80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

filizcim senin yazıların uzun olabilir ama ben kendi adıma okumaktan zevk alıyorum kimseyi atlamadan ...üslubunla gayet de keyifli...

şimdi yeni duvar kagıtları çıkmış desensiz kendinden kabartmalı altına dolgu dolguruyorlar galiba krem bez ne ararsanız var bi örnek dairede gördüm çok hoş duruyordu ama duvar kagıdınında modası zamanla geçiyor zaten.en iyisi boya yaptırmak size katılıyorum kızlar

kilo bildirimi:

ben yine sabitim hakettim aslında. ooofff her hafta azda olsa veriyordum noldu bana bilmem. dısardan musafirlerimiz var 3 haftadır faln. hergun biseyler cıktı. duzenli devam edemedim k ya. ben diyet yapcaksam evden dısarı cıkmıycam en iyisi. kilo veren herkesi tbr ederim. nilgün en cokta seni tbrk ederim. azmin hiç bitmez inş. süper gidiyorsun valla. eminimki evine dondugundede devam edeceksin. cunku basarabilcegini gördün ve inandın kendine.

zekiyecim ben 82 den sonra inanılmaz sabit kaldım aldım verdim az gitti derken biraz vücut direnio bence eskisi gibi yaşamadığımı biliyorum ve eskisi gibi yemediğimi de biliyorum en çok zevk eldığım şeylerdi nescafe ve çikolata ama işte zamanla yavaşlıoo kilo verimi...

regl öncesi ödemi olmalı emiimki sen dondurmada yesen dengelersin menünü bu hafta günde 2 kez nesfit mi yesem onudüşünüyorum bu diyeti uygulayanlar kimlerdi bilmiyorum sonuçları nasıl onuda bilmiyprum ne öneririsin canım ? kalori diyetine devam mı etsem :44:

kızlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim çok sagolun .Allah olmayanlarada versin inşallah.okadar çok yapılacak iş varken biz tatile çıkıyoruz kızım hergün gün sayıyor eşimde patladım biraz kafa dagıtmaya ihtiyacım var diyor.ramazanda inşaat işleri nasıl olacak bilmiyorum eylülde taşınmam gerek kızın okul işi var aman ne bileyim Allah hayırlısıyla bir yola sokar elbet

deryacım bende neden bukadar artıda oldugumu kestiremedim öyle aman aman bi kaçamagımda yok karnım davul gibi üşütmekten karın şişermi kızlar yaaa

canım hayırlı olsun eviniz allahım sağlıkla oturmayı nasip etsin....

nilgün seni tebrik etmeyi unutmuşum yahuu
tebrik edeirmmmm bencede bu kez devamı gelicek nilgünn

merhabalar bende geldim aranıza 80 kilo biri olarak yarışmaya benide alırsanız sevinirimm. herkese kolay gelsin

hoş geldin canım ben nilgün.

kilo bilfirimiii
geçen hafta:62.3
bu hafta :63.8

gelen:1500

banu canım sakın canını sıkma.hani bir akşam yürüyüşten geldim tartıldım ya 81.5 diye ertesi gun normal menumü yedim ama akşamı kısır yemiştim.ne oldu ertesi gün 83.5 çıktım .o kadar üzüldüm ki.canım sıkıldı sonra tekrar akşmları k ya devam ettim.ve sonuç çok şükür 81 küsür.akşam yemelerini hiç affetmiyor vücut.bi de ilk anda kilo yapıyor sonra veriyorsun yine.slında bunları çok iyi biliyorsun da yorum yazayım yine dedim.

