80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az bile söyledin canımbende şöyle cevap vermiştim karısına maşallah kocanda ne göz varmış düğünde benim vücudumu incelemiş evet eskiden şişmandım kocan çalıştığı yerdede (otelde) bol bol rus hatunları inceliyordur kesin demiştim bende ağır konuşmuştum ama kocası öyle desede bana gelip söylemeside ayrı bir densizlikti çok sinirlenmiştim

kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için

deryoş canım yorumun için ayrıca teşekkürler hamilelikte lohusalıkta annelikte çok zor ama tatlı bir süreç insan 1 damla süt için asla ağzıma vurmam dediği şeyleri koca tabak yiyor

selammmm kızlarrrr
sabahtan koşturmaca başladı valla yaaaeşimin babası gelmişti ankaraya kv sitanbuld a
haa oda bu sabah tekrar gitti kahvaltıya çagırdım sonra kahbveye arkadaş geldi
o gitti bebeleri uyutup platesimi yaptım geldim......
üf üf üf üf al ver al verr yansın kara yaglarrr:)

yeni videolar indirmemm lazım artıkk bunlara çok alıştı vucudum
geçmişi okuyorum ama yazamıyorum 2 gündür aklımda kalnları yazayım

filiz
geçmiş olsun cnm ayrıca kuzayeden ayrımı duruyorsun nasıl dayancaksın yaa
annennn çok geç gelmez umarımmm

tülinn
malesef ki o saydıgın şeyler spor olmuyor cnm
bendede 2 çocuk var ve hergün 2 saate yakın spor yapıyorum uykumdan fedakarlık ederek

nilgün
tşk edeirm cnm artık bişiyler ayarlıycam astar filan
eve giincedeee bekliyorum sendennn bu performansıı cnm

emaz
seninn 2. haftanmıydı bu hafta
aklımda kalmamış kurura bakmaaa
eger öle ise artık haftaya girersin cnm listeyee

başka başkaaa ne vardı aklımd aunuttum vallahiii

kızlarrrr
bi akılı verem sizdennn eşimin arkadaşı yeni evliler yarın
hafta sonu bize geliceklerdi evde degiliz degildik
bendee yarın çagırayım diyorum
eşimle birlikte gidip geiyorlarrrr
iş çıkışı eşinide alın bize gelin diycemmm ama yemek hazırlamak laızm bu kezde işten gelecekleri için

acabaa
börek kek patates salatası mercimek köfte gibi hafif şeylermi yapsma
yoksaa adı yemek olsun en azındna diye
patlıcna musakka pilav salata cacıkk yapıp
çaylada ıslak kek mi ikram etsem ne dersiniz

yanlış anlamak ne demek.lütfen doğrularınızı paylaşın benimlede.listem olmayınca kendimi tutamadıgımı sanıyorum. aman bir lokmadan bişey olmaz diyip yiyorum. ama bugunden itibaren listesiz yaşama başlıyorum sayenizde.umarım aralardaki kaçamaklarım olmaz.spor aletlerim var evde. biri ay yürüyüşü biride merdiven inip çıkma gibi step ve twist. 4 aydır en az haftada 3 gün ısınma sonrası 1 saat yapıyorum.şimdide 3 gündür callannetics yapmaya çalışıyorum.ama spor yapma saatlerim değişiyor.yaklaşık 3 3,5 lt su içiyorum. öğle menüme müsli karışım uygulamayalı çok zaman oldu.ona döneyim artık. teşekkür ederim.

haklısınız ben eşime 6:30 gibi kalkıp gidince tekrar yatıyorum. 1 saat kadar daha. çok yorgun uyanıyorum.çogu zaman akşam 7 gibi yapıyorum sporumu. uyandıgımda iyi hissetsem sporda yapıcam ama olmuyor ((

banucum kuzeyim'den uzak kalıyorum yatılı okuldaymış gibi düşünüp sabretmeye çalışıyorum bilerek gitmiyorum çarşamba ve cumartesi gitmeyi düşünüyorum.biraz yorulsun zaten kuzey'le akşam 10 da uyuyormuş.hoş yorulsa da yoruldum demez....

bende iş çıkışı geleceklerse yemek ile ağırla akşam saati insan aç oluyor.yemek yiyip gelseler neyse yemek daha basit diğeri daha çok oyalar birde ben ıslak keki yapıyorum fakat birtürlü tamamı ıslak olmuyor birkısmı ıslak sosu mu az alıyorum ilk etapta köpüğümü geliyor anlamadım. o yüzden artık ıslak kek yapmıyorum onun yerine alman pastası yapıyorum.

