hoşgeldin selma abla biz iyiyiz, seni özlemiştik. pc. nde hayırlı olsun
teş hoş buldum canımnasılsın nasıl gidiyor ben epeydir uzak kaldım bakalım cuma neler olacak:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım burdan hepsini indirebilirsin, yanlız her birini indirirken aralarda zaman istiyor
walla ben bu ara burayı çok aksattım kızlar kusura bakmayın saat 4 e gelio ve misafirim varya anca yatıoss sohbet sohbet yarın gidecekler biz ya yarın ya da diğer gün yola çıkacaz mersine gidicez ama hiç bi hazırlığım yok bavul hazırla evi toparla derken herhalde çarşamba sabahı çıkarıss..
mersinde bol bol yazarım inşallahhh gerçi 5-6 günlük köy faslımız olacak ama hep aklımdasınızzz...
izlemmmmm face deki fotolara bayıldımmm allah mutluluğunuzu daim etsinn ordan bişi yazmadım ama mükemmmelsin arkadaşımm inşallah seneye yazı iple çekiom bende güzel güzel bikiniler alırım....
selma abla hoşgeldinnnn
unuttuklarım affedinnn uyku gözümden akıooo
canım ben filiz, pirinç pi. yerine bulgur veya kepekli pirinç haşlama tarzı yaparsan daha iyi olur. tostunuda tam tahıllı ekmekten ve yağsız peynirden yapabilirsinsimdi gelelim durumlara
maalesef herzaman ki hatalarım devam etmekte
aksam iftarda
yoğurt corbası + 1 parca fırın tavuk + 4 kaşık çoban salata + 2 kaşık barbunya ve maaaleseeefff 3 kaşık pirinç pilavı yedim
ammaaaa arrtttııımmm hic bir sekilde ekmek veya pide yemedim
fakattt gene kotu haberrr
bu sabah kahvaltıda kaşarlı tost ve domates yanında şekersiz çay
ama kendimle ilgili bir guzel haber gordum tartıda
o da cuma sabah 88,8 çıkmıştım tartıda bu sabah aynı saatte 88,0 oldu
en azından tam tatil oncesi kilomdayım
yani tam 3 hafta en azından kilo almadım diye kendimi avutuyordum
hayalim oruc tutup sağlıklı yiyip bu ramazan 6 veya bir mucize olurda 8 kilo versem diye hayal ediyordum
ama ramazana cok kotu basladım ki o kadar da motive etmistim kendimi
ilk hafta oruclu olamıyacagım artık c.tesi baslarım tutmaya ins 2 gunde bunyem alısır da p.tesi normal gecer
dun o kadar kotu oldumki
pazar gece 22:00 de yatıp 03:00 de sahur icin kalkıp 04:00 de tekrar yatıp 06:00 da uyanıp 06:40 da servise binip 07:15 de isyerinde olunca insan
butun dengem alt ust oldu yorgunlugumu anlatamam
ote yandan allah tutanşarın yardımcısı olsun cunku cok guc iftar o kadar gecti ki
dun oglen yemegi yemis olmama hatta atıstırmalara ragmen aksam bayılacak gibi olmustum
gectigimiz iki sene hamilelik ve sonra da lohusalık ki obiraz keyfiydi maalesef
oruc tutmamdım bu sene cidden cok istekliydim
ama cok erken kalktıgım icin sabahları sahurdan sonrası oyle guc oluyor ki dun ki bas agrım midem bulantım ote yandan bel ağrılarım
en azından koca bir cikolatayı cok istememe ragmen yememe gayretini gosterdim
o kadar yorgundum ki aksam dolaptaki dondurmayı bile yiyemedim
nihalcim sen nasılsınnerelerdesim galiba tatildeymişsin gecmişi okumadım ama son yazından onu anladım evet koptuk birbirimizden cumaya hazırlıklı ol tartılıyoruz ve yarışımızın ikinci etabı başlasın bayrama kadar
ne güzel tatilinide yapmışsın süper şimdide aldıgın kg verme zamanıEvet Selmacım tatildeydim geldim işte döndük işimizin başına..Canım ben 1.5 kg faan alıp geldim ama cumaya onları vericem söz diyorum..bu durumda her şekilde sendne gerideyim ama yakalıcam seni..Kıran kırana bir mücadeleye şahit olcaksınız kızlar yine iyisiniz
ne güzel tatilinide yapmışsın süper şimdide aldıgın kg verme zamanı
hadi bakalım görecegiz ben bu yola baş koydum
hoş buldum canım nasılsın nasıl gidiyor
iyi akşamlar, iyi ramazanlar...
