80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese mutlulu bir gün diliyorum benim işler halen bitmedi malesef dün gittim tüm tahlilerimi yaptırdım bu gün alacagım bakalım neler olacak kilo verenleri kutluyorum veremeyenler üzülmeyim haftaya inş bende artıdayım kızlar malesef ama tabiki yola devam

selma sen ne zaman başldın?? benim daha 4. günüm ama uzun bi yolum var ya :)):26:

yıllardım desem yalan olmaz yıllardır ugraşıyorum ama sadece alıyorum vermek yok bende ama sen bana bakma burda kızların cogu cok güzel kilolara verdi inş sende veririn canım

yeni gelen arkadaşlar 2 hafta düzenli paylaşım ve kilo bildiriminden sonraa listeye alınıyorsunuz
bunun amacı şuu
topiigime her hafta yeni arkadaşlar katılıyor 1 hafta geliyorlar sonra hoopp geri gidiyorlarr
listeyee alıyoruz amaa bir daha göremiyoruz bu sebepten dolayı yaklaşık 1..5 yıldır böyle bir kuralımız var topikte
2 hafta düzewnli paylaşım veee sonra listeeee

mylee hoşgeldin sendee dr keisnikle dinle pko çok zor kilo verdiren bir hastalık bende pkoluyun
spor ve diyete ragmen ani kilo artışlarım oluyor maleseff zar zor veridm
egerki dr sana bunun garantisni veriyorsa emin ol 6 ayda 23 kilo süperrrr

elay
ii bir başlangıç yaptın aslınd ailk haftalar ii kilo verilir
bu hafta daha ii bir performansa bekliyoruzzz sendenn
senind ebenim gibi üst kısmın var önce fazla kilolları veirp sonrada plates tavsiye ediyorum sanadaa

selam abla hoşgeldinnnn
sıkma canını 1500 için
bak ben 1 hfta içinde 1500 artı çıktım dikkat ettigim halde
ama akşam yatmadna bişiyler yeidm onund aetkisi oluyor tabiki
ama send eçok ii başladınnn bence devamöıda gelicekk ablaaa

sporada başlamalısın selma abla bak yürüyoruz plates yapıyoruzzzz
send ekatıl biseeeee yakalım kara yagları hep birlikteee

mani gibin olduu

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun

geçen hafta verdiğim tüm kiloyu gramı gramına aldım sebebini anlamış değilim.arada ufak kaçamaklarım oldu ama çok harekette ettim.şuan acayip şiş hissediyorum kendimi reglime daha çok var üstelik

banu canım k yaptınmı sen bu hafta acaba ben geçen hafta k yapıp bu hafta sadece 3 gün k diger günler normal beslenmeme geçtiğim için mi aldım ki :26:

hoş buldum banucum yola aynen devam kaldıgım yerden evet haklısın bende başlıyacagım yürüyüşüme ama şimdi badana temizligi yapıyorum cok işim var ıkı üç güne biter inş ve hemen başlıyorum

yıllardım desem yalan olmaz yıllardır ugraşıyorum ama sadece alıyorum vermek yok bende ama sen bana bakma burda kızların cogu cok güzel kilolara verdi inş sende veririn canım

ben de 6 yıldır uğraşıyorum.lise sondan beri yani.lise sonda 25 kilo vermiştim ama okuldan dolayı hareketsiz kaldım ve son 3 senede bunları geri aldım malesef.ama bu kez başarıcağıma ben de inanıyorum.umarm tekrrdan geri almam da bu kiloları bakalım.bence sen de moralini bozma.rahatsızlığın ne olursa olsun boğazımızı tuttuktan sonra gidiyor hepsi

selma abla hoşgeldin canım hemen yapışmadan verirsin artıları sıkma canını tatlım

kızlar bende ani bi planla çarşamba günü tatile çıkıyorum.çarşamba gidip pazar döneceğiz inşallah antalya şuan cehennem gibidir ama kızımla eşim için katlanacagım ne yapayım

yani hastalığımdan dolayı şuan kilo verme hızımı tam jkestiremiyor o da ama bu gidişimde belli olur.ben dikkat ettikten sonra hızlı veren biriyim aslında bakalım. ama sen de epeyce vermişsin hedef kilona bişey kalmamış valla ben de seni tebrik ederim.ben 60 lı rakamları özledim ya resmen en son lisede görmüştüm 65 i falan.üni hazırlıkta bi de 68 dim çok da zayıf ve güzeldim aslında o kiloda bile.şimdi kendmi çok ağır hissediyorum.hayatım boyunca spor yaptığım için kilomu göstermğiyorum pek ama ilk kez kollarımın kalınlaştığını hissettim ve hiç hoşuma gitmedi bu durum.valla bu sıcakta kollu şeyler gyiyorum bu yüzden :/

bu arada kızlar size bi haberim var kendi evime geçiyorum evin biçok tadilata ihtiyacı var banyo tuvalet mutfak sil baştan yapılacak yerler laminat olacak duvarlara karar veremedim kagıtmı yoksa boyamı yaptırayım kızım okula başlamadan taşınabilirim inşallah hayırlısıyla

myle hoşgeldin canım azmin daim olsun inşallah

bu arada kilo bildirimim

geçen hafta 64.600

bu hafta 65.400

gelen 800 gr :84::84::84:

çok sevindim canım ya...böyle yeni eve geçenleri duyunca heyecandan zıplıyorum ( bende çok istiyorum bu evi satıp yeni almak ) ama herşey çok güzel olur inşallah bu arada nacizane fikrim boyadan yana kağıt bi ara tavan yaptı sanki yine demode olmaya başladı ... Allah kolaylık versin

ne güsellll inş herşey istedigin gibi olur denizcimmm
duvar kagıdı heryere yaptırınca boguyor evi ama şimdi kısım kısım yapılıyor
mesela ben yeni evime
tv ünitesininn oldugu kısmı yaptırcam salonda
birde kirişi yatak odamdadaa bir kıssmını yaptırcma meselaaa
yatak başı gibi filan öle yaptırabilirisn

myle hoşgeldin canım azmin daim olsun inşallah

gelen 800 gr :84::84::84:

hoşbuldum canımm.valla bi an önce şu kilolardan kurtulmak istiyorum umarım bi gün çikolatasızlık,tatlısızlık canıma tak etmez :)) hiç yemiyorum çünkü şimdilik.ama direneceğime inancım var şuan....dün en sevdiğim ve bursada nadir rastladığım maraş dondurmasını yemedim mesela D

masumcummmm
benim kilo vermedeki ilk haftam değilki ben 2 haftadır burdayım he bide 3 aydır dikkat ediyom o yüzden 600 gram hiçde iyi değil

masumcummmm
benim kilo vermedeki ilk haftam değilki ben 2 haftadır burdayım he bide 3 aydır dikkat ediyom o yüzden 600 gram hiçde iyi değil

geçen hafta bildirim yapmışydınn unututm tmm alır seni derya listeye

ya vallahi beni senin listedne 600 gr bile beklmiyordum o yüzden ii dedimm
dikkat etmekle kilo verilmiyor elay mlesefff biraz asılmak lazım

sen bu hafta gerçekten diyet yappp
sabah ye ekmegi birtek öglen protein akşam sebze ye araalrıda yap 1 kilo gider kesin

sen hiç protein almıyorsun melsea
tavuk yumurta süt yogurt peynir yada ben mi gözden kaçırıyorum bilmiyorum ama protein
kilo vermekte etkilii

narincim hayırlı olsun evin canım bencede duvar kagıdı yaptırma en azından her yeri boya daha güzel benim fikrim bundan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…