elay iyi yapmışsın kreş olayını
ee senin kız büyümüş artık 5 yaş, tam zamanı
hayırlı olsun...
arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum.en son 82 kiloydum ağlayarak tartıdan indiğimi hatırlıyorum.boyum 1.59. hiç bu kadar kilolu olmamıştım.küçüklüğümden beri hep kilo sorunum oldu.hayatımda üç büyük rejim yaptım.ilk rejimde 68kilodan 52ye düştüm.bir kaç yıl sonraki rejimimde 73den 59a düştüm.2 yıl önceki rejimde ise 75ten 62ye düştüm.o hallerim bile kilolu gelirken şimdi bu halime inanamıyorum.beni görenler şaşırıyor ne hale gelmişsin diyorlar.aşırı derecede kalça ve basen sorunum var.şimdi buna göbekte eklendi.hamile gibiyim resmen.yüzüm gözümde şişti.eski güzelliğimi geri istiyorum
akupunktur yaptırdım,diyetisyene gittim ama devamını getiremedim.yemek yapmayı farklı lezzetler denemeyi ve yemeyi çok seviyorum.üzüldüğüm anda mutfağa koşarım.ailevi nedenlerden sıkıntılı bir dönem geçirdim.bir kaç rejim denemem oldu ama süreklilik sağlayamıyorum.başlasam devamı gelir eminim ama olmuyor.o kadar üzgünüm ki giyimine kuşamına önem veren bir insanım ve kilo aldığım için hayal ettiğim görüntüye sahip değilim.
yürüyüş bandı pilates topu gibi spor aletlerim var ama o kadar fazla kilom varki negatif bir ruh haline sahibim.kafadan 25 kilo vermem lazım.onu gectim 60ı görsem daha ne isterim.şimdi ramazan geldi.nasıl yaparım bilemiyorum ama tek istediğim eski güzel günlerime geri dönmek umarım buradaki bir çok kişi gibi irademe hakim olup istediğim görüntüye kavuşurum.
izlemmm hatun geldim zurnanın zırt dedigi yere 2 haftaya kadar bikini alıcma
snein lin kolun dalın vardır nasıl bişiy alayım
etekli istiyorum çünkü bennim iç bacaklarım varrr kötü durur diye düşünüyorummm
varmı bana gidecke modellerrrrrrr
döktürrrr bakammm
benimmm ki günlük diyette güme gitti y Yni yiyemiyorum tvuk yemedim öglen
et çekkilmiyor sıcaktaa bi tek salata yedim sonrada 2 büskivii
yazın diyet hiç çekilmiyor yaaa geçen yaz 75 kilo idimmm
veee devam edebiliyordum diyeteee
bakalım yarın tartı ne diyce keisn artı çıkarımm ,birde çoruma gidicemmm ,allahhh tatilee 58 olayım derken 68 olcammm
izlemmm
resimleirn nerde cnm facede mi blogdamı
giemiyoru hiç bi yere bu ara
birde ses tonumd aniye şaşırıdn kuuuuu
nilgünün ses tonu benced ebıcır bıcırdır bende öle tahmin eidyorum
birdee deryanın ses tonunu merak eidyorm:)
bu arada renk ve smiley kullanamyıyorum ya donuk donuk oluyor yazılarımm
ayyy ne eteklisi kuuu
sakın etekli filan alma, 5 yıldızlı otele gideceksin kızım
üçgen modeller güzel duruyor ama, güneşlenirken zor oluyor
straplez modelleri tercih et
gerektiğinde ipini göğüs arana sokarsın, ip izi kalmaz çok pratik oluyor canım
üzerine hoş bir pareyo al, incecik tül desenli şallar var boyuna bağlayınca elbise gibi oluyor
çok hoş duruyor, benim üzerimde görmüşsündür siyah ince önü açık bir model de olabilir
bikini mayo üstüne geçiriveriyosun, şortla filan uğraşmassın hiç
bi tane hasır çanta al kendine, havuza denize giderken süper olur
hem tatil dönüşü de kullanırsın çok hoş duruyor
bikaç model bulayım sana dur
dediğim şal elbise de içinde mavii
bi tane hoş geniş XL şapka al kendine şık şıkırdım ol bakim
kontrol edicem :))
Eki Görüntüle 231667 Eki Görüntüle 231668 Eki Görüntüle 231669 Eki Görüntüle 231670 Eki Görüntüle 231671 Eki Görüntüle 231672 Eki Görüntüle 231673
izlemmm bende etekli giymek istemiyorum am aiç bacaklarım hala birbine sürtüyor benim
onc akiloya ragmen ve sarkıkk ozman akadar n kadar toplanır platesle bilemiyorum
yoksa bende çok seviyorum normall bikinilerii
elbisede şıkmışşş yaa harbiden nirdne bulabilirim lcw de filan varmıdır cnm
izlemmm bende etekli giymek istemiyorum am aiç bacaklarım hala birbine sürtüyor benim
onc akiloya ragmen ve sarkıkk ozman akadar n kadar toplanır platesle bilemiyorum
yoksa bende çok seviyorum normall bikinilerii
elbisede şıkmışşş yaa harbiden nirdne bulabilirim lcw de filan varmıdır cnm
Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84:
arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum.en son 82 kiloydum ağlayarak tartıdan indiğimi hatırlıyorum.boyum 1.59. hiç bu kadar kilolu olmamıştım.küçüklüğümden beri hep kilo sorunum oldu.hayatımda üç büyük rejim yaptım.ilk rejimde 68kilodan 52ye düştüm.bir kaç yıl sonraki rejimimde 73den 59a düştüm.2 yıl önceki rejimde ise 75ten 62ye düştüm.o hallerim bile kilolu gelirken şimdi bu halime inanamıyorum.beni görenler şaşırıyor ne hale gelmişsin diyorlar.aşırı derecede kalça ve basen sorunum var.şimdi buna göbekte eklendi.hamile gibiyim resmen.yüzüm gözümde şişti.eski güzelliğimi geri istiyorum
akupunktur yaptırdım,diyetisyene gittim ama devamını getiremedim.yemek yapmayı farklı lezzetler denemeyi ve yemeyi çok seviyorum.üzüldüğüm anda mutfağa koşarım.ailevi nedenlerden sıkıntılı bir dönem geçirdim.bir kaç rejim denemem oldu ama süreklilik sağlayamıyorum.başlasam devamı gelir eminim ama olmuyor.o kadar üzgünüm ki giyimine kuşamına önem veren bir insanım ve kilo aldığım için hayal ettiğim görüntüye sahip değilim.
yürüyüş bandı pilates topu gibi spor aletlerim var ama o kadar fazla kilom varki negatif bir ruh haline sahibim.kafadan 25 kilo vermem lazım.onu gectim 60ı görsem daha ne isterim.şimdi ramazan geldi.nasıl yaparım bilemiyorum ama tek istediğim eski güzel günlerime geri dönmek umarım buradaki bir çok kişi gibi irademe hakim olup istediğim görüntüye kavuşurum.
sevgili nilgün tayin dediğinize göre belkide meslektaştır eşlerimiz:))) bende ailelere kimi zaman yakın kimi zamanda uzak olmak isterim. ama zamanla çok uzak olmasada 2 3 saatlik yolda olması gerektiğine karar verdim. aynı şehir yada yakınları tehlike. bende olsam aynı şehiri istemem. 1 yıl deneyelim sonra tayin isteriz falan hikaye tabiki. mümkünmü istediğinde tayin çıksın. artı ve eksileri iyi düşünün mutlaka. daha öncede yozgatta yaşadıklarınız var tabi. ya tek tek oturulup konusulacakki zor :))şu an huzurlu bir ortamda olmanız benide mutlu etti.hayırlısı olsun hakkınızda.
ben yaşadım ama kv de değil.göümcelerimde.2 side farklı şehirlerde oturuyo ve evliler.kv me gelirlerdi yazın tatil için.biri 3 aya yakın diğeri 1 ay falan kalırdı.biz evlenicez ertesi gün kınam var eşime diyoki kendi evi için mobilya bakmaya gidelim.gelen giden misafirleri var hemde çok uzaktan gelenler.eşim olmaz demiş.diğer görümcem bizimle balayına gelmeye kalktı düşünebiliyo musunuz balayına.5 yaşında kzı ve kendi.biz orda onları eylicez orda tatile gitmicez yani.neyse bi şekilde ektik.ne zaman gelseler eşim onları alır eve götürür eve bırakır.onların istemekte sınırları yok.biz yeni evliyken bile görümcemin kızının canı sıkılıyo diye bizi ararlardı gezmeye gidelim diye.bazen giderdik bazen bize gelirlerdi.tabi eşim gider arabayla alır gelirdi.eşimin işten çıkıp eve tam geldiği bi nefes alcağı sırada telefon zırt çalardı napıyosun diyekabus ya sinirden ağlardım.aman kırılmasınlar aman üzülmesinler derdik.elimzden geleni yapardık.şimdi eşim uyandı eskisi gibi değil.kendi işlerini kendileri yapsınlar diyosende de aynı durum olmasından korkarım.arar kv gel der o da gider sen mutsuz olursun.ben çok ağladığımı bilirim.ama yinede sen bilirsin.karar tabiki senin.işler yoluna girmişken bide bu sebeplerden aranız bozulmasın yine.ne zor evlilik hayatı sadece eşinle değil tüm ailesiyle evleniyosun sanki
Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84:
öğlen işim çıkınca acil senin ve seçilin mesajlarına cvp veremedim.eşim polis canım.seninkide mi polis?yazdığın gibi artıları ve eksileri düşündüm ve akşam söyledim de ona.durumlar karıştı.benim böyle net konuşacağımı zannetmiyorum.yazdım ya eğer giderse ben çocukların düzeni değişmesin diye balıkesirde kalacağım.desteğin için sağol.
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?