80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok hoş gözüküyorsun boyun kaç ?

çok hoş gözüküyorsun boyun kaç ?

sağolasın canım boy 172 cm. ama burda biraz daha zayıf görünüyüorum. siyahlardan dolayı.( birde göbişi hep içime çekerim ben.) bugünkünü görsen kocaman bir göbek var. çekebilirsem onu da koyayım tam bir dobişkayım...

evet canım yaa 2 hafta yoktum ama şimdi burdayım. istesemde kopamam zaten
okadar alıştımki
bal tarçın bi kaçgündür tatlılar uçuşmaya başlayınca :111: şekeri dengelemek için başladım

ekmeğim tam buğday canım :) fotomuda eklemeye çalışıyorum inşallah çıkar.
canım çok hoş duruyorsun boyun uzun sanırım çünkü kilonu göstermiyorsun

Son düzenleme:

Filizcim eğil eğil alnından öpücem seni..bu nasıl bir takiptir canım ya süpersin..topiğimizin senin gibi toparlayıcılara çok ihtiyacı varemeğine ,yüreğine sağlık...fethiye de çok güzel o bahsettiğin kaputaş plajı olmasın ben Patarayı çok beğenmedim pek numarası yoktu..
valla ben evlendiğimde 83 kg dum eşim beni kilolu tanıyor ondan hiiiç kasmadan veriyorum aksine beni zayıf hiç görmedi şaşırıp kalabilir

boyunun etkisi şanslısın az kilo versende hemen farkedilecek

a.s. canım sen de bizden selam söyle..

kızlar canım acayip karbonhidratlı yemekler istiyor özellikle pirinc pilavu

seher söylemiş ya canım lapa yap

şaka şaka pilavı yap da ortya koyma herkesin tabağına koy ,yada kendi tabağına 2 kaşık al başka almamaya çalış.

nilgüncüm merhaba.sendemi kaçamak var...hani nerdeee...maşallah hiç kaçamağın yok arkadaşım. hayranım sana vallahi. ramazan demeden sporunu yapıyorsun. maşallah harikasın..

var ya canım.bi tane blog keşfettim kadın harikalar yaratıyor.hurmayı boylamasına kesiyorsun içine fındık koyuyorsun.dün 2 tane yedim ama fındıklısından.bi de sanki yemeği fazla yiyorum gibi geliyor.ne bilim işte..

spor dersen alışkanlık oldu.herkes yatınca gece 12 gibi.açıyorum müziğimi takıyorum kulaklığımı 1 saat tempolu yürüyorum.ilaç gibi geliyor.sonra duş,saçlar kurusun derken yavaş yavaş sahuru hazırlıyorum.böyle bi düzen oluştuırdum.inşallah devamı da gelir.

yanlız bugün net bir tatlı kaçamağım olacak.yine aynı siteden.şam işi diye.bazıları izmirin şambali tatlısına benzetmiş.yaptım güzel görünüyor inşallah tadı da güzel olur.ben de küçük bir dilim yerim sanırım abartmadan.

seher güzelim sen nelr yapıyorsun?nasıl gidiyor oruç?

banuyu aradım izlemden sonra.sesi nasıl güzel geliyor.bihava atıyorum sorma nilgün dedi.kadının biri ay senin ne popo ne bir şey yok demiş.bizimki de ya sormayın ben yiyorum yiyorum kilo alamıyorum demiş

alem ya..bu pazar dönüyormuş bakalım pazartesiden sonra anlatır bize nelr olduğunu,izlenimlerini..

biz de inşallah zayıflarız da millete böyle hava atarız..

kendine haksızlık etme.kilona göre iyi duruyorsun.etin sıkı yani..

Meraba kızlarr

Artık Eskisi Gibi Hergün Giremiyorum
Ama Hep Aklımdasınız
Artık Ne İftarda Ne Sahurda Ekmek Ne Pide Hiç Birini Yemiyorum :82:
Canım Ekmek Yemek İstemiyor
Birde Cuma Günü Bildirimi Nasıl Yapıcaz
Sabahmı Tartılcaz Eskisi Gibi :44:

sağol canım arkadaşım.şu an iyiyiz ama dananın kuyruğu mayısta kopacak.o hala beni kırşehir için iknaya çalışıyor ben de hala direniyorum.o zman gelsin iyne dertleşiriz.

sen de bir gelişme var mı?oğlun nasıl?kv ile nasıl gidiyor?iş için karar verdin mi?

merhaba canım annen nasıl oldu?iyidir inşallah..

yemek olayına sevindim daha rahat verirsin.bence sabah sahur ağırlığı olur iftar öncesi daha mantıklı değil mi?bazı arkadaşlar sahur öncesi tartılalım dediler ama iftar ve sonrasındaki yediğimiz içtiğimiz her şey zaten hazmedilmemiş oluyor daha ağır çıkmazmıyız?

