80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sabah
yağlı ekmek yedim 2-3 dilim
öğlen akşam aralarda şeftali

slm canım kilo bildirim cetvelini yapcaktın değil mi yada ben yanlış hatırlamıyorum.karıştırada bilirim kusura bakma daha yeni yeni adapte oluyorum da.83 kiloyla başladım hedef 73 şimdiki kilom 76,5 yaparsan çokkkk sevinirim çünkü bir türlü yapamadım gitti.

deryaa etek kesinlikle güselll ve badiyide tamamlayıncaaa
fevk aladenin fevkinde olarrrr

kızlarrrr birde bişey söylüyecem.menülerini yazan arkadaşlar varya onlara yorum yapmak istemiyorum çünkü daha yeniyim.yorum yapmak hattime değil diye düşünüyorum.ben bile daha oturtamadım.yanlış bişeyler söylerim diye korkarım.:78:
bugün kü menüm:
SABAH:K-flaks lıght sütle
ARA:yok
ÖĞLENutanarak söylüyorum ama ödül verdim kendime çünkü başladım başlayalı ödül vermedim)yarım profetrol 1kepçe dondurmayla
ARA:yok
AKŞAM:k-flaks lıght sütle
türk kahvesi ve 2lt kadar su
birde şimdi elma yemeği düşünüyorum.
kızlar çok mu yemişim nasıl menü....:26:

Emazcım biz yaparız da senin profilindeki yere yapıştırman lazım bunu..Daha önce verdiler mi bilmiyorum ama şu linkte anlatılmış adım adım, inceleyebilirsin..Kaptanımız da onay verirse listeye girersin bu hafta..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

filizcim geçmiş olsun
deryacım etek çok gzl ama bencede beyazla değilde koyu renkle daha gzl olur gibi cnm

sanııyorum yok uno dnge hemen bayatlamıyor ve tadı bana daha güzel geliyor birde ince dilimlenmiş olması benim kolayıma geliyor ekmeğide fırından alıyorum tam buğday alırsam sıcak olabiliyor daha fazla yemek istiyorum onun için uno denge tercih ediyorum

kızlar bugün menümü paylaşmak istemiyorum kaçamağın kralını yaptım sanıyorum yo yooo sanmıyorum yaptım ve çok pişmanım tartıya bile çıkmak istemiyorum bir kaç gün :18::18: yediklerimi yazsam saçımı başımı yolarsınız valla

hiç fena değil sıkma canını.bu arada lütfen menülerimize yorum yap kimse otorite değil burda yani ben de bana yapılan yada başkasına yapılan yorumları inceleyerek arkadaşlara yorum yapıyorum.sen de menüleri yorumladıkça daha iyi öğreneceksin neyle ne yenir diye.sakın çekinme aksine mutlu oluruz ve uyarılarını dikkate alırız.

yaz da yolayım o saçını başını

günaydın güzellik uykularından uyanmamış arkadaşlarım.... pardon ya bugün pazar herkes evinde çocuğuyla eşiyle..koca yok ya yanımda kalkarım tabi zınk diye...

artık salıdan sonra da siz bana günaydın dersiniz

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım.bari kahvaltı hazırlayıp annemleri kaldırayım.ne hayırlı evladım değil

günaydıınn

dünkü menüm
sabah: 2 haş. patates 1 kupa şekerli çay
ara:1 tatlı kaşıgı dondurma
öğle: 2 haş. patates
ara :3 kayısı
akşam: 2 haş. patates 1kaşık yoğurt 1 çatal makarna
ara :2kayısı
açıımmmmm:)))))

kiz derya basenle göbegin ne alakasi var :) basen poponun hemen altidir:) biz basenli bayanlar yanlara dogru aciliriz :)

Son düzenleme:
bak internette böyle diyor :)

