80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün iksir yaptım kendime
cumaya kadar devam edicem
içine buz atıp içiyorum bu sıcaklarda iyi oluyor
tekrar aklınıza getireyim didim

izlem aklıma getirmesine getirecem ama bilmediğim birşey olsa gerek arşivimden çıkmadı bir açıklamasında bulunurmusun bana böyle bişiler lazım ...

Uff 5 gündür 81'in altina bir gram bile inemiyorum.. oysa yediklerimde pek bisey degismedi.Valla pes etmekten korkuyorum.Hatta arada bir sabahlari tarti 81,100 81,200 göstermeye basladim.

sabah 3 dilim kraker ekmek (toplam 60 kalori)
1 büyük domates,yesil biber ve sekersiz cay

ara ögün bir elma

öglen konserve ton baligi ve salata

ara ögün kücük salatalik

aksamada 100 gram izgara köfte ve salatalik var

ayrica günde 5 fincan yesil cay

günlük 1000 kaloriyi asmiyorum ama son 5 gündür gitmiyor.. Of yaa:

filizcim benim kayınvalidem benden 7 yaş büyük ama hiç kıskançlık etmez aksine okadar çok mutlu olurki bizim yerimize.sürekli maşallah çekti ikide bir belime sarılıyor ayy ne güzel incecik diye.evet bazı huyları vardır ama asla böyle konularda çekememezlik etmez.sıkı sıkı tembihledi bayramda yine bunu giy gel yine şık ol seni hep böyle görmek istiyorum diyor.

banucum irmikli süt tatlısı var 1 kilo süte 12 kaşık irmik 9 kaşık şekerle yapılıyordu sanırım tam kaşık sayısını hatırlamıyorum netten bulabilirsin .arasına kakaolu bisküvi üzerinede hindistan cevizi ekiyorsun hem margarinde yok içinde hafif oluyor ben çok severim o tatlıyı

Son düzenleme:
dünden 2 kare ekliyim
enine çizgili bir elbise
alırken çok tereddüt ettim, ama eşime dedim nasıl şişman mı gösteriyor diye
o da aş artık bu psikolojiyi sen şişman değilsin, nasıl şişman görünebilirsin ki dedi
bende iyi dedim

çok rahat, kumaşı tok bir penye, yapışmıyor vücuda
sizce nasıl kılzar, tam düz bir fotomu bulamadım, egeyle uğraşırken hep yamuk yumuk

dün denize gittik, 6 gibi de hem yemeğe hemde oğlanı büyük parka getirdik

dün bu meze tabağını yedim, mide fesatı geçiriyordum
tabiki eşimin pizzasında da 3 dilim yedim
denizde çok yüzdüğümüz için mi nedir allahım böyle bir açlık olamaz
allahtan 6 gibiydi saatte, ondan sonrada bişiy yemedim soda içtim sadece

aynen devam edicem bu hafta platesime
kendimi ölçmek için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

sakın pes etme vücut bazen direnç gösterir belki reglin yanaşmıştır yada ödem oluşmuştur emeklerini düşün ve hedefine davam et menün gayet güzel

haklısınız ben eşime 6:30 gibi kalkıp gidince tekrar yatıyorum. 1 saat kadar daha. çok yorgun uyanıyorum.çogu zaman akşam 7 gibi yapıyorum sporumu. uyandıgımda iyi hissetsem sporda yapıcam ama olmuyor ((

bak banu da yazmış inan ben de sabahları 6 da kalkıyorum ama ne kalkma .o kadar uykum oluyor ki bir de her yerim ağrıyor.çünkü 1 de yatıyorum.5 saat uyku yani.arada uyumuyorum da kızlardan dolayı.ben şöyle yapıyordum.eimin kahvaltısını hazırlıyorum.bitki çayı içiyorum yada hiç bir şey içmiyorum neyse .o gidince kızlar uyanana kadar sporumu yapıyorum.duşumu alıyorum sonra kızlarımla kahvaltımı hazırlıyorum.sen de bir dene lütfen..

ay kıyamam ya annelik ne zor.hasretsinn çocuğuna ha.ama bir yandan da allah esirgesi bi durum olduğunda hemen bırakabilirsin huyunu suyunu bilen biri var çocuğunun.ancak bu açıdan bakmak seni biraz rahatlatır.

ıslak kek tarifim var.garanti tarif.nefis oluyor.sosunu döktükten sonra küçük küçük kesip hindistan cevizine buluyorum.sunumu da güzel oluyor.istersen veririm..

ay bu erkeklerin 22 kilodan sonra mı jetonları düşüyor.çok beklemem gerek çooookkkkkkk

ya tavuk göğsü yap üzerine meyve sosu hazırla dök.hazır paketler var.sıcakta soğuk soğuk güzel olur.yada etimek tatlısı yap istersen..

o şarkıyı rafet öyle bir geçer zsmanki deki cemile için yapmış duymuş muydunuz?o da izliyormuş.çektiği acıları görünce dayanamayıp bir gecede yazmış şarkıyı.
bugün ben de iyi değilim.küçük bir bitter attım ağzıma.eve gidecem ya yarın biraz stresliyim.geriliyorum.bahane değil ama yedik artık bir kez..

izlem aklıma getirmesine getirecem ama bilmediğim birşey olsa gerek arşivimden çıkmadı bir açıklamasında bulunurmusun bana böyle bişiler lazım ...

