kilo bildirimi:
ben yine sabitimhakettim aslında. ooofff her hafta azda olsa veriyordum noldu bana bilmem. dısardan musafirlerimiz var 3 haftadır faln. hergun biseyler cıktı. duzenli devam edemedim k ya. ben diyet yapcaksam evden dısarı cıkmıycam en iyisi. kilo veren herkesi tbr ederim. nilgün en cokta seni tbrk ederim. azmin hiç bitmez inş. süper gidiyorsun valla. eminimki evine dondugundede devam edeceksin. cunku basarabilcegini gördün ve inandın kendine.
Seherim bu rakama ben de şaşırdım açıkçası ama bütün hafta dengeli giden menümü dün bozdum yani perşembe kaçamağı sebep oldu bu rakama, yoksa bu kadar artım olduğunu sanmıyorum..
Dondurmayı başka bir öğünümle değiştirince cidden benim diyetim bozulmuyor, sadece dediğim gibi dünün sonucu bu..Tabi reglim de bugün yarın başlar o da var..Gerçekten bahane değil, evet diyet yapamadım ama bu kadar artı çıkacak bir şey de yemedim :26:
kızlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim çok sagolun .Allah olmayanlarada versin inşallah.okadar çok yapılacak iş varken biz tatile çıkıyoruz kızım hergün gün sayıyor eşimde patladım biraz kafa dagıtmaya ihtiyacım var diyor.ramazanda inşaat işleri nasıl olacak bilmiyorum eylülde taşınmam gerek kızın okul işi var aman ne bileyim Allah hayırlısıyla bir yola sokar elbet
deryacım bende neden bukadar artıda oldugumu kestiremedim öyle aman aman bi kaçamagımda yok karnım davul gibi üşütmekten karın şişermi kızlar yaaa
merhabalar bende geldim aranıza 80 kilo biri olarak yarışmaya benide alırsanız sevinirimm. herkese kolay gelsin
kilo bilfirimiii
geçen hafta:62.3
bu hafta :63.8
gelen:1500
wispercim fotoma yorum yaptığın için çok sağol ..evet beim alt hiç yok ama üst allah ne verdise .. alt:40-42 beden,üst 44-46 beden yani o derece
dünkü menüm: sabah:1kase nesfit
ara:karpuz
ara:türk kahvesi 0 şeker
öğle 1 adet biber dolma
ara:1 çay bardağı 3ü birarada nescafe
akşam :karpuz peynir,zeytin patlıcan salatası yoğurtlu
gece bişi yemeden uyudum :)
kilo bildirimi mi de yapıcam bi tuvalete gidiyim geliyorum hemen
herkese merhaba.ben aranıza yeni katıldım bugün. uzun bi kilo alıp verme maceram var.polikistik over hastasıyım ve insülin direncim var.aktinde bu kilolardan kurtulmuştum ama zamanla geri aldım malesef.şimdi 83.5 kg ile pzt günü diyetisyen kontrolünde diyete başladım. zayıflama sürecimin 6 ay süreceğini söyledi. aralık sonunda toplamda 23 kg verip 59 kiloya düşücekmişim.bunun için listedeki yemekler hariç tek bi çatal bile başka yiyecek yememem gerkiyormuş.4 gün boyunca bunu başardım.zaten iki haftadan sonra herşey yoluna giriyor.umarm hedefime ulaşırım.artık uzun zaman görmedğim kişilerin kilo almışsın demesine katanamıyorum çünkü :)) bu bahsedilen listeler nedir bu arada beni bir aydınlatır mısınız? bir arkadaş beni listeye almamışsınız falan yazmış? :) bir de mesajların altındaki kilo göstergelerini nereden yapıyorsunuz?merak ettim.teşekkür ederim şimdiden.sevgilerr
günaydın tülin :) ben de yazayım ölçülerimi164 benim boyum ama kemiklerim iri olduğundan doktor zaten manken gibi olamazsın dedi :) o yüzden hedef 59 benim daha önce kendi çabalarımla 2.5 kg verdim ama polikistik overle çok zor oluyr vermek.yemeyi de sevince hele..
başlangıç:86
pazartesi:83.5 diyim ben debakalım iki haftada bir diyetisyen kontrolüm var.onun ölçtüğü rakamları yazmak istiyorum buraya.evdeki tartımda bu sabah 81.7 çıktım.ama aynı tartıyla ölçülmek daha iyi olucak tabiiki.
başlangıc 90
ıkı hafta öncesi 85500
bu hafta 87
geken 1500 gr
selma abla hoşgeldin canım hemen yapışmadan verirsin artıları sıkma canını tatlım
kızlar bende ani bi planla çarşamba günü tatile çıkıyorum.çarşamba gidip pazar döneceğiz inşallah antalya şuan cehennem gibidir ama kızımla eşim için katlanacagım ne yapayım
bu arada kızlar size bi haberim var kendi evime geçiyorumevin biçok tadilata ihtiyacı var banyo tuvalet mutfak sil baştan yapılacak yerler laminat olacak duvarlara karar veremedim kagıtmı yoksa boyamı yaptırayım kızım okula başlamadan taşınabilirim inşallah hayırlısıyla
tünaydın oldu heralde artık bizim gibi 6 da kalkanlar için
süper bir sabahtı nilgün canım teşviklerim için teşekkürler öyle güzel olduki keşke daha erken başlasaydım
hanımlar 1 kilo vermısımDD umarım bnde listeye girerim DD
Ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum ama
Başlangıç 87
Geçen hafta 72
Bu hafta 73.2
Gelen 1200
Toplam giden 13,8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 40 dk plates.
