çok geçmiş olsun acil doktora git ben mi paik bir insanım bilmem ama gece acile gitmiştim sen hala duruyoooooooonselam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...
Kızlar listede bir hata olmuş deniz (narin nazenin) +800 iken 800 verilmiş olarak yazmışım yasemin uyardı kusura bakmayın
yuppiiii artık bende listedeyim teşekkürlerrrrrCanlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum
Kırmızı yerlere dikkat edip haftaya tamamlarsanız çok sevinirim
Tekrar söylüyorum 2 hafta üst üste pazar akşamına kadar bildirim yapmayan listeden çıkar, bildirim yapınca tekrar girer..Alınıp darılmaca olmasın çünkü artık kalabalığız
Zeynebim tebrikler ablacım
selam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...
selam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...
sehercim maalesef erkekler bazen çok kaba olabiliyorlar lafını sözünü bilmiyorlar sıkma canını hepimizinki bi türlü canım
bir arkadaşımın densiz kocası düğünde bana bakıp karısına demişki
bu kız kesin eskiden çok şişmandı baksana kol altları sarkmışne kadar utanç verici
allahım bana ve burdaki çıtırların hiçbirine birdaha asla şişman olmayı nasib etme daimi sağlıklı zayıflık nasib et yarebbiimm amiinnn
BEN DE ETEKLİ Bİ FOTO KOYAM BARİİİ İZLEM SORUYORDUUU
http://a1107.hizliresim.com/11/7/24/11420.jpg
78.5
http://b1107.hizliresim.com/11/7/24/11575.jpg
http://a1107.hizliresim.com/11/7/24/11513.jpg
95-100 ARASI BİLMİOM KAÇTI.......
Canlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum
Tekrar söylüyorum 2 hafta üst üste pazar akşamına kadar bildirim yapmayan listeden çıkar, bildirim yapınca tekrar girer..Alınıp darılmaca olmasın çünkü artık kalabalığız
ufff yanlis yazip duruyorum yaaa :,yani nasil yüklüyoruz demek istedim.. saat gec oldu ellerim dolaniyo sanirim
günaydınnnn bugün daha bi sıcak İstanbul
bahanelerime sığınsam olurmuuu spor için kalkamadım bu sabahbir silekeyin kendime geliym
eşimlede dün tartıştık düğün vardı tuzlada bir günönceden gitmiştik bizde orada akrabasında kaldık işte düğün kıyafetlerini koymuştum kıza ve kendime düğün için ayakkabı koymadım bende apartman topuklu terlik vardı kızda sandalet işte kıyafetlerimiz ise abiye işte eşimin ağzı durmadı uymuşmu neden dikkat etmiyormuşum dırdırdırıdrı birkezde güzel olmuşun de herzaman insanı eleştirir
çok geçmiş olsun acil doktora git ben mi paik bir insanım bilmem ama gece acile gitmiştim sen hala duruyoooooooon
liste çok güzel olmuş ellerine gözüne sağlık kristal kelebek çoooooooooook tebrik ediyorum nilgün senide tabiii harika kilo vermişsiniz
deryaaaa 27 kişi arasından yanlış yapmışsın nolacak yahuuu
kızlar cumartesi nişana tamda istediğim gibi 64 kilo olarak gittim.vizon rengi bi elbise giydim platformlu bi ayakkabı ve vizon pembe karışımlı bi eşarp taktım.eşim sagolsun fotograf makinasını işyerinde bırakmış buraya ekleyecektim bende ilk kez bi resimama bi akrabamız çekti yollarsa bana bende buraya koyacagım.herneyse kayınvalidemde dahil tüm salondaki akrabalar şok geçirdiler eşimin anneannesi tanıyamadı.sarılıyorum bakıyor bana kadıncagız bu kim diye.düğünden çıkarken yabancı iki genç kız bişey sorabilirmiyiz dediler tabiki dedim çok şıksınız elbisenizi nerden aldınız dediler bende canım bursadan aldım dedim anneleri kapalıymış çok hoş bulmuşlar kayınvalidem kayınpederim eşimde bakıyorlar döndüm hepsi gülüyorlar eşim pekbi gururlu.çok mutlu oldum dilerim herkes bu duyguyu yaşar ve inşallah hiçbirimiz birdaha eski kilolu halimize dönmeyiz
dünkü piknikten sonra bu sabah 79.9 çıktım. 500 gr almışım gibi :))) kabızlık var tabi patates yemekten. bu sabahtan itibaren normal bir düzene geçiyorum. kabızlık tak etti artık. normaldede zaten sorunluyum o yüzden bıraktım.
