80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim spor şaşmıyor ya
yürümeyi sektirsemde arada plates full yapıyorum yeni videolar indirmemm lazım
kaburgan ne almede yiyimi izloşş
kapatabiliyormusun yani

elini sallasan pko luya denk geliyor yawww
zor ama imnkansız degil cnm

ayrıca bend eidyet yaparak emzirdim ikizleirmi 1 yıl
sütümde oldu yaniii yemeylealakası yokmuş geçte olsa anladım

güzelmiş liste. yesil elmam yok. yulaf ezmeside temin edip deniyeyim bede. bu yulaf ezmesi ne oluyor. nerlerde satılıyor. müsli gibi falan paket halinde satılıyor degilmi. tşkr ederim bu arada

güzelmiş liste. yesil elmam yok. yulaf ezmeside temin edip deniyeyim bede. bu yulaf ezmesi ne oluyor. nerlerde satılıyor. müsli gibi falan paket halinde satılıyor degilmi. tşkr ederim bu arada

cnmm evet kutuda satılıyor müsli gibi
etinin lifalif ni kullanıyorum ben..
rica ederim kuzum

bugünkü menüm:

sabah:
1 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
yarım domates

ara:
10 kiraz

öglen:
1 kase ezogelin ç.
1 kase yesil salata

ara:
üzüm

akşam:
1 porsiyon türlü
1 kase yogurt

1 form çay
2 bardak iksir
bol su

ay bugun ne uzun geldi bana iş aş olmayıncamı ne. iş olsa bi dert olmasa bi dert sıkıldım iyice. akşama sünet kınagecesi var bı yakınımın. oraya gidecegim allahtan yoksa patlıycam. neyse ben hazırlanmaya gidiyorum. herkese güzel akşamlar. bu arada türluyu 1 porsiyon yedim ya şiştim. sizce cokmu birde akşam yedim off işte doymadan kalksam sonrasında doydugumu hissediyorum. bi becerebilsem bunu​

banuuuu dert ettiğin şeye bak bendesana geliyorki bukadar düşünüyorsun sandım hiç düşünmezdim ben olsam :90:
izlem canımunutmuşun beni ya olsun geç oldu temiz oldu takipteyim seni
banu senin misafirinde gelmiştir heralde bana son dakika misafiri geldi bir saat kala eşim haber verdi arkadaşının eşi tatilde yemeğe bize davet etmişsağolsun
fırında sebzeli tavuk pilav çorbam dünden vardı mücver ve sodalı börekte yaptım yanınnada salata tatlı olarak dondurma vardı dolapta onu verecem insanın ikiayağını bir papuca sokmak bu olsa gerek neyseki şimdi çay faslındayız
benim menüm ise
sabah
5i biryerde ( aktardan aldığım karışım bitmişti paket aldım çok hoşuma gitti )

öğle
domates
çavdar ek
peynir
yeşil çay (elmalı çok beğendim )

ara : yoğurt

akşam
2 mücver (çok seviyorum ya yapmışken dayanamadım )
salata

2 lt su

Bennnnnnnn gellllllllllllllllldiiimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızz hepinizi çokkk özledimm bi aksilik yoktur inşş. herkes iyidir yav bir haftalık geçmiş birikmiş geçmişe heçççç gitmiyom şinci bir dünya işim varr yıkanıcak ütülenicek kaldırılıcakk ooooooooooo bir sürü işşş...
gittik geldik hayırlısıyla erdek(ocaklar)daydık. her gece fasıldaydık kızlar süperdi dövmeler yaptırdım bir sürü fotolar çekildikk çok güzelll....ama galiba çok kötü kilo almışım pantalonlarımın hiç biri kapanmıyo eve bi geldim hüsranlardayım. aslında her akşam ızgara balık falan yemiştim ama demekki çok kaçırdım toplamda 3 kere falan dondurma yedim.bi kere waffle aldım ama yarısını bile yemedimama sebebini biliyorum geç yattık geç kalktık ekmegi çokk kaçırdım kahvaltılar yemekler gezmeler derkenn en az 3 kilo almışımdır daha tartılmadım ama bariz belli
saglık olsunn napiyimm eeeeeeeeeee sizlerdenn naberrr?
ortilerimmm nasılsınızzzzz?
deryammm karacabeydenn geçerkenn hep yollara baktım belki seni görürüm diyee
bu kör gözlerimle nasıl tanıcaksam artıkın

Kızlar iyi akşamlar
Sabah :2-3 sosis biraz ekmek
Öğlen:K fleks.
Akşam 4-5 sosis ekmek.

Kızlar ara yapamadım valla kızın bana

ya şu ariston reklamı sizlerdede çıkıyormuu
sinir etti beni bugün
bu liste 0 yag ve şeker içeriyor cnm
ben yaptım burada bir kaç arkadaş yaptı ve herkes sonuç aldı listenen

merhaba bu liste nedir acaba? kkda bulabileceğim bi link falan varmı?

erkekler ve garip anlaşılmaz huyları işte. ben yaşadıklarınızı bilmiyorum ama Allahtan sabır diliyorum sizin için. Rabbim hayırlısını versin aileniz için.

pilatesçiler sizin tubikler ne alemde

o yüzme hareketlerinden sonra bir acıyor ki sormayın kemik yaa

benim prenses de geldi
bugünki pilatesi mi de yaptım
şimdi buzlu iksirimi içicem oğlan uyanmadan değmeyin keyfime

