80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zor birdurum ama bu ortam seni azimlendirir okumak istiyorsan devam et,bende evden uzaklaşmayı çok isterdim sorunlu kavgalı gürültülü bir ailem vardı ,üniversite benim için bir kaçıştı öylede oldu şimdi memleketimde yaşamıyorum,yaşamak da istemiyorum evlendim çalışıyorum eşimin memleketindeyiz,özlüyorum ama o il bana çok itici geliyor mutlu olmadım çünkü orda

Okuyacam canım inşallah
Tek çarem o zaten.
Başka memlekettede okutma taraftarı değiller geçen gün söyledim .
Üniversitede tanıtımları dönerken istanbulda bu ünv istiyorum diye.
Dönüp kazan kazansanda yollamıyıcaz merak etme.
Köyü kazan onada yollamıycaza
Git evlen tutuşmuş olmıyasın dediler
Hiç birşey yapmıyorum şu insanlara ben anormal olanda her şekilde bana sataşıyorlar

hoş geldin ben nilgün..

ben 1,5 lt sudan yapıyorum ve aynı gün bitiriyorum..

kraker dediğin etimek mi?eğer öyleyse lütfen yeme tam buğday ekmeği daha iyi olur.diğer yediklerin güzel ama..

kendi derdimden senin gözünü unuttum özür dilerim.çok geçmiş olsun iyi misin şimdi?hala çift görüyor musun?

canım evet saçma olmuş.simit 4 dilim ekmeğe bedel.çikolata ,öğlen akşam yine ekmek.bence bu kadar ekmek fazla.
bi de çocukların kalanlarını yeme tut kendini ben hep öyle yaptım bak halime (

izlemmm yeni işiniz hayırlı olsun cnm bu arada

ay bunu da unuttum hayırlı olsun izlem.Allah bol kazanç versin..

ay ne yapacağım gelen gelsin ben gidiyorum derdim.yeter bu kadar yorulduğun azcık sen rahat et.ihtiyacın var.

çok güzel canım ama pilavı hayatından çıkar tatlım.daha iyi olur..

hoş geldin ben nilgün.boşver diyetisyeni.sen bize takıl hemen ne yi,yeceğini nelerden uzak duracağını öğrenirsin.burada bi diyetisyen diploması eksik olan arkadaşlar var.yardım ederler.

hiç sıkılma canım menülerin çok güzel.böyle devam et.ben de elimden geldiğince önerilerde bulunurum.

canım ortim hoş geldin.ben başladım zayıflamaya biliyor musun?destekleriniz ortlik sisteminiz işe yaradı.sen de bana katıl hadi.ama pazartesiyi bekleme hamen başla..ayşeciğim de gezmeden diyete ara verdi ama toparlanacağız inşallah..

kıyamam ya..o kadar iyi anlıyorum ki.gezmedeyken bunlara hayır demek zor.o zaman akşam spor yapıp yatacaksın.akşam evine dönmüyor musun.leslie yap yatarken en azıondan kalori yak.ne bilim mantımı koydular önüne.önce iç 2 bardak su.sonra ye ama aralarda su iç.tabağın yarısı bittiğinde bi 2 bardak su daha ..zaten o kadar şişlikten yerinden kımıldayamıyacaksın...

resim koysana canım merak ettim.

hey ne yaptın tatlım ya.sabah ekmek,arada ekmek,akşam da 1 lokma ekmekmiş.sağol bari 1 lokmayla kalmışsın.aman güzelim uzak dur şu ekmekten ya..köftenin yanına salata yeseydin.

öğlen sadece yeşil elma yiyince acıktığından bak yüklenmişsin midene.

Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?

aldık gitti.ben nilgün.hoş geldin..

aman canım engellere takılırsak başa döneriz.boş ver ödemdir belki..

ütü mü ığğğyyy almayayım :)))

of filiz ya nedir bizim bu kv problemimiz.bi de çocuğuna hasret yaşıyorsun.eşinle inşallah bi orta yol bulursun.olmaz böyle ya.kıyamam sana...

yazmışlar geç kaldım.ama zumun tarifindeki gibi soğanlı sarımsaklı ve sossuz zaten fellah olmaz ki :::))

canım bence ödem var ciddi şekilde.bol su iç bir iki günde atarsın.

süper bi menü.ama meyveli sodaların kalorisi yüksek biliyorsun değil mi canım..

ay bilsem yazarım da kendimi frenlemeye çalışacağım..

