80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaz tabi canım bende artık yazmayı düşünüyorum evet fırsat buldukça yorum yapalım bu olmamış diyelim yada onun yanında bu yenmez diyelim falan yaparız tabiki canım sen müsade ettikten sonra sıkıntı yokk

hoşbuldukk canımmm
ayy teşekkür ederim o senin kendi güzelligin canım. hayy benn o göbeklerinnn ...............................
hiç sormaaa hiçç başım belada bu göbekle bi gittim geldimm araba tekeriydi kamyon tekeri oldu çıktı mübarek ne nankör bi vücudum var gidecek inşş. canımm hiç bişi kalmicakk....... ben pazartesiden itibaren sıkı yönetime geçiyorumm yoksa böyle olmicakk.........

sevvvvda gelmişşşş hoşgelmişşşş sohbeti KAÇIRDIM YAAA GEÇMİŞ YAPARKENNNN

ORTİMMMM GÖRDÜM FOTOLARI WALLA SÜPERSİN EVT Bİ 5 YAŞ GENÇLEŞMİŞ DURUYON WALLLAAA...AMA ŞIMARMAK YOKKKK BEN BU HAFTA DİYET MİYET YAPMIOMMMM MOTİVASYON VAR AMA İRADE YOKKK KULAĞIMI ÇEKİNNNNNNNN HAFTA SONUNA MERSİNE GİDİOS ARTIK NOLUR TOPARLAYIN BENİİİİİİİİİİİ

hoşbuldukkkk ortimmmmmm
canım benim çok sagolll idare eder işte:)
ben bu hafta hiç kasmicam biliyorum farkındayım aldım bayagı kilo ama pazartesiden itibaren çok sıkı tutucam işi
tabi kasmicam derken ne bulursam yicem anlamına gelmiyo bu
sen nasılsın canım iyisin inşşş.

kızlarrrrr bu arada demeyi unuttumm bugünn gittimm ve saçlarımı kestirdim veee hürremin rengine boyattımm
bir iki boyamaya renk tam oturucak ama şimdi bile çok yakın bi renk elde etti kuaförüm

Son düzenleme:
kızlarrrrr bu arada demeyi unuttumm bugünn gittimm ve saçlarımı kestirdim veee hürremin rengine boyattımm
bir iki boyamaya renk tam oturucak ama şimdi bile çok yakın bi renk elde etti kuaförüm

canım güle güle kullan bende kızıldan önce o rengi kullanmıştımm güzel bi renk ama sürekli makyaj istiyor.... ben pasaklı da kaş bıyıktan bile acizim bazen mesela şu an makyaja zaman bile olmuoo die kızıla döndümmm bu arada ben foto eklemiştim görmedin kuzuuuu....

oooooooo hatunnn maşallahh fıstık olmuşsun
hem etekte çok yakışmış güle güle giy canım.
bu arada saçının önündeki örgü çok hoş olmuş çok degişik bi hava katmış sana..
çok begendim canım maşallah

sağoll canımmm ama ben şımardım ve bu bana yaramadı evet inceldim sıkılaştım zayıfladım hafifledim ama halaaa şişkoyum ve gbeğim var selülüitlerim varr gö ler almış başını gitmişşş kollarım kalınnnn yani vermem gereken 20 kilo varr ama ben bugün 4-5 tane afyon lokumu yedimmmmmmmmm mantı yedim .................:18::18::18::18::18::18:

yeni saç ranginide göremek isteriz ama. güle güle kullan. bende hep sarı yaptırıyordum. tabi bana kahveye yakın bi sarı oluyordu kendi saçım siyah oldugu için. 2 gün önce kuaforumunde gazlamasıyla aralara sık röfle yaptırdım tam sarı oldum. ama begendim yani. birde su dipler cıkmasa hemen

canım merhabaaa ya ben bu ara evi sadece yatmaya kullanıom desem yeri var annemde halamda dışarda derken giremiom pekkk ama burdan kopmak yaramıo bana biliomm...

inan o gezmeler mahvediyor bizi. ben evdeyken gayet iyiyim ama bi kaç saga sola gideyim dengem degişiyor. asla yemem dediklerimi yerken buluyorum kendimi. ama bu aralar cok dusunmeye basladım. zayıfladıgımı istedigim şeyleri giyebildigimi. hayal ediyorum sürekli ve bu beni azimlendiriyor. ama oyle böyle gidecek buna eminim kurtulacagız bu kilolardan.

güle güle kullan canım eminim çok yakışmıştır
bizde görmek isteriz anam
koyda görekk bakalım diplerin çıkmışmı hemen
keşke bugün çekilseydim hazır makyaj hazır fön hazır boya hersey hazır bi ben foto çekmeyi akıl edemedim neyse yarın çekerim inş. bi aksilik çıkmazsa

şişko falan degilsinn ama sonradan pişman olucan şeyleri yeme
hepimizin var göbegi selüliti zartı zurtu inşş. gidicek hangimiz istiyoruz bunlarla yaşamayı ama olsun saglık olsun

sende güle güle kullaannn ama benim favorim her zaman sarııııııı ama çok yıpranmıştı saçlarım röfledennn o yüzden döndüm tek rengee

şişko falan degilsinn ama sonradan pişman olucan şeyleri yeme
hepimizin var göbegi selüliti zartı zurtu inşş. gidicek hangimiz istiyoruz bunlarla yaşamayı ama olsun saglık olsun

evet doğru ama gün içerisinde yememem gereken bişeyi yedimmi hemen o gün diyet psikolojisinden çıkom ama artık yapmicammm yarın güzel bi başlangıç olsun hepimize ok??????????

evet doğru ama gün içerisinde yememem gereken bişeyi yedimmi hemen o gün diyet psikolojisinden çıkom ama artık yapmicammm yarın güzel bi başlangıç olsun hepimize ok??????????

ben yavas yavas adapte olucam birden sıkarsam bıkarım çünkü o yüzden azalta azalta gidicem ama yarın meyve sebze agırlıklı beslenicem........ sende basarıcaksın merak etme hepimiz başarıcaz inşşş.

bende kaçarr iyi gecelerrr:80::80::80::80:
yarın sabah ilk gelenede gü-nay-dınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…