80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menum

sabah: 2 dilim tb ekmegi domates peynir salatalik

ara: turk kahvesi

ogle: k ve yarim yagli sut

ara: 1 cokelekli borek

aksam: 1 kucuk kase fellah koftesi

2 lt su
2 saat spor

gece gece oldumu yaaaaa bak fellah köftesi yemişşşş... benim görümcemin eşi de hatay tarafından araplardann.. oda çok güzel yapar mersine gidince yaptırayım bariii.... nasıl canım çekti varya....

ortim inşallah seneye bu zamanlar bizde bu şekilde anarız geçmişi ayyy bu ara bende kendimi ii hissediyorum iki gündür etek giyiyom walla herkes de sana bişi olmuş çok şıksın çok zayıflamışsın diyip duruyooo yani moral tavannnnnnnnnnnnnnn

bence süper durmuşşşşş ama senin boyda vardı galibaaa... daha aydınlık olsaa daha ii olurmuş ama walla bölede süper......

tükkanı ben kapatıommmmm sabah ilk gelene kocaman günaydınnnn

sabah ilk gelen benim için evde kim varsa gidip öpsün şükretsin sağlıklıyız hayattayız ve zayıflıyorus die

ok????????????

tükkanımız açılmıştır.duyduk uymadık demeyin.

günaydın arkadaşlar.sporumu yaptım duşumu aldım.erken kalkmanın uykulu hali ama spor yapmanın verdiği huzurla karşınızdayım.ormanda yürüdüm bugün hatta 10 saniylik falan video da çektim ama yayınlıyamıyorum sanırım.neyse face e yüklerim bir ara.dışarda yürüyünce zaman akıp gidiyor sıkılmıyorsun.eve gidince daracık alanda koşu bandında ne yapacağım diye üzülüyorum ya...

dünkü yediğim fellah köftesi bir kaç yüz gr olarak bana dönse de sorun değil nasıl olsa k ile gider.

öyle diye halt etmiş güzelim.çok güzel olmuşsun sanırım çünkü net göremiyorum.gündüz haliyle bi daha giyinip ykından çeksene daha iyi görürürz.

tatlım şu an alyadua yani gülçin in kızı diş çıkartıyor eşi de bacağından ameliyat oldu.hem ikisine bak hem gelen giden misafire hizmet et canı çıktı kızın.bi de annesi rahatsızdı türkiyeye geldiğinde üzüntüden kilo verdi ama asıl kilo vermesi gülçin in hem spor hem diyetle oldu.çok istikrarlı diyet yaptı sporunu da yaptı.hatırlarım gece yazarken spor yapıp oyle yatarım derdi.

yani anlayacağın şu an spora vakti yok.ayrıntıları yazar o.

seni de tebrik ederim.harikasın.

ayyyyy canım ağzından bal damlıyor inşallah bi zayıflayayım neler giyeceğim.ailenin kilo yüzünden en kapalı giyinen hatunu benim.
yani etek kısalığı falan değil.bir kaç kombin dışında yakışmaz diye giymiyorum.değişik tarzları deneyebilirim aslında.

beni boşver ..demek oyle dediler ha.ne güzel.alem kadın görsün azcık.çok sevindim.kilo verdikçe bu enerjımıze yansıyor.kıyafeti gösteren biraz da kişi değil mi..taşımasını bileceksin canım.ama resim yok

resim isterim.banu senin de etekli fotonu hala bekliyoruz unutma.sahi neden akşam girmedin :44::44:

günaydınnn

dünki menüm:
sabah: 2 haşlanmış patates
ara : yarım top dondurma 1 kupa form çayı
öğle: 1 haş. patates
ara: 3 bardak şekersiz çay
akşam: 2 haş. patates
ara: 1 kaşık biber dolma 1 dilim domates
spora kaçıyorum iyi günler

kızlar plates yapanlar ben bu gün hastenenin orda plates lastiği sordum 15 tl dedi tanesine 3 lüsüde 40 tl cokmu sizce

çok değil canım gayet uygun 3 tanesi daha da iyiye geliyor aslında 3 taneye gerek pek olmuyo gevşek olan bacaklara daha sıkı olanı kollar göğüse kullanırsın ama 3.pek lazım olmuyo o yüzden yinede al bazen deforme olup kopabiliyor...

