80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sinirlendigim için hala içime öküz kaçarcasına yiyorum biraz önce yaptıgım gibi((
okadar kilo veridm ögrenedim sinirlenince yiyecege saldırmamayııı
bi kaçırdınmı ipin ucunu kaçırıyorum neler yedim
en az 15 yaprak sarma ve koca bir kase dondurma ölçmeidm ama kadar gelirrr
dündee kaçamaklı geçti bugünde bugün 63.8 i görüdm 655 sonra 70 leir görmemm
kaçınılmaz benim artık

bugüne kadar bukadar bnaldıgımı hatırlamıyorum ama gerçekten çok bunalmışımmm
bugün anladımmmmm iki çocuk bir yerede çıkamıyorsun tek çocuk alsa en kötü ihtimel atlarım otobüse gezer gelirisn
yada bi avm ye giderisnnn ama iki taneyse benim gibi evd e böle epineklerr yer yer verdikleirni geri alırısn

selam kızlar, nasılsınız? ben afyondayım. kilomu bildirmek için internet cafeye geldim. geçmişben bırakalı 50 sayfa birikmiş bile dönünce okuycam mutlaka
başlangıç:92
geçen hafta:82,5
bu hafta:81,8
giden:700 gram
toplamda giden:10,200 kg
hedef:68
boy:1,71
beden:44
spor:20 dakika

Son düzenleme:

hastalıktan olabilir canım nolmalde 12 saat uyuması gerekmiş bir saat öğlen uykusu içinde benim kızımda 8 de ayakta zor uyuyan bir kız öğlen uyumadımı mızmızlığı dahada artıyor ihtiyaçları var uykuya tabi uyutabilirsennn

ben de severim düğümlü kolye kullanmayı da benim bildiğim rengarenk uzun iinciler var ben aldım onun mavisini düz düğüm attım kullandım..ama en son düğüm kolyemi söyleyim canım sana da kop..dün kuaföre gittim wc den çıktım şu tepeden sarkan şıkır şıkır şeyler var ya o saçıma takıldı ve koptu..çocuğa dedim bak görüyon mu kopardım..tam da tatile gidicem siyah elbiseme kolye lazımdı diye geyik yapıyoum ha çocuk da dedi abla al onu geri takamam zaten bana verdi..uyduruk gerçi ama birkaç seferlik takabilirim parlak gri:)

banucum Allah yardımcın olsun canım Rabbim kolaylık versin inşallah.imkanın varsa bu sene yarım gün ögleden sonra kreşe yollasan.kardeş indirimide yaparlar.çocuklar hem sosyalleşir hemde sen biraz nefes alırsın.inanki yaşadıklarını okadar iyi anlıyorumki benimki ikiz değildi ama 5 çocuga bedeldi.ben değil herkes böyle düşünüyordu.okula başlayacak hala çok zor bi çocuk.bu sabah uyandırdım kalkar kalkmaz anne pazar günü yapacaklarımı planladım cd izleyeceğim diyor.eger pazar günü bi aksilik olurda izleyemezse o günü kendinede banada dar eder.her dakikası her anı planlı ben böyle bi çocuk görmedim.

valla benim annem baktıgındada sürekli şikayet şikayet verdim kreşe olan parama oldu kafam rahatladı.yoksa kreş parasını psikologa yedirecektim sıyırmama az kalmıştı

izlemcim düz modeller var çok hoş bi bakacagım canım iri desenleri hiç bişeyde sevmem ben. kibar klasik modeller herzaman tercihimdir.hangisi saglıklı kullanışlıysa ona karar vereceğim teşekkürler degerli fikirleriniz için.Allah sanada nasip etsin canım.

banuşş yaa, vallahi senin içinde zor da çocuklar içinde zor evden çıkmamanız
ben huylarını çok bilmediğim için, hani babanızın gelmesine 1 saat kala filan çıksanız
ellerinden tutup biraz yürütsen yada park varsa bisikletlerini filan çıkar otur sen onlar oynasın
hep evde vallahi insan bunalıyor
pazar günleri bari ailecek çıkabilseniz, en azından pazarı planlayıp biraz içiniz herahlar ama
eşin pazar günü de çalışıyor...

