80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmmmmmmmm
annemdeydik geldik cadıyı bıcı bıcı yaptır uyut gel geçmiş derken ancaaa sohbete gelebildimmm

geçen nilgün yemişti bir menüsünde ve nasıl canım istemişti ama ben bilmiodum yapmayııı hafta sonu mersine gidince görümceme söleyip yaptırayım diyodum ama kendim de yapsam olur walla saol ortiiiii

canım belki ödemdir veyaaa sporu bırakınca belki salmıştır vücut biraz ne biliim...

menü güzelmiş sevda
ben hersene ramazanda kilo alanlardandım geçensene 4 kg verdim
havalar çoksıcak olduğundan iftarı 1 lt su ile açıyordum
çorba içmiyordum boşa şişlik ve kalori
hurma atıyordum 1 tane
salata kesin
sonra ana yemeğe zor yer kalıyordu yarım porsiyon yiyebiliyordum ama asla pilav makarna hamur işi yemedim zaten canımda istemedi
aralarda
ceviz
yada meyva
kahve
bu sene 5i biryerde içerim artık
yada iksir oh soğuk soğuk
sahurda ise kahvaltı yapıyordum genede bu şekilde yapacağım ve akşam iftar sonrası yürüme planlarındayım lafda kalmayacak inşş

Son düzenleme:

canım bende tutarım her ramazan
babam öyle alıştırdı bizi, oruç tutulacak
şimdi özel günler hariç bişiy olup da tutmadığımda kendimi suçlu hissediyorum
sağlığım yerinde ilaç almıyorum, nefsime 1 ay mı sus diyemeyeceğim diye
allahım kabul etsin...

öyle şöyle besleneyim böyle besleneyim yapmıyorum ben
protein beni tok tuttuğu için, protein yemeğe çalışıyorum
mutlaka oturup çayımı içmeliyim
sofrada ne varsa onu yiyorum

iftarda da mideye hemen yüklenmeden
hemen su tabikii
1 kepçe çorba
ardından ne yemek yaptıysam onu yiyorum, iftarla sahur arasında da meyve yiyorum
canım bişiy çekmişse onu yiyorum
dondurma tarzı tatlı şeyleri sahura yakın saatlerde yemiyorum asla, gün içinde ciğerim kavruluyor
allahım dayanma gücü versin herkese yarabbim, çok zor, 3lt sıvı alan biri olarak gözümü korkutmak istemiyorum ama
zor geçecek...

2 sene önce, birinde hamileydim birinde emziriyordum
ama geçen ramazan almadım sanırım, sabittim çok net hatırlamıyorum ama, o iftar pidelerinde de haftada 2-3 abartmadan yiyin kuuu
o ne ölee

wallahi bacım ben tubik anlıyorum her seferinde
iki harfin telaffuzu birbirine çok yakın
birde bağırmıyor yaa, bağırsa doğru anlardım

eee bu tubik-pubik özel bölge demek dimi
kimse bişiy demedi halaa
şu yüzme hareketinde garibim mahfoluyor yahuu

biri beni durdurmalı yaa hiç diyet psikolojisinde değilim tartım bozuk garantiye gitti yenisini aldım hepsi buradadan o gelene kadar vakit kaybetmeyeyim die oda daha gelemedi nasıl sinir oldum iki hafdadır tartılamıyorum bu 3. hafta olacak galiba şimdi kontrol ettim çıkışa hazır dio 3 gündür ama daha gönderecekler de gelecek cumayada ben bildirim yapacağımm ooooooo hafta sonunda da yolcuyuz tartımı gelirse mersine de götüreceğim ama galiba bi 20 gün kadar kalırız ben yazı kapatıcam galiba bu kilolarla okul açılınca spora başlıcam hemen evde falan yapamıom ben ... zaten evde de durduğum yokkk

annem .halam.babaannem .kardeşim aynı sitede oturuolar ve bize 100 metreler hergün birindeyiz evde kalamıomm hiç kalsam en azından 10 dakika bari yaparımmm dışarda olunca olmuoo bu ara :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

geçen nilgün yemişti bir menüsünde ve nasıl canım istemişti ama ben bilmiodum yapmayııı hafta sonu mersine gidince görümceme söleyip yaptırayım diyodum ama kendim de yapsam olur walla saol ortiiiii

ye ye de bi çimcik atayım pampişine

kızım bulgur işi o
zatii bol bol batırık içecen, bari o eksik kalsın..

