Vay be karsilamaya bak.supersin canim.
Ay bu adam beni oldurecek ya.giderken s.gokcenden binmistim.izmir uzeri bulamadim diye.neyse bu sefer izmire aldim.balikesir zaten 2,5 saat uzaklikta arabayla, neyse kardesim su an izmirde calisiyor .nerde aklimda degil ama evi ucyol diye bir yerdeymis.
Kardesim de diyorki abla gelince gitme bak ilk defa geliyorsun izmire.sana kordonda cay icirmeden yollamam.ee ne guzel degil mi.ben de cok isterim hem hemen yola cikmaktansa azcik dinleniriz kendimize geliriz.esime soyluyorum amirine soyle esimi cocuklarimi havaalanindan alacagim de.yani 5 te degilde 3 gibi cikacak.bilmiyoruz ,bakalim, hem gelemesem de atlar otobuse gelirsin.lafa bak ya.insan derki tabi gelirim bir mani olmazsa,isi cikarsa yani gorevi havaalanina gelmez de kordona gelir ,yani bir sekilde gelir.bakariz yok ,geleceksin diyorum, gelirsem havaalanindan direk balikesire gecerim diyor.
Ya adam manyak misin 33 yasindayim ilk defa izmire gelmisim ustelik kardesimi kac aydir ilk defa gorecegim ,dediklerine bak ya....
Bu dunyaya bir kez gelinir.beni anlamayan,duyarsiz,antisosyal bir adamla niye evli kalmak zorundayim ya.hatta zorunda miyim?
Aileme bu konuda hic guvenmiyorum.bosanma olsa beni teselli edeceklerine biz sana evlenme dedik diye alay ederler.
İnsan evini esini ozlemez mi ya.benn ozlemedim kardesim.hic gitmek istemiyorum.daha gitmeden afakanlar basti ya..
sorun beni alması değil zaten .ben 7 sene istanbulda yaşamış adamım.binerim taksiye veririm adresi sorun olmaz.
ya kızlar özür dilerim çok doldum.yarın evime dönüyorum şunlrı yzarken bile ağlıyorum.insan evine dönecek diye ağlar mı..bütün kış sorunlarla geçti.ya hiç bir şey yapmıyoruz.beni tanıyanlar sana ne oldu eskiden kıpır kıpırdın diyorlar.hayata küstüm ,yaşama sevincim yok.kızlarım olmasa ah 80 defa boşanmıştım.ama kızlarımın babalarına bir sarılışı var.dayanamıyorum sus nilgün çekeceksin diyorum.
kızlar burada sıkıldı b.esirde arkadaşları var.küçük olsalar anlamazlar nerede olduklarını.ama şimdi eve gideceğim,oyuncaklarımla oynayacğım yok falanca arkadaşımı özledim.2 haftadır durmadan ne zman gideceğiz babamızı özledik diyorlar..benim annem babam boşandı ben üniversiteyi bitirince.annem hep sizin yüzünüzden boşanamadım size kıyamadım diyor.gerçi şu an tekrar evlendiler ama aynı yatakta yatmıyorlar,ayrı tv leri ayrı odalarda izliyorlar.yani aynı benim evliliğimde yaşadığımı yaıyorlar.bunu yeni farkettim.sanki ben benim evliliğimin atıyoum 20.senesini tiyatrodan izliyorum.o kadar üzücüki.bir aradalar ama sadece bedenlari.hala kavga ediyorlar hala sevgi saygıı yok.
nerede face de yazdığım neşeli,dingin,mutlu nilgün mesajları...
bakın şimdi yazdıklarıma...
gerçekten ciddi bir durum bu.yani cinsellik anlamında da aman reddetmeyeyim aman eş olarak vazifem falan falan.hep kabul etttim.ha eziyet olmadı ben de istedim ama iş bitince afedersin yine iki yabancı.sevgisizlik,monotonluk,huzursuzluk...
kafayı yiyeceğim allahım ya.ne olur bana dua edin ben ne yapcağım..
Vay be karsilamaya bak.supersin canim.
