80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi

Başlangıç 81
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.1
Gelen 900
Toplam giden 3.9
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok

sabah tartıldım 76.8 di wcye gittim geldim
77.1 çıktı aslında düşmesi lazımdı kilomun anlamadım gene tartıldım 77.1 çıkınca bunu baz aldım
şimdiden kilo veren herkesi tbrk ediyorum
veremeyenlerede haftaya vermelerini diliyorum

Teşekkürler kızlar

Öncelikle çalışmam şart aldığımız maaşlar maalesef yeterli değil.Ev kira ve çocuğun masrafı çok oluyor.Annem bakıyor bakmasında bir sorun yok sadece evde yaşanan huzursuzluklar ve kv bilmiş bilmiş konuşmaları üzerine anneme git kafa dinle birazda kv.uğraşsın dedim yoksa annem bir telefonuma gelir.bilerek bayramdan sonra gel dedim.çünkü kısa süreli 1 hatfa 10 gün bakıyordu şimdi 1 ay bakalım napacak.şimdiden zorlanıyor işleri aksıyor vs.ama yinede burnu dik yola devam.neyse sonuçta babanenesi tabii ki ii bakıyor elinden geleni yapıyor,bide bilmişlik yapıp konuşmasa daha ii olacak.onun tek sorunu benim üzerimde otorite kurmak istemesi.

başka iş ortamında çalışmadığım için buranın dışında bir iş düşünmek bana çok zor geliyor.eğer evi istanbulyoluna yakın bir semtte tutmaya eşimi ikna edersem kelebek'e devam ederim.olmadı ilk etaplarda 2 arabada olsa otobüsle giderim.belkide bir iş değiştirsem yıllarım boşuna burda geçmişte diyebilirim.800 maaş+prim alıyorum.aslında piyasaya yaptığım işe göre çok düşük ama alışkanlıklarımdan kurtulamıyorum.

deryacım önümüzdeki hafta haksızlık olmasın dersen çarşamba günü tartılmıştım onu yazabilirim.şuan artı mı eksi miyim bilmiyorum.

başlangıç:83
geçen hafta:68,5
bu hafta:67,8
giden:0,7
toplam giden:15,2
hedef:55
boy:1,62
spor:yok
beden:42-44

senin için hangisi uygun olursa öyle yaz canım...

Günaydınn Kızlarr

Kilo Verenleri Şimdiden Tebrik Ederimm
Artıda Olanda Varsa Benim Gibi Üzülmeyin
Bugün Toparlanırız

Kilo Bildirim

Başlangıç : 100
Geçen hafta : 78.4
Bu hafta : 78.8
Gelen : 400 gr :2:
Toplamda Giden : 21.2
Hedef : 70
Boy : 1.76
Beden : 42
Spor : 100 Dk

Hayır melikecim ne ilgisi var, sadece fırsatı olduğu halde önemsenmiyor bazen o yüzden uyardım sadece, e senin de fırsatın yokmuş yapacak bir şey yok..Lütfen alınmayın hemen bu konularda..

Canım vermişsin ama gelen yazmışsın bildiriminde, yanlışlık oldu sanırım..

Filizim anlayamadım bu sabah tartılamadın mı, çarşambanın değerleri mi bunlar?

filiz((
öncelikle çok geçmiş olsun cnm çocuklar bu gibi urumlarda malesef yemiyorar cnm
çok zorlama annende olsa yanınd ayemez
3 gün sonra yavaş yavaş yer odaa mesela salçasız tarhna çorbası gibi yogurt çrbası gibi
birde bu dönemlerde çocuklar malesef hazır gıdalaır daha ii tüketiyor danino gibi veya hazır meyve püreleri filan onlaır dnersn

alşma konusuna gelince bende lisedne mezun oldum ve hamişle kalana kadar hep çalıştım
hamile ikend eçocuklar dogsun en fazla 1 yıl sonra çalışırım diyordum amaa öyle olmadııgnı anladım
hatta geçen hafta teyzemin kızı odtüden form getirdi bana banko görevlisi olarak çalışmak istersne diyee
şartlarıda fena degildi kreşi vs herşeyi vardı ama şansımı seneye kullanmak istiyorum dedim.
çünk oranın kreşii aldıgım maaş karşılamazz ve tam sınırdalar kreş için 3 yaş küçük biraz
kv versem eminm senin gib sıkıntılaırm olacaktı ve en ufak bir şeyde kızının yanıana gitmek için beni yüzüstü bırakacaktı
vee çocuklaırm için 1 yıl daha feragat ettim iş hayatımdan
annenin yetiştidigi çocuk gerçekten başka oluyor cnmmm

eger annenn sürkeli bakıcaksa çalışabilirisn amaa kv muhtaç kalıcaksan ki
anlattıgına göre hoş olaylarda yaşamıyorsunnn
işten çıkıp zordaa olsa çocuguna kendin bak derim...

