80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryaaa sen şu saç için sarımsak işinden anlıyorsun. bi kaç bişey soracagım. ben sampuana katarak degilde zeytin yagına katarak kullanmayı dusunuyorum. senmi anlatmıştın nasıl oldugunu tam hatırlamıyorum ama. zeytin yagının içine sarımsagı dogruyoruz sanırım ve belli bi süre bekletip sanırım 21 gun sacımıza sürüyoruz. benim anladıgım ve aklımda kalan bu yontem. dogrumu hatırlıyorum. birde daha baska nasıl uygulayabilirimki.

çok çok geçmiş olsun.nasıl dayanmışsın o acılara.korkunç olmalı.Allah şifa versin güzelim.

sağol ortim desteğin için.fotoları gördüm zayıfladığın belli canım.senin adına çok sevindim.hadi artık her beraber verelim kiloları.ramazanda geliyor ne yapsak kardır..

sağol canım kabul etmedim zaten.kesin olarak gelmeyeceğimi söyledim.tayin kararı çıkarsa ne yapacağımı planladığımı da söyledim.afalladı beklemiyordu.yarım yamalak konuşuyor benle.utanmaz bir de bana benimle gelmezsen çocukları ben alırım diyor.avucunu yalar.çok ayıp ediyor ama inşallah aklı başına gelecek..

sorma ya bu sıcaklar mahvetti bizi.elim kolum kalkmıyor allahtan sabah serin de spor yapabiliyoruz.aynen dediğin gibi çocuklar her şeyi istiyor.ama düşünüznce zaten eğitim açısından balıkesir çok ideal bir yer.zaten gelmeyeceğimi kesin dille söyledim.

sen nasıl istiyorsan öyle yap azcık bencil ol güzelim ya.git keyfine bak kim ne düşünürse düşünsün.

yorumumu hoşgörüyle karşıladığın için sağol.pirinç pilavı yemek bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden biri.kesinlikle uzak durmalı.ben de seviyorum ama küçük su bardağıyla yapıyorum.eşime ve kızlara koyunca bana kalmıyor böylece yemiyorum.ama ortaya koyarsam kesin yerim.sen de öyle yap..

ay sahi mi tatlı mı geldi sesim sğol canım.gerçi seni konuşturmadım ama kusura bakma.senin sesin de harika çok tatlı sıcacık.sanki hep konuşuyormuş gibi.ama eminim ki kimle konuşsam bu topikten öyle hissederim sanırım...

canım olay insülin direnci falan değil.düzgün yemek düzenin yok olduğu zamanda kurabiye tatlı gibi yanlış şeyler yiyorsun.kaldır at onları buzluğa.yada eşinle gönder işte yesin arkadaşlarıyla.bebişin kaç aylık? küçükse zaten uyuduğu vakit yiyebilirsin ama elinin altında yemek olsun.ben kızlar bebekken emzirir yatırırdım hemen yemek yapardım acıktığımda yiyeyim diye..

tatlı içinse tarçınlı yoğurt ye,tarçınlı su iç.

merhaba ben nilgün.tam 1 senedir ben bu bahanelerin hepsini yazdım ,kızlar da bıkmadan beni dinlediler yol gösterdiler.sen 3 kez zayıflamışsın ben onu bile yapamadım.düşünmekle kilo verilmiyor.ben ne yaptım..yeter be nilgün sıktı artık hem söylen hem icraat yok.bi başla gebersen de acıksan da uy bir şeylere.yavaş yavaş başladım.madem yürüyüş bandın var bundan sonra bana rapor verecekssin ben de sana vereyim.ben her sabah 1 saat yürüyorum.sıkılıyorum demek yok.ya müzik dinle ya tv seyret.imkanın varsa ebruyla pilates yap.çocuk var mıydı?eğer yoksa hem sabah hem akşam yürü.1 er saat yürüsen harika.ama zaman problemin varsa yarım saat sabah yarım saat akşam yürü.

kabuk tarçını at suya öyle iç.7 den sonra yemek yeme sadece meyve ye yada süt iç.bu iş inşallahla maşallahla olmuyormuş ben anladım sen de anla .ayşenin dediği gibi hemen kalk yeşil çay versa iç yada su iç koca bir bardak..

tekrar hoş geldin..