Ay bu adam beni oldurecek ya.giderken s.gokcenden binmistim.izmir uzeri bulamadim diye.neyse bu sefer izmire aldim.balikesir zaten 2,5 saat uzaklikta arabayla, neyse kardesim su an izmirde calisiyor .nerde aklimda degil ama evi ucyol diye bir yerdeymis.
Kardesim de diyorki abla gelince gitme bak ilk defa geliyorsun izmire.sana kordonda cay icirmeden yollamam.ee ne guzel degil mi.ben de cok isterim hem hemen yola cikmaktansa azcik dinleniriz kendimize geliriz.esime soyluyorum amirine soyle esimi cocuklarimi havaalanindan alacagim de.yani 5 te degilde 3 gibi cikacak.bilmiyoruz ,bakalim, hem gelemesem de atlar otobuse gelirsin.lafa bak ya.insan derki tabi gelirim bir mani olmazsa,isi cikarsa yani gorevi havaalanina gelmez de kordona gelir ,yani bir sekilde gelir.bakariz yok ,geleceksin diyorum, gelirsem havaalanindan direk balikesire gecerim diyor.
Ya adam manyak misin 33 yasindayim ilk defa izmire gelmisim ustelik kardesimi kac aydir ilk defa gorecegim ,dediklerine bak ya....
Bu dunyaya bir kez gelinir.beni anlamayan,duyarsiz,antisosyal bir adamla niye evli kalmak zorundayim ya.hatta zorunda miyim?
Aileme bu konuda hic guvenmiyorum.bosanma olsa beni teselli edeceklerine biz sana evlenme dedik diye alay ederler.
İnsan evini esini ozlemez mi ya.benn ozlemedim kardesim.hic gitmek istemiyorum.daha gitmeden afakanlar basti ya..
Kızlarım kulağımda kist damağımda yara çıktı onunla uğraşıyorum hastaydım giremedim kusura bakmayın ama listemi yazıyorum.
Dün listesi..
Sabah: peynir zeytin yumurta
Öğlen :tavuk 2 adet kanat.
Aralarda 1 sandaloz eriği.
Akşam yemeği yerine 3 erik.
Bugünde aynı şekilde yaptım.
Ve tartıldım.
82 kiloluk artık 79 kilo kızlar
Seviyorum sizi listeye girdiğimde daha çok azimlncem[/B]
evettt haklısınnn denizzz akşama kek agır gelebilir
dondurmaaa almak istemiyorum ben yerim çünküüü
tatlı yapayım hafif sütlü tatlııı
tavuk gögsü yapsamm eşim yemezzz ne yapsam düşüneyimm
k olayı bendede öle oldu ya hatta karbon diyetinin hemen arkasındna yaptıgım için bütün verdikleirmi geri aldım
valla bu aralar ne yaptıgımı bend ebilmiyorum çarşamba ve perşembe elimdeki 2 günlük listemiyapıcam
yagdan yoksun bir liste ve 1 kilo veriyorum yaklaşıkk onu yapıp toparlanmak istiyorum birazzz
10 kg verdikten sonrada kısa bir süre duraksama oluyor ama arkasından hızlıca gidiyor izlemin iksiride harika denemeni tavsiye ederim hemencik yaptım bende ilk deniyorum buzlu bu sıcaklarda güzel oldu veeee buradan kesinlikle ayrılma 7/24 canlı destek hattı gibiler :90:
anlatmak istediğim bu şekildeydi, düz bir etek tercih edersen
üstüne giyeceğin değişik bir bluzla sıradanlıktan kurtulabilirsin canım
hemde daha fresh görünür püfür püfür
şimdi oğlanla ilgilenmem lazım çok ekleyemedim ama
bu kombinler süper ister büyük ister küçük çantayla gideri var yani hertürlü
Eki Görüntüle 230121 Eki Görüntüle 230122 Eki Görüntüle 230123
sorun beni alması değil zaten .ben 7 sene istanbulda yaşamış adamım.binerim taksiye veririm adresi sorun olmaz.
