80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?

Hoşgeldin canim aramıza sen hergün ne yiyorsan yaz kızlar seni yönlendirir merak etme

ya digitaller daha iyi bence o eski usül tartılara pek güvenme hayırlı olsun canımcım

Yok kuzum ya geç kalktım üşendim hazırlamaya
Sonra annem hazırlayınca yedim hatta birazdan aramı yiyicem.

burcucum hoşgeldim.kaldığın verden devam lapatime-meyve salataları,müsliler:)kesin 69 a düşeceksin...tabii sporada devam.burcucum yeğenin için biara doktora gidiyordunuz.noldu sonuçlar doktor tam olarak ne diyor?

Filiz ablacim yegenimin Tahlilleri temiz cikti cok sükür
beyin tomografisi cekilmi$ti hepsi temiz cikti ..

insallah filiz ablacim 69.u görürümmm :93:

annnnneeeeemmmmm harika yapar sulu sulu ekşi ekşi mmmmm canım çekti. annem haşlama suyunu kaynatırken içine limon tuzu atar.tuz ile birlikte. bi tadına bakarız ekşisi gelince tamamdır. sosunada soğan koymayız. booool sarımsak yağda kavrulur ve salçası eklenir .yine booool maydonoz konulur. haşladığımız köftelerin suyunu istediğimiz kadar süzüp kalanına bu sosu dökeriz ve karışıtırırız. yanına isteyene yoğurttt...ohh yemiş kadar oldum afiyet olsun:))))

kızlarr ben bu işten bişey anladıysam ne oluyim
yaw hiç bi pantalonum kapanmıyo olmuyo kilo aldım belli
eee tartıya çıkıyorum 73.700 falandım aşagı yukarı giderken tatile
şimdide 74.500 çıkıyorum ben yani şimdi 800 gr. mı aldım? peki 800 gr. aldıysam niye pantalonların fermuarları dügmeleri kapanmıyo? hatta eşim bile dedi bu ara yine bayagı kilo aldın bi ara ne güzell bayagı küçülmüştün falan diyo
ayy noluur ne yani şimdi bu durum bi açıklık getirin:26::26::26:

sevda karışık bri durum sıcaklardan genleşmemi oldu ne ya eşinin gözü alışmıştır şuan ki kilona yada baskül yalnış tartıyo başka ne olabilir ki :44:
kızım küvette yüzüyor boyutlarım uygun olsada bende yüzsem havuza yazıl diyor eşim ama çok sevmiyorum ya umimi havuzları zaten nere gideceğim ramazan geldi
izlem geçmiş olsun canım iksirini bu saate yaptım ya gözümde büyüdü iyice nasıl içecem :26:
bu arada twitter merakı sardı beni ebru şallı tatilinden haberdar ediyor birdemaskeden bahsediyor 1 yemek kasigi yogurt,1 cay kasigi kayisi yagi,1 tatli kasigi bal hepsini karistir.temiz cilkdine uygula yenileyici maskeymiş deneyecem

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ne var ne yok vallahı sohbetlerı cok ozledım:)

2 hafta ıst da olmadıgım cın kılo bıldırımı yapamadım gıderken 81 dım bugun ıtıbarıyle 79 um aslında kacırdım mısafırşıklerde devamlı hamur ıslerı guzel yemekler yemesen olmuyor dıkkat etsemde kacırdıgım oldu:)

sehercim büyük bir bardağa koy
içine buz at
koy yanına, yudum yudum iç
hem canın başka bişiy istemez, hem serinletici hemde bol bol sıvı almış oluyorsun tatlım
twitter açmadım ben, çok şey mi kaçırıyorum acaba :26::26::26:

banuşş bugün hiç gelmedi dün misafiri vardı
bugün ne oldu da gelemedi acaba, netinde mi biiy var :26:

zekiyecim
, sarımsak köftesi fellah köftesi diyorlar mersin silifke tarafında da
ben eskiden çok sevmem bulguur işini
bizim buralarda da topalak denir, keşkek yapılmayan büyük düğünlerde mutlaka etli nohutlu topalak pişer
bulgurla yapılıyor o da, çorba gibi yapıyor annem
sosu yani suyu biraz koyu kıvamda olsun diye de
yaptığı bulgur toplarını una bular hem birbirine yapışmaz hemde çorbanın suyunu koyulaştırır su gibi olmaz canımcım
umarım anlatabilmişimdir

çok halsizdim 3 tane biskrem yedim geçti
pilatesten yırtmak için bahanem vardı ama şimdi sıcak dışında bişeyim yok
yavaştan başlıyım barii...
yoksa derya ile banu beni geçer

İzlem twitterde neler var neler bende bir kaç gündür giriyorum sürükleyici
iksiri her susadığımda içiyorum ve yanı başımda 4. bardaktayım henüz alıştım iyi gidiyor

Kızlarrrrrr
İyi akşamlar herkese tartıda hala 79.8 gösteriyorum
:26:
Neyse listem kızlar
sabah:sosisli yumurta 2-3 tane domates
azcık ekmek

Ara :yoğurt

Öğlen yine sabah ki gibi sosis ekmek.

