haklısınız aslında bende biliyorum. ama kilo vermem 2 3 hafta durmuştu o yüzden şok diyetlere başvurdum. elimde yemek listesi olmazsa farketmeden çok kaçamaklar yapıyorum.mutlaka bir listem olmalı uymam gereken.kendimde bunu farkettim. 2 ay önce listeli bir diyet yaptım ve 4 kg verdim. sonrasında boşlukta gibi ne yesem bilemedim. kilo vermemde durunca patates diyetine başladım ve ondan öncede ayran çorbası detoksu yaptım. ramazandan sonra tamsağlıklı bir diyet yapacağım inşallah. bide ben kısaltmalarınızı çok anlamıyorum. kh karbonhidrat olarakanladım. k da karbonhidrat diyetimi daha anlamadım :)))
diyet döneminde, duraklaman çok normal daha kilon 80, 65lere düştüğünde o zaman kilo vermen durduğunda ne yapacaksın
vücudunun bişeye ihtiyacı var ki durmıuş, 1 dilim daha ekmek kısarsın yada fazlalaştırırsın
kh evet karbonhidtar demek, bence yanlış yapıyorsun, kızların k dediği de k-fleksler, müsliler
diyet yöntemleri ve deneyimler kısmından çok daha etkili bişiy araştırabilirsin kiii
diyetisyenlerin en başta yasakladıkları şey patatestir yanii
hanımlar ,
NezAMn tartılmalı?sabah uyanınca mı aksam yatarkenmı yoksa yemek yedıkden sonramı?hangısı bızım asıl kılomusu gosterır
sence???
kızlarrrrr
annecim bana bodrumdan ayakkabı alıcakmış bi akrabamız orda şimdi onunla göndercekmiş bodrumdna
bodrum ayakkabısı arkası fermuarlı önü ipli düz taban çok şık dedi annem
hangi rengini alayım dediii
gri kahve ve siyah varmış
kararsız kaldım kahveyi eledim herşeyle olmaz diye
siyahta giymek istemiyorum gri olur diye düşündüm ama siyah mıd esem acaba:26::26::26:
kızlarrrrr
annecim bana bodrumdan ayakkabı alıcakmış bi akrabamız orda şimdi onunla göndercekmiş bodrumdna
bodrum ayakkabısı arkası fermuarlı önü ipli düz taban çok şık dedi annem
hangi rengini alayım dediii
gri kahve ve siyah varmış
kararsız kaldım kahveyi eledim herşeyle olmaz diye
siyahta giymek istemiyorum gri olur diye düşündüm ama siyah mıd esem acaba:26::26::26:
bence uyanınca da dogrsu nedır
olur mu kız
bence kahvesini al
çok orjinal görünüyor, yazın siyah beyaz herşeyle gider,
kesin kahveyi al derim, bodrum sandaletlerine bayılırım ben
gülçin hoşgeldin canım
nasıl oldu eşin
tabiki, uyanıp tuvaletine gideceksin ve tartılacaksın canım,
ya aynı pijamayla yada iç çamaşırlarınla tartıl hep
bir de hergün tartılma
menüyü tamamladıktan sonra paylaşırsan yorumlar daha net olur sende ona göre düzenlersin menüyü...birde geçiştirmeden kastın ne ekmeksiz birkaç çatal yemek ki, 1 dilim ekmekle mi tüketmek porsiyon olarak belirt bence geçiştirme...birde ne çok konuştum ekmek tercihini tam buğdaylıdan yana kullan kızartmadan uzak dur çok lezzetli oluyor insan dayanamayıp ekmek çok yiyor...
Nihalcim tebrikler süper liste başına ilerliyorsun....inş.devamı gelir...
Meraba Kızlarr
Bildirimi Sabahtan Yapamadım
Bu Saate Kaldı Ama Olsun Şimdi Yapıyorum Bildirimi
Bide Artık Kesin Olarak 42 Bedenim
Geçenlerde 42 Beden Şort Aldım Kendime Beli Büyük Geldi
Ama Bacaklara Tam Oldu Belim Baya Erimiş
Boy Aynasından Baktığımda Anca 70 Kilo Falan Duruyorum
Etim Çok Sıkı Olduğundan Avantajlıyım
Kilo Bildirimi :86:
Başlangıç : 100
Geçen Hafta : 80.4
Bu Hafta : 78.4
Giden : 2 Kg
Toplamda Giden : 21.6 Kg
Hedef : 70
Boy : 1.76
Beden : 42
Spor : 200 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?