80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinize Sporlu Kaçamaksız Günler
Ütüler Beni Bekler
Ütü Yapmayı Seviyorum Hava Sıcaksada Bu Benim İçin Eğlenceli Oluyor :86:
Böyle Kırışık Buruşuk KıyafetLerin Dümdüz Olması Beni Acayip Mutlu Ediyor Delimiyim Ne
Bol Su İçip İçinizdki Canavarı Öldürün :76:
Bizi Çıtır Olma Yolumuzdan Döndüremez

Son düzenleyen: Moderatör:
çok faketmiş canım tebrik ederim
çok teşekkür ederim seçilcim sagolasın
sevdacım hoş geldin resimler arasındaki fark bariz belli...yeni saçını güle güle kullan yeni saçın ve dövmelerinle resmini eklersin artık...
canım çok teşekkür ederim hoşbulduk inş.koyarım inş. canım her seferinde deryadan rica ediyorum yüzüm tutmuyo artık utanıyorum iki seferde de o koydu resimleri yine koysam yine o koyacak yani utanıyorum vallahi
Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?
aldık bilee hoşgeldin canım inş. istediklerini elde edersin burdan ayrılma 17 degil 27 kilo bile verirsin inşş.tekrar hoşgeldin

güle güle kullansın inşş. paşa, ne güzel canım. ben 42 beden kıyafetler aldım kendime ne güzel oluyordu hepsi bi tatile gittim geldim hiçbiri olmuyor.yine 44 leri giyiyorum kilo kaybın olmasada sıkılaşmanda çok güzellll:81::81:

Kızlar ben nasıl zayıflayacağım bir aydır sirkeli su içiyorum, Kore diyeti uyguluyorum yememe çok dikkat ediyorum günde 2 öğün gevrek yiyorum akşamları neredeyse hiç yemiyorum bol su içiyorum ama 1 kilo verebildim sadece bide emzirdiğim halde offff yardım edin banaaa :84::84:

öncelikle hoşgeldin.şimdiden yediklerini çok kısmışsın ve emziriyorsun daha dikkatli olman lazım.mucize bekleme hiçbirimiz biarnda bu kadar kiloyu vermedik aylardır bu topikteyiz ve düzenli dikkatli yiyoruz.senin 3+3 yapman lazım ve boool su içmen şart artı spor günde 45 dk.sabah kahvaltı öncesi yürüyüş (ben hala düzenli yürüyemiyorum ama şart yürümek) birde tam buğday ekmeği tüket emzirdiğin için form ve bitki çayları hakkında yorum yapamayacağım bebişine zararı olabilir.deneyimli arkadaşlar yardımcı olur semaveeala arkadaşımızda hem emziriyor hemde tıkır tıkır kiloları veriyor sana detayları anlatırlar....kore diyeti ilk kez duydum.2 öğün gevrek için çok erken.yememek kilo verdirmiyor aksine sık sık az az yiyeceksin ki metabolizman çalışsın...halbuki emzirmekte kilo verimine yardımcı olur dikkat edersen...

deryacım kendini rahat mutlu hissetmene sevindim bende fazlalıklarımdan kurtuluo pilatese başlasanm süper olur mas abaşında oturmaktan dik durmayı unuttum.

burcucum hoşgeldim.kaldığın verden devam lapatime-meyve salataları,müsliler:)kesin 69 a düşeceksin...tabii sporada devam.burcucum yeğenin için biara doktora gidiyordunuz.noldu sonuçlar doktor tam olarak ne diyor?

sevdacım sen eklemeyi düşün derya uygun olduğunda kesin seni kırmaz yardımcı olur canım...1 hafta sonra 42 bedene tekrar girersin merak etme...

canım daha diyetin ilk zamanlarında heleki emzirirken böyle yok gevrekmiş yok kore diyetiymiş çokk zararlı günde 6 defa ye sabah kalk güzel bi kahvaltı yap ekmegin zeytinin peynirin yumurtan domates salatalık gibi bi bardak süt iç,
arada bir iki porsiyon meyve yanında süt yada yogurt tüket
öglen sebze yemegin yada etin evinde ne varsa bol salatayla bir ögün hazırla kendineyine 2 dilim ekmegini ye
arada yine mesela iki salatalık biraz yogurt bi cacık yap kendine miss gibi iç hatta yanında 1-2 tane diyet bisküvi ye
akşam hafif geçir diger ögünlere göre ama sebzen yada etin ne pişirdiysen az yaglı olsun yada etse ızgara tarzı falan boll salatan yogurdun muhakkak olsun
ara da yine bir iki porsiyon meyve ve yogurt yada sütün olsun
hem emziklisin sütün için bunlar şart ve herseyi birden kesersen ilerde kiilo verdigin zaman neyi kesicen neyi azaltıcan?o zaman azıcık ta yesen kilo alıcan yada hep sabit kalıcan o yüzden yavas yavas azalt misal günde her ögünde üç dilim ekmek yiyosun diyelim sen onu her ögünde 2 dilime düşür ama sakın birden kesme. ve boll sütt içinn bollll suu içinnnnn

