80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım Allah kabul etsin orucumuzu ...
hoşgeldin canım yenigelen arkadaşlarımız çoğaldı inş istediğimiz kilolara birlikte kavuşadağız eşinin kilon nedeniyle destek olma yerine yermesiyle hernekadar motiven yıkılsada kulağını tıka olumsuz sözlere
ekime şurada 2 ay var bukadar kısa zamanda 20 kg çooooooooooooook unutmaki bri anda almadık bu kilolarıki hemen verelim

:) al bendende okadar ben kendimi iftar sonrası yürüyüşüne saklıyorum şimdi kaldıramıyorum koca popomu

nilgünüm aman şişliğin sudan olsun eşinin aburcubur zevkine sakın uyma unutma hedefini sakın azmini kırma menünde çok güzel endersaraçı izliyormusun buna benzer bir menü verdi bugün :) ve tarcın çok önemliymiş yarım çay kaşığı tarçını sahurda tüketelim kan şekeri düzenlemesi açısından akşam iftarda yemeklere abanmaktan korur belki ... hem insana ferahlık veriyor hemde ağız kokusunu gideriyormuş ...

o uzun yolu birlikte katedicez canım merak etme:)
kızlar selamlar herkese sabah yola çıkıos kib mersinde yazarım artıkkk öpüldünüz..........
iyi yolculular canım iyice eğlen dinlen..

bu arada benim çizelge 74.6 da kalmış..görünce şaşırdım ve sevindim...çünkü şimdi 72 kiloyum....birara değiştiririm çizelgeyi...

oohh ne güzel yoldan para bulmuş gibi

selam kızlar ne var ne yok?

ben 3 gundur sapıtmıs halde hamurıslerıne sardım yapıp yıyorum bugunden ıtıbaren kendıme dur demenın zamanı geldıde gecıyor degıl mı? hasta oldugum ıcın oruca baslayamadım.aksam esım ıcın yaptıgım hazırlıkları goturup durdum hep. ıstahımda cok acık malum sebepten.. bukadar verdım ramazanda gerı almak ıstemıyorum ya ıftar cok gec saatte k fleks dıyetı yapsam ıftar ve sahurda 2 kası olmazmı=??

selam canım ben gülay,aslında sen hamilelik kilolarını verememişsin ki bence, doğum yapalı 1 yıl olmuş ki bunları 6-8 ay içinde verirsin.Senin eşinde benimki gibi zayıf sevenlerden bende tanıştığımızda 50lerdeydim oysa şimdi neysekifarkındayız ve önce kendi sağlığımız sonrada eşlerimiz için vericez bu kiloları,sen burayı bırakma takip et,paylaşım yap bol bol ,bakma şimdi sakin buraları ama bayrmdan sonra dahada cıvıl cıvıl olur..geçmiş menülerimizi incele,kendi uygun beslenmeyi bul ve şu abur cuburları aldığın cicilere girebilmek için UNUTTTT ...sevgiyle

aaa cancazım sakın iftar ve sahurda k fleksle durulurmuymuş,hani vitamin,protein,falanlar filanlar.böyle çok güçsüz düşer versende yemek yemeğe başlayınca alıverirsin,e ömür boyu flkes yenmezki demi..UNUT SEN BUNU UNUT...

ay ne bıleyım tatlım ıftar sonrası camıye teravıye bıle gıdemıcem bu cocukla tam uyku saatı cunku yuruyus hıc yapamam dırek ye masayı topla yat olucak benım ıcın kılo almazmıyım boylede??