Basen Nasıl Eritilir

Basen nasıl eritilir
Bayanların basen sorunlarına karşı bir çok uygulama bulunmasına rağmen, Basen nasıl eritilir konusunda karmaşa devam ediyor basen nasıl eritilir sorusuna bir çok bayan zahmetsiz şekilde basenlerinden kurtulabilecek bir uygulama arıyor. Baseler konusunda dikkatli olunduğu takdirde sorun başgöstermeden alınan tedbirler, ileriki aşamalarda basen eritme gibi zor aşamaları geçirmeye gerek kalmadan atlatılabilir. Basen sorununun ana kaynağı hakkında hazırlanan makaleyi dikkatlice takip ettiğinizde sorunun ana kaynağını anlamak ve daha sağlıklı şekilde basenle mücadele etme imkanı bulacaksınız.
Basen Nasıl Ölçülür

Basen nasıl ölçülür. Türk kadınlarının bir çoğunda büyük basen sorunu mevcuttur. Aslında geniş kalça ve basenin temelinde anatomik olarak kalça leğen kemiğinin geniş olması yatmaktadır. Kadınların kalça yapıları zaten östrojen hormonunun etkisiyle ergenlik çağlarında genişlemeye başlar. Bu genişleme onların kolay doğum yapmalarını sağlamak amacıyla yaratıcı tarafından verilen bir ödüldür. Ancak bazı hanımlardaki aşırı büyüklük ve geniş basenler sosyal ve günlük ilişkilerinde komplekslere yol açabilmektedir. Kimileri bu büyük basen meselesini yağ yakıcı haplar, estetik tedavi yöntemleri veya liposakşın gibi alternatiflerde ararken kimileri de diyet ve egzesiz yoluyla bu soruna çözüm aramaktadır.
Basen Nasıl Zayıflar

Geniş basenin birinci nedeni anatomik kalça büyüklüğü iken diğeri ise vücudun bünyesel yağ biriktirme potansiyeli ve kapasitesinin yüksekliğinde yatmaktadır. Basen nasıl zayıflar, şayet basendeki yağları ve fazlalıkları eritememe sorununuz varsa kalça leğen kemiğinizi küçültemeyeceğinize göre o bölgedeki kalça yağlarını eritip yakmak en akıllıca çare olacaktır. Aerobik egzersizlerle birleşen jimnastik hareketleri bu kalca basen kilolarını eritim incelterek küçültmede iyi bir yol olacaktır. Bu yöntemle basen yağlarını eritmek için günlük tekrarlayacağınız küçük hareketlerle basen ve bacak basenlerini kısa sürede zayıflatabilirsiniz.

Basen inceltici hafif egzersizler

Bu sportif egzersizleri ne kadar uzun süreyle deam ettirirseniz o kadar fazla yağ ve kalori yakarsınız. Hafif egzersiz hareketleri sizin tüm vücudunuzun kaslanmasına ve kas yaparken de yağ eritmesine yardımcı olacaktır. Böylece hem fazla kalça yağlarından kurtulacaksınız hem de baldır ve basen bölgeniz daha sıkı ve diri bir hale gelecektir.

Bu basit hareketler sırasıyla:

1.) Yürümek, jogging yapmak: yürüyüş ve jogging gerçekten kalça basen popo ve baldır yağlarını eritmede en etkili ve kesin sonuç alıcı yoldur.
Uzun süreli ama normal tempoda günde yapacağınız 1-2 saatlik yürüyüsler sizlere 1-2 ayda olumlu olarak yansıyacaktır. Yürüyüş için en uygun zamanlar sabahın erken saatleridir. Vücudun kahvaltıdan önce kalori kaybetmeye hazır olduğu bu vakitte yapacağınız 45-60 dakikalık bir yürüyüş hem günlük metabolizmanızı hızlandırarak gün boyunca kalori yakmaya devam etmenizi sağlayacak hem de sizi daha zinde tutacaktır. Yürüyüşün ardından alacağınız ılık suyla bir duş ile de kalça ve uyluk bölgesinin kan dolaşımını hızlandırmış olursunuz. Bu da kalori yakmaya yardımcı olur.
.

