10 kg verdikten sonrada kısa bir süre duraksama oluyor ama arkasından hızlıca gidiyor izlemin iksiride harika denemeni tavsiye ederim hemencik yaptım bende ilk deniyorum buzlu bu sıcaklarda güzel oldu veeee buradan kesinlikle ayrılma 7/24 canlı destek hattı gibiler :90:
hiç vakit kaybetmeden doktora görün...
günaydınnnn bugün daha bi sıcak İstanbul
bahanelerime sığınsam olurmuuu spor için kalkamadım bu sabahbir silekeyin kendime geliym
eşimlede dün tartıştık düğün vardı tuzlada bir günönceden gitmiştik bizde orada akrabasında kaldık işte düğün kıyafetlerini koymuştum kıza ve kendime düğün için ayakkabı koymadım bende apartman topuklu terlik vardı kızda sandalet işte kıyafetlerimiz ise abiye işte eşimin ağzı durmadı uymuşmu neden dikkat etmiyormuşum dırdırdırıdrı birkezde güzel olmuşun de herzaman insanı eleştirir
çok geçmiş olsun acil doktora git ben mi paik bir insanım bilmem ama gece acile gitmiştim sen hala duruyoooooooon
liste çok güzel olmuş ellerine gözüne sağlık kristal kelebek çoooooooooook tebrik ediyorum nilgün senide tabiii harika kilo vermişsiniz
deryaaaa 27 kişi arasından yanlış yapmışsın nolacak yahuuu
yuppiiii artık bende listedeyim teşekkürlerrrrr
sakın sakın gecikmee derhal doktora git hemen canım bende korktum,Belki bişi yoktur o an tansiyon yükselmiştir uykuda ama sen hemen git ne bileyim neden olur böle.
geçmiş olsun canım sıcaktan olabilir.bence bir an evvel bi doktora görünmende fayda var
deryacım ellerine saglık canım yine süper bi liste olmuş
aycan canım çok hoş bi bayansın süpersinn kızıl sana çok yakışıyor
sema değişim harika canım az kaldı hedefe bu arada gelinlikli haline bayıldım
senacım geçmiş olsun canım lütfen ihmal etme bi doktora görün :26:
geçmişe bakamadım ilk gördüklerim bunlardı inşallah herkesin keyfi yerindedir ben çok yogunum malum yarından sonra yokum işleri toparlamalıyım görüşürüz kızlar
salak salak salak ...yontulmamış kereste.ay daha ne diyeyim.kendi işine baksın o.sanane elin kadınından..sen önce eşin dışında başka kadınları bu kadar incelememeyi öğren.ayıp ya..pardon ya çok mu tepki verdim..
canım çok güzel çıkmışsın.ama etekli foton da güzel.fakat en güzeli kotlu foton.daha genç,dinamik olmuşsun.etek olarak daha spor etekler al,artık askılı yada kısa kollu badilerle giy.klasik bir etek bu.ama giydin ya bir kez devamı gelir..
allahım 4. müyüm süper ya ne güzel bir duyguymuş bu...
ama 2 gündür yiyorum ya.hayır kaçamak falan değil.akşamları k yiyordum ya hafif hissediyordum.annem gideceksin zaten bari ekmeksiz ye diye.akşam yemek yiyorum ama ekmezsiz.dün de mangal yaptık ama tabi ki ekmek yemedim salata tavuk yedim.
bugün de tatlı yiyeceğim akşama ama zaten yarın gidiyorum.evimde inşallah aynı düzen devam eddceğim..deryacığım ellerine sağlık.capcanlı çok görsel bir liste olmuş...
cumadan cumaya liste yapıyorum her defasında değişiklik olsun diye yeni liste hazırlıyorum.ama ilk yaptığında bir link veriliyor onu kaydetmen lazım.ona tıklayıp belirlediğin pin kodunu yazınca aynı liste üzerinden değişiklik yapabiliyorsun.
menü yazıyor musun ben mi görmedim?neler yaptığını yazsana..