kolay gelsin. bence samimiyetinize bağlı. ben olsam samimi bir arkadaşıma arar sorardım ne yapayım diye. ama sanırım samimi çok değilsiniz. yemek daha doğru olur bence. ama ben gelseydim mercimek köftesi isterdim

:)) patates diyetiyle 1300 gr verdim ama piknik sonrası 500gr geri geldi. kabızlıkta var tabi.spor yapıyorum bende ama kafam karışık işte. form çayıda balsız içemiyorum midemi kötü ediyor. ve sanki baş ağrısı yapıyor. yada ben psikoloik olarak ona bağlıyorum

sehercim tatilde yanıma alacagım orada çekinir eklerim .bu güne kadar hiç koymadım buraya resim ilk olur böylece.azkaldı canım sende hedefine ulaşacaksın benim hedefim ilk 65 di insan verdikçe vermek istiyor şimdi 60 oldu hedefim inşallah ulaşabiliriz hedeflerime saglıklı ve stressiz bi şekilde canım

nilgün canımsın yaaa .inşallah sende hedefine ulaşacaksın.şimdi verdiğin kilolara kayıtsız kalan eşin bak ozaman nasılda dile getirecek hayranlıgını benim eşimde taki 65 olasıya kadar dogru düzgün iltifat etmemişti canım adam anca 22 kilo verince anlayabildi zayıfladıgımı

bence pisikolojiktir.form çaylarının meyveli olanları var aramosı farklı belki onlar hoşuna gider kızlar içiyor.ben bilerek kullanmıyorum zaten bağırsaklarım tembel birde form çaya alışmasın diye...1300 ii vermişsin umarın geri almazsın.500 gram bişey değili hemen gider...

banucum boydan ince kombinezonlardan al hem başka elbiselerinlede kullanırsın canım yada normal astar da olabilir.

akşam bence yemek yap banuş ortaya bide zeytinyaglı barbunya olabilir salata ayran içecek ohhh mis gibi çayın yanınada hafif sütlü bi tatlı olabilir.kek yemekten sonra agır gelebilir kakaolu ben yazın dondurma ikram etmeyide seviyorum ama tabi karar senin canım

nilgün bende k yediğimde güzel veriyorum k yemeyip hafifte yesem akşam yemeğimi artıya geçiyorum baktım bu böyle olmayacak vücut k ya alışıyor bu hafta ara verdim k yemeye canım

kv.ifadeleri nasıldı son halini beğendiler mi inceden bir kıskançlık mı vardı?kıskanınca kilo verdiğini söylemiyorlar hatta konu değiştiriyorlar.denizcim eşinde çok geç anlamış:)22 kilo sonra bilerek daha verdiye anlamamazlıktan gelmiştir.

evettt haklısınnn denizzz akşama kek agır gelebilir
dondurmaaa almak istemiyorum ben yerim çünküüü
tatlı yapayım hafif sütlü tatlııı
tavuk gögsü yapsamm eşim yemezzz ne yapsam düşüneyimm

k olayı bendede öle oldu ya hatta karbon diyetinin hemen arkasındna yaptıgım için bütün verdikleirmi geri aldım
valla bu aralar ne yaptıgımı bend ebilmiyorum çarşamba ve perşembe elimdeki 2 günlük listemiyapıcam
yagdan yoksun bir liste ve 1 kilo veriyorum yaklaşıkk onu yapıp toparlanmak istiyorum birazzz

haklısınız ben eşime 6:30 gibi kalkıp gidince tekrar yatıyorum. 1 saat kadar daha. çok yorgun uyanıyorum.çogu zaman akşam 7 gibi yapıyorum sporumu. uyandıgımda iyi hissetsem sporda yapıcam ama olmuyor ((

akşam yapıyorsan oda olur sorun degil tabi
emin ol sabahları kimseee dinç kalkmıyor hatta eşimee dün deidm bende aynı şeyi uyanırken bile yorgun kalkıyorum dedimm:)

baksın ozmannn birazda yorulsun kolaymıymışş çocuk bakmak bakalım
evet karar verdm yemek yapıcam kesinlikle daha kolay bide tatlı buluvern bakimm

