Günaydınn Herkesee
Her Ne Kadar Saat Baya Geç Olsada
Bu saate Günaydın Diyorum
selam kızlar.biliyorum uzun zaman oldu ve sırra kadem basmış gibi göründüm .. evi taşıdık .. nişan yaptık ve malesef gene evi taşıyoruz ev sahibi taşındığımız evi satmış daha anca 1 ay oldu üstelik taşınalı..
moraller bozuldu haliyle ve ben 80 oluverdim gene
ama bu sefer kendimi salıp eski halime dönmiycem kararlıyım hazır havalarda sıcak zaten iştah kendiliğinden kesiliyo bunu fırsat bilip kendimi kampa alıyorum.. deryacım bu hafta listemi yayınlarım ama haftaya beni yeniden listeye alırsan çok memnun olurum cnm:78:
Eki Görüntüle 229421 Eki Görüntüle 229422 Eki Görüntüle 229423 Eki Görüntüle 229424 Eki Görüntüle 229425
ilk 3 resimdeki dost erkek olan
sonraki 2 resimdeki de sakız dişi olan yanındakide benim biricik oğlum aşkım herşeyim
çoook zor gidiyordu bugune kadar. bugun piknikte kendime geldim:)günaydın nasıl gidiyor diyet?kilonda bir değişiklik var mı?
Duygucum hoşgeldin, adını yanlış hatırlıyorsam affet :26:
Tabi ki haftaya listeye girersin sen zaten listedeydin, umarım yeni bir başlangıç olur senin için :13:
Eki Görüntüle 229607 Eki Görüntüle 229608 Eki Görüntüle 229609
ilk fotoda 93 lohusa şişman hala tıkınmakta
ikinci foto dün aklı başına gelmiş 74
üçüncü yıllar önce 2006 gelinlik provasında 60 aahhhh ahh
Eki Görüntüle 229607 Eki Görüntüle 229608 Eki Görüntüle 229609
ilk fotoda 93 lohusa şişman hala tıkınmakta
ikinci foto dün aklı başına gelmiş 74
üçüncü yıllar önce 2006 gelinlik provasında 60 aahhhh ahh
[sıze=2]selam kizlar nasilsiniz ?
Sonunda okulum bitti ve tekrardan evime döndüm .. Hala ıcimde sanki pazar ak$ami okula dönücekmi$im gibi bir his var ..
Umarim topikteki herkez ıyidir ..
Pek durgunla$mi$ burasi .. Herkez tatil tela$inda veya tatile cikti galiba ..
Bende bu hafta ba$indan ıtibaren yep yeni enerjimle diyetime full motivasyonla tekrardan ba$liyorum ..
6.hafta boyunca sadece 2.5-3 kilo verebildim ..
3.eylülde büyük ıhtimalle tatile türkiyeye ucacagim ve oraya kadar mutlaka 69.rakamini görmek ıstiyorum ..
Sporumu cok ıhmal ettim, pazartesi ba$layacagim ve cok heycanliyim
Spor yapmayi cok özlemi$imm .. Eski düzenime girme yolunda adimlarimi atmaya ba$liyorum..
Cok mutluyum coook :81:
Beni motive eden sloganimida yazayim yeni gelen arkada$larada motivasyon olsun ..[/sıze]
[sıze=3]bir kac dakikkalik damak zevkiniz ıcin hayallerinizden vazgecmeyin .. :87:[/sıze]
aaaa semoşşş kız ben o en üstteki resmii erkekk sandım iyimii
valla baya degişim olmuş oturarak diger rsim ama belli yani incelmee
gelinlikli haline ne kalmışki cnm 13 kilocukkk
sorma yaa o kadar şişkoydumki giyicek hiçbirşeyim yoktu kendime söz vermiştim kilo verene kadar iğne almıycaktım üstümdekide kocamın eskisi anlıycan
ilk iki foto tamam yani hepimiz benzer sahneleri yaşadık ta ben 3. Resme bittimmm nuhteşemmişş... Ben olsam hedefimi 60 a çekerdim gerçekten çok güzel duruyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?