80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo Bildirimii

Başlangıç:86kg

Geçen hafta: 78kg

Bu Hafta: 79kg

gelen: 1 kg

Toplam Giden: 7 kg

Spor:240 dak yürüyüş

Boy:163

Beden: 42 44

Günaydın hatunlar :92:

Bildirim ;

Başlangıç 87
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.9
Giden 300 gram
Toplamda giden 14.1
Hedef 70
Spor : 235 dk. plates
Boy 1.77
Beden 44

hoşgeldin canım aramıza.bekarken hele çocukta yokken kilo vermek daha kolay çünkü sadece kendine karşı sorumlusun.kendine bi diyet listesi belirle.kesinlikle ekmeği azalt tatlıdan tuzludan uzak dur.canın sıkıldığında bol bol yürüyüş yap ve de burdan sakın ayrılma

Burcuuuuş bomba gibisin bebeğim
Aramıza böyle döneceğini biliyordum, harikasın...

Elay büyülüyüz biz, efsun var bizde
Buraya gelen kilolu çıkamıyor

Bildirim

Başlangıç : 88
Geçen hafta : 81.2
Bu hafta : 80.9
Bu hafta giden : - 300 gr
Toplamda giden : 7.100
Hedef : 65
Spor : 200 dk
Boy 1.65
Beden 44

günaydın kızlar evet keşke yemeseydim daha da güzel bir sonuç alırdım ama oldu artık.eşlerimiz sadece kendini düşünüyo biz hem kendimizi hem çocukları düşünüyoruz.ama kararlı olduğumu gördü.iyi ki de yapmışım meğer ne planları varmış.hepsini söyledi.Allah yardımcım olsun.direnişe devam

sporu sabah akşam yapınca daha güzel sonuç alıyordum.şimdi sadece sabah yapıyorum sanki biraz şişim.yatmadan da yapmam lazım vcut alıştı galiba.

kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler canınız sağolsun

hayırlı cumalar selamlar..:)

kahvaltı:

1 haslanmıs yumurta bıraz beyaz peynır 1 domates 2 dl ligt form ekmek

Kilo Bildirimim

Başlangıç: 86kg

Geçen hafta: tartılmadım

2 hafta once : 81 kg

Bu Hafta: 79 kg

Toplam Giden: 7 kg

Spor:yok

Boy:1 70

Beden: 42 44

hedef: 67-68

günaydın kızlar

geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.

çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim 3 de hastanede işimiz bitti.durmuyor huzursuz oldum ben Ankara hast.götürmek istememiştim hacette'ye gidelim demiştim.baktık sürekli ağlıyor salya sümük ateşi düşmüyor gece hacettepeye götürdük.doktor aynılarını söyledi.bu boğazla sende olsa hiçbişey yiyemezsin dedi.3 günde ancak geçer dedi.anlayacağınız işe geldim ama benim kuzu hala ağlıyor bişey yemiyor aklım evde kaldı.anneme düşkün acaba annem burda olsa daha mı i olurdu şimdi onu da mersin den çağırmak istemiyorum misafirleri var.bakalım belki bugünde erken çıkarım.unutmadan mağaza kesinleşti kapanıyor...istanbulyolu'na uygun olduğunda geçebilirsin dedi patron.ama nasıl olacak bilmiyorum.yol çok ters.evi oraya taşısak sonrası nasıl olacak çalışma saatleri uymuyor birde pazar günleri çalışıyorlar bilmiyorum.işten çıksam hemen iş bulabilirmiyim.gittiğim yerde böyle rahat izin kullanabilir miyim?kafam çok karışık.burayada o kadar alıştım ki 11 yıl bitmek üzere...güya bugün evlilik yıl dönümümüz ama insanın gözü bişey görmüyor canı bişey istemiyor.tek kuzey iyileşsin...işerim düzene girsin daha sonra da kutlarız...

Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...

tebrik ederim nilgün daha fazla vermeni umuyordum bende anne evindeki gibi diyete spora devam veeeeee tabiki direnişe devam :92: biz üzüleceğine onlar bıraz sıkıntıya gelsin
herşeye rağmennnnnnn türk kahvesi yapıyorum hadi içelim

Burcuuuuş bomba gibisin bebeğim
Aramıza böyle döneceğini biliyordum, harikasın...

Elay büyülüyüz biz, efsun var bizde
Buraya gelen kilolu çıkamıyor

ahi deryoşş ne bombası cnmmm 300 gr dN BOMBA MI OLUR
AMA OLMUYOR YAZIN DİYET YPAMIYORUM GEÇEN YAZ FULL TUIME DEVAMDI AMA BU YAZ OLMUYOR
ÇOKTA ZORLAMIYCMA KENDİMİ ÇÜNKÜ 2 GÜNLÜK LİSTE YAPAYIM DEİDM MALUM SICAKTAN AVUK YİYEMEDİM 300 500 NE OLURSA RAZIYIZ ARTIK :)

çok geçmiş olsun canım insan ne diceğini bilemiyo valla.çocuk söz konusu olunca işler değişiyo.umarım bir an önce iyileşir