3 ü birarada çok şekerli be canım 2 si birarada iç sen.birden kan şekerin yükselir dha çok acıkırsın.üst tarafların için kesinlikle pilates yap.ay yapıyordun zaten değil mi neyse..

dolmnın yanına yoğurt yersen yada salata harika olur.bir de karpuz peynir akşam için zaten çok kalorili yanında bir şey yiyince daha kötü sonuçlar verebiliyor.akşam yürüme imkanın yok mu öyle dengelesen?

hoş geldin ben nilgün.açıklama yapmak için alıntı yaptım ama arkadaşlar gereken bilgileri vermişler...

bizim gibi bildirim yapsana anlamadım karışık olmuş.hedefe de inmek istediğin kiloyu yaz lütfen.sık sık menülerini yaz ve diyetisyenden aldığın tüyoları bizlerle paylaş lütfen.senden öğreneceğimiz bir şeyler olacak muhakkak..

başlangıc 90

ıkı hafta öncesi 85500

bu hafta 87

geken 1500 gr

canın sağolsun verirsin inanıyorum sana.

iyi tatiller...tatile çıkıyon boşver sıcağı bi dert bu olsun.bizim yerimize de keyfini çıkar...,

hayırlı olsun güle güle otur.filiz ve banu gibi belli yerlere kullan.bi de elay da demişti.boya daha iyi olur.bi de ben bir kaç arkadaşta fortmantonun olduğu tarafa da duvar kağıdı kullandıklrını gördüm.çok şık oluyor ve daha dolu görünüyor...

tünaydın oldu heralde artık bizim gibi 6 da kalkanlar için
süper bir sabahtı nilgün canım teşviklerim için teşekkürler öyle güzel olduki keşke daha erken başlasaydım

harikasın ben de bugün 6 ya saati kumama rağmen 5.40 da kalktım.inşallah banuyla seher de uyanmıştır dedim.her gün yap lütfen.

hanımlar 1 kilo vermısım DD umarım bnde listeye girerim DD

tebrikler eğer 2. haftansa girersin elbet.banu ve derya bilir..

Ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum ama

Başlangıç 87
Geçen hafta 72
Bu hafta 73.2
Gelen 1200
Toplam giden 13,8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 40 dk plates.

ne yüzü ne demek..hep eksi mi çıkılacak keşke olmasa ama insanız oluyor o kadar.ki sen nerelerden geldin hakkın o kadar da olsun.verirsin yine.asla vazgeçme.sen böyle diye diye ben adam oldum.seher başladı sen de yaparsın tatlım.ama işte öönümüzde ramazan var asıl mücadele o zaman başlıyor.sıkma güzel canını.yapıyor musun yine apolet?koysana resimlerini varsa.. bi de ablan gönderecekti nefis bir parçaydı gelmedi mi daha?

yemedin de yukarda da anlattım ya hain meta hiç affetmiyor.yine hizaya sokarsın onu.işin mantığını kavradın çünkü...

canım yazsaydın 77 diye daha moralli olurdun.tartı tartıdır digital olmasın ne farkeder.bir şey olmazdı haftaya digital ölçümü verirdin.mesela ben de şeyi düşünüyorum.annemin tartısı raks mı ne bende ki sinbo.acaba çok farkedecek mi?bi de bir arkadaş sinbo her yerde farklı ölçüyor diyordu yeni bir tartı mı alsam ki?

filizciğim dualarım seninle.ailenin huzuru için en hayırlısı neyse o olsun.ankara yı bilmediğim için yerleri yakınlığını bilemiyorum yani mesafelerini.ama dediğin gibi 2 vesayit çok zor.mahvolursun büyük şehir trafiğinde.yeri geldiğinde şikayet bile edemezsin biz söylemiştik diye..

nihal kurabiye ve çıkolata resimlerini buraya koy biz de görelim.

banu gerçek bir kaptansın .neden mi biz nihali mücadelesi için tebrik ederken sen o kadar aç kalmak vucuda iyi değil bi kuruyemiş alsaydın diyorsun.bk bu bizim aklımıza gelmiyor yani benim en azından.izlem de sen de bu topik için bir şanssınız.diyetisyen bürosu açsanız paraya para demezsiniz valla..