geçmiş olsun dr a gittin mi?
başlatma bahanendenbi daha duymayayım ona göre.zaten zor başladın yürüyüşe.aslında giyinmeye başlasan devamı geliyor.lütfen canım şaka bir yana istikrarlı olmmız lazım...bak ramazan da geliyor zaten çok mücadele vereceğiz kilo almamak için.bari şimdi kaçamak yapmayalım sporumuzu yazalım..
ay gözlerim doldu ya.eşinin gurur duymasından bahsederken..inşallah biz de böyle güzel anılara sahip oluruz.
canım patatesin kabızlık yapması bir yana vücudun başka bir şey yediği için artı çıkmışsın.sebze ve meyveden az az yesen vücut bu kadar tepki göstermez.mesela ben de k dışında bir şey yediğim vakit aynı şey oluyor.yavaş yvaş vucudu tanıyacağız.
hani sen hep bir liste olsun ona göre davranayım diyordun ya yanlış anlamazsan şunu söylemek istiyorum.bu benim fiks bahanemdi.listeye ne gerek var.sabah peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği,öğlen sebze salata yada yoğurt akşama da et/tavuk/balık yanına yoğurt yada salata bu kadar işte.bunlara artı olarak spor ve su.
ilk başta yarım saat sporla başla sonra alıştıkça kendiliğinden spora ayırdığın zaman artacak.ev işleri,koşturmaca vs bunlarla verilseydi önce ben verirdim.zaten sende ben sporumu böyle yapıyorum demiyorsun da hayır spor spor gibi yapılmalı.ben 2 çocukla sabah 5.30 da kalkıp gece 23 te yada daha geç yatıyorum.ve tüm gün koşturuyorum.yani bu koşturmanın yanında sporla harika sonuçlr alırsın.
geçmiş olsun canım bence bi dr gitmelisin geceleri olan burun yada ağız kanamaları yüksek tansiyon dan kaynaklı olabiliyor ihmal etme en kısa sürede bir dr git
:)) çok güldün fakat kendin farketmişsin yanlış yere baktığını 80 lik kimse kalmamış:)
inş.kalmıyacak ama sohbet tam gaz devam:)hoşgeldin aramıza
teşkkür ederim.bende bişey çıkmaz diye düşünüyorum ama egzamamı neyse ellerime yayılmaya başladı yemek yapamıyordum.şimdi kendiliğinden geçti anlamıyorum neden oldu.bakalım netleşecek 2 hafta sonra.gözümdeki de yağ bezesi ırsi olabilirmiş.bunu yaktılar inş.tekrar çımaz:)
yağlı ekmek ve sadece şeftali mi yedin.çok sağlıksız daha dikkatli olmalısın canın çok isterse ekmeği kızart üstüne labne sür, yağlı ekmekten çook iyidir.
teşekkür ederim canım demek ki mamak yazan biriyle karıştırdım.çayylu güzel yer ama konut kira yada satılıkçok pahalı...2 haftan dolduysa banu'nun gözünden kaçmaz listeye alınırsın.tabi düzenli menü paylaştıysan...
bende patates diyetinde ilerleme oldu mu diye soracaktım bıraktığını yazmışsın çok ii olmuş patates kabızlık yapar...ve tüm diyet listelerinde illaki papates yasaktır:)
çok terbiyesizlik yapmış asıl terbiyesiz olan eşi susturamamış mı işi gücü yok kadınları süzüp yorum yapıyor eşide dinliyor pes...sana lafı getirende tuhaf boşver gereksiz insan çok...
