Bunun farkındayım elbette canım ama gelip halimi görsen inan beni anlıyıcaksın.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya.
Sen gel birde yakından dinle ..
Keşke öyle birşey olsada anlasan beni..
İnan bana yine saygımı bozmuyorum sabırlıyım ama onun çirkef çirkef ettiği küfürler .
Seni evden attırcamları..
Sokaklara düş inşallah çocuğun olsun ağzından burnundan getirsin demiyorum kan getirsin oluk oluk diyen birisinede sevgi duymam zor değil mi
Beni doğurdu andan itibran annanem büyüttü onun annem olduğunun farkına bile çok sonra farkettim.
Oğlunu sevdi o hep hepte sevicek.
zor birdurum ama bu ortam seni azimlendirir okumak istiyorsan devam et,bende evden uzaklaşmayı çok isterdim sorunlu kavgalı gürültülü bir ailem vardı ,üniversite benim için bir kaçıştı öylede oldu şimdi memleketimde yaşamıyorum,yaşamak da istemiyorum evlendim çalışıyorum eşimin memleketindeyiz,özlüyorum ama o il bana çok itici geliyor mutlu olmadım çünkü orda
merhaba arkadaşlar bende bu kio aralığında biri olarak aranıza katılabilirmiyim,dengeli beslenmeye başlayalı bugün 7.günüm tartıda biraz fark var ama yarın sabahki kilom şu 1 haftayı verimli geçirip geçirmediğimi gösterecek
Yesil cayi iki haftadir abartarak ictim ,wisperinde dedigi gibi kabizlik yapti sanirim.Keske iksirin icinde yesil cay olmasaydi:))) Günlük yapilip hepsi bitiriliyor mu,yoksa birkac gün icinde mi icip bitirmemiz gerekiyor.Bu arada benden yine gram gitmemis,ama pes etmek yok:95:
Bu arada bugün yedilerim
sabah 4 dilim kraker ekmek (toplam 80 kalori)
domates,salatalik,yagsiz peynir,yagsiz kahvaltilik hindi gögsü(40 kalori)
ve tatlandirici ile bir bardak siyah cay
birazdan elma
aksam yagsiz mozerella ile yapilmis salata,1 dilim kraker ekmek
ara ögün kücük bir salatalik
aksama haslanmis 100 gram patates ve 100 gram yagsiz patates
8 bardak su da hergün ki gibi bütün güne dagilacak
kızlarrr yüregim sızlarrrr
patlıcan yemegimi ve tatlımı yaptım
çikolata soslu etimek yaptımm
pilav ve salatayıda ilerleyen saatlerde yaprım
çocukları bugün biraz dışarı çıkartıcam çünkü
rus salatası istiyordu cnm ne mznadır bugün yapsam çokmu kel alaka durur menüdeee
eger öle dersenizz kabak ve havuçlu salata yapıcammm
deniz gözüm biraz daha ii neden oldu briden anlamadımm
gözleirm bozuk zaten dee birden bire bukadar nasıl olurki
neysee ben platese kaçtım çocuklar uyumuşken hazır
haydi nefes al ver nefes al verrrrrr
smily yine kullanamadım donuk bir mesaj oldeu((
kızlar dünkü menüm Sabah: 1 simit ara 270 kalorilik çikolata(kendimi halsiz hissettim diye)
Öğlen :taze fasülye yemeği 4 yemek kaşığı ve yarım dilim ekmek
Akşam:ızgara et ve 1 dilim ekmek yarım 3 kaşık yoğurt ve 1 bardak ayran ve oğlumun kalan 2kaşık makarnası dün kaç litre su içtim hiç bilmiyorum hava o kadar sıcak ki ha bide 1 fincan kahvemalesef bu aralar spor yok.ne kadar saçma bi menü
izlemmm yeni işiniz hayırlı olsun cnm bu arada
kızlarrr
eşimin dayısı ve eşi beni çagıryor çorumda yaşıyorlar 1 haftalıgına geld iyorlar bende gitmek istiyorum ama
pazar ancak gideirm eşimin kardeşi gelicek bebegi ilee 2 ay kadar kalıcak sanırım
ayıp olurmu diyede onu7 düşünüyorum çünkü ben oradayken geliceklerr
ama bir taraftanda gitmek istiyorum çocuklar ve benim içinde3 dgeişiklik olcakk
siz olsanız ne yaprdınız?
