çok teşekkür ederim seçilcim sagolasınçok faketmiş canım tebrik ederim
canım çok teşekkür ederim hoşbulduk inş.koyarım inş. canım her seferinde deryadan rica ediyorum yüzüm tutmuyo artık utanıyorum iki seferde de o koydu resimleri yine koysam yine o koyacak yani utanıyorum vallahisevdacım hoş geldin resimler arasındaki fark bariz belli...yeni saçını güle güle kullan yeni saçın ve dövmelerinle resmini eklersin artık...
aldık bileeMerhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?
v oğluşuma akülü araba aldık.akşamları onu sahile çıkarıyoruz bizde yanında yürüyoruz.benim eşimde tombiş Allah tan boyu varbizede iyi oluyo.hem oğluşum mutlu oluyo hemde biz spor yapmış oluyoruz.kızlar kilo kaybım yok ama vücudumda sıkılaşma oluyo giydiklerimden anlıyorum.artık 44 beden eteklerim bol geliyo güzel durmuyo 42 bedenleri giyiyorum.inşallah yakında 40 beden eteklerde alırım lendime dolabımdakiler hep 44-42.40 beden almak nasıl bi duygu onu uzun süredir bilmiyorum en son lisedeyken falan almıştım heralde.şimdi heveslendim gaza geldim valla
Kızlar ben nasıl zayıflayacağım bir aydır sirkeli su içiyorum, Kore diyeti uyguluyorum yememe çok dikkat ediyorum günde 2 öğün gevrek yiyorum akşamları neredeyse hiç yemiyorum bol su içiyorum ama 1 kilo verebildim sadece bide emzirdiğim halde offff yardım edin banaaa :84::84:
Kızlar ben nasıl zayıflayacağım bir aydır sirkeli su içiyorum, Kore diyeti uyguluyorum yememe çok dikkat ediyorum günde 2 öğün gevrek yiyorum akşamları neredeyse hiç yemiyorum bol su içiyorum ama 1 kilo verebildim sadece bide emzirdiğim halde offff yardım edin banaaa :84::84:
Canlar yeni listemiz huzurlarınızda, kilo verenlere şımarmama gücü, sabit kalanlara sabır, alanlara ise akıl fikir diliyorum
Kırmızı yerlere dikkat edip haftaya tamamlarsanız çok sevinirim
Tekrar söylüyorum 2 hafta üst üste pazar akşamına kadar bildirim yapmayan listeden çıkar, bildirim yapınca tekrar girer..Alınıp darılmaca olmasın çünkü artık kalabalığız
Zeynebim tebrikler ablacım
benim spor şaşmıyor ya
yürümeyi sektirsemde arada plates full yapıyorum yeni videolar indirmemm lazım
kaburgan ne almede yiyimi izloşş
kapatabiliyormusun yani
Süper gidiyor süper
Ay o hareket cidden etkili, tir tir titriyorum yaparken nöbet geçireceğim neredeyse
Ama güçlenecek zamanla, hundred yaparken de zorlanıyorum zaten şu an bacaklarımı dikemiyorum
Bende prensese ve ağrıya rağmen yaptım, hiç aksatmadım başladığımdan beri, şu azimsiz zamanlarımda büyük başarı benim için
Tubik ne kuu
[/COLOR][/I][/B]
tabiiii
kapatmazmıyım
hakkını veriyorum yani, dayanma gücümün sınırında kalıyorum bazen
5 ısınma hareketini yaparken, infirit ve naturel pozisyon var yaa
tubik yukarı leğen kemiği göbek deliğine yaklaşıyor diyor yaa
sonrada yüzme hareketinde tubiğin üstünde kalıveriyosun ya
bacaklar yukarda eller yukarda, özel bölge yanii
benimki çok acıyor vallahii, garibim
sevda,
ilk siyah elbiseli fotonda ne kadar sert bakmışsın öle kız
korktum valla
ama çok farketmiş gerçekten, boydan olan foton çok belli olmuyor çantan herbişeyi kapamış ama
olsun, gözlerin çok güzel bu arada maşallah
kız kocan ıstakoza dönmüş ya
filiz yaa, her okuduğumda kahroluyorum gözlerim doluyor
insanın kendi bebeğini kendinin yetiştirmesi gibi güzel bişey yok
en azından ihtiyaçlarını söyleyene kadar ama
şartlar işte napıcaksın bitanem yaa, ama o kadarda olmaz kii,
kv bi tuhaff, bakkalın karısı bile anlıyor senin özlediğini yaptıkları tavırı, kv anlamıyor
egosunu mu tatmin ediyor acaba kuzey senden çok onun kucağında kalınca
yada kendini sana mı kanıtlamaya çalışıyor vallahi anlamadım ben :26::26::26::26:
bugün reglmin 2. günü
bir halsizlik, işhatsızlık, karın ağrısı anlatamam
sıcak bi taraftan
kahvaltıyı nasıl çok sevdiğimi bilirsiniz, onu bile istemedim, k-fleks yedim soğuk sütle
soğuk soğuk bi cacık yapayım da içeyim bari
bugünü hayırlısıyla atlatsam şöylee
Fellah Köftesi Tarifi
MALZEMELER:
3 su bardağı ince bulgur
1 su bardağından 2 parmak az un
1/2 çay bardağı irmik
1 yumurta
2 su bardağı sıcak su
tuz
Sosu için:
2 adet kuru soğan
1 baş sarımsak
2 kaşık biber salçası
1 demet maydonoz
sıvıyağ
Haşlamak için:
su
tuz
YAPILIŞI:
İnce bulguru derin bir kaba koyup üzerine sıcak suyu ekleyin.Bulgur şişince içine un irmik ve yumurtayı ekleyin.İyice özleşene kadar yoğurun.1 kaşık salça ekleyip yoğurmaya devam edin.Artık dağılmayacağını düşündüğünüzde şekil verin.Misket büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp ortasına parmağınızla bastırın.Böylece bu çukurlar sayesinde daha fazla sos alacak.Kaynayan tuzlu suya atıp haşlayın ve pişince kevgir yardımıyla sudan çıkarın.Sosunu hazırlamak için sıvıyağa soğanı rendeleyim.Sarımsağı ezip onuda soğanla beraber kavurun.Salça ekleyiop altını kapatın.Maydonozu ekleyin.Haşladığınız köfteleri bu sosa ekleyip iyice karıştırın.Servis yapmaya hazırdır.
canım bunu buldum ama şöyle bişi var sosunu sulu tutarsan sulu olur yani sosunu sulu yap işte salçası falanı filanı yagını sos için bunları bir araya getirirken içine suda ilave et bide suyuyla beraber tıkırdasın sonra sosuyla birleştirirsin köfteleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?