ben de kurdum
hoş geldin neredeydin merak ettik?
aaaaaaaaaaaaaa herkes yürüyo ya ben kalkamam sabah kızım 50 kere uyanıo sabaha kadar sersem gibi oluom
ya annemle çarşıya çıktık ordan da halama gittik izmirden kızı gelmiş anca gelebildik...
merhaba kızlar
baya sohbetler edilmiş resimler eklenmiş tarifler verilmiş:)
ekmekten köfte bizde bayat ekmetken balık ekmeği denir yumurtaya bulayıp yağda pişirirlir birde tirit parçalanmış ekmeğin üstüne etsuyu dökülür,parça et konulur s.yoğurt ve salçalı sos....köfteyide denemek lazım ama şimdi değil diyet sonrası:)
deryacım ellerine sağlık çok güsel olmuş güle güle kullan apoletleri
nihalcim şeker hamurundan yaptığun kurabiyeleri buraya ekleseydin bizde görseydik keşke...yemediğin içinde tebrikler yapıp tatmamak irade ister:)
senacım aklımdaydı tamamen unutmuşum başınız saolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin.kilo etken mi orasını bilemem ama ölüm yaklaşınca sebebi illaki bişey oluyor...bende 88 de trafik kazasında kaybetmiştim babamı sabah işe gidiyor akşam kötü haberi...allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...
izlem çok şıktınız eteğin çok yakışmı.nehir nasıl kilo verebilmiş mi?ne güzel mersin'de ilkay'la izmir'de nehir'le buluşuyorsun biz Ankara'lılar bir buluşamadık:)
dukan diyetini soran olmuş evet kilo verdiriyor dukan diyetinin evrelerine özel yemek tarifleride var tatlı bile yiyebiliyorsun fakat ben 10 gün yapabildim.çünkü bu mevsimde yaz meyve ve sebzelerinde uzak kalamadım...kışın serin havada daha rahat olur...
kızlar her işte bir hayır var doğru ama ben alışkanlıklarımdan zor kopabilen biriyim.şimdi burada aldığım maaş düşük eşim çalışmamı istemiyordu ona bahane oldu iş değiştitr diyip duruyordu.birde mecliste ev kredileri değişecek diye bir haber var şimdi aldın aldın sonra daha zor diyorlar oda annesine yakın istiyor ven uzak senin istediğin yerde kresinin altından kalkamayız diyor.çünkü belirli bir peşinatıda borç alacağız ne bileyim kafam çok karışıt biran önce sonuçlansa normal hayatıma dönsem...ben annesine yaklaştıkça eşimden uzaklaşacağım farkında değil hoş farkında olsa ona ne yazar...stres stres off için daralıyor
mavikelebek123, özelden mail adresini atarsan mailine tam linki atarım
Seherim sarımsağı direk rendele ve 200 ml lik ufak şampuan şişesine koy, ufak şişeye koy ki hemen bitsin, durdukça koku yapmasın. Miktarı sana kalmış, sarımsakla saç güçlendirenlerin hepsi mucize olduğunu söylüyor, kimi kokuyor diyor, kimi normal şampuanla yıkayınca kalmıyor kokusu diyor, ben vakitsizlikten deneyemedim hiç. Ama güzel sonuç verdiği çoğu kişi tarafından onaylanmış, o bahsettiğin topiği neredeyse komple okudum ben, eskiden hep oralarda takılırdım
Sarımsaklı şampuanda, sarımsak yağıda gerçeği kadar etkili olamıyormuş.
Filizcim ben annemi çok severim, asla kayınvalide bile demem o derece, çok da iyi anlaşırım kendi annemdem daha çok sevgi gördüm ondan sağolsun, elimden geleni yaparım onun için ama yakın oturalım dese istemem...Çünkü iyiyken bile kötü olunacağını düşünüyorum o şekilde.. Sebebi ise kıskançlık şu bu değil, ikinizinde hayatınızın odak noktaları aynı..Senin için eşin ve çocuğun, onun için de oğlu ve torunu. Sen de bütün planlarını, hayatını o ikisi üzerine kuracaksın, o da..Uzakta olunca bu planlara uzaklık giriyor, bir şekilde sineye çekiliyor, aradaki buluşmalarda da biz anlayışlı olup onları baş başa bırakıp öncelik tanıyoruz, oluyor bitiyor. Ama yakın olunca değişiyor işler.. Haftasonları, tatiller hep birlikte planlanıyor, hele ki anlayışlı biri değilse sizin ayrı bir aile olduğunuzu unutuveriyor..
