80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn Herkesee

Bu Sabah O Çok Görmek İstediğim Rakamı Görmeme Çok Az Kaldığını Gösterdi Sevğili Tartım
O Yüzden Bu Gün Diğer Günlerden Daha Dikkatlı Olucam
Okullar Açılınca 69 Kilo Olmak İstiyorum :98:
Hayatımda İlk Defa 69 Kİlo Olucam Çünkü
Şimdiden Heycanlıyım Değişimim Muhteşem Olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınnnn kızlar .
Bugün çok enerjiğim arkadaşımla buluşucam çünküüüüüüüü
O yüzden kahvaltı bile yapmadım
Neyse yaptığımda yediklerimi yazıcam

leslie sensonide indirmek ıcın lınk vereckti bir arkada mail adresimi ozelden msj attım amahala lınk gelmedı lınk verebılecek bırı varmı bana?

dünkü yediklerim

sabah:
1 dilim uno denge ekmek
beyaz peynir,,

öğlen:
tavuk döner

akşam:
2 köfte
çok az ramazan pidesi
1 tabak çorba

spor 1 saat yürüyüş
yeşil çay
su 2 lt

Günaydınnnn kızlar .
Bugün çok enerjiğim arkadaşımla buluşucam çünküüüüüüüü
O yüzden kahvaltı bile yapmadım
Neyse yaptığımda yediklerimi yazıcam

merhaba canım enerjinin yüksek olması güzel de..saat zaten 11.30 muş yazdığında.yemek yediğinde 2 öğün birleşmiş olacağı için daha fazla kalori alabilirsin.dur bakalım menünü paylaşınca göreceğiz.umarım iyi vakit geçirirsin...

Merhaba Kızlar

dün doktora gittim günübirlik genel cerrahi:)bu ne demek dedim para almak içindir diye düşündüm.patoloji diyince camın üstüne tırtıklayıp bakıyorlar ya öyle düşünüyordum bunlar ciddi ciddi masaya yatırıp uyuşturup dizden parça alıp diktiler.gözümün altını ise nokta vuruşu diyor şiş gibi bişeyle elektirikli zoz zoz uyuşturmadan yaktı.inş.iz kalmaz ben o izden rahatsız oluyordum şimdi o kısmı yaktı acaba nasıl olacak dizim önemli değil...20 gün sonra biyopsi sonucu alacağız ben anlamadım biyopsilik bişey yok ki alt üstü egzama göz altı ise yağ bezesi yada ben öyle umuyorum hayırlısı olsun....annem mersin yolcusu şuan yoldalar arkadaşlarıyla...oğluşum ise babannede kalacak artık 2-3 günde bir giderim çok masraflı oluyor yoksa...dün bir ağladı 21:30 uyutalım diye içeri girdik 23:30 a kadar susmuyor dişi mi çıkacak evi mi yadırgadı yada gideceğimizi mi anladı baya üzüldüm.komşunun oğlu 3 yaşında biraz onla oynadı yarım gibi yatmış.kv komşunun çocuğuna artık gelirsin oynamaya o benim oğlum oldu artık onun annesi benim diyor....sen babannesin çok istiyorsan doğur...beni unutmaz değil mi yada benden soğumaz inşallah...bana değil de ona sarılırsa aynı ortamda çok üzülürüm havasından geçilmez...birde 700 gr daha gitmiş.inş. geri almam cumaya ii bir rakamla listeye girerim:)

nihalcim kurabiyeler süper canım ellerine sağlık ben diş şeklinde oluyor ve uzun kürdanlara takılıyor ya öyle istiyorum inş.zamanı gelince alırım olmadı kurabiyeleri kuzey harfleri olan kalıp alıp 1 tepsi öyle yapacağım yaş pastasını diş şekli:)) iii tatiller ii eğlenceler sakın içindeki iştahlı nihale yenilme tail diye kandırır seni inanma yeme yasak şeyler:)

zekiye canım tulumunu güle güle giy yorum yapamayacağım resim çok karanlık anlamadım.

banu'cum sandeletlerini şimdiden güle güle giy ben onlara bodrum sandaleti denildiğini şimdi senden öğremdim:)

izlem canım sende bluzini gülü güle giy şeritli olanı:)

nilgün tam gaz devam sabah akşam 1 er saat süper az kilo gitse bile vucud sıkılaşır ve daha çok vermiş gibi gözükürsün.o bulgurdan yapılan köfteyi bende çok severim.üstü soslu süper olur...afiyet olsun

deryacım apolet konusunu çözdün walla saks mavisi bayılırım çok güzel olmuş zincir daha da güzellerştirmiş ellerine sağlık...diğer kısımları keçe galiba?

