canım sakın, şeytana uyma zaman zaman hepimiz böyle gelgitler yaşıyoruz. ne olursa olsun kendimizi bırakmamamız gerekiyor, yolumuza taş koyanlara inat güçlü ve dimdik durmalıyız, kendimizi bırakırsak onlar kazanmış olurlar. böyle konuşan insanlara sinir oluyorum destek olmuyorsanız bile köstek olmayın. üzülme bir gün pişman olacaklar ve sende onlara hatırlatacaksın sana inanmadıkları için. oların sana güvenip güvenmemeleri önemsiz, önemli olan senin kendine inanmaan ve güvenmen. buna benzer şeyleri sigara bırakırken bende yaşadım iradem ve kendime inanmam başarıya ulaşmamı sağladı. sende inan ve birgün karşılarına incecik çıkacağını hayal et (ayrıca fotonu görmemiştim ve yorum yapamıyorum)BENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!
bugün eşime b-fit konusunu açtım ok dedi ,kardeşimde yeni bi işe girdi 3 ay oldu çok ünlü bir otele barman olarak ve iyi para alıyor şakadan takıldım ablanı gönderirsin spora diye ,-''yine mi gidicen geçen defa 3 ayda 3 kilo verdin zaten olmuyo gitme abla boşver dedi ,30 una geldin otur evinde dedi '' bana(( okadar siir oldum ki aşağı anneme indim oda duyunca aaa yine mi gidicen dedi sonra dayım aynı tepkiyi verdi,zaten eşim gönderiyo ama kırmamak için beni yani hiç ümit yok gözüyle bakıyor herkes ,neden böyle yapıyorlar bana sanki obezmişim gibi,fotomu görenler olmuştur çokmuyum Allah aşkına,sadece ben takıntılarım yüzünden vermek istiyorum evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 44 bedenden 40 lara 38 lere girmek idstiyorum ama artık herkesde güvensizlik var ,hal böyle olunca bende çöküyorum ...
nolur siz söyleyin ben şimdi napayım...böyle söylüyorlar ya şeytan gir mutfağa çatlayana kadar ye diyor ...ama ben SEYTANA UYMUYORUM
nuran hoşgeldin, geçmiş olsun canım kendine iyi bak. sanırım bu hafta iyi snuçlar alınacak
Selam Kizlar Nasilsiniz ....
Umarim Keyifler Yerindedir ..
Hepinizin Ramazani Hayirli Olsun ..
Sahur Ve Iftar Menüleriniz Cok Güzel Hepsini Nerdeyse Okudum ..
Böyle Giderse Ramazanda Bile Süper Kilolar Verilecege Benziyor
Bugün Cok Mutluyum
Tom Tailer'dan Kot Bir Elbise Aldim ,
Ben 42 Beden Aldim Zannediyordum Megersem 42 Degil 40 Bedenmi$
Kabinde Önce Giymek Istemedim Olmaz Diye Ama Annem Israr Etti , Vee Giydim Olduu
Spor Yaparak Baya Bi Incelme Elde Ettim Zannedersem .. Henüz 75.Kiloyum Ve 40.Giyorum ..
Gerci Almanyanin Bedenleri Biraz Farkli Türkiyedekinden Ama Olsun ..
Üzerinde 40. Yazmasi Önemli .. Hemde Elastik'de Degil Normal Kotlardan ..
En Cokta O Yüzden Sevindim Olduguna ..
Kasaya Bi Geldim Normalda 70.00 Euro'du 19.99'a Indirmi$ler
Mü$teri Özel Kartim Vardi Onu Bastilar 15.99 Dedi En Sonda Annemin Hediye Ceki Vardi Onu
