salak salak salak ...yontulmamış kereste.ay daha ne diyeyim.kendi işine baksın o.sanane elin kadınından..sen önce eşin dışında başka kadınları bu kadar incelememeyi öğren.ayıp ya..pardon ya çok mu tepki verdim..
canım çok güzel çıkmışsın.ama etekli foton da güzel.fakat en güzeli kotlu foton.daha genç,dinamik olmuşsun.etek olarak daha spor etekler al,artık askılı yada kısa kollu badilerle giy.klasik bir etek bu.ama giydin ya bir kez devamı gelir..
allahım 4. müyüm süper ya ne güzel bir duyguymuş bu...
ama 2 gündür yiyorum ya.hayır kaçamak falan değil.akşamları k yiyordum ya hafif hissediyordum.annem gideceksin zaten bari ekmeksiz ye diye.akşam yemek yiyorum ama ekmezsiz.dün de mangal yaptık ama tabi ki ekmek yemedim salata tavuk yedim.
bugün de tatlı yiyeceğim akşama ama zaten yarın gidiyorum.evimde inşallah aynı düzen devam eddceğim..deryacığım ellerine sağlık.capcanlı çok görsel bir liste olmuş...
cumadan cumaya liste yapıyorum her defasında değişiklik olsun diye yeni liste hazırlıyorum.ama ilk yaptığında bir link veriliyor onu kaydetmen lazım.ona tıklayıp belirlediğin pin kodunu yazınca aynı liste üzerinden değişiklik yapabiliyorsun.
menü yazıyor musun ben mi görmedim?neler yaptığını yazsana..
geçmiş olsun dr a gittin mi?
başlatma bahanendenbi daha duymayayım ona göre.zaten zor başladın yürüyüşe.aslında giyinmeye başlasan devamı geliyor.lütfen canım şaka bir yana istikrarlı olmmız lazım...bak ramazan da geliyor zaten çok mücadele vereceğiz kilo almamak için.bari şimdi kaçamak yapmayalım sporumuzu yazalım..
ay gözlerim doldu ya.eşinin gurur duymasından bahsederken..inşallah biz de böyle güzel anılara sahip oluruz.
canım patatesin kabızlık yapması bir yana vücudun başka bir şey yediği için artı çıkmışsın.sebze ve meyveden az az yesen vücut bu kadar tepki göstermez.mesela ben de k dışında bir şey yediğim vakit aynı şey oluyor.yavaş yvaş vucudu tanıyacağız.
hani sen hep bir liste olsun ona göre davranayım diyordun ya yanlış anlamazsan şunu söylemek istiyorum.bu benim fiks bahanemdi.listeye ne gerek var.sabah peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği,öğlen sebze salata yada yoğurt akşama da et/tavuk/balık yanına yoğurt yada salata bu kadar işte.bunlara artı olarak spor ve su.
ilk başta yarım saat sporla başla sonra alıştıkça kendiliğinden spora ayırdığın zaman artacak.ev işleri,koşturmaca vs bunlarla verilseydi önce ben verirdim.zaten sende ben sporumu böyle yapıyorum demiyorsun da hayır spor spor gibi yapılmalı.ben 2 çocukla sabah 5.30 da kalkıp gece 23 te yada daha geç yatıyorum.ve tüm gün koşturuyorum.yani bu koşturmanın yanında sporla harika sonuçlr alırsın.
salak salak salak ...yontulmamış kereste.ay daha ne diyeyim.kendi işine baksın o.sanane elin kadınından..sen önce eşin dışında başka kadınları bu kadar incelememeyi öğren.ayıp ya..pardon ya çok mu tepki verdim..
canım patatesin kabızlık yapması bir yana vücudun başka bir şey yediği için artı çıkmışsın.sebze ve meyveden az az yesen vücut bu kadar tepki göstermez.mesela ben de k dışında bir şey yediğim vakit aynı şey oluyor.yavaş yvaş vucudu tanıyacağız.
hani sen hep bir liste olsun ona göre davranayım diyordun ya yanlış anlamazsan şunu söylemek istiyorum.bu benim fiks bahanemdi.listeye ne gerek var.sabah peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği,öğlen sebze salata yada yoğurt akşama da et/tavuk/balık yanına yoğurt yada salata bu kadar işte.bunlara artı olarak spor ve su.
ilk başta yarım saat sporla başla sonra alıştıkça kendiliğinden spora ayırdığın zaman artacak.ev işleri,koşturmaca vs bunlarla verilseydi önce ben verirdim.zaten sende ben sporumu böyle yapıyorum demiyorsun da hayır spor spor gibi yapılmalı.ben 2 çocukla sabah 5.30 da kalkıp gece 23 te yada daha geç yatıyorum.ve tüm gün koşturuyorum.yani bu koşturmanın yanında sporla harika sonuçlr alırsın.