zeynepcim süper artılar gitti 69 kilo çok rahat olursun bu gidişle...annenin durumu nasıl?

gülçincim tekrar geçmiş olsun alyadua nın dişi içinde geçmiş olsun en zoru azı dişi diyorlar biz daha o safaya geçemedik 11.ay sadece altta 2 dişimiz çıktı am huzursuzluğu var birde ishal üstlerde heran süpriz yapabilir.erkekler hastalanmasın hemen naz naz kapris bizim gibi doğum yapsalardı eyval yıllarca her ortamda anlatırlardı.askerlik gibi:)

arzucum afyon'dan bile topiği atlamıyor bildirim için uğruyorsun walla süper ben şahsen sırf bildirim için üşenirdim.mersine bilgisayarı götürdüm 1 hafta da 1 kere açmadım...

emaz mamak ta oturuyorsun demek bir ankaralı daha ne güzel bende dikmendeyim.birde 26 hazirandan itibaren demişsin tamamını değilde cuma dan cumaya kaç olduğunu bizler gibi başlangıç,geçen hafta,bu hafta, hedef,spor,boy,beden gibi yazarsan daha ii olur.tabii 2 haftan dodu mu listeye alınacak msın?onu kaptan biliyordur ben farkında değilim....

kristena domates kızartmasından kastın ne,menemen gibi pişirip içine sarımsak mı koyuyorsun?yada neye domates kızartması diyorsun anlamadım....

elay çok hoşsun sanki topikte tek başınasın sadece anlatıyorsun ama hiç cevaplamıyorsun...biz seni tanıdık ama sen biz hala tanımadın...

birde nilgün canım eskilerden bir sayfa paylaşmışsın çok güldüm banu 83 kiloyum off veremiyorum takıldım diyordu galiba şimdide 62 de takıldı.izlem ise aynı yeni yeni ciciler giymiş fiyatına kadar bizi bilgilendiriyor....walla banu bu kadar takılmalara rağmen pes etmeden devam ettiin için ayrıca tebrikler.izlemcim sende güzel güzel cicilerini bizlerle paylaşmaya devam et kopya çekelim:)

fundacım uno denge ekmeğinin tam buğdaydan bir farkı var mı?genelde kahvaltılarda denge ekmeği yiyorsun...
kızlar unuttuklarım kusuruma bakmasınkasıt yok aklımda kalmadı....

1 sayfa atlamışım orada da hep sen alıntı yapıp cevaplamışsın pardon canım...demek ki biz denk gelmedik.bir kaç kere okudum sanki sadece yazıp çıkıyorsun gibi geldi...ev temizlemeye gittiğiniz,eşinin masadaki konuşması senin yaptığın kaçamaklar bunları okudum bir iki banu ve izlem yorum yapmış onlara cevap vermişsin başka görememiştim ama şimdi bir baktım alıntı yapıp cevaplamışsın...ben filiz Ankara'dayım 11 aylık oğlum var...

filizciğim geçmiş olsun.haberimiz yoktu dr olayından.yada yazdın unutmuşum kusura bakma..

iyi misin şimdi?

gayet iyiyim canım teşekkür ederim.ne kusru canım o kadar kalabalığız ki bazen ben bile atlıyorum istemeyerek.biraz önce baltayı taşa vurdum elaya hiç cevap yazmıyorsun demiştim bi baktım ki 1 sayfa sadece elay aıntı yapıp cevaplamış arada atlamışım:) nilgün canım eğer yakınlarında bir mesro vars aölçülerini not al sonra 1 ay sonra tekrar al bakalım yürüyüş ne kadar sıkılaşmana sebep olacak.ben bugün eski eteğimi giydim, üstünede yeni aldığım yakası minik güllü pembe badyi gayet ii oldu biraz göbek fırtladı ama ona da şükür.resim eklemeyi bilmiyorum birde burada cep telefonu ile çekiyorum yoksa ekleyeceğm.şuan 67,5 geliyorum süper bişey :)darısı 57 kiloya....

geçmiş olsun filiz. sonuçlar güzel cıkar inş. ki tedbir amaclıdır butun bu işlemler bence.
gözün nasıl şimdi agrın falan varmı. uyuşturmadan nasıl yaptılar ya acımadımı :26:

fotom net degil biliyorum tel den çekmiştim birde akşam olunca net cıkmamış. tekrar giyersem açık ortamda cekip koyarım tekrar inş.

dugunde bi çok kişi zayıflamışsın dedi. birde siyahın avantajı sanırım. zayıfladıgımın farkedilmesi bile benim için buyuk bi grur. çünkü ben hala kendimde bi fark göremiyorum. fazlasıyla göbegime takık oldugum için olsa gerek o gitmeden ben zayıfladıgıma inanmıyacıgım.

deryacım ölçülerini yamışsın bişey aklıma takıldı yasemin göbek deliğinin 1 parmak üstü bel 1 parmak altı göbek demişti.birde basen-kalça aynı şey değil mi?iki ayrı yer gibi yazmışsın.ben yanlış mı ölçüyorum?ca simidi dediğmiz yere mi basen diyorsun?

