80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nuran çok geçmiş olsun canım geçen haftanın sonuncularından olarak bu hafta listenin ilk sıraları çekişmeli olacağa benziyor hadin bakalım cumaya az kaldı

İstanbul aşıkları olarak sen derya ve bize katılmak isteyen dostlarla kaçamak yapalım ne dersiniz laf olsun diye demiyorum bana beklerim çocuklarıda algel kızıma arkadaş olur felekten bir gün çalalım
nilgün çok haklısın diyet yaptığımızı bile bilmelerine luzum yok negatif yorumlarıyla insanın tüm azmini yerle bir ediyorlar bende bu taktikteyim kuzenlerim çok zayıflamışsın dediler neyapıyorsun böyle bende hiiiç havalanmadım hastayım birşey yiyemiyorum dedim 69 u göriym resim ekliyeceğim eski ve yeni foto şimdi kendime ceza vermiş durumdayım
fındıklı hurmadan bende yaptım harika oldu

kızlar spor yapamayan biri olarak bana sırrınızı söylermisiniz nasıl nasıl yaaaaaaa yazın böyle bende utanıp kalkıym bari spora

hoş geldin canım kafam karıştı son kg ne :) diyete başlamaktan ziyade istikrar önemli 5 kg verip 10 kg alınca metobolizmada yavaşlıyor herdefasında daha az kilo verilmesine sebep oluyor daha gençsin canım sporla vereceğine inanıyorum ama aburcuburu unutmalısın istediğin kiloya insende koruma modunda devam etmeliyiz en güzel yaşlarını kilolu geçirme şurda 3-4ay düzenli diyetini yap okadar süre aurcubur yemesen nolur ! kilo almaya müsait bir bünyemiz var hergün menülerini paylaş bizimle canım cuma günü ise kilo bildiriminde bulunuyoruz yeni gelen arkadaşlar 2 hafta sonunda listeye giriyorlar

az yemek yerine spor cezası verseydin kendine 1 dilim baklavayı atmak için 2 saat yürürdün gari :26:

Annem Çok İyi Ablacım
Pideyi Aslında Bende Çok Severdim
Geçen Ramazan 3 4 Dilim Yerdim Şimdi Düşününce Utanıyorum
Bencede Sabah Tartılmayalım Çünkü Sahurun Etkisi Oluyor
Ben Bu Günlerde Sabah Ve İftara Kadar Geçen Zamanda Nerdeyse 1 Kg Fark Görüyorum
Ama Vücud Su Kaybettiği İçinde Olabilir
Bencede İftara 1 2 Saat Kala Tartılmak Daha Dogru :44:

hoşgeldin canım ekmek yemesek nolur ahh bende tamamen unutabilsem sıcak pide arası peynir bana en güzel yemek :84:

Bende Bayılırım Sıcak Ekmek Ve Pideye Ama Artık Bana Heleki Sıcaklarda Çekilmez Geliyor :93:
Zorlada Olsa Çok Az Yiyorum İftarda da Bir Çorbayla Doyuyorum Sahurdada Öyle İnşallah Hep Böyle Devam Eder

Hoşbulduk Canım Aslında Ekmek Sofrada Göz Onunda Olmayınca Yenmiyor :44:
Diyete İlk Başladıgımda Bırakmıştım Ama 3 4 Ay Sonra Yeniden Başladım
Şimdi Yine Bıraktım Ekmeksizde Oluyormuş Gerçekten
Ama Ekmekte Yenmeli Sonuçta Oda Tok Tutuyor :93:

arkadaşlar ben sevdayı merak ettim bilgisi olan varmı :92::92: ayşe temizliğe girişti dedi ama, sevda gecede olsa mutlaka uğrardı. inşallah kötü bişey yoktur :26:

filizciğim ben de bilmiyorum canım.bi gitti bi daha gelmedi.inşallah hastalık falan yoktur..

ah güzelim ah..aslında yaptığın kaçamakları sporla telafi etmek güzel ama amacımız zayıflamak değil mi?böyle yaparsak yerimizde sayarız.malesef ramazan hızımızı kesti.ve ister istemz kaçamaklara yönlendiriyor bizi ama bi dur demeliyiz.kaptanımız banu yine böyle bir menü yazdığımda şöyle demişti.nilgün zayıflamak istiyorsan bunları ağzına koymayacaksın.inan o karpuzu bile hesaplayarak yerdi.ve tam 28 kilo verdi.darkolive in yani izlemin dediği gibi emek olmadan yemek olmaz.