dünkü menüm :
sabah : 3 4 parça yumurtalı peynir 1 dilim tahıllı ekmek 3 bardak çay 2 zeytin domates salatalık
öğle: 1 biber dolma yoğurt 1 elma
ara: form çayı 2 kayısı
akşam 2 yk pilav 2 yk kıymalı patates yemeği
ara kayısı 1 yk, pilav
-geçmişi okuyamadım. oğlum izin vermedi :)))
daha sonra bakıcam tekrar
bu arada sabah eşim gidince spor yapayım dedim callanetics 20. dak oğlum uyandı. aslında normalden çok erken uyandı. anladı annesi kendine vakit ayırcak:)) ama havuza gittik bugun spor sayılır umarım:)))
merhaba kızlar
aranıza 4 aylık kızımla beraber katılmak istioruz
bugün tartıda 89.5 kilo olduğumu görünce size katılmanın bana iyi geleceğini düşündüm.
süt olsun diye yemekten 84 ten bu kiloya geldim.ama yinede mama desteğide veriyorum.
umarım birgün bende sizlerin kilo çizelgelerinzdeki başarılı rakamlara ulaşırım.
diyetisyene gitmek istiyorum.şu anda araştırıyorum.
istanbulda olup göztepe civarında diyetisyene giden varsa önerebilirmisnz?
ama çok uzakta olupta diyetisyeninden memnunolan varsa gitmeye razıyım
ya kızlar bişey diyecegim size. daha dogrusu isteyecegim.
benim hergun yazdıgım menülerimi inceleyip bana yorum yaparmısınız. ben uyguladıklarımla kaçamk yapmasamda kilo veremiyorum artık. bişeyler deyin sunu soyle yap bunu böyle yap deyin. inanın eski hevesim yok artık. çünkü bi çok seyden ödün versemde kilo veremiyorum. ve ben artık incecik olup herkesin karşına cıkmak istiyorum. bugun dugunde okadar rahatsızdımki. önümüz ramazan bi su birde corbayla doyan ben ramazanda kilo veremiyorum. allahtan almıyorumda. ancak bu yıl degiştirdigim beslenme seklimle eminim ramazandada veririm. gecen yılla kıyaslayınca hiç ayırt etmez yerdim. çok yemiyorum neden böyle derdim. yasaklar ramazandada devam edeck böylelikle bende farkı görecegim inş. ufff ya cok sıkkınım kendimi böyle incecik dusunuyorumda içim gidiyor.
yaz tabi canım bende artık yazmayı düşünüyorum evet fırsat buldukça yorum yapalım bu olmamış diyelim yada onun yanında bu yenmez diyelim falan yaparız tabiki canım sen müsade ettikten sonra sıkıntı yokk
hoşbuldukk canımmm
ayy teşekkür ederim o senin kendi güzelligin canım. hayy benn o göbeklerinnn ...............................
hiç sormaaa hiçç başım belada bu göbekle bi gittim geldimm araba tekeriydi kamyon tekeri oldu çıktı mübarek ne nankör bi vücudum var gidecek inşş. canımm hiç bişi kalmicakk....... ben pazartesiden itibaren sıkı yönetime geçiyorummyoksa böyle olmicakk.........
sağoll canımmm ama ben şımardım ve bu bana yaramadı evet inceldim sıkılaştım zayıfladım hafifledim ama halaaa şişkoyum ve gbeğim var selülüitlerim varr gö ler almış başını gitmişşş kollarım kalınnnn yani vermem gereken 20 kilo varr ama ben bugün 4-5 tane afyon lokumu yedimmmmmmmmm mantı yedim .................:18::18::18::18::18::18:
yeni saç ranginide göremek isteriz ama. güle güle kullan. bende hep sarı yaptırıyordum. tabi bana kahveye yakın bi sarı oluyordu kendi saçım siyah oldugu için. 2 gün önce kuaforumunde gazlamasıyla aralara sık röfle yaptırdım tam sarı oldum. ama begendim yani. birde su dipler cıkmasa hemen
günaydıııınnnnn :))))))
en erkenci benim demekki. bayılıyorum sizin sohbetlerinize. geçmişi okudum ne güzel samimi ve içten yazıyorsunuz. sizinle olmak çok güzel
dünkü menüm
1 kupa form çay
sabah:3 tahıllı ekmek pizzası
domates salatalık 1 kupa çay
öğle: yeşil elma
ara:7 köfte 3 dilim pide
akşam: 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt
dışarıda olunca menüde saatlerde şaşıyor
herkese mutlu bir gün diliyoruuummmm
Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum birbirinizi motive etme şekliniz çok hoşuma gitti bende 82 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor. Yani 17 kilo offf beni de aranıza alır mısınız?