İnan korkutmak için söylemiyorum ama ben bal börekken korkuyorsam, bir de sizin zaten sorunlarınız var, anlayışlı biri olmadığı, eski kafalı olduğu siz uzakken bile yaşadığınız tatsızlıklardan belli, o yüzden bu konuyu güzel bir dille eşinle konuşmanı öneririm..Ona eğer yakın olursanız ailenizin, senin nasıl etkileneceğini ve mutsuz olacağınızı anlat..Umarım o da seni anlar
Ve umarım aklını karıştırmamış, kararını etkilememişimdir, ben sadece kendi mantıklı sebeplerimi anlattım :26:
Nihalim o sabah güneşin doğuşuyla kalkma planlarını her tatil için her kadın kuruyordur ama erkeklerle uygulamak çoooook zor
Onlar yatsın uyusun anca
Şu yazını kopyalayıp topiğin girişine asmak istedim arkadaş
kızın kaç yaşında canım?benim kızkardeşim de yürümek istedi ama yeğenim 2.5 yaşında ve geceleri hala sorunlu.o da eşi işten gelince yürüyecek.eşi kızı parka götürecek o da yürüyüş gidecek.sen de akşamları yürüyebilirsin.
kaçırmadın inşallah fazla
yürüyüşçüler
yatsak mı artık sabah erken kalkacağız
sohbet de çok güzel ama
inşallah derya ya.eve dönmekten korkuyorum.yine gerginlikler,mücadeleler..birbirine sevgisi saygısı kalmamış ama kopamayan iki insan ne kadar huzurlu olursa o kadar huzurum var.burada kafam rahattı.hiç bir şey düşünmedim,üzülmedim,rahatım,yürüyüşler yapıp kendimi ruhumu dinlendiriyorum.
eve gidince mücadele başlayacak benim için..kızlar sıkılmasa daha da kalırdım eylüle kadar..
bu kararlı ve tutarlı halimi orada da sürdürmem için bayağı çabalamam lazım.biliyorsun stres üzüntü benim şevkimi kırıyordu.kendimi bırakıyordum dikkat etmiyordum.ama bir yandan da 7 li rakamlara yaklaşmak çok motive ediyor beni dah hırslanıyorum.
inşallah dediğin iltifatları alırım bir süre sonra...
deryaaa
platesteki acılar her sporda o0ldugu gibi normal biliyorsun
hadi inşşşş devamıda gelicek...
canım bende babamı 2006 da trafik kazasında kaybettim 8 de evden çıkıp 9 da haberi geldibi araba çarpmıştı 70 yaşında bi adamdı şoför babam daha 45 yaşındaydı... ben daha 6 aylık öğretmendim hiçbirimiz evlenememiştik ... babamdan 8 ay sonra düğünüm oldu .... beni urfadan çağırmışlardı o zaman gece gece ne biliim okuyunca tuhaf oldum eşimin de babası yok yani kızımın dedesi yok hiç...
hattttaaaa kaçıoomm eşim geldi bi bakış attı gittiii... ii geceler sizleree...
sizleri çok seviyorum bu arada............. iiki tanımışım sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elimphia tebrikler bence günlük sadece beşer dakikada olsa egzersiz de yap...
egzersiz videoları internette çok var....
istersenhttp://............................../p/egzersizler.html burda bulabilirsin...
hattttaaaa kaçıoomm eşim geldi bi bakış attı gittiii... ii geceler sizleree...
izlemmmmmmmmmmmmmmm
bugün etek giydim ve gün boyunca aklımda sen vardın biliyormusun ilk defa kendimi beğendim bugünnn
bacaklarım birbirine sürtmediiiii
kadın gibi yürüdüğümü hissettimmm...
gören herkes çok yakıştırdı eteği ve çok zayıfladığımı söylediler....
bi gün olur da karşılaşırsakkk anlından öperim bacım karışmammm..
isiniz var galiba biz sizi tutmayalim :)))
bimukavele efembiz de seni coook seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?