ekmek köftesini merak etmiştik
banu yapıyordu, tarif verdi mi bilmiyorum ben görmedim ama
merak edenler için verim, deniycem bende bi, tam buğday ekmeğiyle...
EKMEK KÖFTESİ
varsa bayat ekmek ne kadar olduğunu belirtmiyorum
karabiber
pul biber
kimyon
tuz
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım demet maydanoz
1 soğan
isteğen köfte harcıda katabilir ama bu sefer baharatları katmıyoruz çünkü köfte harcında zaten var baharatı öylede çok güzel oluyo
Bayat ekmekleri su dolu kapta çekene kadar duruyolar hemen zaten çekiyo suyu sonra ekmeğin suyunu sıkıyoruz elimizle vıncıklıyoruz tüm malzemeleri ilave ediyoruz yoğuruyoruz köfte çekli veriyoruz kızgın yağda kızartıyoruz servise hazır hem pratik hem köfteyi hiç aratmıyo hemde cebi yakmuyo )
Adminden Not: Bu köfteleri yemeden önce üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirmenizi ısrarla tavsiye ederim tadı müthiş oluyor
izlem t.bugday ekmegiyle yapmak iyi fikir. birde su kızaratma işine bi çözüm olsa:26: azıcık yagla kızarırmıki. öylede sanki içi hamur gibi kalır. tarifi hemen kopyaladım bi kenarda dursun bakalım vuslattan sonra denerim
çok severimde farklı şeyler denemeyi
filizcim çok geçmiş olsun tatlım
çok zor yaa, çocuklar soluveriyor bir günde
onlar hasta olmasada ben olsam diyor insan ama başa gelince çekiliyor tatlım yaa
çalışma konusunda da eşinin maaşı yetmez diyorsan tabiki çalışıcaksın,
evde oturmak çalışmaya alışmış biri olarak çok zor ama, işin diğer yönünü düşününce kendini rahatlatıyor insan
keşke şartlar uygun olsa da şöyle kendini toplayana kadar sen baksan sende istersin ama işte....
allah yardımcın olsun ne diyim, bişiy diycem birde 11 senem boşa gidecek diyorsun çıkarsam
neden boşa gidecek onu anlamadım, ilk girdiğin yerden emekli olursan şartların daha mı iyi oluyor
emekli maaşın filan bu olayı bilmediğim için soruyorum canım...
yoksa nereye girersen gir sigortan işlenmiş zaten, üstüne işlenecek...
11 sene aynı yerde çalışmış deneyimli bir eleman için 800tl çok az değil mi tatlım yaa :26::26::26::26::26:
Teşekkür ederim canım.inş.biran önce iyileşir kuzeyim.
kendim çıkarsam tazminat alamam diye yazdım.yoksa sanmıyorum emekliliği etkilemiyor.kelebek büyük firma ama ücretler düşük mantık sen sat bizde sende kazan sattığında %2 prim alıyorsun.o ay 40.000 tl.lik bir mutfak sattığında 656 TL artı alıyorsun fakat ortalama işlere baktığımızda kışın boş geçtiği için yazın işler fazla oluyor yılda ortalama aylık 20.000.-lik satışa geliyor oda 320-350 arası değişiyor.maalesef satış pozisyonunda çalıştığın sürece mantık aynı oluyor.özellikle kelebek tepe bu konuda cimri....
günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
pilatesimi yapayım da, dışarı çıkıcam 4-5 gibi
bu hafta hiç çıkmadım, bakınayım biraz, belki düğün için bişiy alırım
bugün sanki bildirim yapan az oldu
bana mı öyle geldi acaba...
dün kv-kp(bunları banudan öğrendim, iyi oldu yazması çok uzundu)
kamerada görüşüyoruz, kızım yeter artık vermiyorsun dimi dedi
çok anne aynıyım ama spor yapıyorum dedim
allahım yarabbim fıstık gibisin işte daha ne sporu yapıyorsun diyor
bende dışı fıstık da, içi halaa fıstık ezmesi didim
yarıldı gülmekten, bacaklarımda gevşeme var anne onların sıkılaşmasını istiyorum dedim
bakalım şu an bacağım en kalın yeri 61 kızlar sizin kaç?? basenli yeri yani
yarıldı gülmekten, bacaklarımda gevşeme var anne onların sıkılaşmasını istiyorum dedim
evlilik yıldönümünüz kutlu olsum. birlikte mutlu nice yıllara :))) oğlunuzada çook geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin. kış bir dert yaz başka bir dert bence. her mevsim ayrı hastalık. ama böyle böyle büyüyecekler inşallah.
valla bugune kadar hiç bacagımı ölçmedim sen sorunca hemen gittim ölçtüm
tam olarak nasıl neresinden ölçüyoruz. ben tek bacagımı en kalın yerinden ölçtüm 64 sanırım yanlış öçltüm bi aydınlatıverin beni nasıl ölüçüyorsunuz
Kızlar ben geldim saç ve boya topiğine resimimi koydum önerilerinizi bekliyorum
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
Bugün süperim.
Kilo veriyorum
dün akşam listemi yazmadım bu akşam her ikisinide yazıcam.
Kızlar kendimde saçımda başımda değişim yapıcam fotoğrafımı koysam yönlendirir misiniz muah öptüm hepinizi
Hayırlı cumalar prensesler
ricaederim canım 3 poşet yeşil çay3 derken 3 poset yesıl caymı canım? coook tesekkur ederım
daha ne olsun izlem yaaaaaaaaaaaaaaaaa regldesin birde azmı senin kilona göre 200 grbu hafta sporumu yaptım,
akşamları da hafif geçirdim ama
regl haftamdan dolayımı bilmiyorum istediğim rakamı göremedim
bu hafta da aynen devam edicem...
inadım inat
bir filimde görmüştüm yaaa harikaaa bir manzara oluyor havai fişek yerine düğünlerde çok güzel olur eğlenceli bir gün olacak bol bol foto isteriz bloktaaabloğumda da yazdım ama
yarın izmirde dilek balonu uçurma şenliği var
dilek bahane aslında da o balonların denizin üstünde bir süzülüşü var ki sormayın
öyle bir görüntü olamaz, daha önce bi arkadaşın düğününde uçurmuştuk 30 kadar süperdi yaa
ama yarın egeyle köye gidiyoruz, düğüne katılmam lazım
cumartesi yemekli düğün
pazar günü sabahtan dönücem, ramazan öncesi bi kez daha son deniz yapmak istiyorum
belki dalışa gideriz
offf gönül neler istiyorda iştee :97::97::97::97::97:
Eki Görüntüle 231894 Eki Görüntüle 231892 Eki Görüntüle 231893
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?