80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım pubik özel bölge, yazdım da görmemişin izloşum.
Evet en çok onda mahvoluyor

Bayıldım izloş ya, harika valla bir sürü hayal kurdum gitsem şöyle böyle fotoğraf çekerim diye.
O çekim tekniğine herkes hasta zati
Her gün istediğim makinalara bakmaktan başım döndü artık, daha çoook var profesyonel bir makina almama
Ama şu da var ki iş makinada değil kişide bitiyor, elimdekiyle de geliştirebilirim kendimi...Ama çok istiyorum :84:

dostlarım çok özledim sizi.sevincimde üzüntümde hep yanımda oluyorsunuz.bu topik zayıflama grubu olmanın ötesinde bir şey.ailemden biri gibisiniz.Allah sizden razı olsun.Allah gönlünüzden ne dilek geçiyorsa onu nasip etsin.

ne kararlar alarak ve gayet umutsuzca balıkesire dönen ben eşimin ilgisinden şaşırmış durumdayım.sanki hiç yaşanmadı bir şeyler. gayet sevgi dolu ,ılımlı,duyarlı.izlemi de aradım o gün ona da anlatıyordum.başına bir şey mi düştü diye.hayır seni gerçekten özledim dedi.hadi bakalım öyle olsun.biz yokken çok düşündüm dedi.sizi kaybetmek istemiyorum elimden geleni yapacağım seni mutlu edeceğim dedi.ben de bana bak başka biri mi var bile dedi.o da saçmalama söylediklerimden neden mutlu olmuyorsun illa altında bir şey arıyorsun dedi.ben de size yazdıklarımı anlattım.yani böytle düşünen bir insan nasıl bana telefonda öyle davranıyor diye..özür diledi falan.

doğruyu söylemek gerekirse gergin bir ortamdansa hatasını kabul eden,bir şeyler yapmaya çalışan bi,r insan bulmak beni rahatlattı.1 de izmirden eve döndüm 4 e kadar balkonda sohbet ettik eski günlerdeki gibi.

ama tabi sebebi anlaşıldı neden böyle sevgi kelebeği kocam.burada ortamdan mutsuz ve tayin istemek istiyor .bilin bakalım nereye kırşehire.ben mutlu olursam seni de mutlu ederim bana güven diyor.o kadar nazik ki.ama olmaz kızlar ya.aramızda iç anadolulu biri var mı bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.ben deniz kızıyım yani deniz kenarında doğdum,denizi görmeliyim.ne bilim yada büyük şehirde yaşamalıyım alışveri,ş merkezleri elimin altında olmalı.çocuklarım için kaliteli eğitim alacakları ne bilim tenistir,yüzmedir,dans gibi kurslara yazdıracağım bir yer olmalı.

benim balıkesirle derdim yok.rahatım.arkadaş çevrem çok geniş.her şey elimin altında.sırf o mutsuz diye tayini kabul ediyorum.ama kırşehir olmaz.kv yarım saat uzaklıkta bize.

sen gezmeyi sevmeyen insansın hafta içi çalışacaksın hafta sonu gezelim diyeceğim.pat kv çağıracak.e gelemem diyemez.çünkü tarlaları da var.şu gerçekki eşim toprağı seviyor,bırak onu gün boyu tarla sürsün.saygı duyuyorum ama ben böytle değilim ki.ona da dedim saygı duyuyorum ailene yardım etmek istemene,toprağı sevmene ama seni orada rahat bırakmayacaklar .ama ben seni mutlu edeceğim diyor.hayır dedim ben başıma geleceği biliyorum asla kabul etmem.bu aileyi ben de yıkmak istemiyorum dedim.

görseniz o nezaketle beni ikna etmeye çalışıyor ben oralara yakın ama asla iç anadolu olmayacak bir yer bulalım diyorum.mayısa kadar bana süre verdi.ben erkeğim sen kadınsın sen uy bana diyor.olur güzelim dedim o ancak türk filmlerinde olur.

