leslie sensonide indirmek ıcın lınk vereckti bir arkada mail adresimi ozelden msj attım amahala lınk gelmedılınk verebılecek bırı varmı bana?
Günaydınnnn kızlar .
Bugün çok enerjiğim arkadaşımla buluşucam çünküüüüüüüü
O yüzden kahvaltı bile yapmadım
Neyse yaptığımda yediklerimi yazıcam
filizciğim geçmiş olsun.haberimiz yoktu dr olayından.yada yazdın unutmuşum kusura bakma..
iyi misin şimdi?
geçmiş olsun filiz. sonuçlar güzel cıkar inş. ki tedbir amaclıdır butun bu işlemler bence.
gözün nasıl şimdi agrın falan varmı. uyuşturmadan nasıl yaptılar ya acımadımı :26:
fotom net degil biliyorum tel den çekmiştim birde akşam olunca net cıkmamış. tekrar giyersem açık ortamda cekip koyarım tekrar inş.
dugunde bi çok kişi zayıflamışsın dedi. birde siyahın avantajı sanırım. zayıfladıgımın farkedilmesi bile benim için buyuk bi grur. çünkü ben hala kendimde bi fark göremiyorum. fazlasıyla göbegime takık oldugum için olsa gerek o gitmeden ben zayıfladıgıma inanmıyacıgım.
deryacım ölçülerini yamışsın bişey aklıma takıldı yasemin göbek deliğinin 1 parmak üstü bel 1 parmak altı göbek demişti.birde basen-kalça aynı şey değil mi?iki ayrı yer gibi yazmışsın.ben yanlış mı ölçüyorum?ca simidi dediğmiz yere mi basen diyorsun?
elayy 2 haftadır buradasın amaa ben sende bir ışık göremiyorum maleseff
azimmmmm nerdeee ? hırs nerdeeee 2 haftadır menülerin hep kaçamaklıı
2 haftda 3 kez olsa anlıycam ama hep kaçamk var menüleirnde
1 sayfa atlamışım orada da hep sen alıntı yapıp cevaplamışsın pardon canım...demek ki biz denk gelmedik.bir kaç kere okudum sanki sadece yazıp çıkıyorsun gibi geldi...ev temizlemeye gittiğiniz,eşinin masadaki konuşması senin yaptığın kaçamaklar bunları okudum bir iki banu ve izlem yorum yapmış onlara cevap vermişsin başka görememiştim ama şimdi bir baktım alıntı yapıp cevaplamışsın...ben filiz Ankara'dayım 11 aylık oğlum var...
Selam Kizlar Nasilsiniz ?
Sonunda Okulum Bitti Ve Tekrardan Evime Döndüm .. Hala Icimde Sanki Pazar Ak$ami Okula Dönücekmi$im Gibi Bir His Var ..
Umarim Topikteki Herkez Iyidir ..
Pek Durgunla$mi$ Burasi .. Herkez Tatil Tela$inda Veya Tatile Cikti Galiba ..
Bende Bu Hafta Ba$indan Itibaren Yep Yeni Enerjimle Diyetime Full Motivasyonla Tekrardan Ba$liyorum ..
6.Hafta Boyunca Sadece 2.5-3 Kilo Verebildim ..
3.Eylülde Büyük Ihtimalle Tatile Türkiyeye Ucacagim Ve Oraya Kadar Mutlaka 69.Rakamini Görmek Istiyorum ..
Sporumu Cok Ihmal Ettim, Pazartesi Ba$layacagim Ve Cok Heycanliyim
Spor Yapmayi Cok Özlemi$imm .. Eski Düzenime Girme Yolunda Adimlarimi Atmaya Ba$liyorum..
Cok Mutluyum Coook :81:
Beni Motive Eden Sloganimida Yazayim Yeni Gelen Arkada$larada Motivasyon Olsun ..
Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkiniz Icin Hayallerinizden Vazgecmeyin .. :87:
filizcim göbek göbek deligin oldugu yer göbek deliginde 1 2 parmak asagisi simit,besende poponun hmen alti 2 bacaginin birlesimi yani
bebem bunu bana yapma böle üzülüyom yaaa.grçekten çok mu vahim durum diyosun( EŞİMDE BOLE DERDI HEP VAZGECERDIM AMA SIMDI KARARLIYIM VAZGECMEK ISTEMIYORUM ARTIK .TEK ISTEGIM DESTEK NOLUR (
ilk yorumunda üzülmüştüm sonra bunu gördüm kuzum ..aşk olsun delimiyim neyim ben kendi kendime konuşayım aksine muhabbete katılmaya çalışıyom . bu arada BEN GULAY,28 YASINDAYIM ,IZMIRDE OTURUYORUM HATTA ORJINAL IZMIRLIYIM BIDE KIZIM VAR ADI ELAY 4,5 YAŞINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?