80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

22 gün önce 89 kg idim .. simdi ise 85.3 :) OLEYYY

Her gün mutlaka 1 saat yürüyüs yaptim ve saglikli beslendim:) Insallah böyle devam eder.

Toplam 3.7 kg verdim:)

bel fıtığı var dimi sende aman dikkat et yanlış harekette bulunma ya okadar övüyorsunuz imreniyorum ya twitteki ebru delileri gibi olmayalımda:90:

Yok canım geçen sene çok cahildim gittim dvdlerden başladım
Belim ağrıyınca da yaramıyor deyip bıraktım, şimdi öyle değilim adım adım gidiyorum, neden 45'e geçtin direk dersen onu da izlem sormuş altta anlatıyorum, bir alt satıra geçiniz

Canım ben 38 den başladım bu sefer. Yani bir ay atmış oldum.Sebebi ise baştakilerin 20-30 dakika gibi az bir süre olması ve vücudumun çok ham olmaması..Yani platese ve streçlere alışkınım, esnek bir vücudum var, yoksa asla küçümsemiyorum aksine geçen sene yaptığım cahilliği bu sene yapmadım adım adım gidiyorum, ebruyu çok iyi dinliyorum, yanlış yapınca, en ufak ters bir ağrıda baştan alıyorum hareketi..
Tv8 de o kadar eski bölümler yoktu bende baştan indiriyorum şimdi 45 den 98 e kadar..
Bu işe temelden alışmak istiyorum çünkü ömür boyu yapmak gibi bir hayalim var

pubik mi diyormuş orda
o neresi oluyor yani, benim dediğim şey mi
ha pubik ha tubik ha pampişş ne farkeder

He yav pubik işte özel bölge :87::87:
Pampiş mi, aklıma geldi gene :120::120::120::120::120:

way way wayyyy vücudu da esnekmişşş deeee
yerim senii

en son yaptığı oturarak bacağa esnediği harekette parmak ucumun biraz ilerisine ulaşabiliyorum ayak ayası mı ne deniyor,
daha topuğuma filan ulaşabilirmiyim ilerde şu an için tahmin bile edemiyorum

selam ii geceler
bugün giremedimmm dün misafirlerim çok geç gittiler
yattıgımda gece 3 tü sersem sersem gezdim akşama kadarda
öglen uyudum ama gece uykusu gbi olmuyor tabikiii

izlemmm tubikkkkk dimek çok güldüm yahuuu
hatun bagıra bagıra pubik diyor kuuuu

bend eşimdi pltesiimi yapıp yatayım
çoruma giderken lastigmi ve bellegimi götürcem orda pc den yaparımm

bugün acaip şiş duruyorum ya karnımda bi şişlik var anlamadım neden oldu

derya
ebru son zmanlarda çoşmuş cnm son 2 haftayı indiridm dehşet yanii
tatil gidene kadar o haftaları yapıcamm

dün gelen arkadaşlar şaşırdı hiç bişiy kalmamış diyee
özellikle mide kısmımmmm dümdüz olduuu
alt karın ve iç bacaklarrr baş belasııı

kızlar fellah köftesini yaptım şimdiden. müsafirim yarın gelecek ama bu tür seyler bekleyince dahada tatlanıyor hem o acıdan hemde sabaha tek ev işim kalsın diye bitirdim tüm ikramlıklarımı. önerileriniz için tşkr ler. hepsinden karışık oldu ortaya . biraz degiştirdim. sogan yapmadım sulu yapacagım için hoş gelmedi gözüme. şimdide yeni oturdum çay içiyorum

Ben hiç bakmadım kuu nereye gidiyor elim diye, ama kafamı indiremiyorum tam onu biliyorum
Hele 2 bacak açınca ortaya doğru eğilirken anca bir 5 cm iniyorumdur
Dur yarın bakayım ayağımın neresine kadar gelebiliyorum :44:

Banuş şöyle 2 hafta sonra bir daha yükle görelim gelişmeleri
Sen çok hızlı ilerliyorsun yavrum ya iyi valla bir şey olmuyor beline filan, ben korkarım öyle birden yapamam :26:

iyigeceler kızlar
dün soru sormuştum sanırım gözden kaçtı yada ben göremedim yineliyorum
ramazanda nasıl beslenmeliyiz ?
ben oldum olası ramazanlarda kilo alıyorıum
ne yapmalıyız kızlar kilo almamak için ???

