selma sen ne zaman başldın?? benim daha 4. günüm ama uzun bi yolum var ya :)):26:
selam abla hoşgeldinnnn
sıkma canını 1500 için
bak ben 1 hfta içinde 1500 artı çıktım dikkat ettigim halde
ama akşam yatmadna bişiyler yeidm onund aetkisi oluyor tabiki
ama send eçok ii başladınnn bence devamöıda gelicekk ablaaa
sporada başlamalısın selma abla bak yürüyoruz plates yapıyoruzzzz
send ekatıl biseeeee yakalım kara yagları hep birlikteee
mani gibin olduu
yıllardım desem yalan olmaz yıllardır ugraşıyorum ama sadece alıyorum vermek yok bende ama sen bana bakma burda kızların cogu cok güzel kilolara verdi inş sende veririn canım
mylee hoşgeldin sendee dr keisnikle dinle pko çok zor kilo verdiren bir hastalık bende pkoluyun
spor ve diyete ragmen ani kilo artışlarım oluyor maleseff zar zor veridm
egerki dr sana bunun garantisni veriyorsa emin ol 6 ayda 23 kilo süperrrr
bu arada kızlar size bi haberim var kendi evime geçiyorumevin biçok tadilata ihtiyacı var banyo tuvalet mutfak sil baştan yapılacak yerler laminat olacak duvarlara karar veremedim kagıtmı yoksa boyamı yaptırayım kızım okula başlamadan taşınabilirim inşallah hayırlısıyla
bu arada kızlar size bi haberim var kendi evime geçiyorumevin biçok tadilata ihtiyacı var banyo tuvalet mutfak sil baştan yapılacak yerler laminat olacak duvarlara karar veremedim kagıtmı yoksa boyamı yaptırayım kızım okula başlamadan taşınabilirim inşallah hayırlısıyla
myle hoşgeldin canım azmin daim olsun inşallah
gelen 800 gr :84::84::84:
masumcummmm
benim kilo vermedeki ilk haftam değilki ben 2 haftadır burdayım he bide 3 aydır dikkat ediyom o yüzden 600 gram hiçde iyi değil
selma abla hoşgeldin canım hemen yapışmadan verirsin artıları sıkma canını tatlım
kızlar bende ani bi planla çarşamba günü tatile çıkıyorum.çarşamba gidip pazar döneceğiz inşallah antalya şuan cehennem gibidir ama kızımla eşim için katlanacagım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?