80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

]filizcim,canım gene unutmamış hepimizi tek tek yazmışsın. saol cnm benim. geçen hafta sonunncuydum ama bu hafta inş iyi olucam. şimdilik tartıda iyi gözüküyor bakalım nişanda 75 olcam mı...

sesi hoşgeldn aramıza.umarm istediğin kiloya ulaşırsın. ben ilk zamanlarda beyaz leblebiyle ara öğün yapıyordum inanılmaz tok tutuyor. sende dene istersen.bu arada ekime2 ay var.20 kilo çok cnm daha sağlıklı yavaş verirsen geride almassın hem. genede sen bilirsin tabi.bide ismini söledinmi benmi kaçırdım bilmiyorum ama tekrar söylersen sevinirim canım.

nilgüncüm yenilebilir geldi bana o kadarda zararlı gözükmüyor kaçamakların. kayısı ve fındık her zaman diyette veriliyor zaten fazlaya kaçmadan.

ve diğer kızlar yazdıklarınız sürekli okuyorum ama bikaç gündür çok hastaydım yazcak halim yoktu. ilk gün iftara bi saat kala prenses geldi benimde. zaten bu dönemlerim çok ağrılı geçer.. üstüne ateş,boğaz enfeksiyonu,terleme,titreme hepsi bi arada oldum. çok kötüydüm. pazartesi günü gece nöbetimi bile zor tuttum işte.sabahı zor ettim.neyseki bugün iyiyim biraz.
bide geçen haftanın sonnucusu olarak bu hafta güzel bi sonuç olmasını umuyorum inş

Son düzenleme:
nuran hoşgeldin, geçmiş olsun canım kendine iyi bak. sanırım bu hafta iyi snuçlar alınacak

BENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!

bugün eşime b-fit konusunu açtım ok dedi ,kardeşimde yeni bi işe girdi 3 ay oldu çok ünlü bir otele barman olarak ve iyi para alıyor şakadan takıldım ablanı gönderirsin spora diye ,-''yine mi gidicen geçen defa 3 ayda 3 kilo verdin zaten olmuyo gitme abla boşver dedi ,30 una geldin otur evinde dedi '' bana (( okadar siir oldum ki aşağı anneme indim oda duyunca aaa yine mi gidicen dedi sonra dayım aynı tepkiyi verdi,zaten eşim gönderiyo ama kırmamak için beni yani hiç ümit yok gözüyle bakıyor herkes ,neden böyle yapıyorlar bana sanki obezmişim gibi,fotomu görenler olmuştur çokmuyum Allah aşkına,sadece ben takıntılarım yüzünden vermek istiyorum evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 44 bedenden 40 lara 38 lere girmek idstiyorum ama artık herkesde güvensizlik var ,hal böyle olunca bende çöküyorum ...

nolur siz söyleyin ben şimdi napayım...böyle söylüyorlar ya şeytan gir mutfağa çatlayana kadar ye diyor ...ama ben SEYTANA UYMUYORUM

canım sakın, şeytana uyma zaman zaman hepimiz böyle gelgitler yaşıyoruz. ne olursa olsun kendimizi bırakmamamız gerekiyor, yolumuza taş koyanlara inat güçlü ve dimdik durmalıyız, kendimizi bırakırsak onlar kazanmış olurlar. böyle konuşan insanlara sinir oluyorum destek olmuyorsanız bile köstek olmayın. üzülme bir gün pişman olacaklar ve sende onlara hatırlatacaksın sana inanmadıkları için. oların sana güvenip güvenmemeleri önemsiz, önemli olan senin kendine inanmaan ve güvenmen. buna benzer şeyleri sigara bırakırken bende yaşadım iradem ve kendime inanmam başarıya ulaşmamı sağladı. sende inan ve birgün karşılarına incecik çıkacağını hayal et (ayrıca fotonu görmemiştim ve yorum yapamıyorum)

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM

sahurda 1 tane lavaş ekmek
1 yumurta
2 çatal peynir
domates salatılık
1 çay kaşığı bal ve 2 ceviz

