80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn bugün daha bi sıcak İstanbul
bahanelerime sığınsam olurmuuu spor için kalkamadım bu sabah bir silekeyin kendime geliym
eşimlede dün tartıştık düğün vardı tuzlada bir günönceden gitmiştik bizde orada akrabasında kaldık işte düğün kıyafetlerini koymuştum kıza ve kendime düğün için ayakkabı koymadım bende apartman topuklu terlik vardı kızda sandalet işte kıyafetlerimiz ise abiye işte eşimin ağzı durmadı uymuşmu neden dikkat etmiyormuşum dırdırdırıdrı birkezde güzel olmuşun de herzaman insanı eleştirir

selam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...
çok geçmiş olsun acil doktora git ben mi paik bir insanım bilmem ama gece acile gitmiştim sen hala duruyoooooooon
Kızlar listede bir hata olmuş deniz (narin nazenin) +800 iken 800 verilmiş olarak yazmışım yasemin uyardı kusura bakmayın

liste çok güzel olmuş ellerine gözüne sağlık kristal kelebek çoooooooooook tebrik ediyorum nilgün senide tabiii harika kilo vermişsiniz
deryaaaa 27 kişi arasından yanlış yapmışsın nolacak yahuuu

yuppiiii artık bende listedeyim teşekkürlerrrrr
selam kızlar günaydınn...gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...boqazımda aynı anda bir tıkanma oldu..lavaboya gittim..koyu koyu kan geldi boqazımdan..noluyo bana...

sakın sakın gecikmee derhal doktora git hemen canım bende korktum,Belki bişi yoktur o an tansiyon yükselmiştir uykuda ama sen hemen git ne bileyim neden olur böle.

bugün yoğun bi gün olacak ben şimdi kaçıyorum müsadeyle.bebek mevlüdüne ,platese,ve fatura yatırmaya gidicem akşam 5-6 gibi gelirim ne kaçamaklar yapptım haftasonu yazarım.bugün sabah kahvemi bile yasakladım ben..form çay içiyorum,bölede wcye çıkabilirim umarım..şincilikbyee..beni özleyin anacım

kızlar cumartesi nişana tamda istediğim gibi 64 kilo olarak gittim.vizon rengi bi elbise giydim platformlu bi ayakkabı ve vizon pembe karışımlı bi eşarp taktım.eşim sagolsun fotograf makinasını işyerinde bırakmış buraya ekleyecektim bende ilk kez bi resim ama bi akrabamız çekti yollarsa bana bende buraya koyacagım.herneyse kayınvalidemde dahil tüm salondaki akrabalar şok geçirdiler eşimin anneannesi tanıyamadı.sarılıyorum bakıyor bana kadıncagız bu kim diye.düğünden çıkarken yabancı iki genç kız bişey sorabilirmiyiz dediler tabiki dedim çok şıksınız elbisenizi nerden aldınız dediler bende canım bursadan aldım dedim anneleri kapalıymış çok hoş bulmuşlar kayınvalidem kayınpederim eşimde bakıyorlar döndüm hepsi gülüyorlar eşim pekbi gururlu.çok mutlu oldum dilerim herkes bu duyguyu yaşar ve inşallah hiçbirimiz birdaha eski kilolu halimize dönmeyiz

geçmiş olsun canım sıcaktan olabilir.bence bir an evvel bi doktora görünmende fayda var

deryacım ellerine saglık canım yine süper bi liste olmuş

aycan canım çok hoş bi bayansın süpersinn kızıl sana çok yakışıyor

sema değişim harika canım az kaldı hedefe bu arada gelinlikli haline bayıldım

senacım geçmiş olsun canım lütfen ihmal etme bi doktora görün :26:

geçmişe bakamadım ilk gördüklerim bunlardı inşallah herkesin keyfi yerindedir ben çok yogunum malum yarından sonra yokum işleri toparlamalıyım görüşürüz kızlar

sehercim maalesef erkekler bazen çok kaba olabiliyorlar lafını sözünü bilmiyorlar sıkma canını hepimizinki bi türlü canım

sehercim maalesef erkekler bazen çok kaba olabiliyorlar lafını sözünü bilmiyorlar sıkma canını hepimizinki bi türlü canım

gelde sıkmaaa napalım değiştirmeye imkan olsaaaa kabalık abidesi tam ...
bu arada kıyafetinin fotosunu görmek isterim merak ettim ahh inş bende 64 leri görürüm eskiye oranla herkes banada çok zayıflamışsın dedi düğünde ama tabiiiii 10 kg daha vermemlazım ozaman kendimi beğeneceğim insanın gözü korkuyor bazen ama zaman çabuk geçiyor

