yaz tabi canım bende artık yazmayı düşünüyorum evet fırsat buldukça yorum yapalım bu olmamış diyelim yada onun yanında bu yenmez diyelim falan yaparız tabiki canım sen müsade ettikten sonra sıkıntı yokkya kızlar bişey diyecegim size. daha dogrusu isteyecegim.
benim hergun yazdıgım menülerimi inceleyip bana yorum yaparmısınız. ben uyguladıklarımla kaçamk yapmasamda kilo veremiyorum artık. bişeyler deyin sunu soyle yap bunu böyle yap deyin. inanın eski hevesim yok artık. çünkü bi çok seyden ödün versemde kilo veremiyorum. ve ben artık incecik olup herkesin karşına cıkmak istiyorum. bugun dugunde okadar rahatsızdımki. önümüz ramazan bi su birde corbayla doyan ben ramazanda kilo veremiyorum. allahtan almıyorumda. ancak bu yıl degiştirdigim beslenme seklimle eminim ramazandada veririm. gecen yılla kıyaslayınca hiç ayırt etmez yerdim. çok yemiyorum neden böyle derdim. yasaklar ramazandada devam edeck böylelikle bende farkı görecegim inş. ufff ya cok sıkkınım kendimi böyle incecik dusunuyorumda içim gidiyor.
sevda hoşgeldin canım ne güzel tatilin zevkli gecmiş.
valla resmen gençleşmişsin yaavv. yüzündede degişim var incelmiş. ahh o göbekler yokmu o göbekler. hergun bakıyorum ben benimkine nezamn küçülcek diye
sevvvvda gelmişşşş hoşgelmişşşş sohbeti KAÇIRDIM YAAA GEÇMİŞ YAPARKENNNN
ORTİMMMM GÖRDÜM FOTOLARI WALLA SÜPERSİN EVT Bİ 5 YAŞ GENÇLEŞMİŞ DURUYON WALLLAAA...AMA ŞIMARMAK YOKKKK BEN BU HAFTA DİYET MİYET YAPMIOMMMM MOTİVASYON VAR AMA İRADE YOKKK KULAĞIMI ÇEKİNNNNNNNN HAFTA SONUNA MERSİNE GİDİOS ARTIK NOLUR TOPARLAYIN BENİİİİİİİİİİİ
aysecigim nasılsın. cok girmiyorsun bu aralar sanki. nerelerdesin hersey yolundamı
kızlarrrrr bu arada demeyi unuttumm bugünn gittimm ve saçlarımı kestirdim veee hürremin rengine boyattımm
bir iki boyamaya renk tam oturucak ama şimdi bile çok yakın bi renk elde etti kuaförüm
kızlarrrrr bu arada demeyi unuttumm bugünn gittimm ve saçlarımı kestirdim veee hürremin rengine boyattımm
bir iki boyamaya renk tam oturucak ama şimdi bile çok yakın bi renk elde etti kuaförüm
canım merhabaaa ya ben bu ara evi sadece yatmaya kullanıom desem yeri var annemde halamda dışarda derken giremiom pekkk ama burdan kopmak yaramıo bana biliomm...
yeni saç ranginide göremek isteriz ama. güle güle kullan. bende hep sarı yaptırıyordum. tabi bana kahveye yakın bi sarı oluyordu kendi saçım siyah oldugu için. 2 gün önce kuaforumunde gazlamasıyla aralara sık röfle yaptırdım tam sarı oldum. ama begendim yani. birde su dipler cıkmasa hemen
sağoll canımmm ama ben şımardım ve bu bana yaramadı evet inceldim sıkılaştım zayıfladım hafifledim ama halaaa şişkoyum ve gbeğim var selülüitlerim varr gö ler almış başını gitmişşş kollarım kalınnnn yani vermem gereken 20 kilo varr ama ben bugün 4-5 tane afyon lokumu yedimmmmmmmmm mantı yedim .................:18::18::18::18::18::18:
yeni saç ranginide göremek isteriz ama. güle güle kullan. bende hep sarı yaptırıyordum. tabi bana kahveye yakın bi sarı oluyordu kendi saçım siyah oldugu için. 2 gün önce kuaforumunde gazlamasıyla aralara sık röfle yaptırdım tam sarı oldum. ama begendim yani. birde su dipler cıkmasa hemen
şişko falan degilsinnama sonradan pişman olucan şeyleri yeme
hepimizin var göbegi selüliti zartı zurtu inşş. gidicek hangimiz istiyoruz bunlarla yaşamayı ama olsun saglık olsun
evet doğru ama gün içerisinde yememem gereken bişeyi yedimmi hemen o gün diyet psikolojisinden çıkom ama artık yapmicammm yarın güzel bi başlangıç olsun hepimize ok??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?