Aldim Veeee 3.00 Euroyaa Mal Oldu Bana Elbise
$ans Bugün Benden Yanaydi Galiba
73 Kilo Olunca Resim Ekliyecegim .. En Son 78.Kiloyla Eklemi$tim ..
Bide 83.Kiloluk Halimle Önce Sonra Yapacigim Insallah :93: $imdiden Heycanliyim O Günleride Bi Görsemm
Buda Aldigim Kot Elbisem .. Bende Bukadar Mini Durmuyor Allahtan
biliyorum canım o bloğu.müge diye bi hanımın:))) hemen tanıdım zaten kayısı tabağından .şimdi akşama misafirim var. bende bi tabak hazırlıyım bariiii....oda kaçamakmı canım. meyve yerine yiyosun. benimkilerde yatıyor 12 gibi ama üstümdeki ağırlıktan kurtulup yapamıyorum spor. sabahta 8 gibi uyanıyor oğlum. bahanem çok yani :)) tartılma olayınada bende anlam veremedim. ramazan başlangıcında 79,2 idim. dün iftardan önce 78.1 sonra 79,5. sabah uyanıncada 79,1. hangisin
alcamı şaşırdım bende. zayıflayayımda artık gerisi boş dimi. kolay gelsinnnn
hangi blogmuş Nilgüncüm ya merak ettim..gerçi etmesem daha iyi nasılsa yapmıcam..da ben bayılırım öyle yeni alengirli şeyleri öğrenmeye..
Banuyu ben de merak etmeye başlamıştım..Ayy çok güldüm ya komik kız Banu vesselam milleti nasıl delirtiyormuş...Ayy evet ya biz de verelim atalım havamızı..babam 33 kg vermişti ..2 yıl forsu sürmüştü valla heryere babam konuşuluyordu..ben hiç bir kerede 12 kg dan fazla veremedim o nedenle azimle bekliyorum o günleri Nilgüncüm..
lisedeyken voleybol çok oynardım onun etkisi ama göbişim çok var ... oda içime çektiğim için az gözüküyor bırakınca 6 aylık hamile gibiyim
evde bayağı bir alet ve spor cd leri var ama ben vakit bulamıyorum.
sunumu çok güzel böyle değişik dizaynlar hep ilgimi çeker eşimde yemeğin tadından çok sunuma çok önem verir :76:
bukadarcık kaçamaktan ne olacak canımmm spor yapıyorsun enerji için okadarda gerekli değilmiii
benim ramazanımbaşlamadan bitti daha 1. gün regl oldum annem memlekette olduğundan her akşam kardeşlerim bende dolayısıyla iftar sofrasına oturmak durumundayım gün boyu aparatif geçiştiriyorum kaçamağım olmadı denilebilir cumadan beri bir güllaç sadece kaçırdım regl olmama rağmen 400 gr eksideyimumarım cumaya daha iyi rakam görürüm bir sıkıntım spor konusunda çooook tembelim neyseki her akşam dışardayız yürüyor top oynuyor koşturuyorum
sen çok iyi gidiyorsun menülerini takip ediyorum
bende kalktım yemek hazırlıklarına akşam eşim TS nin maçı var ona gidecek iftar sonrası kuzenlerle dışarıdayız İstanbul'u çok seviyorum hele ramazanda bir başka oluyor
öncelikle sunum çok güzel, canım sen buna kaçamakmı diyorsun ben bu tarz yiyecekleri ara öğün olarak tüketiyorum, sen yesende bişey olmaz düzenli spor yapıyorsun, spor yaparken yağ yakımı için enerjiye ihtiyaç vardır. fazla yemediğin sürece sorun olmaz.
sana bi öneri gün kurusu kayısı içinede ceviz koyarsan çok güzel oluyor
]nilgüncüm yenilebilir geldi bana o kadarda zararlı gözükmüyor kaçamakların. kayısı ve fındık her zaman diyette veriliyor zaten fazlaya kaçmadan.
ve diğer kızlar yazdıklarınız sürekli okuyorum ama bikaç gündür çok hastaydım yazcak halim yoktu. ilk gün iftara bi saat kala prenses geldi benimde. zaten bu dönemlerim çok ağrılı geçer.. üstüne ateş,boğaz enfeksiyonu,terleme,titreme hepsi bi arada oldum. çok kötüydüm. pazartesi günü gece nöbetimi bile zor tuttum işte.sabahı zor ettim.neyseki bugün iyiyim biraz.
bide geçen haftanın sonnucusu olarak bu hafta güzel bi sonuç olmasını umuyorum inş
BENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!