öğlen yarım armut
6 kiraz
1 litre su
2 kupa form çayı

iftar 1 kase çorba
1 dilim karpuz
2 kaşık yoğurt

1 litre su ve biraz meyve yicem

selaam kizlar

sahurum dün

1 muz
1 dilim kepek ekmegi
kuru kayisi
4 bardak su

iftar
1 kase ezogelin corbasi
3 kasik bulgur pilavi
2-3 kasik salata
3 köfte
3-4 ufak dilim patates firinda
3 peynirli mantar firinda

4 bardak su
1 kupa soguk capuccino

kilom 60.400 kg

bugün sahur

1 dilim kepek ekmegi kasarli
2-3 hurma
kuru kayisi
3 bardak su

Son düzenleme:
Selam Kizlar Nasilsiniz ....
Umarim Keyifler Yerindedir ..

Hepinizin Ramazani Hayirli Olsun ..
Sahur Ve Iftar Menüleriniz Cok Güzel Hepsini Nerdeyse Okudum ..
Böyle Giderse Ramazanda Bile Süper Kilolar Verilecege Benziyor

Bugün Cok Mutluyum
Tom Tailer'dan Kot Bir Elbise Aldim ,
Ben 42 Beden Aldim Zannediyordum Megersem 42 Degil 40 Bedenmi$
Kabinde Önce Giymek Istemedim Olmaz Diye Ama Annem Israr Etti , Vee Giydim Olduu
Spor Yaparak Baya Bi Incelme Elde Ettim Zannedersem .. Henüz 75.Kiloyum Ve 40.Giyorum ..
Gerci Almanyanin Bedenleri Biraz Farkli Türkiyedekinden Ama Olsun ..
Üzerinde 40. Yazmasi Önemli .. Hemde Elastik'de Degil Normal Kotlardan ..
En Cokta O Yüzden Sevindim Olduguna ..

Kasaya Bi Geldim Normalda 70.00 Euro'du 19.99'a Indirmi$ler
Mü$teri Özel Kartim Vardi Onu Bastilar 15.99 Dedi En Sonda Annemin Hediye Ceki Vardi Onu
Aldim Veeee 3.00 Euroyaa Mal Oldu Bana Elbise
$ans Bugün Benden Yanaydi Galiba

73 Kilo Olunca Resim Ekliyecegim .. En Son 78.Kiloyla Eklemi$tim ..
Bide 83.Kiloluk Halimle Önce Sonra Yapacigim Insallah :93: $imdiden Heycanliyim O Günleride Bi Görsemm

Buda Aldigim Kot Elbisem .. Bende Bukadar Mini Durmuyor Allahtan

Son düzenleme:
menüm
sabah:
2 ka. nesfit, 1 çay bar. süt

ara: 2 gün ku. kayısı, 6 fındık

öğlen:
kabak salatası, 2 ke. galeta

ara: sade türk kahvesi

akşam:2 ka. müsli. 4 ka. yoğurt

ara: yok

2.5 lt su (şimdilik, 3 le tamamlarım)
3 yeşilçay

prenses geldiği için oruç tutamadım

Son düzenleme:

burcu hoşgeldin biz iyiyiz senide iyi gördüm canım. incelmenede sevindim, sabırsızlıkla eski yeni fotoları bekliyoruz. maşallah şanslı gününmüş elbisen bedavaya gelmiş hayırlı olsun güle güle giy canım :82:

Son düzenleme:
Selam hanımlar.105 kilo ile başladığım diyet maratonunda 84'lere kadar geldim,inşallah hepimize en yakın zamanda sağlıkla 7'leri de görmek nasip olur.Ben sizlere ramazan için tasarladığım diyeti vermek istiyorum.Hem çok tok tutuyor,hem de çok güzel kilo attırıyor,sizlerle paylaşmak istedim.Kolay gelsin canlarım.
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.

tatlım böyle çok şaşırırsın ya.sen bir zaman belirle hep o zaman tartıl.onu baz al.böyle kiloda oynamaları takip edersin.

evet müge hüner diye bir bayanın.böyle becerikli kadınları görünce kendimden utanıyorum.harika öneriler var.mutlaka incelenmesi lazım.benim kızlar hurma yemezdi.şekli güzel diye baktılar tadına.bir cevizli bir fındıklı yiyorlar bayıla bayıla.çocuk için bile sunum ne kadar önemliymiş öğrenmiş olduk...

