pilatesçiler sizin tubikler ne alemde
o yüzme hareketlerinden sonra bir acıyor ki sormayın kemik yaa
benim prenses de geldi
bugünki pilatesi mi de yaptım
şimdi buzlu iksirimi içicem oğlan uyanmadan değmeyin keyfime
canım benim teşekkür ederim süt olayı kafada bitiyor galiba süt olsun diye kafaya taktıkça bir türlü doymuyor bebiş ve yediklerim de sadece kilo yapıyor dolap alkolsüz bira bitkisel süt yapıcı içecekler çaylar baharatlarla dolu.. inşallah sizin gibi başarabilirim
teşekkürler masumm evet şimdi kuzenim var yanımda o da 60-69 grubundan 7 kilo verdi forumda öğrendiklerini ve neler yaptığını yazıyor..yarın başlayacağım diyete inşallah.. yakındaki hastanelerde diyetisyen ücretleri 150 ila 250 arasında değişiyor.. önce kendim başlayıp başaramazsam diyetisyene gitmeye karar verdim.. aynen bende de pko var ne yazıkki ilaç vs kullanınca kilolar iyice artıyor kilo vermek daha zor oluyor malesef
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kase yulaf ezmesi lıgyt süt ile
ara
1 yeşil elma
öglen
ızgara et tavuk veya balık
salata
ara
1 yeşil elme
2yk yogurt tarçınlı
akşam
haşlama veya ızgara sebze yogurt
ara
1 yeşil elma
1 çb süt
listedeki elma keisnlikle ekşi yeşil elma olmalı
süt ürünleir ise yagsız olmalı
günde 1 saat spor
1300 ve üzeri veiryorum normlade bu liste ile bakalım bu kez kaç vericemm
güzelmiş liste. yesil elmam yok. yulaf ezmeside temin edip deniyeyim bede. bu yulaf ezmesi ne oluyor. nerlerde satılıyor. müsli gibi falan paket halinde satılıyor degilmi. tşkr ederim bu arada
ya şu ariston reklamı sizlerdede çıkıyormuu
sinir etti beni bugün
bu liste 0 yag ve şeker içeriyor cnm
ben yaptım burada bir kaç arkadaş yaptı ve herkes sonuç aldı listenen
hani yazmıştım ya geçen hafta annem telefonda ona nilgün 5 kilo verdi dedi bu tınmadı bile.o zamn da bozulmuştum ama bir şey dememiştim.dün kızdım buna bir şeyden dolayı ve aramadım da akşam arıyor sen kaç kilo vermitin annen geçen gün demişti dedim.ben de ne yapacaksın dedim.hediye alacağım kutlayalım bunu dedi.gerek yok ben kendim için yaptım hediyeye gerek yok dedi.efendim hediye olarak bana pide yaptıracakmış yaş pasta alacakmış.bi de dalga geçiyor.burnunu sürteceğim onun görür o.benimle dalga geçtiği için burnundan fitil fitil gtireceğim.
bu sfer çok pis gaza geldim
fonda da rocky nin müziği çalsa " eye of tiger" konsept tam olack
pilatesçiler sizin tubikler ne alemde
o yüzme hareketlerinden sonra bir acıyor ki sormayın kemik yaa
benim prenses de geldi
bugünki pilatesi mi de yaptım
şimdi buzlu iksirimi içicem oğlan uyanmadan değmeyin keyfime
Bennnnnnnn gellllllllllllllllldiiimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızz hepinizi çokkk özledimm bi aksilik yoktur inşş. herkes iyidir yav bir haftalık geçmiş birikmiş geçmişe heçççç gitmiyom şinci bir dünya işim varr yıkanıcak ütülenicek kaldırılıcakk ooooooooooo bir sürü işşş...
gittik geldik hayırlısıyla erdek(ocaklar)daydık. her gece fasıldaydık kızlar süperdi dövmeler yaptırdım bir sürü fotolar çekildikk çok güzelll....ama galiba çok kötü kilo almışım pantalonlarımın hiç biri kapanmıyo eve bi geldim hüsranlardayım. aslında her akşam ızgara balık falan yemiştim ama demekki çok kaçırdım toplamda 3 kere falan dondurma yedim.bi kere waffle aldım ama yarısını bile yemedimama sebebini biliyorum geç yattık geç kalktık ekmegi çokk kaçırdım kahvaltılar yemekler gezmeler derkenn en az 3 kilo almışımdır daha tartılmadım ama bariz belli
saglık olsunn napiyimm eeeeeeeeeee sizlerdenn naberrr?
ortilerimmm nasılsınızzzzz?
deryammm karacabeydenn geçerkenn hep yollara baktım belki seni görürüm diyee
bu kör gözlerimle nasıl tanıcaksam artıkın
Süper gidiyor süper
Ay o hareket ciden etkili, tir tir titriyorum yaparken nöbet geçireceğim neredeyse
Ama güçlenecek zamanla, hundred yaparken de zorlanıyorum zaten şu an bacaklarımı dikemiyorum
Bende prensese ve ağrıya rağmen yaptım, hiç aksatmadım başladığımdan beri, şu azimsiz zamanlarımda büyük başarı benim için
Sevdacım hoşgeldin, bende istiyorum dövme ya :84::84:
Muhazafakar beyefendiyle anlaşamadık bu konuda :84:
Koy da görelim nasıl bir şey
Sevindim canım eğlenmene, biz de bu cumartesi son kez gidip kapanışı yapacağız inşallah erdekte..Eylülde sıcak olursa havalar o başka
Sen şimdi bomba gibi bir girer, aldıklarını verirsin..Tatilde oluyor öyle sapmalar, ama eğlence, yürüyüş, yüzme derken de almıyor insan aslında ama :26:
Karacabeyin anca terminalinden geçmişindir yavrum, söyleyeydin terminalde beklerdim seni kuu
hoşbulduk güzelimm valla bi tane sırtıma yaptırdım bi tanede bilegime ama bilegimdeki kalıcı sırtımdaki degil.