özledim siziiiiiiiiiiiiiii
wisper çok teşekkürler canım deneyeceğim bir de diyet çay içersen idrar söktürücü olduğu için vücudunda kalan suyu da atar iyi olmaz bence..
juu teşekkürler canımm
merhaba ayse
ben de gül
istanbul,
sen benim idolumsun :) benim de senin ki gibi bir weight watcher'ım olsa baska birsey istemem diyorum :)
78 li kilolar guzel bir ruya gibi
her mesaga nasıl lıntı yapılıyor bilmiyorum
is yerinden de girdigim icin cok inceleyemiyorum siteyi
elimden geldigincer vevap yazmaya calısacağım
simdi gelelim durumlara
maalesef herzaman ki hatalarım devam etmekte
aksam iftarda
yoğurt corbası + 1 parca fırın tavuk + 4 kaşık çoban salata + 2 kaşık barbunya ve maaaleseeefff 3 kaşık pirinç pilavı yedim
ammaaaa arrtttııımmm hic bir sekilde ekmek veya pide yemedim
fakattt gene kotu haberrr
bu sabah kahvaltıda kaşarlı tost ve domates yanında şekersiz çay
ama kendimle ilgili bir guzel haber gordum tartıda
o da cuma sabah 88,8 çıkmıştım tartıda bu sabah aynı saatte 88,0 oldu
en azından tam tatil oncesi kilomdayım
yani tam 3 hafta en azından kilo almadım diye kendimi avutuyordum
hayalim oruc tutup sağlıklı yiyip bu ramazan 6 veya bir mucize olurda 8 kilo versem diye hayal ediyordum
ama ramazana cok kotu basladım ki o kadar da motive etmistim kendimi
ilk hafta oruclu olamıyacagım artık c.tesi baslarım tutmaya ins 2 gunde bunyem alısır da p.tesi normal gecer
dun o kadar kotu oldumki
pazar gece 22:00 de yatıp 03:00 de sahur icin kalkıp 04:00 de tekrar yatıp 06:00 da uyanıp 06:40 da servise binip 07:15 de isyerinde olunca insan
butun dengem alt ust oldu yorgunlugumu anlatamam
ote yandan allah tutanşarın yardımcısı olsun cunku cok guc iftar o kadar gecti ki
dun oglen yemegi yemis olmama hatta atıstırmalara ragmen aksam bayılacak gibi olmustum
gectigimiz iki sene hamilelik ve sonra da lohusalık ki obiraz keyfiydi maalesef
oruc tutmamdım bu sene cidden cok istekliydim
ama cok erken kalktıgım icin sabahları sahurdan sonrası oyle guc oluyor ki dun ki bas agrım midem bulantım ote yandan bel ağrılarım
en azından koca bir cikolatayı cok istememe ragmen yememe gayretini gosterdim
o kadar yorgundum ki aksam dolaptaki dondurmayı bile yiyemedim
izlem nerdesin kuu sen kaç gündür,özledik bizde canım valla
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldniz,hiç sıkılmayın ayol paylaşın gitsin valla paylaştıkça gidiyor kilolar
pazarteside rezalet olan menümü yazıyım hemen cezalandırın beni....
