wallahi bacım ben tubik anlıyorum her seferinde
iki harfin telaffuzu birbirine çok yakın
birde bağırmıyor yaa, bağırsa doğru anlardım
eee bu tubik-pubik özel bölge demek dimi
kimse bişiy demedi halaa
şu yüzme hareketinde garibim mahfoluyor yahuu
deryacım şirince nasıl ama
daha çok foto vardı aslında aynı klasörde bulamadım
böyle yerlere gittiğimde elimde profesyonel makina olmasını çok istiyorum
hani bir nesneyi zumlayıp diğer tarafı loş fluu bırakıyor yaa
ölüyorum ona
dalış resimleri filanda eklemiştim, senin ilgini çeker öyle şeyler ama
görmedin onları sanırım
senacım neden herdefasında stres yapıyorsun nede olsa istanbula gideceksin basküle çıkacaksın bi bakacaksınki azıcık bi artı onuda zaten fazlasıyla verip buraya kızlar şukadar eksideyim yazacaksın.butip mesajlarını kaç kere okuduk.senin değişik bi bünyen var yiyip yiyip kilo almıyorsun alsanda hemencecik veriyorsun bunu ben bile ögrendim sen nasıl hala stres yapıyorsun canım yaaa
nilgün hoş geldin canım nasılsın ?
5 yaş dah akreş yaşı canım ama bizim memlekette dolmuş e okadar nüfus 2 kreş biter tabi,ama inan verecek gücümüz olmasa ısra etmezdim,verir biliyorum ama bu başka bi inattı,bide konuşmayı sevmez benimki, uff işte okadar zorlandımki anlatamam.çalışmıyorum ben evdeyim,ama anne başka bişi arkadaş başka ,gelde anlat
valla gayet iyimiş oraların fiyatı burda yarım güne 250+kırtasiye ve müsamele masrafıalıyorlar yarım gün 12:45-17:30 arasında üstelik ingiizce falan yok sadece yıl sonu gösterileri ve dans işte ...keşke öyle olsa ama malesef... devleti inan hiç istemedim kreş diye ama yoksa ilkokula zaten devlette gitcek ...hem evime 50 metre diyorum ya pırt deseler uçarım..devlet kreşi 2-3 km yürüyerek yarım saat nasıl gideyim acil bişi olsa,hem sabah gtür akşam al,kışı var yazı var ... neyse halloldu ama ömrümden ömür gitti.. hayır daha eğitimin ilk başında çıkan sorunlara bak bu çocuk artık 15-16 sene okullu olcak ozaman napcaz kesin boşanırız :))
Nilgünüm işlerin şimdilik yoluna girmesine sevindim fakat seni başka şehire götürdükten sonra da değişmesinden korkarım, ya ben böyle aklımdaki heşeyi direk söylüyorum ama yanlış anlaşılmıyorum umarım :26:
Tabi ki en başta amaç mutlu olmanız, sürdürebilmeniz..Yoksa herşeyi yıkmak çok kolay...
Sen zaten yapamayacağını biliyorsun, bunu da ifade etmişsin güzelce, umarım bu sorun da hallolur ve o gene değişmez..
Yine de huzurlu bir ortama dönmene çok sevindim o kadar üzüntüden sonra
Seni ilçede yaşadığım için çok iyi anlıyorum, buraya alışana kadar çok eziyet çektim, ama işin içinde bir de çocuklar var, o yüzden sen tek taraflı da düşünemezsin..Onların eğitimi ve sosyal çevresi hakkında söylediklerin çok doğru, ben olsam bende aynı şartları isterdim çocuklarım için.
Kırşehiri bilmiyorum, araştırmak lazım ama kayınvalide olayı bitiriyor herşeyi, bu eşleri anlamıyorum hepsi bir annenin yanına göç peşinde bu aralar..Yaşanacak çatışmaları akıl edemiyorlar mı...İlerideki mutluluğun için doğru kararı vereceğine inanıyorum. Veee hepimiz seni çok seviyoruz bunu unutma, şuraya iki satır yazdığın yazı hüzünlü olursa düşünüyoruz, üzülüyoruz, çare arıyoruz..Senin sorunlardan arındığında ne kadar iradeli ve azimli bir nilgün olduğunu da gördük..