Ve resimlerin arasında süper fark var aynı tempo devam et çok güzel bencede hedefini 60-65 çek çok yakışır...
ayşecim süpersin aynadaki resim daha zayıf durmuş bacakların incelmiş baya...kızıl saç yakışıyor bende örgü saçı severim:)aynene devam canım okullar açıldığında herkes şaşırmalı:)kilo verince yüzünün güzelliği daha da ortaya çıkıyor.
ellerine sağlık deryacım.kimse alınmaz merak etme hemde sana asla:)sen aynı şekil ölç ki incelmeyi farker bende biara ölçüp yazacağım.
geçmiş olsun.tatilde hastane çok zor oluyor.bebek içinde hayırlısı olsun kiloları nasılsa veririsin.birde kilosu fazla olanlara doktor diyet veriyor ona göre beslenirsen tüm vitaminleri bebek alır sende kilo almamış olursun...
senacım çok geçmiş olsun mide kanaması olmasın.hemen doktora gözüküp bizide bilgilendirirsen sevinirim merakta bırakma...
sehercim senin hoşuna gittiysen bazen duymayacaksın ismet inönü gibi işine geleni duy boşa canını sıkma.kıskanmıştır.
form çay balla içilir mi bilmem.protein tok tutuyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.diyet ve yürüyüş her zaman önerilir ama plates yada başka sporlarda yağ kasa dönüşeceği için fazla kilolar gidince sıkılaşmak amaçla başlanır.ben hala spor yapmıyorum istediğim kiloya yaklaşınca pilates yapacağım.şimdi ara sıra yürüyorum o kadar.
deryacım eteğini güle güle giy çok güzel bencede üstüne pembe yada lacivert yüzücü tarzı bady olmalı...çok yakışır...
filizcim bişiyler yazmışsın biyopsi filan, ben hiç şikayetin olduğunu bilmiyordum, geçmiş olsun
deryacım etek çok yakışmış, üzerindeki bluzla giyme ama,
aslında sen giymezsin ama, straplez fuşya bir bluz, madalyon yada sarkık bir kolye
süper olur, başka alternatif varmıydı aldığın yerde, tam düz bişiyde süper oluyor
ben aldığım eteği değiştirdim, başka bişiy aldım yerine, dökümlü durmuyordu hiç
burcu hoşgeldin tekrar
umarım okulda aldığın eğitim hayatın boyunca işine yarar tatlım
fundaa köpüşler çok tatlı, oğlunu da allah bağışlasın canım...
semacım ahhh o loğusa resimlerii
sen benimkiler görsen ağzın 5 karış açık kalır
ciddi fark var ama, çok yavaş ilerliyorsun be tatlım, hadi gayret biraz
elay, merkeze geleceğin bir gün haberleşelim
buluşalım istersen, emin ol dışardan alacağın destek de önemli ama, destek asıl kendi içinde, bunu
zamanla anlıycaksın emin ol canım
banuşşş, elbiselerde öyle olabiliyor, ben boyda 1 siyah 1 beyaz astar bulundururum dolabımda, likralı ip askılı
çok rahat oluyor, ister kumaş ol terziye diktir, istersen kendin dik, emin ol çok rahat edersin işine yarar canım :81::81::81:
seher, sen zeytinburnundamısın canım
haberlerde izliyorum bende kaç gündür
ama ne güzel duyarlı bir ilçe, provakasyon da olsa, amaaann bizene demeyip
direniş gösteriyorlar, bu ülke hepimizin destek çok önemli
kendinize dikkat edin canım
nilgüncüm canım yaa
ne güzel süpriz yaprın eski resimlerimi bulmuşsun
vallahi o zaman 76 kiloydum, yok sporu o ay salona gidip yapmıştım haftada 3 gün 1 saat
step ve aurobiğe gitmiştim ya
geçen sene mart ayının resmi o
o pijamaları bol da olsa hala kullanıyorum baharda çok seviyorum
evet moda benim kanımda var
sena umarım kötü bişiy çıkmaz
geçmiş olsun
umarım kimse kalmamıştır...