aynen ben de böyle yaptım geçen sene.hatta ramazanın ilk haftası 3 kilo verdim.bol su sebze salata tatlıda azıcık..ay inşallah yine böyle besleniriz seherciğim..

canım yukarda yazmıştım dediğim gibi leslie yap sıkma canını.ortilerini üzme.bana yazdıklarını hatırla.seminerleri önceki emeklerini düşün.

geçmiş olsun bi git bakalım dr a bizi de bilgilendir ama..

banuuuuu

ben de ormanda çektiğim videoyu açtım koşu bandında orada yürür gibi 1 saat yürüdüm.tabi açık havanın yerini tutmadı ama olsun sporumu yaptım.

kv konusunda aynen dediğin gibi gitmem oraya.illa benden habersiz ister tayin kararı çıkarsa ben okuluma yakın ev tutacağım.ufaklığı da gerekirse eski bakıcıya veririm .zaten 5 yaş oluyor anasınıfıda olur.arabayı da satarım yarısı bana yarısı ona..kendi de gider.aklıma gelen çözüm bu şimdilik.annemlerin yanına gitmeyi düşünmüyorum.

Burcum, canım...Biliyorum sen çok mantıklı ve akıllı bir kızsın...Ve annenin hayatındaki yerini biliyorum, senin için ne kadar kıymetli olduğunu..O yüzden anneye bunları demek senin için çok ama çok yanlış ama senden bir de şöyle düşünmeni istiyorum..Mesela demişsin ya senin çocuğunda sana dese hoşuna gider mi diye? E o insanda çocuğuna böyle kötü davranırsa haketmiş demektir değil mi...Ama iyi davrandığı halde bunları duyarsa tabi ki hoşuna gitmez...
Demek istediğim keşke her anne senin annen gibi olsa burcum..O zaman emin ol ben de bu arkadaşta ayaklarının altına paspas olmayı da bilirdik..Bırak kötü bir kelime etmeyi, isteseler kendi hayatımızdan vazgeçer onlara hizmet ederdik bir ömür...Hakeden anneye can verilir, ama haketmeyenini hiç görmediğin için bu konuda herkesi eşit sanma..
Çok klasik bir laftır ama çok doğrudur, doğurmakla anne olunmaz...
Sana annelik yapmayan birinin karşısında da sevgi ve saygı dolu kalınamaz

slm kızlar merhaba biliyorum bu son hafta burayı biraz ihmal ettim galiba hepinizden çok çok özür dilerim son girdiğimde dr gidiceğimi yazmıştım evet gittim bugünde ultrasonum çekildi safra kesem taş doluymuş dr ameliyat dedi biraz korktum sanırım bi heyecan var içimde eve gelir gelmez de 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim son günlerde de diyetimi çok sıkı yapamadım zaten ve sonuç + 1 kg neredeyse biri bana durr!!!! desin lütfennn..... yarın tartı günüüüüüüü

bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler inşallah en kısa sürede verirler kilocuklarını azimleri daim olsun

NİLGÜNCÜMMM biliyorum canım biliyorumm kilo vermeye basladıgını ve buna nasıl mutlu oldugumu nasıl sevinç duydugumu
ama en başından beri biliyordum yapıcagını başarıcagını
şu tayin mevzusuna hiç girmiyim dedim ama güzelim en iyisini en dogrusunu sen bilirsin ama birden yelkenleri suya indirme..... heleki kayınvalidene yakınsa ve anlaşamıcaksanız hiç gitme
ama eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim sonuçta eşindir hayat arkadasındır asla istemem kimsenin yuvası yıkılsın eminimki sende çok cabalar sarfetmişsindir (sakın yanlış anlama asla şahsi degil genel olarak söylüyorum)
eger iki tarafta birbirine acı veriyosa,kırıyosa,üzüyosa,huzur yoksa,her dakika tartışmalarla kavgalarla geçicek bir ömür yerine ayrılma taraftarıyım ...haa tabiki her evde oluyo tartışmalar kırgınlıklar ama bunlar sürekli hal alıyorsa ve her defasında kalp kırıcı şeyler yaşanıyosa o zaman sıkıntı büyük demektir..
ama bi arkadasın olarak ben yuvanda huzurlu olmanı dilerimm ömür boyu
dedigim gibi en dogrusunu sen bilirsin biz her halukarda sevincinde üzüntünde yanlızlıgında hepp yanındayızz ortiimmmm
hadi bakalım katıldımm sanaa durmak yokkkkkkkk
bu arada fotolarımı gördünmü kuuu

canımmm teşekkür ederimmm çok mutlu ettiniz beni vallahi fark varsa ne mutlu banaa

canım çok geçmiş olsunn inşş. hayırlısıyla kurtulursun. ama ameliyatla taşları degil safra kesesini komple alıcaklar dimi ben öyle biliyorum ama rabbim şifa versinn inşş.

