80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bugünkü listemi paylaşıyım çok dengeli olmadı ama işte idare eder sanırım ... :18:

sabah:yarım dilim çavdar ekmeği, 3 y. zeytin, 1 salatalık (küçük boy) , şekersiz çay
ara :1 küçük şeftali
öğlen: 1 kepçe yoğurt çorbası (yağsız)
2 bardak ayran (light yoğurt )
1 küçük tospa(tumbi) yöresel patlıcanlı ve bulgurlu bi yemek
ara : 2 ınce dilim kavun
akşam : 2 kaşık müsli 1 bardak light süt

Ayrilmam demek tekrar kilo alicam demektir,ayrilir miyim hic? iksirin tarifi nasil bu arada ve ne ise yariyor:)

nurancım yazdım ama arada kaynamış tekrarlıyorum şimdiden allah tamamına erdirsin.inş.nişana kadar istediğin kiloya ulaşır şık bir abiye giyersin.

izlem canım kızlara katılıyorum elbisen ve sandaletin çok güzel ve çok yakışmış zayıf olunca elbisenin yatay çizgili olma sorunu diye bişey kalmıyor:)birde meze tabağında neler var yakınlaştırdım ama net anlamadım:)peynir,yeşillik,puf böreği gibi...
eklem yerlerimde egzama sedef gibi bişey çıkmaya başladı 3 doktor gezdim işe yaramadı üniverste hastaneleri araştırmayı sever parça aldılar.bişey yok sonuca göre ilaç verecek.teşekkür ederim...birde moda editörü benzetmesi nilgün yaptı senin için cuk diye oturdu.senden fikir almak güzel oluyor:)

denizcimkv.aranın ii olmasına çok sevindim cici kv galiba 7 yaş fark nasıl olabilir.yeni ayakkabınla ve elbisenle resim eklersen bizde bakarız çok ii olur canım bekliyoruz.papatya kurutma işi bencede çok komik.birde annem anneler gününde küçük ev aleti almamıza sinir olurdu bana değil ki mutfağa alıyorsunuz diye şimdi kitap çeki alıyoruz istediği kitabı alıyor yanına da çiçek çok mutlu oluyor:)

nilgün kocanın inadına kilo ver ve giyin sürekli dalga geçiyor ne kadar terbiyesiz sinir oluyorum 1 kaşık suda boğabilirim...çok kaba düşüncesiz senin kadar ince hassas biri kader işte allah onu islah etsin gönlüne göre kişiliği düzelsin...lütfen kilo ver kilo ver kıskansın şaşırsın stres olsun...
ıslak kek tarifini yazarsan not alırım canım....

banucum yemek ii karar...tatlı terchi için geç kaldım ya mozaik pasta yada fırında sütlaç güzel olur fakak denizin sütlü irmik tatlısı kakaolu bisküvi ile süper oluyor.yada muhallebili kadayıf off tatlı aşkım başladı...

kızlar şimdilik ii akşamlar hepinizi öpüyorum

fundacım çok tatlı oğlun ve köpeklerin var.şimdiden oğlun hayvan sevgisi ile yetişiyor çok duyarlı olacak...ne güzel...

hiç vakit kaybetmeden doktora görün...

yuppiiii artık bende listedeyim teşekkürlerrrrr

sakın sakın gecikmee derhal doktora git hemen canım bende korktum,Belki bişi yoktur o an tansiyon yükselmiştir uykuda ama sen hemen git ne bileyim neden olur böle.

geçmiş olsun canım sıcaktan olabilir.bence bir an evvel bi doktora görünmende fayda var

geçmiş olsun canım bence bi dr gitmelisin geceleri olan burun yada ağız kanamaları yüksek tansiyon dan kaynaklı olabiliyor ihmal etme en kısa sürede bir dr git

arkadaşlar her birinize gösterdiqiniz duyarlılıktan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim..çocukluqumda falan hiç burnum kanamazdı geçtiqimiz kış tanıştım bu kanamalarla..hatta yine burada paylaşmıştım bi akşam burnum kanıyor diye...bu sefer aqzımdanda geldi...ancak sabah köyümüzde yaşlı bir amcamızın vefatı arkasından babamın rahatsızlanması benim rahatsızlıqımı arka plana attı..gün içinde kanama olmadı ama gözlerimden burnuma doqru gelen bir basınç var..ve bütün gün başım aqrıdı...yarın eşimle 2 günlük tatil yapabileceqimiz bir otele gidicez..pınarbaşında...çocuklar annemlerde kalıcak...deqişiklik olsun dedik..eqerki kanama tekrar olursa yarınki planımızı iptal edip doktora giderim..ama iyi olursam tatil dönüşü doktora gitmeyi düşünüyorum...cuma akşamı nasip olursa istanbula dönüyoruz...orada tam teşekküllü kontrollerimi yaptırırım..bende tedirginim...dualarınızdan benide ayırmayın arkadaşlar...