Ayrilmam demek tekrar kilo alicam demektir,ayrilir miyim hic?iksirin tarifi nasil bu arada ve ne ise yariyor:)
deryacım etek çok yakışmış, üzerindeki bluzla giyme ama,
aslında sen giymezsin ama, straplez fuşya bir bluz, madalyon yada sarkık bir kolye
süper olur, başka alternatif varmıydı aldığın yerde, tam düz bişiyde süper oluyor
ben aldığım eteği değiştirdim, başka bişiy aldım yerine, dökümlü durmuyordu hiç
dünden 2 kare ekliyim
enine çizgili bir elbise
alırken çok tereddüt ettim, ama eşime dedim nasıl şişman mı gösteriyor diye
o da aş artık bu psikolojiyi sen şişman değilsin, nasıl şişman görünebilirsin ki dedi
bende iyi dedim
çok rahat, kumaşı tok bir penye, yapışmıyor vücuda
sizce nasıl kılzar, tam düz bir fotomu bulamadım, egeyle uğraşırken hep yamuk yumuk
dün denize gittik, 6 gibi de hem yemeğe hemde oğlanı büyük parka getirdik
Eki Görüntüle 229903 Eki Görüntüle 229904
Eki Görüntüle 229918
dün bu meze tabağını yedim, mide fesatı geçiriyordum
tabiki eşimin pizzasında da 3 dilim yedim
denizde çok yüzdüğümüz için mi nedir allahım böyle bir açlık olamaz
allahtan 6 gibiydi saatte, ondan sonrada bişiy yemedim soda içtim sadece
aynen devam edicem bu hafta platesime
kendimi ölçmek için sabırsızlanıyorum
izlem çıtırsın yaaa bayıldım elbisene ve sandaletlerinebende evde butür elbiseler giyiyorum henüz senin kadar ince durmuyorum ama oda olur inşallah bigün bu arada seni dinledim ve platformlu çok rahat bi topuklu ayakkabı aldım gerçekten çok hoş durdular ayagımda kadın oldugumu hissettim valla
olmuyor ya olmuyor adepte olamıyorum diyete bugün çok kötüyüm gelip* giidp agzıma bir şey atıyor ne berbat bir gün insanın içi sıkılıyor gelip giidp bişiyler tıkıyorum agzıma durduramıyorum kendimiii
temizlik yapmam laızm ev .... götürüyor amaaa
yapamıyorum elim kolum kalkmıyor birde tv b ozuktu onu yapmaya geldile ronları bekleidm bu saate kadar 3 gündür tv yoktu bebele rbeni yeid bişiyde yapamadımm iş güöççç
zayıfladığında sakın yelkenleri suya indiriym deme süründürçok azimlisin eski halinden eser kalmamış kimse moralini bozmasın böyle devam edersen fazla uzak değil istediğin kiloya kavuşman
hoş geldiiiiiin
yemekte ye ye derler sonra arkandan aaa orası şişmiş aaaa burası pörtlemiş derler butür davetlerde inadına hayır konumuna geçiyorum keşke onlarıda yemeseydin bak ozaman nasıl kendinle gurur duyacaktın
çok geçmiş olsun kulakta kist ilk defa duydum allah acil şifa versin inş en yakında sağlığına kavuşursun menün çok güzel dayanabilenlereee akşam oldukça hafif geçirmişsin7 li haneleride görmüşsün daha ne olsun
bence pisikolojiktir.form çaylarının meyveli olanları var aramosı farklı belki onlar hoşuna gider kızlar içiyor.ben bilerek kullanmıyorum zaten bağırsaklarım tembel birde form çaya alışmasın diye...1300 ii vermişsin umarın geri almazsın.500 gram bişey değili hemen gider...
bak banu da yazmış inan ben de sabahları 6 da kalkıyorum ama ne kalkma .o kadar uykum oluyor ki bir de her yerim ağrıyor.çünkü 1 de yatıyorum.5 saat uyku yani.arada uyumuyorum da kızlardan dolayı.ben şöyle yapıyordum.eimin kahvaltısını hazırlıyorum.bitki çayı içiyorum yada hiç bir şey içmiyorum neyse .o gidince kızlar uyanana kadar sporumu yapıyorum.duşumu alıyorum sonra kızlarımla kahvaltımı hazırlıyorum.sen de bir dene lütfen..
izlem doğru mu hatırladım canım..
