80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler tatlım
beni çevremde o kadar kıskanan varki verdiğim kilolar yüzünden
herkes gülüyordu, diyette diye
şimdi resimleri koyuyorum herkes beğeniyor 10-20
güzel güzel şeyler yazıyorsunuz kuduruyorlardır eminim

tabikii olur kuzum istedikten sonra, sen önce kış fıstığı olacaksın bunu unutma, geciktirme, erteleme hiçbir şeyii

3 gündür yoktum ttalım, ramazan öncesi iyi bir enerji depoladım...

dızmana ne kuuu
banu yok mu, yok tatile bayramda çıkıcak o
annesi de yok, belki kayınvalidesi gelmiştir, yada netinde bir sorun vardır :26::26:

aaa olmaz ama..kendine gel sen kendine kendine gel...sonrasını düşün canım..
şimdi yediğin lokma 2 dk ağzında ,
20 dk yemek borunda,
2 saat midende,
20 sene de poponda kalacak unutmaaaaaa

bu ne güzel bir yazı yaaaaaaa
bayıldımmmmmmm bir yere not alayım

nihalicim ne güzel bir tatil yapmışsın
inşallah bol bol enerji depolamışsındır kuşumm
izmire de gel mutlaka, hoş sohbet insanlara bayılırımmm

kızlar oruçta bugün benim 1. günüm

pazar günü aşırı yorulduk, gece de 4 gibi yattık
kardeşimin erkek arkadaşıyla sorunları vardı onu çözmeye çalıştık
ama ayakta uyuyorum
sabahta 8de kalktım, ruhsat işi vardı
sağlığımı etkileyecek diye tutamadım

ama bugün acıktım şimdiden
midem kazınııyor laa , sahurda suydu çaydı iyi yiyemedim sanırım
bikaç güne oturur herhalde...

dışarsı çok sıcak vallahi, allah kolaylık versin dışardakilere...

bugün topiğin bekçisi benim kimse yok
bugünkü menü:
sabah:k fleks süt
ara:2 grissini
öğle:kabak yemeği diyet yoğurt bir kase
ara:activia
akşam k fleks süt
spor:45 dk

tabi anlatayım canım kısaca.önce kafamda planladım kesin zayıflamayı. yıllarca ilo aldım 1 ay diyetle 3 5 kilo verdim geri 7 8 kilo aldım. sonunda daaaaaannnnkkk etti. bu hayatımdaki son dankım olsun dedimönce kendimi gaza getirmek için eve spor aleti aldım. 2 ay kadar. sabah 2 dilim kepekli yada tahıllı ekmek peynir domates zeytin/ bazen yumurta/ bazen yağsız tost/1 börek yedim. arada galeta yada meyve yedim. öğlenleri genelde dışarıda oluyordum. oğluma hamburger yada tost aldıysam kenarlarından yedim sadece. evden çıkarken öğle olduysa hemen müsli yada kfleksi süte karıştırıp yedim çıktım. öğleden sonra kefir yada galeta yine. akşamda bol salata az pilav yemeğimi yedim. 2 ay kadar sürede 7 kg verdim. sonra bi arkadaşım 103 kg idi onu gaza getirdim yeter artık diyete başla diye. sayemde oda başladı. ama o omuza kola yapışan bantlar falan aldı kullandı. bantın yanında diyet vermişler birlikte o diyeti harfiyen uyguladık.çok zor oldu başlarda. çünkü hiç ekmek ,makarna ,beyazlar,piriç,baklagil, süt, yoğurt yoktu. 15 gün boyunca. 1 ayda bununla ben 4 5 kg arkadaşım 7 kg verdi. ama yanında oda bende bol su ve en az 1 saat spor yaptık.sonra buradaki arkadaşlarımla tanıştım. şok diyetler yaptım. yoğurt çorbası detoksu , meyve diyeti gibi. en son patates diyeti yapayım dedim 4 gün yaptım. yapmaz olaydım. kk daki kızlar yapma dediler ben yaptım. bırakınca az yediğim halde hooop 1 kg geri geldi. unutmaki şok diyetlerde kaçamak yok. kaçamak olursa gelende çok oluyor. sen lapa yapmışsın. esmer pirinç olacaktı lahmacun aslaaa. ben olsam 1 lokma alır domates salatalığa devam ederdim o gece.ama olan olmuş boşveerrrrrr. şimdi gün bugundür. seninde bizle gibi dank etme zamanın geldi hadi hep birlikte devam edelim. unutma cumaları bildirim günü. kendini ogün için hazırla. elbette arada kaçamaklarımız hep oluyor. ama önce kendimiz sonra ailemiz için sağlıklı olmalıyız. hepimiz aynı duygulardayız. hadi bakalıııımmmm

