selam topiğimin güzel kadınları...
kendimle gurur duyuyorıum kızlar..
Valla duyuyorum helal olsun Nihal diyorum..
Neden derseniz..
Bugün inanılmaz yoğun bir gün geçirdim öylesine yoruldum ki çıkışta başka servise bineceğim yerde-ağda çarşı işleri başkasına binmem gerkiyordu-kendi servisime bindim kuruldum ya dşyorum bişi eksik ben bişi yapacaktım son anda servisler hareket ederken aklıma geldi koştum yetiştim..düşünün yani..
bugün sabah kalktığımda k için dolabı bir açtım o da ne amanın süt kalmamış..ee napıcam canım başka bişi yemek istemiyor ama aç da gidemem hemen kendime sosisli yumurta kırdım ekmeksiz yedim tüm tabğı bitiremedim bile..
öğlen 12 de karışık tost yedim..eee ben acıktım tabi 16.30 gibi...işyerinde nesfit almıştım ama çok yoğun olduğumuzdan yerimden kalkamıyordum süt alamadım 1 avuç salladım mideme üstüne bol su içtim..
ee akşam çıkışta kuaföre gittim ağdaya kız doluymuş hemen çıktım ordan çarşı işlerimi hallettim döndüm kızı bekliyorum ama nasıl açım anlatamam..uleyn ne yicem ben oralarda kuafördekiler yemek söylemişler kız çıktı abla ben bir yemek yiyeyim dedi içerdne kokular geliyor muhtemelen kebap döner tarzı bişiler..
mis gibi kokuyor..
olmaz dedim nihal yiyemezsin..
elim ayağım keisldi hem yorgunluk hem açlıktan çocuğa dedim hadş ablacım ban abir ayran kap gel kalkamıyorum yerimden ayranımı içtim kendime geldim girdm 1 saatte çıktım ..ee saat 21.30 a geliyor terlikti deniz gözlüğü vs birkaç alacağım daha kalmıştı çarşıdan onları hallettim ama ölüyorum yorgunluktan...otobüs durağına hiç düşünmeden gittim bekledim 1 dk kadar...sonra dedim nihalim sen napıyorsun hadi beni deli etme dğş yola yürüyeceksin..ok dedim başladım yürümeye..karnım açççççç..yorgunummmm..bunlar miskin nihalin bağırışları duymamazlıktan geldim..ama yolumun üstündeki 3. kebapçı,dürümcüyü geçerken bir baktım o tarafa seyiriyor benim nihal yaramazı..tuttum kulağındna çektim kenara..gel bakayım dedim senle konuşacaklarım var..
napıyon kız dedim deli misin?
ama ama ben gerçekten çok açım..
tamam açsın da neden kebapçı?
valla özlelikle seçmedim ama karnımı doyurmam lazım..
olmaz dedim..canın gerçekten istiyor mu..
sessizlik...
huuu sana soruyom...
aslında yok ya canım istemiyor ama çok açım..
saat 22.00 de diyetini bzomanı sağlayacak kadar mı açsın?
evettt çook..
bak nihalcim seni anlıyorum açsın ama şimdi bunu yemne seni 2 gün geri döndürecek..sen ki 2 ayda verdiğini 1 haftada aldın biliyorsun senin ayarın yok..gel şöyle yapalımsen bu kaçak hakkını saklı tut..söz sana izin vericem ama ne zaqmna biliyor musun güzelim...canın gerçekten inanılmaz istediğinde işte o zaman iznin olcak..ama gel şimdi hakkını bunun için kullanma gel sana tatil için ciciler bakalım..
anlaştık mı?
haklısın aslında..peki tamam o zaman..
girdik benim yaramaz nihalle bijutericiye tatil için 2 bant toka falan aldık..yol boyuncatatil hayalleri kurduk bundna sonraki güzellikleri düşündük..sonra yokuş yukarı eve yürümeye başladık..aa yol ne kadar da kısa sürdü hiç yarım saat gibi gelmedi...
yoldan süt aldık ev egeldik yaptım bizimkine bir sütlü kahve üstüne de tarçın...ohh mis..üstüne de bol su..
yaa kızlar işte böyle...Hala açım..Hem de çok..ama o anki gibi değil..Şu anda eskisi gibi yaa ben nedne yiyemiyorum falan demiyorum..Böyle olması gerke çünkü..Yorgunluğumu buz gibi bir duşla hafiflettim birazdan da uyucam zaten...Ama ben bugün kendi kendimle uzlaştım..Anlaştım..Bahanelere sığınmadım oysa ki çok vardı ama onlara yenilmedim..
Çok uzattım ama sizler de bilin istedim bugün benim için önemli bir sınavdı ve ben bunu başardım..
Ben yaramaz Nihalimle gurur duyuyorum çünkü o artık beni dinliyor ve önemsiyor..
Bundan sonrası için çok öenmli bir aşama bu..
Mutluyum..
Evet açım..evet yorgunum ama mutluyummmmmmmmm
kilo bildirimim
başlangıç 90.8
geçen hafta 83.1
bu hafta 82.1
giden 1000gram
toplamda giden 8.7
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor 100dk
Canım biliyorum zaten o gerginlikler yüzünden adapte olamıyordun, bak kafan rahat olunca nasıl iyi gidiyorsun..Ama bak bil ki o sorunlar içinde sana ışık olacak bir eylem bu.. O sevmediğin karanlığın kendine olan özgüveninle dağılacak,belki herşey değişecek, kim bilebilir.. Çocuklar neden sıkılıyor, kalsan aslında biraz daha :26:
canım erkencisin.ben de bildirimi ilk ben yapıyorum zannettim.harikasın tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?