hakkaten saçma olmuş ama misafirde varmış.doğru davranmışsın.inşallah acıkmazsın ilerleyen saatlerde..

nevşehirli canım.ama kv köyü kırşehir e yarım saat uzaklıkta.

derya anlatmıştı yazar birazdan..

izlem derya pubik çok acıyorsa minder filan serin altınıza ince minderlerden yada battaniye filann

yok yavrum ya öyle eziyet gibi acı değil, yararlı bir acı bizi mutlu eden cinsten

Sinem ablacım hoşgeldin, inan adını görünce burada o kadar sevindim ki, geleceğini hiç ummuyordum, buradaki ortam o kadar güzel ki üzerimde emeği olan biri olarak senin de burada olmanı hep istedim...Hoşgeldin tekrar, umarım sık sık uğrarsın
Kızlar sinem abla benim diğer sitede 92'den 87 düştüğüm zamanda bana kalori hesabını öğreten, yardımcı olan, benim için üşenmeden kalori listelerini yollayan, her akşam oturup menümü hesaplayan çok sevdiğim bir ablam..Üzerimde emeği büyük..Aylar önce mesaj atmıştım aramıza gel diye..Ancak gelebilmiş..Hedefine çok az kalmıştı ama o ara hamile kaldı, şimdi tekrar almış ama onda öyle bir azim var ki ben tekrar kilolarını vereceğine eminim

Ablam beni sorarsan son 3-4 kilom kaldı ama azimli halimden eser yok bir türlü veremiyorum, ben de platese verdim artık kendimi, en azından inceleyim diye..Daha başlayalı bir hafta olmasına rağmen etkilerini görmeye başladım..
Görmek istersen 78'e kadar halim burada ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/122030-kilo-verdikten-sonra-nasil-gorunuyorsunuz-motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-34.html

Son halim de bu 74 kilo ;

Kız boğulmak dediğim suyun altında olmak bile onu hissettiriyor öyle korkuyorum, fobi işte
Ama fırsatını bulsam kaçırırmıyım hiç

birdee deryanın ses tonunu merak eidyorm:)

Sinirlenince çok inceliyormuş herkes öyle diyor, ne zaman sinirle konuşmaya başlasam gülmeye başlıyor mesut ses gene gitti diye

Canım sarımsaklı bekletiliyor mu bilmiyorum ama zeytinyağına doğrandığını karıştırıldığını biliyorum, 3-4 saat bekletirsen çok iyi, bir de yumurtalı bir tarif vardı, o da çok iyi diyorlardı ama hatırlayamadım şimdi..Yapmaya yapmaya unutmuşum :26:
Bir de zeytinyağı içine muskat ve tane karanfil doğruyordun onu bekletiyordun 1 hafta filan güneşte..Onu denemiştim, harikaydı..

Fundacım geçmiş olsun görmedim demin, izlemin alıntısında gördüm. Onun da dediği gibi çok kolay artık bu işlemler, kendini rahatlatmaya çalış iyi haberlerini bekliyoruz..

bravooo nilgün canım eşin kilo verimindeki gelişmeyi farkettimi tepkisi ne oldu

menüm
sabah
peynir 70
zeytin 50
reçel 30
tahıllı ekmek 50
yeşilçay

öğle
1 dilim karpuz 100

ara
5i biryerde

akşam
sebzeli türlü 250

550 kalori
3 lt su
60 dk spor

kzılar mutfakta neler var neler ama tutunuyorum irademe

bravooo nilgün canım eşin kilo verimindeki gelişmeyi farkettimi tepkisi ne oldu
fark etmez mi cok incelmissin dedi.

Harikasin ys.ben de iyi gidiyotdum ama cok aciktim.neyse bir bsrdak sut icsem mi derken gittim 1 kase tavuk gogsu yedim.tabiki moralim bozuk diye ama keske olmasaydi.yarin tarti gunu.