Son düzenleme:
tünaydınnnnn:)))
dünkü menüm
sabah: 1kupa şekerli çay 1 elma 1 kırmızı erik
öğle piknik) 3 tavuk prizola 8 10 köfte salata 1 bardak diyet kola
akşam: 3 köfte (piknikten kalan )
ara: 1çay kaşıgı ballı form çayı

dünkü piknikten sonra bu sabah 79.9 çıktım. 500 gr almışım gibi :))) kabızlık var tabi patates yemekten. bu sabahtan itibaren normal bir düzene geçiyorum. kabızlık tak etti artık. normaldede zaten sorunluyum o yüzden bıraktım.
sizlere sorularım var arkadaşlar.
form çayını içemiyorum. ama içine 1 kaşık bal koyarsam içebiliyorum. sizce zararı olurmu?

neden akşamları protein ağırlıklı beslenmeliyiz sizce ? yada yanlışmı biliyorum. protein ağırlıklı olunca acıkma süresi uzuyor. geç acıkıyoruz ondanmı?

bi sitede okuduguma göre spor ve diyeti bi arada yapmayın. sporla yağlarınız kasa dönüşür. sadece 30 dakikalık yürüyüşler yapın yazıyordu. ne dersiniz sizce ne uapmalıyız?
ben zaten dışarı çıktıgımda -ki nerdeyse hergün çıkıyorum ve yürüyorum oğlumla. çok hareketliyim. tüm anneler gibi sabah ev toplama yemek , sonrasında dışarı çık çocuk peşinde koş,gel derken akşam yemek ye topla ,bazen spor yap saat zaten 21 oluyor. o satten sonra ancak oturabilirsem oturuyorum.
daha ne hareket olcak :)))

salak salak salak ...yontulmamış kereste.ay daha ne diyeyim.kendi işine baksın o.sanane elin kadınından..sen önce eşin dışında başka kadınları bu kadar incelememeyi öğren.ayıp ya..pardon ya çok mu tepki verdim..

canım çok güzel çıkmışsın.ama etekli foton da güzel.fakat en güzeli kotlu foton.daha genç,dinamik olmuşsun.etek olarak daha spor etekler al,artık askılı yada kısa kollu badilerle giy.klasik bir etek bu.ama giydin ya bir kez devamı gelir..

allahım 4. müyüm süper ya ne güzel bir duyguymuş bu...

ama 2 gündür yiyorum ya.hayır kaçamak falan değil.akşamları k yiyordum ya hafif hissediyordum.annem gideceksin zaten bari ekmeksiz ye diye.akşam yemek yiyorum ama ekmezsiz.dün de mangal yaptık ama tabi ki ekmek yemedim salata tavuk yedim.

bugün de tatlı yiyeceğim akşama ama zaten yarın gidiyorum.evimde inşallah aynı düzen devam eddceğim..deryacığım ellerine sağlık.capcanlı çok görsel bir liste olmuş...

ufff yanlis yazip duruyorum yaaa :,yani nasil yüklüyoruz demek istedim.. saat gec oldu ellerim dolaniyo sanirim

cumadan cumaya liste yapıyorum her defasında değişiklik olsun diye yeni liste hazırlıyorum.ama ilk yaptığında bir link veriliyor onu kaydetmen lazım.ona tıklayıp belirlediğin pin kodunu yazınca aynı liste üzerinden değişiklik yapabiliyorsun.

menü yazıyor musun ben mi görmedim?neler yaptığını yazsana..

geçmiş olsun dr a gittin mi?

başlatma bahanenden bi daha duymayayım ona göre.zaten zor başladın yürüyüşe.aslında giyinmeye başlasan devamı geliyor.lütfen canım şaka bir yana istikrarlı olmmız lazım...bak ramazan da geliyor zaten çok mücadele vereceğiz kilo almamak için.bari şimdi kaçamak yapmayalım sporumuzu yazalım..

ay gözlerim doldu ya.eşinin gurur duymasından bahsederken..inşallah biz de böyle güzel anılara sahip oluruz.

canım patatesin kabızlık yapması bir yana vücudun başka bir şey yediği için artı çıkmışsın.sebze ve meyveden az az yesen vücut bu kadar tepki göstermez.mesela ben de k dışında bir şey yediğim vakit aynı şey oluyor.yavaş yvaş vucudu tanıyacağız.

hani sen hep bir liste olsun ona göre davranayım diyordun ya yanlış anlamazsan şunu söylemek istiyorum.bu benim fiks bahanemdi.listeye ne gerek var.sabah peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği,öğlen sebze salata yada yoğurt akşama da et/tavuk/balık yanına yoğurt yada salata bu kadar işte.bunlara artı olarak spor ve su.

ilk başta yarım saat sporla başla sonra alıştıkça kendiliğinden spora ayırdığın zaman artacak.ev işleri,koşturmaca vs bunlarla verilseydi önce ben verirdim.zaten sende ben sporumu böyle yapıyorum demiyorsun da hayır spor spor gibi yapılmalı.ben 2 çocukla sabah 5.30 da kalkıp gece 23 te yada daha geç yatıyorum.ve tüm gün koşturuyorum.yani bu koşturmanın yanında sporla harika sonuçlr alırsın.

