80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem banu hakikaten nerelerde aceba tatilde de değilse inş kötü birşey olmasında sen telle görüşüyordun sanırım
dızmana ise oktay ustanın programında öğrenip reklamını yaptığım bir börek (mayalı ) patatesli kıymalı baya bir istek alıyor :90:
ramazanda topik tamamen ölü böylemi olurdu kuuuuu
menümüde paylaşıym :26:
sahur yok (reglim zati )

gün boyu sadece su ve 1 bardak ayran

iftar : hurma , 3 köfte, patates salatası, bir lokmalık pide içi peynir,4 sarma herşeye hayır dedimde güllaça diyemedim acuk yedim
şekersiz çay
bukadar yemeğin suyun üzerine az önce baskülü ziyaret ettim 400 gr vermiş gözüküyorum

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sahur:
3. ç ekmegi
salata(domates, yumurta, maydonaz. biraz z. yagı)
1 krem peynir
2 zeytin
şekersiz çay

iftar:
1 kase corba
1 ince dilim tava tavuk göğsü
yarım kase bamya
1 kaşık pilav
3-4 kaşık salata

ara:
1 dilim karpuz

veeeeeee beeeeeeeen artıdayım :85:
sanırım dahada kısmalıyım​

ay ben yapıyorum.
sabrım var yeterkı su karın gıtsın.
valla yapmak isteyen oılrsa beraber yapabılırz

nigüncüm ben razıyım valla hakediyorum ama neden 3 gün yemişim biliyon mu regl oldum dün,şimdi iştah kalmadı meğer onun şişkinliği ve pişkinliğimiş
nihal valla bu sözü mutfağıma asıyım dedim hem güldüm hem bayıldım çok manidar :))

dünkü menüm
sabah:kfleks sütle 1 kase
ara:kahve
öğlen yarım tabak makarna
ara kahve
akşam menemen-2 dilim karpuz-2 çatal makarna
ara:1 fincan siyah çay
eşimle sahurda 3 kaşık kısır yedim

ama bugün sıfırladım metomu,regl oldum iyiiyim şimdi kahfemi içiyom canım bişi yemek istemiyir...

selam kızlaaaarr...herkese hayırlı ramazanlar....1 aydan fazla oldu uğramayalı buralara....eşimin memleketine gitmiştik...yeni geldik...çok özledim sizleri...
herkes iyidir inşallah...ramazan biraz zorluyor tabi....açlık etkilemiyor pek de...susuzluk olmasa....neyse rabbimin mükafatı da büyük olacak inşallah...evde yatarak geçirmeye çalışıyorum ama bendeki 3 canavar var yaa........canımı çıkarıyolar walla...

bu arada benim çizelge 74.6 da kalmış..görünce şaşırdım ve sevindim...çünkü şimdi 72 kiloyum....birara değiştiririm çizelgeyi...

Herkese kocaman günaydın. uzun zamandır bu topike katılmayı düşünüp ama bir türlü katılamıyordum. şahsım kilo vermeyi çok arzulayan bu konuda neredeyse diyetisyene hadsizlik yapacak kadar bilgisi olan(kk dan öğrendik ne varsa evvelallah) lakin hiçbirzaman iradesini yenemeyen biri. normalde kafama koyduğumu yapan biriyim. iş ve ev yaşantımda kendime göre disiplinli yaşayan biriyim ama gelgelelim iş diyet olunca olmuyor. nefsime hakim olamıyorum. yemek değil benim derdim atıştırma ve aburcubur. Başka problem yok. Çikolata dondurma ve patoslar benim için yaradılmış sanki. onları yerken yüzümde ifadeyi görmeniz gerek o kadar mutlu ve dinginimki. sinirlerim alınmış yüzümde komik bir sırıtma ifadesi ve ağzımda o muhteşem tatlar.... o küçük lokmaların herbiri ayrı bir haz bir keyif enim için. İşte ben böyleyim arakadaşlar. oldum olası yemek yemeyi seven yedikçe mutlu olan biriyim. şu an 87 kiloyum. koca bir yürüyen yağ deposuyum. geçmişim zayıf aslında. sonradan çok kilo alanlardanım.
Kilo geçmişimde şöyle benim;
79 doğumluyum boy 172 cm
2002 ye kadar 48 ile 52 arasında gidip geldim.( bu günlerim ne güzeldi alımlıydım havalıydım... saçlarım dümdüz uzun belime kadar fiziğim düzgündü öyle sıska çöp değildim kıvrımlı geliyordu belim ince ve uzundu ve hep yüksek topuklu giyinirdim ahhh ahhh afet-i devran zamanlarımdı.)
2004 te 60 kilo
2005 te 65 kilo
2006 58 kilo
2007 nin sonlarına doğru 75 kilo (bademcik ameliyatı oldum çünkü )
2008 68 - 70 arası
2009 76 oldum ve ağustosta hamile kaldım
2010 da 93 le doğuma gittim.
2011 başı 81 e kadar indim ama mayısta kocam askerden geldi ve ben 87 oldum...