Ayrilmam demek tekrar kilo alicam demektir,ayrilir miyim hic? iksirin tarifi nasil bu arada ve ne ise yariyor:)

bende yeni öğrendim canım nilgünden alıntı yapıym
"1.5 lt suyu kaynat.içine 3 poşet yeşil çy koy.1 limonu 2 ye kes içine at ama poşetleri 3-4 dk sonra çıkar.ben limonu da yarım saat sonra çıkartıyorum.tadı daha güzel geliyor bana.kıın ılık içiyordum.izlemin dediği gibi buz atıp yada buzdolabına koyup soğuk soğuk içersin."
canım ödem attırıyor zayıflamaya yardım ediyor diye biliyorum

kızlar akşama kadar çok güzel idare ettim akşam eşim çiğ köfte getirdi pişmanıııım kusurlarıyla menüm :84::84::84::84::84:
sabah
tam tahıllı ekmek 55
peynir 120
salatalık 22

öğle
çorba 100
mücver 185

ara
üzüm 70

akşam
çiğ köfte 280

3 lt su

İyi bari gösterdiğim herkes yakışmış dedi, içim rahatladı artık...Yavrum ben artık hiç giymediğim şeyleri de cesaret edip deniyorum ama hadi giyeyim desem straplezi giyecek ciciş yok bende
Şeffaf askının görüntüsünden nefret ediyorum, çiçekli askılar da strapleze yakışmıyor, anca küçük göğüslü biri giyebilir bence straplezi
Yok üstündeki tişörtle bende beğenmedim zaten, bak bu üstümdeki kırmızı yüzücü atletin lacivertini arayacağım yarın..Bulamazsam da etekteki fuşya tonuna bakarım.

Eteği değiştirmene de sevindim terzi filan bir sürü uğraşacaktın, o kadar emeğe değmezdi bencede..

Eşin doğru demiş çizgileri filan dert edecek zamanı geçtin artık sen, darısı başıma
Elbiseyi de çok çok beğendim, omzundaki detaylar çok şık..Bu sandaletlerden bakacağım yarın uygun bulabilirsem beyazını istiyorum bende..Her zamanki gibi çok zarif ve şıksın izloşum, çık artık denizden kuuu

Plates nasıl gidiyor, ben hiç ara vermedim

Banummm bende aynıyım olmuyor, adapte olamıyorum bir türlü, haftasonu arkadaşlarla gidilecek erdek gezisi bile gazlayamadı beni daha ne diyeyim..Platese bel bağladım artık en azından boş durmuyorum diyorum öyle teselli ediyorum kendimi ne yapayım..Ama seninki benimki gibi uzun sürmez biliyorum 2 güne bildiğimiz, tanıdığımız banu olarak gelirsin gene yaz günü karbon diyetlerinden bahsedecek cesarette olan tek kişi sıfatıyla

Yavrum kaç gündür soracağım unutuyorum, platesin ilk 2 günü yaşadığım kas acısı kalmadı bende, endişeleniyorum acaba doğru mu yapmıyorum artık yoksa alışıyor muyum, normal mi 3 günde ağrıların geçmesi..
Alışsam hareketleri yaparken de zorlanmamam lazım ama zorlanıyorum, yarıda kesiyorum bazen dayanamayıp, nedir anlamadım :26:

1 dak önce deprem oldu baya hissettik merkez üssü nere aceba

Son düzenleme:

saol ccanikom
kist dediğim beze cinsi birşey sertleşmiş içinde ağrı oluodu ama patlar diodum kimse ihmal etmesin

senacım geçmiş olun. sıcaktan kanamış olaiblir. benim çok sık kanıyor burnum ama stres ve sıcak benimkinin nedenleri. umarım bi daha olmaz.

izlem elbisen çok tatlı olmuş. bide o tabak ne hoş öle bayıldım ben bide sanırım acıktım

deryacım lacivertini bulursan çok hoş olur eminim ve sanada çok yakışır.

filiz çok saol canım. inş istediğim gibi olurum nişanımda.

banu biraz bedenini rahat bırak.bu kadar tasalanma. sen ki o kadar kilo vermişsin istediğini gene yaparsın o yüzden biraz dinlensin bünyen. gerçi sen daha iyi bilirsin kendi metabolizmanı kaptanım ama.
kristena 79 ları görmüşsün inş 6lı rakamlarıda görürsün canım

unuttuğum kaldımı acep:26::26:

Son düzenleme:

merhaba bendede çileklisi var ama işe yaramıyor. bendede bağırsak tembelliği var yıllardır. ilaçlar bitince eskiye dönüyor. bende mecbur kullanıyorum günde 1 kez. umarım 500 çabuk gider..

keşke yapabilsem. maşallah size..bugun 15-16:15 arası yaptım sporumu.yarın deneyeyim inşallah başarırım.benim oğlum 3,5 yaşında sürekli yatakta dönüyor. gece su istiyor. en az 3 4 kez uyanıyorum bende.