3 derken 3 poset yesıl caymı canım? coook tesekkur ederım

cok canım neden alınayım ben zaten lıstede basta sonda olma derdınde degılım burda baglı kalmak adına yazıyorum yazmaya calısıyorum cunkı kılo vermeme okadar yardımcısınız kı herkese sonsuz tesekkurler:)

Deryacım çarşamba sabahı tartılmıştım en son doğru bugün tartılmadım kv.kaldım.haksızlık olmasın haftaya çok kilo vermişim gibi olmayayım diye yazdım.bir arkadaşa geçen hafta bildirim yapmamışsın diye bir yorum yazmışsın haklısın o yüzden yazdım....

banucum aklıma senin deniz ve kayra geldi birde teksin ve 2 çocuk o kadar zorki allah yardımcın olsun.benim oğlum babacıdır ama bana düştü iki gündür kucağımdan inmiyor ve sürekli ayaktayız.bugün düne nazaran daha ii.en çok yoğurt çorbasnı seviyor dün 2 kaşık verdim yemek istiyor ama yutamıyor bir ağladı anlatamam uyku semesi biberon maması az bişey içiyor.tüm gün 500ml mamayı zor içti halbuki bir dikişte bitirirdi nerdeyse....yoğurtta yemiyor doktor 3 gün bişey yemesini bekleme dedi...hayırlısı canım.allah canları sağ etsin.hastanede öyle şeyler gördüm ki şükrettim sürekli...allah öyle acılar yaşatmasın hiçbirimize...
çalışan biri için evde olmak çocuk bakmak çok zor.benim eltimde ege dünyaya gelince 6 yaşına kadar evde baktı kendi kreş öğretmeni ama evde olmuyor eğitim kreş ayrı diyerek yolladıda.şimdi ege okula başladı anneside işe.duruum uygun olsa bende düşünmez öyle yapardım..çok şükür bakıcı değil annanesi bakıyor ve bazende babannesi...

ay evet deryacım yanlış yazmışımmm aman
eksideyim çok şükür bu hafta

ahhh filizzz o hastalık dönemlerini hiç sorm ayaaa ben birz bölee pratik diirm birdee herşeyi kıvırabilen bir yapım varda allahtan
atlatabiliyorum o günleir ama zor olmuyor dgeil en son geçen haftalarda neler yaşadım biliyorsun. hastane içind eyzıcaktım unutum
ankara hastanesi ii dgeil cnm ya oraya dgeilde cebeci tıp fakültsini tercih edebilirisniz ben hep oraya götüryorum
evet 3 gü bişiy yiyemez 3 günün sonund ayavaş yavaş yer işte oda katı degildee sıvı unlu çorbalar filan yerr ..

tabiki çalışıyorken evde kalmak emin olki çok zor amaaa napcaksın alışıyor insna herşeye cnm
bende hayyatta evde kaalamam deridm paşa paşa oturuyoruz evdeee baksanaa
ama bendee seneye düşünüyorum çalışmayı artık zaten 4 yaş biticekk seneye bu zmanlara tam kreş yaşınd aolcaklar yanii

selam kızlar kilo bildirimi yapıyım
başlangıç 88,5
geçen hafta 73,8
bu hafta 73,8
gelen giden yok
hedef 68
boy 165

izlemmm
sanırım sne platesi gece yapıyorsun geneld eama gece spor yapıp üzeirne yatmak ii dgeilmiş
haberin ola

kilo bildirimi

başlangıç:90,2
geçen hafta:81
bu hafta:80
giden:1
toplam giden:10,2
hedef:70
boy:1,78
spor:yok
beden:42-44

Tamam filizcim, ha çarşamba ha cuma farketmez o kadar, hassasiyetin için de teşekkür ederim
Geçmiş olsun bu arada

izlemmm
sanırım sne platesi gece yapıyorsun geneld eama gece spor yapıp üzeirne yatmak ii dgeilmiş
haberin ola

yok canım oğlan 4 gibi öğle uykusuna yatıyor
o zaman yapıyorum...

