o zaman ne kadar sürede verdiğini biliosunuzdur ben de yeni başladım kendime moral kaynağı arıyorum işte
duyarsız kaba insannnn aynı benim eşimde öyle ağladığımda üzüleceğine dalga geçer neyseki özel günlerini kutlayacak kadar yonttum onu :90: hakikaten bu tip erkekler kıskanınca hem belli etmez hemde insanı sinir eder
hani yazmıştım ya geçen hafta annem telefonda ona nilgün 5 kilo verdi dedi bu tınmadı bile.o zamn da bozulmuştum ama bir şey dememiştim.dün kızdım buna bir şeyden dolayı ve aramadım da akşam arıyor sen kaç kilo vermitin annen geçen gün demişti dedim.ben de ne yapacaksın dedim.hediye alacağım kutlayalım bunu dedi.gerek yok ben kendim için yaptım hediyeye gerek yok dedi.efendim hediye olarak bana pide yaptıracakmış yaş pasta alacakmış.bi de dalga geçiyor.burnunu sürteceğim onun görür o.benimle dalga geçtiği için burnundan fitil fitil gtireceğim.
bu sfer çok pis gaza geldim
fonda da rocky nin müziği çalsa " eye of tiger" konsept tam olack
selam kızlar birsürü alıntı yaptım ama ne hikmetse çıkmadılar
izlemcim süpersin
bikaç arkadaş daha koymuş foto onlarda süperler beni kendime getirdiniz sağolun kızlar
nilgüncüm benim eşim hediye falan alır almasına da almasa dahamı iyi olur diye düşünürüm bazen .değişik bi hediye seçim tarzı var.alyans konusunda ki duyarsızlıgını begendiğim alyansın parasına baglıyorum birazdagözü korktu herhalde garibimin.
seninkine gelince senin eşindemi kadın şımartılmaz diyenlerden acaba benim bi arkadaşımın eşi öyle adam anneler gününde papatya getiriyor verdikten sonra atma kurut kışın çay olarak içeriz diyor yani aslında eşine değil kendine toplamış içmek için kırda görünce arkadaşım aglayarak bunca yıllık evliyiz bikerecik bana ufakta olsa bişey al diyor adam gidip karacadan çatal bıçak takımı alıyor evin ihtiyacı var diye arkadaşım sadece bana ait olsun diye paralıyor kendini adam çaydanlık alıyor.aman ne diyeyim nilgüncüm sen endogrusunu yapmışsın eşine harika bi cevap vermişsin senin nekadar güçlü bi kadın oldugunu görsün
teşekkür ederim wisper bu arada eye of tiger güzeldi :))
heralde canım ya kendine getirmek lazım bu tipleri umursamaz davranmak onlara verilecek en büyük ceza güçlü olmak gerek kadına yakışan budurrrrrr
nuran inş eylülde istedigin kiloda olursun. şimdiden hayırlı olsun diyeyeyim. sen zaten o heycanla ve hırsla 75 i coktan görürsün
verirsin canım merak etme.nişan hazırlıkları sırasında nasıl kilo verdiğini bile anlamazsın
sakın pes etme vücut bazen direnç gösterir belki reglin yanaşmıştır yada ödem oluşmuştur emeklerini düşün ve hedefine davam et menün gayet güzel
papatya örneğinde koptum ya.....ay benimkine şükretsem mi acaba
rica ederim ben nilgün .hoş geldin topiğimize...
ah seherim ah..eskiden sürekli seni seviyprum derdi.sen çok güzel bir kadınsın derdi.bu sene özellkle yaşananlar mahvetti bizi.çok laf söylüyor bana.kendi zayıflığını benim gözüme sokuyor.zayıflama çabalarımla alay ediyor.ama kıskanç da biri.zayıflarsam geberecek kıskançlıktan.bi zayıflayayım görür neler giyeceğimi
hoş geldiiiiiinben geldimmmmmmmmm
yahu neden insanlar destek olmak yerine köstek olurlar hiç anlamam mevlütte 2 parça pide ayran az limonata ve 1 lokum yedim ki bunlar tüm hayırlara rağmen yenendi eğer he verin desem daha da tıkacaklar ağzıma ....
izlemcim seninle görüşmeyi çok isteerim gerçekten biliyorum benim kendime destek vermem lazım ama birileride hadi deyince pek hoşuma gidiyor...artık plateste bitti evde yapıcam artık belki ramazan sonrası yine aletlere yazılırım...evde zor geliyo şeyime
çok geçmiş olsun kulakta kist ilk defa duydum allah acil şifa versin inş en yakında sağlığına kavuşursun menün çok güzel dayanabilenlereee akşam oldukça hafif geçirmişsinKızlarım kulağımda kist damağımda yara çıktı onunla uğraşıyorum hastaydım giremedim kusura bakmayın ama listemi yazıyorum.
Dün listesi..
Sabah: peynir zeytin yumurta
Öğlen :tavuk 2 adet kanat.
Aralarda 1 sandaloz eriği.
Akşam yemeği yerine 3 erik.
Bugünde aynı şekilde yaptım.
Ve tartıldım.
82 kiloluk artık 79 kilo kızlar
Seviyorum sizi listeye girdiğimde daha çok azimlncem[/B]
sakın sakın ha.bak seher yazmış güzelce.ödem yada regl kaynaklı olabilir diye.kazanan sen olacaksın.vücudun direnci kırıldığında su gibi gidecek kilolar.
5 fincan yeşil çay fazla değil mi?sanki bende kabızlık yapıyor.çok iyi gidiyorsun.
Aslinda moral bozuklugundan pes edicem diyorum wisper,esasen 97lerden bu kiloya indim.Ise basladiktan sonra 5 kilosu kendiliginden gitti.81e de diyetle indim.Bu kadar emek vermisken insallah pes etmem.Ayrica kabizlik sorununun yesil caydan kaynaklanabilecegi hic aklima gelmemisti,megerse bu yüzden kilolarim gitmiyor:) Bilgi verdigin icin cok sagol.
Sevgili damlalar ödem olup olmadigini bilmiyorum ama digeri degil :))
Gercekten 5 gündür her sabah tartiya ciktigimda moralim alt üst oluyor.Neyseki artik araniza katildim,inanin sizlerin yazdiklarini okumasam direncim coktan kirilmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?