Filiz yorumlarına bayılıyorum
ekmeğini sadece sabahları yiyip diğer öğünlerde yememeğe çalışsan daha iyi olur ekmekten kastın beyaz ekmek değildir inş :) simitte 275 kalori var
sebze yemeklerinin yanında yoğurt , et yemeklerinin yanında ise salata bulundurmaya çalış derim.fotoğrafını bekleriz ,nş bir kaç ay sonra incelmiş fotonlada kıyaslarız
pirinç lapasını öneririm tövbe etmenin en güzel yolu
evet öyle yaptım canım ama yinede yarım tabak yedim :18::18::18::18::18::18:a.s. canım sen de bizden selam söyle..
seher söylemiş ya canım lapa yap
şaka şaka pilavı yap da ortya koyma herkesin tabağına koy ,yada kendi tabağına 2 kaşık al başka almamaya çalış.
var ya canım.bi tane blog keşfettim kadın harikalar yaratıyor.hurmayı boylamasına kesiyorsun içine fındık koyuyorsun.dün 2 tane yedim ama fındıklısından.bi de sanki yemeği fazla yiyorum gibi geliyor.ne bilim işte..
spor dersen alışkanlık oldu.herkes yatınca gece 12 gibi.açıyorum müziğimi takıyorum kulaklığımı 1 saat tempolu yürüyorum.ilaç gibi geliyor.sonra duş,saçlar kurusun derken yavaş yavaş sahuru hazırlıyorum.böyle bi düzen oluştuırdum.inşallah devamı da gelir.
yanlız bugün net bir tatlı kaçamağım olacak.yine aynı siteden.şam işi diye.bazıları izmirin şambali tatlısına benzetmiş.yaptım güzel görünüyor inşallah tadı da güzel olur.ben de küçük bir dilim yerim sanırım abartmadan.
seher güzelim sen nelr yapıyorsun?nasıl gidiyor oruç?
banuyu aradım izlemden sonra.sesi nasıl güzel geliyor.bihava atıyorum sorma nilgün dedi.kadının biri ay senin ne popo ne bir şey yok demiş.bizimki de ya sormayın ben yiyorum yiyorum kilo alamıyorum demiş
alem ya..bu pazar dönüyormuş bakalım pazartesiden sonra anlatır bize nelr olduğunu,izlenimlerini..
biz de inşallah zayıflarız da millete böyle hava atarız..
dünkü menüm..
sahur: 2 dilim tb ekmeği,domats,salatalık,yumurta,peynir
1 lt su
iftar: 1 tane fırında tavuk,2 çatal yoğurtlu patlıcan salatası
4 çatal patates ograten
1 lt su
ara: 1 porsiyon tatlı (revaniye benzer bir şey)
sporumu gece yapacağım.su içmeye devam..
boşver canım sen kimseyi kafana takma.onların söyledikleri seni yıldırmasın tam aksine onlara inat zayıflada ne kadar azimli olduğunu görsünlerBENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!
bugün eşime b-fit konusunu açtım ok dedi ,kardeşimde yeni bi işe girdi 3 ay oldu çok ünlü bir otele barman olarak ve iyi para alıyor şakadan takıldım ablanı gönderirsin spora diye ,-''yine mi gidicen geçen defa 3 ayda 3 kilo verdin zaten olmuyo gitme abla boşver dedi ,30 una geldin otur evinde dedi '' bana(( okadar siir oldum ki aşağı anneme indim oda duyunca aaa yine mi gidicen dedi sonra dayım aynı tepkiyi verdi,zaten eşim gönderiyo ama kırmamak için beni yani hiç ümit yok gözüyle bakıyor herkes ,neden böyle yapıyorlar bana sanki obezmişim gibi,fotomu görenler olmuştur çokmuyum Allah aşkına,sadece ben takıntılarım yüzünden vermek istiyorum evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 44 bedenden 40 lara 38 lere girmek idstiyorum ama artık herkesde güvensizlik var ,hal böyle olunca bende çöküyorum ...
