slm kızlar merhaba biliyorum bu son hafta burayı biraz ihmal ettim galiba hepinizden çok çok özür dilerim son girdiğimde dr gidiceğimi yazmıştım evet gittim bugünde ultrasonum çekildi safra kesem taş doluymuş dr ameliyat dedi biraz korktum sanırım bi heyecan var içimde eve gelir gelmez de 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim son günlerde de diyetimi çok sıkı yapamadım zaten ve sonuç + 1 kg neredeyse biri bana durr!!!! desin lütfennn..... yarın tartı günüüüüüüü
bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler inşallah en kısa sürede verirler kilocuklarını azimleri daim olsun
NİLGÜNCÜMMM biliyorum canım biliyorumm kilo vermeye basladıgını ve buna nasıl mutlu oldugumu nasıl sevinç duydugumu
ama en başından beri biliyordum yapıcagını başarıcagını
şu tayin mevzusuna hiç girmiyim dedim ama güzelim en iyisini en dogrusunu sen bilirsin ama birden yelkenleri suya indirme..... heleki kayınvalidene yakınsa ve anlaşamıcaksanız hiç gitme
ama eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim sonuçta eşindir hayat arkadasındır asla istemem kimsenin yuvası yıkılsın eminimki sende çok cabalar sarfetmişsindir (sakın yanlış anlama asla şahsi degil genel olarak söylüyorum)
eger iki tarafta birbirine acı veriyosa,kırıyosa,üzüyosa,huzur yoksa,her dakika tartışmalarla kavgalarla geçicek bir ömür yerine ayrılma taraftarıyım ...haa tabiki her evde oluyo tartışmalar kırgınlıklar ama bunlar sürekli hal alıyorsa ve her defasında kalp kırıcı şeyler yaşanıyosa o zaman sıkıntı büyük demektir..
ama bi arkadasın olarak ben yuvanda huzurlu olmanı dilerimm ömür boyu
dedigim gibi en dogrusunu sen bilirsin biz her halukarda sevincinde üzüntünde yanlızlıgında hepp yanındayızz ortiimmmm
hadi bakalım katıldımm sanaa durmak yokkkkkkkk
bu arada fotolarımı gördünmü kuuu
tşkler cnm bende senin gibi yapayım ozmn
bende emziriyorum umarım sütümde bir azalma olmaz
nilgüncüm bence taşınma canım
bizde ailelerimizden 1000 km uzaktayız
ben bazen istiyorum annelerin yaşadığı şehirde yaşamayı (kaynanamlarda aynı şehirdeler ) ama eşim assssssssla diyor
biliyor çünkü abisi ve kardeşi ne çekiyor annesinde babasından
4 yıldır uzaktayız en yakını 400 km olsun diyor eşim
benim fikrim budur cnm
eşini kırmadan ikna etmeye çalış hiç kv yi öne sürmeden çocuklarının eğitimi için falan de.
umarım herşey gönlünce olur cnm
tşkler cnm
allah yardımcımız olsun bol su içip mideyi doldurcaz gibi ama snra gene açıcırsak
umarım verdiğim kiloları almam
nilgünnnn
geçti cn gözümdeeeee ayy çok fenaym ya elim kolum kalkmıyor uykuyu sevmeyen ben
öglen bile uyuya kalıyoru sıcaklardan olsa gerek hiç bişiy yapmaya halim yokk yaa
tayin meselesdi nem çorumluyum ama asla memeleketimd eyaşayamamm ya dneiz gibi olurmu heç iç anadolu
ayrıca çocukla riçinde çok zor lur ya şimdi onlar dyorlar avm ye gidleim diye sneinkiler daha büyük biliyorlardır oralarıı benimkiler bile istedigine göree
görümce olayına gelincede ben çok ince eleyip sık dokurum malesef
ama karşımdaki insanlar hiç öle olmazzz
