Kızlar sabah
yağlı ekmek yedim 2-3 dilim
öğlen akşam aralarda şeftali
deryaa etek kesinlikle güselll ve badiyide tamamlayıncaaa
fevk aladenin fevkinde olarrrr
slm canım kilo bildirim cetvelini yapcaktın değil mi yada ben yanlış hatırlamıyorum.karıştırada bilirim kusura bakma daha yeni yeni adapte oluyorum da.83 kiloyla başladım hedef 73 şimdiki kilom 76,5 yaparsan çokkkk sevinirim çünkü bir türlü yapamadım gitti.
Merhaba Kızlar
dün doktora gittim günübirlik genel cerrahi:)bu ne demek dedim para almak içindir diye düşündüm.patoloji diyince camın üstüne tırtıklayıp bakıyorlar ya öyle düşünüyordum bunlar ciddi ciddi masaya yatırıp uyuşturup dizden parça alıp diktiler.gözümün altını ise nokta vuruşu diyor şiş gibi bişeyle elektirikli zoz zoz uyuşturmadan yaktı.inş.iz kalmaz ben o izden rahatsız oluyordum şimdi o kısmı yaktı acaba nasıl olacak dizim önemli değil...20 gün sonra biyopsi sonucu alacağız ben anlamadım biyopsilik bişey yok ki alt üstü egzama göz altı ise yağ bezesi yada ben öyle umuyorum hayırlısı olsun....annem mersin yolcusu şuan yoldalar arkadaşlarıyla...oğluşum ise babannede kalacak artık 2-3 günde bir giderim çok masraflı oluyor yoksa...dün bir ağladı 21:30 uyutalım diye içeri girdik 23:30 a kadar susmuyor dişi mi çıkacak evi mi yadırgadı yada gideceğimizi mi anladı baya üzüldüm.komşunun oğlu 3 yaşında biraz onla oynadı yarım gibi yatmış.kv komşunun çocuğuna artık gelirsin oynamaya o benim oğlum oldu artık onun annesi benim diyor....sen babannesin çok istiyorsan doğur...beni unutmaz değil mi yada benden soğumaz inşallah...bana değil de ona sarılırsa aynı ortamda çok üzülürüm havasından geçilmez...birde 700 gr daha gitmiş.inş. geri almam cumaya ii bir rakamla listeye girerim:)
nihalcim kurabiyeler süper canım ellerine sağlık ben diş şeklinde oluyor ve uzun kürdanlara takılıyor ya öyle istiyorum inş.zamanı gelince alırım olmadı kurabiyeleri kuzey harfleri olan kalıp alıp 1 tepsi öyle yapacağım yaş pastasını diş şekli:)) iii tatiller ii eğlenceler sakın içindeki iştahlı nihale yenilme tail diye kandırır seni inanma yeme yasak şeyler:)
zekiye canım tulumunu güle güle giy yorum yapamayacağım resim çok karanlık anlamadım.
banu'cum sandeletlerini şimdiden güle güle giy ben onlara bodrum sandaleti denildiğini şimdi senden öğremdim:)
izlem canım sende bluzini gülü güle giy şeritli olanı:)
nilgün tam gaz devam sabah akşam 1 er saat süper az kilo gitse bile vucud sıkılaşır ve daha çok vermiş gibi gözükürsün.o bulgurdan yapılan köfteyi bende çok severim.üstü soslu süper olur...afiyet olsun
deryacım apolet konusunu çözdün walla saks mavisi bayılırım çok güzel olmuş zincir daha da güzellerştirmiş ellerine sağlık...diğer kısımları keçe galiba?
zeynepcim süper artılar gitti 69 kilo çok rahat olursun bu gidişle...annenin durumu nasıl?
gülçincim tekrar geçmiş olsun alyadua nın dişi içinde geçmiş olsun en zoru azı dişi diyorlar biz daha o safaya geçemedik 11.ay sadece altta 2 dişimiz çıktı am huzursuzluğu var birde ishal üstlerde heran süpriz yapabilir.erkekler hastalanmasın hemen naz naz kapris bizim gibi doğum yapsalardı eyval yıllarca her ortamda anlatırlardı.askerlik gibi:)
arzucum afyon'dan bile topiği atlamıyor bildirim için uğruyorsun walla süper ben şahsen sırf bildirim için üşenirdim.mersine bilgisayarı götürdüm 1 hafta da 1 kere açmadım...
emaz mamak ta oturuyorsun demek bir ankaralı daha ne güzel bende dikmendeyim.birde 26 hazirandan itibaren demişsin tamamını değilde cuma dan cumaya kaç olduğunu bizler gibi başlangıç,geçen hafta,bu hafta, hedef,spor,boy,beden gibi yazarsan daha ii olur.tabii 2 haftan dodu mu listeye alınacak msın?onu kaptan biliyordur ben farkında değilim....