geçmiş olsun canım bence bi dr gitmelisin geceleri olan burun yada ağız kanamaları yüksek tansiyon dan kaynaklı olabiliyor ihmal etme en kısa sürede bir dr git

:)) nilgünümm hakikaten iyi silkeledin en iyisi kendime ceza veriymde koşubandında yüriym bari
eveeet bana müsade yemek temizlik işine kalkışmıştım devamını getiriym sonra marş marş yürümeye devam

Ben de araniza katilayim diyecektim ama sanirim 80lik arkadaslarin hepsi zayiflamis..
Kimsecikler iki yildir mesaj birakmamis buraya..
:)) çok güldün fakat kendin farketmişsin yanlış yere baktığını 80 lik kimse kalmamış:)
inş.kalmıyacak ama sohbet tam gaz devam:)hoşgeldin aramıza

filiz cok gecmıs olsun.inş rutın kontroldurde bırsey cıkmaz

teşkkür ederim.bende bişey çıkmaz diye düşünüyorum ama egzamamı neyse ellerime yayılmaya başladı yemek yapamıyordum.şimdi kendiliğinden geçti anlamıyorum neden oldu.bakalım netleşecek 2 hafta sonra.gözümdeki de yağ bezesi ırsi olabilirmiş.bunu yaktılar inş.tekrar çımaz:)

Kızlar sabah
yağlı ekmek yedim 2-3 dilim
öğlen akşam aralarda şeftali

yağlı ekmek ve sadece şeftali mi yedin.çok sağlıksız daha dikkatli olmalısın canın çok isterse ekmeği kızart üstüne labne sür, yağlı ekmekten çook iyidir.

teşekkür ederim canım demek ki mamak yazan biriyle karıştırdım.çayylu güzel yer ama konut kira yada satılıkçok pahalı...2 haftan dolduysa banu'nun gözünden kaçmaz listeye alınırsın.tabi düzenli menü paylaştıysan...

bende patates diyetinde ilerleme oldu mu diye soracaktım bıraktığını yazmışsın çok ii olmuş patates kabızlık yapar...ve tüm diyet listelerinde illaki papates yasaktır:)

çok terbiyesizlik yapmış asıl terbiyesiz olan eşi susturamamış mı işi gücü yok kadınları süzüp yorum yapıyor eşide dinliyor pes...sana lafı getirende tuhaf boşver gereksiz insan çok...
Ve resimlerin arasında süper fark var aynı tempo devam et çok güzel bencede hedefini 60-65 çek çok yakışır...

ayşecim süpersin aynadaki resim daha zayıf durmuş bacakların incelmiş baya...kızıl saç yakışıyor bende örgü saçı severim:)aynene devam canım okullar açıldığında herkes şaşırmalı:)kilo verince yüzünün güzelliği daha da ortaya çıkıyor.

ellerine sağlık deryacım.kimse alınmaz merak etme hemde sana asla:)sen aynı şekil ölç ki incelmeyi farker bende biara ölçüp yazacağım.

geçmiş olsun.tatilde hastane çok zor oluyor.bebek içinde hayırlısı olsun kiloları nasılsa veririsin.birde kilosu fazla olanlara doktor diyet veriyor ona göre beslenirsen tüm vitaminleri bebek alır sende kilo almamış olursun...

senacım çok geçmiş olsun mide kanaması olmasın.hemen doktora gözüküp bizide bilgilendirirsen sevinirim merakta bırakma...

sehercim senin hoşuna gittiysen bazen duymayacaksın ismet inönü gibi işine geleni duy boşa canını sıkma.kıskanmıştır.

form çay balla içilir mi bilmem.protein tok tutuyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.diyet ve yürüyüş her zaman önerilir ama plates yada başka sporlarda yağ kasa dönüşeceği için fazla kilolar gidince sıkılaşmak amaçla başlanır.ben hala spor yapmıyorum istediğim kiloya yaklaşınca pilates yapacağım.şimdi ara sıra yürüyorum o kadar.

deryacım eteğini güle güle giy çok güzel bencede üstüne pembe yada lacivert yüzücü tarzı bady olmalı...çok yakışır...

filizciğim face deki resimler harika...

banucum elbisene üzüldüm.ver de terziye astar diksin bari...ya da sen ayarla bir şeyler...

Dünkü Menum

sabah: 2 dilim ekmek peynir domates salatalik

ara: turk kahvesi

ogle : yarim yagli sut ve k

ara: 1 dilim peynir

aksam: ızgara tavuk,patlıcan salatası,yeşil salata

2 lt su
1 saat spor

banunun elbisesine noldu anlamadım.güle güle kullan banucum değiştirdim lacivert üstüne çiçekli aldım demiştim yazmayı unutmusum...

banunun elbisesine noldu anlamadım.güle güle kullan banucum değiştirdim lacivert üstüne çiçekli aldım demiştim yazmayı unutmusum...

tatlım,banu düğünde giymek için çok hoş bir elbise almıştı ama astarsız olduğu için içi görünüyormuş.giyemedi yani başka bir şey giymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…