80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İzloşum aynen bu modellerin hayaliyle çıktım bende aramaya ama burada bulamadım, bulduklarım da cebime uymadı, yoksa benimde aklım böyle düz sade modellerdeydi..İleride onlardan da alacağım inşallah, alışayım da maxi eteğe

aramıza girmek için izin almana gerek yok samimi sohbetler düzenli menü paylaşımlarınla sen bizi al yanına

Vay be karsilamaya bak.supersin canim.

Ay bu adam beni oldurecek ya.giderken s.gokcenden binmistim.izmir uzeri bulamadim diye.neyse bu sefer izmire aldim.balikesir zaten 2,5 saat uzaklikta arabayla, neyse kardesim su an izmirde calisiyor .nerde aklimda degil ama evi ucyol diye bir yerdeymis.

Kardesim de diyorki abla gelince gitme bak ilk defa geliyorsun izmire.sana kordonda cay icirmeden yollamam.ee ne guzel degil mi.ben de cok isterim hem hemen yola cikmaktansa azcik dinleniriz kendimize geliriz.esime soyluyorum amirine soyle esimi cocuklarimi havaalanindan alacagim de.yani 5 te degilde 3 gibi cikacak.bilmiyoruz ,bakalim, hem gelemesem de atlar otobuse gelirsin.lafa bak ya.insan derki tabi gelirim bir mani olmazsa,isi cikarsa yani gorevi havaalanina gelmez de kordona gelir ,yani bir sekilde gelir.bakariz yok ,geleceksin diyorum, gelirsem havaalanindan direk balikesire gecerim diyor.

Ya adam manyak misin 33 yasindayim ilk defa izmire gelmisim ustelik kardesimi kac aydir ilk defa gorecegim ,dediklerine bak ya....

Bu dunyaya bir kez gelinir.beni anlamayan,duyarsiz,antisosyal bir adamla niye evli kalmak zorundayim ya.hatta zorunda miyim?

Aileme bu konuda hic guvenmiyorum.bosanma olsa beni teselli edeceklerine biz sana evlenme dedik diye alay ederler.

İnsan evini esini ozlemez mi ya.benn ozlemedim kardesim.hic gitmek istemiyorum.daha gitmeden afakanlar basti ya..

Son düzenleme:
izlem canım etek modelleri harika deryama da çok yakışır.derya bursa daki alışveriş merkezlerine baksan kesin bulursun bence..

menümü yazayım kusura bakmayın son gece annemi kıramadım ama midemin ağrısından da yatamıyorum.hafif beslenmenin gözünü seveyim şimdiye kaçıncı uykudaydım...

sabah
2 dilim tb ekmeği domates salatalık peynir

ara
türk kahvesi

öğle
kiraz

ara
karpuz

akşam
1 dilim tb ekmeği,4 yemek kaşığı humus

ara
künefe

2 lt su
1 saat spor

nilgüncüm tatlım benim yaa kıyamam
erkekler bazen anlatmak istediği şeyi anlatamaz, benimki de öyledir, sen bunu mu demek istedin doğrru mu anladım derim
yoo o açıdan hiç düşünmemiştim der

wallahi hayatım pırlanta gibi 2 çocuğun var
ekonomik özgürlüğün elinde
gepegenç kadınsın, ailen destek olmasa bile senin boşansan teselliye mi ihtiyacın olucak
bence artılarını ve eksilerni bir kağıda yaz
sessiz sakin huzur duyduğun bir yere geç ve düşün canım
kalbin ne diyor
daha önünde kocaman bir hayat var, kızlarının en mutlu zamanlarında, senin kafanda ilerisi için soru işaretleri mi olacak
o zaman emin ol psikolojik destek almak zorunda kalırsın

başımda olmadığı için çok rahat konuşuyor olabilirim ama,
bazen benimki de işe çok kaptırır kendini, derim bak kendini bulunmaz hint kumaşı sanma
hiçkise vazgeçilmez değildir, ben bunu düşleyerek evlenmedim seninle filan derim

demem o kii, bu sürede iyi düşün şekerim, evini özlemiyorsun, ilgi alanlarınız farklı
birlikte bişiler yapmıyorsunuz(sosyallik anlamında) cinsellik anlamında da tabikii

iyi düşün kararını ver tatlım

bu arada eşin için zevklerini erteleme, git kardeşini gör izmiri gez kızlarını gezdir
şöyle bir deniz havasını içine çekk zevk al hayattan
havaalanından seni almasına gerek yok, sürekli taksiler kalkıyor, 25-30 arası bişiy tutar
istersen havaşın servisleri de var otobüs kalkıyor, 9tl birşekilde gidersin yani
böylee bir fırsatın var ne güzel gerçekleştirsene hayatım kardeş bu hiçbirşeye değişilmez

bu arada keşke gelsen de görüşebilsek

offf ulen offff valla afakanlar basıyor bu adamların hepsimi böyle bence hiç sorma ya kendi başının çaresine bakarsın o olmasa eve gidemeyecekmisin ben olsam varya ertelerdim bir iki ay daha valla kız ertele gitsin sen anlatıyorsun benim adam geliyor gözüm önüne
izlemin sözlerine çok çok çok katılıyorum hayat kısa ve seni üzenlere üzülerek hayatını harcama