bu arada liste felaket motive ediyor. sen şimdi regl dönemindesin mutlaka fazla çıkacaksın. belki bu hafta kilo veremeyeceksin. ben 3 hafta gr vermediğim dönemler oldu.az yediğim halde ama yılmadım. dedimya bu son dankım diye bide ben liste olmadan yapamıyorum.illaki yemek listem olmalı ona göre yemeliyim derdim. burdaki arkadaşlarım bana listesizde yediklerime dikkat edebileceğimi anlattılar. sanki başardım gibi.. kaçamakla oluyor elbette amaç en aza indirmek oda olacak inşallah.

20 dk yemek borunda,
2 saat midende,

çoook güldüm bayıldım bu yorumunuzaaaa.

nihalicim ne güzel bir tatil yapmışsın
inşallah bol bol enerji depolamışsındır kuşumm
izmire de gel mutlaka, hoş sohbet insanlara bayılırımmm

gelicem gelicem İzmire canım ..Bayramda orda olmazsanız sonrasında yine gelirim merak etme kurtulamazsın benden İzlem Kaşa mutlaka gitmelisiniz..Tam sizlik..İnsanlar oraya dalmaya yurtdışından Antepten,Vandan falan geliyorlar..Ben çok istedim dalmayı..Ama malum daha yeni kendime geliyorum şu bayılmalar falan yine hortlar diye eşim istemedi..Sen çıkana kadar ben nefes alamam dedi onu kırmamak için deneyemedim ama çok içimde kaldı..Bir de yamaç paraşütü aklımda kaldı o da çok pahalıydı adam başı 175 ..Ama ahtım var bir daha gitmek kısmet olursa yapıcam..Şu tekneye bağlananlar var ya bari onlardna yapayım dedim diyetlendim bir çiftle tanışmıştık onlar da geçen sene yapmışlar sonra onlardna sonraki çift düşüp ölmüş..ip mi kopmuş nolmuş..şok olmuşlar onu anlatınca benim pimpirik kocam ona da izin vermedi
ben de siizn çeşme fotolarınıza bayıldım..çok özledim izmiri çeşmeyi..burnumda tütüyor valla..hele kumruyu görünce ağlayacaktım
enerjinin hasını topladım canım..çoook eğlendik biz komik ama sakin bir çiftiz ama çok atraksiyonlu geçti iyi oldu..gençleştik
fıstık gibi vücutlu süper giyimli hatunları görünce ahh Nihal ahh dedim hadi gayret et de bari öteki yaza fit gir dedim ama 5 ay sonra falan kilollarımı verip hamile kalmayı planladığımdan bu da olmayacakKısmet ya bakalım..

Tülincim tebrik ederim canım çok üzel kilo vermişsin..Ben seni çok tanımıyorum sanırım pek giremiyorsun..Ben yokken gelmişsin sanırım..Açıklamalar için tşk ederim benn de merak ediyordum
bu arada o bahsettiğim lafı yıllar önce duymuştum..
arkadaşın baş hemşiresi pasta yemeye çalşan bir hemşireye söylemiş kopmuştum..

Allah kabul etsin İzlemcim..Sıcaklarda çook zor hakketen..Allah yardım etsin..

