80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelim bugünkü menüme

sahur:
2 t.b ekmegi
kıymalı yumurta (1 yumurtadan)
domates
1 krem peynir

iftar:
1 kase corba
1 kare dilim fırın makarna
1 kase közlenmiş patlıcan salatası
2 kaşık yogurt

evetttt hadi hersey buraya kadar iyiydide bundan sonrası.........

yemekten yarım saat sonra yarım kase puding yanında 1 dilim baklava :26:
bi yarım saat sonra çayla yarım haslama mısır
2 saat sonra falanda 1er dilim kavun karpuz
:84: :84: :84: :84:
ben ne yaptım bugun ya.
ama kendime ceza verdim.
sahurda az yiyecegim.​

iyi sahurlar kızlar...

sesi hoşgeldin canım...
resimde hoş duruyorsun, boyunun avantajı sanırım...
bende karnımı içime çekmeden yürüyemem aslaa...
kendini boşlamış, bütün karınınn midesini gere gere yürüyen kadınlara da çok sinir olurum...
hamile kaldığımda bile çok zor alıştım çekmemeye

aynen devam et, sakın azmini kaybetme, yaz dönemi olduğu için pek kimse gelemiyor
ama sen kopma burdan, senin nezlinde tüm yeni gelen arkadaşlara söylüyorum...

emek olmadan yemek olmuyor...
önce rezil sonra vezir kılzar hadi bakalım gayret

elay canım
bende nilgüne katılıyorum, ne kimseden destek iste, ne de kimseyle paylaş duygularını
yakın çevrenden bahsediyorum
gel buraya yaz içindekilerii
bana sorarlardı sen diyet mi yapıyorsun diye, kilo verdiğim yeni yeni belli oluyorken
yoo biraz dikkat ediyorum derdim...

sende öyle yap, başar görsünler

günaydın kızlar ilk gelen benim galiba herkese koccaman günaydın.kırtasiye işleriyle uğraşıyorum dükkanı toparlamaya çalışıyorum biraz uğraştırıyo beni.bende menümü yazıyım. iftar da: yarım tabak tavuk sote,yarım tabak pilav,bir kase cacık,1-2 kaşık türlü yemeği tabiki bol su hesaplamadım valla sahurda : bir tane şeftali bir dilimden az ekmek ve kaşar peynir 2 kibrit kutusu kadar sanırım tabiki bol su

evet öyle yaptım canım ama yinede yarım tabak yedim :18::18::18::18::18::18:

nilgün düper gidiyorsun maşllah

[COLOR="#0000CD"hemen dünki yediklerimi yazayım

iftarda1 kepce corba yarım tabak pilav yarım tabak beşamel soslu tavuk salata suuuuuuuuuuu

gece elimin yarısı kadar pide içindede 3 4 ince dilim salam yedim :18::18::18::18::18::18:
][/COLOR]

boşver canım sen kimseyi kafana takma.onların söyledikleri seni yıldırmasın tam aksine onlara inat zayıflada ne kadar azimli olduğunu görsünler

selamlar... benide alın aranıza. su an 82 kiloyum ve sadece 23 yasımdayım, bekarım. benım hıkayemde unıversıtede basladı 50 kılo gıttıgım okuldan 70 kılo olarak mezun oldum. hemen arkasındanda annem babam bosandı, okul bıttı ıs bulamadım, sevgılım terkettı benı aldıgım kılolar yuzunden. veee boylelıkle 85 ı gordum.tam 4 ay evden dısarı cıkmadım cıddı bı depresyon geçirdim. internette gezinirken kk yı buldum. bır aydır takılıyorum. burda ınsanların ne sorunlar yasadıgını okuyunca halıme sukrettım. silkelendim...

bir haftadır diyet ve spor yapıyorum. 3 kilo vermişim... yanlız ben cok sık tartılmıyorum hatada bir gün sadece. ve 10 sene aktif voleybol oynadım. kondisyonum şimdilik iyi gibi. gunluk kalori alımını 500 kaloriye cektim. yediklerimi kalori olarak hesaplıyorum. ve bir saat sabah bir saat aksam cok hızlı tempolu yürüyorum... şu an buhran geçiriyorum ve bunları yazdıkca bi miktar rahatladım. şimdilik bu kadar