şimdi o kadar spor yaptın da yarım yufka sabah,muz,dondurma,akşam barbunya,pilav,patates.son üçü zaten kalori bombası.sen şimdi bu menüyle atıyorum 1900 kalori aldıysan sporla ancak 500-600 kalorisini yaktın.ee gerisi yağ olarak depolandı.bilmem anlatabildin mi?

menünü cesaretle yazıp yorum istemen çok da güzel.ben kışın hiç böyle yapmadım ,utandığımdan yazmadım menü.sen en iyisini yapıyorsun.keşke senin gibi akıllıca davranabilseydim.şu an daha da kilo vermiş olurdum.

hoş geldin ben nilgün.lütfen artık dur de ve istikrarlı ol.biz de elimizden gelen desteği sana veririz.

ya ne güzel..bayılmıştır misafirlerin değil mi=oh sefamız oldun havamızı da atalım.biz araştırmacı topiğiz zaten.ay canım istedi ne lezzetli.akşam olsa da yesek :))))

topikçe karar alalım mı yarın ki bildiri mi herkes 6 gibi yapsın.yani iftardan 1-2 saat önce.

aslında izlem topiğin eski kaptanı olarak uygun buluyorsan bu kararı sen ver canım.sen ne dersen onu yapalım..

ya bu ne..coşmuşsun resmen..aman güzelim aman diyorum..oldu artık ne yapalım.ben de hala o kahrolası tatlının ağırlığını hissediyorum.keşke yemeseydim.gözünü seveyim hafif yemenin..

sahurda az yesen ne olur.bu sefer az yediğin için çok acıkacaksın ve iftara yükleneceksin.

bu arada iftardan sonra 1 avuç kadar ceviz yemiştim onu yazmayı unutmuşum

ara öğün olmuş diyelim..

hoş geldin ben nilgün...seher yazmış gerçi 500 az diye.doğru çünkü zaten çok stresli üzgün bir psikolojidesin.yememek seni daha ha zorlayacak.sonra bi ip kopacak tüm emeklerin boşa gidecek.ye 1200-1300 kalorilik.nedir bu hız?daha bu kadar hızlı verip hiç almayanı görmedim.ama hızlı verip hepsini hızlı bir şekilde alanı gördüm.
diyet adına yaptığın şeyler güzel.sporun harika.yemeni de değimiz gibi yap.ne yersen ekmeksiz yanına salata yada yoğurtla ye.bol su iç.zaten gidiyor merak etme..

buhran geçiriyorum vs laflarını da bırak.yaşadığın hayata,aldığın nefese şükret.zor yaşadıkların ama senden beterleri de var.paylaş istersen dertlerini elimizden geldiğince sıkıntını paylaşırız.

bu arada topiği 23 yaşındakiler bastı ve ben 33 yaşla kendimi yaşlı hissediyorum ama ya

lafı gelmişken keşke 23 yaşındayken sizin kadar aklım başımda olsaydı.şimdiye çıtır bi hatun olurdum.aferin size...

güzelim çok karbonhidrat alıyorsun.2 dilim ekmek fazla.hele o poğaca yok mu al bir paket margarini yapıştır totona.sedece yağ..artık ay çekirdeği bile yiyemiyorum ben.biri yazmıştı.çekirdek yiyince yağ içiyorum gibime geliyor diye.aklına ayçiçek yağı geliyor sanırım.

twist and shape süper bir şey.yarım saat yapsan dünyanın adımını atarsın.twisterda da yap 400 sağa sola.pilatese erken.önce kilo verelim.

cd leri de canın istediği günlerde yap belirle onu..

Ben fotomu koyayım o zaman :))
Eki Görüntüle 234606 nasılım ??

çok hoş kilo verince sen bile inanamayacaksın değişime..

aaa bitmiş alıntılar alışmıştım millete laf yetiştirmeye..

farkettim ki güğnde 2 kez k-flakes ile hissettiğim inceliği artık hissedemiyorum.bu sahura vücut hala alışmadı.yarın tartıdan umutlu değilim.acayip şişim ya..bir türlü atamadım şu öödemi.gece bir bardak suya 3 kayısı ıslamıştım sabaah wc ye etkisi olsu diye ,banamısın demedi..form çayı da içmek istemiyorum.

yarın bilmiyorum artı çıkacağım herhalde..

bu arada dün de sporumu yaptım ve her gün ayrıca 400 twister da bel çalışıyorum işe yarayacak mı bakalım..3 hafta sonra ölçümü alacağım..

Son düzenleme:

seher ne güzel olurdu ya..kızları da alırdım verirdik çocukları derya ya ,o onlarla keyifli vakit geçiriken biz de sohbet eder derya ya laf atardık..

hayali bile güzel, inşallah diyelim..

Kızlar geçen haftanın listesi...hatırlayalım da iftarda ona göre dikkatli yiyelim..

Yeni arkadaşlar..işte meşhur listemiz.deryacığımın o güzel elleri ve bilgisayardaki marifetiyle hazırladığı liste..ne kadar görsel değil mi...

