bugün iksir yaptım kendime
cumaya kadar devam edicem
içine buz atıp içiyorum bu sıcaklarda iyi oluyor
tekrar aklınıza getireyim didim
Uff5 gündür 81'in altina bir gram bile inemiyorum.. oysa yediklerimde pek bisey degismedi.Valla pes etmekten korkuyorum.Hatta arada bir sabahlari tarti 81,100 81,200 göstermeye basladim.
sabah 3 dilim kraker ekmek (toplam 60 kalori)
1 büyük domates,yesil biber ve sekersiz cay
ara ögün bir elma
öglen konserve ton baligi ve salata
ara ögün kücük salatalik
aksamada 100 gram izgara köfte ve salatalik var
ayrica günde 5 fincan yesil cay
günlük 1000 kaloriyi asmiyorum ama son 5 gündür gitmiyor.. Of yaa:
haklısınız ben eşime 6:30 gibi kalkıp gidince tekrar yatıyorum. 1 saat kadar daha. çok yorgun uyanıyorum.çogu zaman akşam 7 gibi yapıyorum sporumu. uyandıgımda iyi hissetsem sporda yapıcam ama olmuyor((
banucum kuzeyim'den uzak kalıyorum yatılı okuldaymış gibi düşünüp sabretmeye çalışıyorum bilerek gitmiyorum çarşamba ve cumartesi gitmeyi düşünüyorum.biraz yorulsun zaten kuzey'le akşam 10 da uyuyormuş.hoş yorulsa da yoruldum demez....
bende iş çıkışı geleceklerse yemek ile ağırla akşam saati insan aç oluyor.yemek yiyip gelseler neyse yemek daha basit diğeri daha çok oyalar birde ben ıslak keki yapıyorum fakat birtürlü tamamı ıslak olmuyor birkısmı ıslak sosu mu az alıyorum ilk etapta köpüğümü geliyor anlamadım. o yüzden artık ıslak kek yapmıyorum onun yerine alman pastası yapıyorum.
sehercim tatilde yanıma alacagım orada çekinir eklerim .bu güne kadar hiç koymadım buraya resim ilk olur böylece.azkaldı canım sende hedefine ulaşacaksın benim hedefim ilk 65 di insan verdikçe vermek istiyor şimdi 60 oldu hedefim inşallah ulaşabiliriz hedeflerime saglıklı ve stressiz bi şekilde canım
nilgün canımsın yaaa.inşallah sende hedefine ulaşacaksın.şimdi verdiğin kilolara kayıtsız kalan eşin bak ozaman nasılda dile getirecek hayranlıgını benim eşimde taki 65 olasıya kadar dogru düzgün iltifat etmemişti canım adam anca 22 kilo verince anlayabildi zayıfladıgımı
evettt haklısınnn denizzz akşama kek agır gelebilir
dondurmaaa almak istemiyorum ben yerim çünküüü
tatlı yapayım hafif sütlü tatlııı
tavuk gögsü yapsamm eşim yemezzz ne yapsam düşüneyimm
k olayı bendede öle oldu ya hatta karbon diyetinin hemen arkasındna yaptıgım için bütün verdikleirmi geri aldım
valla bu aralar ne yaptıgımı bend ebilmiyorum çarşamba ve perşembe elimdeki 2 günlük listemiyapıcam
yagdan yoksun bir liste ve 1 kilo veriyorum yaklaşıkk onu yapıp toparlanmak istiyorum birazzz
sürekli bir şeyler yemek istediğim günlerden bir gün canım sıkılınca hep böyle oluyor sakız bulsam biryerdende hıncımı sakızdan çıkarsam canım tuzlu birşeyler istiyor tatlıdan çok tuzluyu seviyorum kimseler yok topikte bugün
size rafet el romanın direniyorum adlı parçasını hediye ettim gitti bugün kaçıncı dinleyişim bilmem
izlem aklıma getirmesine getirecem ama bilmediğim birşey olsa gerek arşivimden çıkmadıbir açıklamasında bulunurmusun bana böyle bişiler lazım ...
