80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de araniza katilayim diyecektim ama sanirim 80lik arkadaslarin hepsi zayiflamis..
Kimsecikler iki yildir mesaj birakmamis buraya..

Hay Allah sayfalari tersinden okumusum,pardon..:)
7000 bin sayfalik konuyu 51 sayfa olarak görmüsüm..

bende diyorum nasıl 2 yıldır kimse yazmamış biz sabh akşam burdayız.

buyur buyur gel katıl aramıza daha 80 likler çokkkk

hoşgeldin burcu
eminim bu kısa sureli degişiklik hem hayatın acısından olumlu sonuclar dogurur hemde diyetin acısından. sonucta bi sure normal hayatına ara verdin. eminimki daha sıkı bi şekilde ilerleyeceksin

Son düzenleme:
menümü yazayım
sabah
2 taze kaysı 5 fındık
1 tarçın çayı

kahvaltı
2dlm ekmek
4 zytin
2 yk lor
domates sal.
bol limonlu maydanoz
yeşil çay

öglen
1 tabak patlıcna yemegi
1saltalık 3 yk yogurt

akşam
tavuk döner
salata
ayran

1 saat yğrüyüş 40 dk plates

Filiz Ablacım Annem Gayet İyi Çok Şükür
Gene Ağrılar Var Ama Şuanlık Yapacak Birşey Yok
Bekliyoruz Belki Azalır Diye

Son düzenleyen: Moderatör:
artık menülerimi yazayım bu kadar yeter kızlar inş işlerimde az kaldı bitince tamamen burdayım sporada başlıyacagım

KAHVALTI s alata

ARA üzüm

ÖGLEN Salata

ARA 2 KARE CİKOLATA

ARA K FLEKS AKTİVYA
AKŞAM 10 tane kadar ama dahada az olabilir kanat ceyrek ekmek salata

SU 3 LT :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:/SIZE]

bugunkü menüm:

sabah:
1 t.b ekmegi
1üçgen peynir+peynir
çay

ara:
1 bütün dilim karpuz

öglen:
5-6 kaşık kabak yemegi
1 kase cacık

ara:
10 kiraz

akşam patlıcan salatası
3 kaşık yogurt

bol su. şimdide bi form çay yapıp içeyim​

Evet filizcim kalan kısımlar keçe :)
Yavrum geçmiş olsun ben detaylı bakmıyorum ya artık kaçırdım sanırım, hayırdır neyin var? :26:

Canım ben araştırmıştım netten beli göbek deliğinin 3 parmak üstü diye tarif ettiler..Basen kalça aynı değil, basen dediğin gibi simit dediğimiz kısım, gerçi yasemin bacak birleşim yeri yazmış ama hiç sanmıyorum :26:
Yani simitin olduğu kısım, göbek, basen aynı..
Ben aylardır hep aynı yerlerden ölçtüğüm için yanlış olsa da bozamam gelişmeyi görmek adına

Böcüğüm hoşgeldin, topikte seni görmek çoooook güzel

İyi akşamlar hatunlar
Bugüüüüünnn ilk defaaaa maxi etek aldım
Aslında aklımda daha düz renk bir şeyler vardı ama bu çizgililerden de çok istiyordum, ama size göstermek için fotoğraflarımı çekince sanki kilolu göstermiş gibi geldi :26:
Evet enine çizgileri var ama çok beğendiğim için göze aldım onu, çok mu kilolu göstermiş? Hevesim kaçmak üzere
Üzerine tıklarsanız büyür.

Eklentiler

• $DSCF5912.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Ben de araniza katilayim diyecektim ama sanirim 80lik arkadaslarin hepsi zayiflamis..
Kimsecikler iki yildir mesaj birakmamis buraya..

ben tam cvp vermek icin alinti yaptim siz yazmisiniz yanlis baktiginizi.

cik guzel canim banu da buna benzer yemis.monti yapiyor gibisiniz.

cok guzel bir etek.ama orta boylu yada kisa biri giyseydi cok iyi durmazdi ama sen uzun oldugun icin guzel duruyor.bence rahatlikla giy.yalniz once moda editorumuz izlem degerlendirsin

Menum

sabah: 2 dilim ekmek peynir domates salatalik

ara: turk kahvesi

ogle : yarim yagli sut ve k

ara: 2 yemek kasigi fellah koftesi

aksam: guvecte turlu ve ayran

2 lt su
1 saat spor

Bu arada bu eteği tişörtle yani daha doğrusu kollu bir şeyle hiç beğenmedim, çok sıradan duruyor öyle, kolsuz beyaz bir şeyler bakacağım..

Bu arada bu eteği tişörtle yani daha doğrusu kollu bir şeyle hiç beğenmedim, çok sıradan duruyor öyle, kolsuz beyaz bir şeyler bakacağım..

canım bence beyaz yerine lacivert veya pembe (sanırım alttaki cizgiler pembe ve lacivert) dar badi giyersen etek kendini daha cok gösterir. o sekilde dusunuce güzel etegin. kiloluda göstermemiş bence. bu tür seyler yazın cok rahat oluyor. güle güle giy

Ya benim de aklıma geldi ama lacivert koyu diye düşünmedim, pembe de tonunu tutturmak mesele çok ilginç fuşya gibi bir pembe..ama zaten aklımda hani çok güzel bir badi bulursam lacivert de alırım, ya da tonunu tutturursam pembe..
Beyaz şapkam var onu takacağım bak öyle düşününce pembe ya da lacivert daha iyi olur gibi geldi bana da..Sağol canım fikirlerin için..İlk defa uzun etek giyiyorum o yüzden tahlil edemiyorum nasıl göründüğümü

çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin.umarım bişey çıkmaz.tatlım ben mamakta oturmuyorum sanırım yanlış anlaşılma olmuş.çayyolunda oturuyorum.bu haftaki bildiririm bu şekilde oldu normalde senin dediğin gibi yapıyorum ama açıkcası belimi felan ölçmedim.şimdilik yeni kıyafet almayı düşünmüyorum iyice kilo veriyim öle almayı düşünüyorum.evet 2 haftam doldu lütfen benide listeye alınnnnnnn.ne yapmam gerekirse yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…