benim koridorum dar ve uzun bu nedenle açık renk kendinden simli duvar kağıdı yaptırmak istiyorum modası mı geçiyormuş ben yapana kadar hepten geçecek ama geçsede yaptıracağım yatak odasını ve koridoru duvar kağıdı tercih edebilrisin çok şık yatak odası için ithal duvar kağıtları var epey araştırmıştım tavsiye ederim
benim evinde tadilata ihtyacı var ama gözüm korkuyor taşınmadan yaptırsaydım keşke insan zamanla sıkılıp değiştiriyor

kızlarrrr bişiy sörcam sizeee
elimde bir kavanoz vişne reçeli var ben çoks everim ama yiyemiyorum tabi
eşimde yemiyor
çocuklar reçeli sever ama bu reçel çok ekşi gerçekten
atmayada kıyamadım atılmaz nasıl dergerlendirebilirim sizcee

pasta filanda yapsma yemezlerr yaaa acaba ronddodan geçirip ölemi pasta yapsma
yoksa meyvs suyumu elde etsemmm reçeldenn

birde cam duvarlara bayılıyorum şeytan diyor yıktır yaptır ama cebime baktım param az bu iş bana yaramaz

cevabını vermişsin yazın meyva suyu harika olur olmadı karışık meyva suyu yaparsın canım çekti hee
kızım pekmez yada reçel hiç yemez dün kek yaptım pekmezli cevizli öyle bir yediki ben ise tadına bile bakmadım

Son düzenleme:
Tünaydın kızlarr
ay kaç gündür suları kesiyorlar sinirim bozuldu ya
Bugün sabah annemin yaptğı domates kızartması ve 2 yumurta vardı biraz ekmekle geçiştirdim.
Öğlende sebzele geçiştircem.
Akşamada allah kerim.
Aralarıda elmayla geçiştircem
Öpüldünüz.

Canım ben de k yapıyorum bence tam yazlık bir diyet, akşamına protein alınınca da çok etkili..Yine de sen bilirsin, hangisi sana uygunsa

deryacım bende neden bukadar artıda oldugumu kestiremedim öyle aman aman bi kaçamagımda yok karnım davul gibi üşütmekten karın şişermi kızlar yaaa

Şişmez mi yavrum, direk gaz yapar çok normal..Herkes hasta zaten çevremdeki, böyle bir hava olamaz

Teşekkür ederim nülgünüm
Ablamdaki yapım aşamasında gelecek inşallah, ben de şu an gece mavisi bir apolet yapıyorum bugün biter koyarım akşama fotoları
Banunun dediklerini ben de farkettim, eee boşuna demedik illa o olsun diye

Yahu ben de bunu anlamıyorum moda olsa evde kaplan mı besleyeceksiniz
Zevkinize uygunsa, hoşunuza ghidiyorsa yaptırın yahu, moda da neymiş, siz oluşturun kendi modanızı, tarzınızı :82:
Bilmem kaç kişiyle kopya olmayın, tabi ki moda olanlardan da sevdikleriniz çıkar ama aman bu moda değil diye sevdiğiniz şeylerden vazgeçmeyin..Hiç anlamadım bu moda mantığını

selam kızlar..ay dün gecedenberi ne çok ilerlemiş sayfalar valla 2 sayfam mı ne kaldı dayanamadım..aksilik iş de çok yoğun..
önce kilo bildirimi:

başlangı:95.6
geçen hafta:89.7
bu hafta:87.9
giden:1.800 gr
spor:120 dk
beden:46-48
hedef:79

kızlar şu 4.5 kilo falan birdne almıştım ya salak gibi bugün itibariyle son 400 gr ım kaldı o da tatilde gider işallah...2 haftada verdim çok şükür...

kilo bildirimi

Başlangıç 81
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 78
Gelen 500
Toplam giden 3
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok

dijital tqrtı yok annemlerde 78 çıktım artıdayım bu hafta

şükürler olsun ki Afrika Somalide dünyaya gelmedim face de okudum son 60 yılın ölümcül kurağını yaşıyorlar İHH ye yardım ve bağış topluyorlar çocukların resimlerine bakınca dayanamadım çok konforlu bir hayat yaşıyoruz onlarıda unutmayalım arkadaşlar ...

deryamm kızma bende sendenim rahatına düşkün biriyim hoşuma giden herşey bana moda
birde k ne yaw

Son düzenleme:

kilo bildirimi

Başlangıç 81
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 78
Gelen 500
Toplam giden 3
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok

dijital tqrtı yok annemlerde 78 çıktım artıdayım bu hafta

normal tartı ile dijital arasında 2 kg oynuyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…