2 gün yoktum, geçmiş birikmiş, keyifli keyifli okuyordum alıntı yaptım bi sürü
2 gün olmadığımızdan şarj fişini çekmiştik, sürekli fişte olduğundan pc bi kapandı
ayyy altının şarjını çıkartıyorum, sıcaktan mı acaba diye biraz soğutmayı denedim, dışarı çıkardım yok pc açılmıyor
hiç tık yok
1 saat sonra aklıma geldi, bi baktım fişi çıkarmışız
şarjıda bitmiş laptopun bi güldüm kendi kendime

filiz gibi aklımda kalanları yazmayı deniycem bakalım olucak mı

davet şeklinde eğer iş çıkışı gelin dersen yemek icap edecektir. ama akşama bekliyorum dersen yemek gerekmez diye düşünüyorum açta olsalar börek salata mercimek köftesi ile kim doymaz ki gayet güzel menü

gerçekten deniz 22 kg vermişsin ilk diyete başlarken ki ile son resimlerini hevesle bekliyorum çok büyük motive oluyor

filizcim bişiyler yazmışsın biyopsi filan, ben hiç şikayetin olduğunu bilmiyordum, geçmiş olsun

deryacım etek çok yakışmış, üzerindeki bluzla giyme ama,
aslında sen giymezsin ama, straplez fuşya bir bluz, madalyon yada sarkık bir kolye
süper olur, başka alternatif varmıydı aldığın yerde, tam düz bişiyde süper oluyor
ben aldığım eteği değiştirdim, başka bişiy aldım yerine, dökümlü durmuyordu hiç

burcu hoşgeldin tekrar
umarım okulda aldığın eğitim hayatın boyunca işine yarar tatlım

fundaa köpüşler çok tatlı, oğlunu da allah bağışlasın canım...

semacım ahhh o loğusa resimlerii
sen benimkiler görsen ağzın 5 karış açık kalır
ciddi fark var ama, çok yavaş ilerliyorsun be tatlım, hadi gayret biraz

elay, merkeze geleceğin bir gün haberleşelim
buluşalım istersen, emin ol dışardan alacağın destek de önemli ama, destek asıl kendi içinde, bunu
zamanla anlıycaksın emin ol canım

banuşşş, elbiselerde öyle olabiliyor, ben boyda 1 siyah 1 beyaz astar bulundururum dolabımda, likralı ip askılı
çok rahat oluyor, ister kumaş ol terziye diktir, istersen kendin dik, emin ol çok rahat edersin işine yarar canım :81::81::81:

seher, sen zeytinburnundamısın canım
haberlerde izliyorum bende kaç gündür
ama ne güzel duyarlı bir ilçe, provakasyon da olsa, amaaann bizene demeyip
direniş gösteriyorlar, bu ülke hepimizin destek çok önemli
kendinize dikkat edin canım

nilgüncüm
canım yaa
ne güzel süpriz yaprın eski resimlerimi bulmuşsun
vallahi o zaman 76 kiloydum, yok sporu o ay salona gidip yapmıştım haftada 3 gün 1 saat
step ve aurobiğe gitmiştim ya
geçen sene mart ayının resmi o

o pijamaları bol da olsa hala kullanıyorum baharda çok seviyorum
evet moda benim kanımda var

sena umarım kötü bişiy çıkmaz
geçmiş olsun

umarım kimse kalmamıştır...

sürekli bir şeyler yemek istediğim günlerden bir gün canım sıkılınca hep böyle oluyor sakız bulsam biryerdende hıncımı sakızdan çıkarsam canım tuzlu birşeyler istiyor tatlıdan çok tuzluyu seviyorum kimseler yok topikte bugün
size rafet el romanın direniyorum adlı parçasını hediye ettim gitti bugün kaçıncı dinleyişim bilmem

bugün iksir yaptım kendime
cumaya kadar devam edicem
içine buz atıp içiyorum bu sıcaklarda iyi oluyor
tekrar aklınıza getireyim didim

her Türk'ün kanına dokunduğu gibi bu adilerle aynı semtte bulunmaktan aynı havayı solumak kanıma dokunuyor ... pkk ya destek vermeyen binlerce Kürt insanımıza olan oluyor
zeytinburnunda da bir grup provokatör tamamen yalan propagandayla ülkücü arkadaşlarımızı öldürüyorlar diyerek kışkırtırken
başka bir grup bir diğer yalan propagandayla kürt kahvelerini ateşe verdiler haydi karşı koyalım çağrısında bulunuyor. Her iki tarafı da yönlendiren aynı derin ekip... olaylar sonucu göz altına alınan kişilere bakıldığında alkolik bağımlı kişiler..
Derin yapılanmanın taktiği hep aynı,çok şükür artık Emniyet güçleri ve halkın büyük kısmı bu konuda uyandı... artık bu rezalete izin verecek Esk Türkiye, eski polis, eski savcılar yok... özel yetkili savcılık harekete geçti bile.
Dikkatli ve uyanık olmak şart ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…