Canım aynı sorun bende de var, sahurda da iftarda da az yiyebilen kişilerden olamadım hiçbir zaman..Sahurda az yesem bütün gün çile çekeceğim, iftarda az yemek ise bambaşka bir irade işi..Yapanları takdir ediyorum ama ben yapamadığım için her ramazan kilo alırım..2 ramazandır sıcaklardan dolayı tutamıyorum zaten, bu ramazanda sadece eşim tutacak ama buna rağmen korkuyorum gece kurulan sofralara nasıl dayanacağım diye :18::18:

Belki bir püf noktası bilen vardır

inşallah deryacım birisinden püf nokta çıkar
o sıcak ramzan pidesine
muhteşem iftar sofralarına nasıl dayancam bilemiyorum
bende geçen sene tutmadım hamileyim diye
ama bu yıl tutucam inşallah

canım bende ramazanda ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum. ancak onceden pide yerdim simdi t. ekmegine devam edicem. sonra tatlı yerdim cok olmasada simdi yememeyi dunuyorum. sahura börek yapardım oda olsada sınırlı. pilav ve makarna da yok anca sınırlı sayılı kasıkla. gecen yıl sahurda erişte yerdik ya dusun artık. az yiyorum ben kilo vermiyorum derdim hep. ama bunları az yesem kaç yazar. bu sekilde kısmaya devam edicem. sonucta tam diyet uygulayamasamda hala yasaklar devam edicek. ac kalma gibi bi niyetim yok. sonucta oruc tutucam inş. hakkıyla. anlıyacagın sadece yasak olanlar yasak veya az olucak diger turlu bi kısma yapmıycam. eminimki kilo kaybımda olur. bunlar sadece dusunduklerim. işte soyle yapılır böyle yapılır diyemiyorum. deneyimli arkadaslar dahada ayrıntılı bilgi verirler sanırım.

canım o pideye bende nasıl dayanırım diye dusunuyordum ancak. sonra dedim kendi kendime bu yıla kadar yedigin pidelere say. bu yılda pidesiz oluversin. boyle dusnunce rahatladım. aralarda tabiki yiyelim yoksa sonu kötü olur
ama sadece gercekten cok canımız istediginde. veya davetlerde falan. hele bi baslayalımda bu kilo alma korkusuyla sıkarız biz kendimizi

inşallah deryacım birisinden püf nokta çıkar
o sıcak ramzan pidesine
muhteşem iftar sofralarına nasıl dayancam bilemiyorum
bende geçen sene tutmadım hamileyim diye
ama bu yıl tutucam inşallah

Vallahi insan nasıl dayanır bilemiyorum ya, hele ki oruç tutuyorsa :26:
Neyse kızlar beni linç etmeden ben susayım

Bir müşteri içecek istedi şimdi, her gün gelen samimi biriydi dükkan kapanacak yahu ne içeceği diyip azarladım çocuğu
Öyle bitkin, öyle fenalardayım sıcaktan...Yerimden kalkmak istemiyorum, çünkü yapıştım resmen
Sonra kalktım verdim

bende aynen öyle diyorum bunca zaman yedinde noldu diye :))
senin yöntem güzel canım umarım uyarsın bende uyarım
aslında uymalıyız
benmde aklımdan sahurda peynir kepek ekmeği yumurta domates salatalık yemek geçiyor
ama iftarlarda annemin yaptığı o gzl yemeklere nasıl dayancam bilmiyorum (((
evimde olsam uyardım ama annemlerdeyim ramzan boyunca
umarım kilo almamm

nasılsınız inşş. herkes iyidir umarım
iyigeceler canım
iyiyim ben sen nasılsın ramazan geliyor ya kilo alma korkusu sardı beni :)))

sus bakalım müşteri her zmn haklıdır

Ramazan Ayı İçin Genel Örnek Mönü 1 :

İftar : ( İmsakiye’ye göre )

1-2 adet hurma veya 5-6 adet zeytin
1 kase çorba ( az yağlı olan mercimek, tarhana veya sebze çorbaları tercih edilmelidir.)
Bol salata
2 dilim ekmek ( tercihen kepek ekmeği) veya pide
1 porsiyon et veya etli sebze yemeği veya1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt

Ara Öğün : (22.00 )

2 porsiyon meyve
1 su bardağı süt-yoğurt ( tercihen yağsız olanlar )

Sahur : ( kaçta kalkıyorsanız)

1 adet haşlanmış yumurta
1-2 ince dilim peynir
Domates , salatalık
2-3 adet zeytin
1 porsiyon meyve
2-3 dilim ekmek ( daha tok tutacağı için kepekli ekmek tercih etmelisiniz ) veya pide

Not: Bu beslenme planı, oruç tutabilen ve beslenmeyi etkileyebilecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan yetişkinler için uygundur. Haftada 2-3 kez ara öğün yerine sütlü tatlı (bazen güllaç) yenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…