tşkler cnm bende senin gibi yapayım ozmn
bende emziriyorum umarım sütümde bir azalma olmaz

nilgüncüm bence taşınma canım
bizde ailelerimizden 1000 km uzaktayız
ben bazen istiyorum annelerin yaşadığı şehirde yaşamayı (kaynanamlarda aynı şehirdeler ) ama eşim assssssssla diyor
biliyor çünkü abisi ve kardeşi ne çekiyor annesinde babasından
4 yıldır uzaktayız en yakını 400 km olsun diyor eşim
benim fikrim budur cnm
eşini kırmadan ikna etmeye çalış hiç kv yi öne sürmeden çocuklarının eğitimi için falan de.
umarım herşey gönlünce olur cnm

tşkler cnm
allah yardımcımız olsun bol su içip mideyi doldurcaz gibi ama snra gene açıcırsak
umarım verdiğim kiloları almam

çok geçmiş olsun canım.bende safra kesemi aldırmıştım.çok şiddetli sancılarım oluyodu dayanamıyodum artık.ameliyat konusunda çok geç kalma derim taş düşerse daha tehlikeli oluyomuş.gerçi doktor anlatmıştır sana.korkma canım ameliyattan tırsan ben bile dayandım.Allah kimseye dayanılmicak dert vermesin.hayırlısıyla atlatırsın eminim

Merhaba Canım
Mayıs ayında bana diğer siteden gönderdiğin mesajı yeni okudum.
yine 95 kilo oldum ve ha şimdi diyete başladım ha tekrar bıraktım derken bir ileri iki geri hiçbir yere gidemedim:)
Hala da birşeye başlayabilmiş değilim.Ne zaman bu kilolarla vedalaşacağım hiç bilemiyorum.
Sen ne yaptın istediğin kiloya ulaşabildinmi?
Çok zaman oldu görüşmeyeli neler yapıyorsun?
Öpüyorum seni
Görüşürüz umarım.
Fırsat buldukça buraya uğramaya çalışırım
kendine iyi bak

nilgünnnn
geçti cn gözümdeeeee ayy çok fenaym ya elim kolum kalkmıyor uykuyu sevmeyen ben
öglen bile uyuya kalıyoru sıcaklardan olsa gerek hiç bişiy yapmaya halim yokk yaa

tayin meselesdi nem çorumluyum ama asla memeleketimd eyaşayamamm ya dneiz gibi olurmu heç iç anadolu
ayrıca çocukla riçinde çok zor lur ya şimdi onlar dyorlar avm ye gidleim diye sneinkiler daha büyük biliyorlardır oralarıı benimkiler bile istedigine göree

görümce olayına gelincede ben çok ince eleyip sık dokurum malesef
ama karşımdaki insanlar hiç öle olmazzz

canım benim anneminde 11 12 yaşlarımdayken benzer tavırları vardı. babamla çatışmaları çoktu. annemin psikoloji gitmişti yani. dediğin gibi ne laflar çıkardı ağzından. o dönemde nefret ederdim anacımdan. sonra psikolojik tedavi falan gördü.bunalımdaydı kadıncaz.şimdi maşallahı var çok şükür iyi. acaba annende ve abindede psikolojik sorunlar olabilirmi. bi aile büyüğünüze danışsan. konuşmasını istesen onlarla. evet duydukların hiiiç hoş değil ama belkide sorunları vardır senin bilmediğin. bir büyüğün desteğiyle dr a gitse belki düzelir. yada sen sabırlı bir şekilde babandan destek alarak açıkca konuşsan belki farklı olur herşey. Allah yardımcın olsun

kızın kızın ağzınıza sağlık. sabah kahvaltıya misafirim vardı tutamadım boğazımı. öğleden sonrada havuza gittik yorulduk köfte yedik. yemesene pideleri yada tadına bak dimi, nerdee.. pilavda bizde hiç eksik olmaz. eşim pilavsız özelliklede pirinç pilavı olmadan kalkmaz . oğlumda ona benzer. bulgur çok nadir yerler. bende seviyorum tabi.işte ekmek yemeyimde azcık bakayım dedim daha dikkat edicem söz