herkese günaydın. mesajımı daha önce yazmıştım ama internet kilitlenince atamadım şimdi düzeldi. bugün çok pozatif başladım aynaya bakıp kendime çok güzelim dedim ve zayıflıyorum diye bol bol telkin verdim kendime. işyerime geldim makyajımı yaptım biraz süsledim kendimi yani. Bu arada adım sevgi unutmadan yazayım dedim. dün akşam yine taze fasulye yedim ama bu sefer 2 dilim ekmekle. sabahta 1 poğaça 2 bardak çay içtim. ramazan dan dolayı işyerimizde yemek çıkmıyor o yüzden aparatif kahvaltı veriliyor. öğlen onlardan yerim akşama Allah kerim. evet belki 20 kilo çok ama en azından 15 verebilirim diye düşünüyorum. bu akşma bende spor yapmaya başlayacağım. evde mekik aleti twıst shape twıster plates bantları ve bir dünya cd lerim var. karışık yaparım olmamı? ya da bir sistem geliştiririm. şimdilik aranızdan yarılıyorum işler çok birikti. hepinizi kocaman öpüyorum moraller tavan gülen yüzler daim olsun anacıım:))

günaydın arkadaşlar

canım hoşgeldin.. ben filiz, burayı bırakmassan emin ol verirsin, istesende diyeti bırakamazsın canım..
burda bağımlılık yapıyor

hoşgeldin canım.. armızdasın bile burda hergün tartılmana gerek yok cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. 2 hafta hergün menü paylaşıyorsunuz, listeye girebilmek için. deneyimli arkadaşlar öneride bulunacaklardır, ama bana göre kaloriyi artırman daha iyi olur, aldığın kaloriyi bi süre sonra dahada indirmen gerekecek, bilemiyorum tabi ama şimdilik 1200 le başlasan daha iyi olur gibime geldi

azminiz daim olsun

canım benb b-fit e bir ay gitmiştim bu kadar eğlenerek spor yaptığımı hatırlamıyorum..Kuzenim 6 ay devam etti çok güzel inceldi..şekillendi ..bence kimseyi dinleme tıka kulaklarını ve istiyorsan git..ama spor yapmak için illa da biryere gitmek zorunda dğeilsin canım..çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsan da sabah erken kalkıp sporunu yapıp duş alıp işe gelmek başlarda yorucu gibi geliyor ama sonra çok dinç güne başladığını anlayıp kendini iyi hissediyorsun..spor işini sabahtan hallettiğin için de tüm gün için rahat oluyor..ben bir ara yapmaya çalışıp sonra bırakmıştım ama şimdi haftada 3 gün öğle arasında işyerinde 45 er dakika spor yapıyorum akşamları da 3 gün yine 1.5 saat falan yürüyordum ve kilo vermem hızlandı..o nedenle tepki alıp çevrendekilerleuğraşmak istemiyorsan onları salla kendi çözümünü bul canım..moralini bozmalarına da asla izin verme..

kızlar selamm hepinize..
ne kadar güzel bir gün bugün..tatilden döndüğümden beri çok dikkat ediyorum genelde sabah ve akşamları k-fleks öğlenleri de evdne getirdiğim kabak yemeğimi 2 gün bir de kabağımı yedim..2 kere spor yaptım yarın da yapıcam veeeee bu sabah tartıda çok güzel bir rakam gördüm...1.5 kg almıştım tatilde onu vermişim üstüne de vermişim..
bu gazla sabah kalktım..
elbise giydim..
topuklu ayakkabılar..
makyajımı yaptım..
sabah servis gelirken uzaktan servistekiler beni tanıyamamış aaa gelmedi galiba demişler ay nasıll mutlu oldum..sabahtan beri kaç kişiden iltifat geldi..hiç etek elbise de giymem onun da etkisi var tabi ki
bugün beni gazım beni bayağı bir götürür...
makinemi yanıma almamamışım eve gidince çekilip size de ekleyim kızlar..

nihalcim süpersin valla maşallah inş hep böyle mutlu ol gerci biraz kıskandım ama yapacak mbişey yok yani

bu da 2. cisi :)) bugün çok modumdayım yaa şişmanım ama güzelim bugün...

kızlar sizde ekleyin bugün göreyim gül cemalinizi

nihalcim süpersin valla maşallah inş hep böyle mutlu ol gerci biraz kıskandım ama yapacak mbişey yok yani

yapacak şey olmaz mı kı selmacım haftaya da sen gardını alırsın zaten benden önde gidiyon deli ediyon benikayınvalidemler bende gitsinler akşamları da spora başlıcam yürüyüşlerim kaldı onlar geldiği için..akşam lesilie de yapamıyorum haliyle..
akşam misafirlerim vardı..çikolata kursundan sonra ilk kez mozaik pasta yaptım hepsi içine düştü gelenler de kesme dondurma geitrmişler..bir yudum bile almadım..artık akşamları salata yicem k yerine ondna sıkılınca da yine k ya dönerim..
bu arada kızlar şu ballı tarçınlı su olayı var ya onu da 2 gündür içmeye başladım tatilden önce 1 hafta düzenli gitmiştim..
akşam kayınvalidemi de alıp yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum bakalım..
yaşasın hareketttt ve yeniden doğma harekatıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…