80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir arkadaşımın densiz kocası düğünde bana bakıp karısına demişki
bu kız kesin eskiden çok şişmandı baksana kol altları sarkmış ne kadar utanç verici

allahım bana ve burdaki çıtırların hiçbirine birdaha asla şişman olmayı nasib etme daimi sağlıklı zayıflık nasib et yarebbiimm amiinnn

iyi geceler çok yorgunum geçmişide okumayı ihmal etmedim ama aklımda hiç birşey kalmamış
dünden beri dışarlardayız anadoluyakasındaki akrabaları ziyaret edip düğüne gittik malum diyetim de evimin düzenini bulamadığımdan aksamalar oldu ama yinede 2 günün menüsünü yazacağım

dünkü menüm
sabah
peynir
reçel
tam tahıllı ek

öğle
çorba
1 dik etimek

akşam zeytinyağlı pırasa
salata

2 lt su

60 dak spor

bugün
sabah
2 sigara böreği
peynir
çay
bal
domates salatalık

öğle
karpuz
tavuk ızgara

ara
azıcık leblebi

akşam
etsote
salata

3 lt su
bu arada sema 60 kg luk fotoğrafın harika
derya bu kadınları inceleyen erkeklere sinir oluyorum yok kolları sarkmış yok poposu büyük eski patronum öyleydi 1 kg alsam seher kg alıyon diye uyarırdı

yatmaya hazırlanıyorum kızlar dün gece 3 te yattım sabah 7 de uyandım bu saate kadar dolanıyoruz gözlerim kapanıyor ...
sevgiyle kalın

Son düzenleme:

Yavrum içine astar dikilemez mi? Bende de eteğin içinde astar olmasına rağmen güneşte hafif belli oluyor gene, aman banane dedim artık o kadarına da

Bu seferlik böyle olsun, adtar diker yine giyersin elbiseni kaptanım

Vay be semacım nereden nereye, cidden fark bariz belli, o 60 lık fotoğrafının yanına da son halini koyacaksın inşallah, bir fark kalmayacağına yürekten inanıyorum :13:
Ama ilk fotoğrafını baya inceledim, siz anneler çok şeye katlanıyorsunuz çok...Gerçekten takdir etmemek elde değil..

Son düzenleme:
Canlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum

Kırmızı yerlere dikkat edip haftaya tamamlarsanız çok sevinirim
Tekrar söylüyorum 2 hafta üst üste pazar akşamına kadar bildirim yapmayan listeden çıkar, bildirim yapınca tekrar girer..Alınıp darılmaca olmasın çünkü artık kalabalığız

Zeynebim tebrikler ablacım

canııım ilk ben gördümm hadi bakalım ellerine sağlıkkkk umarım bu hafat da güzeelll güzell gider kilolarrr

Ayşecim kızıl saçlı olan fotoda saçının örgüsü çok güzel, çok seviyorum örgü saçları, sana da çok yakışmış

Pantalonlu fotoğrafın daha zayıf görünüyor etekliye göre...Ama 90 kiloluk fotoğrafa bakınca fark zaten ortada, azmin için tebrikler kış fıstığı

deryacım örgüyü bende çok sewiom ben kına gecemde bile böle yaptırmıştım saçımı fönletip...

evet banada pantolonla daha zayıf görünüom gibi geldi ama etek giymek çok güzelmiş efil efil inşallah kışa daha da kilolarımı vermiş olarak girer içimde uhde kalan kıyafetleri giyebilirim.....

kızlar ben hep tek hedefim olsun diyordum ama bugün hedefimi 75 e çektim. eylülde kısmetse nişan düşünüyoruz. o yüzden nişana kadar 75 olmak istiyorum. umarım bi aksilik olmaz ve ben en az 75 kilo olmuş olurum.

bu arada günaydınlar hepinize

günaydınlar hanımlar
sema fotolar da fark fazlasıyla belli. anladıgım kadarıyla dengeli bi vucudun var. eski kilona ne kalmışki zaten inş veririsin ve iyice sıkılaşırsın. ya ben böyle erkeklere sinir olurum. bu tur seyleri farketmeleri garibime gider. sanane ya şişmanmış bilmem ne. afedersiniz hani karı gibi derler ya. bu erkekler kadınlardan beter dedikodu konusnda

ayşecigim daha önceden koydugun fotolar hala aklımda. ve ben fotonu acar acmaz yuzundeki degişikligi gördüm. yüzün küçülmüş iyice ve dahada güzelleşmişsin. okullar acıldıgında seni görmeyen insanların saskınlıgını görmek isterdim.

nuran inş eylülde istedigin kiloda olursun. şimdiden hayırlı olsun diyeyeyim. sen zaten o heycanla ve hırsla 75 i coktan görürsün

hepinize kocaman günaydın kızlar.bi hafta kadar tatildeydim internete girme fırsatım pek olmadı.tatil iyi geldi ama biraz kafa dağıtmış olduk gerçi tatildeki 2. günümüzü saymazsak.akşam gezerken bi halsizlik bi mide bulantısı oldu soluğu hastanede aldık doktor güneş çarpması dedi 2 şişe serum bağladı.topladım kendimi.ama ara ara yine halsizliğim oluyo.sıcaktan sanırım.bakalım normal yaşantımıza döndüğüze göre onuda atlatıcaz inşallah.bebek düşünmeye başladık.oğlum 3 yaşında.aradaki yaş farkı çok olsun istemiyoruz biraz daha kilo verseydim öyle düşünseydik daha iyi olursu ama eşim çok istiyo.onu kırmak istemiyorum.benim kilo sorunum olmasaydı daha iyi olucaktı ama kısmet bakalım Allah hayırlısını nasip etsin

verirsin canım merak etme.nişan hazırlıkları sırasında nasıl kilo verdiğini bile anlamazsın

kilo verenleri tebrik ederim kızlar benim kilom aynı bi değişme yok.tatilde kilo almadığım için seviniyorum ah bide keşke verebilseydim ama bunda şükür

selam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...

Kızlar listede bir hata olmuş deniz (narin nazenin) +800 iken 800 verilmiş olarak yazmışım yasemin uyardı kusura bakmayın

günaydın şekerler deryacım Allah söyletti derleryaa Allah yazdırmış cuma sebepsiz yere 800 gr. artıdaydım anlamsız bi şişlik vardı cumartesi sabahı tam tamına 1.100 gr vermiş bi şekilde 64.300 gördüm bu sabahta haftasonuna ragmen 64.300 düm ama tabi cuma günkü rakam geçerli sonuçta .bu cuma bildirim yapamayabilirim yarın akşam yola çıkıyoruz tatile pazar dönücegiz.beni sabit geçersin tatlım eger uygunsa tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…