kızlar ne kadar yoğun bir trafik bu oku oku bitiremedim daha dün msj yazmıştım iyi kaynatmışsınızz,ben netten dijital baskül istemiştim dün geldi,önceki tartımla 2 kilo farklı gösteriyor biraz moralm bozuldu ama yılmak yok
Hepinize Sporlu Kaçamaksız Günler
Ütüler Beni Bekler
Ütü Yapmayı Seviyorum Hava Sıcaksada Bu Benim İçin Eğlenceli Oluyor :86:
Böyle Kırışık Buruşuk KıyafetLerin Dümdüz Olması Beni Acayip Mutlu Ediyor Delimiyim Ne
Bol Su İçip İçinizdki Canavarı Öldürün :76:
Bizi Çıtır Olma Yolumuzdan Döndüremez
tabiiii
kapatmazmıyım
hakkını veriyorum yani, dayanma gücümün sınırında kalıyorum bazen
5 ısınma hareketini yaparken, infirit ve naturel pozisyon var yaa
tubik yukarı leğen kemiği göbek deliğine yaklaşıyor diyor yaa
sonrada yüzme hareketinde tubiğin üstünde kalıveriyosun ya
bacaklar yukarda eller yukarda, özel bölge yanii
benimki çok acıyor vallahii, garibim
sevda,
ilk siyah elbiseli fotonda ne kadar sert bakmışsın öle kız
korktum valla
ama çok farketmiş gerçekten, boydan olan foton çok belli olmuyor çantan herbişeyi kapamış ama
olsun, gözlerin çok güzel bu arada maşallah
kız kocan ıstakoza dönmüş ya
filiz yaa, her okuduğumda kahroluyorum gözlerim doluyor
insanın kendi bebeğini kendinin yetiştirmesi gibi güzel bişey yok
en azından ihtiyaçlarını söyleyene kadar ama
şartlar işte napıcaksın bitanem yaa, ama o kadarda olmaz kii,
kv bi tuhaff, bakkalın karısı bile anlıyor senin özlediğini yaptıkları tavırı, kv anlamıyor
egosunu mu tatmin ediyor acaba kuzey senden çok onun kucağında kalınca
yada kendini sana mı kanıtlamaya çalışıyor vallahi anlamadım ben :26::26::26::26:
yazmışlar geç kaldım.ama zumun tarifindeki gibi soğanlı sarımsaklı ve sossuz zaten fellah olmaz ki :::))kızlar fellah köftesini salçalı suyla yapanınız oldumu hiç. yada oyle yapılıyormu. normali susuz sanırım. ama ben sulu haliyle bi yerde yemiştim ve cok güzeldi. o sekilde yapmak istiyorum bileniniz varsa yardım lütfen. yarına musafirim varda :26:
kızlarr ben bu işten bişey anladıysam ne oluyim
yaw hiç bi pantalonum kapanmıyo olmuyo kilo aldım belli
eee tartıya çıkıyorum 73.700 falandım aşagı yukarı giderken tatile
şimdide 74.500 çıkıyorum ben yani şimdi 800 gr. mı aldım? peki 800 gr. aldıysam niye pantalonların fermuarları dügmeleri kapanmıyo? hatta eşim bile dedi bu ara yine bayagı kilo aldın bi ara ne güzell bayagı küçülmüştün falan diyo
ayy noluur ne yani şimdi bu durum bi açıklık getirin:26::26::26:
bende menümü yazim
sabah
k-fleks- 1 su bardağı kadar soğuk süt
1 salatalık- yarım salkım üzüm
2 yumurtalı menemen - 2 kaşık dolusu yoğurt
1 şekersiz nescafe - 3 biskrem
1 kase tavuk çorbası
1 form çayı, 2 yeşil çay, 3lt su, 40dk plates
bugün iksir yapmadım, reglim yoğundu çünkü gene yarın başlarım
1 çilekli soda içerim az sonra - tamamdır
iyigeceler kızlar
dün soru sormuştum sanırım gözden kaçtı yada ben göremedim yineliyorum
ramazanda nasıl beslenmeliyiz ?
