80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın oldu heralde artık bizim gibi 6 da kalkanlar için
süper bir sabahtı nilgün canım teşviklerim için teşekkürler öyle güzel olduki keşke daha erken başlasaydım
nihall iradenden ötürü tebriklerimi sunuyorum kendinle çekişmen harikaydı
kiloveren arkadaşları BRAVOOOOOOOOO
artıda çok kişi gördüm yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

hoşgeldin canım geçmiş olsun
listeyi banu(kaptanımız )açıklamış kilo çizelgesini
kilo cetvelini ise http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-37.html dan bakabilirsin canım

günaydınnn

başlangıç 86,5 kg
2 ay önce 71.5 kg
bu hafta 73.9 kg
gelen : 2.4
hedef 65
boy 167
beden 44
spor 90 dak
üzülmüyorum artık aldığım kiloyu en kısa zamanda vereceğim sözde tatilde dikkatte etmiştim he tatlı hamur işi yememiştim sapolsun k.validemin bol tereyağlı yemekleri yok yok siz olmadan ben yapamam

Son düzenleme:
senin bi ağrın vardı ne oldu?dr a gittin mi?

Yok nilgünüm gitmedim, 1 gün sürdü sonra geçti zaten..

aşlangıç 86 kg
geçen hafta 78kg
bu hafta 78 kg
giden yok
toplamda giden 8 kg
hedef 65
boy 163
beden 42
spor 360 dak

ben geçen hafta listede yoktum umarım bu hafta beni unutmazsınız bacular

Fundaaaa yavrum listede vardın, hem de 3. sıradaydın, göremedin mi kendini

Yavrum ben senin geçen haftaki kilonu ne yazayım ki şimdi? :26:

Ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum ama

Başlangıç 87
Geçen hafta 72
Bu hafta 73.2
Gelen 1200
Toplam giden 13,8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 40 dk plates.

:) geçen hafta 74.5 dum ama bu hafta listeye girmesemde olur be canım

hayılı olsun çok sevindim darısı evi olmayanların başına inşallah

aaa evet yaa unutmuşum sen söyleyince hatırladım şimdi kusura bakma yaa açok pardon

ahanda noldu yaaaaaaaaaa dondurmalar yaramamış yada reglinmi yaklaştı noldu

Seherim bu rakama ben de şaşırdım açıkçası ama bütün hafta dengeli giden menümü dün bozdum yani perşembe kaçamağı sebep oldu bu rakama, yoksa bu kadar artım olduğunu sanmıyorum..
Dondurmayı başka bir öğünümle değiştirince cidden benim diyetim bozulmuyor, sadece dediğim gibi dünün sonucu bu..Tabi reglim de bugün yarın başlar o da var..Gerçekten bahane değil, evet diyet yapamadım ama bu kadar artı çıkacak bir şey de yemedim :26:

kilo bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 83.1
bu hafta 82.1
giden 1000gram
toplamda giden 8.7
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor 100dk

nurancım tebrikler inş.devamı gelir...

şımarmayı hakesiyorsun inş.bu hırs irade istediğin kiloya ulaşana kadar yakanı bırakamaz.senden spor yürüyüş ve yemedim kelimelerini duymak acayip mutlu ediyor.demek ki hep bahane yaratışıyormuş.evine döndüğünde de aynen devam et canım bak funda ne güzel demiş aynaya bakmaya doyamıyorum 8 kilo ile hedefime ulaşsam egom tavan yapacak.gerçekten öyle insan kendini beğeniyor ne gitse yakıştırıyor ve hafifliyor süper bir duygu:)tebrikler canım şımarıpta kaçamak yapma sakın....

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 78kg
bu hafta 77.400 kg
giden 600 GR.
toplamda giden 4,6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak

mrb elay öncelikle hoş geldin ben filiz daha önce yazılarını gördüm hatta eşinin sofradan kalkman için söylediği diyalogu paylaşmışsın hala aklımda çok gülüyorum.resimlerini eklemissin basenin için 93 cm demişsin o zaman elma tipisin benim basen 108 cm üst kızım yok tabi doğum sonrası göbek hala tam olarak gitmesi.banu topiğin kaptanı onunda üst kızmı var ve pilatesle eritiyor.son 5 kilo kala pilates için uygun oluyor sanırım bana öyle demişlerdi.hala bekliyorum pilates zamanımı...600 gram için tebrikler...