canım çekiyimde koyarım :) güzelim biz kendi arabamızla gittik tatile geze geze gittik karacabeyden tutta bilmem nerelere kadar dolandık yani.durup durup derya burda oturuyo diyorum benimkine yaw anladım burda oturuyoda nerde oldugunu bilmiyosunki müşteri gibi numaradan gidelim bakalım tanıcakmı seni falan diyo. bende nerden biliyim nerde oturdugunu ama sen etrafa bakın ınternet kafe varmı dıyorum hala
keşke kısmet olsaydı bi beş dakika görmeyi isterdim seni kuzum. sen iyisin inşş. canım?
inşş. eşinlede gider biraz kafa dagıtırsın canım. sorma anam benimki burda kan kusturuyo muhafazakarlıktan bana tatile gittik mi tık yokk her istedigimi giyiyorum miniler şortlar neler neler
ve gittim mayomu giydim gittik plaja bu huzursuz oldu bunun önü çok açık birazdan çıktı çıkacak falan diyo.dur dedim değişip geliyim gittim pansiyona bikinilerimi giydim geldim hahhh güzel olmuş ama dogru otur kalk dikkat et bi yerin açılmasın görünmesin diyo eee dedim bende sende ona gelmiyon buna gelmiyon ben şaşırdım dedim bunlar büyük ilerleme ama konuşsada müsade ediyo ama herşey gelene kadardı tabi geldikk bittiiii şimdi yine azrail gibi başımda 7/24
Eh ben sana ne diyeyim deli söyleseydin ya önceden arabayla geleceğinizi nereden bileyim, adres verirsim uğrardınız iki dakika dükkana
Ben otobüsle gidecekseniz erdeğe diye hiç teklif bile etmedim uğra diye, aşkolsun
Sevdacım mesut da öyle burada katı ama tatilde filan hiç karışmaz, gerçi burada da çok açtım onu eskiden tam azraildi dediğin gibiKonuşa konuşa, bak ben bu kadar baskıya gelemem diye diye alıştırdım.
Onları da böyle kabul edeceğiz
Hiç kıskanılmamayı da kaldıramam ben ha, tencere kapak durumu yani
ne biliyim kuzum çok istedim ama kısmet degilmiş inş. başka sefere kısmet olursa
yok anam okan hala azrail o açılmaz ben naptıysam açamadım ama bi tatilde huzur veriyo giydigime ettigime karışmıyo o kadar aynen bende gelemem hiç kıskanmasa bu sefer daha beter sinirlenirim çünkü bende çok beterim adama azrail diyom ama gecen beni bi gördü yanından geçtim farketmedi arkasını dönüncee yeminle senden korkulur azrail gibisin diyoo.........
sen yardım cı olursan bir iki tatil fotosu koyarız :82::82:
Süper gidiyor süper
Ay o hareket cidden etkili, tir tir titriyorum yaparken nöbet geçireceğim neredeyse
Ama güçlenecek zamanla, hundred yaparken de zorlanıyorum zaten şu an bacaklarımı dikemiyorum
Bende prensese ve ağrıya rağmen yaptım, hiç aksatmadım başladığımdan beri, şu azimsiz zamanlarımda büyük başarı benim için
Tubik ne kuu
Sevdacım hoşgeldin, bende istiyorum dövme ya :84::84:
Muhazafakar beyefendiyle anlaşamadık bu konuda :84:
Koy da görelim nasıl bir şey
Sevindim canım eğlenmene, biz de bu cumartesi son kez gidip kapanışı yapacağız inşallah erdekte..Eylülde sıcak olursa havalar o başka
Sen şimdi bomba gibi bir girer, aldıklarını verirsin..Tatilde oluyor öyle sapmalar, ama eğlence, yürüyüş, yüzme derken de almıyor insan aslında ama :26:
Karacabeyin anca terminalinden geçmişindir yavrum, söyleyeydin terminalde beklerdim seni kuu
Canlar söylemekte biraz geç kaldım ama benim unutkan aklım anca hatırladı, bime liptonun kutulu bitki çayı seti gelmiş, harika bir şey..Ben görmemiştim eşim gezerken görmüş almış hemen seviyorum diye allahım görür görmez hasta oldum. İçinde 10'ar tane bergamotlu ve elmalı yeşil çay, papatya çayı, erikli tarçınlı, narlı, yaban mersinli bitki çayı var, onlar bitince de kendi aldıklarınızı dizebilirsiniz çeşit çeşit çok şirin ve düzenli duruyor
Hemde 5 lira mıymış neymiş tam bilmiyorum, fiyat da çok uygun o kutuya ve çaylara..
Kullanmak için elimdekilerin bitmesini bekliyordum ama dayanmadım bu akşam elmalı yeşil çayı deniyorum şu anda misss gibi kokuyor
Umarım kalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?