Mutlu olmak senin de hakkın nilgünüm, umarım bundan sonra o nilgün hiçbir yerlere gitmez...
günaydın fıştıklar.geçmişi okumadan önce herkese kocaman günaydın demek istedim.herkese güüüüüüüüünaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnn
İzlemcim dalış fotolarını gördüm, hepsine bayıldım ama yorum yapmamışım sadece
Çok merak ediyorum nasıl bir duygu, boğulmak en büyük fobim, ağzımda bir tüple cesaret edebilir miyim acaba
Ben 40'ından sonra yaşayacağım hayatı bunu anladım artık ya, ama dert etmiyorum eskisi gibi, hatta daha hevesle çalışıyorum bir an önce gelsin o günler diye, hayallerim ve yaşanmamışlıklarım o kadar çok ki, bir gün hepsi olacak, kaç yaşında olacağım umurumda değil :78:
inşallah deryacım birisinden püf nokta çıkar
o sıcak ramzan pidesine
muhteşem iftar sofralarına nasıl dayancam bilemiyorum
bende geçen sene tutmadım hamileyim diye
ama bu yıl tutucam inşallah
günaydın herkesee .....
öncelikle son 2 gün neden uğrayamadım şöyle izah ediyim.. elaycık bu yıl kreşe başlıcak ,çok istiyor görümcemin kızından geçen seneden biliyor kreşi,anne aleynanın okuluna gitcem diye ölüp bitiyor 1 senedir.zaten bulunduğum çevre trafik ,kalabalık falan hiç sokağa çıkmıyor bizler gibi oynamaya malum.Cocuk sıkılıyor arkadaş arıyor e artık 5 yaşında oldu kuzucuk..okula göndermek istememin tek nedeni arkadaşı olsun,oyun kursun,paylaşmayı grup çalışmasını öğrensin.. bulunduğum ilçede 2 si özel,2 si devlet 1 tanede yarı özel var..devlet kreşleri tee mayısta dolmuş,özellerde 500 tlbende yarı özele gönderiyorum ki evime 50 metre uzak.. babamız bi sorun yaptı bunu nedense hiç öyle biri değildi,birimi girdi aklına bilmiyorum 250 lira çok diyo başkada bişi demiyo,onu ikna etmem ,kabus gibi 2 gün ,ağladım hep sinirimden,neyseki dün akşam gece 2 ye kadar konuşmalarım sonuç verdi..kızım artık okullu..mutluluktan uçuyor..
bana diyorki(önkayıtta vesialık foto çektirirken düzgün dur yoksa almazlar demiştim) anne çekildiğim fotoğrafı beğenmişlermi ,beni okula alıyorlarmı yani diyobebem benim
bunu sebepleki giremedim internete hiç sinirimden kaçtım evden hep,ama diyet devam şuan tartıda gayet iyi gidiyomuş gibi görünüyo bakalım yarın sonuç ne çıka..
bu arada bi sorun var ne smiley,ne renk kullanamıyorummmmmmmmmmm
dostlarım çok özledim sizi.sevincimde üzüntümde hep yanımda oluyorsunuz.bu topik zayıflama grubu olmanın ötesinde bir şey.ailemden biri gibisiniz.Allah sizden razı olsun.Allah gönlünüzden ne dilek geçiyorsa onu nasip etsin.
ne kararlar alarak ve gayet umutsuzca balıkesire dönen ben eşimin ilgisinden şaşırmış durumdayım.sanki hiç yaşanmadı bir şeyler. gayet sevgi dolu ,ılımlı,duyarlı.izlemi de aradım o gün ona da anlatıyordum.başına bir şey mi düştü diye.hayır seni gerçekten özledim dedi.hadi bakalım öyle olsun.biz yokken çok düşündüm dedi.sizi kaybetmek istemiyorum elimden geleni yapacağım seni mutlu edeceğim dedi.ben de bana bak başka biri mi var bile dedi.o da saçmalama söylediklerimden neden mutlu olmuyorsun illa altında bir şey arıyorsun dedi.ben de size yazdıklarımı anlattım.yani böytle düşünen bir insan nasıl bana telefonda öyle davranıyor diye..özür diledi falan.
doğruyu söylemek gerekirse gergin bir ortamdansa hatasını kabul eden,bir şeyler yapmaya çalışan bi,r insan bulmak beni rahatlattı.1 de izmirden eve döndüm 4 e kadar balkonda sohbet ettik eski günlerdeki gibi.
ama tabi sebebi anlaşıldı neden böyle sevgi kelebeği kocam.burada ortamdan mutsuz ve tayin istemek istiyor .bilin bakalım nereye kırşehire.ben mutlu olursam seni de mutlu ederim bana güven diyor.o kadar nazik ki.ama olmaz kızlar ya.aramızda iç anadolulu biri var mı bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.ben deniz kızıyım yani deniz kenarında doğdum,denizi görmeliyim.ne bilim yada büyük şehirde yaşamalıyım alışveri,ş merkezleri elimin altında olmalı.çocuklarım için kaliteli eğitim alacakları ne bilim tenistir,yüzmedir,dans gibi kurslara yazdıracağım bir yer olmalı.
