o konuda şanşlıyım ben yemek çok aramam. gün boyu aburcubur olsun yeter bana... neyseki 3 gündür frenledim kendimi ama kiloda daha değişiklik olmadı.
ekmeğini sadece sabahları yiyip diğer öğünlerde yememeğe çalışsan daha iyi olur ekmekten kastın beyaz ekmek değildir inş :) simitte 275 kalori var
sebze yemeklerinin yanında yoğurt , et yemeklerinin yanında ise salata bulundurmaya çalış derim.fotoğrafını bekleriz ,nş bir kaç ay sonra incelmiş fotonlada kıyaslarız
ekmeğim tam buğday canım :) fotomuda eklemeye çalışıyorum inşallah çıkar.
çok hoş gözüküyorsun boyun kaç ?
evet canım yaa 2 hafta yoktum ama şimdi burdayım. istesemde kopamam zatenMerhaba Kızlar nasılsınız...Hayırlı ramazanlar...
yeni gelen arkadaşlar çoğaldı herkes hoşgeldi umarım istediğiniz kilolara bizlerle kavuşursunuz.oruç tutan arkadaşlar menülerinizi okuyorum tebrikler ii duruyorsunuz, bu şekilde kilo bile veririsiniz.allah kabul ettisin.
filiz tekrar aramıza dönmüş biara pc açamıyacağım aranıza katılamam diyordu.hoşgeldin.hala tarçınlı bala devam:)
ayşecim ii yolculuklar ve keyifli huzurlu kalorisiz tatiller...
izlem ramazan öncesi resimlerine bayıldım.süpersin neşen daim olsun canım...
deryacım erdek resimlerin harika kısada olsa insan eğlenceli zaman geçiriyorsa 1 haftaya değer...
banu sanırım çorumda 1 haftalığına gideceğini söylüyordu.
nilgün canım seni iradenden dolayı tebrik ederim canım.bu şekil devam et asla geri adım atma eşinle ilişkinizin düzelmesine ayrıca sevindim.inş.herşey daha da ii olur.
sehercim senin menülerinde çok güzel ve 2 haftadır ii kilo veriyorsun aldığın artıdan çabuk kurtulacaksın inş.
zekiye canım bence menülerin gayet ii tartıda artı çıkman belki beslenme şeklini değiştirmendendir.bu menüleri daha da kısmayı düşünme bence yerinde daha azıyla oruç senin için çok güç olur.
nihalcim hoş geldin.resimlerin çok güzel bizde her yıl fethiye'ye gideriz ve mutlaka saklıkente uğrarız bazen saatlerce yürürüz.patara plajınada bayılırım allahım o kadar güzel dibi net gözküen biryer olabilir mi:)valla çok şanlıyız türkiyemin heryeri cennet...aldığın kiloları çabucak verirsin bende 2 lokmalıkla başlayıp 20 yılla biten yazına çok güldüm.kısa ve net anlatmışsın...
fundacım dükkanı kapatmışsın hakkında hayırlısı olsun.inş.daha ii şartlarda gönlüne göre biryer tekrar açarsın...mide endoskopisi yapıldı mı?
burcucum tebrikler ii kilo verdim lapa ile bakalım bu hafta nasıl olacak...
senacım teşekkürler...sanada hayırlı ramazanlar...ramazan davetlerinde fazla kaçırma:)daha bayramı var...baklavalar,dolmalar...
arzucum hoşgeldin.annene yardım edip sevap kazandın ne güzel...hemde i şyaptığın için kilo almadın...yavaş yavaş ama emn adımlarla ilerliyorsun...
gülçincim pek gözükmüyorsun,nerelerdesin?
sevda canım tatilden döndün 2 gün yazdın sonra yoksun?ramazan davetleri başladımı yoksa?
nurancım kilo verimmi nasıl gidiyor.nişana kadar istediğin kiloya ulaşabilecek gibi misin?
gülaycım eşlerin zayıf istemelerini ısrarla kilo ver demelerini hiç anlamıyorum.zaten kimse kilolu olmak istemez.evlenmeden önce bir arkadaşım vardı beline sarılsam ellerim kavuşmazdı ben 58 kiloydun zayıfla derdi sürekli salak gibi diyet yapıp 53 kiloya kadar düşmüştüm.o ise kiloluydu.yanında zayıf çıtır isterler kendilerine bakmazlar...bence insan kendi için zayıflamalı ve mutlu olduğu kiloda kalmalı karşı taraf istediği için değil...
semaveela,iclal,ipek,mavikelebek,tülin mrb...
aklımda kalanlar,unuttuklarım kusura bakmasın.kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi....
canım çok hoş duruyorsun boyun uzun sanırım çünkü kilonu göstermiyorsun
ekmeğim tam buğday canım :) fotomuda eklemeye çalışıyorum inşallah çıkar.