kızın kızın ağzınıza sağlık. sabah kahvaltıya misafirim vardı tutamadım boğazımı. öğleden sonrada havuza gittik yorulduk köfte yedik. yemesene pideleri yada tadına bak dimi, nerdee.. pilavda bizde hiç eksik olmaz. eşim pilavsız özelliklede pirinç pilavı olmadan kalkmaz . oğlumda ona benzer. bulgur çok nadir yerler. bende seviyorum tabi.işte ekmek yemeyimde azcık bakayım dedimdaha dikkat edicem söz
anladım canım
ben çok kaçırma anlamında söylemiştim, batırık bahane yanii
nilgüncüm burda konuştuğum arkadaşlarımla facede de görüştüğüm resimlerini gördüğüm için az çok ses tonları nasıldır diye düşündüğümde
senin ses tonun tam da düşündüğüm gibi çıktı, banu da çok şaşırmıştım mesela, meloşta da öle, çok farklı hayal etmiştim,
ama senin sesin tam tahmin ettiğim gibiydi çok tatlı
benim sesim nasıldı, izlenimin nedir
boğulmak mııı
kız koca bir tüp hava var sırtında nasıl boğulacaksın
böyle hissetmen normal, ilk etapta 5-10 metrede discovery tadında bir deneme yapabilirsin
bana dua ediceksin, iyiki dinlemişim seni diye
geçmiş olsun fundacım
eee ne zaman ameliyet olucaksın
son teknolojilerle çok kolay yapılıyormuş ama gene de korkman heyecanlanman normal canım
allah kolaylık versin...
kızlar bir haftada 88 kilodan 90a çıkmışım yaa. insülin direnci mi gelişti metabolizmam mı yavaşladı anlamıyorum sürekli kilo alıyorum emzirmeme rağmen. bebişle uğraşmaktnan doğru düzgün yemek yiyemiyorum. arada kurabiye ve ya tatlı yiyorum. evde tatlı bişey bulamassam tozşeker yemek geliyor içimden tatlı bişey yemeden duramıyorum. çok zor durumdayım bebekle sporda olmuyor nevde canım sıkıldıkça yemek istiyorum neyapacağım ben emzirenler için diyetlistesi olan var mı
arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum.en son 82 kiloydum ağlayarak tartıdan indiğimi hatırlıyorum.boyum 1.59. hiç bu kadar kilolu olmamıştım.küçüklüğümden beri hep kilo sorunum oldu.hayatımda üç büyük rejim yaptım.ilk rejimde 68kilodan 52ye düştüm.bir kaç yıl sonraki rejimimde 73den 59a düştüm.2 yıl önceki rejimde ise 75ten 62ye düştüm.o hallerim bile kilolu gelirken şimdi bu halime inanamıyorum.beni görenler şaşırıyor ne hale gelmişsin diyorlar.aşırı derecede kalça ve basen sorunum var.şimdi buna göbekte eklendi.hamile gibiyim resmen.yüzüm gözümde şişti.eski güzelliğimi geri istiyorum
akupunktur yaptırdım,diyetisyene gittim ama devamını getiremedim.yemek yapmayı farklı lezzetler denemeyi ve yemeyi çok seviyorum.üzüldüğüm anda mutfağa koşarım.ailevi nedenlerden sıkıntılı bir dönem geçirdim.bir kaç rejim denemem oldu ama süreklilik sağlayamıyorum.başlasam devamı gelir eminim ama olmuyor.o kadar üzgünüm ki giyimine kuşamına önem veren bir insanım ve kilo aldığım için hayal ettiğim görüntüye sahip değilim.
yürüyüş bandı pilates topu gibi spor aletlerim var ama o kadar fazla kilom varki negatif bir ruh haline sahibim.kafadan 25 kilo vermem lazım.onu gectim 60ı görsem daha ne isterim.şimdi ramazan geldi.nasıl yaparım bilemiyorum ama tek istediğim eski güzel günlerime geri dönmek umarım buradaki bir çok kişi gibi irademe hakim olup istediğim görüntüye kavuşurum.
bugünkü menüm:
10:00
2 ç ekmegi
peynir
domates
16:30
1 kare börek
1 kase fellah köftesi
19:00
1 er dilim kavun karpuz.