neyse en azından kendim açısından ve çocuklarım açısından saygılı bir oratmın içerisindeyim.asık suratlar kavga yok.diğer işlerde yolunda :78:

ama yapamam taşınmam olaya.bakalım hayırlısı olsun diye dua edeceğim.azıcık geçmişe baktım yazdıklarınızı gördüm.gerçekten dost gibi dostsunuz.benim sıkıntımı yüreğinizde hissettiğinizi satırlarınızdan anlayabiliyorum.

ne diyim iyi ki varsınız.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, 72.9 dum sabah allahım kaplumbağa hızı diyeceğim ama o da hızlı kalır, neyse platesim var benim üf üf üf, al nefes, veeeerrrrr

Nilgünüm işlerin şimdilik yoluna girmesine sevindim fakat seni başka şehire götürdükten sonra da değişmesinden korkarım, ya ben böyle aklımdaki heşeyi direk söylüyorum ama yanlış anlaşılmıyorum umarım :26:
Tabi ki en başta amaç mutlu olmanız, sürdürebilmeniz..Yoksa herşeyi yıkmak çok kolay...
Sen zaten yapamayacağını biliyorsun, bunu da ifade etmişsin güzelce, umarım bu sorun da hallolur ve o gene değişmez..
Yine de huzurlu bir ortama dönmene çok sevindim o kadar üzüntüden sonra
Seni ilçede yaşadığım için çok iyi anlıyorum, buraya alışana kadar çok eziyet çektim, ama işin içinde bir de çocuklar var, o yüzden sen tek taraflı da düşünemezsin..Onların eğitimi ve sosyal çevresi hakkında söylediklerin çok doğru, ben olsam bende aynı şartları isterdim çocuklarım için.
Kırşehiri bilmiyorum, araştırmak lazım ama kayınvalide olayı bitiriyor herşeyi, bu eşleri anlamıyorum hepsi bir annenin yanına göç peşinde bu aralar..Yaşanacak çatışmaları akıl edemiyorlar mı...İlerideki mutluluğun için doğru kararı vereceğine inanıyorum. Veee hepimiz seni çok seviyoruz bunu unutma, şuraya iki satır yazdığın yazı hüzünlü olursa düşünüyoruz, üzülüyoruz, çare arıyoruz..Senin sorunlardan arındığında ne kadar iradeli ve azimli bir nilgün olduğunu da gördük..
Mutlu olmak senin de hakkın nilgünüm, umarım bundan sonra o nilgün hiçbir yerlere gitmez...

günaydın fıştıklar.geçmişi okumadan önce herkese kocaman günaydın demek istedim.herkese güüüüüüüüünaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnn

İzlemcim dalış fotolarını gördüm, hepsine bayıldım ama yorum yapmamışım sadece
Çok merak ediyorum nasıl bir duygu, boğulmak en büyük fobim, ağzımda bir tüple cesaret edebilir miyim acaba

Ben 40'ından sonra yaşayacağım hayatı bunu anladım artık ya, ama dert etmiyorum eskisi gibi, hatta daha hevesle çalışıyorum bir an önce gelsin o günler diye, hayallerim ve yaşanmamışlıklarım o kadar çok ki, bir gün hepsi olacak, kaç yaşında olacağım umurumda değil :78:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrrr koçişle birgünlük kaçamaktan sonra dün sabah s.boluya döndük..daq evine nazaran oteli küçük buldum onun dışında herşey çok güzeldi..dün öqleden sonra çocukları ve annemleri alıp teyzemlere gittik..akşam geç döndük..midem patlıcak gibi bişey oldu bana aşırı yemeye başladım..tok olduqum halde yiyorum...ve gözle görülür bir kilo artışım var..kuzenim bile 2 hafta önce inceciktin şimdi kilo almışsın dedi...kendime kızıyorum neden tatilde bukadar abartılı yiyorumm:84::84::84:

hayatım ben izmire gittiqimde 3 kilo s.boluya geçen geldiqimde 6 kilo artıyla döndüm istanbula...yiyip yiyip kilo almıyorum diye bişey yok...eve gelince basküldeki rakamdan korkup sıkı bir diyet yaptıqımda 10 günde aldıqım kiloyu sıfırlıyorum..zaten bir kısmıda ödem olduqundan çabuk veriyorum..olay bu yani..kilo almıyorum deqil dikkat ettiqim an çabuk veriyorum aynı çabukluktada kilo alıyorum..yoksa 1 haftada ne 6 altı kilo alınır nede verilir..bu sefer panik yapmamın özel bir nedeni var..buradaki analoq baskülde 7 kilo artıda görünüyorum...normal zaman olsa gidince veririm diye takmam..ama biz yarın akşama istanbulda olucaz inş..ve 2 gün sonra ramazan giriyor...ramazan ayında kilo vermemiz sekteye uqrayabilir...bundan korkuyorum..mübarek ay girmeden aldıqım kiloları verebilseydim rahat olurdum..ramazanda az çok ne versem razı gelirdim..ama şimdi aldıqım kiloları ramazanda verebileceqimden bile emin olamıyorum.. ki birde bayram iznine çıkıcaz 10 gün..şimdiki kilolarımı versem bile bayramda sil baştan tekrar alıcam..bu beni strese sokuyor..6lı rakamlarda takıldıqım kadar hiçbir rakamda takılmadım..nasıl beslenmem gerektiqini bildiqim halde tatilde irademe sahip olamadıqım için kendime çok kızıyorum..dün okadar yemişimki şuan daha kahvaltı yapmadıqım halde midem taş gibi dolu ve rahatsızlık veriyor..ve sırf bu yüzden şuanda başım aqrıyoo

nilgün hoş geldin canım nasılsın ?

sağol canım aranıza geldim ya daha iyiyim..

canım bu paranın dışında her gün arabayla onu kreşe bırakıp alma ve senee başı bir defalık 700 tl lik kırtasiye parası da var.anlayacağın baya tuzlu ama ne yapalım tercih meselesi..

sağol bebeğim çok iyisin benimle beraber üzüldün sen de.senin de yazdığın gibi asıl mesle yaşanmamışlıklar..zaman geçip gidiyor ben de kalan zamanlarım için mücedele ediyorum.yozgatta doğu hizmetini yaparken kv 2.5 saat uzaklıktaydı benim ki 2 haftada bir giderdi şimdi yarım saat uzaklıkta olacak.kabus gibi.allah razı olsun ondan o olmazsa eşim olmazdı ama kadın habire bir şey isteyecek.traktörün motor yağı bitse onu bile arar ister.adım gibi biliyorum.eşim de hayır diyemez.söytlediği kanun mübarek.zırt pırt gelecekler benden köye gelmemi isteyecek.yani kv de köyde yaşıyor bu arada.hani bir ilçede vs falan yaşasa idare edeceğim.ama köy hayatı bu çok mücadelesi derdi var.yozgattan bir şey isteyen kırşehjirde neler neler istemez.

bana diyorki bak kabul et 1 senin sonunda hala istemezsen istediğin yere taşınırım.tabi canım dedim bir gidersek 4 sene en az oda kalmak zorundayız.ben 4 sene mutsuzluğumla başbaşa mı olacağım.tabi ben böyle cvp verince bir şey de diyemedi.

aman boş ver.harekat devam ediyor.günde 2 öğün k yiyorum hatta dün sabah 80.4 tüm.süper yani inşallah yarın tarıda da 80 li rakamlar devam eder..bu 20 günde 6 kilo verdim adam habire etrafımda.10 kilo versem ne olur bilmiyorum.sürünecek göstereceğim ona...

canlarım temizlik yapacağım kızlara kahvaltı da yaptırayım gellirim..
günaydın fıştıklar.geçmişi okumadan önce herkese kocaman günaydın demek istedim.herkese güüüüüüüüünaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnn

inşallah deryacım birisinden püf nokta çıkar
o sıcak ramzan pidesine
muhteşem iftar sofralarına nasıl dayancam bilemiyorum
bende geçen sene tutmadım hamileyim diye
ama bu yıl tutucam inşallah