izlem vayyyyy elbise çok çok yakışmış ayakkabılarada bayıldım bu işi biliyon inceciksin yawsssssss
Uff5 gündür 81'in altina bir gram bile inemiyorum.. oysa yediklerimde pek bisey degismedi.Valla pes etmekten korkuyorum.Hatta arada bir sabahlari tarti 81,100 81,200 göstermeye basladim.
sabah 3 dilim kraker ekmek (toplam 60 kalori)
1 büyük domates,yesil biber ve sekersiz cay
ara ögün bir elma
öglen konserve ton baligi ve salata
ara ögün kücük salatalik
aksamada 100 gram izgara köfte ve salatalik var
ayrica günde 5 fincan yesil cay
günlük 1000 kaloriyi asmiyorum ama son 5 gündür gitmiyor.. Of yaa:
dünden 2 kare ekliyim
enine çizgili bir elbise
alırken çok tereddüt ettim, ama eşime dedim nasıl şişman mı gösteriyor diye
o da aş artık bu psikolojiyi sen şişman değilsin, nasıl şişman görünebilirsin ki dedi
bende iyi dedim
çok rahat, kumaşı tok bir penye, yapışmıyor vücuda
sizce nasıl kılzar, tam düz bir fotomu bulamadım, egeyle uğraşırken hep yamuk yumuk
dün denize gittik, 6 gibi de hem yemeğe hemde oğlanı büyük parka getirdik
Eki Görüntüle 229903 Eki Görüntüle 229904
Eki Görüntüle 229918
dün bu meze tabağını yedim, mide fesatı geçiriyordum
tabiki eşimin pizzasında da 3 dilim yedim
denizde çok yüzdüğümüz için mi nedir allahım böyle bir açlık olamaz
allahtan 6 gibiydi saatte, ondan sonrada bişiy yemedim soda içtim sadece
aynen devam edicem bu hafta platesime
kendimi ölçmek için sabırsızlanıyorum
gel buraya ağzını öpecem:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:
nilgüncüm benimki öyle işte herşeyi farkederde çaktırmaz önce bi 65 olamadın gitti diyordu ve sözü vardı 65 olunca istediğim alyansı alacaktı alyansım çok bol geliyorda şimdide iyisin ama 60 olsan tam süper olur diyoralyans sözüde güme gitti
bu arada çok hoş görünüyorsun
hayret bir şey ya..boş ver güzelim alyansı başına çalsın gıcık.senin kendini nasıl hissettiğin önemli.hiç umursama.
doğum günleri özel günler benim için önemlidir her kadın gibi.neyse doğru düzgün kutlamaz.yada hiç kutlamaz.hep ağlardım 2 seneye kadar.okulda 2 samimi arkadaşım var .birbirimizin doğumgününde o gün kimi doğum günüyse onu yemeğe götürürüz.hediye de alırız.tüm öğleden sonrayı beraber geçiririz.üstelik herkese söylerler tüm okul müdüre kadar kutlar.biri çay ısmarlar ,iyi ki doğdun der,millete sarılmaktan ,teşekkür etmekten helak olurum.
bu sene yine kutlamadı ben de tınmadım.hayrola ağlamıyorsun artık dedi.ağlamama gerek yok çünkü o kadar harika arkadaşlarım var ki bu günüm harika geçti.kutlasan da olur kutlamasan da dedim.aynen mosmor.
sen de öyle yap bebişim.biz seninle gurur duyuyoruz canı bilir.aslında içi gidiyor,sen daha çok beğeniyor,kıskanıyor da umursamıyor görünüyor...
olmuyor ya olmuyor adepte olamıyorum diyete bugün çok kötüyüm gelip* giidp agzıma bir şey atıyor ne berbat bir gün insanın içi sıkılıyor gelip giidp bişiyler tıkıyorum agzıma durduramıyorum kendimiii
temizlik yapmam laızm ev .... götürüyor amaaa
yapamıyorum elim kolum kalkmıyor birde tv b ozuktu onu yapmaya geldile ronları bekleidm bu saate kadar 3 gündür tv yoktu bebele rbeni yeid bişiyde yapamadımm iş güöççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?