özel mesaj attım sana tatlım .mutlaka incele.öğleden sonraları vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..

ben de 12 sene lisanslı voleybol oynadım.etkisi çok fazla haklısın.çok derli toplu görünüyorsun.madem elinin altında bir şeyle var mutlaka zaman ayır canım.inan yaptıkça yapasın gelecek.

sağol iyi gidiyordum ama bugün tatlı yedim.bahsettiğim siteden aldım tarifi harika olmuştu bence.eşim 2 çatal aldı bir şey de demedi.güzel olmamış mı dedim eh idare eder dedi.sinir oldum.eline sağlık demediğine mi yanayım yiyip de bir sürü kalori aldığıma mı yanayım.buzluğa atacağım bi daha da ders olsun yapmıyorum tatlı matlı.canı isterse alssın.

boşuna kalori valla.olmasa canım çekmeyecek.aman yeni denedim bir bakim tadına diye dünyanın kalorisini alıyorum.bugün bantta daha fazla yürüyeyim bari..

bende kalktım yemek hazırlıklarına akşam eşim TS nin maçı var ona gidecek iftar sonrası kuzenlerle dışarıdayız İstanbul'u çok seviyorum hele ramazanda bir başka oluyor

üniversiteyi istanbul da okudum.okulum ve yurdum beyazıttaydı.her ramazan arkadaşlarla sultanahmete giderdik.para harcamaya da gerek yoktu zaten gezmek bile insana yetiyor.sen yazınca çok özlediğimi farkettim..
benim için de eğlen..

evet zaten o bayan da başka bir postta kayısı içine ceviz koymuştu bu da nefis ve sağlıklı.inan bunlar hiç bir tatlının yerini tutmuyor.bunları yiyince daha mutlu oluyorum..

evet canım zararlı değil ve çok da lezzetli.geçmiş olsun bu arada.inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırsın..

uyma tatlım sen.boşver ne halleri varsa görsün.zaten iradeye hakim olabilseydik zayıf olurduk.ama inşşallah bu son olacak.senin için de benim için de.hepimiz için diyelim.gidip yemek yersen onları haklı çıkarırsın.evet yine gideceğim canım öyle istiyor de.yine bırakırsın derlerse istersem bırakırım istemezsem bırakmam de.bakacağım keyfim bilir de.

bi de zayıflama adına hiç bir çabanı eşin dahil kimseyle paylaşma.tecrübeyle sabit hiç bir şekilde seni motive edecek şeyler söylemiyorlar.dikkatli ye.niye az yiyorsun derlerse sıcaktan de..midem bi tuhaf de.biraz hazımsıılık yaşıyorum de.

bakıyorsun a sen zayıfladın mı derlerse hiç oralı olma öyle mi.hiç bir çabam yok de.inan tam tersini söyleyince hemen köstek oluyorlar.
sen bize yaz tatlım biz birbirimizi dinleriz..

güzel ama akşam hafif olmuş sanki.acıkmaz mısın.sahura fazla yüklenirsin gibime geliyor.ama sıcaktan yiyemiyor da insan..

ay resmen bedavaya gelmiş 2 tane alsaydın keşke..tebrik ederim canım.elbiseli foto ekle artık hadi ama ya..

tebrikler canım.prensesi bahane edip yememişsin.bravo çok güzel bir menü..

dünkü menüm..

