80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr
eşimin dayısı ve eşi beni çagıryor çorumda yaşıyorlar 1 haftalıgına geld iyorlar bende gitmek istiyorum ama
pazar ancak gideirm eşimin kardeşi gelicek bebegi ilee 2 ay kadar kalıcak sanırım
ayıp olurmu diyede onu7 düşünüyorum çünkü ben oradayken geliceklerr
ama bir taraftanda gitmek istiyorum çocuklar ve benim içinde3 dgeişiklik olcakk

siz olsanız ne yaprdınız?

ayyy benim alıcılarda bir sorun var sanırım bu ara salatalık ve şeftaliyi
kahvaltı alggıladııı benim sinyallerr

valla bende öyle anladım.iksiri denesem mi acabaaa derken menüyü bi daha okudum ben bunları yesem düşer bayılırım heralde yada gözüm döner herşeye saldırırım diyodum ama öle değilmiş hakikaten iksiri denemek istiyorum3 yeşil çayı 1.5 litre kaynayan suya atıyoduk yarım da limon atıyoduk nasıldı unuttum :44: eşimde bugün zayıfladığımı iyice anladı sen baya kilo vermişsin dedi mutlu oldum.eskisi gibi değilim bende farkettim kilo kaybı olmadığında bile vücudumda bi sıkılaşma oluyo.tatilde de bol bol yüzdüm ama sıkılaştırdı sanırım

izlem ben bukadarcık yesem düşer bayılırım şeker düşmesinde nasıl dayandın okadarcık şeyle

oldu şimdi anlaşıldı akşam hafif geçiştirilmiş ben 12 de ögle yemeği yiyorummm

ayyy benim alıcılarda bir sorun var sanırım bu ara salatalık ve şeftaliyi
kahvaltı alggıladııı benim sinyallerr

kahvaltımı yumurtalı zeytinli
normal bildiğin kahvaltımı yapıyorum
sonra 1 meyve arası yapıyorum,
arada bişiyler içtiğim için acıkmıyorum zaten
akşamda 6 gibi yedim çünkü hafta sonu çok kaçırmıştım

benim menümü o kadar azaltmalık bir durumum yok ki, sadece midemi biraz rahatlatmak istedim dünden sonra

ama 57ye düşene kadar devam dikkate

izlemmm yeni işiniz hayırlı olsun cnm bu arada

saol banuşş teşekkür ederim tatlım...
bakalım uça uça gidiyor ya, inşallah hayırlısı olur

hayırlısı olur inşallah canım

seçil ve zekiyecim
bloğum da da yazıyor bi bakın isterseniz

içine buz filan da atabilirsiniz, bak adresi benim profil resmimin altında yazıyor kızlar

evimi başkasına bırakıp gitmezdim aklım kalır yahuu 2 aylığına misafir olmaz ama eşininkardeşi sen yokken kayınvalidende kalıverir heralde öyle ise gitmelisin bence
bride izlem bloğu yazmışsınız ama göz görecek sen dedinde girdim neler var neler artık 2. aderesim orası :90:

13/9/2010 - ANNE ve BEBEK ile EGZERSİZ HAREKETLERİ
1-Bugün sizinle eşim Yasemin'in doğumdan sonra izlediği bir egzersiz programını paylaşmak istiyorum. Zira anne olduğunuz zaman bazı şeylerden feragat etmek sorunda kalıyorsunuz ama, dar elbiseler ve göbeği açık bırakan tşörtler bunlardan birisi olmak zorunda değil...

2-Annelerimiz, yıpranan ve hareketsiz kalan bütün vücut kaslarını bu egzersiz hareketleri sayesinde yeniden çalıştırmaya başlayabilirler. Hem de bebeğiniz ile birlikte vakit geçirerek, evinizin güvenli ortamında...

3-Siz karnınızı sıkılaştırırken ve belinizi güçlendirirken, bebeğiniz de hem görsel, hem de bedensel algılamasını geliştirecek. Kollarını ve bacaklarını hareket ettirirken aynı zamanda gözleriyle de sizi izleyecektir. Böylece onunla sadece ona özel, çok yakın bir ilişkiniz olacak.

4-Sonuçta, hem yararlı, hem de harika zaman geçireceksiniz. Üstelik hem oyun ilişkileriniz derinleşecek, hem de bebeğiniz kolaylıkla, dengesini bulacak, kasları gelişecek. Bu programı bir kaç ay boyunca sürdürürseniz, bebeğinizin sportif yönünün gelişmesine de çok yardımcı olursunuz. Onun bilinç altına yerleşir ve ona örnek olmuş olursunuz.