ben oldum olası ramazanlarda kilo alıyorıum
ne yapmalıyız kızlar kilo almamak için ???
menü güzelmiş sevda
ben hersene ramazanda kilo alanlardandım geçensene 4 kg verdim
havalar çoksıcak olduğundan iftarı 1 lt su ile açıyordum
çorba içmiyordum boşa şişlik ve kalori
hurma atıyordum 1 tane
salata kesin
sonra ana yemeğe zor yer kalıyordu yarım porsiyon yiyebiliyordum ama asla pilav makarna hamur işi yemedim zaten canımda istemedi
aralarda
ceviz
yada meyva
kahve
bu sene 5i biryerde içerim artık
yada iksir oh soğuk soğuk
sahurda ise kahvaltı yapıyordum genede bu şekilde yapacağım ve akşam iftar sonrası yürüme planlarındayım lafda kalmayacak inşş
biri beni durdurmalı yaa hiç diyet psikolojisinde değilim tartım bozuk garantiye gitti yenisini aldım hepsi buradadan o gelene kadar vakit kaybetmeyeyim die oda daha gelemedi nasıl sinir oldum iki hafdadır tartılamıyorum bu 3. hafta olacak galiba şimdi kontrol ettim çıkışa hazır dio 3 gündür ama daha gönderecekler de gelecek cumayada ben bildirim yapacağımm ooooooo hafta sonunda da yolcuyuz tartımı gelirse mersine de götüreceğim ama galiba bi 20 gün kadar kalırız ben yazı kapatıcam galiba bu kilolarla okul açılınca spora başlıcam hemen evde falan yapamıom ben ... zaten evde de durduğum yokkk
annem .halam.babaannem .kardeşim aynı sitede oturuolar ve bize 100 metreler hergün birindeyiz evde kalamıomm hiç kalsam en azından 10 dakika bari yaparımmm dışarda olunca olmuoo bu ara :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun bi git bakalım dr a bizi de bilgilendir ama..izlemcim 4 yılımız bitti evliliğimizde öncesin de de 3 yıl hep gittim geldim üniversitedeyken daha ben bir kere batırık içtim o da görümcemin birinin canı çekti de öleee yani bana özel değil bizimkiler öle hassas değiller maalesef ay gelin geldi şunu yapalım die....
bide galiba 2 yılda 2 kere anca yemişimdir kısırı falan ölee ev gezmelerine falan gitmem zamanım da yok zaten yani aslında öncesine göre gayet sağlıklı besleniyorum ve de az yiyorum ama galiba bi doktora gitmem lazım benim sıkntım her anımda aklımdaydı diyet suyundan ara öğünlerinden ama bu ara öle değilimmm
bide benim reglim bu diyete başladığımdan beri çok az olmaya başladıı 4-5 gün ama çok az bugün bunu gelinimize sölediğimde abla bi doktora git erken menepoz falan olur dedi korktum aslında biraz......
günaydın kızlarrr
sabah sabah yürüdüm ama mutluyum huzurluyummmm
fakat biraz şişimm cnm sıkılıyorrr
reglim yakın onun için olabilir..
nilgünn
kesinlikle kırşehire tayin isteme hayatının hatasını yaprsın
kv faktörü var birdee ne yap et ama sakın tayin istme çok mutsuz olursunn:18::18::18::18::18::18:
izlem derya pubik çok acıyorsa minder filan serin altınıza ince minderlerden yada battaniye filann
sevda fotolar arasındaki fark süperrr vallahi tebrikler kuzum.......
Canim Tatsizlik Ya$anmi$ Sabah Sabah Sinirlenmen Normal Ama Bu Sinirle Annene $ahsiyett Diye Hitap Etmeni Pek Dogru Kar$ilamiyorum
Her Ne Olursa Olsun O Senin ''ANNEN'' Böyle Hitaplar Kullanman Hic Dogru Degil ..
Tamam Abine Kiziyorsun Annen Onu Destekliyor Diye Sinirleniyorsun Ama Yinede ..