20 dk yemek borunda,
2 saat midende,
nihalcim ne güzel yazmışsın bayıldım

Son düzenleme:

teşekkür ederim daha çoook uzun bir yolum var. oğlum izin verdikçe arada bakmaya çalışıyorum. ama hergün mutlaka bakıyorum. laf harika gerçekten. bende " o yediğin kurabiyedeki margarin kalçanda yağ olarak sana gelecek " diyen bir arkadaşımı hatırlıyorum.ama senin sözün daha güzel

ben de bayıldım buna :) bundan sonra ne zaman canım birşey istese böyle düşüneceğim belki bu beni durdurur. Bu arada ben diğer bazı arkadaşlara olduğu gibi size hayran kaldım.89 kilodsn 59ainmişsiniz yani 30 kilo gitmiş.Maşallah nasıl başardınız bunu?nasıl bir beslenme programı uyguladınız?

bugun ki menum

sabah
1zeytın
1kasık kflakes yogurtla
1 kemalpasa tatlısı

araogun
5 çilek

ogle
cok az yaglı salata (tuz ve limon yok)

araogun
muz (saglık sorunum nedenıyle mecburen yedım)

aksam
3 kasık patates yemegı
4kasık pılav
1kemalpasa tatlısı
5 kasık cacık

spor:
40dk leslisensone yuruyus
10dk twist
7 dk yarım mekık
4 dk elıptık bısıklet

twister ile bel bölgesi inceltilrmi sıkılastırılırmı ?

bırde hanımlar mekık cekıyorum bu gobeki eritirmi sıkılastırmı ?
ben erisin dumduz olsun istiyorumda

bugün yediklerim

sahurda 4 küçük dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar kaşar
3 dilim sucuk
şekersiz çay
2 su bardağı su

iftarda 1 bardak su
1 kase çorba
1 kase salata
4 kaşık patates yemeği

ara yarim şeftali--yarım armut

biraz egzersiz yapıp su içmeyi planlıyorum

twister ile bel bölgesi inceltilrmi sıkılastırılırmı ?

bırde hanımlar mekık cekıyorum bu gobeki eritirmi sıkılastırmı ?
ben erisin dumduz olsun istiyorumda

evet twister ile bir arkadaşım bel bölgesi çok inceldi.ama günlük 200 tane yapıyordu.karın diye bişey kalmadı kadında ve 41 yaşındaydı.ayy gaza geldim bende yapayım bari ama 1.5 ayda oldu o kadar sabrın varsa yapalım

işte bugünkü menüm
sahur : 1 dilim börek / 1dilim çav.ekmek /1 parça kaşar/ 1zeytin/ dom /salatalık/ 1 çay kaşığı çikolata
iftar : 2 parça tavuk / 4 közlenmiş biber / 2 kaşık salata / 2-3 dilim turşu/ 2 çatal makarna
ara: 7 8 fındık / 1 bardak kefir içmeyi düşünüyorum
içtiğim su miktarını yazmıyorum. çünkü takip etmiyorum. şimdiye kadar 2 lt olmuştur kesinnn

Son düzenleme:

teşekkürler canım

başarı öykülerinde uzun uzun anlattım
istersen ordan oku canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu.html

menümü yazim
sahur
1 kase patates salatası - bikaç dilim domates salatalık 1 dilim peksimet üzerine krem peynir çay su

iftar 2 kepçe tavuk çorbası - 4 dilim sucuk - avuç içi kadar pide

şekersiz çay 3 tane bisküvi

az sonra 1 dilim karpuz yerim

menüm
sahur:
2 di.tam ta.ekmek, peynir, 4 zeytin,
1 tat. ka. bal, domatez, salatalık
şekersizçay, 1 yeşilçay, 700 ml. su
1 bar. ballı, tar. ılık su

iftar:
1 bar. ballı, tar. su, 1 hurma, yarım lt.su
1 kepçe ha.tarhana çorba,
2 ka. havuçlu,patatezli hindi fırın,
salata, 1 bü. bar. ayran
1 hurma, 1 yeşilçay

ara: ya. yeşil elma, yarım şeftali,
8 kiraz
1 lt. su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…