sizlere sorularım var arkadaşlar.
form çayını içemiyorum. ama içine 1 kaşık bal koyarsam içebiliyorum. sizce zararı olurmu?
neden akşamları protein ağırlıklı beslenmeliyiz sizce ? yada yanlışmı biliyorum. protein ağırlıklı olunca acıkma süresi uzuyor. geç acıkıyoruz ondanmı?
bi sitede okuduguma göre spor ve diyeti bi arada yapmayın. sporla yağlarınız kasa dönüşür. sadece 30 dakikalık yürüyüşler yapın yazıyordu. ne dersiniz sizce ne uapmalıyız?
ben zaten dışarı çıktıgımda -ki nerdeyse hergün çıkıyorum ve yürüyorum oğlumla. çok hareketliyim. tüm anneler gibi sabah ev toplama yemek , sonrasında dışarı çık çocuk peşinde koş,gel derken akşam yemek ye topla ,bazen spor yap saat zaten 21 oluyor. o satten sonra ancak oturabilirsem oturuyorum.
daha ne hareket olcak :)))
geçmiş olsun canım bence bi dr gitmelisin geceleri olan burun yada ağız kanamaları yüksek tansiyon dan kaynaklı olabiliyor ihmal etme en kısa sürede bir dr gitselam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...
:)) çok güldün fakat kendin farketmişsin yanlış yere baktığını 80 lik kimse kalmamış:)Ben de araniza katilayim diyecektim ama sanirim 80lik arkadaslarin hepsi zayiflamis..
Kimsecikler iki yildir mesaj birakmamis buraya..
filiz cok gecmıs olsun.inş rutın kontroldurde bırsey cıkmaz
Kızlar sabah
yağlı ekmek yedim 2-3 dilim
öğlen akşam aralarda şeftali
çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin.umarım bişey çıkmaz.tatlım ben mamakta oturmuyorum sanırım yanlış anlaşılma olmuş.çayyolunda oturuyorum.bu haftaki bildiririm bu şekilde oldu normalde senin dediğin gibi yapıyorum ama açıkcası belimi felan ölçmedim.şimdilik yeni kıyafet almayı düşünmüyorum iyice kilo veriyim öle almayı düşünüyorum.evet 2 haftam doldu lütfen benide listeye alınnnnnnn.ne yapmam gerekirse yaparım.
günaydıınn
dünkü menüm
sabah: 2 haş. patates 1 kupa şekerli çay
ara:1 tatlı kaşıgı dondurma
öğle: 2 haş. patates
ara :3 kayısı
akşam: 2 haş. patates 1kaşık yoğurt 1 çatal makarna
ara :2kayısı
açıımmmmm:)))))
bir arkadaşımın densiz kocası düğünde bana bakıp karısına demişki
bu kız kesin eskiden çok şişmandı baksana kol altları sarkmışne kadar utanç verici
allahım bana ve burdaki çıtırların hiçbirine birdaha asla şişman olmayı nasib etme daimi sağlıklı zayıflık nasib et yarebbiimm amiinnn
BEN DE ETEKLİ Bİ FOTO KOYAM BARİİİ İZLEM SORUYORDUUU
http://a1107.hizliresim.com/11/7/24/11420.jpg
78.5
http://b1107.hizliresim.com/11/7/24/11575.jpg
http://a1107.hizliresim.com/11/7/24/11513.jpg
95-100 ARASI BİLMİOM KAÇTI.......
Canlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum
kızlar ben hep tek hedefim olsun diyordum ama bugün hedefimi 75 e çektim. eylülde kısmetse nişan düşünüyoruz. o yüzden nişana kadar 75 olmak istiyorum. umarım bi aksilik olmaz ve ben en az 75 kilo olmuş olurum.
allah şimdiden tamamına erdirsin canım.inş.istediğin kiloyla istediğin abiyeyi giyersin.nişan öncesi tempo seni zayıflatır birde havalar sıcak baya farkeder.
bu arada günaydınlar hepinize
hepinize kocaman günaydın kızlar.bi hafta kadar tatildeydim internete girme fırsatım pek olmadı.tatil iyi geldi ama biraz kafa dağıtmış olduk gerçi tatildeki 2. günümüzü saymazsak.akşam gezerken bi halsizlik bi mide bulantısı oldu soluğu hastanede aldık doktor güneş çarpması dedi 2 şişe serum bağladı.topladım kendimi.ama ara ara yine halsizliğim oluyo.sıcaktan sanırım.bakalım normal yaşantımıza döndüğüze göre onuda atlatıcaz inşallah.bebek düşünmeye başladık.oğlum 3 yaşında.aradaki yaş farkı çok olsun istemiyoruz biraz daha kilo verseydim öyle düşünseydik daha iyi olursu ama eşim çok istiyo.onu kırmak istemiyorum.benim kilo sorunum olmasaydı daha iyi olucaktı ama kısmet bakalım Allah hayırlısını nasip etsin
günaydınnnn bugün daha bi sıcak İstanbul
bahanelerime sığınsam olurmuuu spor için kalkamadım bu sabahbir silekeyin kendime geliym
eşimlede dün tartıştık düğün vardı tuzlada bir günönceden gitmiştik bizde orada akrabasında kaldık işte düğün kıyafetlerini koymuştum kıza ve kendime düğün için ayakkabı koymadım bende apartman topuklu terlik vardı kızda sandalet işte kıyafetlerimiz ise abiye işte eşimin ağzı durmadı uymuşmu neden dikkat etmiyormuşum dırdırdırıdrı birkezde güzel olmuşun de herzaman insanı eleştirir
çok geçmiş olsun acil doktora git ben mi paik bir insanım bilmem ama gece acile gitmiştim sen hala duruyoooooooon
liste çok güzel olmuş ellerine gözüne sağlık kristal kelebek çoooooooooook tebrik ediyorum nilgün senide tabiii harika kilo vermişsiniz
deryaaaa 27 kişi arasından yanlış yapmışsın nolacak yahuuu
dünkü piknikten sonra bu sabah 79.9 çıktım. 500 gr almışım gibi :))) kabızlık var tabi patates yemekten. bu sabahtan itibaren normal bir düzene geçiyorum. kabızlık tak etti artık. normaldede zaten sorunluyum o yüzden bıraktım.
sizlere sorularım var arkadaşlar.
form çayını içemiyorum. ama içine 1 kaşık bal koyarsam içebiliyorum. sizce zararı olurmu?
neden akşamları protein ağırlıklı beslenmeliyiz sizce ? yada yanlışmı biliyorum. protein ağırlıklı olunca acıkma süresi uzuyor. geç acıkıyoruz ondanmı?
bi sitede okuduguma göre spor ve diyeti bi arada yapmayın. sporla yağlarınız kasa dönüşür. sadece 30 dakikalık yürüyüşler yapın yazıyordu. ne dersiniz sizce ne uapmalıyız?
ben zaten dışarı çıktıgımda -ki nerdeyse hergün çıkıyorum ve yürüyorum oğlumla. çok hareketliyim. tüm anneler gibi sabah ev toplama yemek , sonrasında dışarı çık çocuk peşinde koş,gel derken akşam yemek ye topla ,bazen spor yap saat zaten 21 oluyor. o satten sonra ancak oturabilirsem oturuyorum.
daha ne hareket olcak :)))
filizciğim face deki resimler harika...
teşekkür ederim:)bilerek tombul hallerimden de 3 tane ekledim:) nilgün canım tebrik ederim seni liste başlarında görmek süper inş.hep bu şekil devam eder hırsın gayretin hiç azalmaz...
banucum elbisene üzüldüm.ver de terziye astar diksin bari...ya da sen ayarla bir şeyler...
banunun elbisesine noldu anlamadım.güle güle kullan banucum değiştirdim lacivert üstüne çiçekli aldım demiştim yazmayı unutmusum...
Eki Görüntüle 229607 Eki Görüntüle 229608 Eki Görüntüle 229609
ilk fotoda 93 lohusa şişman hala tıkınmakta
ikinci foto dün aklı başına gelmiş 74
üçüncü yıllar önce 2006 gelinlik provasında 60 aahhhh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?