2.) Bisiklet sürmek: Bisiklet sürmek te karın ve basen yağlarını ve fazla kiloları eritmede süper bir yöntemdir. Kalça ve basen eritme yöntemleri arasında bisiklet sürmek hem eğlenceli hem de hızlı yağ yakan bir hobidir.rmal olmalıdır. Böylece güçlü bacak kaslarına da zamanla sahip olacaksınız. Fazla zamanınız yoksa bu durumda ev bisiletlerinden de faydalanabilirsiniz.

3.) KAYKAY SÜRMEK: Ülkemizde pek yaygın olmayan bu spor genelde genç kızlar için hem eğlenceli hem de kalori harcayan bir hobidir. Tabi bunun için dengede durmayı öğrenmeniz gerekir.

4.) Kalça ısıtıcı jimnastik hareketleri:Yukarıda sayılan hafif hareketlerin yanında bir de bu iş için özel yapılan egzersiz ve cimnastik hareketleri vardır. Squat adı verilen çember çevirme de basen yağlarını kolayca eriten bir spordur.

5.) Ağırlık kullanarak kalça basen eritme: yandaki fotoğrafta gördüğünüz gibi ağırlık kullanarak bacağınızı gerip ağırlıkları iki yanak kaldırıp bir süre beklerseniz, kalçanızda ve baseninizde hafif bir ağrı hissedersiniz. Bu basen ağrısı yağların yakıldığını göstermektedir. Sık devam ederseniz baseniniz zamanla kalmaz ve yok olur.

6) Diğer alternatif basen eritme ve zayıflatma yöntemleri:
Basen yağlarını eritmede vücut squash hareketleri de oldukça işe yaramaktadır. 2 kiloluk dambıl eşliğinde günlük 20 tekrarlı çömel kalk tarzı yapılan vücut squash hareketleri ile kısa sürede üst ve alt bacak kısımlarını kalıcı bir biçimde incelme ve zayıflama sağlayabilirsiniz. Ekliptik bisiklet ve kondisyon bisikleti gibi zayıflama aletleri de basen eritmede oldukça büyük faydalar sağlarlar.

günaydın nasıl gidiyor diyet?kilonda bir değişiklik var mı?

kiz derya basenle göbegin ne alakasi var :) basen poponun hemen altidir:) biz basenli bayanlar yanlara dogru aciliriz :)

E al bu da tdk'nın yorumu ;

basen
1. Vücudun bel ile kalça arasındaki bölümü. 2. Kıtasal uzantıdan okyanus ortası sırtlarına kadar devam eden ve 4000-5000 metre derinliği olan deniz dibi.
Güncel Türkçe Sözlük

Ben eskiden beri öyle biliyorum, belki de ikisine de basen deniyordur bilemiyorum :44:

Son düzenleme:

olabilir :)

selam kızlar. biliyorum uzun zaman oldu ve sırra kadem basmış gibi göründüm .. evi taşıdık .. nişan yaptık ve malesef gene evi taşıyoruz ev sahibi taşındığımız evi satmış daha anca 1 ay oldu üstelik taşınalı..
moraller bozuldu haliyle ve ben 80 oluverdim gene
ama bu sefer kendimi salıp eski halime dönmiycem kararlıyım hazır havalarda sıcak zaten iştah kendiliğinden kesiliyo bunu fırsat bilip kendimi kampa alıyorum.. deryacım bu hafta listemi yayınlarım ama haftaya beni yeniden listeye alırsan çok memnun olurum cnm:78:

günaydın kuzularr nasılsınız bakalım

:18::18: yazmam banane

Teşekkür ederim fundacım
Ben iyiyim sen de iyisindir umarım, köpüşlerim nasıl
Bir fotoğraflarını yüklesen ya :81::81:

köpüşlerim çok ii deryacım resimlerini de koyarım tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…