Son düzenleme:
yatayım dedim yatamıyorum da hem sıcaktan hem sinirden

Nilgünüm lütfen bu sinirle gitme oraya yoksa eskisi gibi olacak herşey
O evliliğin içinde olan biz değiliz, sensin..O yüzden ne desek de anlayamayız ama bilmiyorum sen böyle mutsuz halde daha ne kadar hayatını sürdüreceksin, inan her okuduğumda çaresizlik hissediyorum iliklerime kadar ve çok üzülüyorum...

sorun beni alması değil zaten .ben 7 sene istanbulda yaşamış adamım.binerim taksiye veririm adresi sorun olmaz.

ya kızlar özür dilerim çok doldum.yarın evime dönüyorum şunlrı yzarken bile ağlıyorum.insan evine dönecek diye ağlar mı..bütün kış sorunlarla geçti.ya hiç bir şey yapmıyoruz.beni tanıyanlar sana ne oldu eskiden kıpır kıpırdın diyorlar.hayata küstüm ,yaşama sevincim yok.kızlarım olmasa ah 80 defa boşanmıştım.ama kızlarımın babalarına bir sarılışı var.dayanamıyorum sus nilgün çekeceksin diyorum.

kızlar burada sıkıldı b.esirde arkadaşları var.küçük olsalar anlamazlar nerede olduklarını.ama şimdi eve gideceğim,oyuncaklarımla oynayacğım yok falanca arkadaşımı özledim.2 haftadır durmadan ne zman gideceğiz babamızı özledik diyorlar..benim annem babam boşandı ben üniversiteyi bitirince.annem hep sizin yüzünüzden boşanamadım size kıyamadım diyor.gerçi şu an tekrar evlendiler ama aynı yatakta yatmıyorlar,ayrı tv leri ayrı odalarda izliyorlar.yani aynı benim evliliğimde yaşadığımı yaıyorlar.bunu yeni farkettim.sanki ben benim evliliğimin atıyoum 20.senesini tiyatrodan izliyorum.o kadar üzücüki.bir aradalar ama sadece bedenlari.hala kavga ediyorlar hala sevgi saygıı yok.

nerede face de yazdığım neşeli,dingin,mutlu nilgün mesajları...
bakın şimdi yazdıklarıma...

gerçekten ciddi bir durum bu.yani cinsellik anlamında da aman reddetmeyeyim aman eş olarak vazifem falan falan.hep kabul etttim.ha eziyet olmadı ben de istedim ama iş bitince afedersin yine iki yabancı.sevgisizlik,monotonluk,huzursuzluk...

kafayı yiyeceğim allahım ya.ne olur bana dua edin ben ne yapcağım..

kızlar içimi döktüm sadece sağolsun birkaç msj yazıldı ama yarından sonra,ilerideki günlerde netleşir belki her şey.kafam karışık.uyumaya çalışacağım.bazen ne desen bilemiyorsun.derdimi paylaştığınızı biliyorum ama cvp yazacağım diye o güzel beyinlerinizi yormayın.yoruma gerek yok.

iyi ki varsınız..

Son düzenleme:

Nilgünüm düşünüyorum düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden çünkü en başta anne değilim..Çocuklar için katlanmak ne demektir seni ancak bir anne anlar, evde huzursuzluk ve kavga olsa tabi ki bu çocuklarına da zarar verir hiç düşünme diyeceğim ama daha önce de demiştin öyle bir şey olmadığını..
Eğer onlar için bir arada kalmamız daha iyi diyorsan kendine başka hobiler, zevkler, seni olabildiğince evden uzaklaştıracak şeyler bulmalısın..Ha mutsuzluğunu düşününce çözüm olarak işin diğer yanı geliyor aklıma ama bilemiyorum işte dedim ya bunları bir anne yorumlamalı..Mecburiyet, sevgisizlik bunlar çok ağır duygular..Ya bir gün artık çocuklarına dahi nilgün olamayacak kadar etkilerse bu duygular seni...Bilmiyorum çok zor.. :26:

yemin ederim gözlerim doldu, ben sana kıyamam
canım benim boşansanız bile yine görürler çocuklar babalarını
çocuklara ilgi göstermese çocuklar bu kadar aramazlar belki, ama belliki çocuklarına çok şevkatli bir baba
o zaman sana niye böyle davranıyor
neden böyle huzursuzluk çıkıyor, şevkat merhamet çocuklarına verdiği sevgi varsa
sana da yeter bu, neden olayları zorlaştırıyor, yani hem kendini hem seni neden cezalandırmaya çalışıyor bunu anlayamıyorum :26::26::26:

