80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr
sabah sabah aktım çift görüyporum ve hala devam ediyor gözleirm bozuktu ama bu çift görmede nerden çıktı anlamadımm kaşıyorum kaşıyorum düzelmiyor
acil dr gitmemm lazımm

geçmişi okuyorum ama bi rehavet var üzeirmde yazamıyorum
izlemmm
resim eklemişsin görmeidm ben ama bugün geçmişe gidip baktım
elbise çok güsel ve bende hep o soruyu soruyorum şişko gösterd
mi diyeee elbise hgiymek çok güsel gerçekten
tabaga bende bittim ya bende puf böregi sanmıştımmm
küp küp peynirlerd çok güseldi

nilgünn
ya cnm valla bu durumda nedir bilemiyorum
ama sırf çocuklar içinde bir ömür mutsuzzz olmakkk revamı sana ya
babalarını yine görürlerrrrr tabiki aranız düzelse gerek kalmasa böyle şeylereee ama
size ayrılıkta ii gelmiyor herşey oldugu gibi devam ediyor sanırım
kaç yıllık evlisniz.... hayırlçısı nee ise o olsun cnm
amaa a unutmaki seninde mutlu olmya hakkın var

misafirleirm gelicek yemeklere dalayım bugün tartıldım
63.2 çıktım geçen haftalara göre hala artıdayım ama
cumaya göre 600 gr eksigim

canım benim dua ederiz biz ,ederizde inan bana bazı şeyler medet umarak düzelmiyor işte ..benim sana haddim değil akıl vermek haşa herkesin aklı kendine ama inan üzüldüm anlattıklarına...bi insan eşine dokununca heyecanlanmıyorsa ,onunla konuşurken gülemiyorsa,ayrılıklar özlem getirmiyorsa vb... artık çok şey bitmeye başlamış ,aşk kabuk tutmuş demektir...anne -baba örneğin varya benim anne -babamda aynılar o yüzden çok iyi anlıyorum benim annemde der hep sizi düşündüm gidemedim bi yere...ama şimdiki aklım olsaydı ozamanlar anneBIRAKKsevmiyorsan git derdim...kaç yıl yaşayacaksın belli değil ömrünü hep emek vererek ,acaba nasıl yapsam yaransam ,çocuklar neyle mutlu olur ,kocamla bu gece birlikte olmıycam dersem günah mı acaba ,yada üzermiyim onu demekle geçmiycek...inan o mutlu yaşam enerjisi dolu nilgün bi 10 yıl sonra hiç kalmıycak,...Allah bahtından güldürsün,çocuklarını sana bağışlasın...inşallah döndüğünde bir bakış sizi kendinize getirirde aşık olverirsiniz yine birbirinize

izlemcim maxi etekli kombinlere resmen aşık oldumumarım birgün bende böyle salınırım izmir sokaklarında ..

dün kızım kayınvalidemde kaldı bugün sabahtan temizlik yapayım kız yokken diyorum bakalım bide faturalar bugüüne kalmıştı onları halledicem ELay gelince yapamam bişi onla oynamaktan... bu arada dün mevlüt sonrası akşam yemeğinde 1 kasecik nohut yemeği yedim okadar zaten mevlütte abartmıştım..şimdi herkesee kolay gele diyoreee ve ben kaçıyoreeeee

bu durumlarda ne denir bilmiyorum ama ben iyi düşün derim.evlilik öyle dışardan göründüğü gibi laylaylom bişey değil herkes dönem dönem sorunlar yaşıyo bunalıyo ama önemli olan bunların üstesinden gelebilmek ama bu da tek taraflı bişey değil.sen üstesinden gelmeye çalıştıkça o senin üstüne geliyosa bence oturup adam akıllı konuşmak lazım.napmak istiyoruz biz diye.bunun içinde önce senin kendi kararını vermek lazım.hayata bir daha gelmiyo insan

çok geçmiş olsun canım 8'li rakamlardan 7'li rakamlara geçmek oldukça keyifli canım tebrik ederim

günaydın kızlar
banu bu 2 günlük liste nasıl birşey. birde buna el atayım bari paylaşırmısın canım listeni bende senle yapayım