benim balıkesirle derdim yok.rahatım.arkadaş çevrem çok geniş.her şey elimin altında.sırf o mutsuz diye tayini kabul ediyorum.ama kırşehir olmaz.kv yarım saat uzaklıkta bize.
sen gezmeyi sevmeyen insansın hafta içi çalışacaksın hafta sonu gezelim diyeceğim.pat kv çağıracak.e gelemem diyemez.çünkü tarlaları da var.şu gerçekki eşim toprağı seviyor,bırak onu gün boyu tarla sürsün.saygı duyuyorum ama ben böytle değilim ki.ona da dedim saygı duyuyorum ailene yardım etmek istemene,toprağı sevmene ama seni orada rahat bırakmayacaklar .ama ben seni mutlu edeceğim diyor.hayır dedim ben başıma geleceği biliyorum asla kabul etmem.bu aileyi ben de yıkmak istemiyorum dedim.
görseniz o nezaketle beni ikna etmeye çalışıyor ben oralara yakın ama asla iç anadolu olmayacak bir yer bulalım diyorum.mayısa kadar bana süre verdi.ben erkeğim sen kadınsın sen uy bana diyor.olur güzelim dedim o ancak türk filmlerinde olur.
neyse en azından kendim açısından ve çocuklarım açısından saygılı bir oratmın içerisindeyim.asık suratlar kavga yok.diğer işlerde yolunda :78:
ama yapamam taşınmam olaya.bakalım hayırlısı olsun diye dua edeceğim.azıcık geçmişe baktım yazdıklarınızı gördüm.gerçekten dost gibi dostsunuz.benim sıkıntımı yüreğinizde hissettiğinizi satırlarınızdan anlayabiliyorum.
ne diyim iyi ki varsınız.
Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84:
Canim Tatsizlik Ya$anmi$ Sabah Sabah Sinirlenmen Normal Ama Bu Sinirle Annene $ahsiyett Diye Hitap Etmeni Pek Dogru Kar$ilamiyorum
Her Ne Olursa Olsun O Senin ''ANNEN'' Böyle Hitaplar Kullanman Hic Dogru Degil ..
Tamam Abine Kiziyorsun Annen Onu Destekliyor Diye Sinirleniyorsun Ama Yinede ..
Ileride Seninde Cocuklarin Oldugu Zaman Sana böyle Hitap Etseler Seninde Ho$una Gitmez Dimi ?
Benimde Abimlerle Büyük Kavgalarim Oluyor Ama Onlarin Tirnagina Zarar Gelse Yine Ben Ilk Ko$uyorum Yardimlarina ..
Bu Böyledir Her Evde Ufak Tefek Veya Büyük Anla$amamizliklar Kavgalar Olur ..
Haa $unuda Diyim Ya$in Kac Bilmiyorum Ama .. EvLenmek Cözüm Degil !
Bunu Pek Cok Genc Kiz Cözüm Olarak Görüp Evleniyorlar Ama Kesinlikle Öyle Degildir ..
Zamani Gelince Elbetteki Evleneceksin Ama Evdekilerden Kurtulmak Icin Kendini Ate$in Bahrina Atma Güzelim ..
Oku Okulunu Bitir Meslegini Eline Al Kendi Imkanlarini Sagla Kimseye Muhtac Olma .. En Güzeli Böylesi ..
Öfkeyle Kalkip Zararla Oturma
Günaydınn Kızlar
Bu Sabah Tartımı Balkondan Aşağı Atasım Geldi
Sıkıldım Artık 77 ve 78 Rakmlarından Birini Görmekten
Yaa Bir Kere 76 Rakamını Ucundan Göremedim
Artık Ağzıma Atığım Her Lokmadan Pişman Oluyorum
Eskisi Gibi Azimle Diyet Yapamıyorumda
Biliyorum 76 Rakamını Ucundan'da Olsa Görsem Azimim Geri Gelcek
Bu Ğün Dikkat Edicem Biliyorum Yarın Göremeyeceğim Ama Razamana 76 Rakamıyla Girmek İstiyorum:97:
Oruç Tutarken Kilo Verebilirm 3.5 4 Kg Falan Vericem Ramazanda İnşallah Vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?