çok geçmiş olsun. bir çok yakınımın safra kesesi alındı.şimdi çok iyiler. sadece az ve sık yemeleri gerekiyor.tabi asitlilerdende uzaklar. yani bizim diyetler gibi. zaten yeme alışkanlıklarımız böyle sayılır. Allah şifa versin. geçmiş olsun

anladım canım
ben çok kaçırma anlamında söylemiştim, batırık bahane yanii

nilgüncüm burda konuştuğum arkadaşlarımla facede de görüştüğüm resimlerini gördüğüm için az çok ses tonları nasıldır diye düşündüğümde
senin ses tonun tam da düşündüğüm gibi çıktı, banu da çok şaşırmıştım mesela, meloşta da öle, çok farklı hayal etmiştim,
ama senin sesin tam tahmin ettiğim gibiydi çok tatlı

benim sesim nasıldı, izlenimin nedir

boğulmak mııı
kız koca bir tüp hava var sırtında nasıl boğulacaksın
böyle hissetmen normal, ilk etapta 5-10 metrede discovery tadında bir deneme yapabilirsin
bana dua ediceksin, iyiki dinlemişim seni diye

geçmiş olsun fundacım
eee ne zaman ameliyet olucaksın
son teknolojilerle çok kolay yapılıyormuş ama gene de korkman heyecanlanman normal canım
allah kolaylık versin...

Merhaba Kizlar,dün kizimin ve oglumun park sevdasi yüzünden aranizda olamadim.Isimi bitirir bitirmez ne alemdesiniz diye bir bakayim dedim.Yine herzaman ki gibi neseniz ve havaniz yerinde Allah bozmasin insallah.Bu arada ben kilo verememe rekoru kirdim bu hafta,1 haftada yalnizca 200 gram gitmis benden.Bakalim ben mi daha inatciyim,yoksa kilolarim mi.Bu arada dünkü menüm,

Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
20 gram yagsiz peynir
domates,salatalik
ve sekersiz cay

ara ögün
su

aksam
misirli,lahanali ton baligi salatasi

ara ögün
su

Kilo gitmiyor diye ara ögünlerede su ekledim.:))))
Böyle giderse bende ögün falan kalmayacak yalnizca suyla idare edicem..

Ya sabirrrr

nilgüncüm canım benim
ben senin yerinde olsam bende kabul etmezdim sanırım
çok zor insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi, sen bunca zaman emek vermişsin, bir mesleğim olsun rahat edeyim
çocuklarımı rahat ettireyim diye
şimdi o alışkanlıklarından zevklerinden nasıl feragat edebilirsin
birde psikolojik baskı altında olmak zor yanii, sürekli kafa yor mutsuz ol...
sürekli çağıracaklar, iki adım yer, gitsen olmaz gitmesen hiç olmaz

birde taşındıktan sonra eşiinin eski hal ve tavıra bürünmeyeceği, o moda girmeyeceğini kim garanti edebilir
istediği kadar söz versin yemin etsin, banane dese ne olucak...

allah kolaylık versin tatlım, allah yardımcın olsun...

elay iyi yapmışsın kreş olayını
ee senin kız büyümüş artık 5 yaş, tam zamanı
hayırlı olsun...

canım benim düzeldiğinize ve en azından konuşabildiğinize çok sevindim fakat şu tayin işi benim bile canımı sıktı,mesela ben izmirden bir an bile ayrı kalmayı düşünemiyorum dediğin gibi hangi coğrafyanın insanıysak orada verimli oluyoruz...umarım bi an evvel cayar ,ikna edebilirsin .ama erkek söyler kadın uygular mantığından nefret ediyorum hakkınızda hayırlısı olur inşallah..Dau ile....
çok çok çok haklı olmakla birlikte nolur sana yalvarıyorum uslubuna dikkat et güzelim,Annen o senin ''peygamberimizin dediği gibi ,bir of bile demeyiniz'' lütfen sabır sebat hayra çıkarır..inşallah çok başarılı bir öğrenci olurda kazanırsın,baban seni gönderir üniversiteye eminim ,hala kimin için çalışıyor ki ...Selametle ablacım... sakın yanlışa düşüp içini kurtların kemirmesine izin verme..

canım çok geçmiş olsun ,umarım ağrısız,sızısız geçirirsin... kilo işini düşünme ,sıkıntıdasın şimdi feraha çıkınca yine dikkatini toplarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…