15 gun koydeydık malum koyde tartı bulamadım canım:) ben gecen hafta tartılamadıgımı belırrttım kımseye haksızlık olsun ıstemem zaten.. lısteye eklemeyın oyleyse..
bırde su ıksırı soruyorum kac gundur kımse cevap vermıyor
kilo bildirimi
Başlangıç 81
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.1
Gelen 900
Toplam giden 3.9
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok
sabah tartıldım 76.8 di wcye gittim geldim
77.1 çıktı aslında düşmesi lazımdı kilomun anlamadım gene tartıldım 77.1 çıkınca bunu baz aldım
şimdiden kilo veren herkesi tbrk ediyorum
veremeyenlerede haftaya vermelerini diliyorum
Teşekkürler kızlar
Öncelikle çalışmam şart aldığımız maaşlar maalesef yeterli değil.Ev kira ve çocuğun masrafı çok oluyor.Annem bakıyor bakmasında bir sorun yok sadece evde yaşanan huzursuzluklar ve kv bilmiş bilmiş konuşmaları üzerine anneme git kafa dinle birazda kv.uğraşsın dedim yoksa annem bir telefonuma gelir.bilerek bayramdan sonra gel dedim.çünkü kısa süreli 1 hatfa 10 gün bakıyordu şimdi 1 ay bakalım napacak.şimdiden zorlanıyor işleri aksıyor vs.ama yinede burnu dik yola devam.neyse sonuçta babanenesi tabii ki ii bakıyor elinden geleni yapıyor,bide bilmişlik yapıp konuşmasa daha ii olacak.onun tek sorunu benim üzerimde otorite kurmak istemesi.
başka iş ortamında çalışmadığım için buranın dışında bir iş düşünmek bana çok zor geliyor.eğer evi istanbulyoluna yakın bir semtte tutmaya eşimi ikna edersem kelebek'e devam ederim.olmadı ilk etaplarda 2 arabada olsa otobüsle giderim.belkide bir iş değiştirsem yıllarım boşuna burda geçmişte diyebilirim.800 maaş+prim alıyorum.aslında piyasaya yaptığım işe göre çok düşük ama alışkanlıklarımdan kurtulamıyorum.
deryacım önümüzdeki hafta haksızlık olmasın dersen çarşamba günü tartılmıştım onu yazabilirim.şuan artı mı eksi miyim bilmiyorum.
başlangıç:83
geçen hafta:68,5
bu hafta:67,8
giden:0,7
toplam giden:15,2
hedef:55
boy:1,62
spor:yok
beden:42-44
senin için hangisi uygun olursa öyle yaz canım...
canım yazdığımı hatırlıyorum ben ama gene yazıym ödem attırıyor bu iksir
1.5 lt suyu kaynatıp içine 3 yeşil çayı atıyon 3 dakika (maksimum )demledikten sonra çıkarıyorsun ve karışıma bir limonuda sıkıp kabuklarınıda doğruyor ister soğuk ister sıcak aynı gün içinde tüketiyorsun (soğuk harika oluyor)
Hayır melikecim ne ilgisi var, sadece fırsatı olduğu halde önemsenmiyor bazen o yüzden uyardım sadece, e senin de fırsatın yokmuş yapacak bir şey yok..Lütfen alınmayın hemen bu konularda..
Canım vermişsin ama gelen yazmışsın bildiriminde, yanlışlık oldu sanırım..
Filizim anlayamadım bu sabah tartılamadın mı, çarşambanın değerleri mi bunlar?
kilo bildirimi
Başlangıç 81
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.1
Gelen 900
Toplam giden 3.9
Hedef 73
Boy 1.67
Beden 44
spor yok
sabah tartıldım 76.8 di wcye gittim geldim
77.1 çıktı aslında düşmesi lazımdı kilomun anlamadım gene tartıldım 77.1 çıkınca bunu baz aldım
şimdiden kilo veren herkesi tbrk ediyorum
veremeyenlerede haftaya vermelerini diliyorum
Hayır melikecim ne ilgisi var, sadece fırsatı olduğu halde önemsenmiyor bazen o yüzden uyardım sadece, e senin de fırsatın yokmuş yapacak bir şey yok..Lütfen alınmayın hemen bu konularda..
Canım vermişsin ama gelen yazmışsın bildiriminde, yanlışlık oldu sanırım..
Filizim anlayamadım bu sabah tartılamadın mı, çarşambanın değerleri mi bunlar?
