Günaydınn Kızlarrr
bende yeni öğrendim canım nilgünden alıntı yapıym
"1.5 lt suyu kaynat.içine 3 poşet yeşil çy koy.1 limonu 2 ye kes içine at ama poşetleri 3-4 dk sonra çıkar.ben limonu da yarım saat sonra çıkartıyorum.tadı daha güzel geliyor bana.kıın ılık içiyordum.izlemin dediği gibi buz atıp yada buzdolabına koyup soğuk soğuk içersin."
canım ödem attırıyor zayıflamaya yardım ediyor diye biliyorum
Yesil cayi iki haftadir abartarak ictim ,wisperinde dedigi gibi kabizlik yapti sanirim.Keske iksirin icinde yesil cay olmasaydi:))) Günlük yapilip hepsi bitiriliyor mu,yoksa birkac gün icinde mi icip bitirmemiz gerekiyor.Bu arada benden yine gram gitmemis,ama pes etmek yok:95:
günlük tüketiliyor canım sıkma canını
kabızlığın son bulmadımı bu durumda kilo vermemene etkidir sabahları kayısı ye en son çare çiçek tozu var aktardan alıp kullanabilirsin:44:
merhaba arkadaşlar bende bu kio aralığında biri olarak aranıza katılabilirmiyim,dengeli beslenmeye başlayalı bugün 7.günüm tartıda biraz fark var ama yarın sabahki kilom şu 1 haftayı verimli geçirip geçirmediğimi gösterecek
selam herkese bu akşam kısmetse yola çıkıyoruz içimde bi huzursuzluk var Allahım sen hayırlara çıkar
izlem canım ben eşime 65 oldugumu gösterdim şuan zaten 64 kiloyum sırada 60 var bi 60 olayım ben ozaman onun o koca göbeğiyle dalga geçeceğim
kızlar dün iksir yaptım biliyorsunuz
hafta sonu çok kaçırmıştım, dün dikkat ettim,
kahvaltı
1 şeftalı 1 salatalık
1 koca tarla domatesi
1 salatalık maydonoz
minicik yağ limon tuz salata yedim akşam 6 gibi
akşam da 1 dilim karpuz yedim
2lt su ve iksir içtim 1 şekersiz nescafe içtim
dün sabah 61 gelmiştim
bu sabah 60.4 geldim
bu artının ödem olduğunu biliyordum ama insanın morali bozuluyor genede
şimdi yerine geldi moralim, bugünde iksire devam, bu hafta regl olucam sanırım, gene düzeni kaçtı benim prensesin
demem o kii, 1 gün iksiri deneyin bakalım
neler olucak
izlem gün boyu sadece bunlarımı yeidn cnm
1 salatalık ve 1 şeftali ile akşam mı ettin kuu
gerçi sen geç kalkıyorsun ama
yeidkleirni göz önüne alırsakk kilonun azçıkması normalcnm
çok az yemişsin çünkü
oldu şimdi anlaşıldı akşam hafif geçiştirilmiş ben 12 de ögle yemeği yiyorummmhayatım yukarda kahvaltı yazdım yaa
menümü yazmadığım için kısalttım sadece
kii benim kahvaltılarımı bilirsin asla ödün vermem
tabii ben 11-12 gibi yapıyorum kahvaltımı
hayatım yukarda kahvaltı yazdım yaa
menümü yazmadığım için kısalttım sadece
kii benim kahvaltılarımı bilirsin asla ödün vermem
tabii ben 11-12 gibi yapıyorum kahvaltımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?