Burcuş dedim kuuu banu değil

Filizcim geçmiş olsun canım tamam sabit geçeriz,
Melikecim geçen hafta hiç mi tartılmadın, 2 kilo vermiş gözüküyorsun haksızlık olacak gene listedekilere

Burcuş dedim kuuu banu değil

Filizcim geçmiş olsun canım tamam sabit geçeriz,
Melikecim geçen hafta hiç mi tartılmadın, 2 kilo vermiş gözüküyorsun haksızlık olacak gene listedekilere

15 gun koydeydık malum koyde tartı bulamadım canım:) ben gecen hafta tartılamadıgımı belırrttım kımseye haksızlık olsun ıstemem zaten.. lısteye eklemeyın oyleyse..

bırde su ıksırı soruyorum kac gundur kımse cevap vermıyor

filiz çok geçmiş olsun canım aklın hep evdedir neyseki haftasonu geldi bugün erken çıkabilsen tüm hafta sonunu oğluna ayırabilirsin . Boğaz enfeksiyonu salgınımı var nedir benim kızımda öksürüp duruyor iştahta yok ilaç kullanıyordum ama doktora götüreyim bari daha kötü olmadan
iş konusunda 11 seneni verdiğin bir yer evin gibi olmuştur yeni bir işe girmek benim gibi alışkanlıkları seven birini çok zorlar ama seni biemiyorum canım allah kolaylık versin

filizciğim çok çok geçmiş olsun.boğaz enfeksiyonu çocuklarımızın başına gelebilecek en kötü hastalıklardan biri.bir de idrar yollarının iltihaplanmasından korkarım.ikisi de çocukları mahvediyor.ilaç içemiyorlar,zayıf düşüyolar.onlar öyleyken hayat zindan oluyor bize.inşallah kuzum iyileşir de neşeli neşeli gülücükler saçar etrafa.

tercih yapman lazım gelen 2 şey var çocuğunun büyütülmesi yada senin çalışman.şu durumda ikisi aynı anda olmuyor.açıkçası sana böyle davranan bir kv çocuğunu senin hakkında kötü etkileyeceğini düşünüyorum.çocuk mu kimle vakit geçirirse ona alışır.oğlun hep onunla oldukça senden az da olsa uzaklaşabilir.araya mesafe giriyor çünkü.sanki evde oturman doğru gibi.kv ne minnet etmemek için..

ama bir yandan da çalışma hayatına alışkın bir insan olarak evde olmak seni boğabilir.gerçi izlem de çalışıyormuş önceden.işi bırakınca üzülmüş ama şimdi alıştım diyor.bi de o sana anlatsın yaşadıklarını.eşinin maaşı size yeter mi sen evde olsan?

belki sen de daha iyi bir yer bulabilirsin.devlat öncesi özelde çalışırken en iyi yerin o an çalıştığım dersane olduğunu düşünürdüm .para az,çalışma çoktu ama cesaret edmezdim.sonradan arkadaşım aracılığıyla başka bir dershaneye geçince salaklığıma yandım.iyi ki oradan ayrıldım dedim.yanlış anlama ama mesela patronuna söylesen o çevrede tanıdık arkadaşları varsa seni yönlendirse oralara.yani referans olsa sana olur mu canım?

umarım her şey gönlünce olur ve aldığın kararlar hakkına hayırlı olur.

içelim bebeğim zaten size bunları yazrken kahvemi içiyordum.keşke beraber olsak aynı apartmanda kahveye birbirimize gitsek hatta deryayı da işten çağırırız eşi bakar dükkane.ay hayali bile güzel.

canım yazdığımı hatırlıyorum ben ama gene yazıym ödem attırıyor bu iksir
1.5 lt suyu kaynatıp içine 3 yeşil çayı atıyon 3 dakika (maksimum )demledikten sonra çıkarıyorsun ve karışıma bir limonuda sıkıp kabuklarınıda doğruyor ister soğuk ister sıcak aynı gün içinde tüketiyorsun (soğuk harika oluyo
r)

ah canımm keşkeeeeeeeeeeeee çok isterdin ya okurken hayaline daldım anne ne gülüyon dedi benim kız :90: deryaya yardım bile ederdik bakardım dükkanına kocasıyla sefa sürerdi valla ah işte imkanlarrrr
iş konusunda 10 yıl çalışmış biri olarak iş hayatını sadece sosyoekonomik açıdan özlüyorum :) çalışma saatleri uygun sitrezsiz işte çalışmayı isterdim ama nerdeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
Bugün süperim.
Kilo veriyorum
dün akşam listemi yazmadım bu akşam her ikisinide yazıcam.
Kızlar kendimde saçımda başımda değişim yapıcam fotoğrafımı koysam yönlendirir misiniz muah öptüm hepinizi
Hayırlı cumalar prensesler

canım gerçi seher benden önce cevap vermiş ama biz kaç defa yazdık.geçmişi daha dikkatli okursan görürsün.belki gözünden kaçmıştır.

ben de bazen arkadaşların cevaplarını okuyunca aa nasıl farketmedim bunu diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…