Sakın aramızdan ayrılmayın.ve kendinizi ilk sıralarda düşleyin...

[ı]ortim tebrik ederim
Haftaya daha iyi sonuçlar görmek dileğiyle..
[/ı]

[ımg]http://oi54.tinypic.com/f384er.jpg[/ımg]

Son düzenleme:

cnm kilo vermeye cok kararverdim.buradkilerde sagolsun yardımcı oluyor oyuzden zevkle yapıyorum

ah sorma cnm okadarda yemycm de annem kızıyor buseferde
yoksa bana kalsa daha az yıyıecemde işte annem.

ah sorma cnm okadarda yemycm de annem kızıyor buseferde
yoksa bana kalsa daha az yıyıecemde işte annem.

o anneler yok mu..sanki yedirmekle anne olnuyor.inan o kadar korkuyorum ki çocuklarım şişman olacaklar diye.asla tabağını bitir demiyorum ama yiyeceğiniz kadar alın az alın sonra ekleriz diyorum.eve abur cubur almıyorum.elimden geleni yapıyorum.

yatılı okulda da okudum diye annem habire ye kızım bulamazsın okulda derdi.yedim de olan oldu hala kurtulamadım..lütfen annenle konuşbu konuda kesin bir dille dikkat edeceğini söyle.kaç yaşındaydın..sen hiç annene karşı gelmiyor musun?yani saygısızlık anlamında değil...hani onun istemediği senin istediğin bir şey olmuyor mu.bunun mücadelesini vermiyor musun?işte onun gibi ,kesin bir dille yediklerine dikkat edeceğini söyle.

açlık grevine gitmiyorsun ya..altı üstü pide yerine tam buğday ekmeği,sebze ve et(et/tavuk/balık) yanına slata ve yoğurt yemen.

bol su içmen ve spor yapman.kim bun akarşı çıkar ki..bir kezz pirinç pilavı en korkunç ve zararlı şey yediklerimiz arasında..ben eve pirinç alıyorum ama sadece dolmaya koyuyorum.yada yaparsam pilav yarım su bardağından yapıyorum,çok yemek az pilav yesinler.ben anneyim ayarlamak zorundayım.çocuklarımın ve eşimin sğlığı için.

tamam mı güzelim bu yazdıklarımı yiyecek önerilerini yani oku annene.onun desteğinin ne kadar önemli olduğunu belirt.sensiz yapamam de..biş de kocaman sarıl,yanaklarınmdan öp.zafer senindir..

Son düzenleme:
ay kıyamam sensiz olur mu?

o kadar çok kişi geçiyor ki gönlümden..ortada bir yerlerde buluşsak ya..günü birlik geliriz.80-89 topiği geleneksel buluşlması.harika olur..

ortası benim ev toplanırız bizde ordan hayda istanbul turu yaz bitmeden toplanalım

merhabalar kızlarr...

dün iftarda yemek istemedi canım
yufka aldım börek yaptım :18::18::18::18:

1 yuftadan 8 tane çıkıyor ya, tek kat yapmıştım
yemişimdir vallahi sayısını hatırlamıyorum
4-5 aydır yemiyorum sanırım, ramazan olduğunda sucuk ve börek aşkım tavan yapıyor nedense :26::26::26:
form çayı filan içtim işte bilemiyorum artık

yarın iftardan önce tartılmak mantıklı tabiki, sabah olmaz, mideyi dolduruyoruz sahurda...

afiyet olsun canım.sana bir şey diyemiyoruz.o kadar dikkat ettin verdin kiloları,kaçamak hakkın.fazla üst üste gelmesin ama.sonra vermek için uğreş dur.

sen de onayladığına göre herkes iftar öncesi tartılsın..

yeni gelen arkadaşlara ve kendime motive açısından bi öncesi sonrası resmi ekliyim bari

doğumdan 1 ay sonra bu resmim

bunlar daa 2 ay öncesinden

üzerine tıklayınca büyüyor...

Son düzenleme:

annemde vucut dırencım dusmesın dıye yememı ıstıyor.ben cok cabuk hast oluyorum o yuzden.
ben yınede dıkkat etmye calısyıyorum.oda dıyet yapmamı ıstıyor ama az yememe kızıyor.dahada azaltcm ıns yedıklerımıkararlıyım zayıflacagım.
spor yapmama karsı cıkmıyr aslında az yemek pısoyr evdede işte bazen kacırıyorm.sıkı dıyetede gırmeıyorum bılıyorm sonra bıraktıgım anda fazlasını gerı alıyorm.
oyuzden cnmın ıstedıgını az da olsa ymeege calıyorum.hatta 2 haftadır eve normal cıkolata almıyorm.kflakesın dıyer 90 kalorılık cıkolatasını aldım onu yıyırum cok cekerse cnm.bır dondurmaya cozum bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…