Menum
sabah: 2 dilim tb ekmegi domates peynir salatalik
ara: turk kahvesi
ogle: k ve yarim yagli sut
ara: 1 cokelekli borek
aksam: 1 kucuk kase fellah koftesi
2 lt su
2 saat spor
banuuuuu izlemmmmmmmm
kimse yoktu demin cnım sıkıldı geçmişe bakayım dedim.1407. sayfa yani 2010 mart ayı ikiniz neler yazmışsınız
canım bak nereden nereye..neler başardın sen ikiz çocuklarına rağmen.geçmişi an gülümse istedim.
anam senin kanında var moda.o zaman bile hala takıp takıştırıyon.bu resimlerde ne kadar zayıf çıkmışsın.ama kaç kiloymuşsun tahmin et
tam 76 kilo
ay inanamadım.biri de yazmış ne kadar zayıfsın diye.sen de ne zayıfı kız tam 76 kiloyum yazmışsın.inanamadım spor yapıyordun o zaman değil mi
millet kocasının yanında mıdır nedir kimseler yok
iyi geceler öpüldünüz
kızlar dugunden döndüm sözde foto cekip koyacaktım. unuttum cekmeyi tabi herzamnki gibi bende eve gelince cektim foto kötü ama size görünüp yorum almakta istedim acıkcası cunku bugun tulum giydim. fotoda cok net degil ama. nasıl durmuş sizce???
Eki Görüntüle 229122
kim demiş kilolular tulum giymez diye
kızlar dugunden döndüm sözde foto cekip koyacaktım. unuttum cekmeyi tabi herzamnki gibi bende eve gelince cektim foto kötü ama size görünüp yorum almakta istedim acıkcası cunku bugun tulum giydim. fotoda cok net degil ama. nasıl durmuş sizce???
Eki Görüntüle 229122
canım ya bişeys orcamverdiğin bu kilocukları nasıl verdin.sporda yapamıyormuşsun benim gibi.merak ettim.bebişin içinde çokkk geçmiş olsun diyorum.çok şükür kızım diş çıkarırken biz problem yaşamadık.herkesde bir olmuyor tabiki.acil şifalarrrrr.
ortim inşallah seneye bu zamanlar bizde bu şekilde anarız geçmişi ayyy bu ara bende kendimi ii hissediyorum iki gündür etek giyiyom walla herkes de sana bişi olmuş çok şıksın çok zayıflamışsın diyip duruyooo yani moral tavannnnnnnnnnnnnnn
kızlar plates yapanlar ben bu gün hastenenin orda plates lastiği sordum 15 tl dedi tanesine 3 lüsüde 40 tl cokmu sizce
Eki Görüntüle 229122
tabiki, uyanıp tuvaletine gideceksin ve tartılacaksın canım,
ya aynı pijamayla yada iç çamaşırlarınla tartıl hep
bir de hergün tartılma
hanımlar buhun sabah uyanınca tartıldım 83 cıktım :dun kılo bıldırımınde verdıgım 84 persembe gece yatmadan tartıldıgımdı.
sımdı ben 83 muyum 84 muyum :S
canim sporlar iyi de her ogun ekmek olmazki...ustelik kuruyemis var.o da olmaz.barbunya yemisin yanina ekmek ve mercimek corbasi.o kadar karbonhidrat aliyorsun ki yaptigin spor sadece yedigini eritiyor.yani zayiflatmiyor seni.daha da kismalisin yiyeceklerini canim...
dahada azaldacagım :d
cnm makinam yok gelsin giyip ekliycem hemencik aklımda
Banu fuşya eteğin var ya onunla da olur kahve bak, hem de çok güzel olur...
O eteği yüklesene buraya,aşırı beğendim ya gözüm kalacak :84:
kızlar plates yapanlar ben bu gün hastenenin orda plates lastiği sordum 15 tl dedi tanesine 3 lüsüde 40 tl cokmu sizce
cnm evde kalan son dondurmadan 2 yk yedim yattı eşimede kızdım bir daha alma kutu ile diyebanu ne yaptı acaba?çok bunalmıştı.belki eşiyle balkon keyfi yapmıştır.kendine gelmiştir...
ayyyy bana bak ya 83 üten bahsetmişimmm aahahahaaa harbidne yüzüm güldü nilgünn yahubanuuuuu izlemmmmmmmm
kimse yoktu demin cnım sıkıldı geçmişe bakayım dedim.1407. sayfa yani 2010 mart ayı ikiniz neler yazmışsınız
canım bak nereden nereye..neler başardın sen ikiz çocuklarına rağmen.geçmişi an gülümse istedim.
anam senin kanında var moda.o zaman bile hala takıp takıştırıyon.bu resimlerde ne kadar zayıf çıkmışsın.ama kaç kiloymuşsun tahmin et
tam 76 kilo
ay inanamadım.biri de yazmış ne kadar zayıfsın diye.sen de ne zayıfı kız tam 76 kiloyum yazmışsın.inanamadım spor yapıyordun o zaman değil mi
Eki Görüntüle 229122
öncelikle tebrik edeirm kilon için ben mamakta oturyorum cnm nato yolundaaa yok toki degilde yeni ev aldık seneye teslimçok zor canım ya ALLAH kolaylık versin.sorması ayıp bişey sorcam ankarada oturuyormuşsun sanırım neresindesin.seneye evimde olcam demişsin.birden heycanlandım bende seneye evimde olcam yoksa sizde mi tokilerden ev aldınız.içime birden öle doğdu inan.ne biliyim çok saçmalamışta olabilirim ama gece gece bi his.yada çok uykum geldi ondan mazur gör lütfennnn
BU ARADA KACAMAK YAPTIM DUN
sabah:nesfit yarım yağlı sütle 1 kase
ara şekersiz türk kafesi
öğlen 1 yumurta kırdım üstüne yoğurt ekmeksiz yedim
ara hazır pişmiş döner 3-4 dilim küçük 4-5 kaşık light yoğurt
akşam bulgur pilavı 1 tabak yanında light yoğurt 4-5 kaşık
ve malesef gece 3 de uyandım sıcaktan kalktım 3 kaşık pilav yedim tıpkı eskisi gibi
masum aylardır ilk defa yaptım biliyorsun hatırlarsan daha önce her gece yapardım ama sadece 3 kaşık(( çok kötü bozuldu moralim kendime gelince ama gitti bi kere.. bugün yaparım bişiler artık telafi için :95:
banuuuu
ben naptım diye sorduğumda 1 saat geçmişti artık giden geri gelmediğinden bişi edemedim de bi dah tövbeeee
tabisi 83 sün canım..gece tartılmakta ne ola...tüm günün yorgunluğu,su ,midendeki besin oranı hep fazla..
ama sabah özellikle wc sonrası tartılki bu doğru olandır..
biz salonda ölçün -tartım günlerinde hem aç gideriz hemde 2 saat önce bişi içmeden gideriz..sende bundan sonra böyle yap bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?