1.5 lt suyu kaynat.içine 3 poşet yeşil çy koy.1 limonu 2 ye kes içine at ama poşetleri 3-4 dk sonra çıkar.ben limonu da yarım saat sonra çıkartıyorum.tadı daha güzel geliyor bana.kıın ılık içiyordum.izlemin dediği gibi buz atıp yada buzdolabına koyup soğuk soğuk içersin.

izlem doğru mu hatırladım canım..

izlem vayyyyy elbise çok çok yakışmış ayakkabılarada bayıldım bu işi biliyon inceciksin yawsssssss
ye yawrumm yemek hakkın gari ama resmi görmez olaydım ağzımım suyu aktı

Son düzenleme:
nilgüncüm benimki öyle işte herşeyi farkederde çaktırmaz önce bi 65 olamadın gitti diyordu ve sözü vardı 65 olunca istediğim alyansı alacaktı alyansım çok bol geliyorda şimdide iyisin ama 60 olsan tam süper olur diyor alyans sözüde güme gitti

izlem çıtırsın yaaa bayıldım elbisene ve sandaletlerine bende evde butür elbiseler giyiyorum henüz senin kadar ince durmuyorum ama oda olur inşallah bigün bu arada seni dinledim ve platformlu çok rahat bi topuklu ayakkabı aldım gerçekten çok hoş durdular ayagımda kadın oldugumu hissettim valla

nilgünüm ben duymamıştım ama şarkı da dizi gibi harika olmuş ee rafet de sanatçı malzemeyi bulunca güzel iş çıkarmış :)

sakın sakın ha.bak seher yazmış güzelce.ödem yada regl kaynaklı olabilir diye.kazanan sen olacaksın.vücudun direnci kırıldığında su gibi gidecek kilolar.

5 fincan yeşil çay fazla değil mi?sanki bende kabızlık yapıyor.çok iyi gidiyorsun.

e bi de yeseydin akşam :)))) şaka şaka...deniz inanılmaz acıktırıyor insanı ya.iyi yapmışsın afiyet olsun.

pilates sonuçlarını ben de blogundan takip ediyorum.banuşu da eklesene pilates 2 diye.süper olur.elbisen harika..

hayret bir şey ya..boş ver güzelim alyansı başına çalsın gıcık.senin kendini nasıl hissettiğin önemli.hiç umursama.

doğum günleri özel günler benim için önemlidir her kadın gibi.neyse doğru düzgün kutlamaz.yada hiç kutlamaz.hep ağlardım 2 seneye kadar.okulda 2 samimi arkadaşım var .birbirimizin doğumgününde o gün kimi doğum günüyse onu yemeğe götürürüz.hediye de alırız.tüm öğleden sonrayı beraber geçiririz.üstelik herkese söylerler tüm okul müdüre kadar kutlar.biri çay ısmarlar ,iyi ki doğdun der,millete sarılmaktan ,teşekkür etmekten helak olurum.

bu sene yine kutlamadı ben de tınmadım.hayrola ağlamıyorsun artık dedi.ağlamama gerek yok çünkü o kadar harika arkadaşlarım var ki bu günüm harika geçti.kutlasan da olur kutlamasan da dedim.aynen mosmor.

sen de öyle yap bebişim.biz seninle gurur duyuyoruz canı bilir.aslında içi gidiyor,sen daha çok beğeniyor,kıskanıyor da umursamıyor görünüyor...

olmuyor ya olmuyor adepte olamıyorum diyete bugün çok kötüyüm gelip* giidp agzıma bir şey atıyor ne berbat bir gün insanın içi sıkılıyor gelip giidp bişiyler tıkıyorum agzıma durduramıyorum kendimiii
temizlik yapmam laızm ev .... götürüyor amaaa
yapamıyorum elim kolum kalkmıyor birde tv b ozuktu onu yapmaya geldile ronları bekleidm bu saate kadar 3 gündür tv yoktu bebele rbeni yeid bişiyde yapamadımm iş güöççç

o zaman ne kadar sürede verdiğini biliosunuzdur ben de yeni başladım kendime moral kaynağı arıyorum işte

duyarsız kaba insannnn aynı benim eşimde öyle ağladığımda üzüleceğine dalga geçer neyseki özel günlerini kutlayacak kadar yonttum onu :90: hakikaten bu tip erkekler kıskanınca hem belli etmez hemde insanı sinir eder

canım şu diyet işini rafa kaldırsan biraz.boş ver akışa bırak kendini.yani kontrollü ye.bak hem çocuklar hem diyet mahvetti seni.acil tatile gitmen lazım.ee daha süre de var.en azından diyeti bozuldu demezsin yediğinde.

aklıma da bir şey gelmiyor ki?gez arkadaşlarına git evde fazla kalma diyecem de olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…