kızlar ben bu hafta bildirim yapamamıştım malum tatil hem listeyide bulamadım göremedim kim ne verdi kim ne yaptı merak ediyorum yani beş gün önce olan cumanın listesini bi güncellesenizz:78::78:

bugünde misafirim var akşama yemekli bamyam vardı onu yapıcam ya umarımseverler yanına yoğurtlu kabak salatası pilav mercimek köftesi çorba yeter dimi olmazsa eşime soracam bamyayı sevmezse altarnatif tavuk yaparım kızımda nezamandır iştahsız onada köfte harcı hazırladım sabah poğaça yaptım dünden börekelrim var mutfak yemek dolu ama yemem kızlar spor yapamıyorum bari boğazım dursun cumaya şurda ne kaldı

derya bende şöyle 7-8 kg veriym platesleşicem oturuş şeklim düzelecekse hele uçıym da geliym
ütü yapmayı seven çılgın kiiiiiiiiiiiiiiiim nefret ederim ben ya dolaba doldurmuş durumdayım ütülenecekleri işte luzum oldukça ütülüyorum :90
ben kalkkıym kızlar hoş sohbetler

Güncellemeeee :92::92:

benim spor şaşmıyor ya
yürümeyi sektirsemde arada plates full yapıyorum yeni videolar indirmemm lazım
kaburgan ne almede yiyimi izloşş
kapatabiliyormusun yani

tabiiii
kapatmazmıyım
hakkını veriyorum yani, dayanma gücümün sınırında kalıyorum bazen

5 ısınma hareketini yaparken, infirit ve naturel pozisyon var yaa
tubik yukarı leğen kemiği göbek deliğine yaklaşıyor diyor yaa

sonrada yüzme hareketinde tubiğin üstünde kalıveriyosun ya

bacaklar yukarda eller yukarda, özel bölge yanii

benimki çok acıyor vallahii, garibim

sevda,
ilk siyah elbiseli fotonda ne kadar sert bakmışsın öle kız
korktum valla

ama çok farketmiş gerçekten, boydan olan foton çok belli olmuyor çantan herbişeyi kapamış ama
olsun, gözlerin çok güzel bu arada maşallah
kız kocan ıstakoza dönmüş ya

filiz yaa, her okuduğumda kahroluyorum gözlerim doluyor
insanın kendi bebeğini kendinin yetiştirmesi gibi güzel bişey yok
en azından ihtiyaçlarını söyleyene kadar ama
şartlar işte napıcaksın bitanem yaa, ama o kadarda olmaz kii,
kv bi tuhaff, bakkalın karısı bile anlıyor senin özlediğini yaptıkları tavırı, kv anlamıyor
egosunu mu tatmin ediyor acaba kuzey senden çok onun kucağında kalınca
yada kendini sana mı kanıtlamaya çalışıyor vallahi anlamadım ben :26::26::26::26:

bugün reglmin 2. günü
bir halsizlik, işhatsızlık, karın ağrısı anlatamam
sıcak bi taraftan

kahvaltıyı nasıl çok sevdiğimi bilirsiniz, onu bile istemedim, k-fleks yedim soğuk sütle

soğuk soğuk bi cacık yapayım da içeyim bari
bugünü hayırlısıyla atlatsam şöylee

çok teşekkür ederim canım benim senin güzelliginin yanında solda sıfır kalır .... inşş. farketmiştir kuzum ya bi ben farkedemiyom kör müyüm neyim yaw sorma bacım ben esmerim bronz rengi çok cabuk elde edebiliyorum
benimki kar beyazı adam bildigin ıstakoz oluyo yani hala diyoki bronzlaşıcam yahu diyorum sen bronzlaşamıyosun anca hastanelik oluyosun zor yetiştiriyoruz hastaneye o derece yani. ama bu sefer 7/24 kremledim adamı durmadan hiç yanmadı gibi bişi bitek yüzü yandı yüzünede krem sürdürtmedi inatt anamm inattt
sankim babamın hayrına kremliyom onu düşündügüm için sonra robocop gibi dolaşıyo ortalıktaa