Merhaba Kızlar nasılsınız...Hayırlı ramazanlar...

yeni gelen arkadaşlar çoğaldı herkes hoşgeldi umarım istediğiniz kilolara bizlerle kavuşursunuz.oruç tutan arkadaşlar menülerinizi okuyorum tebrikler ii duruyorsunuz, bu şekilde kilo bile veririsiniz.allah kabul ettisin.

filiz tekrar aramıza dönmüş biara pc açamıyacağım aranıza katılamam diyordu.hoşgeldin.hala tarçınlı bala devam:)

ayşecim ii yolculuklar ve keyifli huzurlu kalorisiz tatiller...

izlem ramazan öncesi resimlerine bayıldım.süpersin neşen daim olsun canım...

deryacım erdek resimlerin harika kısada olsa insan eğlenceli zaman geçiriyorsa 1 haftaya değer...

banu sanırım çorumda 1 haftalığına gideceğini söylüyordu.

nilgün canım seni iradenden dolayı tebrik ederim canım.bu şekil devam et asla geri adım atma eşinle ilişkinizin düzelmesine ayrıca sevindim.inş.herşey daha da ii olur.

sehercim senin menülerinde çok güzel ve 2 haftadır ii kilo veriyorsun aldığın artıdan çabuk kurtulacaksın inş.

zekiye canım bence menülerin gayet ii tartıda artı çıkman belki beslenme şeklini değiştirmendendir.bu menüleri daha da kısmayı düşünme bence yerinde daha azıyla oruç senin için çok güç olur.

nihalcim hoş geldin.resimlerin çok güzel bizde her yıl fethiye'ye gideriz ve mutlaka saklıkente uğrarız bazen saatlerce yürürüz.patara plajınada bayılırım allahım o kadar güzel dibi net gözküen biryer olabilir mi:)valla çok şanlıyız türkiyemin heryeri cennet...aldığın kiloları çabucak verirsin bende 2 lokmalıkla başlayıp 20 yılla biten yazına çok güldüm.kısa ve net anlatmışsın...

fundacım dükkanı kapatmışsın hakkında hayırlısı olsun.inş.daha ii şartlarda gönlüne göre biryer tekrar açarsın...mide endoskopisi yapıldı mı?

burcucum tebrikler ii kilo verdim lapa ile bakalım bu hafta nasıl olacak...

senacım teşekkürler...sanada hayırlı ramazanlar...ramazan davetlerinde fazla kaçırma:)daha bayramı var...baklavalar,dolmalar...

arzucum hoşgeldin.annene yardım edip sevap kazandın ne güzel...hemde i şyaptığın için kilo almadın...yavaş yavaş ama emn adımlarla ilerliyorsun...

gülçincim pek gözükmüyorsun,nerelerdesin?

sevda canım tatilden döndün 2 gün yazdın sonra yoksun?ramazan davetleri başladımı yoksa?

nurancım kilo verimmi nasıl gidiyor.nişana kadar istediğin kiloya ulaşabilecek gibi misin?

gülaycım eşlerin zayıf istemelerini ısrarla kilo ver demelerini hiç anlamıyorum.zaten kimse kilolu olmak istemez.evlenmeden önce bir arkadaşım vardı beline sarılsam ellerim kavuşmazdı ben 58 kiloydun zayıfla derdi sürekli salak gibi diyet yapıp 53 kiloya kadar düşmüştüm.o ise kiloluydu.yanında zayıf çıtır isterler kendilerine bakmazlar...bence insan kendi için zayıflamalı ve mutlu olduğu kiloda kalmalı karşı taraf istediği için değil...
semaveela,iclal,ipek,mavikelebek,tülin mrb...

aklımda kalanlar,unuttuklarım kusura bakmasın.kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi....

hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim. p.tesiden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama akşamları tam istediğim gibi olmuyor. mesela dün sabah peynir domates salata ve biberden oluşan menüm vardı 2 dilim ekmekle onu yedim. öğlende aynısı oldu ama akşam koca bir tabak taze fasulye ve 4 dilim ekmek yedim. bu sabahta 1 simit 2 çay içtim öğlende kahvaltılık yaptım arada kayısı yedim akşama bulgur tavuk ve yoğurt yemeyi planlıyorum. İnşalah bir mani omaz. biraz sonra fotomu koyarım bundan sonrada koymaya çalışırım. görün beni anacım :)) ne tombulum :))

slm kızlar nasılsınız ben cok halsizim ya aclık susuzluk yok ama parmagımı kımıldatamıyorum hep yatıyotum

dünki menümü yazayım bende gercekten cok iştahım var kapanma yok yani benim iştahta

akşam iftarda bir kepce corba bir tabak yogurtlu kıyöalı erişte ve patlıcan biber haşlaması

ara 1 tabak karpuz su sonsuz sınırsız

slm kızlar nasılsınız ben cok halsizim ya aclık susuzluk yok ama parmagımı kımıldatamıyorum hep yatıyotum