kızlar ben kaçamak yaptıgımda menulerimi paylaşmazdım. böyle böyle yazmamaya basladım. bu yuzden kendime söz verdim. ne yersem paylaşacagım diye. sacma bi menü. müsafirim vardı. ikindine kadar bişey yemedim sırf yanlarında azda olsa yeme hakkım olsun azda olsa içim rahat etsin diye. ama yine rahat degilim tamda cuma arifesi:26:
benimkide astsubay..ama abim polis yozgattan yeni ankaraya tayin oldu. babamda emekli komiser:))) hep derim asker polis sardı etrafımı diye:)))) eşin eminimki sensiz ve çocuklar olmadan gitmeyecektir. keşke bulabileceğimiz bir çözüm yada yapabileceğimiz şeyler olsa sizin için. Allah kolaylık versin. eşiniz nereli. çorumlumu yoksa (benimki çorumlu)
deryaaa sen şu saç için sarımsak işinden anlıyorsun. bi kaç bişey soracagım. ben sampuana katarak degilde zeytin yagına katarak kullanmayı dusunuyorum. senmi anlatmıştın nasıl oldugunu tam hatırlamıyorum ama. zeytin yagının içine sarımsagı dogruyoruz sanırım ve belli bi süre bekletip sanırım 21 gun sacımıza sürüyoruz. benim anladıgım ve aklımda kalan bu yontem. dogrumu hatırlıyorum. birde daha baska nasıl uygulayabilirimki.
izlem derya pubik çok acıyorsa minder filan serin altınıza ince minderlerden yada battaniye filann
Merhaba Canım
Mayıs ayında bana diğer siteden gönderdiğin mesajı yeni okudum.
yine 95 kilo oldum ve ha şimdi diyete başladım ha tekrar bıraktım derken bir ileri iki geri hiçbir yere gidemedim:)
Hala da birşeye başlayabilmiş değilim.Ne zaman bu kilolarla vedalaşacağım hiç bilemiyorum.
Sen ne yaptın istediğin kiloya ulaşabildinmi?
Çok zaman oldu görüşmeyeli neler yapıyorsun?
Öpüyorum seni
Görüşürüz umarım.
Fırsat buldukça buraya uğramaya çalışırım
kendine iyi bak
boğulmak mııı
kız koca bir tüp hava var sırtında nasıl boğulacaksın
böyle hissetmen normal, ilk etapta 5-10 metrede discovery tadında bir deneme yapabilirsin
bana dua ediceksin, iyiki dinlemişim seni diye
.
birdee deryanın ses tonunu merak eidyorm:)
deryaaa sen şu saç için sarımsak işinden anlıyorsun. bi kaç bişey soracagım. ben sampuana katarak degilde zeytin yagına katarak kullanmayı dusunuyorum. senmi anlatmıştın nasıl oldugunu tam hatırlamıyorum ama. zeytin yagının içine sarımsagı dogruyoruz sanırım ve belli bi süre bekletip sanırım 21 gun sacımıza sürüyoruz. benim anladıgım ve aklımda kalan bu yontem. dogrumu hatırlıyorum. birde daha baska nasıl uygulayabilirimki.
slm kızlar merhaba biliyorum bu son hafta burayı biraz ihmal ettim galiba hepinizden çok çok özür dilerim son girdiğimde dr gidiceğimi yazmıştım evet gittim bugünde ultrasonum çekildi safra kesem taş doluymuş dr ameliyat dedi biraz korktum sanırım bi heyecan var içimde eve gelir gelmez de 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim son günlerde de diyetimi çok sıkı yapamadım zaten ve sonuç + 1 kg neredeyse biri bana durr!!!! desin lütfennn..... yarın tartı günüüüüüüü
bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler inşallah en kısa sürede verirler kilocuklarını azimleri daim olsun
dünkü menüm..
sabah: k flakes ve süt
öğle : k flakes ve süt
akşam: 4 yemek kaşığı kuru fasülye,cacık
ara: 2 dilim karpuz
1 saat spor
1.5 lt iksir
2 lt su
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim altınbaşak bisküvi (ekmek yoktu) peynir domates
öğle : 1 ince dilim pasta (misafirlikteydim)
akşam : k flakes ve süt
ara : 4 dilim karpuz
2 lt su
1 saat spor
2 lt su
fark etmez mi cok incelmissin dedi.