VALLAHI tatlım esas kim demiş sen 80 kilosun diye ,çok güzel görünüyorsun net olmasada ben anlıyoreeeee...harikasınnn

tabiki, uyanıp tuvaletine gideceksin ve tartılacaksın canım,
ya aynı pijamayla yada iç çamaşırlarınla tartıl hep

bir de hergün tartılma

hanımlar buhun sabah uyanınca tartıldım 83 cıktım : dun kılo bıldırımınde verdıgım 84 persembe gece yatmadan tartıldıgımdı.
sımdı ben 83 muyum 84 muyum :S

BU ARADA KACAMAK YAPTIM DUN

sabah:nesfit yarım yağlı sütle 1 kase
ara şekersiz türk kafesi
öğlen 1 yumurta kırdım üstüne yoğurt ekmeksiz yedim
ara hazır pişmiş döner 3-4 dilim küçük 4-5 kaşık light yoğurt
akşam bulgur pilavı 1 tabak yanında light yoğurt 4-5 kaşık

ve malesef gece 3 de uyandım sıcaktan kalktım 3 kaşık pilav yedim tıpkı eskisi gibi

masum aylardır ilk defa yaptım biliyorsun hatırlarsan daha önce her gece yapardım ama sadece 3 kaşık (( çok kötü bozuldu moralim kendime gelince ama gitti bi kere.. bugün yaparım bişiler artık telafi için :95:

hanımlar buhun sabah uyanınca tartıldım 83 cıktım : dun kılo bıldırımınde verdıgım 84 persembe gece yatmadan tartıldıgımdı.
sımdı ben 83 muyum 84 muyum :S

tabisi 83 sün canım..gece tartılmakta ne ola...tüm günün yorgunluğu,su ,midendeki besin oranı hep fazla..
ama sabah özellikle wc sonrası tartılki bu doğru olandır..

biz salonda ölçün -tartım günlerinde hem aç gideriz hemde 2 saat önce bişi içmeden gideriz..sende bundan sonra böyle yap bacım

Banu fuşya eteğin var ya onunla da olur kahve bak, hem de çok güzel olur...
O eteği yüklesene buraya,aşırı beğendim ya gözüm kalacak :84:
cnm makinam yok gelsin giyip ekliycem hemencik aklımda
kızlar plates yapanlar ben bu gün hastenenin orda plates lastiği sordum 15 tl dedi tanesine 3 lüsüde 40 tl cokmu sizce

kesinlikle çok fazla selma abla nette bile 3 lüsü 16 lira filan tek alın zaten 3 lüye gerek yok para tuzagı orta sertlikte 1 tane al
banu ne yaptı acaba?çok bunalmıştı.belki eşiyle balkon keyfi yapmıştır.kendine gelmiştir...
cnm evde kalan son dondurmadan 2 yk yedim yattı eşimede kızdım bir daha alma kutu ile diye
ayyyy bana bak ya 83 üten bahsetmişimmm aahahahaaa harbidne yüzüm güldü nilgünn yahu

resim çok net dgeil amaa zayıf duruyorsun bende şort tulum istiyorum ya
öncelikle tebrik edeirm kilon için ben mamakta oturyorum cnm nato yolundaaa yok toki degilde yeni ev aldık seneye teslim
sende güle güle otur cnm ayrıca niye saçmalayacaksın k cnm hep kilo hep diyet mikonuşıucazz

elay elayy elayyy cnm akşam oturup nasıl yeidin ku bir tabak bulgur pilavınıııı
onun yerine sebze yeseydin yaa yogurtlaaaa

günaydın kızlarrrrrr

akşammm kutunun dibini görüdm spnundaaa büyük bir kısmını eşime yediridm dondurmanın ve bitti
birdahada kutu ile almam kesinlikleee kaçamaklaırma son verip ii bir başlangıç yapmak istedim bugün
sabah 1 saat yürüdümm geldimmm tarçın çayımı içtim
kahvaltı yapıcma birazdna tartılmadmçünkü biliyorumki artılar çok bu arada wc ye de çıkamadım
çarşamba sabahı tartılcam çarşamba ve perşembe iki günlük listemi yapcamm
cumaya allah kerim listee meyve var sebze var yagdan yoksun bir liste sadeceeeee

banu kaçarrr

banuuuu

ben naptım diye sorduğumda 1 saat geçmişti artık giden geri gelmediğinden bişi edemedim de bi dah tövbeeee

banuuuu

ben naptım diye sorduğumda 1 saat geçmişti artık giden geri gelmediğinden bişi edemedim de bi dah tövbeeee

elayy 2 haftadır buradasın amaa ben sende bir ışık göremiyorum maleseff
azimmmmm nerdeee ? hırs nerdeeee 2 haftadır menülerin hep kaçamaklıı
2 haftda 3 kez olsa anlıycam ama hep kaçamk var menüleirnde

oleyyy ozqamn 1 haftda 2 kiloya yakınvermıs oluyorum DDDD

öncelikle tebrik edeirm kilon için ben mamakta oturyorum cnm nato yolundaaa yok toki degilde yeni ev aldık seneye teslim
sende güle güle otur cnm ayrıca niye saçmalayacaksın k cnm hep kilo hep diyet mikonuşıucazz

teşekkür ederim.tatlım.tabiki haklısın hep kilo hep kilo.sen öle deyince birden heycanlanmıştım komşu olucaz diye gece gece geldiler işte.:78:
bugün hayırlı bi iş için dışarı çıkcam birazdan hazırlamam lazım ama ben gene gecikecem galiba.benim kız mıymıy kahvaltısını bitirirse.arkadaşıma bi tanıdığımızın teyze oğlunu tanıştırcaz hayırlısı bakalım pek bi heycanlıyım inşaallah olur dua edin....:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…