sen kış fıstığı olmak istemiyormusun

deryacım şirince nasıl ama
daha çok foto vardı aslında aynı klasörde bulamadım
böyle yerlere gittiğimde elimde profesyonel makina olmasını çok istiyorum
hani bir nesneyi zumlayıp diğer tarafı loş fluu bırakıyor yaa

ölüyorum ona

dalış resimleri filanda eklemiştim, senin ilgini çeker öyle şeyler ama
görmedin onları sanırım

benim behzat Ç. başladı
bayıldım bu diziye iyiki tekrarlarına rastladım
yeni yayın döneminde bu dizide fovorilerime eklendi

bu yaşıma kadar ilk sevdiğim polisiye
maden suyumuda içeyim soğuk soğuk ohh beee
oğlan da uyudui herif de uyudu benim saatler başladı

ye ye de bi çimcik atayım pampişine

kızım bulgur işi o
zatii bol bol batırık içecen, bari o eksik kalsın..

sen kış fıstığı olmak istemiyormusun

izlemcim 4 yılımız bitti evliliğimizde öncesin de de 3 yıl hep gittim geldim üniversitedeyken daha ben bir kere batırık içtim o da görümcemin birinin canı çekti de öleee yani bana özel değil bizimkiler öle hassas değiller maalesef ay gelin geldi şunu yapalım die....

bide galiba 2 yılda 2 kere anca yemişimdir kısırı falan ölee ev gezmelerine falan gitmem zamanım da yok zaten yani aslında öncesine göre gayet sağlıklı besleniyorum ve de az yiyorum ama galiba bi doktora gitmem lazım benim sıkntım her anımda aklımdaydı diyet suyundan ara öğünlerinden ama bu ara öle değilimmm
bide benim reglim bu diyete başladığımdan beri çok az olmaya başladıı 4-5 gün ama çok az bugün bunu gelinimize sölediğimde abla bi doktora git erken menepoz falan olur dedi korktum aslında biraz......

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

günaydın herkesee .....
öncelikle son 2 gün neden uğrayamadım şöyle izah ediyim.. elaycık bu yıl kreşe başlıcak ,çok istiyor görümcemin kızından geçen seneden biliyor kreşi,anne aleynanın okuluna gitcem diye ölüp bitiyor 1 senedir.zaten bulunduğum çevre trafik ,kalabalık falan hiç sokağa çıkmıyor bizler gibi oynamaya malum.Cocuk sıkılıyor arkadaş arıyor e artık 5 yaşında oldu kuzucuk..okula göndermek istememin tek nedeni arkadaşı olsun,oyun kursun,paylaşmayı grup çalışmasını öğrensin.. bulunduğum ilçede 2 si özel,2 si devlet 1 tanede yarı özel var..devlet kreşleri tee mayısta dolmuş,özellerde 500 tlbende yarı özele gönderiyorum ki evime 50 metre uzak.. babamız bi sorun yaptı bunu nedense hiç öyle biri değildi,birimi girdi aklına bilmiyorum 250 lira çok diyo başkada bişi demiyo,onu ikna etmem ,kabus gibi 2 gün ,ağladım hep sinirimden,neyseki dün akşam gece 2 ye kadar konuşmalarım sonuç verdi..kızım artık okullu..mutluluktan uçuyor..

bana diyorki(önkayıtta vesialık foto çektirirken düzgün dur yoksa almazlar demiştim) anne çekildiğim fotoğrafı beğenmişlermi ,beni okula alıyorlarmı yani diyo bebem benim

bunu sebepleki giremedim internete hiç sinirimden kaçtım evden hep,ama diyet devam şuan tartıda gayet iyi gidiyomuş gibi görünüyo bakalım yarın sonuç ne çıka..

