80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta sporumu yaptım,
akşamları da hafif geçirdim ama
regl haftamdan dolayımı bilmiyorum istediğim rakamı göremedim
bu hafta da aynen devam edicem...

inadım inat

Son düzenleme:

izlem t.bugday ekmegiyle yapmak iyi fikir. birde su kızaratma işine bi çözüm olsa:26: azıcık yagla kızarırmıki. öylede sanki içi hamur gibi kalır. tarifi hemen kopyaladım bi kenarda dursun bakalım vuslattan sonra denerim
çok severimde farklı şeyler denemeyi

allah iyiliğini versin kızz

az yağda kızarmaz bu şekerim, kocalara yapar, ucundan tırtıklaruk artukk :18::18::18::18:

Teşekkür ederim canım.inş.biran önce iyileşir kuzeyim.
kendim çıkarsam tazminat alamam diye yazdım.yoksa sanmıyorum emekliliği etkilemiyor.kelebek büyük firma ama ücretler düşük mantık sen sat bizde sende kazan sattığında %2 prim alıyorsun.o ay 40.000 tl.lik bir mutfak sattığında 656 TL artı alıyorsun fakat ortalama işlere baktığımızda kışın boş geçtiği için yazın işler fazla oluyor yılda ortalama aylık 20.000.-lik satışa geliyor oda 320-350 arası değişiyor.maalesef satış pozisyonunda çalıştığın sürece mantık aynı oluyor.özellikle kelebek tepe bu konuda cimri....

selam kızlar sizleri çok özledim, geçmişe bakamadım inşallah herkez iyidir :92rtilerim sizden ne haber daha sonra bakarım artık okadar çok sayfa biriktiki :97:
geçen hafta tartılamadım, (deryacım beni listeye alma, arkadaşlara haksızlık olsun istemem)

bildirim:
başlangıç:85
2 hafta önce:75
bu hafta:73.5
toplam giden:11.5

spor yok, ama gezerken uzun yürüyüşler oldu
yeme düzenim iyi gitti fakat ara sıra kaçırdımdün nedense kendimi kaybettim ve önüme geçen her şeyi yedim. büyük bi utançla dün yediklerimi yazayım
sabah
peynir, zeytin, salatalık 1 dilim ke.ekmek
şekersiz çay
az şekerli sütlaç
öğlen:et döner dürüm, light cola
1 avuç leblebi, normal cola
yarım sütlaç
akşam: 1 büyük hambuger, ayran (pek gitmedi ama, cola çok içince) :111:

umarım eski düzenime geri dönerim, aslında pişman deyilim büyük bi keyifle yedim sabahta eksi görünce çok mutlu oldum misafirim gelicek çıkmak zorundayım, temizlik var görüşürüz

Son düzenleme:

pirimlerle iyi oluyormuş ama
keşke kışında satışlar iyi olsa,
allah yardımcın olsun tatlım yaa

bloğumda da yazdım ama
yarın izmirde dilek balonu uçurma şenliği var
dilek bahane aslında da o balonların denizin üstünde bir süzülüşü var ki sormayın
öyle bir görüntü olamaz, daha önce bi arkadaşın düğününde uçurmuştuk 30 kadar süperdi yaa

ama yarın egeyle köye gidiyoruz, düğüne katılmam lazım
cumartesi yemekli düğün
pazar günü sabahtan dönücem, ramazan öncesi bi kez daha son deniz yapmak istiyorum
belki dalışa gideriz

offf gönül neler istiyorda iştee :97::97::97::97::97:

Son düzenleme:
pilatesimi yapayım da, dışarı çıkıcam 4-5 gibi
bu hafta hiç çıkmadım, bakınayım biraz, belki düğün için bişiy alırım

bugün sanki bildirim yapan az oldu
bana mı öyle geldi acaba...

dün kv-kp(bunları banudan öğrendim, iyi oldu yazması çok uzundu )

kamerada görüşüyoruz, kızım yeter artık vermiyorsun dimi dedi
çok anne aynıyım ama spor yapıyorum dedim
allahım yarabbim fıstık gibisin işte daha ne sporu yapıyorsun diyor
bende dışı fıstık da, içi halaa fıstık ezmesi didim
yarıldı gülmekten, bacaklarımda gevşeme var anne onların sıkılaşmasını istiyorum dedim
bakalım şu an bacağım en kalın yeri 61 kızlar sizin kaç?? basenli yeri yani

izlemmmm
ekmek köftesainin tarifini vermiştimm amaa kaçırmşsın bacum ,
biizm burada ki avm outlet olacakmışş allahhhh dedim ögrndigimdee üsper oliyy outletlerr
gece plate syapmak ii dgeimi bend e1 kez yaptım zor oluyor hemmde dediign gibi
ben çoruma gidince nasıl yapıcma yaa abilmiyorumm düşününce cnm sıkılıyor yahuuu
kv -kp süpper oluyor kim yazacak anam uzun uzunnnn

filiz
çok ii kilo vemrişsin tatild eolmana ragmen meaşallahhhh( izlemden ögrendim)