Süper gidiyor süper
Ay o hareket cidden etkili, tir tir titriyorum yaparken nöbet geçireceğim neredeyse
Ama güçlenecek zamanla, hundred yaparken de zorlanıyorum zaten şu an bacaklarımı dikemiyorum

Bende prensese ve ağrıya rağmen yaptım, hiç aksatmadım başladığımdan beri, şu azimsiz zamanlarımda büyük başarı benim için

Tubik ne kuu

Sevdacım hoşgeldin, bende istiyorum dövme ya :84::84:
Muhazafakar beyefendiyle anlaşamadık bu konuda :84:
Koy da görelim nasıl bir şey
Sevindim canım eğlenmene, biz de bu cumartesi son kez gidip kapanışı yapacağız inşallah erdekte..Eylülde sıcak olursa havalar o başka
Sen şimdi bomba gibi bir girer, aldıklarını verirsin..Tatilde oluyor öyle sapmalar, ama eğlence, yürüyüş, yüzme derken de almıyor insan aslında ama :26:

Karacabeyin anca terminalinden geçmişindir yavrum, söyleyeydin terminalde beklerdim seni kuu

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, ben derya..
7 ay oldu burayla tanışalı ve buradaki güzel insanlar sayesinde 15 kilo verip özlediğim hayata kavuştum..Sizinde aynı şeyleri yaşamanız ve hissetmeniz dileğimle, emin olun burayı bulduğunuz için çok şanslısınız, azminiz daim olsun

hoşbulduk güzelimm valla bi tane sırtıma yaptırdım bi tanede bilegime ama bilegimdeki kalıcı sırtımdaki degil.
canım çekiyimde koyarım :) güzelim biz kendi arabamızla gittik tatile geze geze gittik karacabeyden tutta bilmem nerelere kadar dolandık yani.durup durup derya burda oturuyo diyorum benimkine yaw anladım burda oturuyoda nerde oldugunu bilmiyosunki müşteri gibi numaradan gidelim bakalım tanıcakmı seni falan diyo. bende nerden biliyim nerde oturdugunu ama sen etrafa bakın ınternet kafe varmı dıyorum hala
keşke kısmet olsaydı bi beş dakika görmeyi isterdim seni kuzum. sen iyisin inşş. canım?
inşş. eşinlede gider biraz kafa dagıtırsın canım. sorma anam benimki burda kan kusturuyo muhafazakarlıktan bana tatile gittik mi tık yokk her istedigimi giyiyorum miniler şortlar neler neler
ve gittim mayomu giydim gittik plaja bu huzursuz oldu bunun önü çok açık birazdan çıktı çıkacak falan diyo.dur dedim değişip geliyim gittim pansiyona bikinilerimi giydim geldim hahhh güzel olmuş ama dogru otur kalk dikkat et bi yerin açılmasın görünmesin diyo eee dedim bende sende ona gelmiyon buna gelmiyon ben şaşırdım dedim bunlar büyük ilerleme ama konuşsada müsade ediyo ama herşey gelene kadardı tabi geldikk bittiiii şimdi yine azrail gibi başımda 7/24

Eh ben sana ne diyeyim deli söyleseydin ya önceden arabayla geleceğinizi nereden bileyim, adres verirsim uğrardınız iki dakika dükkana
Ben otobüsle gidecekseniz erdeğe diye hiç teklif bile etmedim uğra diye, aşkolsun

Sevdacım mesut da öyle burada katı ama tatilde filan hiç karışmaz, gerçi burada da çok açtım onu eskiden tam azraildi dediğin gibi Konuşa konuşa, bak ben bu kadar baskıya gelemem diye diye alıştırdım.
Onları da böyle kabul edeceğiz
Hiç kıskanılmamayı da kaldıramam ben ha, tencere kapak durumu yani

Canlar söylemekte biraz geç kaldım ama benim unutkan aklım anca hatırladı, bime liptonun kutulu bitki çayı seti gelmiş, harika bir şey..Ben görmemiştim eşim gezerken görmüş almış hemen seviyorum diye allahım görür görmez hasta oldum. İçinde 10'ar tane bergamotlu ve elmalı yeşil çay, papatya çayı, erikli tarçınlı, narlı, yaban mersinli bitki çayı var, onlar bitince de kendi aldıklarınızı dizebilirsiniz çeşit çeşit çok şirin ve düzenli duruyor
Hemde 5 lira mıymış neymiş tam bilmiyorum, fiyat da çok uygun o kutuya ve çaylara..

Kullanmak için elimdekilerin bitmesini bekliyordum ama dayanmadım bu akşam elmalı yeşil çayı deniyorum şu anda misss gibi kokuyor

Umarım kalmıştır

Son düzenleme:

ne biliyim kuzum çok istedim ama kısmet degilmiş inş. başka sefere kısmet olursa
yok anam okan hala azrail o açılmaz ben naptıysam açamadım ama bi tatilde huzur veriyo giydigime ettigime karışmıyo o kadar aynen bende gelemem hiç kıskanmasa bu sefer daha beter sinirlenirim çünkü bende çok beterim adama azrail diyom ama gecen beni bi gördü yanından geçtim farketmedi arkasını dönüncee yeminle senden korkulur azrail gibisin diyoo.........
sen yardım cı olursan bir iki tatil fotosu koyarız :82::82:

Ne demek sevdacım, aç msni hemen

helal enişteye beaaaaaaaaa :90::90:

bende dün çay almaya çıkmıştım ya şansa bim kapalıydı 9:30 da kapamışlar :85: 2.5 tl ye elmalı yeşilçay aldım harikaaaa yarın bime çıkıym en azından bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…