Merhaba Kızlar nasılsınız...Hayırlı ramazanlar...
yeni gelen arkadaşlar çoğaldı herkes hoşgeldi umarım istediğiniz kilolara bizlerle kavuşursunuz.oruç tutan arkadaşlar menülerinizi okuyorum tebrikler ii duruyorsunuz, bu şekilde kilo bile veririsiniz.allah kabul ettisin.
filiz tekrar aramıza dönmüş biara pc açamıyacağım aranıza katılamam diyordu.hoşgeldin.hala tarçınlı bala devam:)
deryacım erdek resimlerin harika kısada olsa insan eğlenceli zaman geçiriyorsa 1 haftaya değer...
nilgün canım seni iradenden dolayı tebrik ederim canım.bu şekil devam et asla geri adım atma eşinle ilişkinizin düzelmesine ayrıca sevindim.inş.herşey daha da ii olur.
sehercim senin menülerinde çok güzel ve 2 haftadır ii kilo veriyorsun aldığın artıdan çabuk kurtulacaksın inş.
zekiye canım bence menülerin gayet ii tartıda artı çıkman belki beslenme şeklini değiştirmendendir.bu menüleri daha da kısmayı düşünme bence yerinde daha azıyla oruç senin için çok güç olur.
nihalcim hoş geldin.resimlerin çok güzel bizde her yıl fethiye'ye gideriz ve mutlaka saklıkente uğrarız bazen saatlerce yürürüz.patara plajınada bayılırım allahım o kadar güzel dibi net gözküen biryer olabilir mi:)valla çok şanlıyız türkiyemin heryeri cennet...aldığın kiloları çabucak verirsin bende 2 lokmalıkla başlayıp 20 yılla biten yazına çok güldüm.kısa ve net anlatmışsın...
fundacım dükkanı kapatmışsın hakkında hayırlısı olsun.inş.daha ii şartlarda gönlüne göre biryer tekrar açarsın...mide endoskopisi yapıldı mı?
senacım teşekkürler...sanada hayırlı ramazanlar...ramazan davetlerinde fazla kaçırma:)daha bayramı var...baklavalar,dolmalar...
arzucum hoşgeldin.annene yardım edip sevap kazandın ne güzel...hemde i şyaptığın için kilo almadın...yavaş yavaş ama emn adımlarla ilerliyorsun...
sevda canım tatilden döndün 2 gün yazdın sonra yoksun?ramazan davetleri başladımı yoksa?
nurancım kilo verimmi nasıl gidiyor.nişana kadar istediğin kiloya ulaşabilecek gibi misin?
gülaycım eşlerin zayıf istemelerini ısrarla kilo ver demelerini hiç anlamıyorum.zaten kimse kilolu olmak istemez.evlenmeden önce bir arkadaşım vardı beline sarılsam ellerim kavuşmazdı ben 58 kiloydun zayıfla derdi sürekli salak gibi diyet yapıp 53 kiloya kadar düşmüştüm.o ise kiloluydu.yanında zayıf çıtır isterler kendilerine bakmazlar...bence insan kendi için zayıflamalı ve mutlu olduğu kiloda kalmalı karşı taraf istediği için değil...
aklımda kalanlar,unuttuklarım kusura bakmasın.kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi....
sağolasın canım boy 172 cm. ama burda biraz daha zayıf görünüyüorum. siyahlardan dolayı.( birde göbişi hep içime çekerim ben.) bugünkünü görsen kocaman bir göbek var. çekebilirsem onu da koyayım tam bir dobişkayım...
banu ile dün telde konuştum kızlar
hem ramazanını mübarekledim hemde nerdesin diye aradım
çorumdaymışş, keyfi yerindeymiş hepinize selamı var
nehirinde selamı var, o da iyi
nilgüncüm seni de aradım dün ama çıkaramadım tatlım :26::26:
kızlar canım acayip karbonhidratlı yemekler istiyor özellikle pirinc pilavu
nilgüncüm merhaba.sendemi kaçamak var...hani nerdeee...maşallah hiç kaçamağın yok arkadaşım. hayranım sana vallahi. ramazan demeden sporunu yapıyorsun. maşallah harikasın..
Filiz yorumlarına bayılıyorum
ekmeğini sadece sabahları yiyip diğer öğünlerde yememeğe çalışsan daha iyi olur ekmekten kastın beyaz ekmek değildir inş :) simitte 275 kalori var
sebze yemeklerinin yanında yoğurt , et yemeklerinin yanında ise salata bulundurmaya çalış derim.fotoğrafını bekleriz ,nş bir kaç ay sonra incelmiş fotonlada kıyaslarız
pirinç lapasını öneririm tövbe etmenin en güzel yolu
sağolasın canım boy 172 cm. ama burda biraz daha zayıf görünüyüorum. siyahlardan dolayı.( birde göbişi hep içime çekerim ben.) bugünkünü görsen kocaman bir göbek var. çekebilirsem onu da koyayım tam bir dobişkayım...
