim yani
deryamm canım ortim sen yolun sonuna geldin helal olsun ebruyla bütün kasların sızlasın emi sonuç harika olacak arkadaşım
bu arada sarımsaklı önerini uygulayacağım okadar parayı şampuana dökemem
nilgünn canımm ekmek yememem konusundaki uyarın için teşekkürler yemedim tabiiii çok zülüyorum tatilde aldığım kilolara bir ayda verebilsem bari 3 kg almışım toplamda :84::84::84:

Son düzenleme:

daha önce de verdin yine verirsin canım üzülme.

çok güzel bir akşamdı sahilde üfürüfür dolandık valeybol oynadık yediğim mangalı çıkarmışımdır heralde
sonunda eşim arabayı bana teslim ettide trafikte kullandım öğreneceğim tamamiyle inş araba şirketin arabası olmasa ona sormam bile inş en yakınzamanda bir araba alırız seviyorum araç kullanmayı
ben çıkmalıyım arkadaşlar hepinize iyigeceler

sormaaa nilgün ya ne yaptıgımı bend ebilmiyorum
k yaptım artılarım olunca 2 gün dün ve bugün karbon yapayımd dedim
amaa 1 gün zor dayandım karbona sıcakta
bugünde k yapayım yeniden derken k dan başka herşeye benzedi saçma sapan bir haftaydı işte

monti degilde çünkü monti çok yasaklı bu yıl okadara azimli olamam
öglen protein akşam sebzee
salata yogurt filan işte
zaten artık ara yapmak için acıkmıyorumdaaa

yiyorum ama sıkıntıdan açlıktan degilll

yaz bticek dogru düzegün karpuz yemedm yarın yiycemmm

saatii 5:45 e kurdum 6 da başları yürümeyeeee
katılan varmı haydin haydin haydinn

bu besenme de güzel canım.karpuzu da ye gitsin afiyet olsun şimdiden..

zümremmmm denizliye gel tayin isteyebiliyorsanız...bak ben artık hep burdayım walla ne güzel olur bol bol yürür spor yaparısssssssssss.

ben sana güveniom arkadaşım olacak olacak dönem dönem artıların da olabilir gayet normal ama eninde sonunda olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…