bravooo nilgün canım eşin kilo verimindeki gelişmeyi farkettimi tepkisi ne oldu
menüm
sabah
peynir 70
zeytin 50
reçel 30
tahıllı ekmek 50
yeşilçay
öğle
1 dilim karpuz 100
ara
5i biryerde
akşam
sebzeli türlü 250
550 kalori
3 lt su
60 dk spor
kzılar mutfakta neler var neler ama tutunuyorum irademe
yorumumu hoşgörüyle karşıladığın için sağol.pirinç pilavı yemek bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden biri.kesinlikle uzak durmalı.ben de seviyorum ama küçük su bardağıyla yapıyorum.eşime ve kızlara koyunca bana kalmıyor böylece yemiyorum.ama ortaya koyarsam kesin yerim.sen de öyle yap..
nevşehirli canım.ama kv köyü kırşehir e yarım saat uzaklıkta.
..
fark etmez mi cok incelmissin dedi.
Harikasin ys.ben de iyi gidiyotdum ama cok aciktim.neyse bir bsrdak sut icsem mi derken gittim 1 kase tavuk gogsu yedim.tabiki moralim bozuk diye ama keske olmasaydi.yarin tarti gunu.
Acaba sabah spor oncesimi tartilsam yoks spor sonrasi mi tartilsam.gercekten ya spor sonrasi tartartilmak dogru mu
öğlen işim çıkınca acil senin ve seçilin mesajlarına cvp veremedim.eşim polis canım.seninkide mi polis?yazdığın gibi artıları ve eksileri düşündüm ve akşam söyledim de ona.durumlar karıştı.benim böyle net konuşacağımı zannetmiyorum.yazdım ya eğer giderse ben çocukların düzeni değişmesin diye balıkesirde kalacağım.desteğin için sağol.
anam ne görümce o ya..yuh yani balayına bile gelmiş.gerçi eşinden yüz bulmuştur.çok çekmişsin kıyamam.allahtan eşin akıllanmış.desteğin için sağol canım.ben de ağlamamak için tedbirimi alıyorum önceden.
canım öğlen okudum ama cvp yazamadım.yaşadıkların çok zor.ama direneceksin bi daha evlenme lafı duymayayım.azcık güleryüz gösteriyor diye adam sanırsın kocayı,bi de çektiğin acıları bilir eve de dönemeyeceğini bilirse zulmeder sana.sakın duymayaım.biz senin ablanız.aç kulağını iyi dinle.aramızda nazar değmesin çok mutlu evlilikler de var benim gibi sorun yaşayan da.farkedersen biraz da çalışan bir bayan olduğum için ,kendime de güveniyorum eşimle gerekirse ayrılırım diyorum.ailem benim yanımda değil.evet ben tatilde oradaydım ama aile diye bir şey yok aslında.herkes yemekte bir araya geliyor sonra free takılıyor.şimdi boşanacağım desem teselli etmek yerine biz sana söylemiştik evlenme diye derler.
neyse ..derslerine şimdi çalıştığından daha fazla çalışıyorsun.kaçıncı sınıftaydın?üniversite sınavı yakın mı yani.çok değil eşekler gibi çalışıyorsun.inşallah kazanıyorsun .hatta benim yaptığım gibi okuken işte çalış.sonrasında da okul bitince mesleğini eline al,cebinde paran olsun.gönlüne göre birini bul ve evlen.
annene gelince sana göre her lafı haketse de yine de o olmasaydı sen olmazdın.yanlış sözler söylemiş evet.ama analık hakkı denilen bir şey var.sen denileni yap,cvp verme.zor olabilir ama dilinden duayı eksik etme.allah darda olana yardım eder.dualarımız seninle..
ne dertliyiz şu eşlerden ya..kızlar yani eşiyle gül gibi geçinen kızlar.bizim derdimizden siz eşlerden bahsetmez oldunuz.asla nispet olarak algılamam.yazsanıza eşinizin size jestlerini,ne bilim zayıflarken size iltifatlarını..
azcık eşinizden dolayı şımarın ve ne kadar şanslı olduğunuzu bize de gösterin.biz de darısı başımıza diye dua edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?