80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlar diger topikte lafa daldım
burayada yazmayı unutmuşum nasılsınız bakalım
birazdan dügüne gidicez
oo uzun maksi elbiseyi dgeiştiridim
lacivert üzeir pembe çiçekli bir elbise aldım
ama laciverti çok göse batmıyor
bedende s
foto mekinam gelsin ilk etapta reism ekliycem

Duygucum hoşgeldin, adını yanlış hatırlıyorsam affet :26:
Tabi ki haftaya listeye girersin sen zaten listedeydin, umarım yeni bir başlangıç olur senin için :13:

Funda çok tatlılar maaşallah
Ama sakızın yüzü ayrı bir şeker

günaydın nasıl gidiyor diyet?kilonda bir değişiklik var mı?
çoook zor gidiyordu bugune kadar. bugun piknikte kendime geldim:)
bugun 4. günüm ve bu diyete başlarken 80.7 idim bu sabah 79.4 oldum. ama yarın çok olabilir piknikten dolayı. olsun 80den aşağı indiğimi görmek çoooook mutlu ediyor

kimsecikler bişi yazmıo saatlerdir.:26::26::26: pazar günü herkes gezmelerde sanırsam

selam kızlarrrrr

çok cnm sıkkın ya aldıgım elbiseyi giydim dügüne gidiyoruzzz ahaa oda nesii
elbise çok ince ve astarda olmadıgı için içim belli
neyse çıkartıpp begenmedigimmm için buraya hiç eklemeidgim elbisemi giymek zorunda kaldım
kiii oda tam bir kış elbisesi kısa kollu olmasına ragmennn
hatta üstünde kar tanelerii var işlemeyleeee
ama ii bir tarafı varki eskiden giiylmeyecek haldee duran elbismei şimdi rahatlıkla giyinebiliyorum

ve kafamd aşüphede kaldı makinam olmadıgı içn reismde ekleyemdim
makinam gelince giyinirim bi resim çekerim bakalım güsel dersneiz kalırrr
pahalıda aldım elbiseyi aslında 35 lira

Duygucum hoşgeldin, adını yanlış hatırlıyorsam affet :26:
Tabi ki haftaya listeye girersin sen zaten listedeydin, umarım yeni bir başlangıç olur senin için :13:

yok cnm doğru hatırlıyosun duygu adım
haftaya tamamdır .. yarın listemi yazarım herkese iyi gecelerrr

ilk fotoda 93 lohusa şişman hala tıkınmakta
ikinci foto dün aklı başına gelmiş 74
üçüncü yıllar önce 2006 gelinlik provasında 60 aahhhh ahh

Son düzenleme:
kendim bile şaşırdım fotolara bakınca aslında daha şişman göründüğüm fotom vardı ama üzerinden silmeler yapınca geriye pek bişi kalmıyordu

bu arada o 60 kilo halimede 90 dan gelmiştim fakat yılllaaaaarrrr içinde yani ergenlikte 16 lı yaşlarda en yüksek 90 kiloyu gördükten sonra 70 lere düşmüştüm sonra 25 yaşıma kadar iş güç evlilik hazırlığı tempolu stresli hareketli yaşam derkene 70 lerden 60 ı hatta düğünde 58 i görmüştüm :80:

burcuuum hoşgeldin
bak ne güzel 3 kilo vermişinn tam gaz devam hadi bakalım bizede moral ver...........

aaaa semoşşş kız ben o en üstteki resmii erkekk sandım iyimii
valla baya degişim olmuş oturarak diger rsim ama belli yani incelmee
gelinlikli haline ne kalmışki cnm 13 kilocukkk

sorma yaa o kadar şişkoydumki giyicek hiçbirşeyim yoktu kendime söz vermiştim kilo verene kadar iğne almıycaktım üstümdekide kocamın eskisi anlıycan

ilk iki foto tamam yani hepimiz benzer sahneleri yaşadık ta ben 3. Resme bittimmm nuhteşemmişş... Ben olsam hedefimi 60 a çekerdim gerçekten çok güzel duruyor......

aahhh ah canım bu gidişle 60 değil 50 yide görürüm ben aslında şişmanken hep asla 60 olmam diyordum çünkü yüzüm acayip çöküyor vücut süper ama yüzden kötü duruyor ben kemikli değilim yüzüm kaşık kadar kalıyor o yüzden hep ideal kilom 62-65 arasıdır diye düşünürüm aslında hedefimle oynamıycam şimdilik gidişata bağlı

kızlar biliyormusunuz ben kendimi aşırı şişman buluyorum hala o resimlere koca ekranda büyüterek bakınca içim rahatlıyor ama aynada tatmin olamıyorum sanırım bunun sebebide yakın zamanda zayıf incecik olmam ama benim için şu anda kilodan çok mutlu olmak ve sağlık önemli tabi hepimiz için

amaannn gece gece saçmaladım iyi geceler güzel hatunlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…