kristena domates kızartmasından kastın ne,menemen gibi pişirip içine sarımsak mı koyuyorsun?yada neye domates kızartması diyorsun anlamadım....
elay çok hoşsun sanki topikte tek başınasın sadece anlatıyorsun ama hiç cevaplamıyorsun...biz seni tanıdık ama sen biz hala tanımadın...
birde nilgün canım eskilerden bir sayfa paylaşmışsın çok güldüm banu 83 kiloyum off veremiyorum takıldım diyordu galiba şimdide 62 de takıldı.izlem ise aynı yeni yeni ciciler giymiş fiyatına kadar bizi bilgilendiriyor....walla banu bu kadar takılmalara rağmen pes etmeden devam ettiin için ayrıca tebrikler.izlemcim sende güzel güzel cicilerini bizlerle paylaşmaya devam et kopya çekelim:)
fundacım uno denge ekmeğinin tam buğdaydan bir farkı var mı?genelde kahvaltılarda denge ekmeği yiyorsun...
kızlar unuttuklarım kusuruma bakmasınkasıt yok aklımda kalmadı....
kızlarrrr birde bişey söylüyecem.menülerini yazan arkadaşlar varya onlara yorum yapmak istemiyorum çünkü daha yeniyim.yorum yapmak hattime değil diye düşünüyorum.ben bile daha oturtamadım.yanlış bişeyler söylerim diye korkarım.:78:
bugün kü menüm:
SABAH:K-flaks lıght sütle
ARA:yok
ÖĞLENutanarak söylüyorum ama ödül verdim kendime çünkü başladım başlayalı ödül vermedim)yarım profetrol 1kepçe dondurmayla
ARA:yok
AKŞAM:k-flaks lıght sütle
türk kahvesi ve 2lt kadar su
birde şimdi elma yemeği düşünüyorum.
kızlar çok mu yemişim nasıl menü....:26:
kızlar bugün menümü paylaşmak istemiyorum kaçamağın kralını yaptım sanıyorum yo yooo sanmıyorum yaptım ve çok pişmanım tartıya bile çıkmak istemiyorum bir kaç gün :18::18: yediklerimi yazsam saçımı başımı yolarsınız valla
deryacım naber nasılsın eteğini gördüm çok güzelmiş sanada çok yakışmış iyi günlerde giy tatlım
Evet filizcim kalan kısımlar keçe :)
Yavrum geçmiş olsun ben detaylı bakmıyorum ya artık kaçırdım sanırım, hayırdır neyin var? :26:
Canım ben araştırmıştım netten beli göbek deliğinin 3 parmak üstü diye tarif ettiler..Basen kalça aynı değil, basen dediğin gibi simit dediğimiz kısım, gerçi yasemin bacak birleşim yeri yazmış ama hiç sanmıyorum :26:
Yani simitin olduğu kısım, göbek, basen aynı..
Ben aylardır hep aynı yerlerden ölçtüğüm için yanlış olsa da bozamam gelişmeyi görmek adına
Böcüğüm hoşgeldin, topikte seni görmek çoooook güzel
günaydıınn
dünkü menüm
sabah: 2 haş. patates 1 kupa şekerli çay
ara:1 tatlı kaşıgı dondurma
öğle: 2 haş. patates
ara :3 kayısı
akşam: 2 haş. patates 1kaşık yoğurt 1 çatal makarna
ara :2kayısı
açıımmmmm:)))))
kiz derya basenle göbegin ne alakasi var :) basen poponun hemen altidir:) biz basenli bayanlar yanlara dogru aciliriz :)
E al bu da tdk'nın yorumu;
basen
1. Vücudun bel ile kalça arasındaki bölümü. 2. Kıtasal uzantıdan okyanus ortası sırtlarına kadar devam eden ve 4000-5000 metre derinliği olan deniz dibi.
Güncel Türkçe Sözlük
Ben eskiden beri öyle biliyorum, belki de ikisine de basen deniyordur bilemiyorum :44:
hiç fena değil sıkma canını.bu arada lütfen menülerimize yorum yap kimse otorite değil burda yani ben de bana yapılan yada başkasına yapılan yorumları inceleyerek arkadaşlara yorum yapıyorum.sen de menüleri yorumladıkça daha iyi öğreneceksin neyle ne yenir diye.sakın çekinme aksine mutlu oluruz ve uyarılarını dikkate alırız.
yaz da yolayım o saçını başını
Teşekkür ederim fundacım
Ben iyiyim sen de iyisindir umarım, köpüşlerim nasıl
Bir fotoğraflarını yüklesen ya :81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?