Deryacım çarşamba sabahı tartılmıştım en son doğru bugün tartılmadım kv.kaldım.haksızlık olmasın haftaya çok kilo vermişim gibi olmayayım diye yazdım.bir arkadaşa geçen hafta bildirim yapmamışsın diye bir yorum yazmışsın haklısın o yüzden yazdım....
banucum aklıma senin deniz ve kayra geldi birde teksin ve 2 çocuk o kadar zorki allah yardımcın olsun.benim oğlum babacıdır ama bana düştü iki gündür kucağımdan inmiyor ve sürekli ayaktayız.bugün düne nazaran daha ii.en çok yoğurt çorbasnı seviyor dün 2 kaşık verdim yemek istiyor ama yutamıyor bir ağladı anlatamam uyku semesi biberon maması az bişey içiyor.tüm gün 500ml mamayı zor içti halbuki bir dikişte bitirirdi nerdeyse....yoğurtta yemiyor doktor 3 gün bişey yemesini bekleme dedi...hayırlısı canım.allah canları sağ etsin.hastanede öyle şeyler gördüm ki şükrettim sürekli...allah öyle acılar yaşatmasın hiçbirimize...
çalışan biri için evde olmak çocuk bakmak çok zor.benim eltimde ege dünyaya gelince 6 yaşına kadar evde baktı kendi kreş öğretmeni ama evde olmuyor eğitim kreş ayrı diyerek yolladıda.şimdi ege okula başladı anneside işe.duruum uygun olsa bende düşünmez öyle yapardım..çok şükür bakıcı değil annanesi bakıyor ve bazende babannesi...
Deryacım çarşamba sabahı tartılmıştım en son doğru bugün tartılmadım kv.kaldım.haksızlık olmasın haftaya çok kilo vermişim gibi olmayayım diye yazdım.bir arkadaşa geçen hafta bildirim yapmamışsın diye bir yorum yazmışsın haklısın o yüzden yazdım....
izlemmm
sanırım sne platesi gece yapıyorsun geneld eama gece spor yapıp üzeirne yatmak ii dgeilmiş
haberin ola
canım çok geçmiş olsun,umarım çabuk atlatır .benim kızda tonsilit oluyo arada en az 3 gün sürüyor ve bişicik yemiyo ,ama iyileşince boğazı durmuyo acısını çıkarıyo umarım toplayıverir kendini hemencik...günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim 3 de hastanede işimiz bitti.durmuyor huzursuz oldum ben Ankara hast.götürmek istememiştim hacette'ye gidelim demiştim.baktık sürekli ağlıyor salya sümük ateşi düşmüyor gece hacettepeye götürdük.doktor aynılarını söyledi.bu boğazla sende olsa hiçbişey yiyemezsin dedi.3 günde ancak geçer dedi.anlayacağınız işe geldim ama benim kuzu hala ağlıyor bişey yemiyor aklım evde kaldı.anneme düşkün acaba annem burda olsa daha mı i olurdu şimdi onu da mersin den çağırmak istemiyorum misafirleri var.bakalım belki bugünde erken çıkarım.unutmadan mağaza kesinleşti kapanıyor...istanbulyolu'na uygun olduğunda geçebilirsin dedi patron.ama nasıl olacak bilmiyorum.yol çok ters.evi oraya taşısak sonrası nasıl olacak çalışma saatleri uymuyor birde pazar günleri çalışıyorlar bilmiyorum.işten çıksam hemen iş bulabilirmiyim.gittiğim yerde böyle rahat izin kullanabilir miyim?kafam çok karışık.burayada o kadar alıştım ki 11 yıl bitmek üzere...güya bugün evlilik yıl dönümümüz ama insanın gözü bişey görmüyor canı bişey istemiyor.tek kuzey iyileşsin...işerim düzene girsin daha sonra da kutlarız...
Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
filiz((
öncelikle çok geçmiş olsun cnm çocuklar bu gibi urumlarda malesef yemiyorar cnm
çok zorlama annende olsa yanınd ayemez
3 gün sonra yavaş yavaş yer odaa mesela salçasız tarhna çorbası gibi yogurt çrbası gibi
birde bu dönemlerde çocuklar malesef hazır gıdalaır daha ii tüketiyor danino gibi veya hazır meyve püreleri filan onlaır dnersn
alşma konusuna gelince bende lisedne mezun oldum ve hamişle kalana kadar hep çalıştım
hamile ikend eçocuklar dogsun en fazla 1 yıl sonra çalışırım diyordum amaa öyle olmadııgnı anladım
hatta geçen hafta teyzemin kızı odtüden form getirdi bana banko görevlisi olarak çalışmak istersne diyee
şartlarıda fena degildi kreşi vs herşeyi vardı ama şansımı seneye kullanmak istiyorum dedim.
çünk oranın kreşii aldıgım maaş karşılamazz ve tam sınırdalar kreş için 3 yaş küçük biraz
kv versem eminm senin gib sıkıntılaırm olacaktı ve en ufak bir şeyde kızının yanıana gitmek için beni yüzüstü bırakacaktı
vee çocuklaırm için 1 yıl daha feragat ettim iş hayatımdan
annenin yetiştidigi çocuk gerçekten başka oluyor cnmmm
eger annenn sürkeli bakıcaksa çalışabilirisn amaa kv muhtaç kalıcaksan ki
anlattıgına göre hoş olaylarda yaşamıyorsunnn
işten çıkıp zordaa olsa çocuguna kendin bak derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?