Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?
ya digitaller daha iyi bence o eski usül tartılara pek güvenme hayırlı olsun canımcımkızlar ne kadar yoğun bir trafik bu oku oku bitiremedim daha dün msj yazmıştım iyi kaynatmışsınızz,ben netten dijital baskül istemiştim dün geldi,önceki tartımla 2 kilo farklı gösteriyor biraz moralm bozuldu ama yılmak yok
Canım Neden Kahvaltı Yapmadın Bişey Falanmı Oldu Yoksa Canınmı İstemiyor :44:
Canın İstemiyorsa Zorlada Azda Olsa Bişeyler Yemelisin
Yediklerinden Hemen Kısmamalısınki Sağlıklı Kalıcı Bir Zayıflama Olsun
burcucum hoşgeldim.kaldığın verden devam lapatime-meyve salataları,müsliler:)kesin 69 a düşeceksin...tabii sporada devam.burcucum yeğenin için biara doktora gidiyordunuz.noldu sonuçlar doktor tam olarak ne diyor?
kızlar fellah köftesini salçalı suyla yapanınız oldumu hiç. yada oyle yapılıyormu. normali susuz sanırım. ama ben sulu haliyle bi yerde yemiştim ve cok güzeldi. o sekilde yapmak istiyorum bileniniz varsa yardım lütfen. yarına musafirim varda :26:
sevda karışık bri durum sıcaklardan genleşmemi oldu neya eşinin gözü alışmıştır şuan ki kilona yada baskül yalnış tartıyo başka ne olabilir ki :44:
kızım küvette yüzüyor boyutlarım uygun olsada bende yüzsem havuza yazıl diyor eşim ama çok sevmiyorum ya umimi havuzları zaten nere gideceğim ramazan geldi
izlem geçmiş olsun canım iksirini bu saate yaptım ya gözümde büyüdü iyice nasıl içecem :26:
bu arada twitter merakı sardı beni ebru şallı tatilinden haberdar ediyor birdemaskeden bahsediyor 1 yemek kasigi yogurt,1 cay kasigi kayisi yagi,1 tatli kasigi bal hepsini karistir.temiz cilkdine uygula yenileyici maskeymiş deneyecem
Kızlarrrrrr
İyi akşamlar herkese tartıda hala 79.8 gösteriyorum
:26:
Neyse listem kızlar
sabah:sosisli yumurta 2-3 tane domates
azcık ekmek
Ara :yoğurt
Öğlen yine sabah ki gibi sosis ekmek.
Ara yok..
Akşam: annem cızbız yapmştı 4 tane yedim ekmek hiç bişey yok kuzular
5 ısınma hareketini yaparken, infirit ve naturel pozisyon var yaa
tubik yukarı leğen kemiği göbek deliğine yaklaşıyor diyor yaa
sonrada yüzme hareketinde tubiğin üstünde kalıveriyosun ya
bacaklar yukarda eller yukarda, özel bölge yanii
benimki çok acıyor vallahii, garibim
[/B]
twitter açmadım ben, çok şey mi kaçırıyorum acaba :26::26::26:
İzlem twitterde neler var neler bende bir kaç gündür giriyorum sürükleyici
Bugün plateste 45. bölümü bitirdim ama başlayalı bir hafta oldu, etkili olsun diye ileriki bölümlerden başlamıştım..Bir baktım 45'den 98'e kadar yok ben var sanıyordum kaldım öyle
Yarın için 45 ten sonrasını her gün bir tane indiririm artık tv 8 den ne yapayım..98'e baktım da uçmuşlardı, o kadar da zorlamak istemiyorum belimi..Daha bu hareketlere yeni yeni alışıyorum zati
Ebru şallıyı seveceğim neredeyse o derece mükemmel bir şey bu plates
su nekadar tüketiyordun karbonda su çokönemli belirtmemişsinde ?
Bugün plateste 45. bölümü bitirdim ama başlayalı bir hafta oldu, etkili olsun diye ileriki bölümlerden başlamıştım..Bir baktım 45'den 98'e kadar yok ben var sanıyordum kaldım öyle
Yarın için 45 ten sonrasını her gün bir tane indiririm artık tv 8 den ne yapayım..98'e baktım da uçmuşlardı, o kadar da zorlamak istemiyorum belimi..Daha bu hareketlere yeni yeni alışıyorum zati
Ebru şallıyı seveceğim neredeyse o derece mükemmel bir şey bu plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?