Ileride Seninde Cocuklarin Oldugu Zaman Sana böyle Hitap Etseler Seninde Ho$una Gitmez Dimi ?
Benimde Abimlerle Büyük Kavgalarim Oluyor Ama Onlarin Tirnagina Zarar Gelse Yine Ben Ilk Ko$uyorum Yardimlarina ..
Bu Böyledir Her Evde Ufak Tefek Veya Büyük Anla$amamizliklar Kavgalar Olur ..
Haa $unuda Diyim Ya$in Kac Bilmiyorum Ama .. EvLenmek Cözüm Degil !
Bunu Pek Cok Genc Kiz Cözüm Olarak Görüp Evleniyorlar Ama Kesinlikle Öyle Degildir ..
Zamani Gelince Elbetteki Evleneceksin Ama Evdekilerden Kurtulmak Icin Kendini Ate$in Bahrina Atma Güzelim ..
Oku Okulunu Bitir Meslegini Eline Al Kendi Imkanlarini Sagla Kimseye Muhtac Olma .. En Güzeli Böylesi ..
Öfkeyle Kalkip Zararla Oturma
slm kızlar merhaba biliyorum bu son hafta burayı biraz ihmal ettim galiba hepinizden çok çok özür dilerim son girdiğimde dr gidiceğimi yazmıştım evet gittim bugünde ultrasonum çekildi safra kesem taş doluymuş dr ameliyat dedi biraz korktum sanırım bi heyecan var içimde eve gelir gelmez de 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim son günlerde de diyetimi çok sıkı yapamadım zaten ve sonuç + 1 kg neredeyse biri bana durr!!!! desin lütfennn..... yarın tartı günüüüüüüü
bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler inşallah en kısa sürede verirler kilocuklarını azimleri daim olsun
canım bende tutarım her ramazan
babam öyle alıştırdı bizi, oruç tutulacak
şimdi özel günler hariç bişiy olup da tutmadığımda kendimi suçlu hissediyorum
sağlığım yerinde ilaç almıyorum, nefsime 1 ay mı sus diyemeyeceğim diye
allahım kabul etsin...
öyle şöyle besleneyim böyle besleneyim yapmıyorum ben
protein beni tok tuttuğu için, protein yemeğe çalışıyorum
mutlaka oturup çayımı içmeliyim
sofrada ne varsa onu yiyorum
iftarda da mideye hemen yüklenmeden
hemen su tabikii
1 kepçe çorba
ardından ne yemek yaptıysam onu yiyorum, iftarla sahur arasında da meyve yiyorum
canım bişiy çekmişse onu yiyorum
dondurma tarzı tatlı şeyleri sahura yakın saatlerde yemiyorum asla, gün içinde ciğerim kavruluyor
allahım dayanma gücü versin herkese yarabbim, çok zor, 3lt sıvı alan biri olarak gözümü korkutmak istemiyorum ama
zor geçecek...
2 sene önce, birinde hamileydim birinde emziriyordum
ama geçen ramazan almadım sanırım, sabittim çok net hatırlamıyorum ama, o iftar pidelerinde de haftada 2-3 abartmadan yiyin kuuu
o ne ölee
nilgüncüm bence taşınma canımdostlarım çok özledim sizi.sevincimde üzüntümde hep yanımda oluyorsunuz.bu topik zayıflama grubu olmanın ötesinde bir şey.ailemden biri gibisiniz.Allah sizden razı olsun.Allah gönlünüzden ne dilek geçiyorsa onu nasip etsin.
ne kararlar alarak ve gayet umutsuzca balıkesire dönen ben eşimin ilgisinden şaşırmış durumdayım.sanki hiç yaşanmadı bir şeyler. gayet sevgi dolu ,ılımlı,duyarlı.izlemi de aradım o gün ona da anlatıyordum.başına bir şey mi düştü diye.hayır seni gerçekten özledim dedi.hadi bakalım öyle olsun.biz yokken çok düşündüm dedi.sizi kaybetmek istemiyorum elimden geleni yapacağım seni mutlu edeceğim dedi.ben de bana bak başka biri mi var bile dedi.o da saçmalama söylediklerimden neden mutlu olmuyorsun illa altında bir şey arıyorsun dedi.ben de size yazdıklarımı anlattım.yani böytle düşünen bir insan nasıl bana telefonda öyle davranıyor diye..özür diledi falan.
