merhaba kızlar
aranıza 4 aylık kızımla beraber katılmak istioruz
bugün tartıda 89.5 kilo olduğumu görünce size katılmanın bana iyi geleceğini düşündüm.
süt olsun diye yemekten 84 ten bu kiloya geldim.ama yinede mama desteğide veriyorum.
umarım birgün bende sizlerin kilo çizelgelerinzdeki başarılı rakamlara ulaşırım.
diyetisyene gitmek istiyorum.şu anda araştırıyorum.
istanbulda olup göztepe civarında diyetisyene giden varsa önerebilirmisnz?
ama çok uzakta olupta diyetisyeninden memnunolan varsa gitmeye razıyım
elini sallasan pko luya denk geliyor yawww
zor ama imnkansız degil cnm
ayrıca bend eidyet yaparak emzirdim ikizleirmi 1 yıl
sütümde oldu yaniii yemeylealakası yokmuş geçte olsa anladım
afiyet olsun canim,ne tesadüf bende bugün lapa yapiyorum ama ben yarin yapmiycam 2 gün zor geliyo bana,bende az önce bir kasik yogurtla yedim lapami yaninada bir domates ve bir salatalik,gazamiz mübarek olsun :)Günaydin Kizlaaaaaar
Lay Lay Layyy Lay Lay Layyy
2.Günlük Lapa Time'ma Ba$lami$ Bulunmaklardayim :87:
Ilk Defa Büyük Bir I$tahLa Yedim Kahvaltidaki Lapami :90:
Pazartesi Tartida Hicte Ho$ Olmayan Bir Rakam GördümEger
Kacamak Yapmadan Sirf Lapami Yiyerek Dayanabilirsem Cuma Günü
O Cirkin Rakama Bye Bye Diyecegimden Eminim :86:
Umarim Herkezin Diyeti Tikirinda Gidiyordur ..
Yarin Lapa Yapmak Isteyenler Bana Katilabilirler .. Yarinda Yapacagim Malum ..
Cumaya Emin Bir Adimla Merhaba Demek Isteyenleriii Bekliyorummm
Lapa Lapa Lapaaa .. Lapa Lapa Lapaaa
sagol canım benim fark etmiş mi cidden çok sagoll canımm
afiyet olsun canim,ne tesadüf bende bugün lapa yapiyorum ama ben yarin yapmiycam 2 gün zor geliyo bana,bende az önce bir kasik yogurtla yedim lapami yaninada bir domates ve bir salatalik,gazamiz mübarek olsun :)
Günaydin Kizlaaaaaar
Lay Lay Layyy Lay Lay Layyy
2.Günlük Lapa Time'ma Ba$lami$ Bulunmaklardayim :87:
Ilk Defa Büyük Bir I$tahLa Yedim Kahvaltidaki Lapami :90:
Pazartesi Tartida Hicte Ho$ Olmayan Bir Rakam GördümEger
Kacamak Yapmadan Sirf Lapami Yiyerek Dayanabilirsem Cuma Günü
O Cirkin Rakama Bye Bye Diyecegimden Eminim :86:
Umarim Herkezin Diyeti Tikirinda Gidiyordur ..
Yarin Lapa Yapmak Isteyenler Bana Katilabilirler .. Yarinda Yapacagim Malum ..
Cumaya Emin Bir Adimla Merhaba Demek Isteyenleriii Bekliyorummm
Lapa Lapa Lapaaa .. Lapa Lapa Lapaaa
deryacım pilates sende fark etti mi?incelme hissettin mi?
dün kv gittim oğluşum hiç konuşmadı sitem yapıyor daha 11 aylık ama nasılda herşeyden anlıyorlar küsmüş resmen kucağımdan inmiyor ama suratı asık ve sus pus duruyor babası çağrıyor gitmiyor...saat 22:00 gibi yatıracağız ben veeşim çok özledik sevmek istiyoruz ama ara sürekli kv. ve kb. gel gel babannesi kurban olsun bak bana nasıl geliyor dedi gell gel gezdiriyim seni falan alıyorlar kucağımdan.bakkalın eşide çok ii bakıyor babannsi görüyoruz kimse onun gibi bakamaz diyor.ne demek benim annem 10 aydır bakıyor kimse bu şekil övmedi daha kaçıncı gün böyle oluyor.bende sinirlendim tabi ki ii bakacak canı kanı asla bir bakıcıya değişmem annaneyi babanneyi sonuçta torunnları annem o gün hasta olur da bişey yiyemezse morali bozulur alternatif bişeyler hazırlar o yemedikçe kendide yemez ama bir bakıcı öyle mi yapar dedim.doğru diyo...neyse kb geldi yine aldı benden sinirlendim bu kadar da olmazki şuarada seveceğim sayılı saatler tüm gün olnlarla hala alıyorlar benden dedim sinirimden ağlayıp eve gittim eşim gördü kızıyor bunun için ağlanır mı konuş iste kaç kere söyleyeceğim hep aynı şey dedim.sonra bakkalın eşi kv söylemiş.kv filiz al oğlanı özlemişsinsir uyuyana kadar sev diyor....sadece ya sabır çekiyorum.gece yanımıza aldım sabaha doğru 3,5-4 gibi kalkrı eğilip bir bana bakıyor gözlerim açık mı diye bir babasına,geliyor benim üstüme doğru yatıyor dönüyor babasının göbeğine yatıyor ezan okunana kadar uyumadı bizi izledi bir konuşsak oynuyacak yer arıyor oda çok özlemiş ...sabah ayrılırken yine suratını astı.kv.bize gel diyorum.kb evde tek kalmasın diyor sanki daha önce hiç kalmadı.bizim evde apartman bakamıyor gezdirecek yer yok.orası gecekondu kv karnını doyurup altını temizliyor sonra kuzey kb,kaynım ve komşuların kucağında yorulmuyor ama bizde olsa bakamaz gelmek istemiyor ve kb evde tek kalmasını bahane ediyor....
Vallahi Ablacım Hiçbir Anlamı Yok Şuanlık Olmazda Sanırımgünaydın zeynepcigim
tickers ın ne kadar hos olmuş ya bayıldım valla.
acaba bi anlamı varmıki
günaydın haftanın 1. si nasıl gidiyor bu hafta
Canım Neden Kahvaltı Yapmadın Bişey Falanmı Oldu Yoksa Canınmı İstemiyor :44:Merhaba kızlar saat kaç oldu hala kahvaltı yapmaadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?