izlem çıtırsın yaaa bayıldım elbisene ve sandaletlerinebende evde butür elbiseler giyiyorum henüz senin kadar ince durmuyorum ama oda olur inşallah bigün bu arada seni dinledim ve platformlu çok rahat bi topuklu ayakkabı aldım gerçekten çok hoş durdular ayagımda kadın oldugumu hissettim valla
e bi de yeseydin akşam :)))) şaka şaka...deniz inanılmaz acıktırıyor insanı ya.iyi yapmışsın afiyet olsun.
pilates sonuçlarını ben de blogundan takip ediyorum.banuşu da eklesene pilates 2 diye.süper olur.elbisen harika..
bu arada çok hoş görünüyorsun
ben geldimmmmmmmmm
yahu neden insanlar destek olmak yerine köstek olurlar hiç anlamam mevlütte 2 parça pide ayran az limonata ve 1 lokum yedim ki bunlar tüm hayırlara rağmen yenendi eğer he verin desem daha da tıkacaklar ağzıma ....
izlemcim seninle görüşmeyi çok isteerim gerçekten biliyorum benim kendime destek vermem lazım ama birileride hadi deyince pek hoşuma gidiyor...artık plateste bitti evde yapıcam artık belki ramazan sonrası yine aletlere yazılırım...evde zor geliyo şeyime
izlem canım kızlara katılıyorum elbisen ve sandaletin çok güzel ve çok yakışmış zayıf olunca elbisenin yatay çizgili olma sorunu diye bişey kalmıyor:)birde meze tabağında neler var yakınlaştırdım ama net anlamadım:)peynir,yeşillik,puf böreği gibi...
eklem yerlerimde egzama sedef gibi bişey çıkmaya başladı 3 doktor gezdim işe yaramadı üniverste hastaneleri araştırmayı sever parça aldılar.bişey yok sonuca göre ilaç verecek.teşekkür ederim...birde moda editörü benzetmesi nilgün yaptı senin için cuk diye oturdu.senden fikir almak güzel oluyor:)
fundacım çok tatlı oğlun ve köpeklerin var.şimdiden oğlun hayvan sevgisi ile yetişiyor çok duyarlı olacak...ne güzel...
İyi bari gösterdiğim herkes yakışmış dedi, içim rahatladı artık...Yavrum ben artık hiç giymediğim şeyleri de cesaret edip deniyorum ama hadi giyeyim desem straplezi giyecek ciciş yok bende
Şeffaf askının görüntüsünden nefret ediyorum, çiçekli askılar da strapleze yakışmıyor, anca küçük göğüslü biri giyebilir bence straplezi
Yok üstündeki tişörtle bende beğenmedim zaten, bak bu üstümdeki kırmızı yüzücü atletin lacivertini arayacağım yarın..Bulamazsam da etekteki fuşya tonuna bakarım.
Eki Görüntüle 230040 Eki Görüntüle 230041
Eteği değiştirmene de sevindim terzi filan bir sürü uğraşacaktın, o kadar emeğe değmezdi bencede..
Eşin doğru demiş çizgileri filan dert edecek zamanı geçtin artık sen, darısı başıma
Elbiseyi de çok çok beğendim, omzundaki detaylar çok şık..Bu sandaletlerden bakacağım yarın uygun bulabilirsem beyazını istiyorum bende..Her zamanki gibi çok zarif ve şıksın izloşum, çık artık denizden kuuu
Plates nasıl gidiyor, ben hiç ara vermedim
[/B]
1 dak önce deprem oldu baya hissettik merkez üssü nere aceba
saol ccanikom
kist dediğim beze cinsi birşey sertleşmiş içindeağrı oluodu ama patlar diodum kimse ihmal etmesin
benide alin yaniniza bende zayifliyacam
keşke yapabilsem. maşallah size..bugun 15-16:15 arası yaptım sporumu.yarın deneyeyim inşallah başarırım.benim oğlum 3,5 yaşında sürekli yatakta dönüyor. gece su istiyor. en az 3 4 kez uyanıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?