doğruyu söylemek gerekirse gergin bir ortamdansa hatasını kabul eden,bir şeyler yapmaya çalışan bi,r insan bulmak beni rahatlattı.1 de izmirden eve döndüm 4 e kadar balkonda sohbet ettik eski günlerdeki gibi.
ama tabi sebebi anlaşıldı neden böyle sevgi kelebeği kocam.burada ortamdan mutsuz ve tayin istemek istiyor .bilin bakalım nereye kırşehire.ben mutlu olursam seni de mutlu ederim bana güven diyor.o kadar nazik ki.ama olmaz kızlar ya.aramızda iç anadolulu biri var mı bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.ben deniz kızıyım yani deniz kenarında doğdum,denizi görmeliyim.ne bilim yada büyük şehirde yaşamalıyım alışveri,ş merkezleri elimin altında olmalı.çocuklarım için kaliteli eğitim alacakları ne bilim tenistir,yüzmedir,dans gibi kurslara yazdıracağım bir yer olmalı.
benim balıkesirle derdim yok.rahatım.arkadaş çevrem çok geniş.her şey elimin altında.sırf o mutsuz diye tayini kabul ediyorum.ama kırşehir olmaz.kv yarım saat uzaklıkta bize.
sen gezmeyi sevmeyen insansın hafta içi çalışacaksın hafta sonu gezelim diyeceğim.pat kv çağıracak.e gelemem diyemez.çünkü tarlaları da var.şu gerçekki eşim toprağı seviyor,bırak onu gün boyu tarla sürsün.saygı duyuyorum ama ben böytle değilim ki.ona da dedim saygı duyuyorum ailene yardım etmek istemene,toprağı sevmene ama seni orada rahat bırakmayacaklar .ama ben seni mutlu edeceğim diyor.hayır dedim ben başıma geleceği biliyorum asla kabul etmem.bu aileyi ben de yıkmak istemiyorum dedim.
görseniz o nezaketle beni ikna etmeye çalışıyor ben oralara yakın ama asla iç anadolu olmayacak bir yer bulalım diyorum.mayısa kadar bana süre verdi.ben erkeğim sen kadınsın sen uy bana diyor.olur güzelim dedim o ancak türk filmlerinde olur.
neyse en azından kendim açısından ve çocuklarım açısından saygılı bir oratmın içerisindeyim.asık suratlar kavga yok.diğer işlerde yolunda :78:
ama yapamam taşınmam olaya.bakalım hayırlısı olsun diye dua edeceğim.azıcık geçmişe baktım yazdıklarınızı gördüm.gerçekten dost gibi dostsunuz.benim sıkıntımı yüreğinizde hissettiğinizi satırlarınızdan anlayabiliyorum.
ne diyim iyi ki varsınız.
bi arkadaşın arkadaşı diyetisyene gitmiş.sahurda yağsız ve 1 tane yumurta olmak şartıyla istediğiniz kadar menemen yiyebilirsin tabi limit 2 dilim ekmek fazlası yok.yada 2 dilim ekmeğe tost yapın yeyin demiş.iftarda ise 1 kase çorba için 2 saat ara verin sonra sebze yemeği 2 saat ara yine sonra etinizi yeyim(etle sebze yemeği yer değiştirebilir) ama muhakkak yedikleriniz arasında 2 saat olsun demiş.umarım doğru anlamışımdır.ben sahur kısmını yapabiliyorum çünkü sahurda yalnızımeşim şeker hastası aç kalmaması gerekiyo bazen sahura bile kalkamıyorum sadece su içip yatıyorum ama iftar kısmı biraz zor.gerçi havalar sıcak yemekten çok su geliyo baya su içincede insanın midesi şişiyo.ama bilmiyorum napıcaz.Allah yardımcımız olsun
slm kızlar merhaba biliyorum bu son hafta burayı biraz ihmal ettim galiba hepinizden çok çok özür dilerim son girdiğimde dr gidiceğimi yazmıştım evet gittim bugünde ultrasonum çekildi safra kesem taş doluymuş dr ameliyat dedi biraz korktum sanırım bi heyecan var içimde eve gelir gelmez de 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim son günlerde de diyetimi çok sıkı yapamadım zaten ve sonuç + 1 kg neredeyse biri bana durr!!!! desin lütfennn..... yarın tartı günüüüüüüü
bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler inşallah en kısa sürede verirler kilocuklarını azimleri daim olsun
Bunun farkındayım elbette canım ama gelip halimi görsen inan beni anlıyıcaksın.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya.