sahur: 2 dilim tb ekmeği,domats,salatalık,yumurta,peynir
1 lt su

iftar: 1 tane fırında tavuk,2 çatal yoğurtlu patlıcan salatası
4 çatal patates ograten
1 lt su

ara: 1 porsiyon tatlı (revaniye benzer bir şey)

sporumu gece yapacağım.su içmeye devam..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben sevdayı merak ettim bilgisi olan varmı :92::92: ayşe temizliğe girişti dedi ama, sevda gecede olsa mutlaka uğrardı. inşallah kötü bişey yoktur :26:

bugunki menum

kahvaltı
yarım yufkadan yapılmıs cok az yaglı gozleme
yArım domates 3 sıyah zeyrın
yarım kıbrıt kutusu peynır

araogun
1 muz

ögle
cok az yaglı tuzsuz salata
4 yaprak sarması

araogun

dondurma

aksam

1 kase tarhana corbası
1 kasık barbun fasulye
izmir kofte (3 kofte 4 patates)
4 kasık pılav
salata

aksam cok kacırdım bılıyorum ama bende yuruyus yaptım

spor:
sabah 35 dk leslı sansone
200 twsit
100 yarımmekık

ogleden sonra 25 dk evdeyyuruyus (leslininkı gıbı)
20 yarım mekık
5dk twıst

iftardan 1,5saat sonra 30 dk yuruyus

aynı mesajı 2 kez yazmısım oyuzden sılme nerde bılemedım duzeltıyorum bu sekılde

Son düzenleme:
Mrb.lar.bende 23 yaşında ve 80li kilolarla diyete başlayanlardanım.bu zamana kadar öyle çok kilo verdim ama maalesef koruyamadığım için fazlasıyla geri aldım.enson geçen yıl üniversite mezuniyet balosu için ideal kilom olan 67 ye (77kgdan) düşmüştüm.iş arama stresidir,ardından yüksek lisansa başlamam derslerin zorluğu derken abur cubur ve öğrencilik hayatının bir parçası olan fast food yiyecekler sayesinde önce 15 kg aldım ardından 5 kg yine verdim ama diyete dewam edemdiğim için 10kg daha aldım yani toplam 15 kg verip 20kg aldım:S öyle rahatsızımki bu durumdan kendimi resmen hantal hissediyorum ve artık buna bir dur deme zamanı geldi

merhaba misafirlerim gitti hemeennn menümü yazayım
sahur: eşim nöbetciydi sadece su içtim
iftar: 2 adet fındıklı hurma / yarım kepçe yoğurt çorbası / 4 kaşık nohut yemeği / 1 kaşık pilav/ salata / 4 kaşık patlıcan salatası/ 2 lokma pide (misafir olunca kaçırdım yine)
gece : 1 küçük börek / 1,5 bardak kefir

şeytana uyma tabi canımmmm. onlara inat yine git b-fite. bu kez onlar görsünler sendeki farkı. onlar pişman olsunlar dediklerine. sen devam et canım.

Son düzenleme:

ayyy hurma hurma. yaptım canım 2 tanede yedim fındık hurmnın tadını ne güzel yumuşatıyor dimi. misafirlerimde şaşırdı. hiç aklımıza gelmezdi dediler dediğin gibi önce sunum sonra lezzet çocuklar için..

nigün bencede en mantıklısı iftar öncesi tartılmak. sahurdan önce pek bi fark olmuyor iftardan sonrasıyla aynı çıkıyorum ben. basta sahurdan önce diyordumda aynı oldugunu görünce iftar öncesi daha mantıklı geldi banada

nuran canım çok çok geçmiş olsun. dikkat et kendine yazında bu tür hastalıklar daha agır gelir insana

elay hiç kimseyi takma canım. şöyle düşün. kilolarını vermişsin ve karşılarına geçmişsin. bizamanalar bana böyle dediniz böyle davrandınız bakın şimdi diyorsun. herkes önce kendi için zayıflıyor ama bu tepkileri kendin için olumlu yöne çek ve dahada cok hırslan. ayrıca fotonu gördüm ben senin ne obezi canım. burdaki herkesin fazlalıkları var sadece obez derecesinde degiliz hiç birimiz. belli bi zamn sonra zaten sana nekadar zayıfladıgını söyleyecekler unutma

burcu elbisen çok güzelmiş canım güle güle giy.

filizden özendim ancak aklımda kalanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…