çoookk sevindim yaaa
işte böyle ne istiyorsanız yapın, hayata bir kere geleceksiniz ayol
hadi bakalım 65 olup eşinin ağzının payını vermek var sırada

teşekkürler kuzum...
günlük pilatesle ilgili şeyler yazmıyorum bloğuma
ama sanki alt karnım biraz indi gibi, bu kadar çabuk etkilermi hiç bilemiyorum
kilomda bi değişiklik yok ama

bu arada çok hoş görünüyorsun

teşekkür ederim saolasın
konu kısmına bir soru yazmışsın
ne kadar sürede verdin diye
1.5 sene diyelm canım duraklamalarla birlikte

tamam canım buluşalım bende severim yeni insanlarla tanışmayı
hafta içi herhangi bir gün olabilir ama 3-4den sonra olursa sevinirim, oğlanla öğlen dışarı çıkmıyorum çok

teşekkürler filizcim, bende çok sevdim bu giy çık elbiseleri
birde sıcakta vucüda yapışmıyor iyi oluyor
sandaletlerimi de yeni aldım çok severek, hem siyah hem beyaz hem renkli herşeye uyuyor
zaten şu anda color block modası var
şıkır şıkır renkli renkli giy çık

https://encrypted.google.com/search...a=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBgQ_AUoAQ

teşekkürler canım evet verdim yaa
zaten bişiyi alırken içime sinmediyse sonra çok nadir fikrim değişiyor
giydiğim anda işte bu demeliyim
ama deseni rengi çok hoşuma gitmişti o yüzden almıştım
maxi elbisem var onu giyerim bende
sandaletleri bende yeni aldım çok severek
çok işime yarayacak bişiy her zaman elimin altında

senin maxi etek böyle daha iyi ama yinede sanki tam düz bir renk olsa daha hoş duracak
ne bileyim dur bikaç örnek ekliyim
anlatmak istediğimi daha iyi anlatır

pilatesi 2 gün yapmadım, gene bugün başladım
sanki hergün değilde haftada 5-6 gün yapıcam, 1 yada 2 gün ara

1 dak önce deprem oldu baya hissettik merkez üssü nere aceba

deprem oldugunda google a son depremler yaz okursun nerde kac buyuklugunde.gecmis olsun canim.

saol ccanikom
kist dediğim beze cinsi birşey sertleşmiş içinde ağrı oluodu ama patlar diodum kimse ihmal etmesin

cok gecmis olsun..

benide alin yaniniza bende zayifliyacam

hos geldin ben nilgun.

keşke yapabilsem. maşallah size..bugun 15-16:15 arası yaptım sporumu.yarın deneyeyim inşallah başarırım.benim oğlum 3,5 yaşında sürekli yatakta dönüyor. gece su istiyor. en az 3 4 kez uyanıyorum bende.

tatlim bizim kizlarin bir lafi vardir emek olmadan yemek olmaz diye.ya sabah uykundan feragat edeceksin yada cocugun oglen uykusunda oldugunda yapacaksin.diyelim sabah yapmadin uyudun ama gun icinde yapabileceginin garantisi var mi?cocuk zaten ugras demek gun icinde onlarla ugrasiyoruz habire.beno yuzden kizlar uyanmadan cikiyorumspora.dikkat ettiyseniz 3 aksamdir yuruyus yapamiyorum kucuk hanim gitme dedi diye..

anlatmak istediğim bu şekildeydi, düz bir etek tercih edersen
üstüne giyeceğin değişik bir bluzla sıradanlıktan kurtulabilirsin canım
hemde daha fresh görünür püfür püfür
şimdi oğlanla ilgilenmem lazım çok ekleyemedim ama
bu kombinler süper ister büyük ister küçük çantayla gideri var yani hertürlü

aa ben sabah kış fıstığını unutmuşum yaa
bi tespitimi paylaşmak istiyorum
ayşe önce daha kiloluyken böyle boşvermiş herşeyi
boşlamış gibi bakıyor
ama şu an şu dönemde çekildiği resimlerde böyle özgüven
böyle bir seksi içten bakışlar atıyor

eteği ben hiç yakıştıramadım canım sana yaa
boyundan sanırım, kot daha çok yakışmış ama olsun hiç moralini bozma
bu dönemlerde bu geçiş dönemlerinde oluyor hep böyle
bu sıcakta kot giyme, etek iyidir, kışın fıstıklığını konuşturacaksın ben inanıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…