Sen gel birde yakından dinle ..
Keşke öyle birşey olsada anlasan beni..
İnan bana yine saygımı bozmuyorum sabırlıyım ama onun çirkef çirkef ettiği küfürler .
Seni evden attırcamları..
Sokaklara düş inşallah çocuğun olsun ağzından burnundan getirsin demiyorum kan getirsin oluk oluk diyen birisinede sevgi duymam zor değil mi
Beni doğurdu andan itibran annanem büyüttü onun annem olduğunun farkına bile çok sonra farkettim.
Oğlunu sevdi o hep hepte sevicek.
hey ne yaptın tatlım ya.sabah ekmek,arada ekmek,akşam da 1 lokma ekmekmiş.sağol bari 1 lokmayla kalmışsın.aman güzelim uzak dur şu ekmekten ya..köftenin yanına salata yeseydin.
öğlen sadece yeşil elma yiyince acıktığından bak yüklenmişsin midene.
.
çok geçmiş olsun. bir çok yakınımın safra kesesi alındı.şimdi çok iyiler. sadece az ve sık yemeleri gerekiyor.tabi asitlilerdende uzaklar. yani bizim diyetler gibi. zaten yeme alışkanlıklarımız böyle sayılır. Allah şifa versin. geçmiş olsunslm kızlar merhaba biliyorum bu son hafta burayı biraz ihmal ettim galiba hepinizden çok çok özür dilerim son girdiğimde dr gidiceğimi yazmıştım evet gittim bugünde ultrasonum çekildi safra kesem taş doluymuş dr ameliyat dedi olsun
izlemcim 4 yılımız bitti evliliğimizde öncesin de de 3 yıl hep gittim geldim üniversitedeyken daha ben bir kere batırık içtim o da görümcemin birinin canı çekti de öleee yani bana özel değil bizimkiler öle hassas değiller maalesef ay gelin geldi şunu yapalım die....
bide galiba 2 yılda 2 kere anca yemişimdir kısırı falan ölee ev gezmelerine falan gitmem zamanım da yok zaten yani aslında öncesine göre gayet sağlıklı besleniyorum ve de az yiyorum ama galiba bi doktora gitmem lazım benim sıkntım her anımda aklımdaydı diyet suyundan ara öğünlerinden ama bu ara öle değilimmm
bide benim reglim bu diyete başladığımdan beri çok az olmaya başladıı 4-5 gün ama çok az bugün bunu gelinimize sölediğimde abla bi doktora git erken menepoz falan olur dedi korktum aslında biraz......
dostlarım çok özledim sizi.sevincimde üzüntümde hep yanımda oluyorsunuz.bu topik zayıflama grubu olmanın ötesinde bir şey.ailemden biri gibisiniz.Allah sizden razı olsun.Allah gönlünüzden ne dilek geçiyorsa onu nasip etsin.
ne kararlar alarak ve gayet umutsuzca balıkesire dönen ben eşimin ilgisinden şaşırmış durumdayım.sanki hiç yaşanmadı bir şeyler. gayet sevgi dolu ,ılımlı,duyarlı.izlemi de aradım o gün ona da anlatıyordum.başına bir şey mi düştü diye.hayır seni gerçekten özledim dedi.hadi bakalım öyle olsun.biz yokken çok düşündüm dedi.sizi kaybetmek istemiyorum elimden geleni yapacağım seni mutlu edeceğim dedi.ben de bana bak başka biri mi var bile dedi.o da saçmalama söylediklerimden neden mutlu olmuyorsun illa altında bir şey arıyorsun dedi.ben de size yazdıklarımı anlattım.yani böytle düşünen bir insan nasıl bana telefonda öyle davranıyor diye..özür diledi falan.
doğruyu söylemek gerekirse gergin bir ortamdansa hatasını kabul eden,bir şeyler yapmaya çalışan bi,r insan bulmak beni rahatlattı.1 de izmirden eve döndüm 4 e kadar balkonda sohbet ettik eski günlerdeki gibi.