ben iftar öncesi yani akşam 6-7 gibi tartılalım diyorum..

hangi blogmuş Nilgüncüm ya merak ettim..gerçi etmesem daha iyi nasılsa yapmıcam..da ben bayılırım öyle yeni alengirli şeyleri öğrenmeye..
Banuyu ben de merak etmeye başlamıştım..Ayy çok güldüm ya komik kız Banu vesselam milleti nasıl delirtiyormuş...Ayy evet ya biz de verelim atalım havamızı..babam 33 kg vermişti ..2 yıl forsu sürmüştü valla heryere babam konuşuluyordu..ben hiç bir kerede 12 kg dan fazla veremedim o nedenle azimle bekliyorum o günleri Nilgüncüm..

Sesi çok hoş görünüyorsun canım..sporla da desteklersen çok güzel olucaksın vücudun düzgün biçimli çünkü..yüzün de çok hoş maşallah..

biliyorum canım o bloğu.müge diye bi hanımın:))) hemen tanıdım zaten kayısı tabağından .şimdi akşama misafirim var. bende bi tabak hazırlıyım bariiii....oda kaçamakmı canım. meyve yerine yiyosun. benimkilerde yatıyor 12 gibi ama üstümdeki ağırlıktan kurtulup yapamıyorum spor. sabahta 8 gibi uyanıyor oğlum. bahanem çok yani :)) tartılma olayınada bende anlam veremedim. ramazan başlangıcında 79,2 idim. dün iftardan önce 78.1 sonra 79,5. sabah uyanıncada 79,1. hangisin
alcamı şaşırdım bende. zayıflayayımda artık gerisi boş dimi. kolay gelsinnnn

sağol canım çok teşekkür ederim.

boyunun etkisi şanslısın az kilo versende hemen farkedilecek

ayy inşallah farkedilir. çok istiyorum eskisi gibi olmayı...

kendine haksızlık etme.kilona göre iyi duruyorsun.etin sıkı yani..

lisedeyken voleybol çok oynardım onun etkisi ama göbişim çok var ... oda içime çektiğim için az gözüküyor bırakınca 6 aylık hamile gibiyim

Sesi çok hoş görünüyorsun canım..sporla da desteklersen çok güzel olucaksın vücudun düzgün biçimli çünkü..yüzün de çok hoş maşallah..

evde bayağı bir alet ve spor cd leri var ama ben vakit bulamıyorum.

işte her akşam 3-4 tane yediğim kaçamağım..eşim bitirmese daha da yerim

Eki Görüntüle 234214

sunumu çok güzel böyle değişik dizaynlar hep ilgimi çeker eşimde yemeğin tadından çok sunuma çok önem verir :76:
bukadarcık kaçamaktan ne olacak canımmm spor yapıyorsun enerji için okadarda gerekli değilmiii
benim ramazanımbaşlamadan bitti daha 1. gün regl oldum annem memlekette olduğundan her akşam kardeşlerim bende dolayısıyla iftar sofrasına oturmak durumundayım gün boyu aparatif geçiştiriyorum kaçamağım olmadı denilebilir cumadan beri bir güllaç sadece kaçırdım regl olmama rağmen 400 gr eksideyim umarım cumaya daha iyi rakam görürüm bir sıkıntım spor konusunda çooook tembelim neyseki her akşam dışardayız yürüyor top oynuyor koşturuyorum
sen çok iyi gidiyorsun menülerini takip ediyorum

hoşgeldin canım ekmek yemesek nolur ahh bende tamamen unutabilsem sıcak pide arası peynir bana en güzel yemek :84:

bende kalktım yemek hazırlıklarına akşam eşim TS nin maçı var ona gidecek iftar sonrası kuzenlerle dışarıdayız İstanbul'u çok seviyorum hele ramazanda bir başka oluyor

işte her akşam 3-4 tane yediğim kaçamağım..eşim bitirmese daha da yerim

Eki Görüntüle 234214
öncelikle sunum çok güzel, canım sen buna kaçamakmı diyorsun ben bu tarz yiyecekleri ara öğün olarak tüketiyorum, sen yesende bişey olmaz düzenli spor yapıyorsun, spor yaparken yağ yakımı için enerjiye ihtiyaç vardır. fazla yemediğin sürece sorun olmaz.
sana bi öneri gün kurusu kayısı içinede ceviz koyarsan çok güzel oluyor

canım hoşgeldin, negüzel işte ekmek yememen bende kendimi zor tutuyorum, böyle gidersen iyi sonuçlar alırsın.
nasıl tartılacağımızı bende bilmiyorum bakalım deneyimli arkadaşlar söyler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…