nuran çok geçmiş olsun canım geçen haftanın sonuncularından olarak bu hafta listenin ilk sıraları çekişmeli olacağa benziyor hadin bakalım cumaya az kaldı]filizcim,canım gene unutmamış hepimizi tek tek yazmışsın. saol cnm benim.geçen hafta sonunncuydum ama bu hafta inş iyi olucam. şimdilik tartıda iyi gözüküyor bakalım nişanda 75 olcam mı...
ve diğer kızlar yazdıklarınız sürekli okuyorum ama bikaç gündür çok hastaydım yazcak halim yoktu. ilk gün iftara bi saat kala prenses geldi benimde. zaten bu dönemlerim çok ağrılı geçer.. üstüne ateş,boğaz enfeksiyonu,terleme,titreme hepsi bi arada oldum. çok kötüydüm. pazartesi günü gece nöbetimi bile zor tuttum işte.sabahı zor ettim.neyseki bugün iyiyim biraz.
bide geçen haftanın sonnucusu olarak bu hafta güzel bi sonuç olmasını umuyorum inş
tatlım böyle çok şaşırırsın ya.sen bir zaman belirle hep o zaman tartıl.onu baz al.böyle kiloda oynamaları takip edersin.
evet müge hüner diye bir bayanın.böyle becerikli kadınları görünce kendimden utanıyorum.harika öneriler var.mutlaka incelenmesi lazım.benim kızlar hurma yemezdi.şekli güzel diye baktılar tadına.bir cevizli bir fındıklı yiyorlar bayıla bayıla.çocuk için bile sunum ne kadar önemliymiş öğrenmiş olduk...
özel mesaj attım sana tatlım .mutlaka incele.öğleden sonraları vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..
sağol iyi gidiyordum ama bugün tatlı yedim.bahsettiğim siteden aldım tarifi harika olmuştu bence.eşim 2 çatal aldı bir şey de demedi.güzel olmamış mı dedim eh idare eder dedi.sinir oldum.eline sağlık demediğine mi yanayım yiyip de bir sürü kalori aldığıma mı yanayım.buzluğa atacağım bi daha da ders olsun yapmıyorum tatlı matlı.canı isterse alssın.
boşuna kalori valla.olmasa canım çekmeyecek.aman yeni denedim bir bakim tadına diye dünyanın kalorisini alıyorum.bugün bantta daha fazla yürüyeyim bari..
üniversiteyi istanbul da okudum.okulum ve yurdum beyazıttaydı.her ramazan arkadaşlarla sultanahmete giderdik.para harcamaya da gerek yoktu zaten gezmek bile insana yetiyor.sen yazınca çok özlediğimi farkettim..
benim için de eğlen..
evet zaten o bayan da başka bir postta kayısı içine ceviz koymuştu bu da nefis ve sağlıklı.inan bunlar hiç bir tatlının yerini tutmuyor.bunları yiyince daha mutlu oluyorum..
evet canım zararlı değil ve çok da lezzetli.geçmiş olsun bu arada.inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırsın..
bakıyorsun a sen zayıfladın mı derlerse hiç oralı olma öyle mi.hiç bir çabam yok de.inan tam tersini söyleyince hemen köstek oluyorlar.
sen bize yaz tatlım biz birbirimizi dinleriz..
İstanbul aşıkları olarak sen derya ve bize katılmak isteyen dostlarla kaçamak yapalım ne dersiniz laf olsun diye demiyorum bana beklerim çocuklarıda algel kızıma arkadaş olur felekten bir gün çalalım
nilgün çok haklısın diyet yaptığımızı bile bilmelerine luzum yok negatif yorumlarıyla insanın tüm azmini yerle bir ediyorlar bende bu taktikteyim kuzenlerim çok zayıflamışsın dediler neyapıyorsun böyle bende hiiiç havalanmadım hastayım birşey yiyemiyorum dedim
fındıklı hurmadan bende yaptım harika oldu
bugunki menum
kahvaltı
yarım yufkadan yapılmıs cok az yaglı gozleme
yArım domates 3 sıyah zeyrın
yarım kıbrıt kutusu peynır
araogun
1 muz
ögle
cok az yaglı tuzsuz salata
4 yaprak sarması
araogun
dondurma
aksam
1 kase tarhana corbası
1 kasık barbun fasulye
izmir kofte (3 kofte 4 patates)
4 kasık pılav
salata
aksam cok kacırdım bılıyorum ama bende yuruyus yaptım
spor:
sabah 35 dk leslı sansone
200 twsit
100 yarımmekık
ogleden sonra 25 dk evdeyyuruyus (leslininkı gıbı)
20 yarım mekık
5dk twıst
iftardan 1,5saat sonra 30 dk yuruyus
kızlar spor yapamayan biri olarak bana sırrınızı söylermisiniz nasıl nasıl yaaaaaaa
hoş geldin canım kafam karıştı son kg ne :) diyete başlamaktan ziyade istikrar önemli 5 kg verip 10 kg alınca metobolizmada yavaşlıyor herdefasında daha az kilo verilmesine sebep oluyor daha gençsin canım sporla vereceğine inanıyorum ama aburcuburu unutmalısın istediğin kiloya insende koruma modunda devam etmeliyiz en güzel yaşlarını kilolu geçirme şurda 3-4ay düzenli diyetini yap okadar süre aurcubur yemesen nolur ! kilo almaya müsait bir bünyemiz var hergün menülerini paylaş bizimle canım cuma günü ise kilo bildiriminde bulunuyoruz yeni gelen arkadaşlar 2 hafta sonunda listeye giriyorlarMrb.lar.bende 23 yaşında ve 80li kilolarla diyete başlayanlardanım.bu zamana kadar öyle çok kilo verdim ama maalesef koruyamadığım için fazlasıyla geri aldım.enson geçen yıl üniversite mezuniyet balosu için ideal kilom olan 67 ye (77kgdan) düşmüştüm.iş arama stresidir,ardından yüksek lisansa başlamam derslerin zorluğu derken abur cubur ve öğrencilik hayatının bir parçası olan fast food yiyecekler sayesinde önce 15 kg aldım ardından 5 kg yine verdim ama diyete dewam edemdiğim için 10kg daha aldım yani toplam 15 kg verip 20kg aldım:S öyle rahatsızımki bu durumdan kendimi resmen hantal hissediyorumve artık buna bir dur deme zamanı geldi
gelelim bugünkü menüme
sahur:
2 t.b ekmegi
kıymalı yumurta (1 yumurtadan)
domates
1 krem peynir
iftar:
1 kase corba
1 kare dilim fırın makarna
1 kase közlenmiş patlıcan salatası
2 kaşık yogurt
evetttt hadi hersey buraya kadar iyiydide bundan sonrası.........