ama tabi sebebi anlaşıldı neden böyle sevgi kelebeği kocam.burada ortamdan mutsuz ve tayin istemek istiyor .bilin bakalım nereye kırşehire.ben mutlu olursam seni de mutlu ederim bana güven diyor.o kadar nazik ki.ama olmaz kızlar ya.aramızda iç anadolulu biri var mı bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.ben deniz kızıyım yani deniz kenarında doğdum,denizi görmeliyim.ne bilim yada büyük şehirde yaşamalıyım alışveri,ş merkezleri elimin altında olmalı.çocuklarım için kaliteli eğitim alacakları ne bilim tenistir,yüzmedir,dans gibi kurslara yazdıracağım bir yer olmalı.
benim balıkesirle derdim yok.rahatım.arkadaş çevrem çok geniş.her şey elimin altında.sırf o mutsuz diye tayini kabul ediyorum.ama kırşehir olmaz.kv yarım saat uzaklıkta bize.
sen gezmeyi sevmeyen insansın hafta içi çalışacaksın hafta sonu gezelim diyeceğim.pat kv çağıracak.e gelemem diyemez.çünkü tarlaları da var.şu gerçekki eşim toprağı seviyor,bırak onu gün boyu tarla sürsün.saygı duyuyorum ama ben böytle değilim ki.ona da dedim saygı duyuyorum ailene yardım etmek istemene,toprağı sevmene ama seni orada rahat bırakmayacaklar .ama ben seni mutlu edeceğim diyor.hayır dedim ben başıma geleceği biliyorum asla kabul etmem.bu aileyi ben de yıkmak istemiyorum dedim.
görseniz o nezaketle beni ikna etmeye çalışıyor ben oralara yakın ama asla iç anadolu olmayacak bir yer bulalım diyorum.mayısa kadar bana süre verdi.ben erkeğim sen kadınsın sen uy bana diyor.olur güzelim dedim o ancak türk filmlerinde olur.
neyse en azından kendim açısından ve çocuklarım açısından saygılı bir oratmın içerisindeyim.asık suratlar kavga yok.diğer işlerde yolunda :78:
ama yapamam taşınmam olaya.bakalım hayırlısı olsun diye dua edeceğim.azıcık geçmişe baktım yazdıklarınızı gördüm.gerçekten dost gibi dostsunuz.benim sıkıntımı yüreğinizde hissettiğinizi satırlarınızdan anlayabiliyorum.
İzlemcim dalış fotolarını gördüm, hepsine bayıldım ama yorum yapmamışım sadece
Çok merak ediyorum nasıl bir duygu, boğulmak en büyük fobim, ağzımda bir tüple cesaret edebilir miyim acaba
Ben 40'ından sonra yaşayacağım hayatı bunu anladım artık ya, ama dert etmiyorum eskisi gibi, hatta daha hevesle çalışıyorum bir an önce gelsin o günler diye, hayallerim ve yaşanmamışlıklarım o kadar çok ki, bir gün hepsi olacak, kaç yaşında olacağım umurumda değil :78:
canım benim düzeldiğinize ve en azından konuşabildiğinize çok sevindim fakat şu tayin işi benim bile canımı sıktı,mesela ben izmirden bir an bile ayrı kalmayı düşünemiyorum dediğin gibi hangi coğrafyanın insanıysak orada verimli oluyoruz...umarım bi an evvel cayar ,ikna edebilirsin .ama erkek söyler kadın uygular mantığından nefret ediyorum hakkınızda hayırlısı olur inşallah..Dau ile....dostlarım çok özledim sizi.sevincimde üzüntümde hep yanımda oluyorsunuz.bu topik zayıflama grubu olmanın ötesinde bir şey.ailemden biri gibisiniz.Allah sizden razı olsun.Allah gönlünüzden ne dilek geçiyorsa onu nasip etsin.
çok çok çok haklı olmakla birlikte nolur sana yalvarıyorum uslubuna dikkat et güzelim,Annen o senin ''peygamberimizin dediği gibi ,bir of bile demeyiniz'' lütfen sabır sebat hayra çıkarır..inşallah çok başarılı bir öğrenci olurda kazanırsın,baban seni gönderir üniversiteye eminim ,hala kimin için çalışıyor ki ...Selametle ablacım... sakın yanlışa düşüp içini kurtların kemirmesine izin verme..Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?