helal enişteye beaaaaaaaaa:90::90:
sevda 12 kg nekadar farketmiş çok güzel yaaaa
sagol canım benim fark etmiş mi cidden çok sagoll canımm
deryaaaaa sen 92 ile mi başlamıştın kuzum 20 kg verdin hemi 7 ayda ben niye veremiyorum yaaaaaaaaa ortimmm beni vur öldür ama 20 kg vermeden yakamı bırakma etim kemiğim senin
hemde baya yüzün özellikle dahada güzelleşmiş genelden vermişsin ama sakınnnn şımarma (ben gibi )böyle devam
açım desem
sıcak desem
canım sıkılıyor desem
kızım hala uyanık desem
hiçte susmuyor desem
buzdolabında dondurma var desem
ne dersiniz
Yok ortim aynı verdik biz seninle, burayla tanıştığımda 87 kilo idim, 7 ayda 15 verdim yani aynı senin gibi
Ben azimsizim ya bu aralar nerelerden geldiğimi görmek için çizelgemi öyle düzenledim
92'den 87'ye geçen sene düştüm yavrum..
Ah bilsem fayda edeceğini hadi ortim şaha kalkıyoruz diyeceğim ama güvenemiyorum kendime, çok azimsizim çok
Kelin ilacı olsa başına sürer modeliyim şu anda
açım desem
sıcak desem
canım sıkılıyor desem
kızım hala uyanık desem
hiçte susmuyor desem
buzdolabında dondurma var desem
ne dersiniz
saat gecenin körü desem
bu saatte olmaz desem
git eline bi soguk su al iç desem
çokta canın çektiyse yarın sabah yersin desem
o buzdolabından uzak durrrr desemm
ne dersinn................
ortim ya bende 96 dan bu kg ya düştüm ama 3 senede :90:
baya bir yavaşım yani hani karar veri puygulayan bir iradem yok bu gevşeklikle sayenizde bukadar verdim senin şurda 2 kg var haksızlık etme kendine sporda olsun azimlisin
yavaş olsun ama vereyim ideal kg ma ulaşayım
dondurma isteğimi frenledim bak :87:
kızlarr aklıma gelmişken yazıym
pencerelere su koyuyorum kuşlar için ama aklıma sokak hayvanları anca geldi bunaltıcı sıcaklarda hayvanları da unumayalım kapımızın önüne su koyalım lütfen
Sehercim her sabah ilk işim dükkanın önüne bir ağacın altına bir kap su koymak, devirmesinler diye kuytuya koyduğum halde veletler vurup deviriyorlar, ama bir yakalarsam var ya allah yarattı demeyeceğim
Evinin ya da dükkanının önü müsait olan herkes bunu unutmamalı, onlar bizim gibi yaşamak için gerekli olan temel ihtiyaçlarını dile getirebilecek şansa sahip değiller, bir de bu açıdan bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?