2 hafta düzenli menü paylaşımı yapıp 2.hafta sonunda listeye ekleniyorsun .hoşgeldin aramıza banu arkadaşımızda pko'luydu kilolar gidince düzene girmiş.eğer doktorum 1 çatal dahi kaçamak yok dediyse sabret kilolarından kurtul zamanla sana kaçamak hakkı tanır zaten...

allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.şimdi duvar kağıdı çok moda kullanışlı ve silimi kolay...isterden sadece duvarın 1 ni duvar kağıdı diğer tafarlar boya olabilir mesala yatak odasında yatak başının geldiği kısım salonunsda plazma ünitesinin geldiği kısım gibi tamamlayıcı oluyor gayet şık duruyor.beatiful home yada art decor dergilerine göz gezdirirsen ii fikirler veriyor...tekrar kilonu almana üzüldüm.sanırım 2 öğümn yapıp bir anda azaltınca oldu.ama verilir merak etme ii tatiller...

aklımda kalanları kısaca yazıp bildirim yapacağım öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum hatta hepinz öpüyorum desteklerinizden.içimi rahatlatıyorsunuz.

zekiye altlı üstlü oturuyormuşsun allah kolaylık versin inş.muhabbetiniz ana-kızdan öte olur rahat edesin.

nilgün canım burada dikmen de oturabilirim fakat işimden çok uzaklaşmış oluyoru 2 taşıt değiştirmem gerekir ve şirket arabayı mesafe uzak diye vermez o yüzden evimi işe yakın seçmeliyim.ya siteler kv yakın yada ist.yolu mağaza yani batıkent-eryaman gibi semtler olabilir hayırlısı artık düşünmek istemiyorum inş.allah gönlüme göre veririr...

sehercim maalesef eşim arada dengeyi sağlayıp ikimize de yerine göre susu diyemiyor hep bana diyor.sus, alttan al diye o yüzden yaklaştığımızda biliyorum ki can çıkar huy çıkmaz yani eşim değişmez ve ilişkilerimiz daha da dejenere olur.bu arada uzun soluklu bir tatil sonrası 3 kilo normal ben 1 hafta mersin'e gittim 2 kilo aldım....kilolar verilir huzur yerinde olsun...

banu'cum 1,5 artıda çıkmışsın ama mesroyla ölç kendini kesinm 2 cm inceldin.bu kadar yorgunluğa 1,5 kilo normal haftaya düzene girer.oğlulların tamamen iyileşti sanırım.ilaçlara devam ediyorlar mı?kv kızının bebeğini getirecek derken kız gelmeyecek mi sadece torunu ile mi gelecek?

nihalcim istersen facebook tan bei ekle oradan çikolata toplarına şeker hamurrunda kurabiyelerine bakıyım.bende oğlum için diş buğdağında diş şeklinde yaş pasta yada kurabiye çok istiyorum inş.allah nasip eder:)
içindeki nihalin söz dinlemesine bayıldım:)aranız çok ii bu aralar allah bozmasın:)bu şekil söz dinlerse kilolar da gider canım.yeni kıyafetlerini güle güle giy.bende ince çorabı tayt gibi kesip kullanıyordum.şimdi pentinin ne korse ne çorap ama toparlayıcı özelliği var siyah ve ten rengi aldım bazı elbiselerin altına giyiyorum gayet ii oluyor.saçların gürese kesinlikle kuaförede boyatılmalı hem çok yorucu olur hemde renk dağılımı eşit olmaz evde boyayınca sıhhatler olsun...

deryacım keşke korgo şirketin olsa:)walla bende bilgisayardan çok anlamam daha doğrusu yıllar önce mamarise biletimiz altık tatile gideceğiz tüm işlerimi bitirdim.sonra dosyaları klasörlere yerleştirdim vs.temizliğe başlatım geri dönüşümü sildim. baktım uzantısı tuhaf şeyler var c nin içinde onlarıda sildim.ama ne silem şirketin 10 yıllık müşteri cari hesap ve adres bilgilerini uçurmuşum bayılacak gibi oldum top yekün temizlik bundan 10 yıl önce yaşadım ama dün gibi hala aklımda o yüzden bişey indirmeye ,yüklemeye bilmediğim siteye girmeye bile korkar oldum:)

ayşecim başın sağolsun ben çok hatırlamıyorum senin için daha zor olmuştur ben babamı kaybettiğimde 6 yaşına yeni girmiştim zaten 4 yılda yurtdışında çalışmıştı o yüzden pek hatırlamıyorum 33 yaşında öldü.allah genç ölüm vermesin...annelerimize uzun ömür nasip etsin kardeşlerimize...

kızlar belki çoook uzun diye okunmaz ama fırsat bulmuşken yazdım...

yeni gelen arkadaşlar emaz,elay,mavi kelebek,kristena,prenses peri (nicler hatalı olabilir)isimlerinizi yazarsanız daha rahat akılda kalır....böyle zor oluyor...

Başlangıç : 93
iki hafta önce : 78.5
Bu hafta : 78.5
Bu hafta giden : 000
Toplamda giden : 14.5
Hedef : 58
Spor : 70 dk
Boy 1.67
Beden 42

deryacım hoş olmuyo böle biliom ama benim tartı garantiye gönderildi bekliom hala evdeki tartım da analog onda sabah 77 idi ama ben diğer tartıma göre bildirim yapmak istiom o yüzden beni sabit geç sen inşallah öbür haftaya gelir de biter bu çilemmm... kilo veripp 1. bile olsam haftaya son sıraya yaz beni tamam mı??? ((( bbakkkk bide 1. olcakmışımmm)

ortim seni tebrik ederim bakkkkk isteyince nasıl oluyorrr emek verince her iş bölee yaaa 1600 süper bi rakammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…