ya kızlar özür dilerim çok doldum.yarın evime dönüyorum şunlrı yzarken bile ağlıyorum.insan evine dönecek diye ağlar mı..bütün kış sorunlarla geçti.ya hiç bir şey yapmıyoruz.beni tanıyanlar sana ne oldu eskiden kıpır kıpırdın diyorlar.hayata küstüm ,yaşama sevincim yok.kızlarım olmasa ah 80 defa boşanmıştım.ama kızlarımın babalarına bir sarılışı var.dayanamıyorum sus nilgün çekeceksin diyorum.
kızlar burada sıkıldı b.esirde arkadaşları var.küçük olsalar anlamazlar nerede olduklarını.ama şimdi eve gideceğim,oyuncaklarımla oynayacğım yok falanca arkadaşımı özledim.2 haftadır durmadan ne zman gideceğiz babamızı özledik diyorlar..benim annem babam boşandı ben üniversiteyi bitirince.annem hep sizin yüzünüzden boşanamadım size kıyamadım diyor.gerçi şu an tekrar evlendiler ama aynı yatakta yatmıyorlar,ayrı tv leri ayrı odalarda izliyorlar.yani aynı benim evliliğimde yaşadığımı yaıyorlar.bunu yeni farkettim.sanki ben benim evliliğimin atıyoum 20.senesini tiyatrodan izliyorum.o kadar üzücüki.bir aradalar ama sadece bedenlari.hala kavga ediyorlar hala sevgi saygıı yok.
nerede face de yazdığım neşeli,dingin,mutlu nilgün mesajları...
bakın şimdi yazdıklarıma...
gerçekten ciddi bir durum bu.yani cinsellik anlamında da aman reddetmeyeyim aman eş olarak vazifem falan falan.hep kabul etttim.ha eziyet olmadı ben de istedim ama iş bitince afedersin yine iki yabancı.sevgisizlik,monotonluk,huzursuzluk...
kafayı yiyeceğim allahım ya.ne olur bana dua edin ben ne yapcağım..
dünden 2 kare ekliyim
enine çizgili bir elbise
alırken çok tereddüt ettim, ama eşime dedim nasıl şişman mı gösteriyor diye
o da aş artık bu psikolojiyi sen şişman değilsin, nasıl şişman görünebilirsin ki dedi
bende iyi dedim
çok rahat, kumaşı tok bir penye, yapışmıyor vücuda
sizce nasıl kılzar, tam düz bir fotomu bulamadım, egeyle uğraşırken hep yamuk yumuk
dün denize gittik, 6 gibi de hem yemeğe hemde oğlanı büyük parka getirdik
Eki Görüntüle 229903 Eki Görüntüle 229904
Eki Görüntüle 229918
dün bu meze tabağını yedim, mide fesatı geçiriyordum
tabiki eşimin pizzasında da 3 dilim yedim
denizde çok yüzdüğümüz için mi nedir allahım böyle bir açlık olamaz
allahtan 6 gibiydi saatte, ondan sonrada bişiy yemedim soda içtim sadece
aynen devam edicem bu hafta platesime
kendimi ölçmek için sabırsızlanıyorum
senacım geçmiş olun. sıcaktan kanamış olaiblir. benim çok sık kanıyor burnum ama stres ve sıcak benimkinin nedenleri. umarım bi daha olmaz.
izlem elbisen çok tatlı olmuş. bide o tabak ne hoş öle bayıldım ben bide sanırım acıktım
deryacım lacivertini bulursan çok hoş olur eminim ve sanada çok yakışır.
filiz çok saol canım. inş istediğim gibi olurum nişanımda.
banu biraz bedenini rahat bırak.bu kadar tasalanma. sen ki o kadar kilo vermişsin istediğini gene yaparsın o yüzden biraz dinlensin bünyen. gerçi sen daha iyi bilirsin kendi metabolizmanı kaptanım ama.
kristena 79 ları görmüşsün inş 6lı rakamlarıda görürsün canım
unuttuğum kaldımı acep:26::26:
çok geçmiş olsun canım 8'li rakamlardan 7'li rakamlara geçmek oldukça keyifli canım tebrik ederim
merhaba arkadaşlar bende bu kio aralığında biri olarak aranıza katılabilirmiyim,dengeli beslenmeye başlayalı bugün 7.günüm tartıda biraz fark var ama yarın sabahki kilom şu 1 haftayı verimli geçirip geçirmediğimi gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?