80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryaaaaa sen 92 ile mi başlamıştın kuzum 20 kg verdin hemi 7 ayda ben niye veremiyorum yaaaaaaaaa ortimmm beni vur öldür ama 20 kg vermeden yakamı bırakma etim kemiğim senin

kızlarrr geçen senekii fotolarda 2009 yazıyo ama tarihi ve saati ayarlı degildi makinenin yeni almıştık becerememiştim bi türlü bende çok önemsemedim yani
yani ilk üç 2010
son üç 2011
:87::87::87::87:

deryaaaaa sen 92 ile mi başlamıştın kuzum 20 kg verdin hemi 7 ayda ben niye veremiyorum yaaaaaaaaa ortimmm beni vur öldür ama 20 kg vermeden yakamı bırakma etim kemiğim senin

Yok ortim aynı verdik biz seninle, burayla tanıştığımda 87 kilo idim, 7 ayda 15 verdim yani aynı senin gibi
Ben azimsizim ya bu aralar nerelerden geldiğimi görmek için çizelgemi öyle düzenledim
92'den 87'ye geçen sene düştüm yavrum..

Ah bilsem fayda edeceğini hadi ortim şaha kalkıyoruz diyeceğim ama güvenemiyorum kendime, çok azimsizim çok
Kelin ilacı olsa başına sürer modeliyim şu anda

açım desem
sıcak desem
canım sıkılıyor desem
kızım hala uyanık desem
hiçte susmuyor desem
buzdolabında dondurma var desem
ne dersiniz

hemde baya yüzün özellikle dahada güzelleşmiş genelden vermişsin ama sakınnnn şımarma (ben gibi )böyle devam

ahhh canımm çok sagol eksik olma inşş.
yok merak etme şımarmam zaten önümde kocaaaa bi göbek duruyo
o orda durdugu sürece sımarmam

açım desem
sıcak desem
canım sıkılıyor desem
kızım hala uyanık desem
hiçte susmuyor desem
buzdolabında dondurma var desem
ne dersiniz

saat gecenin körü desem
bu saatte olmaz desem
git eline bi soguk su al iç desem
çokta canın çektiyse yarın sabah yersin desem
o buzdolabından uzak durrrr desemm
ne dersinn................

Son düzenleme:

ortim ya bende 96 dan bu kg ya düştüm ama 3 senede :90:
baya bir yavaşım yani hani karar veri puygulayan bir iradem yok bu gevşeklikle sayenizde bukadar verdim senin şurda 2 kg var haksızlık etme kendine sporda olsun azimlisin
yavaş olsun ama vereyim ideal kg ma ulaşayım
dondurma isteğimi frenledim bak :87:

saat gecenin körü desem
bu saatte olmaz desem
git eline bi soguk su al iç desem
çokta canın çektiyse yarın sabah yersin desem
o buzdolabından uzak durrrr desemm
ne dersinn................

çok güldüm ya bi koşu su alıp geliym ben

Helal ortime
Kim demiş ona azimsiz diye, bu sıcaklarda gecenin bir yarısı bu krizlere karşı geliyor işte, öyle ya da böyle yolun sonunu görecek kadar azimli benim ortim

Buradaki bütün hatunlar öyleyiz, bu hafta listeyi coşturacağız hissediyorum
Sadece biraz moral ve enerji, herkes bizi örnek gösterecek, kendi tarzımızla hayran bırakacağız, artık hayatı yaşama sırası bize gelecek, olacak kızlar olacak

kızlarr aklıma gelmişken yazıym
pencerelere su koyuyorum kuşlar için ama aklıma sokak hayvanları anca geldi bunaltıcı sıcaklarda hayvanları da unumayalım kapımızın önüne su koyalım lütfen

Sehercim her sabah ilk işim dükkanın önüne bir ağacın altına bir kap su koymak, devirmesinler diye kuytuya koyduğum halde veletler vurup deviriyorlar, ama bir yakalarsam var ya allah yarattı demeyeceğim
Evinin ya da dükkanının önü müsait olan herkes bunu unutmamalı, onlar bizim gibi yaşamak için gerekli olan temel ihtiyaçlarını dile getirebilecek şansa sahip değiller, bir de bu açıdan bakalım..

çok güzel ifade ettin canım inanıyorum ki herkes bu konuda duyarlı olacaktır ...
ben müsadenizi istiym uzun uzanıym belki uyurum
iyigeceler canlar

sevda hoşgeldin canım ne güzel tatilin zevkli gecmiş.
valla resmen gençleşmişsin yaavv. yüzündede degişim var incelmiş. ahh o göbekler yokmu o göbekler. hergun bakıyorum ben benimkine nezamn küçülcek diye

ya kızlar bişey diyecegim size. daha dogrusu isteyecegim.
benim hergun yazdıgım menülerimi inceleyip bana yorum yaparmısınız. ben uyguladıklarımla kaçamk yapmasamda kilo veremiyorum artık. bişeyler deyin sunu soyle yap bunu böyle yap deyin. inanın eski hevesim yok artık. çünkü bi çok seyden ödün versemde kilo veremiyorum. ve ben artık incecik olup herkesin karşına cıkmak istiyorum. bugun dugunde okadar rahatsızdımki. önümüz ramazan bi su birde corbayla doyan ben ramazanda kilo veremiyorum. allahtan almıyorumda. ancak bu yıl degiştirdigim beslenme seklimle eminim ramazandada veririm. gecen yılla kıyaslayınca hiç ayırt etmez yerdim. çok yemiyorum neden böyle derdim. yasaklar ramazandada devam edeck böylelikle bende farkı görecegim inş. ufff ya cok sıkkınım kendimi böyle incecik dusunuyorumda içim gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…