kızlar cevap verdiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.ben bekarım çocuğum fln yok.zaten her günüm evde geciyor.şurada
ramazana cok az kaldı.dikkatli beslenicem.uno denge ligh ekmeğini bilirsiniz dilimi 38 kalori.yarın ilk işim bir paket almak olacak.
iftardan sonra teravihe gitmeyi ve yürüyüş yapmayı düşünüyorum.sahurdada az yiyeceğim.
ya plates yapmayı düşündüm ama bazıları önce zayıfla sonra plates yap sıkılaşırsın dediler.emin olamadım.
her gün buraya rapor vereceğim.yediğimi yemediğimi herseyi yazacağım.zaten diyetisyene tekrar gidicem bakalım.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.üniversiteye gidiyorum inşallah okul açılana kadar 65i görürüm
Burcuuuuş bomba gibisin bebeğim
Aramıza böyle döneceğini biliyordum, harikasın...
Elay büyülüyüz biz, efsun var bizde
Buraya gelen kilolu çıkamıyor
yemeseydin cenım keşkeeee :84:
spor öncesi tartılmanı tavsiye ederim daha doğru sonuç alırsın
eşim bir ara rizede güzel bir iş bulursam oraya giderim diyordu hala daha der sen anlatınca yaşadığımız tartışma aklıma geldi ben kesinlikle (büyük konuşmak istemiyorum hani işsizlik olur burda yaşanmaz olur allah korusun) gitmeyeceğim kavgasını yaptım orda garantili iş bulsam ben nereye sen oraya diyor ama inan nilgün sonunda ayrılıkta olsa gitmem eşimle eşini çok benzetiyorum bu yaşında emeklilik kafasında bir adam sıkıntıya strese gelemiyor rahatına çok düşkün akrabalarının yanında olsun dağda bayırda olsun ona yeter ama ben tamen farklıyım tavzi verdikçe gelir canım üzülsende kavga etsende bulunduğun ortamı değiştirme derim nacizane fikrim herşey olacağına varır herşeyde hayırvardır de gerisini düşünme
Burcuuuuş bomba gibisin bebeğim
Aramıza böyle döneceğini biliyordum, harikasın...
Elay büyülüyüz biz, efsun var bizde
Buraya gelen kilolu çıkamıyor
günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim 3 de hastanede işimiz bitti.durmuyor huzursuz oldum ben Ankara hast.götürmek istememiştim hacette'ye gidelim demiştim.baktık sürekli ağlıyor salya sümük ateşi düşmüyor gece hacettepeye götürdük.doktor aynılarını söyledi.bu boğazla sende olsa hiçbişey yiyemezsin dedi.3 günde ancak geçer dedi.anlayacağınız işe geldim ama benim kuzu hala ağlıyor bişey yemiyor aklım evde kaldı.anneme düşkün acaba annem burda olsa daha mı i olurdu şimdi onu da mersin den çağırmak istemiyorum misafirleri var.bakalım belki bugünde erken çıkarım.unutmadan mağaza kesinleşti kapanıyor...istanbulyolu'na uygun olduğunda geçebilirsin dedi patron.ama nasıl olacak bilmiyorum.yol çok ters.evi oraya taşısak sonrası nasıl olacak çalışma saatleri uymuyor birde pazar günleri çalışıyorlar bilmiyorum.işten çıksam hemen iş bulabilirmiyim.gittiğim yerde böyle rahat izin kullanabilir miyim?kafam çok karışık.burayada o kadar alıştım ki 11 yıl bitmek üzere...güya bugün evlilik yıl dönümümüz ama insanın gözü bişey görmüyor canı bişey istemiyor.tek kuzey iyileşsin...işerim düzene girsin daha sonra da kutlarız...
Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
ahi deryoşş ne bombası cnmmm 300 gr dN BOMBA MI OLUR
AMA OLMUYOR YAZIN DİYET YPAMIYORUM GEÇEN YAZ FULL TUIME DEVAMDI AMA BU YAZ OLMUYOR
ÇOKTA ZORLAMIYCMA KENDİMİ ÇÜNKÜ 2 GÜNLÜK LİSTE YAPAYIM DEİDM MALUM SICAKTAN AVUK YİYEMEDİM 300 500 NE OLURSA RAZIYIZ ARTIK :)
Burcuş dedim kuuu banu değil
Filizcim geçmiş olsun canım tamam sabit geçeriz,
Melikecim geçen hafta hiç mi tartılmadın, 2 kilo vermiş gözüküyorsun haksızlık olacak gene listedekilere
günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim 3 de hastanede işimiz bitti.durmuyor huzursuz oldum ben Ankara hast.götürmek istememiştim hacette'ye gidelim demiştim.baktık sürekli ağlıyor salya sümük ateşi düşmüyor gece hacettepeye götürdük.doktor aynılarını söyledi.bu boğazla sende olsa hiçbişey yiyemezsin dedi.3 günde ancak geçer dedi.anlayacağınız işe geldim ama benim kuzu hala ağlıyor bişey yemiyor aklım evde kaldı.anneme düşkün acaba annem burda olsa daha mı i olurdu şimdi onu da mersin den çağırmak istemiyorum misafirleri var.bakalım belki bugünde erken çıkarım.unutmadan mağaza kesinleşti kapanıyor...istanbulyolu'na uygun olduğunda geçebilirsin dedi patron.ama nasıl olacak bilmiyorum.yol çok ters.evi oraya taşısak sonrası nasıl olacak çalışma saatleri uymuyor birde pazar günleri çalışıyorlar bilmiyorum.işten çıksam hemen iş bulabilirmiyim.gittiğim yerde böyle rahat izin kullanabilir miyim?kafam çok karışık.burayada o kadar alıştım ki 11 yıl bitmek üzere...güya bugün evlilik yıl dönümümüz ama insanın gözü bişey görmüyor canı bişey istemiyor.tek kuzey iyileşsin...işerim düzene girsin daha sonra da kutlarız...
Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
tebrik ederim nilgün daha fazla vermeni umuyordum bende anne evindeki gibi diyete spora devam veeeeee tabiki direnişe devam :92: biz üzüleceğine onlar bıraz sıkıntıya gelsin
herşeye rağmennnnnnn türk kahvesi yapıyorum hadi içelim
15 gun koydeydık malum koyde tartı bulamadım canım:) ben gecen hafta tartılamadıgımı belırrttım kımseye haksızlık olsun ıstemem zaten.. lısteye eklemeyın oyleyse..
bırde su ıksırı soruyorum kac gundur kımse cevap vermıyor
15 gun koydeydık malum koyde tartı bulamadım canım:) ben gecen hafta tartılamadıgımı belırrttım kımseye haksızlık olsun ıstemem zaten.. lısteye eklemeyın oyleyse..
bırde su ıksırı soruyorum kac gundur kımse cevap vermıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?