ılıkla soğuk arası bir duş al selma abla
bende ayakta uyuyordum, gözümü açamıyordum
bi duş aldım, şimdi çok iyiyim

normal bunlar, vücut daha alışmadı çünkü

banu ile dün telde konuştum kızlar
hem ramazanını mübarekledim hemde nerdesin diye aradım
çorumdaymışş, keyfi yerindeymiş hepinize selamı var

nehirinde selamı var, o da iyi

nilgüncüm
seni de aradım dün ama çıkaramadım tatlım :26::26:

ay ne bıleyım tatlım ıftar sonrası camıye teravıye bıle gıdemıcem bu cocukla tam uyku saatı cunku yuruyus hıc yapamam dırek ye masayı topla yat olucak benım ıcın kılo almazmıyım boylede??

almazsın canım eğer bolşerbetli tatlılar,yağlı kızartmalar,dilim dilim ekmekler yemezsen almazsın..AMA eğer 2 öğün k fleks yersen 30 gün sonra normal hayatına döndüğünde ya hasta olursun yada kat kat kilo alırsın...bana sorarsan nacizane fikrim yanlış diyor,ama sen yinede en iyisini bilirsin...Dua ile canım..

nilgüncüm merhaba.sendemi kaçamak var...hani nerdeee...maşallah hiç kaçamağın yok arkadaşım. hayranım sana vallahi. ramazan demeden sporunu yapıyorsun. maşallah harikasın..

merhaba o kadar benziyor ki hikaye anlatamam
nasıl yapıcaz
ben abur cubur değil yemek yemeyi seviyorum
bildiğin türk yemekleri , italyan mutfağı , istanbul zeytinyağlıları
edremit zeytinyağı ile ohh mis gibi

Filiz yorumlarına bayılıyorum

ekmeğini sadece sabahları yiyip diğer öğünlerde yememeğe çalışsan daha iyi olur ekmekten kastın beyaz ekmek değildir inş :) simitte 275 kalori var
sebze yemeklerinin yanında yoğurt , et yemeklerinin yanında ise salata bulundurmaya çalış derim.fotoğrafını bekleriz ,nş bir kaç ay sonra incelmiş fotonlada kıyaslarız

kızlar canım acayip karbonhidratlı yemekler istiyor özellikle pirinc pilavu
pirinç lapasını öneririm tövbe etmenin en güzel yolu

Sesi hoşgeldin aramıza ben Nihal..Abur cubur yemeye devam edersen asla hedefine ulaşamazsın bunu unutma..Sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemeyelim..Birşeyleri kırmak gerekiyor. Öncelikle kendine inan güven ..İstikrarlı ol..Baktın arada cozuttın hemen toparlan hepimiz insanız tabi ki kaçaklarımız olacak..önemli olan hemen toparlanıp hedefe odaklanmak canım..

merhaba o kadar benziyor ki hikaye anlatamam
nasıl yapıcaz
ben abur cubur değil yemek yemeyi seviyorum
bildiğin türk yemekleri , italyan mutfağı , istanbul zeytinyağlıları
edremit zeytinyağı ile ohh mis gibi

o konuda şanşlıyım ben yemek çok aramam. gün boyu aburcubur olsun yeter bana... neyseki 3 gündür frenledim kendimi ama kiloda daha değişiklik olmadı.

ekmeğini sadece sabahları yiyip diğer öğünlerde yememeğe çalışsan daha iyi olur ekmekten kastın beyaz ekmek değildir inş :) simitte 275 kalori var
sebze yemeklerinin yanında yoğurt , et yemeklerinin yanında ise salata bulundurmaya çalış derim.fotoğrafını bekleriz ,nş bir kaç ay sonra incelmiş fotonlada kıyaslarız

ekmeğim tam buğday canım :) fotomuda eklemeye çalışıyorum inşallah çıkar.

Eklentiler

• $26072011444.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…