Ara yok..
Akşam: annem cızbız yapmştı 4 tane yedim ekmek hiç bişey yok kuzular

su nekadar tüketiyordun karbonda su çokönemli belirtmemişsinde ?

Hee sen pubik diyorsun ben de diyorum tubik ne
Diğeri de imprintmiş şimdi baktım, bende tam telaffuzunu bilmiyordum izloş.

twitter açmadım ben, çok şey mi kaçırıyorum acaba :26::26::26:

İzlem twitterde neler var neler bende bir kaç gündür giriyorum sürükleyici

İzlem bende açmadım, aynı şeyi diyordum çok mu şey kaçırıyorum diye ama seherin şu yorumunu okuduktan sonra aman kalsın dedim..Bir friendfeed'e bulaştık zaten o yeterince oyalıyor, ama inanılmaz güzel
Bir de twittera bulaşırsam işimden gücümden kalırım, o da olmayıversin

Bugün plateste 45. bölümü bitirdim ama başlayalı bir hafta oldu, etkili olsun diye ileriki bölümlerden başlamıştım..Bir baktım 45'den 98'e kadar yok ben var sanıyordum kaldım öyle
Yarın için 45 ten sonrasını her gün bir tane indiririm artık tv 8 den ne yapayım..98'e baktım da uçmuşlardı, o kadar da zorlamak istemiyorum belimi..Daha bu hareketlere yeni yeni alışıyorum zati
Ebru şallıyı seveceğim neredeyse o derece mükemmel bir şey bu plates

bugünkü menüm:

sabah:
2 t. bugday ekmegi
peynir
2 zeytin
yarım domates

öglen:
1 er dilim kavun, karpuz

akşam:
1 kase çorba
3 y.k mantı
salata

bol su 3 bardak iksir.
ben daha dunku yaptıgımı içiyorum 1 gun içindemi bitirmem gerekiyordu iksiri. boyle az az olmazmıki​

izledim bende pilatesi kilo vermeyisabırsızlıkla bekliyorum nefes almayı öğrenmek gerek :)
bu akşamki misafirimiz gelmedi eşimin işinin uzaması nedeniyle ama benim keyfim yerinde kızım uyudu yalnızım ohhh gel keyfim gell
menümüde yazıym
sabah
omlet 120
peynir 70
tam tahıllı ekmek 70
yeşilçay

öğle
karpuz 150
peynir 70

ara
elma 50

akşam
zeytinyağlı bamya 150
tahıllı ekmek 70
yoğurt salatası 100
(kabaklı ) ilk kez yaptım süperdi sarmısağı sevdiğimden olsa gerek

toplam 850 kalori

çoooooooooooooook su
1.5 lt iksir içmek hedefim sabaha kadaaar

bel fıtığı var dimi sende aman dikkat et yanlış harekette bulunma ya okadar övüyorsunuz imreniyorum ya twitteki ebru delileri gibi olmayalımda:90:

bende menümü yazim

sabah

k-fleks- 1 su bardağı kadar soğuk süt

1 salatalık- yarım salkım üzüm

2 yumurtalı menemen - 2 kaşık dolusu yoğurt

1 şekersiz nescafe - 3 biskrem

1 kase tavuk çorbası

1 form çayı, 2 yeşil çay, 3lt su, 40dk plates

bugün iksir yapmadım, reglim yoğundu çünkü gene yarın başlarım

1 çilekli soda içerim az sonra - tamamdır

Son düzenleme:

derya neden baştan başlamadın, uzun zamandır sürekli yapmıyordun,
basit hareketler demelerine kızıyor ebru, mail atanlar var diyor hareketler kolay gibi dye
o da sürekli yapacaksanız kademe kademe ilerlemelisiniz diyor...
ara veriyorlar ya onlarda
ne bileyim, hem bel fıtığı var, keşke kademe kademe ilerleseydin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…