selam kızlarrrrr
çok cnm sıkkın ya aldıgım elbiseyi giydim dügüne gidiyoruzzz ahaa oda nesii
elbise çok ince ve astarda olmadıgı için içim belli
neyse çıkartıpp begenmedigimmm için buraya hiç eklemeidgim elbisemi giymek zorunda kaldım
kiii oda tam bir kış elbisesi kısa kollu olmasına ragmennn
hatta üstünde kar tanelerii var işlemeyleeee
ama ii bir tarafı varki eskiden giiylmeyecek haldee duran elbismei şimdi rahatlıkla giyinebiliyorum
ve kafamd aşüphede kaldı makinam olmadıgı içn reismde ekleyemdim
makinam gelince giyinirim bi resim çekerim bakalım güsel dersneiz kalırrr
pahalıda aldım elbiseyi aslında 35 lira
Eki Görüntüle 229607 Eki Görüntüle 229608 Eki Görüntüle 229609
ilk fotoda 93 lohusa şişman hala tıkınmakta
ikinci foto dün aklı başına gelmiş 74
üçüncü yıllar önce 2006 gelinlik provasında 60 aahhhh ahh
[ı]canlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum
Kırmızı yerlere dikkat edip haftaya tamamlarsanız çok sevinirim
Tekrar söylüyorum 2 hafta üst üste pazar akşamına kadar bildirim yapmayan listeden çıkar, bildirim yapınca tekrar girer..alınıp darılmaca olmasın çünkü artık kalabalığız
Zeynebim tebrikler ablacım[/ı]
[ımg]http://oi56.tinypic.com/2jb8bh2.jpg[/ımg]
Ayşecim kızıl saçlı olan fotoda saçının örgüsü çok güzel, çok seviyorum örgü saçları, sana da çok yakışmış
Pantalonlu fotoğrafın daha zayıf görünüyor etekliye göre...Ama 90 kiloluk fotoğrafa bakınca fark zaten ortada, azmin için tebrikler kış fıstığı
kızlar ben hep tek hedefim olsun diyordum ama bugün hedefimi 75 e çektim. eylülde kısmetse nişan düşünüyoruz. o yüzden nişana kadar 75 olmak istiyorum. umarım bi aksilik olmaz ve ben en az 75 kilo olmuş olurum.
bu arada günaydınlar hepinize
kızlar ben hep tek hedefim olsun diyordum ama bugün hedefimi 75 e çektim. eylülde kısmetse nişan düşünüyoruz. o yüzden nişana kadar 75 olmak istiyorum. umarım bi aksilik olmaz ve ben en az 75 kilo olmuş olurum.
bu arada günaydınlar hepinize
Canlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum
Kırmızı yerlere dikkat edip haftaya tamamlarsanız çok sevinirim
Tekrar söylüyorum 2 hafta üst üste pazar akşamına kadar bildirim yapmayan listeden çıkar, bildirim yapınca tekrar girer..Alınıp darılmaca olmasın çünkü artık kalabalığız
Zeynebim tebrikler ablacım
selam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?