5-Sırt üstü yere uzanın ve bebeğinizi karnınıza oturtup, dizlerinizi bükerek bacaklarınızı yerden kaldırın ki bebeğinizin sırtı üst bacaklarınıza dayansın. Ellerinizi başınızın arkasına alın ama parmaklarınızı kenetlemeyin. Nefes alın ve nefes verirken omuzlarınızı yerden kaldırın. Klasik mekik hareketi... aynı anda dizlerinizi de hafifçe başınıza doğru çekin. Omuzlarınızı kontrollü bir şekilde yere indirirken dizlerinizi de hafifçe öne ittirin. Böylece hem alt hem de üst karın kaslarınız etkili bir egzersiz ile sıkılaşma görecektir.

6-Bebeğinizi bileklerinize yerleştirip bacaklarınızı omuzlarınızdan daha geniş olacak şekilde açın. Ayak parmaklarınızı hafif dışa döndürüp derin bir nefes alın ve nefes verirken çömelin. Bacak altlarınız yere pararlel olunca bir saniye bekleyin ve topuklarınız ile bastırıp nefes verirken doğrulun.
Çömelme hareketinin bu versiyonu bacak içlerini ve popoyu çok etkili bir şekilde sıkılaştırır. 12 tekrardan 3 set halinde yaparsanız selülitlerinizi de düzeltme şansı elde edebilirsiniz.
Sert sporların selüliti tetikleyeceğini söyleyenlere kulak asmayın, zira bunlar hayatında hareket etmemek için elinden gelen herşeyi söyleyebilecek insanlardır. Spora devam!

7-Sırt üstü yere uzanın, dizlerinizi bükün ve bebeğinizi iki elinize dikkatlice yatırın. Ellerinizin karın hizasında yere dik olmasına özen gösterin. Dikkatlice bebeğinizi yukarı kaldırın ve tekrar dirseklerinizi yere indirin.
Bu göğüs presi anladığım kadarıyla, ellerin tutuş şekli nedeniyle, göğüs üstlerini sıkılaştıran en etkili harekettir. Aynı zamanda arka kolları çok efektif bir şekilde sıkılaştırır.

8- Yere sırt üstü uzanıp bebeğinizi bağırsaklarınızın üzerine oturtun. Dizlerinizi poponuza çekin ve elleriniz ile bebeğinizi sabitleyin. Derin bir nefes alın ve nefes verirken topuklarınızı yere bastırıp kalçanızı havaya kaldırın. Omuzlarınız üzerinde bir iki saniye bekledikten sonra kalçanızı tekrar yere indirin.
Bu hareket bacak altlarını, popoyu ve bel kasını çok etkili bir şekilde çalıştırır sıkılaştırır. 10 tekrardan 3 set halinde yapmaya özen gösterin.

9- Bir sandalyeye oturup bebeğinizi bir bacağınızın kaval kemiğine oturtun ve denge için ellerinden tutun. Üst bacağınızı sıkılaştırmak için ayağınızı yere deydirmeden indirip kaldırın. Bebeğinizin ağırlığına göre 8 ila 12 tekrar arası yaptıktan sonra diğer bacağa geçmeyi unutmayın.
Bebeğinizin ellerinden tutmak için kollarınızı öne kaldırdığınız için karın kaslarınız da çok etkili bir çalışma göreceklerdir. Ertesi gün karnınızda hissedebilirsiniz bu çok normal bir olay...

10- Bebeğinizi sırt üstü yere yatırıp klasik şınav pozisyonu alın. Şınav çekemiyorsanız dizlerinizi yere koyup hareketi bir nebze kolaylaştırabilirsiniz. Şınav çekerken dikkat etmeniz gereken nokta kendinizi yere indirdiğinizde dirseklerinizin omuz lar ile aynı hizada kalmasını sağlamaktır. Böylece göğüs kaslarınız çalışacaktır. Dirseklerin arkaya doğru bir açı alması hareketi daha çok arka kolun devir almasına yol açar. Aklınızda bulunsun...

11-Yere sırtüstü uzanın ve dizlerinizi bükerek bacaklarınızı yerden paralel olacak şekilde kaldırın. Bebeğinizi yüzsütü kaval kemiklerinize yatırıp ellerinden denge sağlamak için tutun. Hafifçe dizilerinizi göğüslerinize çekin ve yeniden baldırlarınız yere paralel bir hal alana kadar ittirin.
Alt karın kaslarınızı derin bir şekilde çalıştıran bu hareket aynı zamanda bebeğinizi de çok eğlendirecektir.