şimdi bu 1.5 litrelik iksir bi gündemi içilecek yoksa günde 1 - 2 bardak falanmı. iksiri buraya ilk geldigimde duymuştum. baya uygulayan vardı yanlış hatırlamıyorsam. bende bugun yapıp dolaba koyayım ara ara içerim

yaaa bende bu eteklerden istiyorum :84::84: nasıl güzel durmuş tabi çöp gibi kızlar

gercekten cok zor bi durum. yazmış olmak için yazmıyorum inan. belki azda olsa yardımcı olabilirim diye haddim olmayarak bi kaç fikir vermek istiyorum. benim anladıgım önceleri boyle degilmiş eşin bu kışkı olaylardan sonra ilişkinizin degiştigini söylemişsin. bence kendi kendini yiyip bitircegene bi gun al karşına duzgunce konuş. neden boyle olduk biz de. benim sana ne yanlışım oldu ne hatam oldu ki sen bana karşı bukadar acımazıssın de. varsa benim atladıgım bişey banada soyleki yaptıklarına hak vereyim de. alttan gir alttan al sabredebilgin kadar onu konuşturmaya çalış. eger varsa bi sorun söyler gibime geliyor. baktın hala dalga geciyor baktın hala umursamıyor. işte ozaman sakin bi şekilde iyice dusun emin ol sonu kötüde olsa ozamn için daha cok rahat edecek. bu belki cok agır yapması cok zor bişey ama elinden geldigince sen duzeltmeye calış bişeyleri sizin için bişeyler yap onuda bu yaptıgın seylere cekmeye çalış hep sen ver bıkmadan usanmadan hep ver. eger içinde sevgisi varsa emin ol duzelir. ama yoksa dedigim gibi son care için rahat bi şekilde kararını veririsin.

ha dersenki zekiye ben zaten bunları hep yaptım denedim. diyecek bişeyim yok. ama haddimi aştıysamda k. bakma gercekten amacım yardımcı olabilmek. sonu nasıl biterse bitsin ben elimden geleni yaptım diyebilmenin rahatlıgıyla sonuçlandır isterim.

çok hoş görünüyosun canım elbisende çok şık durmuş tam yazlık işte.bayılırım böyle elbiselere.

selam herkese bu akşam kısmetse yola çıkıyoruz içimde bi huzursuzluk var Allahım sen hayırlara çıkar

izlem canım ben eşime 65 oldugumu gösterdim şuan zaten 64 kiloyum sırada 60 var bi 60 olayım ben ozaman onun o koca göbeğiyle dalga geçeceğim

nilgün durumunu çok iyi anlıyorum görümcem yanımda 5,5 ay kaldı 2.mahkemede yeniden barıştılar geçen ay.maddi sıkıntısı yoktu kendine ait evide vardı kimse tarafından kısıtlanmıyorduda ama çocuk onu yedi bitirdi hep anneyi suçladı.artı içinde bitiremediği duygular yani dışardan demesi biraz kolayda işin içi çok zor ben gördüm yakınen bunu.karar senin canım bitirmek yerine nasıl olurda kurtarabiliriz diye çabaladınızmı birlikte bilmiyorum genelde erkekler bu konuda kayıtsız kalıyorlar.bizimkiler aile terapistine gidiyorlardı mahkeme sürerken sizde böyle bişiy yapsanız faydası muhakkak olur diye düşünüyorum

günaydın arkadaşlarr....
tatilde olunca kahvaltı bu saate kalıyor...dün 3 tepsi kol böreqi yaptık annemle..dün bi kısmın gümlettik şimdi kahvaltıda bir kısmı daha mideye gidicek eve dönemden kendi düzenime dönemicem bunu anladım..çook artılardayımdır eminim..eve gelince acı gerçekle yüzleşicemm
bu arada kahvaltıdan sonra eşimle bir daq oteline gidicez 1 gün 1 gece kalıcaz..daha öncede daq evinde kalmıştık..şehrin gürültüsünden uzak doqayla başbaşa insanın resmen ruhu dinleniyor kendine geliyor insan..orda arkadaşalrımız var rahat bırakmıyorlar kahvaltı hazırlayıp yemek hazırlayıp çaqırıyorlar..akşamki aktivitelerde yine beraber takılıyoruz..moral ve enerji depolayıp dönüyorum oradan..inşallah yine öyle olur..çok ihtiyacım var buna..sürekli tatile çıkmak bile yordu beni..cuma akşamı inşallah istanbula dönüyoruz...neyse annem kahvaltı hazırlamaya başladı gidip yardım ediyim..sonrasındada doooqru daq otelinee

çok teşekkür ederin cnm...istanbula gelince gidicem doktora..inşallah ciddi bişey yoktur..öpüyorum seni cnmm...