bir insan bile bile kendini mutsuz eder mi, ne iiçin, bunun altında bişiy vardır tatlım
içinde kalan bişiy, ama sana niye anlatmasın bunu

normal eşler arasında bile arada bi kırgınlık olsa insan 3 gün toparlayamıyor kendini, birde senin yaşadıkların
daha gencecik kadınsın hayatım senin de kalbin var, vallahi doluya koysam almıyor, boşa koysam dolmuyor
keşke gelsen izmire biraz daha kafanı dinlesen tatlım yaa :78::78::78:

eşim iş değiştirdi, biliyorsunuz asıl mesleği su ürünleri mühendisi
ama tanıdığımda da, 10 sene öncesinde de bilgisayar işi yapıyordu
2-3 hafta önce bi araba servisyle anlaştı ortak oldu

meğer hep hayallerinde araba tamiircililiği varmış tulumları giyip
yeni yeni itiraf ediyor

dalga geçiyorlarmış tamiranede, okumayınca babası tamiraneye vermiş diye ustalar :)))

neyse erken yatıyor artık, bende geç kalkıyorum geç yatıyorum tabii :92::92::92::92::92:
behzat ç. oluyor starda bu saatlerde süper yaa
bu zamana kadar seyretmediğime hayret ettim, şu arka sokaklar dizisinden nefret ettiğim için sanırım
bu da aynıdır polisiye diye hiç seyretmedim ama çok güzel gerçekten
uyku tutmayanlar seyredebilir

darkolivecim, senin sayende başladığım 80 li kilolardaki diyetimde şimdi 62 kilo oldum. Şimdi çok mutsuzum ve 2-3 gecedir şiddetli yeme isteği duyuyorum. ya çabalarım boşa giderse. sendede böyle oldumu hiç,

kimdi yaa filizdi sanıyorum inşallah yanılmıyorumdur

yediğim meze tabağını sormuşş
kimse içindekileri sormadı bak sen sordun, ben olsam bende sorardım, iştah bizim kanımızda var

pizza hut'un mezelerine bayılıyorum
çorba kasesi kadar alma hakkın var 1 tabak istediğin kadar doldur

o küp peynirleri çok seviyorum eşimde seviyor diye bool alıyorum
üstündeki minik kuru çıtır ekmek
biber kızartması
mantar salatası
domatesli şakşuka
kırmızı lahana salatası

bikaç daha bişiy vardı, şimdi aklıma gelmiyor, mutlaka deneyin kızlar pizza yemekten iyidir
arada 1 dilim ondan da götürürsünüz

hadi bana iyi gecelerr...

darkolivecim, senin sayende başladığım 80 li kilolardaki diyetimde şimdi 62 kilo oldum. Şimdi çok mutsuzum ve 2-3 gecedir şiddetli yeme isteği duyuyorum. ya çabalarım boşa giderse. sendede böyle oldumu hiç,

oyy oy oyyyy harikasın ttalım
neredeyse bana yaklaşmışsın
olmaz mıı, sürekli bişiyler yeme isteği
hele ki bu sıcaklarda

vallahi ne diyebilirim
çubuk tarçın koy bardağa, kaynamış su dök üstüne
öyle iç, bnede işe yarıyor
hiç başa çıkamassam bazen ağzıma sakız atıyorum, hiç bişiy atıştırmamış oluyorum
bazen de salıveriyorum gitsin, ertesi gün dengeliyorum
resim yüklesene
merak ettim vallahi süpersin ne zaman başlamıştın

canım bu yıl 4 şubatta başladım. hep sağlıklı beslenmeden yana ve bebeğimide emzirmeyi ihmal etmeyerek diyet yaptım. İlk karar verişim tıpkı bu gece gibi hatta gecenin daha geç bir saatinde google da kilo ile ilgili şeyler kurcalayıp sonra kk ya geçip senin başarı hikayeni okumamla başladı ve o gün bismillah dedim. ama bu sıralar okadar psikolojim bozukki, gündüz aç yaşayıp gece fare gibi dolapları arıyorum. Bu gece üşenmedim kalkıp tavuk göğsü yaptım kendime. O zamanlar beni bu guruba sen davet ettin, ben ilk zaman güçlü bir motivaryonla bişeyler paylaştım ama sonra hızınıza yetişemeyince okuyucu olarak kalmıştım.

fotoğraf eklerim canım. ozamanlar 90 cm lerde olan belim 48 bedenli eteğim vardı, şimdi ise 78 cm belim ve 38-40 beden giysilerim var. hep m beden alıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…