sabah :sosisli,salamlı yumurta omlet,1 dilim ekmek
ara:kahvem
öğlen:hazır çorba 1 tabak,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:karpuz
akşam:tavuk ciğeri yanında marul salata
ara:karpuz,dondorma
bişiler olsu bana nolur biri hart hurt desin bana sabah cumadan beri 1.5 kg artıdaydım öliyim ben gari
selam kizlar ....türkiyeden cumartesi günü döndük ...biraz sinirlerim bozulsada güzel bir tatil gecirdim...61 kg geri döndüm bakalim cumaya kac cikicam....herkese hayirli ramazanlar,
sahur menüm
4 bardak su
1 kuru kayisi
2 firinda peynirli mantar
1 kepek ekmegi az yag ve recel
1 muz
merhaba hanımlar dünki menüm
sabah
yarım dılım ekmek
4 zeytın
öglen
5 kasımakarna
aksam
1 tabak sehrıye corbası
1 kasık patlıcan kızartması-3 kasık yogurtla
1 kasık kflakes yogurla
2 tane kemalpasa tatlısı
spor:35 dk lesli sansone ile yuruyus
10 dk twist aleti üzerinde hareket
5dk yarım mekıkı
30 defa ip atlama
tatlıyı nezamandır yemedım dıye yedım hanımlar.
-umarım bu hafta listeye gırerım
günsydın. ben tülin. hoşgeldin aramıza..bende 93 kg ile başladım diyet maratonuma 4 ay önce.şimdi 79 civarındayım. 70 ler hayal değilmişşimdi 79 umya kendimi 70 lerde sayıyorum bide 69 ları görsem çalılırken çok zor olur tabiki oruç tutmak. ama elinden geldiğince tut. hem ruh hem beden temizliği bencede. çikolata yemediğin için tebrikleeerr. bide biküvi yemezsen harika olur. tostta yağsıza sorun yok. kolay gelsin dilediğin kiloana inmen dileğiyle hoşgeldinnnn
canım bu leslie'ye nereden ulaşabiliriz yüklemek mi gerekiyor yoksa bir siteden mi
hemşom gelmiş hoşgelmiş. memleketindeyken bile kilo verdin gözümden kaçmadı. tbrklr
canım şimdi kahvaltı en öenmlşi oğün.o kadar az yemişsin ki..yesene 2 dilim tam buğday ekmeği.domates salatalık.ne bilim yumurta ye..ara da yapmamışsın.kan şekerin fırlar tabiki.sonra öğlen makarna yemişsin o zmaan vucüt hemen yağa çevirdi bunu.üstelik yedin bari salata yapsaydın üzerine bir kaşık makarna koysaydın.hem daha az yerdin hem de daha doyurucu olurdu.
k flakes ve yoğurt niye yedin ki..böyle faydası olmaz.k plakes tek başın abir öğün olarak 1 kase yenmeli az yağlı sütle.kızartmalardan uzak duruyoruz.yok ben çok seviyorum dersen o zaman yiyeceğin sebzeyi tuz baharat ve 1 çorba kaşığı yağla harmanla koy fırın tepsisine yağlı kağıdın üzerine mis gibi.üzerine domates sosu,sarımsaklı yoğurt.yani yiyeceğimizi daha az yağlı yapıyoruz.benim de en sevdiğim şeylerden biridir kızartma..sağolsun arkadaşlar böyle anlattılar ben de öğrendim.
ve tatlı..bari 1 tane yeseydin.bak ne yap yediğin tatlıya biraz tarçın at ama yarısını ye.tarçının yoğun tadı seni kesecektir.
sporlar güzel.tebrik ederim.
kflakes ı sutlu yıyemıyrm yogurtla yıyebılırsınız dıyordu oyuzden yiyorum.
hımm tamam bende kızartmayı oyle deneyıcegım.
kahvaltıda brseyyemek gelmedı ıcımden
tatlıdada dedıgını yapıcam
zaten cnm tatlı cekınce yogurta tardın koyupo yıyorum
hedefim
88,0 dan 86,9 olmak
bugun salı bakalım haftaya pazartesi nasıl bir baslangıc yapıcam
ayrıca su guzel listede nerelerde durucam
ama bir onerim var liste icin
hazırlayan cok cok guzel hazırlamıs eline saglık
ama diyete baslama tarihleri de cok ama cok onemli
20 kilo vermis ama ne zaman vermis
o da cok motive edici bir sey
umarım bende o listede yukarılara dogru tırmanırım
su anda 88,0 la mevcut en kilolu benim sanırım
en azından bir alanda birinciligi kapturmıyorum :) artık digerleri olmayıversin :)
rmazanda yedikçe yiyorum kızlar imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?