80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol ayşecim nasılsın canım

nihalcim sen nasılsın nerelerdesim galiba tatildeymişsin gecmişi okumadım ama son yazından onu anladım evet koptuk birbirimizden cumaya hazırlıklı ol tartılıyoruz ve yarışımızın ikinci etabı başlasın bayrama kadar

günaydın kızlar umarım keyifler yerindedir

canım ben filiz, pirinç pi. yerine bulgur veya kepekli pirinç haşlama tarzı yaparsan daha iyi olur. tostunuda tam tahıllı ekmekten ve yağsız peynirden yapabilirsin çikolata yemediğin içinde tebrikler. çok su içmeye çalış, biraz dikkat edersen ara öğünlerinide aksatmasan metabolizman hızlanacağı için rahatlıkla verirsin. tabiki sağlığını etkiliyorsa oruç tutamazsın, kendine iyi bak :80:

Evet Selmacım tatildeydim geldim işte döndük işimizin başına..Canım ben 1.5 kg faan alıp geldim ama cumaya onları vericem söz diyorum..bu durumda her şekilde sendne gerideyim ama yakalıcam seni..Kıran kırana bir mücadeleye şahit olcaksınız kızlar yine iyisiniz

ne güzel tatilinide yapmışsın süper şimdide aldıgın kg verme zamanı
hadi bakalım görecegiz ben bu yola baş koydum

Son düzenleme:
selam kizlar ....türkiyeden cumartesi günü döndük ...biraz sinirlerim bozulsada güzel bir tatil gecirdim...61 kg geri döndüm bakalim cumaya kac cikicam....herkese hayirli ramazanlar,

sahur menüm

4 bardak su
1 kuru kayisi
2 firinda peynirli mantar
1 kepek ekmegi az yag ve recel
1 muz

merhaba hanımlar dünki menüm

sabah
yarım dılım ekmek
4 zeytın

öglen

5 kasımakarna

aksam

1 tabak sehrıye corbası
1 kasık patlıcan kızartması-3 kasık yogurtla
1 kasık kflakes yogurla
2 tane kemalpasa tatlısı

spor:35 dk lesli sansone ile yuruyus
10 dk twist aleti üzerinde hareket
5dk yarım mekıkı
30 defa ip atlama

tatlıyı nezamandır yemedım dıye yedım hanımlar.

-umarım bu hafta listeye gırerım

hoş buldum canım nasılsın nasıl gidiyor

gayet güze.en azından mızmızlanmıyorum uğraşıyorum.ramazan öncesi günde 2 saat yürüyordum şimdi 2 saaat değil de mutlaka 1 saat yürüyorum.dün gece 2 de yürüdüm mesela.mazeret yok.koşu bandı olması buyuk rahatlık benim için..yeni pc in hayırlı olsun.benim de notebook arızalandı.sanırım yenisini almam gerekecek..

iyi akşamlar, iyi ramazanlar...

özledim siziiiiiiiiiiiiiii

biz de seni özledik.gördüm face de resimleri çok eğlenmişsiniz ya..ege ye bayıldım özellikle uyurken milkshake içmesine..çok tatlı ya

wisper çok teşekkürler canım deneyeceğim bir de diyet çay içersen idrar söktürücü olduğu için vücudunda kalan suyu da atar iyi olmaz bence..
juu teşekkürler canımm

haklısın ben de öyle düşündüm ve içmedim.

ayşe hanım sayın zümrem duydun mu adam sana idolümsün diyor.artık toparlansan diyorum.tatilde bırakma kendini fazla.yoksa

sevgili gül ,nihal anlatmış ben de tekrarlayayım dedim."alıntı ile cevapla" nın yanında bir ekran görüntüsü var oraya tıkla tick işareti olacak.sonra hangi mesajdan alıntı yapacaksan onun altındaki ekranları tekle.ama tick işareti olsun bekle gör.sonra bitince alıntıların.en altta " KONUYA CEVAP VER" i tıkla.hpsi alt alta görünür.cevapları yaz.ama dikkat et "QUOTE" dan sonra yazmaya başlayacaksın..

hataları bilmek ve kabul etmek de güzeldir.yediğine dikkat ediyorsun.sıra düzeltmekte..pilav yemişsin ama pide vs yememek akıllıca.

