herkese merhaba.ben aranıza yeni katıldım bugün. uzun bi kilo alıp verme maceram var.polikistik over hastasıyım ve insülin direncim var.aktinde bu kilolardan kurtulmuştum ama zamanla geri aldım malesef.şimdi 83.5 kg ile pzt günü diyetisyen kontrolünde diyete başladım. zayıflama sürecimin 6 ay süreceğini söyledi. aralık sonunda toplamda 23 kg verip 59 kiloya düşücekmişim.bunun için listedeki yemekler hariç tek bi çatal bile başka yiyecek yememem gerkiyormuş.4 gün boyunca bunu başardım.zaten iki haftadan sonra herşey yoluna giriyor.umarm hedefime ulaşırım.artık uzun zaman görmedğim kişilerin kilo almışsın demesine katanamıyorum çünkü :)) bu bahsedilen listeler nedir bu arada beni bir aydınlatır mısınız? bir arkadaş beni listeye almamışsınız falan yazmış? :) bir de mesajların altındaki kilo göstergelerini nereden yapıyorsunuz?merak ettim.teşekkür ederim şimdiden.sevgilerr
günaydınnngünaydın herkese mutlulu bir gün diliyorumbenim işler halen bitmedi malesef dün gittim tüm tahlilerimi yaptırdım bu gün alacagım bakalım neler olacak kilo verenleri kutluyorum veremeyenler üzülmeyim haftaya inş bende artıdayım kızlar malesef ama tabiki yola devam
hanımlar 1 kilo vermısımDD umarım bnde listeye girerim DD
Özel mesajda da site adı engellenir o yüzden mail dedim, bir kaç arkadaşa da verememiştik linki çünkü..
senin bi ağrın vardı ne oldu?dr a gittin mi?
aşlangıç 86 kg
geçen hafta 78kg
bu hafta 78 kg
giden yok
toplamda giden 8 kg
hedef 65
boy 163
beden 42
spor 360 dak
ben geçen hafta listede yoktum umarım bu hafta beni unutmazsınız bacular
başlangıç 86,5 kg
2 ay önce 71.5 kg
bu hafta 73.9 kg
gelen : 2.4
hedef 65
boy 167
beden 44
spor 90 dak
üzülmüyorum artık aldığım kiloyu en kısa zamanda vereceğim sözde tatilde dikkatte etmiştim he tatlı hamur işi yememiştim sapolsun k.validemin bol tereyağlı yemekleri yok yok siz olmadan ben yapamam
tebrikler kaçıncı haftan birde bizim bildirdiğiiz gibi bildirmelisin :)
Yok nilgünüm gitmedim, 1 gün sürdü sonra geçti zaten..
Fundaaaa yavrum listede vardın, hem de 3. sıradaydın, göremedin mi kendini
Yavrum ben senin geçen haftaki kilonu ne yazayım ki şimdi? :26:
ahanda noldu yaaaaaaaaaa dondurmalar yaramamış yada reglinmi yaklaştı nolduNe yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum ama
Başlangıç 87
Geçen hafta 72
Bu hafta 73.2
Gelen 1200
Toplam giden 13,8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 40 dk plates.
:) geçen hafta 74.5 dum ama bu hafta listeye girmesemde olur be canım
bu arada kızlar size bi haberim var kendi evime geçiyorumevin biçok tadilata ihtiyacı var banyo tuvalet mutfak sil baştan yapılacak yerler laminat olacak duvarlara karar veremedim kagıtmı yoksa boyamı yaptırayım kızım okula başlamadan taşınabilirim inşallah hayırlısıyla
Yok nilgünüm gitmedim, 1 gün sürdü sonra geçti zaten..
Fundaaaa yavrum listede vardın, hem de 3. sıradaydın, göremedin mi kendini
Yavrum ben senin geçen haftaki kilonu ne yazayım ki şimdi? :26:
ahanda noldu yaaaaaaaaaa dondurmalar yaramamış yada reglinmi yaklaştı noldu
kilo bildirimim
başlangıç 90.8
geçen hafta 83.1
bu hafta 82.1
giden 1000gram
toplamda giden 8.7
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor 100dk
günaydın şimdi yürüyüşten geldim.ilk bildirim benden olsun
Bildirim
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 82.8
Bu hafta : 81.2
Bu hafta giden : - 1.600 gr
Toplamda giden : 8.800
Hedef : 65
Spor : 700 dk
Boy 1.65
Beden 44
tebrikleri alayım(şımardım pardon)
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 78kg
bu hafta 77.400 kg
giden 600 GR.
toplamda giden 4,6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak
ben yarışmayı bilmiyorum. ama aranızaz benide alırsanız çok sevinirim. bende ölçülerimi yazmak istiyorum. geçen hafta cumadan bu cumaya.
başlangıç : 93
geçen hafta : 82.3
bu hafta : 80.2
giden : 2100 gr
toplamda giden 12.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 42 üst 44:))
spor yaklaşık 3 saat
mrb tülin eğer 2 hafta düzenli menü paylaşımı yaptıysan kesin listeye alırlar senide....tebrikler ilk etaplarda 2-3 kilo giyor büyük mutluluk.ama senin tam olarak başlangıç tarihin ne zaman 93 kilodan 80 kiloya ne kadar sürede düştün...birde 1,68 boy için 55 kilo az değil mi?
hayırlı cumalarrrrr
herkese merhaba.ben aranıza yeni katıldım bugün. uzun bi kilo alıp verme maceram var.polikistik over hastasıyım ve insülin direncim var.aktinde bu kilolardan kurtulmuştum ama zamanla geri aldım malesef.şimdi 83.5 kg ile pzt günü diyetisyen kontrolünde diyete başladım. zayıflama sürecimin 6 ay süreceğini söyledi. aralık sonunda toplamda 23 kg verip 59 kiloya düşücekmişim.bunun için listedeki yemekler hariç tek bi çatal bile başka yiyecek yememem gerkiyormuş.4 gün boyunca bunu başardım.zaten iki haftadan sonra herşey yoluna giriyor.umarm hedefime ulaşırım.artık uzun zaman görmedğim kişilerin kilo almışsın demesine katanamıyorum çünkü :)) bu bahsedilen listeler nedir bu arada beni bir aydınlatır mısınız? bir arkadaş beni listeye almamışsınız falan yazmış? :) bir de mesajların altındaki kilo göstergelerini nereden yapıyorsunuz?merak ettim.teşekkür ederim şimdiden.sevgilerr
bu arada kızlar size bi haberim var kendi evime geçiyorumevin biçok tadilata ihtiyacı var banyo tuvalet mutfak sil baştan yapılacak yerler laminat olacak duvarlara karar veremedim kagıtmı yoksa boyamı yaptırayım kızım okula başlamadan taşınabilirim inşallah hayırlısıyla
günaydın şimdi yürüyüşten geldim.ilk bildirim benden olsun
Bildirim
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 82.8
Bu hafta : 81.2
Bu hafta giden : - 1.600 gr
Toplamda giden : 8.800
Hedef : 65
Spor : 700 dk
Boy 1.65
Beden 44
tebrikleri alayım(şımardım pardon)
Hayır olmaaaaz, artı çıkan arkadaşlara ihtiyacım var kendi rezilliğimi ört bas etmek için
iyi hadi sen git
hep diyet hep diyet olacak şey değil yanii o da lazım
öp öp öp öppppp
aferin sana kışş fıstığım
ee hani resim koyacaktın yaa
ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?