çok sıcak dahada sıcak olcak dedi admaın biri inanmadık anam oturduugm yerden terliyorum yaa
ama bu bir dilim börek yememe engel olamad sıcaklar

izlemm sen bol bol bacak çalış cnmm çok güsle inceliyormuş platesle bacaklarr

evlilik yıldönümünüz kutlu olsum. birlikte mutlu nice yıllara :))) oğlunuzada çook geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin. kış bir dert yaz başka bir dert bence. her mevsim ayrı hastalık. ama böyle böyle büyüyecekler inşallah.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsum. birlikte mutlu nice yıllara :))) oğlunuzada çook geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin. kış bir dert yaz başka bir dert bence. her mevsim ayrı hastalık. ama böyle böyle büyüyecekler inşallah.

valla bugune kadar hiç bacagımı ölçmedim sen sorunca hemen gittim ölçtüm
tam olarak nasıl neresinden ölçüyoruz. ben tek bacagımı en kalın yerinden ölçtüm 64 sanırım yanlış öçltüm bi aydınlatıverin beni nasıl ölüçüyorsunuz

kızlar eger ekmek köftesini kızartmak istemiyorsanız
tost makinasının içinde ızgara yapabilirisnizzz
birde fırına yaglı kagıt serip
üzerinee yumurta sürüp fırına verebilirisnizzzzz....

birde tambugday unundan poça yapabilirisniz hem dahada lezzetli oluyor cuma günü kahvaltıda hüpletinn

bu pilates ne mucize bişeymiş darısı bana bende lımbır lımbır geziyorum:)istediğim kiloya yaklaşıyım sıkılaşmak için yapacağım.buarada hamilelik öncesi kilomun altına indim.darısı evlilik öncesi kiloma:)benim baldır 62 cm. facebooktai gördüğünüz resimlerde 79 cm.di:)şimdi gülüyorum o zaman çok üzülüyordum.kütük gibi diye...

çok teşekkür ederim canım saol.amin allah başka dert vermesin.dün eşime dedim ki biz napacaz bunun kabakulağı,kızamığı,su çiçeği vs.var.öok zor gerçekten annelerin hakkı ödenmez annecim üç kardeşiz peşpeşe doğmuşuz aramızda 1'er yaş var nasıl büyütmüş tek başına birde küçük kaynı ve küçük teyzemde bizde kalırlardı...

zekiyecim doğru ölçmüşsün hani pantolunun sürtmekten en çabuk eskiyen yada sürtmekten pişik olan kısmımızdan yani basene yakın olan tombik yeri ölçüyoruz.geçen listeye göz attım maşallah en uzun sensin aramızda sonra derya topiğimizn mankenleri...

Bu Gün Çok Güzel Gidiyor Diyetim
İnşallah Akşamada Böyle Olur :81:
Yarın Ne Çıkcak Diye Merak Ediyorum :44:
Bu Sabah Wcyede Çıkamamıştım
Artıda Olmamın Bir Nedenide Bu Bence

tabi ki canım sen yeterki foto koy
3 derken 3 poset yesıl caymı canım? coook tesekkur ederım
ricaederim canım 3 poşet yeşil çay

bu hafta sporumu yaptım,
akşamları da hafif geçirdim ama
regl haftamdan dolayımı bilmiyorum istediğim rakamı göremedim
bu hafta da aynen devam edicem...

inadım inat
daha ne olsun izlem yaaaaaaaaaaaaaaaaa regldesin birde azmı senin kilona göre 200 gr

bir filimde görmüştüm yaaa harikaaa bir manzara oluyor havai fişek yerine düğünlerde çok güzel olur eğlenceli bir gün olacak bol bol foto isteriz bloktaaa

ben ölçtüm 66

filiz canım evlilik yıldönümün kutlu olsun.nice senelere..

annemlerdeyken hiç karnım acıkmazdı ,vakit de çabuk geçerdi.

evdeyim ya hep acıkıyorum ve zaman zor geçiyor ya

filiz evlilik yıldönümüz. kutlu olsun. saglıklı huzurlu yıllar canım.
oglunda hastaymış. çok geçmiş olsun inş hemen toparlar.
birde su baldırı cok güzel anlatmışsın ya. bilmemi süreten yeri
ben izleminkine yakın cıkınca yanlış ölçtüm sandım. hatun çöp gibi ben hala kiloluyum. ancak sorunlu bölgem mide ve karnım bütün kilolar orda toplanmış.

banu fırında denedinmi hiç bu ekmek köftesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…