bugün eşime b-fit konusunu açtım ok dedi ,kardeşimde yeni bi işe girdi 3 ay oldu çok ünlü bir otele barman olarak ve iyi para alıyor şakadan takıldım ablanı gönderirsin spora diye ,-''yine mi gidicen geçen defa 3 ayda 3 kilo verdin zaten olmuyo gitme abla boşver dedi ,30 una geldin otur evinde dedi '' bana(( okadar siir oldum ki aşağı anneme indim oda duyunca aaa yine mi gidicen dedi sonra dayım aynı tepkiyi verdi,zaten eşim gönderiyo ama kırmamak için beni yani hiç ümit yok gözüyle bakıyor herkes ,neden böyle yapıyorlar bana sanki obezmişim gibi,fotomu görenler olmuştur çokmuyum Allah aşkına,sadece ben takıntılarım yüzünden vermek istiyorum evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 44 bedenden 40 lara 38 lere girmek idstiyorum ama artık herkesde güvensizlik var ,hal böyle olunca bende çöküyorum ...
nolur siz söyleyin ben şimdi napayım...böyle söylüyorlar ya şeytan gir mutfağa çatlayana kadar ye diyor ...ama ben SEYTANA UYMUYORUM
BUGÜNKÜ MENÜM
sahurda 1 tane lavaş ekmek
1 yumurta
2 çatal peynir
domates salatılık
1 çay kaşığı bal ve 2 ceviz
öğlen yarım armut
6 kiraz
1 litre su
2 kupa form çayı
iftar 1 kase çorba
1 dilim karpuz
2 kaşık yoğurt
1 litre su ve biraz meyve yicem
Selam Kizlar Nasilsiniz ....
Umarim Keyifler Yerindedir ..
Hepinizin Ramazani Hayirli Olsun ..
Sahur Ve Iftar Menüleriniz Cok Güzel Hepsini Nerdeyse Okudum ..
Böyle Giderse Ramazanda Bile Süper Kilolar Verilecege Benziyor
Bugün Cok Mutluyum
Tom Tailer'dan Kot Bir Elbise Aldim ,
Ben 42 Beden Aldim Zannediyordum Megersem 42 Degil 40 Bedenmi$
Kabinde Önce Giymek Istemedim Olmaz Diye Ama Annem Israr Etti , Vee Giydim Olduu
Spor Yaparak Baya Bi Incelme Elde Ettim Zannedersem .. Henüz 75.Kiloyum Ve 40.Giyorum ..
Gerci Almanyanin Bedenleri Biraz Farkli Türkiyedekinden Ama Olsun ..
Üzerinde 40. Yazmasi Önemli .. Hemde Elastik'de Degil Normal Kotlardan ..
En Cokta O Yüzden Sevindim Olduguna ..
Kasaya Bi Geldim Normalda 70.00 Euro'du 19.99'a Indirmi$ler
Mü$teri Özel Kartim Vardi Onu Bastilar 15.99 Dedi En Sonda Annemin Hediye Ceki Vardi Onu
Aldim Veeee 3.00 Euroyaa Mal Oldu Bana Elbise
$ans Bugün Benden Yanaydi Galiba
73 Kilo Olunca Resim Ekliyecegim .. En Son 78.Kiloyla Eklemi$tim ..
Bide 83.Kiloluk Halimle Önce Sonra Yapacigim Insallah :93: $imdiden Heycanliyim O Günleride Bi Görsemm
Buda Aldigim Kot Elbisem .. Bende Bukadar Mini Durmuyor Allahtan
menüm
sabah:
2 ka. nesfit, 1 çay bar. süt
ara: 2 gün ku. kayısı, 6 fındık
öğlen:
kabak salatası, 2 ke. galeta
ara: sade türk kahvesi
akşam:2 ka. müsli. 4 ka. yoğurt
ara: yok
2.5 lt su (şimdilik, 3 le tamamlarım)
3 yeşilçay
prenses geldiği için oruç tutamadım
şeytana uyma tabi canımmmm. onlara inat yine git b-fite. bu kez onlar görsünler sendeki farkı. onlar pişman olsunlar dediklerine. sen devam et canım.BENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!
tatlım böyle çok şaşırırsın ya.sen bir zaman belirle hep o zaman tartıl.onu baz al.böyle kiloda oynamaları takip edersin.
evet müge hüner diye bir bayanın.böyle becerikli kadınları görünce kendimden utanıyorum.harika öneriler var.mutlaka incelenmesi lazım.benim kızlar hurma yemezdi.şekli güzel diye baktılar tadına.bir cevizli bir fındıklı yiyorlar bayıla bayıla.çocuk için bile sunum ne kadar önemliymiş öğrenmiş olduk...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?