yemekten yarım saat sonra yarım kase puding yanında 1 dilim baklava :26:
bi yarım saat sonra çayla yarım haslama mısır
2 saat sonra falanda 1er dilim kavun karpuz
:84: :84: :84: :84:
ben ne yaptım bugun ya.
ama kendime ceza verdim.
sahurda az yiyecegim.
[COLOR="#0000CD"[SIZE=3]hemen dünki yediklerimi yazayım
iftarda1 kepce corba yarım tabak pilav yarım tabak beşamel soslu tavuk salata suuuuuuuuuuu
gece elimin yarısı kadar pide içindede 3 4 ince dilim salam yedim :18::18::18::18::18::18:[/SIZE]][/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]
afiyet olsun canım benimde içim bayınca yapıyorum böyle güzellikler okadarda olmalı bünyenin ihtiyacı var[/COLOR][/B]
selamlar... benide alın aranıza. su an 82 kiloyum ve sadece 23 yasımdayım, bekarım. benım hıkayemde unıversıtede basladı 50 kılo gıttıgım okuldan 70 kılo olarak mezun oldum. hemen arkasındanda annem babam bosandı, okul bıttı ıs bulamadım, sevgılım terkettı benı aldıgım kılolar yuzunden. veee boylelıkle 85 ı gordum.tam 4 ay evden dısarı cıkmadım cıddı bı depresyon geçirdim. internette gezinirken kk yı buldum. bır aydır takılıyorum. burda ınsanların ne sorunlar yasadıgını okuyunca halıme sukrettım. silkelendim...
bir haftadır diyet ve spor yapıyorum. 3 kilo vermişim... yanlız ben cok sık tartılmıyorum hatada bir gün sadece. ve 10 sene aktif voleybol oynadım. kondisyonum şimdilik iyi gibi. gunluk kalori alımını 500 kaloriye cektim. yediklerimi kalori olarak hesaplıyorum. ve bir saat sabah bir saat aksam cok hızlı tempolu yürüyorum... şu an buhran geçiriyorum ve bunları yazdıkca bi miktar rahatladım. şimdilik bu kadar
hoş geldin canım amaaaaaaaaaaaaan kilo yüzünden terk eden sevgilinin arkasından üzüleceğine horon oynabir aydır takipte olduğuna göre nelere dikkat edildiğini biliyorsundur tekrar etmiyorum keşke girdiğin gün slm verip bizimle paylaşsaydın şimdiye en azından 5 kg gitmişti hayatı kendimize zindan etmeyelim herşey bizim elimizde asla pes etmek yoook kendine inan gerisi gelecektir son cümleni atlamışım günlük 500 kalorimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok yalnış yapıyorsun canım şimdi bukadar kısarsan vücüt daha fazlasını isteyecek nekadar daha kısacaksın günlük asgari 1000 kalori almaya çalış sporunuda yap bol bol suyunu iç ara öğünlerini atlama ( leblebi i ceviz, kayısı ) yeşil çayını ihmal etme (çok önemli) kısa zamanda kilo verme heveslisi olursak verdiğimizin mislini alarak başa döneriz yavaş olsun sağlıklı olsun çok güzel kilo veren arkadaşla var onların başari öyküleri kk de tekrar tekrar okumanı tavsiye ederim
sevgi okadar emek veriyorsun sabah kahvaltını evde hazırladığın yağsız tostla, hafif sandiviçler yapsan yada K larla (nesfit müsli ) yapsan... resimler çok hoş oturduğun zaman belli oluyor simitler onlarda gittimi fıstık olacan artıkherkese günaydın. mesajımı daha önce yazmıştım ama internet kilitlenince atamadım şimdi düzeldi. bugün çok pozatif başladım aynaya bakıp kendime çok güzelim dedim ve zayıflıyorum diye bol bol telkin verdim kendime. işyerime geldim makyajımı yaptım biraz süsledim kendimi yani. Bu arada adım sevgi unutmadan yazayım dedim. dün akşam yine taze fasulye yedim ama bu sefer 2 dilim ekmekle. sabahta 1 poğaça 2 bardak çay içtim. ramazan dan dolayı işyerimizde yemek çıkmıyor o yüzden aparatif kahvaltı veriliyor. öğlen onlardan yerim akşama Allah kerim. evet belki 20 kilo çok ama en azından 15 verebilirim diye düşünüyorum. bu akşma bende spor yapmaya başlayacağım. evde mekik aleti twıst shape twıster plates bantları ve bir dünya cd lerim var. karışık yaparım olmamı? ya da bir sistem geliştiririm. şimdilik aranızdan yarılıyorum işler çok birikti. hepinizi kocaman öpüyorum moraller tavan gülen yüzler daim olsun anacıım:))