günaydın kızlar

tombistombiş hoş geldin aramıza...

izlemcim tabağı ben sormuştum süper Ankara'da da happy days var salata bar'dan elindeki tabağı istediğin kadar doldurmak serberst tabak boyutlarına göre para ödüyorsun yanınada karışık pizza allahım ne varsa kaşık kaşık tepeleme dolduruyoruz.pizzadan çok o tercih ediliyor afiyet olsun canım:)ege'yle resimlerini facebookta görünce oğluşumu çok özledim aklıma geldi yorgunluk amam herşeye değiyor.bu akşam gidip orada kv de kalacağız koynuma alıp uyuyacağım...sandaletlerini güle güle giy izmir'de sandalet fiyatları ne kadar?hoş ben Ankara'da hiç gezmiyorum ev-iş mekik dokuyorum.şirketin arabası olmadan önce illaki kızılay'dan yolum geçiyordu herşeyden haberim olurdu trend-fiyat sokak modası(milleti çaktırmadan incelerim:)

deryacım üzxerindeki yüzücü bady daha ii olmuş yakışmış.altına sandalette çok yakışır...

fundacım geçmiş olsun.umarım mide ağrısı geçicidir.diyetten kaynaklı olmamıştır.

banucum herşeyi çift görüyorum demişsin önceden gözlük kullanıyor muydun?biran önce gidip kontrol olman ii olacak tatil öncesi ilerlemesin.geçmiş olsun.

nilgün canım herkes yorum yapmış fazla diyecek bişey kalmadı.allah senin kadar ii niyetli güzel bir insanın bahtınıda şansınıda güzel nasip etsin.kocanı allah islah eder.inş.herşey çok güzel olur hakkında hayırlısı olsun....

kızlar bugün hüseyin gaziye kv gideceğiz bilerek straplez nar çiçeği bluz altına siyah kumaş altına mantar topuk siyah sandalet giydim.kesin çok açık bulacaklar pazar günüde siyah etek üstüne bady giyeceğin ne zaman gitsem açık giyineceğim anlasın ben hüseyin gazide oturamam....inş.bidaha otur diye ısrar etmez...

neyse şimdilik çıkıyorum....sonra görüşürüz...

internetimdeki sorundan dolayı bir süre olamayıcam hanımlar.
diyete devam

kendınızıe ıyı bakın
glince kilo bildirimine devam edıcem .d

merhaba arkadaşlar bende bu kio aralığında biri olarak aranıza katılabilirmiyim,dengeli beslenmeye başlayalı bugün 7.günüm tartıda biraz fark var ama yarın sabahki kilom şu 1 haftayı verimli geçirip geçirmediğimi gösterecek

tünaydın arkadaşlar
nilgün duamda sanada yer ayıracağım canım mevlam eşine anlayış yuvanıza huzur nasip etsin.Evliliği bitirmekten ziyade kurtarmanın yollarını aramalıyız birşeyi bitirmek daha kolay değil mi . Terapiste eşin gitmeyi kabuletmeyecektir belki ama sen gidebilirsin faydalı olacağına inanıyorum . ondan vazgaçebileceğini ona zman zmaan hissettirmelisin . Kendi içimizde sıkıntıları yaşamayalım eğer konuşamıyrsak yazalım ben eşimle yapmıştım bir terapistten duyup alaya almıştı ama yinede faydalı oldu şöyle ki çiftler bir kağıda eşinde ki gördüğü olumsuzlukları rahatsız olduğu şeyleri yazıyor ve birbirlerine okutup konu üzerinde konuşuyor
canım üzülme ve güçlü nilgün olup eşinin psikoloğu ol
Evliliklerde İletişim Problemi | Evlilik Terapileri Enstitüsü

senacım neden herdefasında stres yapıyorsun nede olsa istanbula gideceksin basküle çıkacaksın bi bakacaksınki azıcık bi artı onuda zaten fazlasıyla verip buraya kızlar şukadar eksideyim yazacaksın.butip mesajlarını kaç kere okuduk.senin değişik bi bünyen var yiyip yiyip kilo almıyorsun alsanda hemencecik veriyorsun bunu ben bile ögrendim sen nasıl hala stres yapıyorsun canım yaaa

banu hala düzelmedi mi canım gözündeki problemmm

hoşgeldin canım
hergün düzenli menü paylaşımları yapıyoruz
ve kg bildirimleride cuma günü yapılıyor lyeni gelen kişiler 2 . haftasında listeye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…