çikolatayı yememen harika.mümkünse evde bunları bulundurma.yada benim yaptığım gibi yap.ben eşime yada kızlarıma tatlı vs verdiğimde ya mutfağı toparlarım yada elime koca bardak su alırım onlar ye ben su içerim.yoksa onlar yerken yutkunuyorum belli olmasın :26:

cezalandırsam ne olur löp löp yemişsin artık.ama bi daha dikkat etmezsen şekerim

başına bu ve bu gelecek ona göre

hoş geldin canım.özledik seni..

canım şimdi kahvaltı en öenmlşi oğün.o kadar az yemişsin ki..yesene 2 dilim tam buğday ekmeği.domates salatalık.ne bilim yumurta ye..ara da yapmamışsın.kan şekerin fırlar tabiki.sonra öğlen makarna yemişsin o zmaan vucüt hemen yağa çevirdi bunu.üstelik yedin bari salata yapsaydın üzerine bir kaşık makarna koysaydın.hem daha az yerdin hem de daha doyurucu olurdu.

k flakes ve yoğurt niye yedin ki..böyle faydası olmaz.k plakes tek başın abir öğün olarak 1 kase yenmeli az yağlı sütle.kızartmalardan uzak duruyoruz.yok ben çok seviyorum dersen o zaman yiyeceğin sebzeyi tuz baharat ve 1 çorba kaşığı yağla harmanla koy fırın tepsisine yağlı kağıdın üzerine mis gibi.üzerine domates sosu,sarımsaklı yoğurt.yani yiyeceğimizi daha az yağlı yapıyoruz.benim de en sevdiğim şeylerden biridir kızartma..sağolsun arkadaşlar böyle anlattılar ben de öğrendim.

ve tatlı..bari 1 tane yeseydin.bak ne yap yediğin tatlıya biraz tarçın at ama yarısını ye.tarçının yoğun tadı seni kesecektir.
sporlar güzel.tebrik ederim.

ay ben de yazayım kendim hakkında..call den hala haber yok bi düzene koyamadım.belki yaparım öğlen dua edin.neyse sporum düzenli.ütü yapayım azcık öpüldünüz..

tülincim cok guzel yazmıssın
nisan da başlamıssın diyete demek ki ben de nisan da kendime yalvarıyordum iste diyet yapmaya calısıp iste sacma sapan bir suru seyi de goturuyordum
tatilden once cok guzel bir yeme duzeni oturtmustum zaten o sekilde 5 haftada 6 kilo verebildim
sonra tatille duzen degisti gene de tatil doneminde direnmeye calısıtım tatlı tuketmedim ekmek cok az yedim am karnımı diger guzel yemek zeytinyaglı ve salataalrla bir guzel doyurdum buyuk buyuk porsiyonlarla
ama gecen hafta pazar gunu yani 27 temmuz dan beri tamamen sacmalamıs oldum
kilo verdigim donemde is yerine hem sabah hem oglen yemeklerimi getirdim aksam evde cok hafif yedikama dolu dolu yedim porsiyonlar buyuktu doydum hep bir de aksamları yuruyus yaptık esimle
kısacası hersey guzel bir resim di
gecen hafta tatil donusu gunluk kahvaltı ve oglen yemek getirme rituelime donemedim
derken gelsin kilolar
iste p.tesi lapa diyetini yapmaya calıstım ama aksam bir aile toplantısı vardı cok acıkmıstım bayılacak gibi oldum
herkes pideleri gotururken ben de 1 tanecik lahmacun yedim mecburen

biskuvi simit sacmalıgı sabah oruc tutmaya calısıp sonra da regl ile birlikte bozulması ve gene regl dolayısı ile mide bulantıları karın agrısı ve bel agrıları baslayınca ne bulduysam sarıldım ama iste o karmasa da bir cikolatadan uzak durabildim

