80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııınnnnn :))))))
en erkenci benim demekki. bayılıyorum sizin sohbetlerinize. geçmişi okudum ne güzel samimi ve içten yazıyorsunuz. sizinle olmak çok güzel
dünkü menüm
1 kupa form çay
sabah:3 tahıllı ekmek pizzası
domates salatalık 1 kupa çay
öğle: yeşil elma
ara:7 köfte 3 dilim pide
akşam: 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt
dışarıda olunca menüde saatlerde şaşıyor
herkese mutlu bir gün diliyoruuummmm

hoşgeldin canım aramıza

elini sallasan pko luya denk geliyor yawww
zor ama imnkansız degil cnm

ayrıca bend eidyet yaparak emzirdim ikizleirmi 1 yıl
sütümde oldu yaniii yemeylealakası yokmuş geçte olsa anladım

evet yediklerinle özellikle annelerin aman şunu ye süt olur bunu ye süt olur diye verdikleriyle pek ilgisi yok.bana doktorum demişti.sakın yeme diye bazı şeyleri kadın doğum doktoru.iyice kilo yapar sende bol su iç dedi.en tehlike dönem süt olsn diye herşeyi tıkıyolar insana

Günaydin Kizlaaaaaar

Lay Lay Layyy Lay Lay Layyy

2.Günlük Lapa Time'ma Ba$lami$ Bulunmaklardayim :87:
Ilk Defa Büyük Bir I$tahLa Yedim Kahvaltidaki Lapami :90:

Pazartesi Tartida Hicte Ho$ Olmayan Bir Rakam Gördüm Eger
Kacamak Yapmadan Sirf Lapami Yiyerek Dayanabilirsem Cuma Günü
O Cirkin Rakama Bye Bye Diyecegimden Eminim :86:

Umarim Herkezin Diyeti Tikirinda Gidiyordur ..

Yarin Lapa Yapmak Isteyenler Bana Katilabilirler .. Yarinda Yapacagim Malum ..
Cumaya Emin Bir Adimla Merhaba Demek Isteyenleriii Bekliyorummm

Lapa Lapa Lapaaa .. Lapa Lapa Lapaaa

afiyet olsun canim,ne tesadüf bende bugün lapa yapiyorum ama ben yarin yapmiycam 2 gün zor geliyo bana,bende az önce bir kasik yogurtla yedim lapami yaninada bir domates ve bir salatalik,gazamiz mübarek olsun :)

afiyet olsun canim,ne tesadüf bende bugün lapa yapiyorum ama ben yarin yapmiycam 2 gün zor geliyo bana,bende az önce bir kasik yogurtla yedim lapami yaninada bir domates ve bir salatalik,gazamiz mübarek olsun :)

Ohhh sanada afiyet olsun ablacimmm

Ben sadece domates yedim yaninda .. yogurtsuz yemeye cali$cam ..

dün ödem atma cayimi yaptim bugünde Lapami yapiyorum .. bu hafta baya bi diyet modundayim
Insallah böyle devam eder :81:

sevdacım hoş geldin resimler arasındaki fark bariz belli...yeni saçını güle güle kullan yeni saçın ve dövmelerinle resmini eklersin artık...

Canımm, seni böyle eski burcu olarak görmek ne güzel :81::81:
Ben sana 2 gün fazla demiştim ama gene de sen bilirsin, lapa bittiğinde gözün dönmesin de

Filizcim yarın plateste tam 1 haftam dolacak, inan psikolojik mi bilmiyorum ama daha düz hissediyorum karnımı, belki de dik durmayı öğrettiğindendir bilmiyorum, ama ölçülerimi 1 hafta sonra alacağım, asıl fark 1 aylıkken olur sanırım, 22 ağustosta
Ama o rahatlamalar, kas ağrıları inan o bile insanın iyi hissetmesine yetiyor.. Bizim gibi 2-3 kilosu kalanla hiç vakit kaybetmeden başlasın bence, ben de zor başladım ama geç oldu temiz oldu, bırakacağımı hiiiç sanmıyorum

Yahu senin şu kayınvalidene sinir oluyorum iyiden iyiye..Nasıl hareketler onlar öyle
Keşke bakıcı tutma imkanınız olsa da böyle mecburiyetler olmasa..Eminim psikolojin çok daha rahat olurdu..