geçmiş olsun canım umarım geçer hemencecikk

kızlar fellah köftesini salçalı suyla yapanınız oldumu hiç. yada oyle yapılıyormu. normali susuz sanırım. ama ben sulu haliyle bi yerde yemiştim ve cok güzeldi. o sekilde yapmak istiyorum bileniniz varsa yardım lütfen. yarına musafirim varda :26:

izlem canım geçmiş olsun.çok şükür hiç regl ağrısı ne bilmedim çok nadir kasık ve bel ağrısı çekerim oda üşüttüysem.sadece kuzey bana daha düşkünü ima etmeye çalışıyor.sanki bilmiyor en kötü bende olsam onun annesiyim.beni sevdiği kadar kimseyi sevip anne yerine koyamaz.dilimizde tüy bitiyor gel babasu gel gel idyerek diyo.birde gel annesi gel gel de olmaz:)neyse konuşmak istemiyorum aklıma geliyor....

biraz önce bayan bir müşteri geldi sohbet ettik oğlum var diye nasıl hiç göstermiyorsun diyor 20-21 duruyormuşum (küçültte cebine koy:)) nerde 30 a bir basamak kaldı...yalanda olsa insanın hoşuna gidiyor.kızlar zayıflamak yaşı küçültüyor:))

slm kızlar dün rejimimin ikinci günüydü ama bben kendimi tutamdım
ekmek dışında ne bbulduysam yedim diyebilirim özellikle karpuzu biraz abarttım ama kilomda şuan bi değişiklik yok..

bugün kaldığım yerden aynen devam .. sabbah 1 salatalık 1 dilim çavdr ekmeği 3 y. zeytin ve 1 bardak light süt içtim şekersiz.. ara 3 adet kayısı yedim .. deminde 4 kaşık taze fasulye ve 1 kase light yoğurt yedim .. bugün tutucam kendimi snırım hırslandım çünkü.. neyse şekerler çıkmam lazım hepinizi çok öptüm kendiize iyi bbakın

Fellah Köftesi Tarifi

MALZEMELER:

3 su bardağı ince bulgur
1 su bardağından 2 parmak az un
1/2 çay bardağı irmik
1 yumurta
2 su bardağı sıcak su
tuz

Sosu için:
2 adet kuru soğan
1 baş sarımsak
2 kaşık biber salçası
1 demet maydonoz
sıvıyağ

Haşlamak için:
su
tuz
YAPILIŞI:

İnce bulguru derin bir kaba koyup üzerine sıcak suyu ekleyin.Bulgur şişince içine un irmik ve yumurtayı ekleyin.İyice özleşene kadar yoğurun.1 kaşık salça ekleyip yoğurmaya devam edin.Artık dağılmayacağını düşündüğünüzde şekil verin.Misket büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp ortasına parmağınızla bastırın.Böylece bu çukurlar sayesinde daha fazla sos alacak.Kaynayan tuzlu suya atıp haşlayın ve pişince kevgir yardımıyla sudan çıkarın.Sosunu hazırlamak için sıvıyağa soğanı rendeleyim.Sarımsağı ezip onuda soğanla beraber kavurun.Salça ekleyiop altını kapatın.Maydonozu ekleyin.Haşladığınız köfteleri bu sosa ekleyip iyice karıştırın.Servis yapmaya hazırdır.
canım bunu buldum ama şöyle bişi var sosunu sulu tutarsan sulu olur yani sosunu sulu yap işte salçası falanı filanı yagını sos için bunları bir araya getirirken içine suda ilave et bide suyuyla beraber tıkırdasın sonra sosuyla birleştirirsin köfteleri

Kızlar canlarım ben geldim oh oh fellah köftesi mi dedi birisi
Zum tarifi kaptım anacım saol
Kızlar sabah kahvaltım bir parça ekmek yumurtalı sosis domates yedim
Ara yapmadım henüz ama ondada bir domates ya da salatalık yiyicem

Ay kızlar 7 li rakamları gördüm ya gittim ciciler aldım eklerim isterseniz birde gıcır bir telefon çektim pespembe
Süperim süper sizi seviyorum muah.

tşkr ettim canım. salçalı suyla katma işlemini yaparım bu şekilde inş tutturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…