Acaba sabah spor oncesimi tartilsam yoks spor sonrasi mi tartilsam.gercekten ya spor sonrasi tartartilmak dogru mu

kızlar cevap verdiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.ben bekarım çocuğum fln yok.zaten her günüm evde geciyor.şurada
ramazana cok az kaldı.dikkatli beslenicem.uno denge ligh ekmeğini bilirsiniz dilimi 38 kalori.yarın ilk işim bir paket almak olacak.
iftardan sonra teravihe gitmeyi ve yürüyüş yapmayı düşünüyorum.sahurdada az yiyeceğim.
ya plates yapmayı düşündüm ama bazıları önce zayıfla sonra plates yap sıkılaşırsın dediler.emin olamadım.
her gün buraya rapor vereceğim.yediğimi yemediğimi herseyi yazacağım.zaten diyetisyene tekrar gidicem bakalım.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.üniversiteye gidiyorum inşallah okul açılana kadar 65i görürüm

eve geç geldim anca geçmiş yaptım ayyy dur durak yok bana yaaaa...
yazmaya bile yüzüm yok bazen okurdum tutarlı bir şekilde diyet yapamayanları da eleştirirdim ya bende bu ara öle oldumm ...
neyse nilgüncüm allah hakkında hayırlısını versin geçen yıl bizde yaşadık bu tayin olayını zor bir dönem ama benim eşim mersini değil hep burayı isterdi biz annesine nasıl anlatacaktık hep bunun için zorlandık tayinimiz çıktı bir hafta sonra sleyebildik ertesi gün taşındık ama kv beni 4 ay aramadı ama oğluyla görüştüler ara ara .... allah gönlüne göre versinnn ne desek boş eşin çocukların birlikte konuşmayı deneyinn olmazsa...

fundacım geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsın...

sevdaaa çek kulağımı diyommm ortimmm......

yarın yine adıyamandan arkadaşlarımız vardı ikizleri var onunda banuş gibi... didime tatile gelmişler yarın dönerken bize uğrayacaklar galiba 1 gece kalacaklar ve dönerken bizde onlarla bir yola çıkacağız onlar adanaya biz mersine...
arkadaşım 1.77 falan ve kilolu 90 gibi galiba... benim diyetisyene gidecek ve kilo vermek istiyor onuda bu gruba yönlendireceğim inşallah çok keyifli hoş sohbettir...

neyse güzeller ben kaçayımm öpüldünüz....

günaydın ilk bildirimi ben yapayım barii :)))))

başlangıç : 93
geçen hafta : 80.2
bu hafta : 79.3
giden : 900 gr
toplamda giden 13.7
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40-42 üst 44
spor 190 dak

hayırlı cumalarrrrr

ben teşekkür ederim destekleriniz ve yorumlarınız için. ben kayseride oturuyorum. nevşehire çok yakınız. tanıdığım bikaç nevşehirli kv var :44: ama ne kv :))) Allah yardımcınız olsun bir ömür.

yemeseydin cenım keşkeeee :84:
spor öncesi tartılmanı tavsiye ederim daha doğru sonuç alırsın
eşim bir ara rizede güzel bir iş bulursam oraya giderim diyordu hala daha der sen anlatınca yaşadığımız tartışma aklıma geldi ben kesinlikle (büyük konuşmak istemiyorum hani işsizlik olur burda yaşanmaz olur allah korusun) gitmeyeceğim kavgasını yaptım orda garantili iş bulsam ben nereye sen oraya diyor ama inan nilgün sonunda ayrılıkta olsa gitmem eşimle eşini çok benzetiyorum bu yaşında emeklilik kafasında bir adam sıkıntıya strese gelemiyor rahatına çok düşkün akrabalarının yanında olsun dağda bayırda olsun ona yeter ama ben tamen farklıyım tavzi verdikçe gelir canım üzülsende kavga etsende bulunduğun ortamı değiştirme derim nacizane fikrim herşey olacağına varır herşeyde hayırvardır de gerisini düşünme

Günaydiiiiiiiiiin Kizlaaaaaaaaaaaar

Iki Günlük Lapaa Bana Cok Istedigim Rakami Gösterdi Sonundaaaa
Pazartesi 78.900 ü Görmü$tüm Tartida Delirmi$tim Resmeeen .. Sali Günü Benim Ödem Atma Cayini Yaptim 4.Kupa Ondan Ictim ..
Carsamba Ve Persembe Lapa Yaptim Ama Ne Lapa .. Sadece Domates Yedim Yaninda Ara Ögündede 1.Tanecik Yesil Elma Vee 2.5 Litre Su ..
Dün 77.500düm ve Bu Saabahhhhhhh .. I$te Kilo Bildirimimmm ..

