Nilgünüm bu çabaların sana öyle güzel geri dönecek ki sen bile ne oduğunu anlamadan kendini 2 çocuk annesi bir çıtır olarak bulacaksın :82::82:
Herkes sana iltifatlar yağdırırken, sana sadece şu an vebalini ödediğin güzelliklerin keyfini çıkarmak kalacak
Olacak nilgünüm, bu sefer olacak
iyi gecelr kızlarrrr bu yaz ilk defa balkonda oturduk
çok esinti vardı yada müsait olamıyordukkk
dondurma yedim 2 kayısı ve 3*5 çerez yeidm
pişman degilim yarın artı çıkmayı göze aldımmm
cumadan sonra başlıycam inşşş
bu haftam çok saçma geçtiii
ne oldugu belli dgeildi yaniiii
artık herşeyden yiycem herşey derken
sebze ve meyveyi kasdediyorum yarın sabahta ekmekli kahvaltımı yapıcamm
uzun süre sonraaaa çarşambaya lkadar böyle
çarşamba ve perşembede elimdeki 2 günlük listemi yapıcammm
zaten agustos başı kv ler geliyorr
bebekte gelicek filan sürekli görüşürüzzz ve düzenim dagılabilirr yani
ne verirsem kardır haftaya sonrasıda allah kerim artıkk
yarın listenin yüz karasıyımmm kaptana bak hizaya gell(((
ben 16 gündür "rejim" yapiyorum:) simdilik 3 kiloya yakin verdim:)! oleeyy
banu listenin yüz karası benim malum tatl dönüşü artılarım bu listeye yansıyacak birinci benim yani
deryamm canım ortim sen yolun sonuna geldin helal olsun ebruyla bütün kasların sızlasın emi sonuç harika olacak arkadaşım
bu arada sarımsaklı önerini uygulayacağım okadar parayı şampuana dökemem
nilgünn canımm ekmek yememem konusundaki uyarın için teşekkürler yemedim tabiiiiçok zülüyorum tatilde aldığım kilolara bir ayda verebilsem bari 3 kg almışım toplamda :84::84::84:
daha önce de verdin yine verirsin canım üzülme.
oh ne güzel balkon sefası yapmışsın.iyi olmuş canım ya zaten hastalıklar falan çok yorulmuştun.yrın için belli olmaz senin metanın ne yapacağı..belki güzel bir sonuç alırsın..monti gibi beslensene biraz işe yarar mı ki?
bu arada k yapmıyor muydun?vazmıgeçtin..
vereceğim tabiiiii desteklerinizolmasa çok zorrr teşekkürler canımsabah 6 da ayaktayım yürüyeceğim 1 saat sporla veririm kısa zamanda inş
sormaaa nilgün ya ne yaptıgımı bend ebilmiyorum
k yaptım artılarım olunca 2 gün dün ve bugün karbon yapayımd dedim
amaa 1 gün zor dayandım karbona sıcakta
bugünde k yapayım yeniden derken k dan başka herşeye benzedi saçma sapan bir haftaydı işte
monti degilde çünkü monti çok yasaklı bu yıl okadara azimli olamam
öglen protein akşam sebzee
salata yogurt filan işte
zaten artık ara yapmak için acıkmıyorumdaaa
yiyorum ama sıkıntıdan açlıktan degilll
yaz bticek dogru düzegün karpuz yemedm yarın yiycemmm
saatii 5:45 e kurdum 6 da başları yürümeyeeee
katılan varmı haydin haydin haydinn
ben de almıştım ama kullanımı zor çok kokuyor.arada sarımsak sür kafana ezip zeytinyağıyla birlikte o da olur.o kadar para vermene gerek yok yani.ben çam terebentin yağı aldım şampuanın içine karıştırdım. o kadar boyaya rağmen saçlarım hiç yıpranmadı.
zor bir durum.kv yanı zor ya.bizim de bu seneden sonra tayin hakkımız açılıyor.eşim de nevşehirli diye kırşehir e tşınmak istiyor.ama ben oralarda yapamam ki ben deniz kızıyım yani güney kızıyım.buralara alışkınım.ama polis diye istediğim yerleri istemiyor.mesela ben mersin diyorum hayır diyor antalya izmir diyorum hayır diyor.ill iç anadolu olacakmış.4 sene zorunlu hizmetten yozgatta kaldım.siyah beyaz bir filmde gibiydim.bu sene yaşadığımız sorunlardan olur taşınalım dedim ama şimdi buraya tatile gelince hayır diyorum bile bile kendimi hayatımı mahvetmek gibi bir şey olacak.şimdi ben vazgeçtim oaraya tayinden diyeceğim bana kızacak ailenin yanına her gidince böyle oluyorsun diye.aslında bilmiyor ki benim bastırılmış duygularım ortaya çıkıyor.yani filizciğim asla kabul etme.tatlılıkla sebeplerini anlat.asla taviz verme.sonradan çok geç olur.orta bir yer bulun.
babamın ölümü de çok hazin.allah sbır versin.insan nasıl dayanır bu acıya.allahım gecinden versin sevdiklerimizin acısını....
geldiiiimmm yarım saattir geçmiş yapıodum aşağısı kalabalıktııı ama yetişemedimmm
inşallah derya ya.eve dönmekten korkuyorum.yine gerginlikler,mücadeleler..birbirine sevgisi saygısı kalmamış ama kopamayan iki insan ne kadar huzurlu olursa o kadar huzurum var.burada kafam rahattı.hiç bir şey düşünmedim,üzülmedim,rahatım,yürüyüşler yapıp kendimi ruhumu dinlendiriyorum.
eve gidince mücadele başlayacak benim için..kızlar sıkılmasa daha da kalırdım eylüle kadar..
bu kararlı ve tutarlı halimi orada da sürdürmem için bayağı çabalamam lazım.biliyorsun stres üzüntü benim şevkimi kırıyordu.kendimi bırakıyordum dikkat etmiyordum.ama bir yandan da 7 li rakamlara yaklaşmak çok motive ediyor beni dah hırslanıyorum.
inşallah dediğin iltifatları alırım bir süre sonra...
zümremmmm denizliye gel tayin isteyebiliyorsanız...bak ben artık hep burdayım walla ne güzel olur bol bol yürür spor yaparısssssssssss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?