ama ben kotuyum iste be nyazarken anlıycaksınzı bu kız laf anlamıyor mu diyceksiniz
ben biliyorum
cunku burada bu kadar konustuk
ben oglen ne yedim
1 kare fırın makarna ve yanın da 2 haslanmıs tavuk butu ve 2 adet patlıcan kızartması

iste olurmusun oldurumusun
neden cunku evden yemek getiremedim de o yuzden iste boyle iste ne bulursam saldırıyorum sonra

tekrar yazıyorum :
kahvaltı : tost / domates / şekersiz çay
ara : sütlü kahve
öğlen : 1 kare fırın makarna ve yanın da 2 haslanmıs tavuk butu ve 2 adet patlıcan kızartması
ama aksam icin planım asla pilav veya ekmek artık yemeyecegim
yuruyuse cıkacagım
yarın da kahvaltı ve yemegimi evden getirecegim gene
haftasonuda c.tesi pazar oruc tutup bunyemi alıstırıp
p.tesiden itibaren oruclu gelecegim
bunlar su anki eylem planım

bakalım 88,0 dan tekrar merhaba

lütfen bana bu dort aylık surecini anlat

elbetteki benim gibi yapmadın
bak benim de 4 ay oldu sayılır ama ben 5,6 yani ozetle bes bucuk kil overebildim ki sukurler olsun o da olmuyordu
son 1 yıldır

canım bu leslie'ye nereden ulaşabiliriz yüklemek mi gerekiyor yoksa bir siteden mi

........ıfla kulübünde küçültülmüş linkler halinde olanından indirdim canım

bu arada banu nerelerde ? kaçgündür hiç görmedim tatilemi çıktıydı
kızlar yoğun istek üzerine dızmana yapacağımm nasıl yemeden duracağım ben ya bu akşam sıkıntılı olacak arkadaşlarla iftarı sahilde açacağız malum hep hamur işi ağırlıklı olacak kaçamak yapmadan kapatacağımmmm inş

hedefim
88,0 dan 86,9 olmak
bugun salı bakalım haftaya pazartesi nasıl bir baslangıc yapıcam
ayrıca su guzel listede nerelerde durucam
ama bir onerim var liste icin
hazırlayan cok cok guzel hazırlamıs eline saglık
ama diyete baslama tarihleri de cok ama cok onemli
20 kilo vermis ama ne zaman vermis
o da cok motive edici bir sey
umarım bende o listede yukarılara dogru tırmanırım
su anda 88,0 la mevcut en kilolu benim sanırım
en azından bir alanda birinciligi kapturmıyorum :) artık digerleri olmayıversin :)

hemşom gelmiş hoşgelmiş . memleketindeyken bile kilo verdin gözümden kaçmadı. tbrklr

sağol canım, şu sıralar ben de inanamıyorum ama iştahım azaldı. birde memleketimde hep temizlik, koşturmaca vardı. azda olsa gitti bakalım. artık ucundan kıyısından da olsa 79 ları görmek istiyorum:97::97:

Buraya girmeye ne vaktim nede yuzum var 800-900gr aldim

ramazanda nasil yiyip icecegiz bilmiyorum ramazan onerileriniz varmi

bEN 22.07.2011 tarihindeki kilo bildiriminde 88.9 idim..Üzülme ben sendne şişkoyum...Ben de 95.6 le başladım Nisanda ..Hala 10 kg atamadım..Yavaş gidyorum verdim aldım faan derken ..Ama şimdi çok kararlıyım tatilde 1.5 kg artıyla döndüm ama dönüşte hemen k flekse başladım...Şimdi de spordan geldim işyerinde öğle aralarında yapıyoru haftada 3 gün ne zamandır ara vermiştim iyi oldu..45 dk
(30 dk koşu bandı,10 dk bisiklet,5 dk uzay)
Gel canım seninle de kapışalım..Bakalım hangimiz ilk 79 u görecek..Selma ortim sen aısl rkibemsin gevşeme

rmazanda yedikçe yiyorum kızlar imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

aaa olmaz ama..kendine gel sen kendine kendine gel...sonrasını düşün canım..
şimdi yediğin lokma 2 dk ağzında ,
20 dk yemek borunda,
2 saat midende,
20 sene de poponda kalacak unutmaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…