bi arkadaşın arkadaşı diyetisyene gitmiş.sahurda yağsız ve 1 tane yumurta olmak şartıyla istediğiniz kadar menemen yiyebilirsin tabi limit 2 dilim ekmek fazlası yok.yada 2 dilim ekmeğe tost yapın yeyin demiş.iftarda ise 1 kase çorba için 2 saat ara verin sonra sebze yemeği 2 saat ara yine sonra etinizi yeyim(etle sebze yemeği yer değiştirebilir) ama muhakkak yedikleriniz arasında 2 saat olsun demiş.umarım doğru anlamışımdır.ben sahur kısmını yapabiliyorum çünkü sahurda yalnızım eşim şeker hastası aç kalmaması gerekiyo bazen sahura bile kalkamıyorum sadece su içip yatıyorum ama iftar kısmı biraz zor.gerçi havalar sıcak yemekten çok su geliyo baya su içincede insanın midesi şişiyo.ama bilmiyorum napıcaz.Allah yardımcımız olsun

günaydın kızlarrr
sabah sabah yürüdüm ama mutluyum huzurluyummmm
fakat biraz şişimm cnm sıkılıyorrr
reglim yakın onun için olabilir..

nilgünn
kesinlikle kırşehire tayin isteme hayatının hatasını yaprsın
kv faktörü var birdee ne yap et ama sakın tayin istme çok mutsuz olursunn:18::18::18::18::18::18:

izlem derya pubik çok acıyorsa minder filan serin altınıza ince minderlerden yada battaniye filann

sevda fotolar arasındaki fark süperrr vallahi tebrikler kuzum.......

iyi yapmışsın canım vermekle.ben birazda mecburiyetten verdim çalıştığım için ananeye fazla yük olmakda istemedim.hem tam sosyalleşme yaşıydı.önce gitmek istemedi benimki ama şimdi memnunuz.tam güne de alıştı.artık daha sosyal bi çocuk farkediyorum.olumlu gelişmeler var evde yemediği yemekleri kreşte yiyo.arkadaşlarım yedi diye bende yiyorum diyo.evde zorlasamda yemiyodu inatçı şimdi paşa paşa yiyo.erkek milleti işte inat etmeseler olmuyo.ama kadının azmi işte sonuç ortada.bizimkide bazen öyle inat eder Allah tan kreşe gitmesini o da çok istiyodu.bu konuda zorlanmadım.

günaydııııınn
dünkü menüm:
1 kupa ballı limonlu tarçın çayı
sabah: 1 dilim tahıllı ekmek domates salatalık peynir
ara: yarın kase puding
3 4 patates kızartması
öğle: 2 kaşık pilav 1 parça tavuk
ara: 5 6 kayısı
akşam: 2 parça tavuk bol salata
ara: 1 profiterol

sevgili nilgün tayin dediğinize göre belkide meslektaştır eşlerimiz:))) bende ailelere kimi zaman yakın kimi zamanda uzak olmak isterim. ama zamanla çok uzak olmasada 2 3 saatlik yolda olması gerektiğine karar verdim. aynı şehir yada yakınları tehlike. bende olsam aynı şehiri istemem. 1 yıl deneyelim sonra tayin isteriz falan hikaye tabiki. mümkünmü istediğinde tayin çıksın. artı ve eksileri iyi düşünün mutlaka. daha öncede yozgatta yaşadıklarınız var tabi. ya tek tek oturulup konusulacakki zor :))şu an huzurlu bir ortamda olmanız benide mutlu etti.hayırlısı olsun hakkınızda.

ben yaşadım ama kv de değil.göümcelerimde.2 side farklı şehirlerde oturuyo ve evliler.kv me gelirlerdi yazın tatil için.biri 3 aya yakın diğeri 1 ay falan kalırdı.biz evlenicez ertesi gün kınam var eşime diyoki kendi evi için mobilya bakmaya gidelim.gelen giden misafirleri var hemde çok uzaktan gelenler.eşim olmaz demiş.diğer görümcem bizimle balayına gelmeye kalktı düşünebiliyo musunuz balayına.5 yaşında kzı ve kendi.biz orda onları eylicez orda tatile gitmicez yani.neyse bi şekilde ektik.ne zaman gelseler eşim onları alır eve götürür eve bırakır.onların istemekte sınırları yok.biz yeni evliyken bile görümcemin kızının canı sıkılıyo diye bizi ararlardı gezmeye gidelim diye.bazen giderdik bazen bize gelirlerdi.tabi eşim gider arabayla alır gelirdi.eşimin işten çıkıp eve tam geldiği bi nefes alcağı sırada telefon zırt çalardı napıyosun diyekabus ya sinirden ağlardım.aman kırılmasınlar aman üzülmesinler derdik.elimzden geleni yapardık.şimdi eşim uyandı eskisi gibi değil.kendi işlerini kendileri yapsınlar diyosende de aynı durum olmasından korkarım.arar kv gel der o da gider sen mutsuz olursun.ben çok ağladığımı bilirim.ama yinede sen bilirsin.karar tabiki senin.işler yoluna girmişken bide bu sebeplerden aranız bozulmasın yine.ne zor evlilik hayatı sadece eşinle değil tüm ailesiyle evleniyosun sanki

Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84:

Günaydınn Kızlar

Bu Sabah Tartımı Balkondan Aşağı Atasım Geldi
Sıkıldım Artık 77 ve 78 Rakmlarından Birini Görmekten
Yaa Bir Kere 76 Rakamını Ucundan Göremedim
Artık Ağzıma Atığım Her Lokmadan Pişman Oluyorum
Eskisi Gibi Azimle Diyet Yapamıyorumda
Biliyorum 76 Rakamını Ucundan'da Olsa Görsem Azimim Geri Gelcek
Bu Ğün Dikkat Edicem Biliyorum Yarın Göremeyeceğim Ama Razamana 76 Rakamıyla Girmek İstiyorum:97:
Oruç Tutarken Kilo Verebilirm 3.5 4 Kg Falan Vericem Ramazanda İnşallah Vericez

Canim Tatsizlik Ya$anmi$ Sabah Sabah Sinirlenmen Normal Ama Bu Sinirle Annene $ahsiyett Diye Hitap Etmeni Pek Dogru Kar$ilamiyorum
Her Ne Olursa Olsun O Senin ''ANNEN'' Böyle Hitaplar Kullanman Hic Dogru Degil ..
Tamam Abine Kiziyorsun Annen Onu Destekliyor Diye Sinirleniyorsun Ama Yinede ..
Ileride Seninde Cocuklarin Oldugu Zaman Sana böyle Hitap Etseler Seninde Ho$una Gitmez Dimi ?

Benimde Abimlerle Büyük Kavgalarim Oluyor Ama Onlarin Tirnagina Zarar Gelse Yine Ben Ilk Ko$uyorum Yardimlarina ..
Bu Böyledir Her Evde Ufak Tefek Veya Büyük Anla$amamizliklar Kavgalar Olur ..

Haa $unuda Diyim Ya$in Kac Bilmiyorum Ama .. EvLenmek Cözüm Degil !
Bunu Pek Cok Genc Kiz Cözüm Olarak Görüp Evleniyorlar Ama Kesinlikle Öyle Degildir ..
Zamani Gelince Elbetteki Evleneceksin Ama Evdekilerden Kurtulmak Icin Kendini Ate$in Bahrina Atma Güzelim ..
Oku Okulunu Bitir Meslegini Eline Al Kendi Imkanlarini Sagla Kimseye Muhtac Olma .. En Güzeli Böylesi ..
Öfkeyle Kalkip Zararla Oturma

ya digitaller daha iyi bence o eski usül tartılara pek güvenme hayırlı olsun canımcım

dijital ile yola devam

Bunun farkındayım elbette canım ama gelip halimi görsen inan beni anlıyıcaksın.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya.
Sen gel birde yakından dinle ..
Keşke öyle birşey olsada anlasan beni..

İnan bana yine saygımı bozmuyorum sabırlıyım ama onun çirkef çirkef ettiği küfürler .
Seni evden attırcamları..
Sokaklara düş inşallah çocuğun olsun ağzından burnundan getirsin demiyorum kan getirsin oluk oluk diyen birisinede sevgi duymam zor değil mi
Beni doğurdu andan itibran annanem büyüttü onun annem olduğunun farkına bile çok sonra farkettim.
Oğlunu sevdi o hep hepte sevicek.

canım sen onca kiloyu vermişsin 76 yı da görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…