bu arada bi sorun var ne smiley,ne renk kullanamıyorummmmmmmmmmm

dünkü menüm
sabah:1 kepekli ekmekten kaşarlı tost,meyve suyu
ara:1 türk kahvesi
öğlen :3-4 adet mantı(ev yapımı minik değildi pek )
ara:yok
akşam 2 yk taze fasulye,3 yk pilav,2 minik tavuk göğsü eti,3 yk bakla salatası
ara:1 kadeh içki 1 dilim şeftali

dünden önceki menüm
sabah:1 kase küçük nohut yemeği (akşam yememek için sabah yedim saat11 di zaten
ara:1 türk kahvesi
öğlen:tavuk ciğeri 2-3 kaşık soğan salatası 2-3 çatal
ara karpuz 2 dilim
akşam :minik bir parça kıymalı lazanya,3 yk.et göveç,cacık
ara yok

günaydın canım..

günaydın canım iyi ki ısrar etmişsin özel kreş için.devlette hepsi iyi olmayabiliyor,eğitim standart oluyor ama bazı devlet kreşlerinde ve özellikle özellerde çıta yüksekte tutulıuyor.e tabi para veriyorum hizmette isterim.ben 4,5 yaşındaki kızım geçen sene gönderdim kreşe ingilizce ,dans,cimnastik yani hangisini saysam ki o kadar güzeldi.bu sene tatildeyken herkes beni tebrik etti nasıl güzel çocuk yetiştirdim diye.ama bu sadece benim başarım değildi,önceki bakıcısının ve kreşteki öğretmenlerinin katkısı da oldu.

kızın eminim çok güzel vakit geçirecek,daha sosyal olacak verdiğiniz paraya değecek.

ben şu an balıkesirdeki özel kreşe 400 veriyorum.tam gün fiyatı.geçen sene 370+20 (dans) yani 390 veriyordum.bu sene 400 oldu dansla beraber 420 vereceğim sanırım.tabiki ucuz değil ama değiyor verdiğim paraya.

neyseki eşini ikna ettin üzüldüğün yıprandığın sana kaldı genelde erkeklerin düşüncesinde gereksiz görülebiliyor özellikle annesi çalışmıyorsa çocuğuna baksın arkadaşı yoksa annesi gezdirsin mantığı
5 yaşında devlet okullarında anasınıflarına alınıyor diye biliyordum onlarında kontenjanı dolmuş mu ki
bende iple çekiyorum kızım 5 yaşına girsin kreşe veriym diye aynı şekilde yalnızlıkdan yakınıyoruz

5 yaş dah akreş yaşı canım ama bizim memlekette dolmuş e okadar nüfus 2 kreş biter tabi,ama inan verecek gücümüz olmasa ısra etmezdim,verir biliyorum ama bu başka bi inattı,bide konuşmayı sevmez benimki, uff işte okadar zorlandımki anlatamam.çalışmıyorum ben evdeyim,ama anne başka bişi arkadaş başka ,gelde anlat
valla gayet iyimiş oraların fiyatı burda yarım güne 250+kırtasiye ve müsamele masrafıalıyorlar yarım gün 12:45-17:30 arasında üstelik ingiizce falan yok sadece yıl sonu gösterileri ve dans işte ...keşke öyle olsa ama malesef... devleti inan hiç istemedim kreş diye ama yoksa ilkokula zaten devlette gitcek ...hem evime 50 metre diyorum ya pırt deseler uçarım..devlet kreşi 2-3 km yürüyerek yarım saat nasıl gideyim acil bişi olsa,hem sabah gtür akşam al,kışı var yazı var ... neyse halloldu ama ömrümden ömür gitti.. hayır daha eğitimin ilk başında çıkan sorunlara bak bu çocuk artık 15-16 sene okullu olcak ozaman napcaz kesin boşanırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…