bu kiloları neden bu kadar iyi hatırlıyorum derseniz sürekli tartılan biriyim tanita da ve çıktıları da hep saklamıştım. ve sağolsun eşiminde payı büyüktür üstümde. kendisi çıtır hatun hastası ve biz tanıştığımızda ben 60 tım. kendisi 55 olmam için habire baskı yaptı. hatta dediği "ayda 100 gr versen çoktan zayıflardın." ve dahada vahim olanı hamileyken bile dediği bu kiloları doğumdan hemen sonra vereceksin değil mi? Kayınvalidemde sever zayıf gelin bakımlı gelin hatta küçük gelinimizde öyle. ben olamıyorum işte çok zor bir durum. çok moral bozucu bir durum. Kadıncağız sağolsun benim iyiliğim için söylüyor ama işte takıntılı olunca bazen alınabiliyorsunuz işte. kendimiz gaza getirmek için habire küçük kıyafetler yüksek topuklu ayakkabılar aldım. şimdi giyinemiyorum çünkü kilodan dolayı. ama zayıflayacağım ve yine eski kilomda olacağım.(inşallah)
Neyse çok sıktım canınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. motivasyonu çabuk yiten biriyim. ekimde nişan var kayınbirderimin o zama kadar 15 ya da 20 kilo vermek istiyorum.

günaydın hatunlar
benimde oruç tatile girdi :78:

umarım cuma artı çıkmam

canım hoşgeldin ben filiz hepimizde senin gibi düşünerek başladık ama 1-2 kg. verince insana bi özgüven geliyor. azimle ve sabırla yavaş yavaş gidiyor. başlangıç olarak başarı öykülerini okuyabilirsin. birde yeme alışkanlıklarını deyiştirmen gerekiyor, mesela atıştırmalık olararak meyve, leblebi tok tutar, bol su, yeşilçaylar vs. vs. devam ediyor, zamanın varsa geçmiş sayfaları oku faydalı olacaktır. kilo vermeyide önce kendin için istemelisin, eşin veya ka.va. iyi niyetli söylüyorlardır ama sen kafaya takma, unutma moral bozukluğu, bizi yemeğe yönlendiriyor. burda eminimki istediğin kiloya kavuşursun canım, azmin daim olsun

sağol canım çok teşekkür ederim.
birçok başarı öyksü okudum çok gaza geldim 2 -3 hafta diyet yapıp herhangi birşey gitmeyince sanki intikam alır gibi daha da çok yedim. oruç tutamıyorum bu sene arkadaşlarım oruçlu çoğu, bende rahatsız oluyorum onların arasında yemek yemekten ve doğal olarak ta çok aburcubur yiyemiyorum. belki bu işe yarar :)).

bugün oruçlu değilim.regl rönemim başladı. sıvı alıyorum. ben antalyada yaşıyorum ve bu sıcakta hareket edemiyorum canım sıkılıyor. 10 defa bacağımı kaldırıp indiriyom yoruluyorum halsizliğim kilodanmı sıcaktanmı bilmem.bakalım zorlayacam biraz. twisttide akşama kadar 200 tane yapacam.

hadi kızlar kaldırın poponuzu hareket zamanı eritin kalçaları.....:))))

merhaba ben tülin. hep bunları yaşadık. aynı sözleri duyduk hepimiz. artık kendimiz için başaracağız. sen zaten abur cuburu kessen hemen başlarsın 3 5 kilo vermeye. bundan sonra abur cuburun meyve , galeta , kfleks , müsliiiii kolay gelsin canım.

günaydın hoş geldin ben nilgün...inşallah hep beraber zayıflarız.istemek,istikrarlı olmak önemli.başaracağına inanıyorum.eski halini düşle.eski resimlerden birini dolaba as sürekli gözünün önünde olsun.motive edecektir seni..

kızlar sık sık giremiyorum,pc de sıkıntı var ama bazı menülerde simit börek pilav görüyorum.bunları asla ağzımıza koymamamız lazım.ama malum ramazan.ben açıkçaşı kilo vermeye değil almamaya çalışıyorum.tüm gün aç olduktan sonra dikkatli yemek biraz zor.hadi biz yemedik ama evdekilere yapıyoruz nefis bu çekiyor.o yüzden ölçülü yiyelşm.ama kuru fasülye nohut barbunya ile pilav yemeyelim.yani sebze salata ,et salata gibi menüler yapalım.

kaçamaklarım oluyor ben de üzülüyorum ama bugünden sonra dikkat edeceğim.benim de şu dezavantajım var eşim sigarayı bıraktı hiç ağzı durmuyor.bende bir dayan iki dayan.ay fenalık geliyor.bakalım ne yapacağım..

mutlaka sporumu yapıyorum hatta koşmaya başladım yaptığım kaçamakları telafi etmek için.

dünkü menüm..
sahur:2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,yumurta,peynir
1 lt su

iftar: 2 tane biber dolması,yoğurtlu patlıcan salatası,2 hurma
1.5 lt su

ara: 1 lt su

1 saat spor

çok susuyorum ya.çok şişim benim prenses 12 si gibi gelecek daha var ama şu karnımın şişliğini indiremedim.sinir bozucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…