Seherim bu rakama ben de şaşırdım açıkçası ama bütün hafta dengeli giden menümü dün bozdum yani perşembe kaçamağı sebep oldu bu rakama, yoksa bu kadar artım olduğunu sanmıyorum..
Dondurmayı başka bir öğünümle değiştirince cidden benim diyetim bozulmuyor, sadece dediğim gibi dünün sonucu bu..Tabi reglim de bugün yarın başlar o da var..Gerçekten bahane değil, evet diyet yapamadım ama bu kadar artı çıkacak bir şey de yemedim :26:
Başlangıç : 93
iki hafta önce : 78.5
Bu hafta : 78.5
Bu hafta giden : 000
Toplamda giden : 14.5
Hedef : 58
Spor : 70 dk
Boy 1.67
Beden 42
deryacım hoş olmuyo böle biliom ama benim tartı garantiye gönderildi bekliom hala evdeki tartım da analog onda sabah 77 idi ama ben diğer tartıma göre bildirim yapmak istiom o yüzden beni sabit geç sen inşallah öbür haftaya gelir de biter bu çilemmm... kilo veripp 1. bile olsam haftaya son sıraya yaz beni tamam mı??? ((( bbakkkk bide 1. olcakmışımmm)
şimdi yeni duvar kagıtları çıkmış desensiz kendinden kabartmalı altına dolgu dolguruyorlar galiba krem bez ne ararsanız var bi örnek dairede gördüm çok hoş duruyordu ama duvar kagıdınında modası zamanla geçiyor zaten.en iyisi boya yaptırmak size katılıyorum kızlar
kızlarrrr bişiy sörcam sizeee
elimde bir kavanoz vişne reçeli var ben çoks everim ama yiyemiyorum tabi
eşimde yemiyor
çocuklar reçeli sever ama bu reçel çok ekşi gerçekten
atmayada kıyamadım atılmaz nasıl dergerlendirebilirim sizcee
pasta filanda yapsma yemezlerr yaaa acaba ronddodan geçirip ölemi pasta yapsma
yoksa meyvs suyumu elde etsemmm reçeldenn
regl öncesi ödemi olmalı emiimki sen dondurmada yesen dengelersin menünü bu hafta günde 2 kez nesfit mi yesem onudüşünüyorum bu diyeti uygulayanlar kimlerdi bilmiyorum sonuçları nasıl onuda bilmiyprum ne öneririsin canım ? kalori diyetine devam mı etsem :44:
deryacım bende neden bukadar artıda oldugumu kestiremedim öyle aman aman bi kaçamagımda yok karnım davul gibi üşütmekten karın şişermi kızlar yaaa
ne yüzü ne demek..hep eksi mi çıkılacak keşke olmasa ama insanız oluyor o kadar.ki sen nerelerden geldin hakkın o kadar da olsun.verirsin yine.asla vazgeçme.sen böyle diye diye ben adam oldum.seher başladı sen de yaparsın tatlım.ama işte öönümüzde ramazan var asıl mücadele o zaman başlıyor.sıkma güzel canını.yapıyor musun yine apolet?koysana resimlerini varsa.. bi de ablan gönderecekti nefis bir parçaydı gelmedi mi daha?
banu gerçek bir kaptansın .neden mi biz nihali mücadelesi için tebrik ederken sen o kadar aç kalmak vucuda iyi değil bi kuruyemiş alsaydın diyorsun.bk bu bizim aklımıza gelmiyor yani benim en azından.izlem de sen de bu topik için bir şanssınız.diyetisyen bürosu açsanız paraya para demezsiniz valla..
şimdi yeni duvar kagıtları çıkmış desensiz kendinden kabartmalı altına dolgu dolguruyorlar galiba krem bez ne ararsanız var bi örnek dairede gördüm çok hoş duruyordu ama duvar kagıdınında modası zamanla geçiyor zaten.en iyisi boya yaptırmak size katılıyorum kızlar
benim koridorum dar ve uzun bu nedenle açık renk kendinden simli duvar kağıdı yaptırmak istiyorum modası mı geçiyormuş ben yapana kadar hepten geçecek ama geçsede yaptıracağım yatak odasını ve koridoru duvar kağıdı tercih edebilrisin çok şık yatak odası için ithal duvar kağıtları var epey araştırmıştım tavsiye ederim
benim evinde tadilata ihtyacı var ama gözüm korkuyor taşınmadan yaptırsaydım keşke insan zamanla sıkılıp değiştiriyor
kilo bildirimi
Başlangıç 81
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 78
Gelen 500
Toplam giden 3
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok
dijital tqrtı yok annemlerde 78 çıktım artıdayım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?