Merhaba Kızlar nasılsınız...Hayırlı ramazanlar...
nilgün canım seni iradenden dolayı tebrik ederim canım.bu şekil devam et asla geri adım atma eşinle ilişkinizin düzelmesine ayrıca sevindim.inş.herşey daha da ii olur.sehercim senin menülerinde çok güzel ve 2 haftadır ii kilo veriyorsun aldığın artıdan çabuk kurtulacaksın inş.
Meraba kızlarr
Artık Eskisi Gibi Hergün Giremiyorum
Ama Hep Aklımdasınız
Artık Ne İftarda Ne Sahurda Ekmek Ne Pide Hiç Birini Yemiyorum :82:
Canım Ekmek Yemek İstemiyor
Birde Cuma Günü Bildirimi Nasıl Yapıcaz
Sabahmı Tartılcaz Eskisi Gibi :44:
a.s. canım sen de bizden selam söyle..
seher söylemiş ya canım lapa yap
şaka şaka pilavı yap da ortya koyma herkesin tabağına koy ,yada kendi tabağına 2 kaşık al başka almamaya çalış.
var ya canım.bi tane blog keşfettim kadın harikalar yaratıyor.hurmayı boylamasına kesiyorsun içine fındık koyuyorsun.dün 2 tane yedim ama fındıklısından.bi de sanki yemeği fazla yiyorum gibi geliyor.ne bilim işte..
spor dersen alışkanlık oldu.herkes yatınca gece 12 gibi.açıyorum müziğimi takıyorum kulaklığımı 1 saat tempolu yürüyorum.ilaç gibi geliyor.sonra duş,saçlar kurusun derken yavaş yavaş sahuru hazırlıyorum.böyle bi düzen oluştuırdum.inşallah devamı da gelir.
yanlız bugün net bir tatlı kaçamağım olacak.yine aynı siteden.şam işi diye.bazıları izmirin şambali tatlısına benzetmiş.yaptım güzel görünüyor inşallah tadı da güzel olur.ben de küçük bir dilim yerim sanırım abartmadan.
seher güzelim sen nelr yapıyorsun?nasıl gidiyor oruç?
banuyu aradım izlemden sonra.sesi nasıl güzel geliyor.bihava atıyorum sorma nilgün dedi.kadının biri ay senin ne popo ne bir şey yok demiş.bizimki de ya sormayın ben yiyorum yiyorum kilo alamıyorum demiş
alem ya..bu pazar dönüyormuş bakalım pazartesiden sonra anlatır bize nelr olduğunu,izlenimlerini..
biz de inşallah zayıflarız da millete böyle hava atarız..
a.s. canım sen de bizden selam söyle..
var ya canım.bi tane blog keşfettim kadın harikalar yaratıyor.hurmayı boylamasına kesiyorsun içine fındık koyuyorsun.dün 2 tane yedim ama fındıklısından.bi de sanki yemeği fazla yiyorum gibi geliyor.ne bilim işte..
spor dersen alışkanlık oldu.herkes yatınca gece 12 gibi.açıyorum müziğimi takıyorum kulaklığımı 1 saat tempolu yürüyorum.ilaç gibi geliyor.sonra duş,saçlar kurusun derken yavaş yavaş sahuru hazırlıyorum.böyle bi düzen oluştuırdum.inşallah devamı da gelir.
yanlız bugün net bir tatlı kaçamağım olacak.yine aynı siteden.şam işi diye.bazıları izmirin şambali tatlısına benzetmiş.yaptım güzel görünüyor inşallah tadı da güzel olur.ben de küçük bir dilim yerim sanırım abartmadan.
..
evet canım yaa 2 hafta yoktum ama şimdi burdayım. istesemde kopamam zaten
okadar alıştımki
bal tarçın bi kaçgündür tatlılar uçuşmaya başlayınca :111: şekeri dengelemek için başladım
canım çok hoş duruyorsun boyun uzun sanırım çünkü kilonu göstermiyorsun
boyunun etkisi şanslısın az kilo versende hemen farkedilecek
kendine haksızlık etme.kilona göre iyi duruyorsun.etin sıkı yani..
Sesi çok hoş görünüyorsun canım..sporla da desteklersen çok güzel olucaksın vücudun düzgün biçimli çünkü..yüzün de çok hoş maşallah..
Meraba kızlarr
Ama Hep Aklımdasınız
öncelikle sunum çok güzel, canım sen buna kaçamakmı diyorsun ben bu tarz yiyecekleri ara öğün olarak tüketiyorum, sen yesende bişey olmaz düzenli spor yapıyorsun, spor yaparken yağ yakımı için enerjiye ihtiyaç vardır. fazla yemediğin sürece sorun olmaz.
canım hoşgeldin, negüzel işte ekmek yememen bende kendimi zor tutuyorum, böyle gidersen iyi sonuçlar alırsın.Meraba kızlarr
Ama Hep Aklımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?