[QUOTE=AcapellaSoul;20246788]Canımm, seni böyle eski burcu olarak görmek ne güzel :81::81:
Ben sana 2 gün fazla demiştim ama gene de sen bilirsin, lapa bittiğinde gözün dönmesin de

Filizcim yarın plateste tam 1 haftam dolacak, inan psikolojik mi bilmiyorum ama daha düz hissediyorum karnımı, belki de dik durmayı öğrettiğindendir bilmiyorum, ama ölçülerimi 1 hafta sonra alacağım, asıl fark 1 aylıkken olur sanırım, 22 ağustosta
Ama o rahatlamalar, kas ağrıları inan o bile insanın iyi hissetmesine yetiyor.. Bizim gibi 2-3 kilosu kalanla hiç vakit kaybetmeden başlasın bence, ben de zor başladım ama geç oldu temiz oldu, bırakacağımı hiiiç sanmıyorum

Yahu senin şu kayınvalidene sinir oluyorum iyiden iyiye..Nasıl hareketler onlar öyle
Keşke bakıcı tutma imkanınız olsa da böyle mecburiyetler olmasa..Eminim psikolojin çok daha rahat olurdu..
[/QUOTE]

Melegim ben ilk defa yapmiyorum ki .. o yüzden telaslanma bana bisi olmaz :82:

günaydın zeynepcigim
tickers ın ne kadar hos olmuş ya bayıldım valla.
acaba bi anlamı varmıki
Vallahi Ablacım Hiçbir Anlamı Yok Şuanlık Olmazda Sanırım
günaydın haftanın 1. si nasıl gidiyor bu hafta

Bu Hafta Birinci Oldum Diye İyice Şımarmış OLucamki Kıtlıktan Çıkmışcasına Yiyorum :18::18:
Şuanda Fark Ettimki Yarın Perşembe Ve Ben Dikkat Edersem 1 Kg Verebilirm Bu Haftada Sanırım
Yani İnşallah Boğazıma Dur Diyebilirm

Son düzenleyen: Moderatör:
Derya Ablacığım Bitki Çayı Setinden Sipariş Verdim Dün Görmüştüm İnşallah Kalmıştır
Dikkat Etmemiştim Buna Ne Diye
Kendi Kendime Söylendim Hatta
Bu Siyah Sallama ÇayLarın Yeri Niye Diğerlerinin Yanında Değil Diye
Dikkat Etseydim ALırdım Kesin :90:

Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?

kızlar ne kadar yoğun bir trafik bu oku oku bitiremedim daha dün msj yazmıştım iyi kaynatmışsınızz,ben netten dijital baskül istemiştim dün geldi,önceki tartımla 2 kilo farklı gösteriyor biraz moralm bozuldu ama yılmak yok

Merhaba kızlar saat kaç oldu hala kahvaltı yapmaadım
Canım Neden Kahvaltı Yapmadın Bişey Falanmı Oldu Yoksa Canınmı İstemiyor :44:
Canın İstemiyorsa Zorlada Azda Olsa Bişeyler Yemelisin
Yediklerinden Hemen Kısmamalısınki Sağlıklı Kalıcı Bir Zayıflama Olsun

v oğluşuma akülü araba aldık.akşamları onu sahile çıkarıyoruz bizde yanında yürüyoruz.benim eşimde tombiş Allah tan boyu var bizede iyi oluyo.hem oğluşum mutlu oluyo hemde biz spor yapmış oluyoruz.kızlar kilo kaybım yok ama vücudumda sıkılaşma oluyo giydiklerimden anlıyorum.artık 44 beden eteklerim bol geliyo güzel durmuyo 42 bedenleri giyiyorum.inşallah yakında 40 beden eteklerde alırım lendime dolabımdakiler hep 44-42.40 beden almak nasıl bi duygu onu uzun süredir bilmiyorum en son lisedeyken falan almıştım heralde.şimdi heveslendim gaza geldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…