80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem hani sana kolye sormustum ya. o ucu dugumlu olanı diyordum simdi fotolarına bakıp buldum takı setinin kolyesini begenmiştim ben ama bu kolyeyi daha uzatarak kullandınmı sen. elbise ustune dogru faln daha uzun hatırlıyorum. neyse yani aradıgım ucu dugumle biraz uzun zincir. magazalarda falan karşılaşırsanız hbr verin.
neyin derdine düştüm ya. ama gecen yıl kardeşim almış. onada takmıştım kafayı boyle dugumlu bulamamıştım sende gorunce yeniden depreşti dugumlu kolye askım

filizcim çok sağol cnm yorumun için.atlamadan hepimize yorum yazdığın içinde ayrıca teşekkürler. ne kadar uzun olursa olsun okuruz biz merak etme sen.bende geçen gün öyle uzun yazmıştım ,hatta ondan daha uzun

herkese hayılı cumalarrrrr

kilo bildirimi

bu hafta ve önümüzdeki hafta beni sabit geçerseniz sevinirim..dijital baskül olmadıqından kilomu net olarak bilmiyorum..tatil dönüşü artılarımı bildiririm kızlarr

menüyü tamamladıktan sonra paylaşırsan yorumlar daha net olur sende ona göre düzenlersin menüyü...birde geçiştirmeden kastın ne ekmeksiz birkaç çatal yemek ki, 1 dilim ekmekle mi tüketmek porsiyon olarak belirt bence geçiştirme...birde ne çok konuştum ekmek tercihini tam buğdaylıdan yana kullan kızartmadan uzak dur çok lezzetli oluyor insan dayanamayıp ekmek çok yiyor...

Nihalcim tebrikler süper liste başına ilerliyorsun....inş.devamı gelir...

sehercim k diye bişey yok sadece banu adı uzun oluyor kısaltıyorum ben k diyeceğim dedi ve herkes k diyor:) yani k-flakes-nesfit-müsli gibi şeylere aramızda K diyoruz:)

bende diyorum ayrı kalalı netür bi diyet türedi hım yazlık bir diyet aslında uygulayabilrim
ben artık kalkıymda evimi temizliym yemek işine girişiym hoş sohbetler herkese

Son düzenleme:

wooowwwwww

tebrikler canım...

kızlar ya kaç gündür sinir oluyorum kayrayı zor uyutuyorum 3 yaşiçin öglen uykusu çok mu oluyor acaba yaa varya gerçekıten çat diye çatlamak üzereyim yani artık
akşam 1.2 satte zor uyuttum öglende aynıııı

teccrübeli anneler varmı bir tavsiyeniz_

yok hayatım o altın takı setimin kolyesi
uzun kullanamam çünkü şekli öyle düğüm şeklinde
uzun bişiy olupta ben düğümlemiyorum yanii

şişman resimlerimde bayramda bol foto çekilmiştim, o da vardı
orda görmüşsündür, düğün bayramda takıyorum sadece

banu benim oglumda öglen uykusunu 3 yasinda birakti,sanirim fazla geliyor artik,öglen uyutmayip aksam erkenden yatirabilirisn benim oglum 3 yasindan beri aksamlari saat 7 de yatiyor sadece yazin hava gec karardigi icin 8 de yatiriyorum,hafta sonrlai bile bi yere gitmediysek sasmaz hic

kilo bildirimim

başlangıç 89
geçen hafta 60.8
bu hafta 60.7

hedef 57

aslında dikkat etmiştim bu hafta sporda yaptım ama
gene devam edicem
bugün ölçüleri mi de aldım
2 hafta sonra tekrar alıcam bakalım ne kadar incelme olucak :26::26::26:

pekii sabah kaçta kalkıyorrrr
valla ben öle sabah 8 den akşam 7 ye kadarr çekemiyorum yaaa
vıcır vıcır tepemde sinirleirm bozluyor
ama acaba erkenmi yatırıyorum 8 de kalkıyrolar 12 de yataga görütüyorum
eskidne hemen uyurlardı hastalıktan sonra kayranınki uzun sürüyoe
napsam bilemedim aa:26::26:

malesef sabah 7 de kalkiyolar :) ama aksam ikisi birlikte saat 8 de yattilarmi söyle derince bir oohhhhh cekiyorum :) ama söyle bi seyde var tbi benim büyük oglum krese gidiyor sende haklisin ,hep seninle beraberler ama 12 erken degilki

denizcim
modası hiçbir zaman geçmez duvar kağıdının
o herkesin zevkine göre değişir
sen yaptırırsan bütün duvarlara koyu kocaman figürlü şeyler, hem odayı boğar
hemde belli bir süre sonra sıkılırsın

ama çok hoş duvar kağıtları var, bu koskoca bir sektör, modası geçti diye bir mantık olabilir mii...
o kadar şık, odanın bütün havasını değiştiren kağıtlar var kii

bence sen kendi zevkine göre gir bir mağazaya araştır canım
sende fikrini değiştireceksin inan bana

ev kendimin olsa, ben yapacağımı biliyorum da iştee

inşallah allah bizede nasip eder....