Kilo Bildirimii

Ba$langic: 88
Gecenhafta: 76
Bu Hafta: 75
Giden: 1.kg (aslinda 3.5 kg ama olsun :90: )
Toplam Giden: 13 kg
Spor: 180 dk
Boy: 1.68
Beden: 40 - 42 :82:

Evet Gercekten Bu Lapa I$e Yariyor .. Hem Acta Kalmiyorsunuz .. Yapanlar Zaten Biliyor 1.Günde Bile Iyi Etki Ediyor ..
Ama Benim Gibi Duraklama Dönemi Ya$ayip Nerdeyse 1.Ay Takili Kalanlara 2.Günü Dayanabilirseniz Yapin Derim ..
$imdi 2-3 Hafta Pirinc Görmek Istemiyorum Artik :90: Ama Gördügüm Rakama Harbiden Degiyor Iki Gün Cektigim Cile ..

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 77,4kg
bu hafta 76.5 kg
giden 900 GR.
toplamda giden 5.5 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 0 dak

mutluyum ben mutluyum bu 80-89 topiği ne menem bişi ya,kızım sihirli,büyülümüsünüz nesiniz ya ,çatur çatır veriyom valla kiloları ohhhh sefam olsun

bildirimimi yapıym

başlangıç : 86.4
geçen hafta : 73.9
bu hafta : 72.8
giden : 1.100 gr

hedef : 65

spor 150

Allahım bana bişiler oluyo sürekli konuşmak istiyorum böyle içimden enerji neyin fışkırıyooooo
aslında evin muhtelif köşelerinde tartıldım 75700 gr bile gördüm ama en fazla 76.5 gördüğüm yeri yazdım..banyom eğimli fazla çıkarıyo sanırım bende mutfakımda tartıldım :)) adet öncesi haftam mutlaka şişkinliğimde vardır bakalım haftaya cuma nolcam ay heyecandan yazamıyommmmm gerçekten zayıflıyorum ben çok duygusallaştım bak

son olarak ne diyoruzzzz En Buyuk Kadinlar Kulubu

yok yavrum ya eşimde bu konuda taviz vermedi.bizim düğünle balayı arasında 1 hafta ara vardı o arada nce ince işlemeye çalıştılar.bi ara bana söylediler olurrrrrr dedim.eve gittik eşime kesinlikle istemiyorum böyle saçma şey duymadım ben dedim.balayı bu dedim.o da istemiyodu zaten tepkisini koydu.sonraki senede bizle gelmek istedi ama olmadı biz kaçtık mis gibi tatilimizi yaptık.evlenmeden önce eşim onları istedikleri yere götürürmüş gezdirirmiş.ailesine düşkündür eşim.ama şimdi şartlar değişti biz bi aile olduk bunu kabullenememişlerdi.ama şimdi yavaş yavaş anlıyolar.bu balayına bizle gelmek isteyen görümcemde bi ara kendi kv kızıyodu neden yeni evlendikleri dönemde yani evlendikten 2-3 ay sonra falan kv kalmaya gelmiş bunlara diye eeeeeee sen bizle gelmek istiyosun ne alaka dimi işte kendilerine yapılanı bazen çevrelerine yapmak istiyolar ben buna kızıyorum.sana yapıldıysa hoşlanmadıysan başkasına yapma yok.geçenlerde bizdeler bizim banyoda sandalye durur oğlum üstüne çıkar dişlerini fırçalar boyu yetmiyo lavaboya almış görümcem sandalyeyi banyodan çıkarıyo salona götürüyo salonun sandalyesi diye.ya bırak dimi sanane.banyoda ıslancak bi yerdede değil.kenarda duruyo.banyom bıraz büyük yerimde müsait.gördüm o buranın sandalyesi dedim bıraktı.eşyalrımın yerinin değiştirilmesinden işime karışılmasından hiç hoşlanmam.bir iki de söyledim huyumu ama yok.şimdi biraz daha iyi anladı heralde yaptıklarını yanlış olduğunu.neyse anlatsam destan olur

bugün bildirim günü dimi başlangıç : 87.5
geçen hafta : 79.7
bu hafta : 79.3
giden : 400

spor : 2.5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…