nolur siz söyleyin ben şimdi napayım...böyle söylüyorlar ya şeytan gir mutfağa çatlayana kadar ye diyor ...ama ben SEYTANA UYMUYORUM
canım hoşgeldin.. ben filiz, burayı bırakmassan emin ol verirsin, istesende diyeti bırakamazsın canım..Mrb.lar.bende 23 yaşında ve 80li kilolarla diyete başlayanlardanım.bu zamana kadar öyle çok kilo verdim ama maalesef koruyamadığım için fazlasıyla geri aldım.enson geçen yıl üniversite mezuniyet balosu için ideal kilom olan 67 ye (77kgdan) düşmüştüm.iş arama stresidir,ardından yüksek lisansa başlamam derslerin zorluğu derken abur cubur ve öğrencilik hayatının bir parçası olan fast food yiyecekler sayesinde önce 15 kg aldım ardından 5 kg yine verdim ama diyete dewam edemdiğim için 10kg daha aldım yani toplam 15 kg verip 20kg aldım:S öyle rahatsızımki bu durumdan kendimi resmen hantal hissediyorumve artık buna bir dur deme zamanı geldi
hoşgeldin canım.. armızdasın bileselamlar... benide alın aranıza. su an 82 kiloyum ve sadece 23 yasımdayım, bekarım. benım hıkayemde unıversıtede basladı 50 kılo gıttıgım okuldan 70 kılo olarak mezun oldum. hemen arkasındanda annem babam bosandı, okul bıttı ıs bulamadım, sevgılım terkettı benı aldıgım kılolar yuzunden. veee boylelıkle 85 ı gordum.tam 4 ay evden dısarı cıkmadım cıddı bı depresyon geçirdim. internette gezinirken kk yı buldum. bır aydır takılıyorum. burda ınsanların ne sorunlar yasadıgını okuyunca halıme sukrettım. silkelendim...
bir haftadır diyet ve spor yapıyorum. 3 kilo vermişim... yanlız ben cok sık tartılmıyorum hatada bir gün sadece. ve 10 sene aktif voleybol oynadım. kondisyonum şimdilik iyi gibi. gunluk kalori alımını 500 kaloriye cektim. yediklerimi kalori olarak hesaplıyorum. ve bir saat sabah bir saat aksam cok hızlı tempolu yürüyorum... şu an buhran geçiriyorum ve bunları yazdıkca bi miktar rahatladım. şimdilik bu kadar
BENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!
bugün eşime b-fit konusunu açtım ok dedi ,kardeşimde yeni bi işe girdi 3 ay oldu çok ünlü bir otele barman olarak ve iyi para alıyor şakadan takıldım ablanı gönderirsin spora diye ,-''yine mi gidicen geçen defa 3 ayda 3 kilo verdin zaten olmuyo gitme abla boşver dedi ,30 una geldin otur evinde dedi '' bana(( okadar siir oldum ki aşağı anneme indim oda duyunca aaa yine mi gidicen dedi sonra dayım aynı tepkiyi verdi,zaten eşim gönderiyo ama kırmamak için beni yani hiç ümit yok gözüyle bakıyor herkes ,neden böyle yapıyorlar bana sanki obezmişim gibi,fotomu görenler olmuştur çokmuyum Allah aşkına,sadece ben takıntılarım yüzünden vermek istiyorum evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 44 bedenden 40 lara 38 lere girmek idstiyorum ama artık herkesde güvensizlik var ,hal böyle olunca bende çöküyorum ...
nolur siz söyleyin ben şimdi napayım...böyle söylüyorlar ya şeytan gir mutfağa çatlayana kadar ye diyor ...ama ben SEYTANA UYMUYORUM
kızlar selamm hepinize..
ne kadar güzel bir gün bugün..tatilden döndüğümden beri çok dikkat ediyorum genelde sabah ve akşamları k-fleks öğlenleri de evdne getirdiğim kabak yemeğimi 2 gün bir de kabağımı yedim..2 kere spor yaptım yarın da yapıcam veeeee bu sabah tartıda çok güzel bir rakam gördüm...1.5 kg almıştım tatilde onu vermişim üstüne de vermişim..
bu gazla sabah kalktım..
elbise giydim..
topuklu ayakkabılar..
makyajımı yaptım..
sabah servis gelirken uzaktan servistekiler beni tanıyamamış aaa gelmedi galiba demişler ay nasıll mutlu oldum..sabahtan beri kaç kişiden iltifat geldi..hiç etek elbise de giymem onun da etkisi var tabi ki
bugün beni gazım beni bayağı bir götürür...
makinemi yanıma almamamışım eve gidince çekilip size de ekleyim kızlar..
nihalcim süpersin valla maşallah inş hep böyle mutlu olgerci biraz kıskandım ama yapacak mbişey yok yani
Ben fotomu koyayım o zaman :))
Eki Görüntüle 234606 nasılım ??
bu da 2. cisi :)) bugün çok modumdayım yaa şişmanım ama güzelim bugün...
Eki Görüntüle 234635
kızlar sizde ekleyin bugün göreyim gül cemalinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?