12- Yere sırtüstü uzanın ve dizlerinizi bükerek bebeğinizi sırtüstü bacaklarınıza yatırıp ellerinden denge sağlamak için tutun. Sadece karın kaslarınızı kullanarak yerden kalkın, 1-2 saniye bekledikten sonra yeniden omuzlarınızı yere indirin. Acele etmeyin ve yerçekimiyle sırtınızın düşmesine izin vermeyin. Kontrollü birşekilde karnınızı sıkılaştırarak kendinizi yere indirin.

13-Sırt üstü yere uzanın, dizlerinizi bükün ve bebeğinizi iki elinize dikkatlice göğsünüze yatırın. Dikkatlice bebeğinizi yukarı kaldırın ve onun ağırlığını göğüsten presleyin. 1-2 saniye onu yukarıda tuttuktan sonra yavaşça tekrar göğsünüze indirin.
Bu eller yakın ara göğüs presi hem iç göğüslerinizi hem de kol arkalarını sıkılaştıracak, bir nebzede olsa sarkmaları önleyecektir.

14-Bebeğinizi yere sırt üstü yatırıp ellerinizi onun iki yanına yerleştirip dizlerinizin üstüne çıkın. Sağ elinizi ileri uzatırken sol bacağınızı da geriye uzatıp 3 saniye bekleyin. Sonra diğer tarafları uzatın. Toplam 8-10 tekrardan 3 set yapmaya çalışın.
Bu hareket omuz, bel, popo, arka bacak ve karın bölgesini sıkılaştırmak için komple bir vücut çalışmasıdır.

15-Bebeğinizi yere sırt üstü yatırıp ellerinizi onun iki yanına yerleştirin ve dizlerinizin üstüne çıkın. Derin bir nefes alın ve belinizi düşürüp karın kaslarınızı gerildiğini ve esnediğini hayal edin. Nefes verirken karın kaslarınızı sım sıkı kasın ve belinizin yukarı kalkmasını sağlayın.

16-Bebeğinizi yere sırt üstü yatırıp bacaklarınızı omuz genişliğinde açın. Belinizi bükün ama sırtınız düz olsun ve asla kamburlaştırmayın. Hafifçe belden daha aşağıya eğilip onun ayaklarını tutun ama dizlerinizin bükülmemesine özen gösterin. Sadece bel kaslarınızı kullanarak yeniden yukarı doğrulun. Kucak hareketinin ağırlıksız hafif bir versiyonu olan bu hareket bacak arkalarınızı, poponuzu ve bel kaslarınızı sıkılaştırmanıza yardımcı olacaktır.

17-Bebeğinizi yere sırt üstü yatırıp dirseklerinizi onun iki yanına yerleştirin ve dizlerinizin üstüne çıkın. Bacaklarınız bitişik olsun. Derin bir nefes alın ve nefes verirken dizlerinzi yerden kaldırınve sadece ayaklarınızın ve dirseklerinizin üzerinde kalıp karın kaslarınızı iyice sıkın. 5-10 saniye bu pozisyonda bekledikten sonra tekrar dizlerinizi yere indirin ve dinlenin. 3 set tamamlamaya çalışın.

18-Bebeğinizi kucağınıza alın ve sırtını göbeğinizde yaslayın. İsterseniz bir elinizi onun poposuna koyarak alttan destekleyin. Dizlerinizi hafif bükerek sırtınızı duvara yaslayın. Sırtınızı ve kalçanızı duvardan ayırmadan basenleriniz yere paralel olana dek çömelin. Topuklarınız ile kendinizi ittirerek yeniden doğrulun.

seherr
evimi bırakıp gimtiyorum kii o bana degil zaten anneisne yani kv geliyor kv ankarada
ama samimiyizzz geleceginide biliyorum hanii ayıp mı olur diye düşündümm
yoksa bana zaten 2 aylıgına kgelmezzz

izlemmmmm
biraz önce bime gittim senin patatesli çigköfteden aldımm
bakalım hiç yapmadım amas enin damak zavkine güvenerek
ikram etcem misafirleirme:)

dünkü menüm :
sabah : 3 4 parça yumurtalı peynir 1 dilim tahıllı ekmek 3 bardak çay 2 zeytin domates salatalık
öğle: 1 biber dolma yoğurt 1 elma
ara: form çayı 2 kayısı
akşam 2 yk pilav 2 yk kıymalı patates yemeği
ara kayısı 1 yk, pilav
-geçmişi okuyamadım. oğlum izin vermedi :)))
daha sonra bakıcam tekrar
bu arada sabah eşim gidince spor yapayım dedim callanetics 20. dak oğlum uyandı. aslında normalden çok erken uyandı. anladı annesi kendine vakit ayırcak:)) ama havuza gittik bugun spor sayılır umarım:)))

canım ben mesaj atmamışmıyım sana
attım sanıyordum bak :18::18::18::18
:

keşke dün alıp yapsaydın banuşş
iyi yoğur, salçasını iyi ayarla
1 gün bekleyince biz daha çok sevdik, inşallah seversiniz renk olur yaa masada

merhaba kızlar
aranıza 4 aylık kızımla beraber katılmak istioruz
bugün tartıda 89.5 kilo olduğumu görünce size katılmanın bana iyi geleceğini düşündüm.
süt olsun diye yemekten 84 ten bu kiloya geldim.ama yinede mama desteğide veriyorum.
umarım birgün bende sizlerin kilo çizelgelerinzdeki başarılı rakamlara ulaşırım.
diyetisyene gitmek istiyorum.şu anda araştırıyorum.
istanbulda olup göztepe civarında diyetisyene giden varsa önerebilirmisnz?
ama çok uzakta olupta diyetisyeninden memnunolan varsa gitmeye razıyım

hoşgeldin canım bende oğlum 6-7 aylıkken başlamıştım diyete
89la başladım bende
sen istedikten sonra neden olmasın

ayrıcaa doğru şekilde beslenip bol su içersen sütün artar canım

izloşşşş
ya hiç aklımd ayoktu bime gititm turşu almaya
bide baktım snein dediign köfte alayım dedimm
öle bariz bir kırmızı olmadı
az mı salçası bilmiyorum
biraz da diri gibi geldii amaa bilmiyorumki tekrar karıştırıp yunurmayada üşendim

kalorisi kaçkii aceppp bu aradaa

hoşgeldinnn yalnız degilsinnn cnm
ya bendee 85 ten 90 küsürleir gördüm süt olsun muhabbetineee

diyetisyen olmadanda başarabilirisin bir çohgumuz öle başardık ben 1 kez gittim oda devlet hastasitdi çekmeceden
çıkardıı bi liste verdi benim yaptıgımdann tek farkı yemek saatleir dgeişikti
bende pko oldugu için gittim belki faydası olur diyeeee
ama olmadıııı sendee diyetisyensiz yapanbilirisnn yani

takıl bizeee hayatını yaşaaa
aramızdaaa diyetisyen kadar bilgi sahibi insalarr
moda editörleriii
teknik servis uzmanımız bilem varrrrr

ya şu ariston reklamı sizlerdede çıkıyormuu
sinir etti beni bugün

yaptıklarımda 1 kaşık 1 lokma yedim midem şiştii
neyse yarın düzelirrr

zekiyecim sen sormuştun listeyi sanırımm
bu liste 0 yag ve şeker içeriyor cnm
ben yaptım burada bir kaç arkadaş yaptı ve herkes sonuç aldı listenen
bende son zmanlarda üstüme yapışan artılardan kurtulmak için yapıcamm
malum tatile kadar 58 olmak benim için hayal oldu
bırak 58 i 60 bile olamıycamm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kase yulaf ezmesi lıgyt süt ile

ara
1 yeşil elma

öglen
ızgara et tavuk veya balık
salata

ara
1 yeşil elme
2yk yogurt tarçınlı

akşam
haşlama veya ızgara sebze yogurt

ara
1 yeşil elma
1 çb süt

listedeki elma keisnlikle ekşi yeşil elma olmalı
süt ürünleir ise yagsız olmalı
günde 1 saat spor
1300 ve üzeri veiryorum normlade bu liste ile bakalım bu kez kaç vericemm

hoşgeldin canım bende oğlum 6-7 aylıkken başlamıştım diyete
89la başladım bende
sen istedikten sonra neden olmasın

ayrıcaa doğru şekilde beslenip bol su içersen sütün artar canım
canım benim teşekkür ederim süt olayı kafada bitiyor galiba süt olsun diye kafaya taktıkça bir türlü doymuyor bebiş ve yediklerim de sadece kilo yapıyor dolap alkolsüz bira bitkisel süt yapıcı içecekler çaylar baharatlarla dolu.. inşallah sizin gibi başarabilirim

teşekkürler masumm evet şimdi kuzenim var yanımda o da 60-69 grubundan 7 kilo verdi forumda öğrendiklerini ve neler yaptığını yazıyor..yarın başlayacağım diyete inşallah.. yakındaki hastanelerde diyetisyen ücretleri 150 ila 250 arasında değişiyor.. önce kendim başlayıp başaramazsam diyetisyene gitmeye karar verdim.. aynen bende de pko var ne yazıkki ilaç vs kullanınca kilolar iyice artıyor kilo vermek daha zor oluyor malesef

pilatesçiler sizin tubikler ne alemde

o yüzme hareketlerinden sonra bir acıyor ki sormayın kemik yaa

benim prenses de geldi
bugünki pilatesi mi de yaptım
şimdi buzlu iksirimi içicem oğlan uyanmadan değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…