selammmm kızlarrrr
tülinn
malesef ki o saydıgın şeyler spor olmuyor cnm
bendede 2 çocuk var ve hergün 2 saate yakın spor yapıyorum uykumdan fedakarlık ederek
başka başkaaa ne vardı aklımd aunuttum vallahiii
kolay gelsin. bence samimiyetinize bağlı. ben olsam samimi bir arkadaşıma arar sorardım ne yapayım diye. ama sanırım samimi çok değilsiniz. yemek daha doğru olur bence. ama ben gelseydim mercimek köftesi isterdimkızlarrrr
bi akılı verem sizdennn eşimin arkadaşı yeni evliler yarın
hafta sonu bize geliceklerdi evde degiliz degildik
bendee yarın çagırayım diyorum
eşimle birlikte gidip geiyorlarrrr
iş çıkışı eşinide alın bize gelin diycemmm ama yemek hazırlamak laızm bu kezde işten gelecekleri için
acabaa
börek kek patates salatası mercimek köfte gibi hafif şeylermi yapsma
yoksaa adı yemek olsun en azındna diye
patlıcna musakka pilav salata cacıkk yapıp
çaylada ıslak kek mi ikram etsem ne dersiniz
:)) çok güldün fakat kendin farketmişsin yanlış yere baktığını 80 lik kimse kalmamış:)
inş.kalmıyacak ama sohbet tam gaz devam:)hoşgeldin aramıza
bende patates diyetinde ilerleme oldu mu diye soracaktım bıraktığını yazmışsın çok ii olmuş patates kabızlık yapar...ve tüm diyet listelerinde illaki papates yasaktır:)
form çay balla içilir mi bilmem.protein tok tutuyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.diyet ve yürüyüş her zaman önerilir ama plates yada başka sporlarda yağ kasa dönüşeceği için fazla kilolar gidince sıkılaşmak amaçla başlanır.ben hala spor yapmıyorum istediğim kiloya yaklaşınca pilates yapacağım.şimdi ara sıra yürüyorum o kadar.
...çok yakışır...
:)) patates diyetiyle 1300 gr verdim ama piknik sonrası 500gr geri geldi. kabızlıkta var tabi.spor yapıyorum bende ama kafam karışık işte. form çayıda balsız içemiyorum midemi kötü ediyor. ve sanki baş ağrısı yapıyor. yada ben psikoloik olarak ona bağlıyorum
sehercim tatilde yanıma alacagım orada çekinir eklerim .bu güne kadar hiç koymadım buraya resim ilk olur böylece.azkaldı canım sende hedefine ulaşacaksın benim hedefim ilk 65 di insan verdikçe vermek istiyor şimdi 60 oldu hedefim inşallah ulaşabiliriz hedeflerime saglıklı ve stressiz bi şekilde canım
nilgün canımsın yaaa.inşallah sende hedefine ulaşacaksın.şimdi verdiğin kilolara kayıtsız kalan eşin bak ozaman nasılda dile getirecek hayranlıgını benim eşimde taki 65 olasıya kadar dogru düzgün iltifat etmemişti canım adam anca 22 kilo verince anlayabildi zayıfladıgımı
banucum boydan ince kombinezonlardan al hem başka elbiselerinlede kullanırsın canım yada normal astar da olabilir.
akşam bence yemek yap banuş ortaya bide zeytinyaglı barbunya olabilir salata ayran içecek ohhh mis gibi çayın yanınada hafif sütlü bi tatlı olabilir.kek yemekten sonra agır gelebilir kakaolu ben yazın dondurma ikram etmeyide seviyorum ama tabi karar senin canım
nilgün bende k yediğimde güzel veriyorum k yemeyip hafifte yesem akşam yemeğimi artıya geçiyorum baktım bu böyle olmayacak vücut k ya alışıyor bu hafta ara verdim k yemeye canım
haklısınız ben eşime 6:30 gibi kalkıp gidince tekrar yatıyorum. 1 saat kadar daha. çok yorgun uyanıyorum.çogu zaman akşam 7 gibi yapıyorum sporumu. uyandıgımda iyi hissetsem sporda yapıcam ama olmuyor((
banucum kuzeyim'den uzak kalıyorum yatılı okuldaymış gibi düşünüp sabretmeye çalışıyorum bilerek gitmiyorum çarşamba ve cumartesi gitmeyi düşünüyorum.biraz yorulsun zaten kuzey'le akşam 10 da uyuyormuş.hoş yorulsa da yoruldum demez....
bende iş çıkışı geleceklerse yemek ile ağırla akşam saati insan aç oluyor.yemek yiyip gelseler neyse yemek daha basit diğeri daha çok oyalar birde ben ıslak keki yapıyorum fakat birtürlü tamamı ıslak olmuyor birkısmı ıslak sosu mu az alıyorum ilk etapta köpüğümü geliyor anlamadım. o yüzden artık ıslak kek yapmıyorum onun yerine alman pastası yapıyorum.
davet şeklinde eğer iş çıkışı gelin dersen yemek icap edecektir. ama akşama bekliyorum dersen yemek gerekmez diye düşünüyorum açta olsalar börek salata mercimek köftesi ile kim doymaz ki gayet güzel menükızlarrrr
bi akılı verem sizdennn eşimin arkadaşı yeni evliler yarın
hafta sonu bize geliceklerdi evde degiliz degildik
bendee yarın çagırayım diyorum
eşimle birlikte gidip geiyorlarrrr
iş çıkışı eşinide alın bize gelin diycemmm ama yemek hazırlamak laızm bu kezde işten gelecekleri için
acabaa
börek kek patates salatası mercimek köfte gibi hafif şeylermi yapsma
yoksaa adı yemek olsun en azındna diye
patlıcna musakka pilav salata cacıkk yapıp
çaylada ıslak kek mi ikram etsem ne dersiniz
sehercim tatilde yanıma alacagım orada çekinir eklerim .bu güne kadar hiç koymadım buraya resim ilk olur böylece.azkaldı canım sende hedefine ulaşacaksın benim hedefim ilk 65 di insan verdikçe vermek istiyor şimdi 60 oldu hedefim inşallah ulaşabiliriz hedeflerime saglıklı ve stressiz bi şekilde canım
nilgün canımsın yaaa.inşallah sende hedefine ulaşacaksın.şimdi verdiğin kilolara kayıtsız kalan eşin bak ozaman nasılda dile getirecek hayranlıgını benim eşimde taki 65 olasıya kadar dogru düzgün iltifat etmemişti canım adam anca 22 kilo verince anlayabildi zayıfladıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?