80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihallll aferin kız sana

bi dahakine sosis yerine, yağ koymadan sade yumurta yap kendine
yanına domates dilimle
yada yumurtanın üstüne 2 kaşık yoğurt koy ye bacım

ama sabah yemişsin çok sorun olmaz

eferim san eferimm

topiğin enerjisi tavan yaptı maşallah, bende bi pilates daha yapim barii
yorgunum diye bahanem olur gece kuu

pilatesim bitti

hepinize tatlı rüyalar diiyorummm

nefes alllll

veeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

tüm negatiflikten kurtulursunuz inşallah

nihalcim okurken bende gurur duydum seninle. ben olsam kesin o kadar yoruldum hakettim der yerdim. bravo sana.. inş azmin daim olsun..

ayşecim bizde seni seviyoruz cnm

kilo bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 83.1
bu hafta 82.1
giden 1000gram
toplamda giden 8.7
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor 100dk

günaydın şimdi yürüyüşten geldim.ilk bildirim benden olsun

Bildirim

Başlangıç : 88
Geçen hafta : 82.8
Bu hafta : 81.2
Bu hafta giden : - 1.600 gr
Toplamda giden : 8.800
Hedef : 65
Spor : 700 dk
Boy 1.65
Beden 44

tebrikleri alayım (şımardım pardon)

aferin nihalciğim gurur duydum seninle..bundan sonra kaçamak yaparken mutlaka aklıma gelecek mücadelem.kazanan biz olacağız inanıyorum..

kilo bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 83.1
bu hafta 82.1
giden 1000gram
toplamda giden 8.7
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor 100dk

canım erkencisin.ben de bildirimi ilk ben yapıyorum zannettim.harikasın tebrik ederim.

canım iyi ki varsın.sözlerin o kadar güç veriyorki bana sağol.inşallah her şey yolunda olur.ben de elimden geleni yapacağım.çocuklar sıkılıyo çünkü arkadaşları yok.ev 3 katlı bahçeli bir ev hatta bahçeye havuz aldım büyük.her gün oynuyorlar ama nafile.küçük kız biraz babacı.sürekli babasını istiyor.evimi özledim diyor.bi bakıyorsun hiç gitmeyelim diyor.anlamadım cadıyı..

gerçi ramazanda başlıyor biliyorsun.ancak gider ramazan başlamadan evimi temizlerim,alışverişimi yaparım.buzluğa da bir kaç şey atacağım.oruc oruc temizlik vs zor olur.o yüzden erken gidiyorum işte..

senin bi ağrın vardı ne oldu?dr a gittin mi?

canım erkencisin.ben de bildirimi ilk ben yapıyorum zannettim.harikasın tebrik ederim.

bende seni tebrik ederim cnm. kilolarımız birbirine yakın hedefimizde şimdilik aynı. benzettim bizi birbirimize

işe gidicem birazdan gitmeden bildirim yapıyım dedim.

Son düzenleme:
merhabalar bende geldim aranıza 80 kilo biri olarak yarışmaya benide alırsanız sevinirimm. herkese kolay gelsin

aşlangıç 86 kg
geçen hafta 78kg
bu hafta 78 kg
giden yok
toplamda giden 8 kg
hedef 65
boy 163
beden 42
spor 360 dak

ben geçen hafta listede yoktum umarım bu hafta beni unutmazsınız bacular

Son düzenleme:
nihalllllllllllll
tebriki ediyorum snei akşam içinnnn büyük irade göstermişsin
ama bu kadar aç olman heleki yürümennn o açlıklaa
ii degil cnmm aç kalarak zayıflanmazzzz

vucuduna aziyet etmişsin kazınan mide ile dolaşmaklaaa

en basiti bi kuruyemişçiye girip
fındık filan alsaydın 1 avuç yeseydin
yada çantanda taşı böyle şeyleriiiii

Son düzenleme:
wispercim fotoma yorum yaptığın için çok sağol ..evet beim alt hiç yok ama üst allah ne verdise .. alt:40-42 beden,üst 44-46 beden yani o derece

dünkü menüm: sabah:1kase nesfit
ara:karpuz
ara:türk kahvesi 0 şeker
öğle 1 adet biber dolma
ara:1 çay bardağı 3ü birarada nescafe
akşam :karpuz peynir,zeytin patlıcan salatası yoğurtlu
gece bişi yemeden uyudum :)

kilo bildirimi mi de yapıcam bi tuvalete gidiyim geliyorum hemen

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 78kg
bu hafta 77.400 kg
giden 600 GR.
toplamda giden 4,6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak

ben yarışmayı bilmiyorum. ama aranızaz benide alırsanız çok sevinirim. bende ölçülerimi yazmak istiyorum. geçen hafta cumadan bu cumaya.
başlangıç : 93
geçen hafta : 82.3
bu hafta : 80.2
giden : 2100 gr
toplamda giden 12.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 42 üst 44:))
spor yaklaşık 3 saat

hayırlı cumalarrrrr

herkese merhaba.ben aranıza yeni katıldım bugün. uzun bi kilo alıp verme maceram var.polikistik over hastasıyım ve insülin direncim var.aktinde bu kilolardan kurtulmuştum ama zamanla geri aldım malesef.şimdi 83.5 kg ile pzt günü diyetisyen kontrolünde diyete başladım. zayıflama sürecimin 6 ay süreceğini söyledi. aralık sonunda toplamda 23 kg verip 59 kiloya düşücekmişim.bunun için listedeki yemekler hariç tek bi çatal bile başka yiyecek yememem gerkiyormuş.4 gün boyunca bunu başardım.zaten iki haftadan sonra herşey yoluna giriyor.umarm hedefime ulaşırım.artık uzun zaman görmedğim kişilerin kilo almışsın demesine katanamıyorum çünkü :)) bu bahsedilen listeler nedir bu arada beni bir aydınlatır mısınız? bir arkadaş beni listeye almamışsınız falan yazmış? :) bir de mesajların altındaki kilo göstergelerini nereden yapıyorsunuz?merak ettim.teşekkür ederim şimdiden.sevgilerr

günaydın tülin :) ben de yazayım ölçülerimi 164 benim boyum ama kemiklerim iri olduğundan doktor zaten manken gibi olamazsın dedi :) o yüzden hedef 59 benim daha önce kendi çabalarımla 2.5 kg verdim ama polikistik overle çok zor oluyr vermek.yemeyi de sevince hele..

başlangıç:86
pazartesi:83.5 diyim ben de bakalım iki haftada bir diyetisyen kontrolüm var.onun ölçtüğü rakamları yazmak istiyorum buraya.evdeki tartımda bu sabah 81.7 çıktım.ama aynı tartıyla ölçülmek daha iyi olucak tabiiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…