Selam Kizlar Nasilsiniz ?

Sonunda Okulum Bitti Ve Tekrardan Evime Döndüm .. Hala Icimde Sanki Pazar Ak$ami Okula Dönücekmi$im Gibi Bir His Var ..

Umarim Topikteki Herkez Iyidir ..
Pek Durgunla$mi$ Burasi .. Herkez Tatil Tela$inda Veya Tatile Cikti Galiba ..

Bende Bu Hafta Ba$indan Itibaren Yep Yeni Enerjimle Diyetime Full Motivasyonla Tekrardan Ba$liyorum ..
6.Hafta Boyunca Sadece 2.5-3 Kilo Verebildim ..
3.Eylülde Büyük Ihtimalle Tatile Türkiyeye Ucacagim Ve Oraya Kadar Mutlaka 69.Rakamini Görmek Istiyorum ..

Sporumu Cok Ihmal Ettim, Pazartesi Ba$layacagim Ve Cok Heycanliyim
Spor Yapmayi Cok Özlemi$imm .. Eski Düzenime Girme Yolunda Adimlarimi Atmaya Ba$liyorum..
Cok Mutluyum Coook :81:

Beni Motive Eden Sloganimida Yazayim Yeni Gelen Arkada$larada Motivasyon Olsun ..

Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkiniz Icin Hayallerinizden Vazgecmeyin .. :87:

teşekkür ederim canım inş.bende kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de büyük konuşmamak gerekir, sadece hangi ilacı kullanmalıyım o netleşecek...gözün altı ince deri olduğu için uyuşturmuyorlar canım çok yandı ama kendi kendime diyorum ki filiz bu acı mı doğum acısı yanında (sunni sancı ile normal doğum yapmıştım aynı hastanede:))sık dişini diyerek göz yaşlarım aka aka bitirdik.acıdan otomatik akıyorlar:))

bence de uzun boylusun ve verdiğin kilo farkedilmeyecek bir kilo değil düğünde o kadar kişi diyorsa bariz bellidir.inş. daha da ii olacak...

filizcim göbek göbek deligin oldugu yer göbek deliginde 1 2 parmak asagisi simit,besende poponun hmen alti 2 bacaginin birlesimi yani

elayy 2 haftadır buradasın amaa ben sende bir ışık göremiyorum maleseff
azimmmmm nerdeee ? hırs nerdeeee 2 haftadır menülerin hep kaçamaklıı
2 haftda 3 kez olsa anlıycam ama hep kaçamk var menüleirnde

bebem bunu bana yapma böle üzülüyom yaaa.grçekten çok mu vahim durum diyosun ( EŞİMDE BOLE DERDI HEP VAZGECERDIM AMA SIMDI KARARLIYIM VAZGECMEK ISTEMIYORUM ARTIK .TEK ISTEGIM DESTEK NOLUR (

ilk yorumunda üzülmüştüm sonra bunu gördüm kuzum ..aşk olsun delimiyim neyim ben kendi kendime konuşayım aksine muhabbete katılmaya çalışıyom . bu arada BEN GULAY,28 YASINDAYIM ,IZMIRDE OTURUYORUM HATTA ORJINAL IZMIRLIYIM BIDE KIZIM VAR ADI ELAY 4,5 YAŞINDA

hoşgeldin burcucum özledik walla sohbtlerini bu sloganıda iyi ki paylaştın unutmuştuk nerdeyse.zeynepte 69 kilo olmak istiyor inş.ikinizde olursunuz....sıkı br diyet ve spor herşeyin üstesinden gelir:)

filizcim göbek göbek deligin oldugu yer göbek deliginde 1 2 parmak asagisi simit,besende poponun hmen alti 2 bacaginin birlesimi yani

teşekkürler yasemincim doğruyu öğrendim:)buna göre ölçer yazarım hoş sadece göbekte hatalı yazıyormuşum...

memnun oldum gülay:)

Ben de araniza katilayim diyecektim ama sanirim 80lik arkadaslarin hepsi zayiflamis..
Kimsecikler iki yildir mesaj birakmamis buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…