2 kez filan yaptım gece, gündüz yapamadığım için

gece zor oluyor zaten, insanın canı istemiyor, dün sıcaktan yapamadım, gece de misafir vardı 2 gibi gittiler
dün kaldı mesela
bugünde dışarı çıkıcam 3 gibi
biraz sonra yapayım da kalmasın bugün de

canım çok geçmiş olsun,umarım çabuk atlatır .benim kızda tonsilit oluyo arada en az 3 gün sürüyor ve bişicik yemiyo ,ama iyileşince boğazı durmuyo acısını çıkarıyo umarım toplayıverir kendini hemencik...
bu arada iş değişikliği yapmak banada çok zor gelirdi ,alışkanlıklardan vazgeçmek ölüm gibi.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

ah banucum benim kv. çok iyi bir iş bulmama rağmen bakmadı -bana kusura bakma ben bakamam evde çocukla kapalı kalamam ,alışmışım gezmeye ,sıkılınca çıkmaya dedi..ama görümcemin kızı her an onda

başlangıç 89
geçen hafta 60.3
bu hafta 60.1
giden 200gr
toplamda 28.9
hedef 57

spor 200dk pilates
beden 38
boy 1.66

ben bugün pirinç lapasına başladım ama 1 gün yapcam hatta şöyle bir karar aldım,her hafta cumaları yapcam 1 ay(4 kere yani)
sizce doğru bi karar mı ???,çünkü 77-76 arası takılı kaldım uzun bi süre bi atak olsun dedim,gerçi 2 haftadır gayet iyi gidiyo ama
bilmiyorum başladım işte ...bu saate kadar gayet iyidi akşam eşim gelince bozmazsam deymeyin keyfime.umarım bozmucamm:26:

filizcim çok geçmiş olsun tatlım
çok zor yaa, çocuklar soluveriyor bir günde
onlar hasta olmasada ben olsam diyor insan ama başa gelince çekiliyor tatlım yaa

çalışma konusunda da eşinin maaşı yetmez diyorsan tabiki çalışıcaksın,
evde oturmak çalışmaya alışmış biri olarak çok zor ama, işin diğer yönünü düşününce kendini rahatlatıyor insan
keşke şartlar uygun olsa da şöyle kendini toplayana kadar sen baksan sende istersin ama işte....

allah yardımcın olsun ne diyim, bişiy diycem birde 11 senem boşa gidecek diyorsun çıkarsam
neden boşa gidecek onu anlamadım, ilk girdiğin yerden emekli olursan şartların daha mı iyi oluyor
emekli maaşın filan bu olayı bilmediğim için soruyorum canım...
yoksa nereye girersen gir sigortan işlenmiş zaten, üstüne işlenecek...
11 sene aynı yerde çalışmış deneyimli bir eleman için 800tl çok az değil mi tatlım yaa :26::26::26::26::26:

ekmek köftesini merak etmiştik
banu yapıyordu, tarif verdi mi bilmiyorum ben görmedim ama
merak edenler için verim, deniycem bende bi, tam buğday ekmeğiyle...

EKMEK KÖFTESİ
varsa bayat ekmek ne kadar olduğunu belirtmiyorum
karabiber
pul biber
kimyon
tuz
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım demet maydanoz
1 soğan
isteğen köfte harcıda katabilir ama bu sefer baharatları katmıyoruz çünkü köfte harcında zaten var baharatı öylede çok güzel oluyo
Bayat ekmekleri su dolu kapta çekene kadar duruyolar hemen zaten çekiyo suyu sonra ekmeğin suyunu sıkıyoruz elimizle vıncıklıyoruz tüm malzemeleri ilave ediyoruz yoğuruyoruz köfte çekli veriyoruz kızgın yağda kızartıyoruz servise hazır hem pratik hem köfteyi hiç aratmıyo hemde cebi yakmuyo )
Adminden Not: Bu köfteleri yemeden önce üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirmenizi ısrarla tavsiye ederim tadı müthiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…