senin adına da çok sevindim canım, allah gönlüne göre versin

benimki de uyuyamıyor, geç kalkıyor diye, geç yatıyor öğlende 2-3 saat uyur
gece teyzesi olmadığında aramızda uyusun diye bırakıyorum
dön allah dön bi söyleniyorum uyu artık oğlum sabah oldu diye
ama uyku düzeni çok değişti bizimkinin de bu ara

valla hastalandı huyu dgeiştii
sıkıyorum artık kollarını filan sonrada üzülüyorumm
ama dayanılma zbir hal aldı artık
kimsede yok aylardır yanımda
özgür desen akşamdna akşama geliyor
çişti hastalıktı derken
bunaldım iice yaptıklaırma ben bile inanamıyorum ya çocgu tutup fırlattı yatagınaaa

ama susmuyor aglıyor sürekli bi bahanesi var eline süt dilimi verdimm
bu kezd ebenimki ezik diye agladı

abzen ben bunalrı n üvey anneismiyim acab diye düşünüyorum
zıvanadan çıkıppp
canavara dönüyorum yaaa

nilgün seni tebrik etmeyi unutmuşum yahuu
tebrik edeirmmmm bencede bu kez devamı gelicek nilgünn

sağol canım sayenizde..

buzluğa atsana tart yaparken kullanırsın.süz tanelerini buzluğa at,suyunu meyve suyu yap istersen..

aa olmadı geçiştirmek değil dengeli beslenme amacımız.kızartma değil taze ye istersen yada az yağda domatesi kavur yumurta kır üzerine mis gibi.aylar önce izlem(darkolive) kahvaltı tabağının resmini paylamıştı bizimle.tabağa yiyeceklerimi ayarlıyorum çayımı ekmeğimi ayarlıyorum ve asla başka bir şey yemiyorum demişti.ben de yaklaşık 2 haftadır kahvaltıda tabağımı hazırlıyorum ve başka bir şey almıyorum.işe yarıyor göreceksin.

öğle sebze salata yada yoğurt ye.geçiştirme yok.
akşamı da kafanda belirlersen iyi olur.çünkü acıktığında elinin altında hazır yemek kurtarıcı oluyor.
ben de öptüm

kilo bildirimi

Başlangıç 81
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 78
Gelen 500
Toplam giden 3
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok

dijital tqrtı yok annemlerde 78 çıktım artıdayım bu hafta

canın sağolsun haftaya verirsin inşallah..

canım duru küçük kızım yani öğlenleri asla uyumadı .sabahın köründe kalkardı gece de 1 de yatardı.ama 2-3 yaşlarında..geçtiğimiz yni bu eğt-öğretim yılında 4 yaştaydı.ben okula 7 de gidiyorum diye o da mecburen erken kalktı ve kreşte her öğlen 2 saat uyudu.yani belki çocuğun huyu bu.çünkü kreşte uyuyan kızım hafta sonu aynı saatte kalksa bile uyumaz.seninki de öyledir.şimdi böyledir belki bir süre sonra uyur.lış istersen.çocuğu da kendini de zorlma.uyumazsa asla uyutamazsın .yıpratm kendini.

sabır sadece sabır.lütfen tutmay çlış kendini.aynı şeyleri ben de yaşadım ama seninkinin yarısı tabiki.çünkü sende aynı yaşta 2 tane var.yeri geldi canımdan bezdim tezgaha yumruğumu vurduğumu hatırlıyorum.yastıklara tekme attığımı biliyorum.ama çocuk işte.bilerek yapmıyor ki.bazen düğmeleri olsa da uyuma sakin olma gibi onlara bassam derim.yapacak bir şey yok.sabırlı olmaya çalış.büyüdükçe azalacak bu tür sorunlar (ama başka dertleri çıkacak )

bu arada kızlar annem kollarını sıkılaştırmak istiyor.kolları sarkık.ne yapsın dumple su şişesi falan mı çalışsın.video aradım ama bulamadım.var mı bilginiz?

hanımlar kalca erıtmek ıcın duvara vurun dıye bır onerı var ya acaba gobegıde vursak duvara o da erırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…