keşke onlar baksa biraz ev işlerine çocuklara da biz çalışsak
onlar için biz çok rahatız, kalsalar bile evde bizim yaptığımız şeyleri yapacaklar mıı
o kadar alışmışım ki yaptığım şeylere, eşim sorar bugün ne yaptın diye hiiiçççç aynı derim
bi düşünürüm 3 kez evi süpürmüşümdür, yatakları düzeltip koltuları üstünü düzeltmişimdir, 5-6 kez 2 sepet dolusu oyuncağı toplamış, yemek yapmış egeyi 4 kez doyurmuş
banyo yapmış çamaşır yıkayıp asıp toplayıp yerleştirmişimdir

iştee ev alacaksınız para tabiki gerekir ama, vallahiii psikolojiniz bozulacak böyle
eşinle bi konuş bari canım yaa
ne güzel havuzlar vardır ankarada, 2 haftada 1 filan gitseniz süper olur
şimdi tatile çıkacaksınız ama 1 senede 1 hafta çok iyi dayanıyorsun vallahi canım yaa, ben çat diye çatlayıverirdim....
canım istediğimde oğlanı arabasına atıp gezdiğim halde hafta sonları evde olmak psikolojmi bozuyor helede bu sıcakta

merhaba ölçüler biraz karışık olmuş ama anladım sayılır:) geçmiş olsun. diyetisyen yardımıyla kilo vermen daha güzel tabi. umarım dilediğin kiloya inersin.

unuttum bu arada adım Tülin. 32 yaşındayım. sizlerin isimlerini aklımda henüz tutamadığım için nicklerinizle hitap ediyorum kusura bakmayın. bide oğlum3,5 yaşında ve yaramaz laptopta çok oturmama izin varmiyor. herşeyi okuyamıyorum o yüzden. burada herkesle aynı mücadelede olmak , yalnız kalmadıgını bilmek çok güzel. haftalık bildirimimi beğenen herkese teşekkür ederim.destekleriniz için saolun:81:

izloş günlük dışarı çıkıyoruz cnm zaten sürekli evde patlarız
dışarda huysuz degiller yani paeka filan giderizzz
özgür agustosta çalışmıycak cnm
evet hazvuzlar varrr ama şyi bir yere gitmek laızm malum havuzlar yazın mikrop yuvası
iyi bir yerde en az 200 tl ye maall olur
1 günde 200 tl de vermemm dogrusuu

benim sıkıntım çocuklarla akşama kadar birkikte olmam cnm kv varken böle dgeildim açıkcası haftabir arkadaşlarımı gidiyrdum
buluşuyorsum birileiryle bir kahve içiyordumm filan yani
allahtan gelicekler haftayaa

birde emeksiz ekmek olmuyor işte izloşş
şimdi biraz sıkıntı çekiyoruz amaaa seneye inşşş
evimde olucammm

yaaa ağlıyam şimdi nefes alamıyorum yaaa çok yoğunuz yaa offf bıktım artık..bitti pilim ya tükendim artık..
geçmişi okumuştum aklımdakileri yazayım dedim maşallah kaç saat geçti unuttum gitti off neyse akklımda kalanları yazayım:

Denizcim güle güle oturun yeni evinizde canım..Allah bizlere de nasip eder işallah..Ben de badanacılardanım..
evin nefes alsın..

Banucum aç kalarak zayıflamaya ben de karşıyım canım..ben protein almam gerek ee napıcam girip köfte falan da yemek istemedim ondan oldu yoksa hiç merak etme canım ben o aç kalarak zayıflanır olayının doğru olmadığını çok güzel anladım canım..Uyarın için tşkler işte kaptan dediğin böyle olur
Banucum lütfen kendine haksızlık etme 70 kilo falan olmayacaksın bir daha...bu bir süreç kayınvalidenler geldi mi..onlara pasla biraz çocukları..evde başka şeylere ver kendini..ama lütfen hıncını yemeklerden alma sonra azabını yine sen çekersin güzelim bak ne güzel çıtır oldun..

Filizcim kurabiyelerin yapımı çok kolay hiç göründüğü gibi değilmiş..Ben öğretirim sana:)

Deryaya mail attım kurabiye fotolarımı ekleyebilirse görebilirsiniz canım..

aklımdaki herşey silindi ismimi bile unuttum..delircemmmmmm

bi form çay içeyimmm belki telafi eder yedikleirmi
akşamada
kocaman bir tarla domatesi alayım 1 salatalıkla salatta yapayım

izloşun deyimi koca bir tarla domtesi

kızım ben seni anlıyorum, havuzu ben misal olarak verdim zaten..
bu arada naptın sen 200lira
havuzun içine altın mı atıyorlarmış

taş çatlasın giriş 30dur yani, sende naptın güzelim yaa...
çocuklar ücretsiz oluyor zaten, ben sen çok bunaldın gençsin hakkındır diye böyle bir örnek verdim
sizin şu anda da kendi eviniz yani
avantajınız çok büyük

işte herkesin anlayışı farklı, ben sadece havuzu örnek verdim, hiç harcama yapmadan bir piknik alanında piknik de yapılabilir
önemli olan hepinizin bir arada olması, umarım anlatabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…